Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 15:39   #3541
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

a ja się roztelepałam cała.... miałam zamieszanie w sklepie i zawiesił się mi komputer... przyszli Państwo ze zleceniem z Nfz i wydałam im towar na kod, którego jeszcze NFZ nie zaakceptował. Wniosek został u mnie, towar poszedł, ja się zorientowałam teraz i ryczę za ladą, bo nie wiem co robić nie wiem co w takiej sytuacji się robie, bo ja juz wniosków dalej nie posyłam

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:53   #3542
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
mój tak jakby mi chciał i sobie potwierdzić to powtarzał No widać ta druga kreskę ... i kazał przez 4 dni z rzędu testy robić
A mój mnie na betę wysłał

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hey Kobietki
Ale dzień.. ojjj...
wkurzona jestem troche, bo dostałam 3.5 z egzaminu i nie chciał mnie już dopytac
smutnoo...
no ale rano o 7 jechałam na egzamin, tak mi duszno się zrobiło... wysiadłam i nagle tak mnie zaczęło brać na wymioty na środku ulicy no myśle nie nie wytrzymam!! znalazłam jakąś bramę i zwymiotowałam w krzaki ... hahahahahha
no ale na egzamin nie dotarłam, w przyszły czwartek pójdę, no i czekałam na wyniki tego egzaminu co 3.5 około 4 godzin, poszłam z koleżanką na zakupy kupiłam sobie buty wreszcie, obeszłam całe miasto za moim rozmiarem (35) i w końcu znalazłam... wrrr... no i kupiłam krem na rozstępy z pharmaceris i inne pierdółki i tak poszło 2stówki ;] Tż mnie zabije hehehe
Biedulka ja ostatnio jak wracałam ze szkoły to też mnie dopadło, na klatce myślałam, że juz nie wytrzymam, ale jakoś dałam radę i dobiegłam na czas do łazienki.

Cytat:
a ja się roztelepałam cała.... miałam zamieszanie w sklepie i zawiesił się mi komputer... przyszli Państwo ze zleceniem z Nfz i wydałam im towar na kod, którego jeszcze NFZ nie zaakceptował. Wniosek został u mnie, towar poszedł, ja się zorientowałam teraz i ryczę za ladą, bo nie wiem co robić nie wiem co w takiej sytuacji się robie, bo ja juz wniosków dalej nie posyłam
Nie denerwuj się Kochana, na pewno coś się da zrobić chociaż ja w ogóle nie orientuje się o co chodzi.

Ja zmykam szykować się na wizytę, trzymajcie kciuki

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:55   #3543
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Biedulka ja ostatnio jak wracałam ze szkoły to też mnie dopadło, na klatce myślałam, że juz nie wytrzymam, ale jakoś dałam radę i dobiegłam na czas do łazienki.

Nie denerwuj się Kochana, na pewno coś się da zrobić chociaż ja w ogóle nie orientuje się o co chodzi.

mam nadzieję, że skończy się na tym, że oddam po prostu pieniądze należne za towar. Głównie chodzi mi żeby z NFZtem nie było problemów ;(

3 mam kciuki

Stary 2012-06-21, 16:03   #3544
LadyWhisper
Zakorzenienie

hope nie wolno się denerwować, bo to Dzidzi szkodzi!!! Nie masz się z kim skonsultować??? Albo numer telefonu do tych państwa???

Delicjanko 35?! kosmos
dobrze, że ja nie muszę jeździć autobusami bo bym się wykończyła, wszystko staram się tak umawiać, żeby mąż mógł mnie zawieźć

Dziewczyny powiedzcie mi - to usg prenatalne robi się przez brzuch czy dowcipnie???

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:05   #3545
Lenova
Wtajemniczenie

Insolito ja również trzymam kciuki za udaną wizytę

Hope będzie dobrze! niestety nam cięzarnym teraz wszystko się miesza w głowie, ja tez taka roztrzepana chodzę , juz bym raz pod samochód wpadła :P

U mnie tez okropne mdłości, od rana do wieczora dzień w dzień, a głodna jestem starsznie i nie wiem juz co mam jeśc bo od wszystkiego mnie odrzuca.
Teraz w ciązy dostrzegam ile na świecie jest różnych zapachow a raczej smrodu, wszędzie czuć kebaby, wódkę i papierosy mój mąz się ze mnie śmieje że jestem jak pies Pluto ;p
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:06   #3546
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
hope nie wolno się denerwować, bo to Dzidzi szkodzi!!! Nie masz się z kim skonsultować??? Albo numer telefonu do tych państwa???

Delicjanko 35?! kosmos
dobrze, że ja nie muszę jeździć autobusami bo bym się wykończyła, wszystko staram się tak umawiać, żeby mąż mógł mnie zawieźć

Dziewczyny powiedzcie mi - to usg prenatalne robi się przez brzuch czy dowcipnie???
nie mam do nich telefonu, ani jak się zorientowałam to już ich w przychodni nie było no cóż już powiedziałam szefff, no to, że tłumaczyła żeby sprawdzić kody w programie tylko że mi się wszystko zawiesiło, oni sobie zaczęli towar wybierać i ja z rozpędu im go wydałam... mówię żeby mi potrąciła 100 - łaską Pańska, że to nie był towar w kwocie 600 np..

Stary 2012-06-21, 16:26   #3547
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
Dalej dziewczyny pisać w klubie
w jakim klubie bo chyba coś przeoczyłam....

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:40   #3548
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

co do 2 kreseczek
ja swój zrobiłam o 5 rano bo nie mogłam spać już z podniecenia chyba że zaraz zrobie ten test hahaha
Pobiję cię, ja robiłam o... 4 rano

Cytat:
Spokojnie, jeśli oni z przychodni są to trzeba przychodnię poprosić, by się z nimi skontaktowała

Cytat:
Różnie. Teoretycznie brzusznie, ale moja córa spała tak, że nie chciała się obudzić, i pani robiła mi wtedy dowcipnie obudziła się skubana.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:41   #3549
hope01
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34847862]
Spokojnie, jeśli oni z przychodni są to trzeba przychodnię poprosić, by się z nimi skontaktowała
[/QUOTE]

... w ogóle z innego miasta

wy robiłyście z rana a ja robiłam pod wieczór w knajpie

Stary 2012-06-21, 16:52   #3550
LadyWhisper
Zakorzenienie

w knajpie ?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:56   #3551
laurka23
Zakorzenienie

Ja test robiłam po komunii chrześnicy męża o 21.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 17:08   #3552
MadamAgula
Raczkowanie

To macie pory i miejsca na teściki ha ha ha straszny ten dzień dzisiaj... pospałabym normalnie...

P.S. zawsze się zastanawiałam do czego służy naparstek ale dzisiaj jak robiłam ten kocyk i na palcu mam skórkę zdartą to już wiem do czego...

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Co polecacie zapobiegawczego na rozstępy?
Stary 2012-06-21, 17:09   #3553
suzi31
Raczkowanie

Hej

Cytat:
To pójdę jak już mąż wróci za jakieś trzy tygodnie. A jak przestanie padać i zrobi się ładna pogoda to pojadę na betę.
Rzeczywiście żeby coś więcej zobaczyć (niż sam pęcherzyk) o trzeba poczekać. Z drugiej strony, jeśli jest obawa że ciąża może by np. zagrożona to lepiej iść szybciej.
Jesteś już doświadczoną mamusią, więc wiesz co i jak

Cytat:
Sprawdzałyście płeć dziecka z tego słynnego kalendarzyka chińskiego? Mi wychodzi dziewczynka Zobaczymy czy sie sprawdzi
Sprawdzałam jeszcze przed zajściem i wyszła dziewczynka. Ponoć sprawdzalność tego kalendarzyka jest duża. Ciekawe.

[QUOTE=iskierka0310;348390 84]hello...
taka była u nas wczoraj burza,ze siedziałam pod kołdrą przytulona do mojej córci(spała jak kamień),trzaskało,błyskał o aż w koncu prądu brakło....bałam sie jak cholera
piszecie o relacjach z rodzina..ja jestem z robitej rodziny....moja moja zmarła 2 lata temu,była alkoholiczka i wóda ja wykonczyła.Ojciec ma straszny charakter,uparty i wszystko wie najlepiej.Po rozwodzie rodziców mieszkałam najpierw z matka i jej konkubinem,potem z ojcem i jego konkubiną.Wyprowadziłąm sie z domu zaraz po maturze bo sie nie dało wytrzymac z ojca naukami i nakazami.Zamieszkałam wtedy z chłopakiem,teraz z moim obecnym męzem.Oczywistym jest fakt ,ze ojciec jego nie akceptował i tak jest do tej pory.Nawet na wesele nie przyszedł.Nasze kontakty sa słabe i z reguły konczą sie awantura.Dlatego tez olałam cała sprawe i unikam kontyaktów z nim.
Mama przez to wielki spokój i satysfakcje,ze mi nic nie może wypomniec.
Powiedziałm mu ostatnio tylko o drugiej ciąży to mi sie zapytał,po co mi to??
tak mnie tym wk....ł,ze nie zamierzam mu nawet na dzien ojca życzen składać.

Smutne Ja też miałam b.trudne dzieciństwo przez ojca (alkohol). Po wielu latach mu wybaczyłam i teraz dopiero jak jestem dorosłą kobietą to mogę z nim normalnie porozmawiać i nawet! mogę na niego liczyć. Chyba zrozumiał co stracił...

Cytat:
A mówiłyście już o ciąży komuś poza mężem/partnerem kiedy zamierzacie?
Tylko mojej rodzinie, w pracy musiałam (bo jestem na L4), kilku najbliższym znajomym.

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Okropne jest to, że tak wiele osób tego nie rozumie. I ciągle w tv mówią o kolejnych przykładach znęcania się nad zwierzętami. Ostatnio słyszałam o psach uwiązanych w szczerym polu na łańcuchach, bez wody, bez jedzenia. Schronieniem przed upałem miała być pseudobuda czyli blacha oparta o kij, pod ktorą było jeszcze goręcej. Brak słów na debilizm niektórych ludzi.
To jest straszne. Myślę, że sympatia do zwierząt świadczy o wrażliwości człowieka.Ludzie, którzy znęcają się nad nimi nie mają serc, powinni być surowo karani.
Mamy 2 psy ze schroniska, najukochańsze i najwierniejsze.

Cytat:
Napisane przez alex501 Pokaż wiadomość
Hej Mamuski
Wow czy wy pracujecie ?? normalnie pare dni i trzeba czytac jak ksiazke
ja mam w koncu wolne do soboty wiec moge znowu sie dolaczyc
wspolczuje wam tych mdlosci sama z nimi walcze najgorzej jest po poludniu i trzyma dopoki spac nie pojde drugim minusem jest moja praca pracuje na kuchni jako kucharz
mam nadzieje ze niedlugo skonczy sie ta gehenna bo inaczej tego nazwac nie mozna
mam juz 4kg na plusie w sumie to nie wiem z czego bo moim ulubionym posilkiem teraz jest popcorn i brzuszek tez juz widoczny .Ja w drugiej ciazy przytylam prawie 30 kg a mala urodzila sie 2.100 zastanawiam sie ile przytyje teraz
Niestety, na L4, a chciałam pracować przynajmiej z 5 m-cy. obecnie, niezmiennie, od 2,5 tyg. plaszczę się w łóżku i końca nie widać
Gdybym pracowała w kuchni to chyba bym zeszła. Ogólnie b.lubię gotować, ale teraz mam takie straszne mdłości i tak drażnią mnie zapachy, że ledwie funkcjonuje. Od 2 dni nie mogę prawie nic jeść, bo na sam widok mi się cofa
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:10   #3554
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
w zasadzie my się kochamy eeee..... jedyne słowo jakie mi przychodzi na myśl to "bezinwazyjnie" ;p w sensie....oralnie ;p

ale my mamy zakaz :P
My też mamy zakaz, biedny mąż, bo mi teraz i tak się nie chce

Cytat:

Powodzenia !

Cytat:
nie mam do nich telefonu, ani jak się zorientowałam to już ich w przychodni nie było no cóż już powiedziałam szefff, no to, że tłumaczyła żeby sprawdzić kody w programie tylko że mi się wszystko zawiesiło, oni sobie zaczęli towar wybierać i ja z rozpędu im go wydałam... mówię żeby mi potrąciła 100 - łaską Pańska, że to nie był towar w kwocie 600 np..
Nie denerwuj się kochana

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:14   #3555
MadamAgula
Raczkowanie

[QUOTE=suzi31;34848554]Hej

Rzeczywiście żeby coś więcej zobaczyć (niż sam pęcherzyk) o trzeba poczekać. Z drugiej strony, jeśli jest obawa że ciąża może by np. zagrożona to lepiej iść szybciej.
Jesteś już doświadczoną mamusią, więc wiesz co i jak

Sprawdzałam jeszcze przed zajściem i wyszła dziewczynka. Ponoć sprawdzalność tego kalendarzyka jest duża. Ciekawe.

Cytat:
Napisane przez iskierka0310 Pokaż wiadomość
hello...
taka była u nas wczoraj burza,ze siedziałam pod kołdrą przytulona do mojej córci(spała jak kamień),trzaskało,błyskał o aż w koncu prądu brakło....bałam sie jak cholera
piszecie o relacjach z rodzina..ja jestem z robitej rodziny....moja moja zmarła 2 lata temu,była alkoholiczka i wóda ja wykonczyła.Ojciec ma straszny charakter,uparty i wszystko wie najlepiej.Po rozwodzie rodziców mieszkałam najpierw z matka i jej konkubinem,potem z ojcem i jego konkubiną.Wyprowadziłąm sie z domu zaraz po maturze bo sie nie dało wytrzymac z ojca naukami i nakazami.Zamieszkałam wtedy z chłopakiem,teraz z moim obecnym męzem.Oczywistym jest fakt ,ze ojciec jego nie akceptował i tak jest do tej pory.Nawet na wesele nie przyszedł.Nasze kontakty sa słabe i z reguły konczą sie awantura.Dlatego tez olałam cała sprawe i unikam kontyaktów z nim.
Mama przez to wielki spokój i satysfakcje,ze mi nic nie może wypomniec.
Powiedziałm mu ostatnio tylko o drugiej ciąży to mi sie zapytał,po co mi to??
tak mnie tym wk....ł,ze nie zamierzam mu nawet na dzien ojca życzen składać.

Smutne Ja też miałam b.trudne dzieciństwo przez ojca (alkohol). Po wielu latach mu wybaczyłam i teraz dopiero jak jestem dorosłą kobietą to mogę z nim normalnie porozmawiać i nawet! mogę na niego liczyć. Chyba zrozumiał co stracił...

Tylko mojej rodzinie, w pracy musiałam (bo jestem na L4), kilku najbliższym znajomym.

To jest straszne. Myślę, że sympatia do zwierząt świadczy o wrażliwości człowieka.Ludzie, którzy znęcają się nad nimi nie mają serc, powinni być surowo karani.
Mamy 2 psy ze schroniska, najukochańsze i najwierniejsze.

Niestety, na L4, a chciałam pracować przynajmiej z 5 m-cy. obecnie, niezmiennie, od 2,5 tyg. plaszczę się w łóżku i końca nie widać
Gdybym pracowała w kuchni to chyba bym zeszła. Ogólnie b.lubię gotować, ale teraz mam takie straszne mdłości i tak drażnią mnie zapachy, że ledwie funkcjonuje. Od 2 dni nie mogę prawie nic jeść, bo na sam widok mi się cofa
Masz zagrożoną ciąże?
Stary 2012-06-21, 17:20   #3556
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre pytanie, choc ja i tak pewnie od nich nie ucieknę. Odziedziczyłam skłonność do rozstępów po mamie niestety

Dominika

Alicja
Stary 2012-06-21, 17:23   #3557
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
To macie pory i miejsca na teściki ha ha ha straszny ten dzień dzisiaj... pospałabym normalnie...

P.S. zawsze się zastanawiałam do czego służy naparstek ale dzisiaj jak robiłam ten kocyk i na palcu mam skórkę zdartą to już wiem do czego...

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Ja też bym poszła spać ale chyba już dotrwam do wieczora...

ja dzisiaj sobie zakupiłam oliwke panten i krem Pharmaceris http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...epy-150ml.html

do tej pory używałam tylko oliwki bambino, ale ten zapach...
i balsam babydream przeciw rozstępom.. ale znowu zapach... fuuuj
a ten z pharmaceris ma ładny

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:24   #3558
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Dobre pytanie, choc ja i tak pewnie od nich nie ucieknę. Odziedziczyłam skłonność do rozstępów po mamie niestety
Nawet mi nie mów... Ja na brzuchu w koło pępka mam białe słoneczko od nich... I mam na udach podobno i na tyłku ale tych nie widzę to mi nie przeszkadzają mimo wszystko wolałabym tego uniknąć.
A teraz jakoś zaczną powiększać się piersi a tam rozstępy też uwielbiają wychodzić...
Stary 2012-06-21, 17:24   #3559
bokeh
Zakorzenienie

mi wyszła dziewczynka
Powiedzcie mi, jak to jest z piciem czerwonego wina, gdzies kiedys wyczytałam, że można lampke od czasu do czasu, że to zdrowe nawet

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 17:25   #3560
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Ja też bym poszła spać ale chyba już dotrwam do wieczora...

ja dzisiaj sobie zakupiłam oliwke panten i krem Pharmaceris http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...epy-150ml.html

do tej pory używałam tylko oliwki bambino, ale ten zapach...
i balsam babydream przeciw rozstępom.. ale znowu zapach... fuuuj
a ten z pharmaceris ma ładny
O i ma w składzie kwas foliowy O Boże... Muszę zacząć przyjmować folik... Zapomniałam...
Stary 2012-06-21, 17:30   #3561
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
mi wyszła dziewczynka
Powiedzcie mi, jak to jest z piciem czerwonego wina, gdzies kiedys wyczytałam, że można lampke od czasu do czasu, że to zdrowe nawet
Gdzieś ostatnio czytałam o tym, chyba w gazecie, że nie można ani kropli, tzn. jakiś lekarz ginekolog tak odpowiedział na pytanie jakiejś kobietki.

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2012-06-21 o 17:31
Stary 2012-06-21, 17:31   #3562
alex501
Raczkowanie

GG do alex501

Ja tam tez srednio wierze w te kalendarzyki co bedzie to bedzie aby bylo zdrowe i wszystko na miejscu mialo w mojej poprzedniej ciazy trzy ostatnie miesiace lezalam w szpitalu i naogladalam sie takich rzeczy ze do konca to przezywalam horror jak juz zrobili mi cesarke a tz zamilkl to darlam sie czemu nic nie mowi i czy wszystko ok a on poprostu zaniemowil z wrazenia
Zazdroszcze tym co nie pracuja sama z checia bym sie pobyczyla ale tu za chorobowe wychodza liche pieniadze wiec musze sie pomeczyc poki moge
alex501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:31   #3563
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
mi wyszła dziewczynka
Niestety bzdura. Wszelkie napoje zawierające alkohol w ciąży są zakazane.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:34   #3564
alex501
Raczkowanie

GG do alex501

witaj w klubie mam podobna sytuacje
Stary 2012-06-21, 17:36   #3565
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam tez srednio wierze w te kalendarzyki co bedzie to bedzie aby bylo zdrowe i wszystko na miejscu mialo w mojej poprzedniej ciazy trzy ostatnie miesiace lezalam w szpitalu i naogladalam sie takich rzeczy ze do konca to przezywalam horror jak juz zrobili mi cesarke a tz zamilkl to darlam sie czemu nic nie mowi i czy wszystko ok a on poprostu zaniemowil z wrazenia
Zazdroszcze tym co nie pracuja sama z checia bym sie pobyczyla ale tu za chorobowe wychodza liche pieniadze wiec musze sie pomeczyc poki moge

ajjj ja nie wiem co z tym moim wolnym czasem zrobie do października ... książki pozostają a reszta czasu hmmm forum haha

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:38   #3566
MadamAgula
Raczkowanie

Bokeh - masz talent do zdjęć. Cudne są Zrób mi za parę miesięcy sesje z brzuchem

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
ajjj ja nie wiem co z tym moim wolnym czasem zrobie do października ... książki pozostają a reszta czasu hmmm forum haha
Ja pracę licencjacką muszę napisać.. rozdział albo najlepiej dwa...
Stary 2012-06-21, 17:41   #3567
alex501
Raczkowanie

GG do alex501

Cytat:

Cytat:
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

ja z kolei zaczęłam nerwowo czytać instrukcje jakbym debilka nie wiedziała co znaczą II kreski
hellol ja podobnie ale chyba tylko dlatego zeby upewnic sie
Stary 2012-06-21, 17:43   #3568
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Masz zagrożoną ciąże?

Ja tak. Odkleja mi się kosmówka Plamienia od 14 dni, wczoraj było dużo lepiej, już się ucieszyłam - a dziś znów to samo. Od 2,5 tyg. leżę (strzelili mi 6 czerwca operację - usunięcie ciąży pozamacicznej, której nie było, a 8-go okazało się, że jest ciąża prawidłowo zagnieżdżona).
Mam pocieszycielkę - 1,5 roczną córkę
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:45   #3569
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Niestety bzdura. Wszelkie napoje zawierające alkohol w ciąży są zakazane.
Zgadzam się
O tym "dobrodziejstwie" picia czerwonego wina w ciąży to usłyszczeć jeszcze można od ginów starej daty, ale to bzdura. NIGDY nie wiadomo, od jakiej ilości % występuje FAS, za to skutki są nieuleczalne.

Cytat:

Ja pracę licencjacką muszę napisać.. rozdział albo najlepiej dwa...
A o czym piszesz?

Jak ja się cieszę, ze teraz nic nie muszę pisać Z córką mgr pisałam, tyle dobrze, że sama sobie wymyśliłam temat, który mnie interesował i miałam kupę materiałów
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:45   #3570
ilkas
BAN stały

Wstyd się przyznać, ale dopiero dzisiaj (po ROKU czasu) odebraliśmy od kamerzysty nasz film z wesela i zdjęcia. jejku..ale mi się wszystko przypomniało wprawiło mnie to w dobry nastrój

byłam też dzisiaj u kosmetyczki na pedicure i hennie brwi - matko jaka mi ciemna wyszła haha, wyglądam jak wampir

jutro wizyta o 11 rano...stres jest.
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości