|
|
#2281 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
).Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fredziunia a jak Ty się Słoneczko czujesz
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Z moich obserwacji, wykresów i objawów - mniejszych lub większych - wydawało mi się, że występuje u mnie owu. Na ostatniej wizycie w 9dc było kilka pęcherzyków, dominujący miał 10mm. W ostatnim cyklu testy pokazały owu wyraźnie, w tym - nie.
Madziorka, nie będę sobie wymyślać, bo zeświruję. I tak TZ zaczyna gadać, że histeryzuję czasami. Wyniki i USG dobre, na niedobór progesteronu mam Duphaston (zaczęłam II cykl z tym lekiem). Pełne działanie tego leku po ok 3 miesiącach. Zobaczymy. Daję sobie jeszcze troszkę czasu (ten cykl, kolejny). Potem zobaczymy. Póki co mam nadzieję... |
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam że ani razu testy nie pokazały u ciebie owu stąd moje pytanie
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-18 o 14:40 |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przy mięśniakach bardzo trudno zajść w ciążę (ale to zależy jeszcze w którym miejscu miacicy on jest) i z tego co wiem to trzeba bardzo uważać, bo lubią rosnąć razem z płodem i wskazana jest cesarka. Życzę wszystkiego najlepszego twojej koleżance, mam nadzieję że u niej wszystko potoczy się dobrze. Pozdrowienia P.S. Kindziu, podaję moje dane do dorogwskazu: 25/17 stycznia/ od 24 stycznia do 6 lutego/testowanie zaleznie od rozwoju sytuacji
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
My tez z męze próbujemy juz od lipca i nic .Teraz są dni w ktore mam dostac @ i nie mogę przestać myśleć o tym czy dostane czy nie. Jakaś paranoja .Dziewięc miesięcy temu przestałam brac tabletki, nie wiem ale mój organizm chyba jeszcze nie doszedł do siebie po nich. Mam juz jednego dzieciaczka i dlatego myślałam ze to bedzie łatwe. Wszystko sobie zaplanowaliśmy z mężem a tu kicha ( że tak powiem).Buziaczki dla wszystkich próbujących ![]()
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze do nas trafiłaś, napewno niebawem uda ci się zajść w ciąże za co trzymam mocno kciuki niestety to nie takie proste. Jeżeli chcesz podaj swoje dane to Kindzia dopisze cię do Bociana
|
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana my tez zaplanowalismy ze malenstwo urodzi sie w czerwiec/lipiec abysmy mogli skonczyc szkole itp i co z tego wyszlo nic kiedy to sie wkoncu zmnieni ... buzka |
|
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam cię Edycia u mnie mija juz rok jak odstawiłam anty i znowu musze je brac - własnie dzis zaczynam drugą paczkę i mam nadzieje ze ostatnią po 10 lutego zaczynamy starania na maxa i czekam na efekty
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to juz mi wszystko jedno moze byc w grudniu ,nie ważne kiedy - ważne by było
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
i ja te ż, jednak punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że moje obawy są bezpodstawne i wszystko jest w porządku. W każdym razie, staram się myślec pozytywnie.A propos operacji, jak sprawa Twojej mamy? Wiecie coś więcej?
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki,
proszę o przeniesienie mnie z listy tych, którym się udało, ponownie do starających... Moje 2 wyczekane fasolki opuściły mnie w 10 tygodniu ciąży Smutno mi, ale z uśmiechem i nadzieją czekam na kolejną ciążę, na pewno się uda Wprawdzie moje starania dopiero się zaczną, za jakieś 3 miesiące, ale proszę o wpis na listę... |
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajeło mi 3 minuty przetransportowanie wszystkich
|
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki abyś szybko znowu miała swoją upragnioną fasolcięCytat:
no i koniecznie myśl pozytywnie a wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciukiEDIT: Tylko nie zamartwiaj sie na zapas
|
||
|
|
|
#2298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Kasiu zapisałam mame na dzisiaj,lecz niestety musiała zmienic date wizyty poniewaz dostała nieplanowane krwawienie ( tak to własnie bywa) zobaczymy co powie ale skoro tamten lekarz powiedział ze mięsniaki sa bardzo duże i trzeba operowac to napewno tak jest tyle ze moze jakos lepiej ją poprowadzi moja ginka, zobaczymy co to bedzie umowi sie na przyszły tydzien -to napisze co jej powiedziała -mam nadzieje wszystko bedzie dobrze .
Cytat:
Cytat:
wiem tempak ze mnie
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio nie mam głowy do "takiego" myslenia -chyba potrzebuje -----> moze jeszcze raz sprobuje ale jak tym razem nic to ...
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
I za godzinke zaczynam kolejną paczkę yasminu -ostatnią
kolejne 3 tygodnie męczarni z mdłosciami i wielkie bzykanko się zacznie
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chodzi o umysl )
|
|
|
|
|
#2303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to przed bzykankiem zróbcie sobie mały pościk to jak zaczniecie to pełna parą
|
||
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plemniczki wendrowniczki beda szalec na całego
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz
jednak też masz dzisiaj chłonny umysł
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-19 o 00:23 |
|
|
|
#2307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej! niewiem czy ten lekarz robil USG ale ostatnio byla u niego w sierpniu, a teraz gin powiedziala ze jest juz dosc spory i ze on byl juz duzo wczesniej niz od sierpnia. Kiedy ciaza troche podrosnie to powiedziala ze usunie jej tego miesniaka no to chyba znaczy ze jest w odpowiednim do tego miejscu. Na dzien dzisiejszy u niej wszystko wporzadku oprocz uciazliwych mdlosci bo dzis nawet nieumiala sie w samochodzie powstrzymac
|
|
|
|
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej! My z mezem dokladnie tez zaczelismy nasze starania w lipcu ale pracujemy nad naszym pierwszym bobaskiem i tez ciagle nic, ja nigdy nie bralam zadnych tabletek anty a mimo to..,.. w tym miesiacu jak mnie zalalo to sie pobeczalam. Nierozumie jak to jest, jak dzilaja te wszystkie wpadki?? Dlaczego ci ktorzy naprawde chca miec dziecko to niemumia go zrobic.... ach ten swiat.... nigdy go nie zrozumiemyzycze w najblizszym czasie pozytywnego testu! |
|
|
|
|
#2309 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

moj gin wygladal jak tona tłuszczu waga ok 140 kg. -sapiał stenkał i wszystko po kolei ,moj TZ smial sie jak on tam dwa palce wsadzil takie grube hahahhaha Na szczescie teraz chodze do bardzo delikatnej pani i wogole sie nie wstydze ani nie stresuje
.
)przychodni i lekarz zrobil jej USG brzucha bo podejrzewal ciaze i co ... powiedzial jej ze jest w 3 miesiacu ale plod jest baaardzo maly i trzeba usunac
i wszytko jest jak powinno byc !!Durny lekarz usunal by zdrowa fasolke.Takim powinno zabronic sie wykonywania zawodu 

ja ostatnio nie mam głowy do "takiego" myslenia -chyba potrzebuje ----->