Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-19, 13:31   #3391
2016070953
Konto usunięte

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

spotkanie dziś- raczej nie bardzo po pracy mam troszke biegania po mieście, no chyba że byłoby to na Kazimierzu
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:34   #3392
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Dzieki ja wlasnie kupilam i bede dzis testowala.

Co do perfum to uwielbiam zmieniac.Mam oczywiscie jakies swoje ulubione zapachy ale lubie testowac nowosci.
I zawsze musze miec kilka zapachow gdyz uzywam ich zaleznie od nastroju.

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:42   #3393
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Gg, to chyba zostawię odbiór MLH, bo jej może bardziej zależeć - ja wciąż mam jeszcze zapas szamponów
to jak już tam chcecie, mnie obojętne tyle tylko, że muszę wiedzieć wcześniej czy mam zabierać to do domu czy zostawiać w pracy

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34794675]
Mój ukochany wycofany Armani pachniał nawet po wzięciu prysznica. A na szalikach to nawet po miesiącu go było czuć... A teraz nie mam swoich ulubionych perfum Nic się nawet do Armaniego nie umywa [/QUOTE]
ja tak mam z D&G the one uwielbiam je tylko że one są mega eleganckie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
gg, robisz takie długie posty zawsze z cytowaniem, że mi ucina! Teraz ucięło całość! Wobec tego nie skomentuję tego co miałam, foch!
przepraszam
nie chce mi się dzielić na 2 części bo to trwa więc jadę elaboraty
ale specjalnie dla Ciebie, jako że lubię Twoje mądre wypowiedzi postaram się skracać

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Czekaj na mnie, czekaj na mnie!

Wypowiem się: mi się podobasz taka, jaka jesteś Te włosy, ten makijaż. Uważam, że pasują do Twojego wyglądu oraz osobowości. Uwielbiam Twoje kolorowe kreski.

Nie podobałabyś mi się w miedzi, bo... stałabyś się rudą zołzą Ładnie by Ci było, ale stałabyś się jędzowato drapieżna, a teraz jesteś seksownie drapieżna.

W Trzebiatowskiej byłabyś bardziej niewinnie kobieca, myślę że byłaby to dobra zmiana. Ciepły kolor pasowałby Ci do buzi i nie postarzałby jej wiekowo.
czy mówiłam że Cię Kocham zostaniesz moją żoną/mężem (do wyboru)?
w blondzie czuję się seksownie drapieżna () w miedzi się w ogóle nie widzę, ale chciałabym chyba złagodzić swój wizerunek. Mam dość czucia się jak chora i głupia antylopa tylko dlatego, że mam blond włosy i długie nogi. Chociaż chyba to jest marzenie ściętej głowy i każdej kobiety by była postrzegana jako człowiek, który ma coś w głowie i więcej do zaoferowania niż tylko swoja
jak już mówiłam taki odcień jasnego brązu z lekkim blondem jest mi najbliższy. Zresztą przeskok z blondu na brąz w ciemnym wydaniu mógłby być mocno szokujący

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Jakieś spontaniczne spotkanie dzisiaj?
ja planuję czytanie książki nad Wisłą więc ewentualnie jestem za
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:51   #3394
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Chociaż chyba to jest marzenie ściętej głowy i każdej kobiety by była postrzegana jako człowiek, który ma coś w głowie i więcej do zaoferowania niż tylko swoja
No ja takich marzeń nie miałam . Za to odwrotne .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:54   #3395
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
czy mówiłam że Cię Kocham zostaniesz moją żoną/mężem (do wyboru)?
Uff... dobrze, że masz mieszkanie po remoncie
Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja też
Na szczęście po jodze jestem wyższa.
Stary 2012-06-19, 14:06   #3396
201608010929
Konto usunięte

Właśnie wróciłam z siłowni...ale upał na zewnątrz
w piątek jest ostatni termin egzaminu z wf. Współczuję tym, którzy w taką temperaturę będą biegać na czas 3 km
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:23   #3397
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Lubicie kupować nowe zapachy czy raczej jak się Wam skończy jeden ulubiony to zaopatrujecie się w te same perfumy?
Poza tym nie wiem dlaczego tak jest ale czasami za niektórymi osobami zapach tak długo się "unosi" jak przejdą? Czym to jest spowodowane? Bo chyba nie ilością pachnidła na skórze. Gdzieś czytałam, że trzeba na skórę przed psiknięciem perfumami rozetrzeć trochę wazeliny - ma to powodować, że zapach będzie trwalszy i intensywniejeszy. Nigdy tego nie próbowałam, ma ktoś jakieś doświadczenia i rady w tym temacie?
Mam jedne ukochane i kilka butelek prezentów. Z zakupem nowych jest dokładnie jak opisywała Lenka - nic nie podchodzi mi tak jak moje jedyne

Malla, a używałaś samej maski dla porównania?

W kwestii cudzych mieszkań mogłabym się wypowiedzieć jako osoba będąca w związku sformalizowanym, ale niestety temat mało mnie dotyczy żadne z nas nie jest zagrożone sponsorowaniem remontu mieszkania tej drugiej osoby. Chociaż mój miły w pewien sposób ma swoje mieszkanie, ale nie będziemy go używać (z innych niż sprawy wspólnotowe względów). Chociaż czysto teoretycznie, to skoro mieszkamy razem, użytkujemy lokal razem to koszty powinniśmy też dzielić ale raczej takie stałe, jak już dziewczyny pisały - odświeżenie, naprawa lodówki, czynsz/rachunki to chyba nie podlegają dyskusji.

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:34   #3398
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
haha, ja też zawsze miałam wrażenie że jak ktoś się mną zainteresował, to dopiero po rozmowie ze mną

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:38   #3399
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Malla, a używałaś samej maski dla porównania?
Nie, używałam jej tylko raz. Ale nie ma problemu, przecież skóry mi nie wypali, mogę sprawdzić

gg22, Melka - przekazałam Wasze lakiery SdC, będzie Wam łatwiej odebrać od niej SdC widziała dziś ten słynny turkus na moich paznokciach.

Pozdrowienia z mroźnego Lubiczu
Stary 2012-06-19, 14:43   #3400
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
gg22, Melka - przekazałam Wasze lakiery SdC, będzie Wam łatwiej odebrać od niej SdC widziała dziś ten słynny turkus na moich paznokciach.
Taki z niego turkus jak z mojego żółty .
Stary 2012-06-19, 14:55   #3401
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Pozdrowienia z mroźnego Lubiczu
Zastanawiam się po co mi wakacje w tym roku - w biurze mam tropiki (ponad 30 stopni)

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 15:03   #3402
francuski pocalunek
Zadomowienie

Lenko to ta torba niny ricci.Ma jak zwykle nieodzowna kokarde. Kolor wyszedl troche przeklamany . Jest dosc spora wiec w sam raz na moje szpargaly. Do tego mysle ze na jesien ozywi moje stroje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0088.jpg (209,0 KB, 20 załadowań)

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-06-19, 15:03   #3403
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znalazłaś nic, bo źle wpisałam nazwę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-do-rzes.html

Można by sądzić, że jakieś tam awarie są naprawiane. Na samej górze jest statystyka prezentująca stosunek zgłoszonych awarii do naprawionych. Co prawda nie jest imponujący, ale zawsze to coś
A awarie owszem są naprawiane, ale nie wiemy czy ich naprawa była już wcześniej zaplanowana czy stało się to dzięki zgłoszeniem na tej stronie.

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Nie chcę zapeszać, ale nie mogę powiedzieć, że źle pytania były naprawdę proste i przyjemne
Daj znać jak będziesz mieć wyniki

Cytat:
Lolita skończyłam 50 ml niedawno ale na święta od bratowej dostałam 100ml

Lubicie kupować nowe zapachy czy raczej jak się Wam skończy jeden ulubiony to zaopatrujecie się w te same perfumy?
Poza tym nie wiem dlaczego tak jest ale czasami za niektórymi osobami zapach tak długo się "unosi" jak przejdą? Czym to jest spowodowane? Bo chyba nie ilością pachnidła na skórze. Gdzieś czytałam, że trzeba na skórę przed psiknięciem perfumami rozetrzeć trochę wazeliny - ma to powodować, że zapach będzie trwalszy i intensywniejeszy. Nigdy tego nie próbowałam, ma ktoś jakieś doświadczenia i rady w tym temacie?
Mam 3 nazwijmy je "z wyższej półki", które są raczej zawsze w mojej kolekcji. A nowe zapachy kupuję raczej z takich tańszych typu Zara, Oriflame...

Nie mogę się uczyć przy takiej pogodzie. Duszno mi, głowa mnie boli, w ogóle nie mogę się skupić...

Edytowane przez WrednaMyszka
Czas edycji: 2012-06-19 o 15:11
WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 15:10   #3404
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Taki z niego turkus jak z mojego żółty .
A mój brzoskwiniowy jest przepiękny

Malla - dzięki!
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 15:14   #3405
Malla
Nie depcze krokusów

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34798248]A mój brzoskwiniowy jest przepiękny [/QUOTE]
Bo te poprzednie mają dużo zdjęć w internecie. W tym przypadku wyjątkowo słuszne okazały się zdjęcia na stronie sklepu.
Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Lenko to ta torba niny ricci.Ma jak zwykle nieodzowna kokarde. Kolor wyszedl troche przeklamany . Jest dosc spora wiec w sam raz na moje szpargaly. Do tego mysle ze na jesien ozywi moje stroje.
Jak Ci ktoś ukradnie to wiedz, że będę to ja
Stary 2012-06-19, 15:23   #3406
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Bo te poprzednie mają dużo zdjęć w internecie. W tym przypadku wyjątkowo słuszne okazały się zdjęcia na stronie sklepu.

Jak Ci ktoś ukradnie to wiedz, że będę to ja
Podoba Ci sie?

KLIK
Stary 2012-06-19, 15:24   #3407
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
1. przepraszam
nie chce mi się dzielić na 2 części bo to trwa więc jadę elaboraty
ale specjalnie dla Ciebie, jako że lubię Twoje mądre wypowiedzi postaram się skracać

2. w blondzie czuję się seksownie drapieżna () w miedzi się w ogóle nie widzę, ale chciałabym chyba złagodzić swój wizerunek. Mam dość czucia się jak chora i głupia antylopa tylko dlatego, że mam blond włosy i długie nogi. Chociaż chyba to jest marzenie ściętej głowy i każdej kobiety by była postrzegana jako człowiek, który ma coś w głowie i więcej do zaoferowania niż tylko swoja
jak już mówiłam taki odcień jasnego brązu z lekkim blondem jest mi najbliższy. Zresztą przeskok z blondu na brąz w ciemnym wydaniu mógłby być mocno szokujący.

3. ja planuję czytanie książki nad Wisłą więc ewentualnie jestem za
1. Czuję się podbudowana
Szkoda, że wcześniej nie zauważyłam tego, że jak pocytuję kilka osób, a potem zaznaczę Ciebie, to mi zżera większość poprzednich cytatów. Wiedziałabym jak się bronić przed słowami "mało się udzielasz, mało komentujesz"
2. Potwierdziłam opinię, że mogłabyś lżej oczy malować, bo połączyłam ten wizerunek z Twoimi słowami odnośnie tego, jak Cię postrzega część męska. Zgadza się, masz seksowny look i wydaje mi się, że delikatny makijaż mógłby go złagodzić w stronę delikatną i subtelną. Nie mówiąc już o tym, że rypiąc zwykłe czarne krechy zupełnie nie wykorzystujesz możliwości, jakie dają Ci Twoje śliczne, duże oczy (a konkretnie powieki). Mogłabyś poszaleć z makijażami w taki sposób, o jakim ja mogę tylko śnić ... z tymi swoimi małymi króliczymi ślepkami
3. A w cieniu? Może bym dołączyła?
Cytat:
Właśnie wróciłam z siłowni...ale upał na zewnątrz w piątek jest ostatni termin egzaminu z wf. Współczuję tym, którzy w taką temperaturę będą biegać na czas 3 km
Miałam dzisiaj iść na siłkę, ale chyba sobie odpuszczę, zwłaszcza jeśli mnie gg przygarnie nad Wisłą. W taki upał nie chce się oddychać ;p
Cytat:
Wyobrażałam sobie zamszową fuksję To byłoby dopiero ożywienie stroju
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Nie mogę się uczyć przy takiej pogodzie. Duszno mi, głowa mnie boli, w ogóle nie mogę się skupić...
Biedne jesteście z tą nauką teraz Upał jest nieziemski ufff i jak tu się skupić?
Też mnie głowa boli, już drugi dzień

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-19 o 15:26
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 15:29   #3408
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:

Wyobrażałam sobie zamszową fuksję To byłoby dopiero ożywienie stroju
Zamszowa bym chciala Ta jest dosc pakowna i ma fajny kolor do tego nie zniszczona nic wiec stwierdzilamz e za takie pieniazki jakie dalam(15zl) nie kupilabym torby nigdzie.A tak bede miala na lato do sukienek na zmiane z koszykiem a na jesien do dzinsow i spodnic jako kolorowy dodatek.

KLIK
Stary 2012-06-19, 15:34   #3409
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Podoba Ci sie?
Jeśli wygląda tak jak widzę na monitorze, to tak
Stary 2012-06-19, 15:38   #3410
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli wygląda tak jak widzę na monitorze, to tak
No tak wyglada Mamy zatem podobny gust

Dzis ugotowalam chilli con carne.Na 3 dni bo jak beda takie upaly to gotowac nie mam zamiarucodziennie.

KLIK
Stary 2012-06-19, 15:49   #3411
nicRu
maszyna, nie człowiek

Wiecie co, ja jednak rozumiem trochę zdanie Malli - moja mama nie jest współwłaścicielem domu, a wpakowała w niego ogromne pieniądze (właściwie całe swoje oszczędności na chociażby remont dachu kilka lat temu - i źródło tych pieniędzy jest jasne, bo pochodził z jej odprawy). W innej sytuacji rodzinnej kobieta taka jak moja mama zostałaby po prostu goła i wesoła... Może to okrutne ale jestem za różnymi typami formalizacji, może niekoniecznie małżeństwem i robieniem z kogoś współwałściciela, ale dokłądnym określeniem za pomocą umowy jak i z czego się rozliczamy w razie rozstania z partnerem, któy władował w nasze mieszkanie pieniądzy czy my w jego, jeżeli już oczywiście chcemy się bawić w obracanie w ten sposób większymi sumami pieniędzy.

Sama zapewne nie remontowałabym mieszkania, w którym bym - jednak - tylko pomieszkiwała...

Dziś w autobusie miałam dziwną myśl, która czasem nawiedza mnie w drogeriach czy widząc w autobusie właśnie dziewczynę z etorebką Tak piszę na tym wizażu i piszę, a pewnie wiele osób, z którymi wymieniam internetowo mysli zdarzyło mi się przypadkowo gdzieś spotkać
Stary 2012-06-19, 16:00   #3412
Malla
Nie depcze krokusów

Dziękuję za opinię
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Dziś w autobusie miałam dziwną myśl, która czasem nawiedza mnie w drogeriach czy widząc w autobusie właśnie dziewczynę z etorebką Tak piszę na tym wizażu i piszę, a pewnie wiele osób, z którymi wymieniam internetowo mysli zdarzyło mi się przypadkowo gdzieś spotkać
Dlatego staram się w autobusie nie rzucać już nickami.
Niedługo w drogerii poznamy Wizażankę po sprawdzaniu opinii na mobilnym KWC
Stary 2012-06-19, 16:20   #3413
nicRu
maszyna, nie człowiek

Wiem, że jestem jędzą, ale ja nawet rodzinie większa sumę pieniędzy pożyczyłabym, ale spisując umowę... Żeby przypadkiem nie zostać gołą i wesola, gdy mnie pieniędzy zabraknie, a "przymknę oko" na termin, wkótrym rodzina miała oddać dług

Mnie nikt nie pozna - teraz zamiast telefonu mam kalkulator z funkcja sms.
Stary 2012-06-19, 16:35   #3414
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Uff... dobrze, że masz mieszkanie po remoncie
ale brakuje mi stołu i drzwi od szafki

Cytat:
dziękuję

Cytat:
1. Czuję się podbudowana
Szkoda, że wcześniej nie zauważyłam tego, że jak pocytuję kilka osób, a potem zaznaczę Ciebie, to mi zżera większość poprzednich cytatów. Wiedziałabym jak się bronić przed słowami "mało się udzielasz, mało komentujesz"
2. Potwierdziłam opinię, że mogłabyś lżej oczy malować, bo połączyłam ten wizerunek z Twoimi słowami odnośnie tego, jak Cię postrzega część męska. Zgadza się, masz seksowny look i wydaje mi się, że delikatny makijaż mógłby go złagodzić w stronę delikatną i subtelną. Nie mówiąc już o tym, że rypiąc zwykłe czarne krechy zupełnie nie wykorzystujesz możliwości, jakie dają Ci Twoje śliczne, duże oczy (a konkretnie powieki). Mogłabyś poszaleć z makijażami w taki sposób, o jakim ja mogę tylko śnić ... z tymi swoimi małymi króliczymi ślepkami
1. próbujesz sobie znaleźć jelenia, ale nic z tego; łatka przylgnęła
2. a mnie się wydaje, że bez czarnej kreski spojrzenia traci wyrazistość chociaż co jakiś czas stwierdzam, że powinnam łagodzić dzienny makijaż, bo malując się "wieczorowo" w zasadzie niemal nie widzę różnicy
o moja droga! to nie tak, że rypię same krechy- zawsze mam jakiś cień i to staram się żeby jeszcze ten makijaż był zróżnicowany odcieniami- po opiniach stwierdzam, że chyba mi to nie wychodzi

Cytat:
Wiecie co, ja jednak rozumiem trochę zdanie Malli - moja mama nie jest współwłaścicielem domu, a wpakowała w niego ogromne pieniądze (właściwie całe swoje oszczędności na chociażby remont dachu kilka lat temu - i źródło tych pieniędzy jest jasne, bo pochodził z jej odprawy). W innej sytuacji rodzinnej kobieta taka jak moja mama zostałaby po prostu goła i wesoła... Może to okrutne ale jestem za różnymi typami formalizacji, może niekoniecznie małżeństwem i robieniem z kogoś współwałściciela, ale dokłądnym określeniem za pomocą umowy jak i z czego się rozliczamy w razie rozstania z partnerem, któy władował w nasze mieszkanie pieniądzy czy my w jego, jeżeli już oczywiście chcemy się bawić w obracanie w ten sposób większymi sumami pieniędzy.

Sama zapewne nie remontowałabym mieszkania, w którym bym - jednak - tylko pomieszkiwała...
tak sobie myślę, że będąc już w małżeństwie można by się zastanowić nad sformalizowaniem tego chociaż moje wewnętrzne ja się przed tym buntuje to zależy z której strony się na to patrzy, bo jeśli ja mam mieszkanie przed ślubem i mam go potem przepisywać częściowo na męża, a on mnie zostawi to drań dostanie z niego połowę. to mi za bardzo nie odpowiada, ale w drugą stronę czemu nie
być może rozwiązaniem jest przepisanie tego na dzieci i wsio

Cytat:
Wiem, że jestem jędzą, ale ja nawet rodzinie większa sumę pieniędzy pożyczyłabym, ale spisując umowę... Żeby przypadkiem nie zostać gołą i wesola, gdy mnie pieniędzy zabraknie, a "przymknę oko" na termin, wkótrym rodzina miała oddać dług
stara prawda mówi, że z rodziną to najlepiej na zdjęciach i to z tyłu żeby nie wycieli- skądś to się bierze. Niestety, ale nawet, ba! bardzo często w rodzinie wychodzą finansowe animozje dlatego lepiej się zabezpieczyć i choć w ten sposób próbować unikać potencjalnych sporów i kłótni
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 16:36   #3415
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to już każdy Cię rozpozna, bo taki wynalazek jest dość rzadki .
Stary 2012-06-19, 16:38   #3416
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Biedne jesteście z tą nauką teraz Upał jest nieziemski ufff i jak tu się skupić?
Też mnie głowa boli, już drugi dzień
Nie da się skupić, więc jeśli chodzi o naukę to wolałam jak było zimno i padało.
Z nauką biedne, oj biedne. Chciałabym już być po studiach i pracować

Cytat:
Miałam kiedyś 2 etorebki, ale nie byłam wtedy Wizażanką, więc wcale dziewczyna z etorebką nie musi być z Wizażu

Cytat:
Dziękuję za opinię

Dlatego staram się w autobusie nie rzucać już nickami.
Niedługo w drogerii poznamy Wizażankę po sprawdzaniu opinii na mobilnym KWC
Mnie mobilne KWC nie zachwyca. Owszem na pewno jest to wygodniejsze w użyciu niż szukanie przez przeglądarkę, ale brakuje mi kliku rzeczy. Np. przeczytać recenzję można dopiero po kliknięciu (w normalnej wersji od razu mamy ileś tam recenzji), brak "licznika" Mój hit... Poza tym czytanie recenzji na szybko nie wydaje mi się dobrym pomysłem. Wolę w domu, na spokojnie sobie poczytać i wybrać odpowiedni produkt

Stary 2012-06-19, 16:40   #3417
SdC
Zakorzenienie

Cytat:

2. a mnie się wydaje, że bez czarnej kreski spojrzenia traci wyrazistość chociaż co jakiś czas stwierdzam, że powinnam łagodzić dzienny makijaż, bo malując się "wieczorowo" w zasadzie niemal nie widzę różnicy
o moja droga! to nie tak, że rypię same krechy- zawsze mam jakiś cień i to staram się żeby jeszcze ten makijaż był zróżnicowany odcieniami- po opiniach stwierdzam, że chyba mi to nie wychodzi
Czemu ? Każdy potrzebuje adoracji, byle nie przeginać w jedną ("Twoją") ani w drugą ("moją") stronę .

Ja tam widzę u Ciebie to cieniowanie zawsze . Bez kreski wyglądasz tak inaczej i bardzo dobrze . Krecha chyba nie zawsze powiększa oko, to też kwestia jak się ją namaluje. Ale ja się aż tak nie znam na praktyce, więc nie powiem co i jak .

Podziwiam Cię, że tak wytrzymujesz to gadanie o sobie, bo ja już bym miała dość . W zasadzie to mam .

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Nie da się skupić, więc jeśli chodzi o naukę to wolałam jak było zimno i padało.
Stary 2012-06-19, 16:51   #3418
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
ale brakuje mi stołu i drzwi od szafki
To niedrogie, mogę zainwestować
Cytat:
to nie tak, że rypię same krechy- zawsze mam jakiś cień i to staram się żeby jeszcze ten makijaż był zróżnicowany odcieniami- po opiniach stwierdzam, że chyba mi to nie wychodzi
Ależ wychodzi, ja zauważam! Nie wiem kto i co Ci pisał, ale skoro już tak łakniesz złagodzenia makijażu, to wystarczy cieńsza albo jaśniejsza kreska...
Cytat:
to zależy z której strony się na to patrzy, bo jeśli ja mam mieszkanie przed ślubem i mam go potem przepisywać częściowo na męża, a on mnie zostawi to drań dostanie z niego połowę. to mi za bardzo nie odpowiada, ale w drugą stronę czemu nie
być może rozwiązaniem jest przepisanie tego na dzieci i wsio
Mi by też się to nie widziało. Już wolałabym wziąć ślub
Cytat:
To teraz cały świat już wie!
Stary 2012-06-19, 16:58   #3419

Cytat:
ja planuję czytanie książki nad Wisłą więc ewentualnie jestem za
Cytat:
3. A w cieniu? Może bym dołączyła?
(
A więc: gg, Lenka: jesteście jeszcze na wizażu?

Ale w sumie znów słaby odzew na propozycję - jestem beznadziejną organizatorką Dlatego nigdy nie robiłam imprez, bo wiem, że byłaby klapa absolutna
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 17:02   #3420
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
stara prawda mówi, że z rodziną to najlepiej na zdjęciach i to z tyłu żeby nie wycieli- skądś to się bierze. Niestety, ale nawet, ba! bardzo często w rodzinie wychodzą finansowe animozje dlatego lepiej się zabezpieczyć i choć w ten sposób próbować unikać potencjalnych sporów i kłótni
Myślę, że właśnie próba spisania umowy dotyczącej pożyczki już byłaby powodem kłótni. Zaczęłyby się wyliczanki "Przecież oddam, rodzinie nie ufasz?" itp.

Cytat:
No sorry, naprawdę nie umiem się uczyć przy takiej pogodzie. Już widzę, jak oblewam czwartkowy egzamin

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości