|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
spotkanie dziś- raczej nie bardzo
po pracy mam troszke biegania po mieście, no chyba że byłoby to na Kazimierzu
|
|
|
|
#3392 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki
ja wlasnie kupilam i bede dzis testowala.Co do perfum to uwielbiam zmieniac.Mam oczywiscie jakies swoje ulubione zapachy ale lubie testowac nowosci. I zawsze musze miec kilka zapachow gdyz uzywam ich zaleznie od nastroju.
|
|
#3393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34794675] Mój ukochany wycofany Armani pachniał nawet po wzięciu prysznica. A na szalikach to nawet po miesiącu go było czuć... A teraz nie mam swoich ulubionych perfum ja tak mam z D&G the one Cytat:
![]() nie chce mi się dzielić na 2 części bo to trwa więc jadę elaboraty ![]() ale specjalnie dla Ciebie, jako że lubię Twoje mądre wypowiedzi postaram się skracaćCytat:
zostaniesz moją żoną/mężem (do wyboruw blondzie czuję się seksownie drapieżna ( ) w miedzi się w ogóle nie widzę, ale chciałabym chyba złagodzić swój wizerunek. Mam dość czucia się jak chora i głupia antylopa tylko dlatego, że mam blond włosy i długie nogi. Chociaż chyba to jest marzenie ściętej głowy i każdej kobiety by była postrzegana jako człowiek, który ma coś w głowie i więcej do zaoferowania niż tylko swoja jak już mówiłam taki odcień jasnego brązu z lekkim blondem jest mi najbliższy. Zresztą przeskok z blondu na brąz w ciemnym wydaniu mógłby być mocno szokujący ja planuję czytanie książki nad Wisłą więc ewentualnie jestem za
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3395 |
|
Nie depcze krokusów
|
Uff... dobrze, że masz mieszkanie po remoncie
![]() Ja też ![]() Na szczęście po jodze jestem wyższa.
|
|
#3396 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam z siłowni...ale upał na zewnątrz
![]() w piątek jest ostatni termin egzaminu z wf. Współczuję tym, którzy w taką temperaturę będą biegać na czas 3 km
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Malla, a używałaś samej maski dla porównania? W kwestii cudzych mieszkań mogłabym się wypowiedzieć jako osoba będąca w związku sformalizowanym, ale niestety temat mało mnie dotyczy żadne z nas nie jest zagrożone sponsorowaniem remontu mieszkania tej drugiej osoby. Chociaż mój miły w pewien sposób ma swoje mieszkanie, ale nie będziemy go używać (z innych niż sprawy wspólnotowe względów). Chociaż czysto teoretycznie, to skoro mieszkamy razem, użytkujemy lokal razem to koszty powinniśmy też dzielić |
|
|
|
|
#3398 |
|
Pani Buka
|
haha, ja też
zawsze miałam wrażenie że jak ktoś się mną zainteresował, to dopiero po rozmowie ze mną
|
#3399 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie, używałam jej tylko raz. Ale nie ma problemu, przecież skóry mi nie wypali, mogę sprawdzić
![]() gg22, Melka - przekazałam Wasze lakiery SdC, będzie Wam łatwiej odebrać od niej SdC widziała dziś ten słynny turkus na moich paznokciach. Pozdrowienia z mroźnego Lubiczu
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się po co mi wakacje w tym roku - w biurze mam tropiki (ponad 30 stopni)
|
|
|
|
#3402 |
|
Zadomowienie
|
Lenko to ta torba niny ricci.Ma jak zwykle nieodzowna kokarde. Kolor wyszedl troche przeklamany . Jest dosc spora wiec w sam raz na moje szpargaly. Do tego mysle ze na jesien ozywi moje stroje.
|
|
#3403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mogę się uczyć przy takiej pogodzie. Duszno mi, głowa mnie boli, w ogóle nie mogę się skupić...
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-06-19 o 15:11 |
|||
|
|
|
#3404 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34798248]A mój brzoskwiniowy jest przepiękny
Bo te poprzednie mają dużo zdjęć w internecie. W tym przypadku wyjątkowo słuszne okazały się zdjęcia na stronie sklepu. Cytat:
|
|
|
#3406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3407 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że wcześniej nie zauważyłam tego, że jak pocytuję kilka osób, a potem zaznaczę Ciebie, to mi zżera większość poprzednich cytatów. Wiedziałabym jak się bronić przed słowami "mało się udzielasz, mało komentujesz" 2. Potwierdziłam opinię, że mogłabyś lżej oczy malować, bo połączyłam ten wizerunek z Twoimi słowami odnośnie tego, jak Cię postrzega część męska. Zgadza się, masz seksowny look i wydaje mi się, że delikatny makijaż mógłby go złagodzić w stronę delikatną i subtelną. Nie mówiąc już o tym, że rypiąc zwykłe czarne krechy zupełnie nie wykorzystujesz możliwości, jakie dają Ci Twoje śliczne, duże oczy (a konkretnie powieki). Mogłabyś poszaleć z makijażami w taki sposób, o jakim ja mogę tylko śnić ... z tymi swoimi małymi króliczymi ślepkami ![]() 3. A w cieniu? Może bym dołączyła? ![]() Cytat:
Cytat:
To byłoby dopiero ożywienie stroju ![]() Cytat:
Też mnie głowa boli, już drugi dzień
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-19 o 15:26 |
||||
|
|
|
#3408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na jesien do dzinsow i spodnic jako kolorowy dodatek.
|
|
|
#3409 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jeśli wygląda tak jak widzę na monitorze, to tak
|
|
#3410 |
|
Zadomowienie
|
No tak wyglada
Dzis ugotowalam chilli con carne.Na 3 dni bo jak beda takie upaly to gotowac nie mam zamiaru codziennie.
|
|
#3411 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wiecie co, ja jednak rozumiem trochę zdanie Malli - moja mama nie jest współwłaścicielem domu, a wpakowała w niego ogromne pieniądze (właściwie całe swoje oszczędności na chociażby remont dachu kilka lat temu - i źródło tych pieniędzy jest jasne, bo pochodził z jej odprawy). W innej sytuacji rodzinnej kobieta taka jak moja mama zostałaby po prostu goła i wesoła... Może to okrutne ale jestem za różnymi typami formalizacji, może niekoniecznie małżeństwem i robieniem z kogoś współwałściciela, ale dokłądnym określeniem za pomocą umowy jak i z czego się rozliczamy w razie rozstania z partnerem, któy władował w nasze mieszkanie pieniądzy czy my w jego, jeżeli już oczywiście chcemy się bawić w obracanie w ten sposób większymi sumami pieniędzy.
Sama zapewne nie remontowałabym mieszkania, w którym bym - jednak - tylko pomieszkiwała... Dziś w autobusie miałam dziwną myśl, która czasem nawiedza mnie w drogeriach czy widząc w autobusie właśnie dziewczynę z etorebką Tak piszę na tym wizażu i piszę, a pewnie wiele osób, z którymi wymieniam internetowo mysli zdarzyło mi się przypadkowo gdzieś spotkać
|
#3412 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziękuję za opinię
Cytat:
Niedługo w drogerii poznamy Wizażankę po sprawdzaniu opinii na mobilnym KWC
|
|
|
#3413 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wiem, że jestem jędzą, ale ja nawet rodzinie większa sumę pieniędzy pożyczyłabym, ale spisując umowę... Żeby przypadkiem nie zostać gołą i wesola, gdy mnie pieniędzy zabraknie, a "przymknę oko" na termin, wkótrym rodzina miała oddać dług
![]() Mnie nikt nie pozna - teraz zamiast telefonu mam kalkulator z funkcja sms.
|
#3414 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ale brakuje mi stołu i drzwi od szafki Cytat:
![]() Cytat:
2. a mnie się wydaje, że bez czarnej kreski spojrzenia traci wyrazistość chociaż co jakiś czas stwierdzam, że powinnam łagodzić dzienny makijaż, bo malując się "wieczorowo" w zasadzie niemal nie widzę różnicyo moja droga! to nie tak, że rypię same krechy- zawsze mam jakiś cień i to staram się żeby jeszcze ten makijaż był zróżnicowany odcieniami- po opiniach stwierdzam, że chyba mi to nie wychodzi Cytat:
to zależy z której strony się na to patrzy, bo jeśli ja mam mieszkanie przed ślubem i mam go potem przepisywać częściowo na męża, a on mnie zostawi to drań dostanie z niego połowę. to mi za bardzo nie odpowiada, ale w drugą stronę czemu niebyć może rozwiązaniem jest przepisanie tego na dzieci i wsio stara prawda mówi, że z rodziną to najlepiej na zdjęciach i to z tyłu żeby nie wycieli- skądś to się bierze. Niestety, ale nawet, ba! bardzo często w rodzinie wychodzą finansowe animozje dlatego lepiej się zabezpieczyć i choć w ten sposób próbować unikać potencjalnych sporów i kłótni
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nauką biedne, oj biedne. Chciałabym już być po studiach i pracować Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Każdy potrzebuje adoracji, byle nie przeginać w jedną ("Twoją") ani w drugą ("moją") stronę .Ja tam widzę u Ciebie to cieniowanie zawsze . Bez kreski wyglądasz tak inaczej i bardzo dobrze . Krecha chyba nie zawsze powiększa oko, to też kwestia jak się ją namaluje. Ale ja się aż tak nie znam na praktyce, więc nie powiem co i jak .Podziwiam Cię, że tak wytrzymujesz to gadanie o sobie, bo ja już bym miała dość . W zasadzie to mam .---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3418 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
To niedrogie, mogę zainwestować
![]() Cytat:
Cytat:
To teraz cały świat już wie!
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
A więc: gg, Lenka: jesteście jeszcze na wizażu?
Ale w sumie znów słaby odzew na propozycję - jestem beznadziejną organizatorką Dlatego nigdy nie robiłam imprez, bo wiem, że byłaby klapa absolutna
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No sorry, naprawdę nie umiem się uczyć przy takiej pogodzie. Już widzę, jak oblewam czwartkowy egzamin
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

po pracy mam troszke biegania po mieście, no chyba że byłoby to na Kazimierzu

ja wlasnie kupilam i bede dzis testowala.

postaram się skracać
Ładnie by Ci było, ale stałabyś się jędzowato drapieżna, a teraz jesteś seksownie drapieżna.

codziennie.