Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-19, 10:04   #2971
monini2507
Zakorzenienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
@ się skończyła w niedzielę, więc zaczynamy kolejny cykl starań oby owocny był
No to do dzieła kochana a my z Tż troszki się rozleniwiliśmy tzn jak przytulanko było ostatnio w czawrtek czyli czyli 14dc tak będzie dopiero dziś czyli 19dc. Czyli nie liczę na nic w tym miesiącu no chyba że na cud tylko
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:05   #2972
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
hahahha jakbys zerkneła paredziesiąt postów dalej napisałam identycznie, takze juz nie znosze jajka bo i tak wiem co u Ciebie bedzie
Jeszcze miałam wtedy referaty i tez myslalam ze z nerwow za nic w swiecie nie dopuscilam mysli ze fasolka

Co do mieszkania, to do dupy sytuacja, bo tam mieszzkała siostra TŻ wszystko umeblowane czysciutkie i to wszystko miała nam zostawić... a teraz to juz nic nie wiadomo.. nie chce mi sie isc za ta sama cene to obskurnej kawalerki, bo z tego co patrzylam to ladnych mieszkan nie ma
Spróbuję się cofnąć te kilkadziesiąt postów. No muszę to przeczytać koniecznie

Karolinusienka trzymamy kciuki!
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:07   #2973
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
No teraz już zna bliżej sytuację a czemu nie wiadomo co z tym mieszkaniem sorki że ja taka dociekliwa
Nie dociekliwa raczej niedopatrzona bo pisałam juz
Oczywiscie zadna tajemnica, brat wynajmujacego sie rozwodzi i chce tam zamieszkac.. Tylko ze juz rozwodzil sie 100 razy i mozliwe ze to ponownie falszywy alarm na to licze
To mieszkanie jest w idealnym miejscu w idealnym stanie i idealnej cenie...
Wszystko miało być tak pieknie, tym bardziej ze siostra TŻ wyjezdza i nie bierze wszystkiego wiec właściwie wiekszosc wyposazenia jak meble czy lodowka by zostały.. a takto nie wiadomo co
tak sie nastawilam ze gdzies indziej to juz mi sie nie chce wyprowadzac..
Zreszta nie ma to jak po znajomosci a nie od obcych ludzi, bo wlasciciel mieszkania to mojego TŻ znajomy

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:10   #2974
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dociekliwa raczej niedopatrzona bo pisałam juz
Oczywiscie zadna tajemnica, brat wynajmujacego sie rozwodzi i chce tam zamieszkac.. Tylko ze juz rozwodzil sie 100 razy i mozliwe ze to ponownie falszywy alarm na to licze
To mieszkanie jest w idealnym miejscu w idealnym stanie i idealnej cenie...
Wszystko miało być tak pieknie, tym bardziej ze siostra TŻ wyjezdza i nie bierze wszystkiego wiec właściwie wiekszosc wyposazenia jak meble czy lodowka by zostały.. a takto nie wiadomo co
tak sie nastawilam ze gdzies indziej to juz mi sie nie chce wyprowadzac..
Zreszta nie ma to jak po znajomosci a nie od obcych ludzi, bo wlasciciel mieszkania to mojego TŻ znajomy
No to widocznie musiałam nie doczytać ale teraz już bynajmniej wiem
Ja chyba wyskoczę sobie na balkon poopalać się troszki
Stary 2012-06-19, 10:38   #2975
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny
Ale słonce grzeje, chyba pojde na balkon się opalać i uczyć bo o 17 egzamin a nawet nic nie zaczełam

Kurcze przyświrowaliśmy wczoraj troche z TZ.. tak mi sie wydawało że mam owulke ale.. kurcze wiedziałam co robie no ale nie mogłam się powstrzymać. Na dodatek z czegość takiego jest wpadka, wiec jak zaczełam się schizować to stwierdziłam że nie moge bo wtedy to na 100% bede w ciazy, a jest jeszcze duzo za wczesnie

a teraz wam opowiem co sie wydarzyło w sobote..
Byliśmy u przyjaciół na meczu (same chłopy) i przyszedł jakiś kolegi kolega z dziewczyną.. No i moj pijany kolega sie jej uczepił i zaczął ją pytać czy go kocha itd. a ten chłopak na to "M. ja będe tatusiem"
no to kurcze.. poszłam do ubikacji poplakalam chwile i wrocilam.
Przypomne wam że właśnie w tym czasie na Euro i właśnie tym ludziom co byli na meczu chcieliśmy powiedzieć że jestem w ciazy... ale ktoś to zrobił za mnie
Na dodatek M. (moj przyjaciel) zaczął się cieszyć "będzie dziecko, będzie dziecko" "to drugi miesiąc" a ja.. zwariowałam...
Zaczełam tak ryczeć że pół meczu spędziłam z TŻ w ubikacji..
Kurcze poprostu sie nie spodziewałam
Tak mi było przykro, że to moją ciążą mieli się teraz cieszyć
Jak sie uspokoiłam to w koncu wróciłam tam i nie wracali juz do tematu.. Chyba mysleli ze sie poklucilam z TŻ tym bardziej ze byli pijani..
Tylko Ci co wiedzieli o moim # czyli 2 osoby wiedziały o co chodzi.
Szczerze to głupio mi było ale to było takie zaskoczenie że i moja reakcja była całkiem niekontrolowana..
Na koniec jak szliśmy do domu to oni gdzies tam szli za nami i ta dziewczyna krzyczała "k***wa jak ja mam wrocic do domu. Nie mam na autobus to chociaż mnie odprowadź!" "idz pij k**wa dalej i co ja mam teraz zrobic"
Także oczywiscie potwierdziło to moją teorie, że im napewno się uda
Ps. na meczu też zachowywali się jak.. szkoda gadać, widać że młodzi głupi.. a ciążą to się będą tylko chwalić, ciekawe co bedą robić później.

Nooo wyżaliłam się, co o tym myślicie?

Rozumiem Cię doskonale,pewnie jak bym byla na Twoim miejscu zareagowałabym podobnie...

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Bylam na USG i uslyszalam bicie serduszka az sie poplakalam....dzidzia rozwija sie prawidłowo i tylko tyle na tym etapie mogł mi Pan powiedziec....wiem ze niektore z was niestety bedzie wam przykro...wiem jak to jest ale ja wierze, że wam sie uda!! i bedziecie miały swoje fasolki i tez bedziecie innym mówić jak jest wierze ze kobiety stąd maja siłe wiaryi te wasze kciuki dlatego i ja trzymam za Was wszystkie i życze z całego serduszka abyście i wy juz tylko sie chwaliły fasolkami.
I wiem jak to jest jak życie jest niesprawiedliwe....sama znam osoby kiedy ja sie starałam to inne zachodziły w ciąże i piły i ćpały w czasie ciązy i nic im ani fasolkom nie było...po prostu nie dbały....a tu człowiek dmucha chucha by wszystko było jak najlepiej a inne maja to w dupie a i tak maja fasolki...
Super,że wszystko ok z fasolką

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Witajcie,
A u mnie dziś 6dc. Pojutrze mam wizytę u gin i zaczynamy monitoring. Mam nadzieję, że pęcherzyki ładnie urosną w tym cyklu. Chociaż dwa i z lepszego jajnika... A poza tym, to od niedzieli zaczęłam brać wiesiołka. A co tam, jak szaleć to szaleć

Dziewczyny, jak ja się wczoraj wkurzyłam, aż sobie musiałam trochę popłakać Wyrwałam się wczoraj wcześniej z pracy i odwoziłam Tż na dworzec, bo jechał na konferencję na Ukrainę. A jak już wracałam z dworca do domu to zauważyłam na siedzeniu w aucie jego komórkę. Zapomniał zabraćA ja nawet nie mam nr tel. osób z którymi jechał. Dobrze, że imie jednej z osób kojarzyłam, to znalazłam jej nr u Tż w komórce Bo mój Tż sklerotyk oczywiscie mojego nr na pamięć nie zna No i tak to oto tydzień mi się zaczął - Tż wraca dopiero w sobotę w nocy, a za bardzo nie mamy ze soba kontaktu. Przysłał wczoraj dwa esemeski z tel. tej osoby, ale wiecie jak to jest... A do tego jeszcze dziś rano gdy dotarli na miejsce napisał, że chyba tam nie ma internetu, więc gg też odpada Tak mi strasznie smutno od wczoraj, nie mogłam sobie miejsca znaleźć Musiałam się Wam trochę wyżalić
Jak smutno to pisz tu do Nas na wizazu, zaraz pocieszymyhihi.

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Podłączam się do Was, oczywiście i ile mnie przyjmiecie do waszego grona? Podczutuje Was od jakiegoś czasu i jakoś tak się z Wami "zżyłam" i jestem ciekawa co tam u Was słychać i jak idą Wasze starania Ja z moim Tż starmy się o dzidziusia o ponad roku ale można powiedzieć, że od pół roku bardziej intensywniej i jak narazie nic się nie pojawia na horyzoncie Tż mi cały czas powtarza, że muszę sobie odpuścić i cierpliwie czekać, bo inaczej zwariuje. Dzisiaj zaczynam kolejny cykl, z nadzieją, że może tym razem się uda....
To jak przygarniecie mnie?
Witamy oczywiście że przygarniemy

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane
Nie wiem kiedy Was nadrobię, ale jak są jakieś nowe fasolinki to gratuluje!
U mnie ok, wyjazd zaliczam do udanych. Skwar niesamowity był, ale to innny klimat, więc spokojnie da się wytrzymać, tylko basen, opalanko, morze, opalanko, basen, opalanko itp. Czas wrócić do rzeczywistosci. Tak więc, czekam na dniach na @, troszkę pobrykalismy na wyjeździe, ale w ogóle nie jestem świadoma, czy coś z tego może nawet być, bo w ogole oderwałam się o tematu "starania" - teraz myslę, że może klimat nam posłuży i coś będzie

Generalnie u mnie ok, mam nadzieję, że u Was takze. Spróbuje nadrobić. Dodam, że stęsknilam się za Wami
Ojjj zazdroszczę tego wyjazdu

Widzę,że od rana tu rozmowy na pełnych obrotach
Ja wczoraj nie miałam na nic czasu więc nawet do Was nie zajrzałam.. miasto opanowali Irlandczycy... ale w Pń już koniec Euro więc pewnie będzie teraz spokój
Co do tematu pracy i mieszkania - ja pracuję na 0,5 etatu i zarabiam niewiele... umowa o pracę na czas określony na kilka miesiecy i tak co chwila mi przedłużają,a Tż pracuję na 2 roboty (umowa o pracę,a w drugiej zleceniówka), teraz w miarę dobrze zarabia bo robi jakieś "fuchy", ale były czasy gdzie miał jedną pracę i musiał spłacać pożyczkę ponad 600 zł rata... więc była masakra, ja szukałam innej pracy ale niestety nikt się nie odezwał przez miesiąc więc sobie odpuściłam...a wysłałam kilkanaście cv.. (dlatego póki co trzymam to co mam bo wiem jak ciężko w dzisiejszych czasach o pracę).
A co do mieszkania, to mieszkamy z moimi rodzicami i rodzeństwem...,jeżeli chodzi o stosunki z rodzicami to jest ok (nie wtrącają się itp), czasami są jakieś tam drobne nie domówienia ale w tej chwili lepiej na tym wychodzimy jak byśmy mieli iść na wynajem...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:46   #2976
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Kochane wiem, ze moge sie wyżalic...chodzi o to, że kiedys odwaliłam maniane i moj Tż powiedział o tym swoim rodzicom i znajomym...a teraz jak dzidzia w drodze to moja mama powiedziała, że nawet nie ma innej możliwości, że nie będzie ślubu....no i wczoraj byłam u moich teściów i oni chcą bym o wszystkim powiedziała moim rodzicom...ale tez odczułam. że chcą wnuka ale nie ze mna koniecznie...dlatego nie chce ich widzieć, niechce by przychodzili jak dziecko sie urodzi nie chce aby nam pomagali, mój tż ma zakaz mówienia im o czym kolwiek związane z dzieckiem i ja napewno nie pojade...slubu nie bedzie i chrztu również dziecko samo wybierze wiarę jak będzie dorosłe...A co do mieszkania też troche sie komplikuje bo ogólnie wracam z Wawy do domku od lipca bo i tak na zwolnieniu jestem...i tż bedzie mieszkał u siebie i ja u siebie...może coś sie wynajmie ale to sie zobaczy jak sie przyjedzie do domu....to taka krótka moja historia....
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:02   #2977
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane wiem, ze moge sie wyżalic...chodzi o to, że kiedys odwaliłam maniane i moj Tż powiedział o tym swoim rodzicom i znajomym...a teraz jak dzidzia w drodze to moja mama powiedziała, że nawet nie ma innej możliwości, że nie będzie ślubu....no i wczoraj byłam u moich teściów i oni chcą bym o wszystkim powiedziała moim rodzicom...ale tez odczułam. że chcą wnuka ale nie ze mna koniecznie...dlatego nie chce ich widzieć, niechce by przychodzili jak dziecko sie urodzi nie chce aby nam pomagali, mój tż ma zakaz mówienia im o czym kolwiek związane z dzieckiem i ja napewno nie pojade...slubu nie bedzie i chrztu również dziecko samo wybierze wiarę jak będzie dorosłe...A co do mieszkania też troche sie komplikuje bo ogólnie wracam z Wawy do domku od lipca bo i tak na zwolnieniu jestem...i tż bedzie mieszkał u siebie i ja u siebie...może coś sie wynajmie ale to sie zobaczy jak sie przyjedzie do domu....to taka krótka moja historia....
Ja chyba dziś ciężko kapująca bo troszki nie rozumiem Czyli tak nie macie z Tż ślubu i Ty póki co nie chcesz wychodzić za mąż z tego choćby powodu że jesteś w ciaży ok popieram. I tak dzidzi chrzcić nie chcesz Twoja sprawa.
A nie rozumiem mieszkania jesteś w Wawie i wracasz do siebie do domu i Tż do siebie czemu tu juz nie wiem o co chodzi
Stary 2012-06-19, 11:03   #2978
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Cytat:
Dziekuje wam kochane. Z jednej strony ciesze jak jak male dziecko ale z drugiej niestety teraz zaczynaja sie u mnie problemy z rodzicami i tesciami i troszkie mi sie wszystko komplikuje

Kochana stresy na bok!!! Gratulacje Cieszę się bardzo
Stary 2012-06-19, 11:10   #2979
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
Ja chyba dziś ciężko kapująca bo troszki nie rozumiem Czyli tak nie macie z Tż ślubu i Ty póki co nie chcesz wychodzić za mąż z tego choćby powodu że jesteś w ciaży ok popieram. I tak dzidzi chrzcić nie chcesz Twoja sprawa.
A nie rozumiem mieszkania jesteś w Wawie i wracasz do siebie do domu i Tż do siebie czemu tu juz nie wiem o co chodzi

No ja troszkie nie chce mieszkac u moich rodzicow a do tesciow nie ma mowy....narazie bedziemy mieszkac oddzielnie...tż dostał nową lepsza platną pracę i jak staniemy na nogi to coś wynajmiemy....
Stary 2012-06-19, 11:16   #2980
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja troszkie nie chce mieszkac u moich rodzicow a do tesciow nie ma mowy....narazie bedziemy mieszkac oddzielnie...tż dostał nową lepsza platną pracę i jak staniemy na nogi to coś wynajmiemy....
To teraz mieszkacie razem w Wawie, tak? a w lipcu wracasz ty do rodziców i on do swoich, tak?

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-06-19, 11:29   #2981
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
To teraz mieszkacie razem w Wawie, tak? a w lipcu wracasz ty do rodziców i on do swoich, tak?

Tak narazie Wawa a od lipca rodzinne miasto...
Stary 2012-06-19, 11:41   #2982
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak narazie Wawa a od lipca rodzinne miasto...

To Was podziwiam bo mi by było strasznie ciężko jak byśmy teraz nagle mieli z Tż zamieszkać osobno.... ale jak mus to mus...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-06-19, 11:48   #2983
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki, za owocne starania
nie dziękuję

bo powiem Wam, że ostatnio, po chrzcinach 5ciomiesięcznej siostrzenicy, odezwał mi się instynkt macierzyński
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:50   #2984
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem że popełniłaś blad a skoro ma byc ślub to musisz powiedziec o tym rodzicom żeby tescie mieli satysfakcje ze juz wiedzą że nie jesteś taka swieta
Ok, z drugiej strony Ty nie chcesz ani ślubu ani chrztu.. ale wracasz do rodzinnego domu gdzie napewno będą naciskali..
Nie ma mozliwości żebyś powiedziała jakoś na spokojnie o tym rodzicom?

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-19, 11:51   #2985
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Spróbuję się cofnąć te kilkadziesiąt postów. No muszę to przeczytać koniecznie

Karolinusienka trzymamy kciuki!
Cytat:
No to do dzieła kochana a my z Tż troszki się rozleniwiliśmy tzn jak przytulanko było ostatnio w czawrtek czyli czyli 14dc tak będzie dopiero dziś czyli 19dc. Czyli nie liczę na nic w tym miesiącu no chyba że na cud tylko
trzymać mocno
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:55   #2986
Dzastin08
Wtajemniczenie

Uciekam do pracy kobitki , Miłego popołudnia

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-06-19, 14:03   #2987
Szejda
Rozeznanie

Ja jeszcze 1,5 godzinki i do domciu
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:08   #2988
dedra
Zadomowienie

Ja jeszcze 2 godziny. Nie mogę się doczekać. TŻ już chyba wrócił z biwaku. Niby jedna doba, a stęskniłam się bardzo.
P.S. Jakieś wzdęcia mnie nękają od wczoraj...
Stary 2012-06-19, 14:09   #2989
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

No własnie nie chce mówić bo pewnie rodzice nie beda chcieli mi pomoc jak sie dziecko urodzi
Stary 2012-06-19, 14:09   #2990
dedra
Zadomowienie

Cytat:
No własnie nie chce mówić bo pewnie rodzice nie beda chcieli mi pomoc jak sie dziecko urodzi
Kasieńko, ale wcześniej czy później i tak się dowiedzą. Co to zmienia?
Stary 2012-06-19, 14:10   #2991
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Ja jeszcze 2 godziny. Nie mogę się doczekać. TŻ już chyba wrócił z biwaku. Niby jedna doba, a stęskniłam się bardzo.
Może fasolka się zagnieżdza
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:12   #2992
dedra
Zadomowienie

Szejda, jeśli miała się zagnieździć to już to na pewno zrobiła.
Stary 2012-06-19, 14:17   #2993
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu ale i tak się dowiedzą nie ukryjesz tego poza tym skąd wiesz jaka bedzie ich reakcja nie zakładaj że będzie tak źle

Cytat:
Ja mam wzdęcia od niedzieli i okropiaszną zgagę
Stary 2012-06-19, 14:20   #2994
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam wzdęcia od niedzieli i okropiaszną zgagę
Zgagi nigdy w życiu nie miałam. Ale te wzdęcia dają popalić.
Stary 2012-06-19, 14:23   #2995
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Aj masakra szkoda gadać tak mnie to wkurza że szok
Stary 2012-06-19, 14:28   #2996
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Kurczę, dziewczyny, nie zrozumcie mnie źle, ale ja tu czegoś nie rozumiem ...
Kasiu, nie macie zupełnie warunków na dziecko, nie masz pracy, nie mieszkacie razem, liczysz na pomoc rodziny i boisz się, że ze względu na poglądy jej nie udzielą itp i z pełną świadomością na dziecko się zdecydowaliście?
Trochę to nieodpowiedzialne ...
Stary 2012-06-19, 14:33   #2997
Luna0
Zakorzenienie

Wróciłam z egzaminu, ale za dobre oceny zostałam z niego zwolniona..
tylko co z tego jak wszyscy byli juz dawno zwolnieni ale ksiadz stwiedzil ze mu sie skonczyl limit i musze przyjsc.. wiec sie wygrzałam na słoncu, wyuczyłam dzis i mnie zwolnił, ciesze się ale mógł to zrobić dwa dni temu jak go o to prosiłam

Cytat:
Oj to naprawde musiałaś coś przeskrobać.. ale i tak jeśli miałoby dojść do ślubu to sie dowiedzą czy od Ciebie czy od tesciow..
ewentualnie mozesz sie wymigać od sluby tylko czy sie da?
Najlepiej by wlasnie było sie wyprowadzić i zyc po swojemu

Cytat:
Ja tez nigdy z zyciu nie miałam zgagi

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-19, 14:44   #2998
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z egzaminu, ale za dobre oceny zostałam z niego zwolniona..
tylko co z tego jak wszyscy byli juz dawno zwolnieni ale ksiadz stwiedzil ze mu sie skonczyl limit i musze przyjsc.. wiec sie wygrzałam na słoncu, wyuczyłam dzis i mnie zwolnił, ciesze się ale mógł to zrobić dwa dni temu jak go o to prosiłam

Oj to naprawde musiałaś coś przeskrobać.. ale i tak jeśli miałoby dojść do ślubu to sie dowiedzą czy od Ciebie czy od tesciow..
ewentualnie mozesz sie wymigać od sluby tylko czy sie da?
Najlepiej by wlasnie było sie wyprowadzić i zyc po swojemu

Ja tez nigdy z zyciu nie miałam zgagi
No to rzeczywiście mógł powiedzieć Ci wczesniej a dziś i to jeszcze w ten upał trzeba było iść no szok jak ja nie lubię takich ludzi a mało tego zabiera Ci jak ja to mówię Twój cenny czas eh....
Stary 2012-06-19, 14:50   #2999
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Nie no pracę mamy, ale teraz dostał jeszcze lepiej płatną, a ja teraz jestem na zwolnieniu...a mieszkanie cos sie wymysli jak przyjade do domu ale narazie ja zamierzam mieszkac u rodzicow.
A na pomoc mamy liczę na poczatku jak urodzę by pomogla mi sie zając dzieckiem

Edytowane przez Kasiaczek89
Czas edycji: 2012-06-19 o 14:53
Stary 2012-06-19, 14:55   #3000
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Nie no pracę mamy, ale teraz dostał jeszcze lepiej płatną, a ja teraz jestem na zwolnieniu...a mieszkanie cos sie wymysli jak przyjade do domu ale narazie ja zamierzam mieszkac u rodzicow
Nie wiem, moze ja źle zrozumiałam Twoje posty, już miałam w głowie jakąś okropnie trudną sytuację ...
To dobrze, że jest dobrze. A o problemach z rodzicami nie myśl. Jeśli mają coś do Ciebie to ich problem.
Czy dobrze zrozumiałam, że nie chcesz ślubu kościelnego, chrztu itp? Jeśli jesteście pewni swojej decyzji to w niej trwajcie i się nie oglądajcie na rodzinę. Przywykną.
Ważne, żebyście byli samodzielni.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości