Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-19, 10:52   #2461
Soso
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
przyszlam ino na chwile prosic ladnie o kciuki! za 30 min zaczynam praktyczny i zaczynam sie tez powoli bac

do tego nie moglam spac w nocy, niby sie nie denerwowalam a usnelam dopiero o 5:/ jak na 3h spania to i tak dosc dobrze kontaktuje
Kciukasy!

A my mamy nowego malucha, kotka, bidoka takiego, uratowanego dosłownie w ostatniej chwili od utraty oczek. Dzikusek malutki, cały czarny, prycha na mnie jak się zbliżam, po to, by za chwilę mruuczeć Ale mimo mruczenia cały jest spięty, widać, że się boi biedactwo. W każdym razie leczymy i mam nadzieję, że wkrótce będzie zdrowy. Czarne kotki są cudne! A poprzedni maluch już w nowym domku, z kolegą ;-) Nowych opiekunów zwojowała doszczetnie, jak i nas
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:56   #2462
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
oj koniecznie
moja babcia plakala kiedy moja mama rok po slubie dzieci nie miala bo ludzie gadaja, ze ona nie moze miec bejbikow!
Mój TŻ, mając dosyć takich pytań od koleżanek w pracy [byliśmy już po ślubie], walnął kiedyś, że nie mamy bo nie możemy i koniec. Pozamykał wszystkim usta, skończyły się komentarze

Podejrzewam, że po wszystkim mieli niezłą rozkminę, jak się okazało, że mój lekarz prowadzący ma praktykę w centrum leczenia niepłodności, choć to był czysty przypadek
Cytat:
ostatnio kolezanka mi mowila co przydarzylo sie jej siostrze kiedy wracala z chlopakiem. Zatrzymala ich sasiadka i zapytala czy moze z X porozmawiac na osobnosci, chlopak poszedl do mieszkania, po chwili X wbiega i klnie, ze sasiadka poj**ana itp
okazalo sie, ze sasiadka chciala wiedziec co ona z dzieckiem zrobila bo przeciez ona w ciazy byla a dziecka nie ma wiec gdzie jest? oddala? sprzedala?
O borzezielony, ale masakra
Cytat:
przyszlam ino na chwile prosic ladnie o kciuki! za 30 min zaczynam praktyczny i zaczynam sie tez powoli bac

Daj znac, jak poszło
Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Tak, ale tylko swoje
Cudze dzieci nadal mnie "nie rajcują", mimo iż swoje uwielbiam nad życie.
Niedawno koleżanka powiedziała mi bardzo mądry kawał.
"- Swoje dzieci są jak własne bąki.
- Mniej śmierdzą?
- Nie, łatwiej je znieść!"

Ale jakie życiowe
I niestety muszę walnąć tekstem, który trochę rozsierdzi co poniektórych, ale na swoje jednak patrzy się i odbiera inaczej, niż cudze Z doświadczenia własnego mówię, a też miałam podejście na nie. Ale nikogo nie namawiam - podkreślam, to tylko moje doświadczenia

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:58   #2463
kaarooo
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34792079]Ale macie synchro [/QUOTE]
No właśnie zauważyłam
Ciekawe czy tego samego

Ja znowu wstałam po 3, bo po co spać, jak można nie spać Leje się ze mnie strumieniami, mam wrażenie, że jakiś deszcz spadnie

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:04   #2464
maffash
Zakorzenienie

Hej Wam Kurde wylaczyl mi sie wczoraj internet kolo 19 i dopiero dzisiaj sie wlaczyl ;/ mam dosc tej netii
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:09   #2465
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Ja uwielbiam mój internet

Mam internet osiedlowy, który się już rozrósł na pół Rumi Chodzi bardzo bardzo szybko (wg nich 70 Mbit/s ale dla mnie to akurat ściema bo jak są ograniczenia z drugiej strony to nieważne jaka prędkość), ściąga bardzo szybko, awarie się zdarzają może raz, góra dwa razy w roku a wtedy wystarczy telefonik do Pana z serwisu, który mieszka bodajże kilka bloków dalej, 5 minut później przychodzi, naprawia i jest net A płacę tylko 60 zł/miesięcznie bo nie korzystam z żadnych promocji, tak płaciłabym jeszcze mniej

W mieszkaniu, gdzie prawdopodobnie mam zamieszkać za jakiś czas, jest masakra... Wszystko musi być od "multimedia" ponieważ tylko oni są tam podłączeni i podobno to jest straszne, co chwile awarie, długo trwają, ciągle coś się psuje i dzieje
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:10   #2466
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Też mi co chwila net pada...

Kurde, coś się mojego BlogBox'a doczekać nie mogę
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:11   #2467
maffash
Zakorzenienie

Mi sie codziennie wylacza modem ;/ dzwonie do netii, ale oni sobie nic z tym nie robia.
Stary 2012-06-19, 11:15   #2468
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Mój TŻ, mając dosyć takich pytań od koleżanek w pracy [byliśmy już po ślubie], walnął kiedyś, że nie mamy bo nie możemy i koniec. Pozamykał wszystkim usta, skończyły się komentarze

Podejrzewam, że po wszystkim mieli niezłą rozkminę, jak się okazało, że mój lekarz prowadzący ma praktykę w centrum leczenia niepłodności, choć to był czysty przypadek

O borzezielony, ale masakra

Daj znac, jak poszło

Ale jakie życiowe
I niestety muszę walnąć tekstem, który trochę rozsierdzi co poniektórych, ale na swoje jednak patrzy się i odbiera inaczej, niż cudze Z doświadczenia własnego mówię, a też miałam podejście na nie. Ale nikogo nie namawiam - podkreślam, to tylko moje doświadczenia
dokładnie, bo twoja krew
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 12:21   #2469
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Hexx dziękuję za komplement Też się ostatnio mało zgłaszam...jakoś nie mam natchnienia tego pilnować teraz.

dimiti to Ty jeszcze studiujesz a oni Ci już o ślubie?
Proszę bardzo i to prawda

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Trochę tak.
Udało mi się kilka piorunów złapać na zdjęciach.
Ale niebo wczoraj było przecudowne.
Granatowo- czerwone, a jak burza się zaczęła, to było pomarańczowo.
Pokażesz? uwielbiam zdjęcia burzy. Ostatnio oglądałam filmiki jak powstaje piorun i cały efekt ukazany w zwolnionym tempie, bajka

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość

Koniecznie dajcie wtedy znać, chętnie i ja się z Wami spotkam
W tym roku to już nie dam rady ale będę pamiętać a Simply we wrześniu będzie też w PL to zaglądaj tam do Niej bo zawsze pisze o ew. spotakniu

Cytat:

do tego nie moglam spac w nocy, niby sie nie denerwowalam a usnelam dopiero o 5:/ jak na 3h spania to i tak dosc dobrze kontaktuje

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
W☠☠☠☠ia mnie to potwornie za każdym razem, jak słyszę "Kiedy planujecie drugie dziecko"? A muszę? Wcale nie planuję.
I najzabawniejsze jest to, że najczęścieje nas o to wypytuje wuj mający na utrzymaniu 37 letniego kawalera, który nie ma nawet stałej dziewczyny

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

albo stare plotkatry/starzy plotkarze w rodzinie

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Tak, ale tylko swoje
Cudze dzieci nadal mnie "nie rajcują", mimo iż swoje uwielbiam nad życie.
Niedawno koleżanka powiedziała mi bardzo mądry kawał.
"- Swoje dzieci są jak własne bąki.
- Mniej śmierdzą?
- Nie, łatwiej je znieść!"
Nigdy nie kręciły mnie cudze dzieci, nie mogłam pojąć jak można wisieć nad dzieckiem i się nim zachwycać, cmokać itd. Z wiekiem wcale mi się nie zmieniło Nie lubię takiego zachowania.
Sama od zawsze byłam na *nie* jeżeli chodzi o dzieci. Nie czułam zegara biologicznego ani grama instynktu, kolejne koleżanki zachodziły w ciąże, rodziły i tematy przewijały się na okrągło jednak dalej utwierdzałam się w przekonaniu, że to nie dla mnie.
Najlepsze były hasła, jak zbliżałam się do 30-tki że to ostatni dzwonek- z jednej strony może i tak ale wydaje mi się, że nie można generalizować czy późniejsza ciąża będzie bardziej nastawiona na ryzyko czy też nie.
W każdym razie czułam, że to nadal nie jest dobry moment i nie pragnęłam dziecka.
Obecnie 30+ i ponad rok temu podjęliśmy decyzję, że będzie fajnie jak powiększy się rodzina. Bez ciśnienia i paniki. Dajemy sobie jeszcze jakiś rok na własne szaleństwa i jak się uda to będzie dobrze jeżeli nie to pomyślimy o adopcji.
Mnie zajęło ponad 12 lat by poczuć sie psychicznie gotową na dziecko. Reszta warunków też ma znaczenie bo mam za sobą karierę zawodową, rozwijanie i inwestowanie w siebie. Finansowa stabilizacja plus określone perspektywy na przyszłość sprawiają, że czujemy się na tyle dojrzali by zmienić priorytety i rozbudować własne życie.

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Masakra

Ja pierścionek mam Ale co z tego Nie śpieszy mi się z niczym i tam myślę, że za dwa lata byłoby tak idealnie. TŻ naciska, żeby w przyszłym roku, że po co tyle czekać... Hmmm...

Fajnie, tylko on chyba sobie nie zdaje sprawy ile to trzeba przygotowań i że trzeba się trochę za wszystkim nabiegać, żeby to ogarnąć. A ja nie chcę latać jak kot z pęcherzem i się denerwować czymś, tylko wszystko załatwić na luzie z zapasem czasowym
Dla mnie to czysta formalność, która tak naprawdę niewiele zmienia i planujemy zrobić to minimalistycznie. Jak wszystko się ułozy to ślub w ogóle wolałabym wziąć w UK bo nie wyobrażam sobie latania w tę i z powrotem. Nam akurat sam cywilny jest na rękę przez co ominiemy wszystkie przygotowania i cały ten szum

Moje podejście w ogóle do tematu ślubu, pierścionków i wszystkich tych rzeczy, które cieszą większość kobiet jest bardzo odmienne.
Wolałam aby zostało kupione łóżko zamiast pierścionka bo mówiąc szczerze to w życiu nie chciałabym mieć kawałka metalu, który będzie tyle wart Bardziej cieszy mnie flaszka ukochanych perfum niż kolejna błyskotka. Gorzej, że rodzice nie bardzo to rozumieją i było małe starcie w temacie obrączek
Czuję się jak odmieniec
Stary 2012-06-19, 12:28   #2470
Soso
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34792925](...)

W mieszkaniu, gdzie prawdopodobnie mam zamieszkać za jakiś czas, jest masakra... Wszystko musi być od "multimedia" ponieważ tylko oni są tam podłączeni i podobno to jest straszne, co chwile awarie, długo trwają, ciągle coś się psuje i dzieje [/QUOTE]
Mama mojego Tżeta ma multimedię od lat i nie narzeka, wręcz przeciwnie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
(...)

Dla mnie to czysta formalność, która tak naprawdę niewiele zmienia i planujemy zrobić to minimalistycznie. Jak wszystko się ułozy to ślub w ogóle wolałabym wziąć w UK bo nie wyobrażam sobie latania w tę i z powrotem. Nam akurat sam cywilny jest na rękę przez co ominiemy wszystkie przygotowania i cały ten szum

Moje podejście w ogóle do tematu ślubu, pierścionków i wszystkich tych rzeczy, które cieszą większość kobiet jest bardzo odmienne.
Wolałam aby zostało kupione łóżko zamiast pierścionka bo mówiąc szczerze to w życiu nie chciałabym mieć kawałka metalu, który będzie tyle wart Bardziej cieszy mnie flaszka ukochanych perfum niż kolejna błyskotka. Gorzej, że rodzice nie bardzo to rozumieją i było małe starcie w temacie obrączek
Czuję się jak odmieniec
Dla mnie to też trochę kosmos, pierścionki za gruube pieniadze, zwłaszcza, ze ja wolę sztuczną biżuterię bo i tak każdą gubię, a sztucznej mi przynajmniej nie żal Mam nadzieję, że mój Tżet mnie zna na tylle, ze zamiast wypaśnego piździonka dostanę np bilety do Indii
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 12:30   #2471
_polly_
Zakorzenienie

A ja właśnie biorę się za mycie moich pyndzli.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 12:32   #2472
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:

Dla mnie to też trochę kosmos, pierścionki za gruube pieniadze, zwłaszcza, ze ja wolę sztuczną biżuterię bo i tak każdą gubię, a sztucznej mi przynajmniej nie żal Mam nadzieję, że mój Tżet mnie zna na tylle, ze zamiast wypaśnego piździonka dostanę np bilety do Indii
Może to jeszcze zależy od miejsca, bo moja siostra tam chwilowo mieszka i co chwilę nie ma internetu, wszyscy w tej dzielnicy Gdyni mający MM się bardzo skarżą

No ale, nie będę się zamartwiać na zapas przecież
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 12:41   #2473
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki w taki razie Za mną chodzi wyjazd do Szkocji - 3 tygodnie byłyby optymalne i o tym wie.

Trust, do zabawy Inspired by places mogę osobno dać makijaż i za parę dni mani? wolę to rozdzielić a przez etykiety umieścić pod jednym tematem.
Ożyłam na tyle, że urodził się pomysł Idę się mazać))
Stary 2012-06-19, 12:44   #2474
kaarooo
Zakorzenienie

Ja nie noszę obrączki. Ogólnie to temat obrączek u nas jest.. emmm krępujący? Małż zgubił swoją po 3 miesiącach, ja swoją zgubiłam po trzech latach, schudły mi palce, a że nie nosiłam za często, to jak włożyłam, nie czułam ze ją gubię, no trudno :P
Z Małżem było inaczej, bo on stolarz to nie nosił w robocie, nie raz były przypadki, że piła wciągnęła przez obrączkę komuś rękę i po ptokach.. znaczy palcach Po prostu musiał gdzieś zostawić, może ktoś zabrał, zawsze to kilka złotych u złotnika.. A ja tam wole jego zgrabne paluszki, niźli obrączkę Planujemy kupić na którąś rocznicę :P

I u nas jeszcze pojawia się pytanie, kiedy planujemy "prawdziwy" ślub bo po cywilnym jesteśmy. Ale dopytuje dalsza rodzina, także nam to wisi. Chociaż nie powiem, jakiś mały górski kościółek i dwóch świadków.. to może bym nie pogardziła takim ślubem

Edytowane przez kaarooo
Czas edycji: 2012-06-19 o 12:45
Stary 2012-06-19, 12:56   #2475
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

U mnie na blogu recenzja gościnna serum na płaski brzuch Bielendy
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:00   #2476
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ja nie noszę obrączki. Ogólnie to temat obrączek u nas jest.. emmm krępujący? Małż zgubił swoją po 3 miesiącach, ja swoją zgubiłam po trzech latach, schudły mi palce, a że nie nosiłam za często, to jak włożyłam, nie czułam ze ją gubię, no trudno :P
Z Małżem było inaczej, bo on stolarz to nie nosił w robocie, nie raz były przypadki, że piła wciągnęła przez obrączkę komuś rękę i po ptokach.. znaczy palcach Po prostu musiał gdzieś zostawić, może ktoś zabrał, zawsze to kilka złotych u złotnika.. A ja tam wole jego zgrabne paluszki, niźli obrączkę Planujemy kupić na którąś rocznicę :P

I u nas jeszcze pojawia się pytanie, kiedy planujemy "prawdziwy" ślub bo po cywilnym jesteśmy. Ale dopytuje dalsza rodzina, także nam to wisi. Chociaż nie powiem, jakiś mały górski kościółek i dwóch świadków.. to może bym nie pogardziła takim ślubem
A ten wcześniej był na niby? Ciekawe swoją drogą dlaczego tak wiele osób traktuje ślub kościelny jako jedyny i prawdziwy kiedy tak na dobrą sprawę nawet w większości przypadków nie czuje się z Kościołem związanym, nie? To taka moja luźna uwaga bo mam przyjaciólke, która wzięła najpierw cywilny a rok później kościelny, żeby było.... prawdziwie. Nie wnikałam w motywy, uszanowałam Jej podejście.
Stary 2012-06-19, 13:13   #2477
kaarooo
Zakorzenienie

No widocznie dla wielu osób cywilny to ślub gorszy, nieprawdziwy (:
Ale co tam, ja mam tylko cywilny i mnie z tym dobrze. Kieckę i wesele też miałam

Stary 2012-06-19, 13:32   #2478
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Trust, do zabawy Inspired by places mogę osobno dać makijaż i za parę dni mani? wolę to rozdzielić a przez etykiety umieścić pod jednym tematem.
Ożyłam na tyle, że urodził się pomysł Idę się mazać))
Pewnie! Czekam na efekty

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:33   #2479
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
A ten wcześniej był na niby? Ciekawe swoją drogą dlaczego tak wiele osób traktuje ślub kościelny jako jedyny i prawdziwy kiedy tak na dobrą sprawę nawet w większości przypadków nie czuje się z Kościołem związanym, nie? To taka moja luźna uwaga bo mam przyjaciólke, która wzięła najpierw cywilny a rok później kościelny, żeby było.... prawdziwie. Nie wnikałam w motywy, uszanowałam Jej podejście.
Większość ludzi to hipokryci. Nie wierzą do końca, w ogóle tak naprawdę nie interesują się tym, co robią (przecież wystarczy się wyspowiadać), ale jak przychodzi do "ważnych" momentów to nagle okazuje się, że ślub kościelny to mus, a np. wychowywanie dziecka (które się spłodziło z jednym z wielu partnerów przed ślubem) samotnie to rzecz niedopuszczalna itd. itp.

Mnie się marzy ślub cywilny, i wesele w postaci jakiegoś super obiadu czy kolacji dla najbliższych. Ale białą suknię koniecznie chcę mieć.
Stary 2012-06-19, 13:36   #2480
Takajakaya
Wtajemniczenie

Tematy ślubne na tapecie

Co do załatwiania, to jeśli ktoś planuje zwykłą kolację w restauracji to ok, nie ma dużo roboty, ale przy większych weselach... U nas było dużo. Bo niby najważniejsza sala, zespół, kamera, foto...ale też sukienka (czekasz kilka miesięcy, ciągłe poprawki, a to dodatki - buty, za którymi ja się nalatałam...), fryzura i makijaż (jeśli nie masz zaufanych specjalistek może być ciężko). Do tego dochodzi masa pierdół... Jeśli bierzesz kościelny, robisz nauki... Przy cywilnym sprężaj się, żeby akurat urząd był otwarty gdy chcesz coś załatwić..

My nawet ustawialiśmy jak będą siedzieć goście i o dziwo ze strony najbliższej rodziny było najwięcej problemów. Zamiast powiedzieć ok, róbcie jak uważacie my się dostosujemy, trzeba było się gimnastykować.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

To ja chyba jestem wyjątkiem bo jestem wierząca i chcę mieć dzieci. No, ale za jakiś czas

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:42   #2481
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
No widocznie dla wielu osób cywilny to ślub gorszy, nieprawdziwy (:
Ale co tam, ja mam tylko cywilny i mnie z tym dobrze. Kieckę i wesele też miałam
Każdy robi jak chce Ja uważam, że ślub do szczęścia nie jest potrzebny, ważne by para czuła się dobrze w związku, jak rodzina
U mnie w rodzinie będzie ślub kościelny, ale bez całej ceremoni w Kościele czy jakoś tak

Nadrobiłabym Was, ale czasu brak, spacerek sobie zafundowałam po sklepach, nic nie kupiłam, a teraz ciężko produkuję recenzję
Na blogu makijaż przydymiony i notka trochę o mnie
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:44   #2482
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Co do załatwiania, to jeśli ktoś planuje zwykłą kolację w restauracji to ok, nie ma dużo roboty, ale przy większych weselach... U nas było dużo. Bo niby najważniejsza sala, zespół, kamera, foto...ale też sukienka (czekasz kilka miesięcy, ciągłe poprawki, a to dodatki - buty, za którymi ja się nalatałam...), fryzura i makijaż (jeśli nie masz zaufanych specjalistek może być ciężko). Do tego dochodzi masa pierdół... Jeśli bierzesz kościelny, robisz nauki...
My wyrobiliśmy się z przygotowaniami w niecałe pół roku, a wielkiej gonitwy nie było.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:46   #2483
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
To ja chyba jestem wyjątkiem bo jestem wierząca i chcę mieć dzieci. No, ale za jakiś czas
Oj, ja jestem wierząca. Tylko u mnie wiara =/= religia. Nie jest mi KK potrzebny do mojej wiary w Boga.
Poza tym, mój mąż jest innowiercą A co do załatwiania, to w urzędzie byłam chyba 3 razy? Z papierkami ino, i koniec

Stary 2012-06-19, 13:57   #2484
Patalus
Zakorzenienie

o matko, gdyby nie dzisiejsza fizyka, to bym nosa nie wyściubiła nawet, gorączka mnie trzyma od wczoraj, czuję się okropnie, ale ważne, że wszystko mam pozaliczane i się nie muszę martwić!

u mnie wczoraj przepiękna burza była, ulewa, aż prądu zabrakło, ale efekty z piorunami świetne, zawsze się nimi jaram

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Trochę tak.
Udało mi się kilka piorunów złapać na zdjęciach.
Ale niebo wczoraj było przecudowne.
Granatowo- czerwone, a jak burza się zaczęła, to było pomarańczowo.
gratuluję, bo ciężko uchwycić burzę na zdjęciu!
Stary 2012-06-19, 13:58   #2485
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Mi sie codziennie wylacza modem ;/ dzwonie do netii, ale oni sobie nic z tym nie robia.
Niefajnie.
U mnie jest sieć z UPC, nie ma z nia większych problemów. czasem modem się zawiesza, ale rzadko.
Cytat:

Nie jesteś
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
My wyrobiliśmy się z przygotowaniami w niecałe pół roku, a wielkiej gonitwy nie było.
U mnie też mniej więcej tyle, choć złozyło sie na to kilka pozytywnych zbiegów okoliczności Ale i bez tego dałoby radę w te 6-7 miesięcy.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:02   #2486
maffash
Zakorzenienie

jestem po miesiaczce, a brzuch mnie boli jakbym ja miala ;/
Stary 2012-06-19, 14:17   #2487
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
jestem po miesiaczce, a brzuch mnie boli jakbym ja miala ;/
Idź do ginekologa jeśli Ci się to utrzyma/będzie powtarzać. A jeśli nie jest bardzo uciążliwe, to możesz chociaż wspomnieć na wizycie kontrolnej.

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2012-06-19 o 14:18
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:43   #2488
karmelowaa
Rozeznanie

u mnie w końcu post o OCM
karmelowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:49   #2489
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

kolejna część... dawno mnie tu nie było
hej

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:49   #2490
Selfish Girl
Life is a drink ...

Tematy ślubne .. - moja kolezanka kilka miesięcy temu zamówiła sobie sukienke. Jako, że mieszka w Niemczech to Pani Krawcowa stwierdziła, że wyśle na adres domowy w Polsce. Parę dni temu mi piszę na fejsie, że Jej mama jej pokazała jej sukienke na Skype.

Sukienka w ogóle nie taka jaka miała być - w wymiarach się również nie zgadza.
Dziewczyna dzwoni do tej krawcowej ale jak się można było tego spodziewać numer nie odpowiada...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości