![]() |
#2071 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
Ja oczekuję na @ jutro i cieszę się, że nie będę jej miała w dniu ślubu. Już jakieś pół roku temu sobie wyliczałam czy będę mieć w dniu ślubu
![]() ![]() Byłam dziś na solarium ![]() ![]() ![]() Dziewczyny lubicie czereśnie? Świetnie poprawiają stan cery (przynajmniej mojej). Dlatego uwielbiam się nimi objadać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Zadomowienie
|
Ja też chodzę na solarium,no i co z tego,że jest upał,dla mnie to wygodniej,bo też nie mam czasu ani ochoty leżeć na słońcu...
I w dodatku nie opaliło by mnie równo.A tak to parę razy pochodzę na solarium i będzie ok,jeszcze łykam belissa sun
![]() |
#2073 | |
Rozeznanie
|
ja tez chodzę na solarium jestem juz ok przy brązowiona ..chce dosłownie leciutko się opalić by nie straszyć bielą skóry ale nie tak jak zawsze bo zawsze na lato była czekoladowa ....ja nie mam czasu leżeć na słońcu (no chyba ze w w pracy bo zawsze mogła bym wytargać sobie kanapę przed drzwi ale wtedy była bym nie równo opalona ) ....ja jakoś wolę solarkę niż słonce mniej ciepło szybciej i bez pasków
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() w sumie ja mam ciekawa prace pracuję w sklepie ale ze jest to mój skle to jesem w nim całe dnie i w soboty też to jak wracam to już nie mam siły na normalne życie ...ale daje mi to duzo satysfakcji no i nie ukrywam ze wolę się trochę męczyć a zarobić ....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
ja tabletek nie biore i nie bardzo moge sobie uregulować niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2076 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na solarium nie chodzę (ogółem blada nie jestem, mam taką jakby brzoskwiniowo-oliwkową cerę), normalnie się nie opalam, więc nie widzę sensu opalać się tylko na ślub ![]() A czereśnie uwielbiam ![]() ![]() My na podziękowania kupimy kwiaty i kosze ze słodyczami etc. Zastanawiam się tylko czy teściom dołożyć alkohol, bo oni lubią pić, a moi rodzice nie, więc swoim nie dam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Zadomowienie
|
Skubana ja też tabletek nie biorę (TŻ mi zabronił
![]() ![]() Nie wiem czemu, ale moja cera o dziwo lepiej wygląda przed @, więc wszystko jest na dobrej drodze ![]() ![]() ![]() Ale powiem Wam, że byłam dopiero dwa razy na solarium i jestem już dość brązowa. Mój tata dziś nawet pytał gdzie ja się tak spaliłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
Rozeznanie
|
Oriflame_Rybnik pw ci poślę
![]() z solarium trzeba uważać by potem śmiesznie nie wygadać ![]() ![]() ![]() Ja podziękowanie robię w domu po błogosławieństwie nie chce dziękować mamusią przed ludźmi bo czuła bym się skrępowana.... mamy dla nich malutkie paczuszki wiec spokojnie w domu sobie je zostawią ![]()
![]() |
![]() |
#2079 |
Rozeznanie
|
Podczytuję Was regularnie, ale nie zawsze mam jak odpisać.
Justyna_dietico masz śliczną suknię i bajecznie w niej wyglądasz ![]() ![]() Lineczka jak dla mnie bukiet nr 2 ![]() Ja obawiałam się, że dostanę @ tuż przed ślubem, ale wszystko ułożyło się tak, że mam dostać w sumie równo tydzień przed - oby! ![]() ![]() Ja dziś właśnie byłam pierwszy raz na solarium - na 5 minut. Planuję iść ok. 4 razy, żeby się nie spiec, a raczej potrzebuje sporo słońca by się opalić. Do tego łykam belissę sun jak Ty Oriflame ![]() Muszę Wam się pochwalić, że chodzimy z TŻem na naukę tańca... średnio to na razie widzę, ale bardzo mnie to bawi... zwłaszcza stresowe podejście TŻa - jest taki zabawny ![]() A dzisiaj kupiliśmy pierwszą część napoi - coca-colę. Właśnie - czy możecie napisać ile litrów napojów kupujecie i na ile osób? No i mniej więcej ile czego? Bo ja nie mam pojęcia... w necie znalazłam taki kalkulator napojów, to piszą, że ma być mniej więcej tyle wody mineralnej co napojów typu cola... mam wrażenie, że to za dużo, ale nie wiem - pierwszy raz robię wesele ![]()
![]() |
#2080 |
Zadomowienie
|
Hej,
właśnie wracam z zakupów i kupiłam tylko maseczkę do włosów. Nic mi się nie podoba, a do ślubu coraz mniej. Nie mam nadal butów(żadnych a co dopiero na zmiane), bielizny, welonu i bolerka ![]() Ciężki weekend przed nami, bo musimy wszystko zakupić, bo następny jedziemy do rodziców, ustalić wszystko z zespołem, foto i kamerzystą. Macie pomysł gdzie można kupić ramki takie większe na zdjęcia dla rodziców? Płakać mi się chcę na myśl o ślubie, dopiero skończyłam sesje, nie mam czasu zrobić projektów na uczelnie, ciągle pracuje, TZ przed 21 nie wraca do domu ![]() ![]() Justyna moim zdaniem duże koło, bez koronki i ślicznie wyglądasz ![]() Lineczka mi się bardziej podoba drugi
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do napoi to kucharka na liście nam napisała żeby kupować 2- 2,5 l napoi na osobę ![]() zamówiłam bukiety ![]() ![]() i szukałam biżuterii tej takiej przezroczystej od Swarowskiego i kurcze nie mogłam znaleźć, a jak będę kupowała w salonie jak suknię będę odbierać to kupę kasy wydam i jestem w kropce
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o napoje - właścicielka naszej restauracji powiedziała, że powinniśmy liczyć 3 l na osobę (razem z poprawinami). Soków powinno być więcej od gazowanych. Tyle wiem ![]()
![]() |
![]() |
#2083 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Załączam zdjęcie bukietu z frezjami jaki mniej więcej zamierzałam mieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
idę zaraz na makijaż próbny, ciekawa jestem jak wyjdzie i czy zostanie ten co umyśliłam sobie czy jakiś inny będzie
![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekam na zdjęcia ![]() Dziewczyny co macie na noc poślubną?Kupujecie coś wogole? ![]()
![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
oto mój makijaż
![]() ![]() ![]() a na noc poślubną, to mój TŻ będzie się cieszył i z bielizny ślubnej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
Zadomowienie
|
Ładny makijaż
![]() Ja myślę,że też szkoda kupować coś specjalnego na noc poślubną...A napewno czasu ani siły na nią nie będzie
![]() |
#2089 |
Rozeznanie
|
lineczka1989 makijaż bardzo ładny
![]() ![]() co do nocy poślubnej może dziwna jestem ale mnie nie cieszy .... do tej pory 2 razy spałam u tż (zawsze była taka mgła że się jechać nie dało i to było działanie rozsądkowi niż dla przyjemności dostawałam dres i szłam spać ) ....w sumie to nawet u niego w domu na dziś dzień nie ma warunków by zrobić sobie jakąś miłą kąpiel we dwoje (łazienka to czysty prl a nawet wczesniejsze lata i od tej pory nic się nie zmieniło o ironio ma 2 drzwi i brak zamków) pokój tż też jakoś mnie nie napawa romantyzmem zwłaszcza łóżko całe zarwane ....no i najlepsze to ściany z papieru (dosłownie słychać nawet szepty) a za ścianą kochana teściowa ....my mamy wracać dopiero o 3:00 razem z nią wiec już to widzę jak w seksowym stroju przemykam z łazienki przez korytarz po drodze życząc teściowej kolorowych snów :/........potem może za jakiś czas jak wszystko wyremontujemy a ona się na dół wyprowadzi ( na parter) to moje podejście do tego się zmieni ..............ogólnie u mnie w domu to można było by pomyśleć ale u tż to nie ....
![]() |
![]() |
#2090 |
Zadomowienie
|
No to niezle...My mamy już przynajmniej jeden pokój czyli sypialnię gotową,to możemy poszaleć,ale po takim wyczerpujacym dniu napewno nie będzie ochoty...
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziękuję ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
Raczkowanie
|
Makijaż bardzo mi się podoba
![]() Jeśli chodzi o noc poslubna to ja zakupiłam sobie biała koronkową haleczkę:-P chociaż powtarzam cały czas Tz że będziemy padnieci i od razu zasnieśmy ale jemu się wydaje inaczej. W poniedziałek oznajmił mi również że wprowadza do nocy poslubnej celibat, myślałam że sobie robi jaja ale już się przekonalam że jednak nie:-/ więc jak tak dalej pójdzie to podejrzewam że zmęczenie nie będzie mi już przeszkadzać hehe :-P. Na szczęście mamy gratis apartament w tej restauracji gdzie wesele więc warunki jakieś będą;-) Przepraszam że bez polskich znaków ale piszę z telefonu
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Zadomowienie
|
Lineczka1989 śliczny makijaż
![]() Ja też na noc poślubną nic nie kupuję. Wesele skończy się o 5 rano i niby będziemy spać w pokoju, który jest dla nas przeznaczony w lokalu, w którym jest wesele, ale wątpię, że po całonocnej imprezie będziemy mieli jeszcze siłę i ochotę na cokolwiek (chyba, że na rozpakowywanie prezentów ![]() ![]() Ale tak sobie myślę, że jak będziemy w podróż poślubną jechać to przygotuję na tą okazję coś specjalnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam o czymś na noc poślubną, ale prawdopodobnie nie doczekalibyśmy do mojego przebrania się w jakąś sexi koszulkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2096 |
Raczkowanie
|
Ja kupię pewnie jakąś seksowną haleczkę
![]() Umówiłam się w końcu na próbną fryzurę i makijaż ![]() Dziewczyny, pytanie odnośnie podróży poślubnej: Gdzie jedziecie lub planujecie jechać ? Ile was to wyniesie ? Ile zamierzacie przeznaczyć pieniędzy na nią ? Macie już wykupioną podróż, czy czekacie na lasty ?
![]() |
#2097 |
Zadomowienie
|
My nigdzie nie jedziemy,trzeba się zająć remontem...
Może pózniej gdzieś pojedziemy,zobaczymy.Ale wolę zamiast gdzieś jechać to dać kasę na remont ![]()
![]() |
#2098 |
Zadomowienie
|
My zamierzamy wybrać się do Bułgarii, ale jeszcze nic nie rezerwowaliśmy i prawdopodobnie uczynimy to dopiero po ślubie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2099 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
1-urlop w pracy -ciezko bedzie 2 juz bylismy na tydzien w czeskich gorach 3 -kasy brak bo poszlo na wesele i jeszcze jeden duuży wydatek Ale co sie odwlecze to nie uciecze ![]() ![]() Ja mam dzis fryzure probną i nic nie wiem, co chce itd. bede miala welon na slubie ale nie mam go dzis, ani zadnych ozdób, nic kompletnie ![]() A w sobotę przyjdzie makijażystka i TŻ ma kawalerski ![]() Równo za 3 tygodnie mój ślub! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.