Rossmann - część XIV - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 15:01   #391
Disnejova
Wtajemniczenie

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Zgadzam się

Kupiłam sobie tonik z Kolastyny do skóry suchej i krem nawilżająco-matujący z Eveline. Kusił mnie ten chłodzący żel-krem, ale on jest do skóry mieszanej i tłustej, a ja mam w zasadzie mieszaną i gdzieniegdzie przesuszoną, więc stwierdziłam, że nie nie chcę przesuszyć sobie skóry.
O to tez zakupię se tonik z Kolastyny do suchej skóry nie używałam jeszcze z tej firmy
wiecie moz czy w rossmanie dostane
odzywke do rzes eveline 3w1?

„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 15:06   #392
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
O to tez zakupię se tonik z Kolastyny do suchej skóry nie używałam jeszcze z tej firmy
wiecie moz czy w rossmanie dostane
odzywke do rzes eveline 3w1?

Nie W Naturze jest na pewno. Uwielbiam ją
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 15:14   #393
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
U mnie leżą pod pędzlami ecotoolsa
To u mnie ich nie widziałam. To nawet lepiej

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
kurcze, dziwny ten nasz kraj... ludzie czatuja przed lumpeksem, wyrywaja sobie szmaty z rąk, walczą o kosmetyki, ktore luksusowe nawet nie są. nie są to wypasione telewizory czy laptopy. rozumiem, ze nasz kraj jest biedny, ale to nie są produkty pierwszej potrzeby fajnie cos upolowac taniej, ale rzucanie sie jak dzicz do drogerii jest troche zenujace
Dokładnie tak

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Dziwne, że tak cię potraktowali. Aż się przeszłam dziś w przerwie do mnie do Rossa i zapytałam jak to powinno wyglądać. I ewidentnie dziewczyna która ci zwróciła pieniądze wprowadziła cię w błąd. Bo reklamacji nie mogą przyjąć tylko jeżeli cena została obniżona ze względu na wadę. Natomiast jeśli kupiłaś produkt w promocji który okazał się wadliwy to nie ma różnicy czy przyjdziesz go reklamować w dniu promocji czy po jej zakończeniu. Jeśli chcesz wymienić towar to one mają OBOWIĄZEK go wymienić. Jeśli promocja się skończyła powinny zmienić cenę na kasie na taką po której go pierwotnie kupiłaś. Ja bym napisała skargę do Rossmanna bo to ewidentne oszustwo!
Napiszę, a co Tylko pędzel pozostanie wspomnieniem. Nawet nie przetestowałam No nic, może kupię sobie lepszy
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 15:23   #394
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lifrete Pokaż wiadomość
biję się z myślami o gąbce konjac
raz ją kupuję, a raz nie
Aktualnie mam 60% na nie, a 40% na tak, bo standardowo - za taką cenę to żal nie wziąć
Też sie długo nad nią zastanawiam i zachodze w głowę, czy ona na prawdę jest mi tak potrzebna. Wczoraj ją oglądałam i stwierdzam, że jest maleńka. Spodziewałam się czegoś innego.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 15:33   #395
hey_stella
Wtajemniczenie

O kurczę, gąbka konjac, zapomniałam, że będzie w promocji. Muszę poczytać recenzje na jej temat.
Strona rossnetu nie pokazuje tych jednodniowych promocji Coś im się popsuło, czy to jest zabieg celowy?
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 15:34   #396
dziolcha86
Zadomowienie

Czy któraś z was używała płynu micelarnego do demakijażu oczy i twarzy z AA Wrażliwa Natura?
Ja kupiłam jakiś czas temu w Superfarmie, trafiłam na wadliwe opakowanie wylał mi się trochę pomimo zamknięcia, ale o zapach - w składzie na drugim miejscu jest parfum, a ja praktycznie w ogóle nie wyczuwam tutaj żadnego zapachu. Może przez te wadliwe otwarcie zapach wywietrzał. Jak jest u was?
Mam wrażenie jakbym myła buzię zwykłą wodą.
Stary 2012-06-20, 15:37   #397
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
O kurczę, gąbka konjac, zapomniałam, że będzie w promocji. Muszę poczytać recenzje na jej temat.
Strona rossnetu nie pokazuje tych jednodniowych promocji Coś im się popsuło, czy to jest zabieg celowy?
Polecam obejrzenie filmiku nissiax83 na YT

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez dziolcha86 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was używała płynu micelarnego do demakijażu oczy i twarzy z AA Wrażliwa Natura?
Ja kupiłam jakiś czas temu w Superfarmie, trafiłam na wadliwe opakowanie wylał mi się trochę pomimo zamknięcia, ale o zapach - w składzie na drugim miejscu jest parfum, a ja praktycznie w ogóle nie wyczuwam tutaj żadnego zapachu. Może przez te wadliwe otwarcie zapach wywietrzał. Jak jest u was?
Mam wrażenie jakbym myła buzię zwykłą wodą.
Nie, on nie pachnie . Uważam, że jest słabym płynem micelarnym, taki tonik bardziej.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 15:39   #398
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Za pierwszym razem też widziałam korektory Astora i Rimmel, myślałam, że nie ma a się okazało, że Wake me up są przy kasie, a nie z innymi korektorami więc popatrz czy u Ciebie też tak nie ma
Dziękuję za wskazówki.
Stary 2012-06-20, 15:42   #399
Disnejova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
aj pozostaje mi isc do hurtowni albo zamowic na allegro, ehh

Mnie rownież denerwują ludzie w drogeriach czy w sklepach jak rzucą sie na promocje to wyrywają se z rąk a o lumpeksach nie wspomnę .. :x wszystko idzie zrozumieć ale z rąk czyiś w zyciu bym nic nie wyrwała ...
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 15:50   #400
princesa89
Raczkowanie

Wróciłam z rossa kremożeli u mnie w ogóle nie widziałam, z Kolastyny zostały tylko takie małe peelingi a pudrów astora też już nie było Kupiłam za to szampon babydream, maskę alterry granat, szampon alterry morela i pszenica i odzywkę issany z babassu i mam pytanie ile minut trzymacie na włosach maskę z alterry i odżywkę z issany?
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 16:18   #401
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Podeszłam dziś do półki z farbami, wzięłam jedną z Palette do ręki bo chciałam zobaczyć kolor (tylko 2 były w promocji), a tu przybiega jakaś starsza babka, zgarnęła pozostałe 2 farby z półki i wyrwała mi również moją z ręki i pobiegła do kasy xD w pierwszej chwili chciałam krzyczeć bo poczułam się jakby mnie ktoś napadł
Jednak niektórzy za parę złotych wyzbywają się swego człowieczeństwa i zachowują jak dzicz, przykre...
Rany boskie

Dziewczyny,w tej promocji Kolastyny jest coś do normalnej/suchej cery? Bo tak mi się kojarzy, że to kosmetyki raczej dla mieszanej

Edit: już doczytałam, że jest tonik No to może u mnie się jeszcze coś ostało, idę looknąć

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia

Edytowane przez simone2010
Czas edycji: 2012-06-20 o 16:20
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 16:27   #402
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Polecam obejrzenie filmiku nissiax83 na YT
(...)
Widziałam jej recenzję, ale jeszcze sobie trochę poczytam. Lubię słowo pisane.
Stary 2012-06-20, 16:49   #403
lenn8
Raczkowanie

Jestem z siebie dumna - udało mi się nic nie kupić z tej gazetki, wybiorę się do R dopiero po patyczki kosmetyczne

włosomaniaczka

Edytowane przez lenn8
Czas edycji: 2012-06-20 o 16:52
lenn8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 16:58   #404
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lenn8 Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna - udało mi się nic nie kupić z tej gazetki, wybiorę się do R dopiero po patyczki kosmetyczne
ja z tej gazetkowej promocji tez nie skorzystalam i nie skorzystam. nie bede jak bydlo sie pchac by kupic o pare zlotych taniej krem/korektor/etc.

chociaz przyznam sie, ze w promocji byly produkty, ktore ostatnio kupilam - np zel alterry ale to byla taka zwyczajna promocja
Stary 2012-06-20, 17:16   #405
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
Wróciłam z rossa kremożeli u mnie w ogóle nie widziałam, z Kolastyny zostały tylko takie małe peelingi a pudrów astora też już nie było Kupiłam za to szampon babydream, maskę alterry granat, szampon alterry morela i pszenica i odzywkę issany z babassu i mam pytanie ile minut trzymacie na włosach maskę z alterry i odżywkę z issany?
Issane trzymam do 30min. pod czepkiem, zas Alterre (zarówno maskę jak i odzywke) nieco dłużej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 17:29   #406
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jastinkaa Pokaż wiadomość
W moim Rossmanie nie było ani kremu Eveline ani żadnych produktów z Kolastyny , panie kasjerki powiedziały, ze produkty te nie dotarły na promocje, ale za to udało mi się kupić ostatni puder z Astora
ja poszlam tylko po kolastyne, na co pani mówi"szukac w duzych rossmanach"..coz..
moj jest spory wiec nie wiem jak wygladaja male...

Cytat:
U mnie są 2 Rossmanny. W jednym tego kremo-żelu nie było w ogóle. Za to laski wręcz targały się o pudry Astora. Krzyki, popychanki, zabieranie sobie z rąk były przerywane co raz głośnymi śmiechami obserwatorów z boku
Dobrze że mnie ten puder nie interesował, bo bym szans na kupno nie miała
Poszłam więc do drugiego Rossa, gdzie był kremo-żel w ilości kilku sztuk, więc wzięłam. Ruch był duży, ale sporo osób czatowało na Kolastynę i Astora. Ja z Kolastyny wzięłam sobie tylko żel do mycia twarzy
Chciałam jeszcze herbatki ale tylko cena została

Na tym kończę moją przygodę z tą dziwaczną gazetką. Nic innego AŻ tak nie jest mi potrzebne

Btw, kremo-żel ma termin do połowy 2014 roku, a skoro tak to poleży, zaczeka na swoją kolej, więc jak któraś z Was już otworzy i zacznie używać to proszę o wrażenia, jako że na KWC jeszcze o nim cicho. Będę wdzięczna
tez herbatki chcialam i w 2 rossach byla dziua.
za to w 2 udalo mi sie kupic kolastyne-byla cala oferta, wzielam tonik do suchej cery i plyn do demakijazu oczu..
zawiozlam dumnie do pracy i jak sie chwalilam kolezance to tonik mi spadl i pol mi sie wylalo<malo tego do buta>..
alez bylam wsciakla
dobrze ze chociaz polowe uratowalam

Cytat:
dzis herbatki Biofixu sa przecenione, widzialyscie moze wersje melisa z gruszką?

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

ja w sobote bede sie czaic na filtr do wody z magnezem (chociaz formy Aquapor i tak są lepsze), spray do mebli Sidolux i sciereczki do mycia okien (swietne są), a w srode zrobie zapas patyczkow Cleanic, zakochalam sie w nich
naprawde te sciereczki sa takie dobre?
a patyczki czym sie roznia od innych?? mozesz napisac, bo jak takie fajne to tez sie skusze

Cytat:
kurcze, dziwny ten nasz kraj... ludzie czatuja przed lumpeksem, wyrywaja sobie szmaty z rąk, walczą o kosmetyki, ktore luksusowe nawet nie są. nie są to wypasione telewizory czy laptopy. rozumiem, ze nasz kraj jest biedny, ale to nie są produkty pierwszej potrzeby fajnie cos upolowac taniej, ale rzucanie sie jak dzicz do drogerii jest troche zenujace
a ja dzis wlasnie uczestniczylam w takim "boju" ciuchowym... zaraz po tym poszlam do rossa-tam dzis na szczescie nie bylo boju ale stoczylam owy o podlady mineral w zeszlym tyg...

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Podeszłam dziś do półki z farbami, wzięłam jedną z Palette do ręki bo chciałam zobaczyć kolor (tylko 2 były w promocji), a tu przybiega jakaś starsza babka, zgarnęła pozostałe 2 farby z półki i wyrwała mi również moją z ręki i pobiegła do kasy xD w pierwszej chwili chciałam krzyczeć bo poczułam się jakby mnie ktoś napadł
Jednak niektórzy za parę złotych wyzbywają się swego człowieczeństwa i zachowują jak dzicz, przykre...
ja bym nie wytrzymala i bym po prostu do tej kobiety podeszla , popukala sie glowe i powiedziala , "a mówia że to dzisiejsza młodziez jest niewychowana"..

Cytat:
Napisane przez Lulu Mortese Pokaż wiadomość
Szok
Ja dzisiaj po raz pierwszy od promocji uczestniczyłam w tzw. staniu przed otwarciem, było parę starszych kobiet i w ciąży. Mi zależalo tylko na żelu z Kolastyny, to od razu poszłam do półki z pielęgnacją, na szczęscie cała seria było, i wzięłam sobie dwa bez problemu.
Potem pochodziłam sobie trochę po sklepie, wróciłam do półki z Kolastyną i się zdziwiłam, bo rzeczywiście jest tak jak piszecie - że jak ludzie przyuważą co bierzesz ( ja 2 sztuki żelu) to się na to rzucają... Cała seria toniki, peelingi nietknięta, a po żelu puste miejsce
A, i zauważyłam w szafie Wibo wyprzedaż tej różanej limitki- wszystko po 1.29, więc wziełam eyeliner, róż i pomadkę;-)
w kazdym rossie jest taka wyprzedaz wibo??
Stary 2012-06-20, 17:35   #407
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem lepsze od mikrofibry, jedną czyscisz, druga polerujesz, mozna ich uzywac wielokrotnie

Cytat:
a patyczki czym sie roznia od innych?? mozesz napisac, bo jak takie fajne to tez sie skusze
sprawdzaja sie w makijazu i demakijazu, takze przy korygowaniu nierowno pomalowanych paznokci, bo z jednej strony sa ostro zakonczone, dla mnie idealne. do uszu niekoniecznie, ale do makijazu np. poprawienia kreski zrobionej eyelinerem super

Cytat:
ja bym nie wytrzymala i bym po prostu do tej kobiety podeszla , popukala sie glowe i powiedziala , "a mówia że to dzisiejsza młodziez jest niewychowana"..
ja bym chyba za nią podeszla do kolejki przy kasie i ze smiechem wszystko powiedziala, niech sie wstydzi

z tymi herbatkami to porazka byla, myslalam, ze wiecej smakow bedzie w promocji, a tu tylko dwa wzielam tylko plyn do demakijazu Kolastyny
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:35   #408
Lulu Mortese
Zadomowienie

Byłam w kilku R. i ta wyprzedaż różanej edycji Wibo to chyba tylko tam, gdzie jest duża szafa Wibo.
Lulu Mortese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:39   #409
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem lepsze od mikrofibry, jedną czyscisz, druga polerujesz, mozna ich uzywac wielokrotnie

sprawdzaja sie w makijazu i demakijazu, takze przy korygowaniu nierowno pomalowanych paznokci, bo z jednej strony sa ostro zakonczone, dla mnie idealne. do uszu niekoniecznie, ale do makijazu np. poprawienia kreski zrobionej eyelinerem super

ja bym chyba za nią podeszla do kolejki przy kasie i ze smiechem wszystko powiedziala, niech sie wstydzi

z tymi herbatkami to porazka byla, myslalam, ze wiecej smakow bedzie w promocji, a tu tylko dwa wzielam tylko plyn do demakijazu Kolastyny
dziekuje za wyjasnienia
kupie wiec sciereczki i patyczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 18:04   #410
lifrete
Zadomowienie

Cytat:

napisałam dzisiaj rano, które herbatki są na promocji, cztery rodzaje
Stary 2012-06-20, 18:08   #411
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lifrete Pokaż wiadomość
napisałam dzisiaj rano, które herbatki są na promocji, cztery rodzaje
moze to zalezy od Rossmanna, w tym, w ktorym dzis bylam, przecenione byly tylko dwa rodzaje- żurawina z maliną i żurawina z granatem, oczywiscie polki ogolocone
Stary 2012-06-20, 18:19   #412
ama09
Zakorzenienie

a ja chcę zapytać o produkty wyszczuplające ujędrniające Eveline 3D i te nowe 4D polecacie?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:35   #413
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
moze to zalezy od Rossmanna, w tym, w ktorym dzis bylam, przecenione byly tylko dwa rodzaje- żurawina z maliną i żurawina z granatem, oczywiscie polki ogolocone
a sprawdzałaś pod czytnikiem? we wszystkich rossmannach jest taka sama promocja

O nie zauważyłam tych ściereczek, jeżeli je polecacie to też się skuszę. Na szczęście są tego samego dnia co kocie żarcie. Jak pomyślę, że muszę iść do rossa to mi się coś robi w środku.

Edytowane przez hey_stella
Czas edycji: 2012-06-20 o 18:38
Stary 2012-06-20, 19:00   #414
alamirka
Moderator

Cytat:
Dokładnie, u mnie to samo. Pani orzekła że tylko dwie były.. i się zmyły zanim przyszłam

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
(..)
Dokładnie do tego samego uzywam tych patyczków i już sobie nie wyobrażam żywota bez nich Przydatne są, w końcu ktoś pomyślał

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
ja poszlam tylko po kolastyne, na co pani mówi"szukac w duzych rossmanach"..coz..
moj jest spory wiec nie wiem jak wygladaja male...

tez herbatki chcialam i w 2 rossach byla dziua.
za to w 2 udalo mi sie kupic kolastyne-byla cala oferta, wzielam tonik do suchej cery i plyn do demakijazu oczu..
zawiozlam dumnie do pracy i jak sie chwalilam kolezance to tonik mi spadl i pol mi sie wylalo<malo tego do buta>..
alez bylam wsciakla
dobrze ze chociaz polowe uratowalam
Co do Kolastyny to wyczytałam na Facebooku gdzieś tam że cała seria dostepna jest w Rossmannie z poszerzonym asortymentem. Niekoniecznie oznacza to w "dużym" Zreszta to samo z tym kremo-żelem Eveline ponoć ma miejsce.

Współczuję tego toniku. Wiem że to mało zabawne dla Ciebie musiało być, ale wyobraziłam sobie tą całą sytuację jak na filmie i się głośno zaśmiałam. Sorki
Stary 2012-06-20, 19:19   #415
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez softgrey Pokaż wiadomość
Czy u was w Rossmannach też są puste półki po tych produktach w promocji ?

Dziś rano byłam obejrzeć te sławne pędzle a tutaj pusto. Nie było też podkładów Affinitone Mineral, a chciałam obejrzeć testery i zamówić sobie na Allegro. Mogłaby się już skończyć ta beznadziejna gazetka
testerów też nie bylo?

Cytat:
pytałam kiedyś w naturze o tą odzywkę do rzes eveline, pani powiedziala ze nie mają gdzie jej szukać jesli pani byla niezorientowana?

Cytat:
w kazdym rossie jest taka wyprzedaz wibo??
w większości rossow ta limitka poszla do zwrotu, na pewno. może faktycznie jest tylko tam gdzie sa duże szafy, nie wiem, u mnie jest mała

aaa i ściereczki sa świetne na wiosnę wszystkie okna w domu tylko nimi myłam

Edytowane przez -Ulka-
Czas edycji: 2012-06-20 o 19:23
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:24   #416
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
a sprawdzałaś pod czytnikiem? we wszystkich rossmannach jest taka sama promocja

O nie zauważyłam tych ściereczek, jeżeli je polecacie to też się skuszę. Na szczęście są tego samego dnia co kocie żarcie. Jak pomyślę, że muszę iść do rossa to mi się coś robi w środku.
sprawdzalam, te smaki, o ktorych ktos pisal byly za 4,99. wlasnie wrocilam z innego R., tam zero info o promocji. wydaje mi sie, ze jesli w gazetce jest napisane, ze "wybrane rodzaje", to drogeria sama ustala ktore
Stary 2012-06-20, 19:28   #417
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
sprawdzalam, te smaki, o ktorych ktos pisal byly za 4,99. wlasnie wrocilam z innego R., tam zero info o promocji. wydaje mi sie, ze jesli w gazetce jest napisane, ze "wybrane rodzaje", to drogeria sama ustala ktore
Na pewno nie. Promocje są wszędzie takie same co najwyżej pracownicy mogli nie oznaczyć produktów promocyjnych.
Stary 2012-06-20, 19:29   #418
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
pytałam kiedyś w naturze o tą odzywkę do rzes eveline, pani powiedziala ze nie mają gdzie jej szukać jesli pani byla niezorientowana.
Ja swoją kupiłam w Jasmin.
Słuchajcie, czy w którymś Rossmannie w Warszawie jest jeszcze szansa na bronzer z ANL? Bo jednak go chcę. Zwiedziłam: rondo ONZ, hala Mirowska i pasaż Muranów. Jakieś pomysły i sugestie?
Stary 2012-06-20, 19:30   #419
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
pytałam kiedyś w naturze o tą odzywkę do rzes eveline, pani powiedziala ze nie mają gdzie jej szukać jesli pani byla niezorientowana?
U mnie te odżywki zawsze leżaly sobie w koszyku obok kasy, luzem wrzucone wśród wielu róznych produktów, opakowane w pudełeczko.
Jakiś czas temu Naturę przekształcono mi w Laboo, a odżywki leżą tak samo
Stary 2012-06-20, 19:34   #420
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Na pewno nie. Promocje są wszędzie takie same co najwyżej pracownicy mogli nie oznaczyć produktów promocyjnych.
to dlaczego nie bylo ich w systemie jako te w promocji?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości