|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Cytat:
A my mamy nowego malucha, kotka, bidoka takiego, uratowanego dosłownie w ostatniej chwili od utraty oczek. Dzikusek malutki, cały czarny, prycha na mnie jak się zbliżam, po to, by za chwilę mruuczeć Ale mimo mruczenia cały jest spięty, widać, że się boi biedactwo. W każdym razie leczymy i mam nadzieję, że wkrótce będzie zdrowy. Czarne kotki są cudne! A poprzedni maluch już w nowym domku, z kolegą ;-) Nowych opiekunów zwojowała doszczetnie, jak i nas |
|
|
|
|
#2462 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Podejrzewam, że po wszystkim mieli niezłą rozkminę, jak się okazało, że mój lekarz prowadzący ma praktykę w centrum leczenia niepłodności, choć to był czysty przypadek Cytat:
Cytat:
![]() Daj znac, jak poszło ![]() Cytat:
Ale jakie życiowe ![]() I niestety muszę walnąć tekstem, który trochę rozsierdzi co poniektórych, ale na swoje jednak patrzy się i odbiera inaczej, niż cudze Z doświadczenia własnego mówię, a też miałam podejście na nie. Ale nikogo nie namawiam - podkreślam, to tylko moje doświadczenia
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34792079]Ale macie synchro
[/QUOTE]No właśnie zauważyłam Ciekawe czy tego samego ![]() Ja znowu wstałam po 3, bo po co spać, jak można nie spać Leje się ze mnie strumieniami, mam wrażenie, że jakiś deszcz spadnie
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
Kurde wylaczyl mi sie wczoraj internet kolo 19 i dopiero dzisiaj sie wlaczyl ;/ mam dosc tej netii
|
|
|
|
#2465 |
|
Konto usunięte
|
Ja uwielbiam mój internet
Mam internet osiedlowy, który się już rozrósł na pół Rumi Chodzi bardzo bardzo szybko (wg nich 70 Mbit/s ale dla mnie to akurat ściema bo jak są ograniczenia z drugiej strony to nieważne jaka prędkość), ściąga bardzo szybko, awarie się zdarzają może raz, góra dwa razy w roku a wtedy wystarczy telefonik do Pana z serwisu, który mieszka bodajże kilka bloków dalej, 5 minut później przychodzi, naprawia i jest net A płacę tylko 60 zł/miesięcznie bo nie korzystam z żadnych promocji, tak płaciłabym jeszcze mniej ![]() W mieszkaniu, gdzie prawdopodobnie mam zamieszkać za jakiś czas, jest masakra... Wszystko musi być od "multimedia" ponieważ tylko oni są tam podłączeni i podobno to jest straszne, co chwile awarie, długo trwają, ciągle coś się psuje i dzieje
|
|
|
|
#2466 |
|
Konto usunięte
|
Też mi co chwila net pada...
Kurde, coś się mojego BlogBox'a doczekać nie mogę
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie codziennie wylacza modem ;/ dzwonie do netii, ale oni sobie nic z tym nie robia.
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2469 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to prawda ![]() Cytat:
W tym roku to już nie dam rady ale będę pamiętać ![]() Cytat:
Cytat:
Nie lubię takiego zachowania.Sama od zawsze byłam na *nie* jeżeli chodzi o dzieci. Nie czułam zegara biologicznego ani grama instynktu, kolejne koleżanki zachodziły w ciąże, rodziły i tematy przewijały się na okrągło jednak dalej utwierdzałam się w przekonaniu, że to nie dla mnie. Najlepsze były hasła, jak zbliżałam się do 30-tki że to ostatni dzwonek- z jednej strony może i tak ale wydaje mi się, że nie można generalizować czy późniejsza ciąża będzie bardziej nastawiona na ryzyko czy też nie. W każdym razie czułam, że to nadal nie jest dobry moment i nie pragnęłam dziecka. Obecnie 30+ i ponad rok temu podjęliśmy decyzję, że będzie fajnie jak powiększy się rodzina. Bez ciśnienia i paniki. Dajemy sobie jeszcze jakiś rok na własne szaleństwa i jak się uda to będzie dobrze jeżeli nie to pomyślimy o adopcji. Mnie zajęło ponad 12 lat by poczuć sie psychicznie gotową na dziecko. Reszta warunków też ma znaczenie bo mam za sobą karierę zawodową, rozwijanie i inwestowanie w siebie. Finansowa stabilizacja plus określone perspektywy na przyszłość sprawiają, że czujemy się na tyle dojrzali by zmienić priorytety i rozbudować własne życie. Cytat:
![]() Moje podejście w ogóle do tematu ślubu, pierścionków i wszystkich tych rzeczy, które cieszą większość kobiet jest bardzo odmienne. Wolałam aby zostało kupione łóżko zamiast pierścionka bo mówiąc szczerze to w życiu nie chciałabym mieć kawałka metalu, który będzie tyle wart Czuję się jak odmieniec
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34792925](...)
W mieszkaniu, gdzie prawdopodobnie mam zamieszkać za jakiś czas, jest masakra... Wszystko musi być od "multimedia" ponieważ tylko oni są tam podłączeni i podobno to jest straszne, co chwile awarie, długo trwają, ciągle coś się psuje i dzieje [/QUOTE]Mama mojego Tżeta ma multimedię od lat i nie narzeka, wręcz przeciwnie Cytat:
Mam nadzieję, że mój Tżet mnie zna na tylle, ze zamiast wypaśnego piździonka dostanę np bilety do Indii
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie biorę się za mycie moich pyndzli.
|
|
#2472 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No ale, nie będę się zamartwiać na zapas przecież
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i o tym wie.Trust, do zabawy Inspired by places mogę osobno dać makijaż i za parę dni mani? wolę to rozdzielić a przez etykiety umieścić pod jednym tematem.Ożyłam na tyle, że urodził się pomysł Idę się mazać ))
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie noszę obrączki. Ogólnie to temat obrączek u nas jest.. emmm krępujący? Małż zgubił swoją po 3 miesiącach, ja swoją zgubiłam po trzech latach, schudły mi palce, a że nie nosiłam za często, to jak włożyłam, nie czułam ze ją gubię, no trudno :P
Z Małżem było inaczej, bo on stolarz to nie nosił w robocie, nie raz były przypadki, że piła wciągnęła przez obrączkę komuś rękę i po ptokach.. znaczy palcach Po prostu musiał gdzieś zostawić, może ktoś zabrał, zawsze to kilka złotych u złotnika.. A ja tam wole jego zgrabne paluszki, niźli obrączkę Planujemy kupić na którąś rocznicę :PI u nas jeszcze pojawia się pytanie, kiedy planujemy "prawdziwy" ślub
おはよう! anna mun kaikki kestää! ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2012-06-19 o 12:45 |
|
|
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
U mnie na blogu recenzja gościnna serum na płaski brzuch Bielendy
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
No widocznie dla wielu osób cywilny to ślub gorszy, nieprawdziwy (:
Ale co tam, ja mam tylko cywilny i mnie z tym dobrze. Kieckę i wesele też miałam
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierzą do końca, w ogóle tak naprawdę nie interesują się tym, co robią (przecież wystarczy się wyspowiadać), ale jak przychodzi do "ważnych" momentów to nagle okazuje się, że ślub kościelny to mus, a np. wychowywanie dziecka (które się spłodziło z jednym z wielu partnerów przed ślubem) samotnie to rzecz niedopuszczalna itd. itp.Mnie się marzy ślub cywilny, i wesele w postaci jakiegoś super obiadu czy kolacji dla najbliższych. Ale białą suknię koniecznie chcę mieć.
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Tematy ślubne na tapecie
![]() Co do załatwiania, to jeśli ktoś planuje zwykłą kolację w restauracji to ok, nie ma dużo roboty, ale przy większych weselach... U nas było dużo. Bo niby najważniejsza sala, zespół, kamera, foto...ale też sukienka (czekasz kilka miesięcy, ciągłe poprawki, a to dodatki - buty, za którymi ja się nalatałam...), fryzura i makijaż (jeśli nie masz zaufanych specjalistek może być ciężko). Do tego dochodzi masa pierdół... Jeśli bierzesz kościelny, robisz nauki... Przy cywilnym sprężaj się, żeby akurat urząd był otwarty gdy chcesz coś załatwić.. My nawet ustawialiśmy jak będą siedzieć goście i o dziwo ze strony najbliższej rodziny było najwięcej problemów. Zamiast powiedzieć ok, róbcie jak uważacie my się dostosujemy, trzeba było się gimnastykować. ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- To ja chyba jestem wyjątkiem bo jestem wierząca i chcę mieć dzieci. No, ale za jakiś czas
|
#2481 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja uważam, że ślub do szczęścia nie jest potrzebny, ważne by para czuła się dobrze w związku, jak rodzina U mnie w rodzinie będzie ślub kościelny, ale bez całej ceremoni w Kościele czy jakoś tak Nadrobiłabym Was, ale czasu brak, spacerek sobie zafundowałam po sklepach, nic nie kupiłam, a teraz ciężko produkuję recenzję ![]() Na blogu makijaż przydymiony i notka trochę o mnie
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, mój mąż jest innowiercą A co do załatwiania, to w urzędzie byłam chyba 3 razy? Z papierkami ino, i koniec
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
o matko, gdyby nie dzisiejsza fizyka, to bym nosa nie wyściubiła nawet, gorączka mnie trzyma od wczoraj, czuję się okropnie, ale ważne, że wszystko mam pozaliczane i się nie muszę martwić!
u mnie wczoraj przepiękna burza była, ulewa, aż prądu zabrakło, ale efekty z piorunami świetne, zawsze się nimi jaram ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
#2485 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
U mnie jest sieć z UPC, nie ma z nia większych problemów. czasem modem się zawiesza, ale rzadko. Cytat:
![]() Cytat:
Ale i bez tego dałoby radę w te 6-7 miesięcy.
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
jestem po miesiaczce, a brzuch mnie boli jakbym ja miala ;/
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Idź do ginekologa jeśli Ci się to utrzyma/będzie powtarzać.
A jeśli nie jest bardzo uciążliwe, to możesz chociaż wspomnieć na wizycie kontrolnej.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-06-19 o 14:18 |
|
|
|
#2488 |
|
Rozeznanie
|
u mnie w końcu post o OCM
|
#2489 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
kolejna część... dawno mnie tu nie było
hej |
|
|
|
#2490 |
|
Life is a drink ...
|
Tematy ślubne .. - moja kolezanka kilka miesięcy temu zamówiła sobie sukienke. Jako, że mieszka w Niemczech to Pani Krawcowa stwierdziła, że wyśle na adres domowy w Polsce. Parę dni temu mi piszę na fejsie, że Jej mama jej pokazała jej sukienke na Skype.
Sukienka w ogóle nie taka jaka miała być - w wymiarach się również nie zgadza. Dziewczyna dzwoni do tej krawcowej ale jak się można było tego spodziewać numer nie odpowiada...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

za 30 min zaczynam praktyczny i zaczynam sie tez powoli bac
Ale mimo mruczenia cały jest spięty, widać, że się boi biedactwo. W każdym razie leczymy i mam nadzieję, że wkrótce będzie zdrowy. Czarne kotki są cudne! A poprzedni maluch już w nowym domku, z kolegą ;-) Nowych opiekunów zwojowała doszczetnie, jak i nas 

おはよう! 

i to prawda