![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
jestem oczarowana odzywką Issany babassu, dzisiaj o 12 po całej nocy zmyłam z włosów olejek limonka i oliwa Alterry i nałożyłam jak radziła jedna z wizażanek tę odżywkę na 30 minut po czym spłukałam i zostawiłam włosy żeby sobie spokojnie same wyschły i są teraz mięciutkie, lśniące i miłe w dotyku, od bardzo dawna wyglądają na zdrowe.
![]() ![]() Edytowane przez princesa89 Czas edycji: 2012-06-21 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Konto usunięte
|
Na ten krem z podkładem zdarzaja sie promocje w carrefourze, a konkretnie w tym na Kolumny niedawno były. Wogole nim kieruje dyrektor nadrzedny i to jest sklep glowny w Lodzi i wiecej jest tam promocji i asortymentu. Więc jak będziesz wybierac sie po chleb i maselko radze przejsc sie przez chemie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja niestety kupiłam i nie wiem co mam teraz z tym paskudztwem zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, o ile dobrze pamiętam to podkład Soraya miał być w promocji. Nawet przez chwilę się nad nim zastanawiałam, ale jak zobaczyłam te miażdżące opinie na KWC to momentalnie wyleczyłam się z zakupów. ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ifting-3d.html Cytat:
![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-21 o 21:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#515 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do paletki, ja nie narzekam ( 15 zł). Z bazą cienie trzymają się bez zarzutu. Fakt jaśniejszy kolor jest mało widoczny. Ciemne cienie trzymają mi się jak każde inne kremowe. Nie mogę mieć do nich zarzutu, bo nie widzę różnicy między nimi, a innymi kremowymi, które mam. Pewnie zależy od powieki i bazy. Raz na meczu miałam bez bazy i wówczas faktycznie, mało co mi z nich zostało na oczętach. Ja bardzo je lubię i używam codziennie od czasu zakupu, do dziennych makijaży. Rach, ciach wklepuję palcem i jestem gotowa. Ja będę ich bronić ![]() Hehe masakra, co o nich piszą na KWC. Zgadzam się z Wizażanką, co sobie chwali do makijażu dziennego i dla naturalnego efektu.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() Edytowane przez jofka Czas edycji: 2012-06-21 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, używałyście kiedyś rzepowej kuracja wzmacniająca z Joanny? Kurcze, nie wiem czy to możliwe, ale używam jej od przeszło tygodnia codziennie i zaobserwowałam poprawę kondycji moich włosów. Czy to możliwe, że dzięki tej wcierce moje włosy przestały nadmiernie wypadać? No aż sama w szoku jestem, że po codziennym myciu głowy przy rozczesywaniu wyrywa sobie raptem 2-4 włosy! Jedno mnie zastanawiam... Gdy nakładam wcierkę to pod chwili czuję na przemian na skalpie raz ciepło potem zimno. Takie dziwne uczucie, po Jantarze nie czułam nic. Może zawiera w sobie jakąś chemię, czy to mrowienie jest raczej normalne? Nie znam się na składach, ale może to być wina alkoholu zawartego dosyć wysoko w składzie wcierki? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...acniajaca.html Ps - Gdzie dorwę róż Lovely "Cinnamone Lady"? ![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-21 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Nie za bardzo wiem, gdzie zadać pytanie o pomadki ochronne dla mężczyzn. Czy oprócz Nivei, która ponoć jest taka sobie jakaś inna firma ma coś takiego?
#521 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie polecam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do tej paletki to próbowałam tych cieni używać na miliard różnych sposobów, na gołą powiekę, na bazę, na cień w kremie, na kredkę, na kredkę żelową, na podkład, na podkład i puder, na korektor, na korektor i puder, na sam puder, na jakiś cień bazowy, na bazę i cień bazowy, na bazę i puder, próbowałam je przypudrować, nakładałam na nie inne cienie żeby je utrwalić i za każdym razem mam ten sam efekt, cienie rolują się w załamaniu i znikają z powieki po około 30 minutach. Dla mnie totalny bubel. Cienie z Inglota na bazie potrafią u mnie wytrzymać 24 godziny i to w lecie! Cytat:
dzolls do konturowania twarzy jakoś mi kolorystycznie nie pasują, poza tym szybciej idzie mi maznąć sie bronzerem niż się z tym babrać palcem, a rozświetlacza praktycznie nie używam (mam jeden i leży) ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
Moja koleżanka kiedyś używała tej wcierki i mi ją polecała, chyba się w końcu skuszę. Ona też miała jakieś dziwne odczucia na głowie, myślę że to za sprawą rzepy. Sok z rzepy sam w sobie piecze. Edytowane przez hey_stella Czas edycji: 2012-06-21 o 22:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w R. pojawiły się mleczka Lirene Family Spf 20 i 30? Kojarzycie w jakich są cenach?
#530 |
Zakorzenienie
|
Nie było mi dane kupić Perwoll
![]() Oczywiście nie odbyło się bez drastycznych scen! Przyszła za mna taka babcia- handlara, która jeździ po okolicznych marketach i lumpeksach na polowania. Narobiła takiego rabanu, jak zobaczyła pustą pułkę po perwollach, że aż ochroniarz musiał interweniować ![]() ![]() ![]() Ludzie kupowali po kilkanaście pudełek mleka dla dzieci, nie dziwię się, bardzo okazyjna cena. Nie było płynów do kąpieli Fa (brak pustego miejsca na półce), tylko żel z tej serii za 3,59. Seria różana Wibo również była u mnie przeceniona, zostały tylko dwa błyszczyki wściekły róż. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, skusiłabym się na lakiery ![]()
Jaś 20.06.2015 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-06-22 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Ja poleciałam rano po perwoll, ale u mnie nie było wcale, kupiłam tylko ten płyn do kąpieli Fa z tej gazetki, a z poza gazetki tą odżywkę Isana z babassu, olejek Alterra limonka i oliwka, jeszcze tego chyba nie miałam i maskę Alterry, którą bardzo lubię. No i nie było jakiegoś szału, panie kupowały tusze, podkłady, mnie jakoś to nie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
maskott
|
Emilia 25
sorki, ale wczoraj to całowałam klamki, bo już pozamykane były, ale dziś wcześniej przez wawę będę jechać to zobaczę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj na własne oczy widziałam wojnę przy szamponach...
#534 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety perwolu nie dorwałam ponieważ jest on dostępny tylko w dużych rosach
![]() Co do wibo to ja się bardzo ciesze, produkty oglądałam z każdej strony i wyglądają ok. Ale byłam dziś w innym rosie niż wczoraj i tam już nie ma tej serii. Szkoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj kupiłam z Wibo z przecenionej serii różanej błyszczyk (choć nie używam błyszczyków, ale za 1,29 szkoda mi było nie wziąć) i liner.
Błyszczyk piekielnie śmierdzi! |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
ja wybieram się dopiero jutro do roska cały tydzień luzu(od rosmana
![]() interesują mnie te filtry no i kulki bym wypróbowała da kibelka ale pewnie będzie przy nich wojna ![]() ![]() czytają posty śmiałam się że pisaliście o tym że jak wy weźmiecie to ktoś inny też podejdzie i weźmie więcej ![]() ![]() Jeżeli chodzi o róż to ja używam kulek rozświetlających z avonu dają taki delikatny efekt, dzięki za opinie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Rozeznanie
|
jest w ross, też się nad nim ostatnio zastanawiałam , bo tego w wibo z jedwabiem różu akurat nie było
Cytat:
aha , po ile jest ta odżywka z isany z babassem , jest teraz na nią obniżka ? i czy myłaś po oleju włosy szamponem czy tylko odżywką , jeżeli odżywką to tak po jednym razie olej zmył się ładnie ? Edytowane przez joannaxoxo Czas edycji: 2012-06-22 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.