![]() |
#2491 |
BAN stały
|
Dot.: Czarna lista part 2
zgłaszam wizażankę Shirinn miałam dostać bluzki xS po czym dostałam bluzki na dziecko (mi sięgają do pępka) dodam że zaufalam jej bo ma ponad 150 przekupek ale mimo moich chęci dogadania się i odmiany nic sobie z tego nie robi.
* więcej info w plotkowym. Edytowane przez firstniceee Czas edycji: 2012-02-05 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2492 |
BAN stały
|
Mam problem z wizażanką majowy_deszcz.
Prowadziłam z nią wymianę na moim wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587491 21 stycznia ustaliłyśmy wymianę. Jako, że miałam dużo mniej przekupek (ja dwie a ona 10), wysyłałam paczkę jako pierwsza. Zgodnie z umową przesyłka poszła następnego dnia (tzn pracującego, czyli w poniedziałek). Po kilku dniach pisałam do niej jak kosmetyki, czy wszystko OK, później co z moją przesyłką, kiedy ona wyśle dla mnie... Ale zero kontaktu, żadnej odpowiedzi. Ostrzegałam również że w końcu wystawię negatywa, bo się nie odzywa, a ja nic nie otrzymałam. Nie dostałam żadnej wiadomości. Mimo że na jej profilu widze, że od tego czasu logowała się na wizaż... (ostatnio raz 31.01. - a przed ta datą pisałam do niej wiadomości z pytaniami co z jej paczką) Do dziś paczki ani widu ani słychu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
sun_set91
Czekam 2 tygodnie a paczki nie ma, wycofuję się z transakcji, bo od dnia, w którym miała zostać nadana paczka, nie mam kontaktu z dziewczyna. Loguje się codziennie, ale nie doczekałam sie odpowiedzi. Nie polecam transakcji z sun_set91.
![]() |
#2494 |
Wtajemniczenie
|
Zgłaszam użytkowniczkę infernal_temptation, umówiłyśmy się na wymianę jeszcze przed świętami Bożego narodzenia. Kilka oszustw, że paczka już wysłana, a do dziś nie doszła. Użytkowniczka od jakiegoś czasu nie loguje się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
zgłaszam użytkowniczki:
yasminuuum MeganArt EDIT: dzisiaj tj. 12.02.2012 otrzymałam przesyłkę od MeganArt - czekałam 3 miesiące EDIT 2: przesyłkę od yasminuuum otrzymałam dzisiaj (16.03.2012) - czekałam pół roku
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post77548836 Edytowane przez xanthina Czas edycji: 2012-03-15 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
88minka88
Dziewczyny, wymenilam sie z ta uzytkowniczka lakiery na produkty do wlosow. kiedy dostala moja paczke stwierdzila ze lakiery sa rozcienczane a nowe lakiery Avonu to jakies nie Avon ![]() zalogowala sie wczoraj ale nadal cisza.... ![]()
![]() |
#2497 |
Zadomowienie
|
Zgłaszam wizażankę o nicku swetrowa
Sprawę opisałam już jakiś czas na plotkowym |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2498 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Nie wiem czy powinnam tu pisać czy jeszcze nie ale mam problem i się martwię.
Wymieniłam się z dziewczyną (pierwsza wiadomość 2.25, wysyłka miała być równocześnie 2.27) Moja bluzka i stanik za jej spodenki. Zamiast dostać spodenki dostałam przesyłkę dla innej dziewczyny (bo się pomyliła) i musiałam jej to wysłać. Potem dostałam wiadomość, że mój prawie nowy stanik jest okropny i stary i dogadałyśmy się, że wyślę jej jeszcze jedną bluzkę. Wysłałam. Ja przesyłki nie dostałam. Pisałam do niej w tamtą środę i w czwartek miała wysłać. Nadal nic nie mam. Pisałam wczoraj ale nie odpisała, a na profilu była. To już prawie 3 tygodnie się uzbierają niedługo jak nic nie dostałam a ona tak. Moja bluzka i stanik są wystawione w jej temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
Powinnaś o tym pisać, a jakże...ale nie tu tylko na plotkowym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Rozeznanie
|
W takim razie przepraszam. Widziałam, że kilka osób pisało tutaj z problemami i myślałam, że trzeba tu
![]() Już się przenoszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam wizażankę shenandoah611 dostałam od niej rzeczy nie zgdone z opisem sweterek zmechacony spodnie podarte w miejscu gdzie są sznureczki w pasie i raczej sprane, ogólnie wizażanka nie jest za miła i nie mogłam się z nią porozumieć i nie porozumiałam
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2502 |
BAN stały
|
ot
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-04-03 o 20:37 Powód: OT |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam wizażankę _Kari_. Swoją paczkę wysłałam 3 tygodnie temu, a od niej nic nie dostałam. Prosiłam o skan nadania, najpierw chciała wysłać mi zdjęcie na maila, później spostrzegła się, że EKN dla firm nie daje możliwości skanu i utrzymuje, że wysłała mi nr nadania na pw. Miała wysłać go jeszcze raz, ale jakoś do dzisiaj go nie mam. Na początku słaby kontakt, teraz zerowy mimo, że loguje się na stronie.
EDIT: Czekałam na paczkę prawie 2 miesiące, na dodatek dostałam inne próbki, niż było umówione.
. Edytowane przez aneta12182 Czas edycji: 2012-05-11 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witam, takie ogłoszenie parafialne mam - przed chwilą złożyłam rezygnację z moderowania, więc jakby co
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałam Was ostrzec przed pewną oszustką grasującą po portalach wymiankowych.
Umówiłam się z nią na wymianę (na tablica.pl) , ja wysłałam daną rzecz dośc kosztowną, ona nie. A miałyśmy równocześnie wysłać. wstawiam Jej dane, nazwisko zamazane z wiadomych względów jeśli trzeba będzie podam na PW. Mam nadzieję że na nią nie traficie. (modki mam nadzieję że nie macie mi za złe że to tutaj napisałam i wkleiłam foto) myślę że może to "uratować" pare osób przed tą oszustką. Z tablicy już zniknęła więc zapewne szuka nowego "lokum" Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-06-19 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2506 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2508 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam jeszcze jeden myk...
napisałam do jej znajomych na fb z prośbą o telefon (mowilam im o co chodzi) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2510 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
karoolina92
ustaliłam z dziewczyna wymianę na 2 rzeczy moja sukienka+ koszula na jej sweterek i koszulę, przez to że ja byłam nowa ustaliłyśmy że wyśle pierwsza poleconym priorytetem i zrobiłam to tego samego dnia tj piątek, wysłałam jej też nr przesyłki, ona odpisała że ok i wyśle po czym zamilkła na 5 dni po czy napisała że zapomniała napisać że wysłała dopiero w poniedziałek i zwykłym listem bo jej pieniędzy brakło na poczcie... minął teraz ponad tydzień a przesyłki nie ma, na moje prośby np rekompensaty pieniężnej czy odsyłki moich rzeczy stwierdziła że wyjeżdża za granice i to już nie jej problem bo nie ma czasu na łażenie na pocztę ani kasy żeby mi kasę oddać....
![]() |
#2511 |
Zadomowienie
|
a miałam się z nią wymienić...
Jak można być tak nieuczciwym??
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
zgłaszam użytkowniczkę DziewczynaPrezesa
14.05.2012 wymieniłyśmy się adresami dziewczyna próbowała umówić się ze mną na jednoczesną wysyłkę... do tej pory cisza! ponadto pod tym samym nickiem (różni się tylko tym, że pisany jest przez dwa "s" próbuje stworzyć dziś nowy wątek!!! tutaj link do niego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=635501 a tutaj do poprzediego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=613301 Prosze moderatorów o pobudkę, bo zgłaszałam to już w lipcu!
wszystkowątek Edytowane przez LucyJordan Czas edycji: 2012-08-07 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
lala2506
Typowy przypadek - po ustaleniu warunków wymiany i terminu wysyłki- wycofała się gdyż dołożyłam coś fajniejszego niż sobie wybrała. I jeszcze się oburza na moje zdenerwowanie tym faktem ( bo zapakowałam już dla niej rzeczy, zmarnowałam kopertę i odmówiłam innym wizażankom ciekawych wymian) Nie polecam - uważajcie, bo się rozmyśli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Zadomowienie
|
Koteczka89
Zgłaszam i ostrzegam zanim założy wątek wymiankowy i oszuka kogoś jeszcze. Od listopada (!) nie otrzymałam swojej przesyłki. Przez ostatnie kilka miesięcy koleżanka zmieniała nick kilka razy. Gdy już wcześniej poznałam po pokazywanych na zdjęciach rzeczach, że to ta sama osoba, upomniałam się o koszulę. Bezczelnie stwierdziła, że kompletnie nie wie o co mi chodzi. Ostatnio podała linka na swojego bloga, więc nareszcie pokazała twarz i, przy okazji, nazwisko. Bezpośrednio do użytkowniczki: czekam obecnie na zwrot mojej koszuli z H&M. I jeśli myślisz, że sprawa rozejdzie się po kościach to chcę, żebyś wiedziała, że nie lubię oszustów. Dla zainteresowanych: tutaj proszę wymiana HotterThanFire: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=571985 tutaj wymiana KittenFromHeaven1989: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=614881 tutaj koszula przez którą straciłam swoją: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1336901570 przekierowanie na nowego bloga: http://dulcesonador.blogspot.com/ oraz kilka screenów: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbieram szczękę z podłogi...i nie rozumiem dlaczego pierwsze konto tej osoby nie jest zablokowane w obliczu tylu...seryjnych wpadek? I 4 negatywów,wydawalo mi się,że w takiej sytuacji jest ban. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mnie dziwi, ze dziewczyna jawnie oszukala nie jedna osobe i jeszcze smie pokazywac twarz w internecie, szok! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
koleżanka Daria bardzo ładnie wciąga brzuch na zdjęciach zamieszczonych na swoim blogu
![]()
wszystkowątek Edytowane przez LucyJordan Czas edycji: 2012-09-13 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Zadomowienie
|
Ta dziewczyna nie ma wstydu... Kilka razy podchodziłam do wymiany z nią, za żadnym razem do niej do doszło, bo dziewczyna od początku coś kręciła, niby chciała się wymieniać, potem zero kontaktu. A może ktoras wizażanka z jej okolic by się do niej przeszła?
![]() Ah te jej miny, dziubki i pozy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.