Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 10:59   #4051
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać

Idę kwiaty przesadzać

Strippi, trzymamy kciuki

Blonde, jesteś!

Malenstfo, zazdroszczę Zakopca....kocham to miejsce

Kotek, dla Maji

Stokrotko, jak temp?...wczoraj patrzyłam na Twój wykres...obiecujący:rolle yes:
Po duphastonie mam jeszcze większe zaparcia.

Tomalinko to ostro działasz w tym cyklu?

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:09   #4052
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
No i dzis przylatuje TZ i nie wiem, czy z tymi globulkami mozemy tyryryry. Juz pomijam aspekt wizualny ale nie wiem, czy w ogole mozna czy trzeba poczekac do skonczenia bo zostaly mi jeszcze 4 globulki . buuuuuuuuuu
poczytaj na ulotce bądź w necie, bo ja nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Strippi, trzymamy kciuki
trzymaj

Choć wiecie co, teraz coraz mniej w to wierzę, bo w końcu byłam nad morzem, zmieniałam klimat itd więc ma prawo się spóźniać. Dziś mnie już podbrzusze nie boli, tylko wczoraj wieczorem troszku.
Stary 2012-06-22, 11:10   #4053
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
No i dzis przylatuje TZ i nie wiem, czy z tymi globulkami mozemy tyryryry. Juz pomijam aspekt wizualny ale nie wiem, czy w ogole mozna czy trzeba poczekac do skonczenia bo zostaly mi jeszcze 4 globulki . buuuuuuuuuu
Hej!

Nikita ja teraz też kończe globulki ( też mnie wkurza, że muszę na dniu brać i wszystko leci ), ale mnie gin mówił, żeby się nie przytulać...a jeśli już to z gumką
Na szczęście jutro ostatnia i akurat będzie czas na starania, więc uff!!

A ja cały czas chodzę do koleżanki na górę, dlatego mnie nie ma

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-06-22 o 11:11
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:14   #4054
ButterBear
Zakorzenienie

Nic się nie odzywam, bo całkiem nie mogę się wbić.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:15   #4055
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać

Idę kwiaty przesadzać

Strippi, trzymamy kciuki

Blonde, jesteś!

Malenstfo, zazdroszczę Zakopca....kocham to miejsce

Kotek, dla Maji

Stokrotko, jak temp?...wczoraj patrzyłam na Twój wykres...obiecujący
Po duphastonie mam jeszcze większe zaparcia.

Tomalinko to ostro działasz w tym cyklu?
dzisiaj niestety lekko spadła z 36,68 na 36,64, ale mam nadzieję, że jeszcze skoczy. Ja zaparć akurat nie mam ale zauważyłam, że włosy mam strasznie tłuste, ale w sumie to nie wiem czy od tego leku.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
wiem no ale nastawienie, nastawienie!

mam nadzieję, że wszystko będzie ok!

I mam nadzieje, że też szybko Ci praca zleci do 18:00!
dzięki, też mam taką nadzieję

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki Dziś kończę 12 tydzień Od jutra 13 i II trymestr ale ten czas leci Jutro mam wizytę u ginka bo idzie na urlop, jedziemy z Mężem niech poogląda Maleństwo
trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę już 13 tydziń, ale szybko to leci
Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Stokrotka, wszystkiego się człowiek musi nauczyć ja Ci nic o tych temperaturach nie piszę, bo nie mam pojęcia na ten temat. Nie pomyśl że ignoruje Twoje wypowiedzi

Stokrotko, ale ja nie robię nic ponad swoje siły.... a jakoś to że będzie czysto jak maluszek się pojawi motywuje mnie na tyle, że te siły tylko przybywa i przybywa. Ale nie skaczę po krzesłach ani nie przenoszę gór

czekam na wyniki Twoich hormonów

Gucia0, co racja to racja

znów mi tu mały kot przylazł, przylaszczek jeden. pełno papierków mam na podłodze po jego wizycie, bo już jest na etapie roznoszenia wszystkiego, i zabawy byle czym.
to fajnie, że taka motywacja jest do działania, Kamilek daje ci powera, pewnie będzie żywym, szybkim dzieckiem, może jakiś sportowiec z niego będzie po mamusi
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dziś się spróbuję wszystkiego dowiedzieć i wam powiem co i jak, ale super by było wtedy

trzymaj mocno!

a ja trzymam za wyniki hormonów

szok, jak ten czas leci )
dzięki, a za ciebie zaciskam mocno i coś mi sie wydaje, że będzie dzidzia

Cytat:

A moje wyniki tarczycy w normie tylko znowu mi wszla podwyzszona prolaktyna. Nadal jeszcze mam pare globulek na te bakterie. Czy ja juz sie zalilam, ze nie cierpie globulek bo masakrycznie mnie wkurza jak caly dzien potem do dziadostwo wylatuje...
dobrze, że tarczyca w normie, a prolaktynę przecież da się zbić. A miałaś tylko pobranie krwi czy z obciążeniem (coś się pije i czeka ok godziny). ja też miałam dzisiaj prolaktynę robina z krwi bo siara mi z sutka leci i jest podejżenie wysokiej prolaktyny. I tez nienawidzę globulek, teraz ginka mi dała ale tylko jedną globulkę i podobno jest taka silna i zabija wszystkie zarazki ale kosztuje 38 zł a kiedy twoje wyniki krwi będą?

u mnie słoneczko zaczyna wychodzić, może jutro będzie lepsza pogoda, bo w nocy znowu lało

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:27   #4056
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

e_velku, masz racje, ważne że się wszystko przykleiło, i że brzusio rośnie tylko się szanuj i wszystko będzie dobrze

a ja no czuję się bardzo dobrze, walczę z syndromem "wicia gniazda" i cały czas mam ochotę coś sprzątać i przygotowywać

Nikita,
Cytat:
Jezuuuuuuu, a ja sobie wczoraj obiecalam, ze koniec ze slodyczami bo wczoraj na aerobicu sie zalamalam jak zaczelam podskakiwac i widzialam w tych cholernych lustrach od podlogi do sutifu jak mi wszystko faluje
już Ci wierzę że Ci tam coś falowało! Chybaś jeszcze nie wytrzeźwiała.

Cytat:
A ty kochana moze bys sie tak nie forsowala co Odpoczywac masz!
nie forsuje się! poprostu sprzątam... przygotowuję.

ani mi o globulkach nie gadaj też mam, ale jak ja wiem że będzie trytyty czy jak to nazwałaś to ja pomijam sobie i nie biorę wiem że to nie dobrze ale nie widzę innej opcji.

Stokrotka,
Cytat:
to fajnie, że taka motywacja jest do działania, Kamilek daje ci powera, pewnie będzie żywym, szybkim dzieckiem, może jakiś sportowiec z niego będzie po mamusi
padłam, nie nazwałabym mamusi sportowcem absolutnie nie. Ale mam nadzieję że sprzątaczem też nie będzie

Przyjechali naszego kociaka zabrać a wiecie jak jego mama płacze i mi jest przykro... już mi tu nie będzie hasał po tapczanie i pozatym boję się o niego bo oni już dwa koty mieli a mieszkają przy samej drodze, i chyba nie muszę Wam mówić jak tamte koty skończyły
Stary 2012-06-22, 11:28   #4057
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Blonde, jesteś!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
nie martw sieJa tu w ogole niewiem co sie dzieje
Stary 2012-06-22, 11:41   #4058
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
[
Przyjechali naszego kociaka zabrać a wiecie jak jego mama płacze i mi jest przykro... już mi tu nie będzie hasał po tapczanie i pozatym boję się o niego bo oni już dwa koty mieli a mieszkają przy samej drodze, i chyba nie muszę Wam mówić jak tamte koty skończyły
No to dlaczego go oddajecie?
Ja bym nie oddała.

Jak kupowaliśmy naszego Bonita, to dziewczyna, która nam go sprzedawała, opowiadała, że przyjechał koleś też kupić jednego z psiaków z tego miotu i zaczął wypytwać czy taki pies to się nadaje na zewnątrz, bo on go chce na łańcuch przy budzie, żeby domu pilnował (wyżeł niemiecki - na łańcuch ) i ona mu nie sprzedała, odmówiła mu!! I bardzo dobrze

Hania

Stary 2012-06-22, 11:46   #4059
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter, nie możemy mieć trzech kotów. wiedzieliśmy że go w końcu przyjadą zabrać.

ta koleżanka dobrze zrobiła. Uważam że nie powinno tak być że psa się na łańcuch bierze. Fakt faktem nasz nie jest cały czas w domu bo poprostu nie chce, i mamy wielka ogrodzoną działkę na której może biegać, i ma swoje wejście do piwnicy gdzie ma swój fotel i tam sobie może spać w ciągu dnia, a na noc idzie do domu. Ale myślę że to nie jest nie humanitarne. A taki przy budzie biedak ani pobiegać, ani cienia nie raz nie ma, no chyba że w ciasnej budzie.
Stary 2012-06-22, 11:51   #4060
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

dzięki, a za ciebie zaciskam mocno i coś mi sie wydaje, że będzie dzidzia

ja jak na razie myślę, że lada chwila dostanę @
Stary 2012-06-22, 11:52   #4061
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Strippi, włącz pozytywne myślenie wiesz takie wyjazdowe starania mogą być szczególnie owocne
Stary 2012-06-22, 11:54   #4062
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, nie możemy mieć trzech kotów. wiedzieliśmy że go w końcu przyjadą zabrać.

ta koleżanka dobrze zrobiła. Uważam że nie powinno tak być że psa się na łańcuch bierze. Fakt faktem nasz nie jest cały czas w domu bo poprostu nie chce, i mamy wielka ogrodzoną działkę na której może biegać, i ma swoje wejście do piwnicy gdzie ma swój fotel i tam sobie może spać w ciągu dnia, a na noc idzie do domu. Ale myślę że to nie jest nie humanitarne. A taki przy budzie biedak ani pobiegać, ani cienia nie raz nie ma, no chyba że w ciasnej budzie.
No ale to musicie go oddać tym ludziom? Można go oddać komuś kto ma dobre warunki dla kotka?!

Mój psiak też większość czasu spędza na ogrodzie...ale bez porównania jest jak pies sobie biega po ogródku, a jak siedzi na łańcuchu przypięty.
Sąsiedzi obok mają 2 owczarki niemieckie długowłose i trzymają je oba w jednej klatce, która ma ok. 6m2...w środku klatki jest jeszcze buda
Biedne psy

Hania

Stary 2012-06-22, 12:01   #4063
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter, no niby byśmy mogli ale znajdź kogoś kto będzie go chciał. Ciężko jest. A oni od razu jak nasza była już zaciążona sobie go zamówili to co miałam zrobić, musiałam oddać. ale napisałam do tej jego córki teraz żeby go wzięli do domu, i pilnowali bo mi go szkoda

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Butter, kiedy następne głosowanie? i co zaprezentujesz?
Stary 2012-06-22, 12:07   #4064
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, no niby byśmy mogli ale znajdź kogoś kto będzie go chciał. Ciężko jest. A oni od razu jak nasza była już zaciążona sobie go zamówili to co miałam zrobić, musiałam oddać. ale napisałam do tej jego córki teraz żeby go wzięli do domu, i pilnowali bo mi go szkoda

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Butter, kiedy następne głosowanie? i co zaprezentujesz?
A mi się wydaje, że nie musiałaś
A nie chcecie kotki wysterylizować?
Sorki, że tak naciskam na ten temat...ale wydaje mi się, że nie ma potrzeby płodzić małych kociaków, których potem ewentualnie nikt nie chce i kończą marnie...tyle jest bezdomnych zwierząt na świecie!

Następne głosowanie od 1 lipca, a co zaprezentuję, jeszcze nie wiem, bo nie ma jeszcze tematu kolejnego zadania

Ale jak tylko się pojawi, na pewno będziecie jednymi z pierwszych, które się dowiedzą i zostaną poproszone o zagłosowanie

Hania

Stary 2012-06-22, 12:11   #4065
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter, nikt nigdy wcześniej o tym nie wspomniał. A może by to bylo dobre, bo masz racje dość jest bezdomnych zwierzaków, nasz pies jest wykastrowany. Głównym argumentem było właśnie żeby nie płodzić kolejnych i aby uniknąć agresji (tu akurat nie zadziałało).
Wiem, że nie musieliśmy ale jak się już stało jak stało to zamierzam zainterweniować chociaż żeby go mieli w domu.

masz w zupełności rację.

a Butter, ja nie wiedziałam że tam są tematy jakieś
Stary 2012-06-22, 12:11   #4066
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie mogę :/ Nie było mnie tutaj trochę i teraz tak jakoś mi się wbić nie udaje :/

U nas ok. Ja czuję się dobrze, brzuchol rośnie wyjątkowo szybko :/ Już nie mogę nosić innych spodni jak tylko ciążówki :/ A to dopiero 11 tydz przeciez!!!

ONYKS a jak u Ciebie??

Wojtek szaleje jak zawsze a ja za nim nie nadążam Jestem meeeeega senna, szybko się irytuje i non stop sikam

Miłęgo dziewczęta
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:33   #4067
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi, włącz pozytywne myślenie wiesz takie wyjazdowe starania mogą być szczególnie owocne
no staram się jednak nie nastawiać, bo potem znowu będzie płacz
Stary 2012-06-22, 12:35   #4068
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, nikt nigdy wcześniej o tym nie wspomniał. A może by to bylo dobre, bo masz racje dość jest bezdomnych zwierzaków, nasz pies jest wykastrowany. Głównym argumentem było właśnie żeby nie płodzić kolejnych i aby uniknąć agresji (tu akurat nie zadziałało).
Wiem, że nie musieliśmy ale jak się już stało jak stało to zamierzam zainterweniować chociaż żeby go mieli w domu.

masz w zupełności rację.

a Butter, ja nie wiedziałam że tam są tematy jakieś
Ja myślę, że sterylizacja to dobra sprawa.
A Wasz pies to pies czy suka? Na czym polega to, że jest agresywny?

Strong, pewnie, że są tematy przecież muszą być jakieś kryteria
Teraz jest temat: przekąski na mecz, a wcześniej był z jajkiem w roli głównej

Hania

Stary 2012-06-22, 12:52   #4069
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Butter, pies. Nie można go wręcz utrzymać jak jesteśmy na spacerze i leci jakiś obcy pies, no są takie przypadki że diabeł z niego wychodzi. Sa takie psy że minie bez zainteresowania ale to rzadko. Na ludzi nie widziałam jeszcze żeby był agresywny aczkolwiek nie dałabym gwarancji jak się zachowa jakby obcy człowiek wszedł na jego plac. No poprostu z odpowiedzialności wejście do drzwi jest do niego nie dostępne, bo to ja za niego odpowiadam a nie jestem w 100% za niego pewna. Więc bez kagańca na spacer ani rusz, no i osobne ogrodzenie. Aczkolwiek jak ma kaganiec na pysku to na spacer bez smyczy chodzimy bo trzymie się nogi jak rzep. Poprostu się boi. jest bezbronny w kagańcu i liczy na mnie.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Gosia, musisz częściej do nas zaglądać ale ja wiem wiem mężuś był i mamusia

Strippi, no ja rozumiem rozczarowanie jest gorsze od zaskoczenia i to miłego zaskoczenia ja trzymam kciuki

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

widzę agnuska na pasku, czyżby pisze z trasy ?
Stary 2012-06-22, 12:52   #4070
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, pies. Nie można go wręcz utrzymać jak jesteśmy na spacerze i leci jakiś obcy pies, no są takie przypadki że diabeł z niego wychodzi. Sa takie psy że minie bez zainteresowania ale to rzadko. Na ludzi nie widziałam jeszcze żeby był agresywny aczkolwiek nie dałabym gwarancji jak się zachowa jakby obcy człowiek wszedł na jego plac. No poprostu z odpowiedzialności wejście do drzwi jest do niego nie dostępne, bo to ja za niego odpowiadam a nie jestem w 100% za niego pewna. Więc bez kagańca na spacer ani rusz, no i osobne ogrodzenie. Aczkolwiek jak ma kaganiec na pysku to na spacer bez smyczy chodzimy bo trzymie się nogi jak rzep. Poprostu się boi. jest bezbronny w kagańcu i liczy na mnie.
Strong, sorki, że tak wałkuję ten temat, jak już Ci się nie chce gadać o tym, to tylko powiedz...

Ale chciałam Cie jeszcze spytać, jak Wy reagujecie na to, jak idziecie i widzicie, że idzie pies, którego on może potencjalnie zaatakować? I jak reagujecie po tym, jak już się wścieka na psa innego?

Hania

Stary 2012-06-22, 12:55   #4071
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Wałkuj wałkuj Butter, ale może mi jakoś pomożesz. Ja jak z nim idę i on już się czai to schodzę na bok odciągam go i czekam aż inny pies przejdzie. Boogi w tym czasie się wyrywa i szczeka jakby chciał wszystkich pożreć. Raz pozwoliłam mu podejść i był spokojny ale do czasu aż tamten pies nie zawarczał. No i jestem bezbronna bo nie wiem co dobrze a co źle.

a po całym ataku, jak już go przyciągnę do siebie i pies przyjdzie to na niego nakrzyczę i idę dalej.
Stary 2012-06-22, 12:55   #4072
agnusek22
Wtajemniczenie

Cześć Kochane moje! Postanowiłam jeszcze zajrzeć. Jestem już spakowana, czekam tylko na męża, bo był odprowadzić samochód do rodziców. Także jeszcze chwila i będziemy jechać. Trzymajcie kciuki, bo nie wiem jak przeżyję tą podróż Jestem jednocześnie podekscytowana i przerażona I wiecie co jeszcze? Chciałabym wrócić w trójkę!!! Buziaki dla Was wszytskich! Będę tęsknić!!!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:00   #4073
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Agnusek, to trzymam kciuki oby było w trójkę spokojnej podróży Agnusku, wypocznijcie, bawcie się dobrze i dużo słoneczka życzę My będziemy za Tobą tęsknić !!

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Fugi wymyte, nie są jak nowe ale przynajmniej odświeżone ! Biorę się za obiadek kurde znów jestem taka Proud! że aż mi skrzydła rosną
Stary 2012-06-22, 13:05   #4074
e_vel
Wtajemniczenie

ale lecicie...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:09   #4075
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Wałkuj wałkuj Butter, ale może mi jakoś pomożesz. Ja jak z nim idę i on już się czai to schodzę na bok odciągam go i czekam aż inny pies przejdzie. Boogi w tym czasie się wyrywa i szczeka jakby chciał wszystkich pożreć. Raz pozwoliłam mu podejść i był spokojny ale do czasu aż tamten pies nie zawarczał. No i jestem bezbronna bo nie wiem co dobrze a co źle.

a po całym ataku, jak już go przyciągnę do siebie i pies przyjdzie to na niego nakrzyczę i idę dalej.
Strong, no to jak mogę coś doradzić, to po pierwsze, krzyczenie kompletnie nic nie da.
Po drugie, zatrzymywanie się, odciąganie itp, to też nie za dobry pomysł, bo pies wyczuwa Twój nastrój,Twoje zdenerwowanie tym wszystkim i to mu się udziela...więc reaguje nerwowo...
Najlepszą metodą jest: na początek zapanować nad sobą i być opanowaną w takiej sytuacji, a po drugie, jak widzisz, że idzie pies i że może być atak, to iść, po prostu iść pewnie z psem przed siebie - nigdzie nie schodzić, nie odciągać go, tylko iść jakby nigdy nic. Jak zacznie się wyrywać, to po prostu pewną ręką trzymać go przy sobie i iść!!

Hania

Stary 2012-06-22, 13:17   #4076
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj niestety lekko spadła z 36,68 na 36,64, ale mam nadzieję, że jeszcze skoczy. Ja zaparć akurat nie mam ale zauważyłam, że włosy mam strasznie tłuste, ale w sumie to nie wiem czy od tego leku.
To trzymam dalej żeby nie spadła

Cytat:

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
ja też nie mogę :/ Nie było mnie tutaj trochę i teraz tak jakoś mi się wbić nie udaje :/

U nas ok. Ja czuję się dobrze, brzuchol rośnie wyjątkowo szybko :/ Już nie mogę nosić innych spodni jak tylko ciążówki :/ A to dopiero 11 tydz przeciez!!!

ONYKS a jak u Ciebie??
Hej
u mnie brzuch też pomału rośnie potem wrzucę jakieś foty, trochę pokonałam wstręt do słodkiego i zjem coś od czasu do czasu, jakieś kruche ciacho np. ...no i lody
Też sikam non - stop

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane moje! Postanowiłam jeszcze zajrzeć. Jestem już spakowana, czekam tylko na męża, bo był odprowadzić samochód do rodziców. Także jeszcze chwila i będziemy jechać. Trzymajcie kciuki, bo nie wiem jak przeżyję tą podróż Jestem jednocześnie podekscytowana i przerażona I wiecie co jeszcze? Chciałabym wrócić w trójkę!!! Buziaki dla Was wszytskich! Będę tęsknić!!!
Szczęśliwej drogi i wracajcie z fasolką

Cytat:
[/COLOR]Fugi wymyte, nie są jak nowe ale przynajmniej odświeżone ! Biorę się za obiadek kurde znów jestem taka Proud! że aż mi skrzydła rosną
Ci za to

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
ale lecicie...
Powodzenia jutro na wizycie

Gosia, a Ty kiedy masz?

Ja na tej wizycie 4 będę miała to USG genetyczne, przezierność, więc będę Was prosiła o podwójne kciuki

A wiecie co? Stęskniłam się za Wami przez ten czas kiedy mnie nie było

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:19   #4077
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
e_velku, gratulacje tych tygodni naprawdę biegnie ten czas nie ubłaganie a jak się czujesz?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Kasiux, wedlug karty ciąży jeszcze mam miejsce na jedno ważenie. O ile o to tam chodzi bo moja gin nie pisze zbyt pięknie

Zazdroszczę wam tych literek Kamilek narazie nie będzie miał.
i dobrze że mu tak tłumaczysz oby Cię już teraz zaczął słuchać
a na jaki kolor malujecie jego ścianę?

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

a Nikita i Maleństwo gdzie ? nie pracują dziś?
hmmm... no wlasnie sie zastanawialam nad tym, jesli normalnie na kase sie idzie to sa 3 USG, to jak to potem nie waza maluszka wogole ??? Przeciez musza wiedziec, czy dziecko przybiera na wadze, bo jak nie to znaczy ze cos jest nie tak, ze lozysko sie starzeje i nie dostarcza mu tego co potrzebuje itp.

Ja juz sie nie moge doczekac, jak juz wszystko rozstawimy i poukladamy tak jak ma byc Troche sie obawiam, ze jak bedzie przewijak na lozeczku to beda nam drzwi przeszkadzaly jak sie bedzie je otwierac ale zobaczymy. A kolor bedzie brzoskwiniowy

Cytat:
Strong tak szczerze to czuję się tak sobie ale nie narzekam Ważne że się łożysko przykleiło a ja rosnę i rosnę tzn. brzuszek mam już okrąglutki A Ty już niedługo, jak się czujesz? jak przygotowania?
Evel ale szybko czas mija, gratulacje nastepnego trymestru I pochwal sie brzuszkiem

Cytat:

Kasiu,
super, ze tabletki dzialaja i ze juz troszeczke lepiej sie na nich czujesz no i przede wszystkim, ze skurcze ustaly!!!!
dzieki i tak jak sobie pomysle o innych kobietach, ktore od poczatku musza martwic sie o swoja ciaze, to ja nie mam zle

Cytat:
no to trzymam kciuki, za owocny urlop
Stary 2012-06-22, 13:48   #4078
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Hej!

Nikita ja teraz też kończe globulki ( też mnie wkurza, że muszę na dniu brać i wszystko leci ), ale mnie gin mówił, żeby się nie przytulać...a jeśli już to z gumką
Na szczęście jutro ostatnia i akurat będzie czas na starania, więc uff!!

A ja cały czas chodzę do koleżanki na górę, dlatego mnie nie ma
Dzieki, na ulotce wlasnie nic nie pisza, aby unikac tyryryry wiec nie wiem, ale moze dla wszelkiej spokojnosci gumeczka pojdzie w ruch .
I kiedy to nas wrocisz z tej gory?

Cytat:

Cytat:

dobrze, że tarczyca w normie, a prolaktynę przecież da się zbić. A miałaś tylko pobranie krwi czy z obciążeniem (coś się pije i czeka ok godziny). ja też miałam dzisiaj prolaktynę robina z krwi bo siara mi z sutka leci i jest podejżenie wysokiej prolaktyny. I tez nienawidzę globulek, teraz ginka mi dała ale tylko jedną globulkę i podobno jest taka silna i zabija wszystkie zarazki ale kosztuje 38 zł a kiedy twoje wyniki krwi będą?
Mialam robiona prolaktyne z krwi. Wyniki mam wszystkie OK oprocz wlasnie tej prolaktyny oraz tych bakterii w pochwie.
Ja zaciskam kciukasy za Ciebie!!!

Cytat:
Nikita, już Ci wierzę że Ci tam coś falowało! Chybaś jeszcze nie wytrzeźwiała.

nie forsuje się! poprostu sprzątam... przygotowuję.

ani mi o globulkach nie gadaj też mam, ale jak ja wiem że będzie trytyty czy jak to nazwałaś to ja pomijam sobie i nie biorę wiem że to nie dobrze ale nie widzę innej opcji.
No godum ci, ze falowalo jak sto szesc. Od dzis mam ostre postanowienie nie jedzienia slodyczy! I prosze mnie tu zbatowac jak tylko cos slodkiego do buzi przyblize!!!

Cytat:
Jak kupowaliśmy naszego Bonita, to dziewczyna, która nam go sprzedawała, opowiadała, że przyjechał koleś też kupić jednego z psiaków z tego miotu i zaczął wypytwać czy taki pies to się nadaje na zewnątrz, bo on go chce na łańcuch przy budzie, żeby domu pilnował (wyżeł niemiecki - na łańcuch ) i ona mu nie sprzedała, odmówiła mu!! I bardzo dobrze
No i prosze jak sie z gracja wbilas w rozmowe

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Juuu, ja juz teraz tesknie!!! Szczesliwej podrozy, wypocznij i przywiez fasolke!

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
dzieki i tak jak sobie pomysle o innych kobietach, ktore od poczatku musza martwic sie o swoja ciaze, to ja nie mam zle
Ty juz masz z gorki!

Onyks,
tez tesknilysmy.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:06   #4079
Malensstfo
Zakorzenienie

Nikita może od poniedziałku będę już u siebie...ale to nic pewnego

Ja się wstrzymam do niedzieli...skoro kochaciu nie wskazane...to tak musi być Poza tym lekarz kazał wstrzymać męża na tydzień przed, więc to akurat!

stokrotko nie patrz tak na te spadki i górki temp. bo tak może być...grunt, żeby się powyżej górnej linii trzymały, choć to też nie reguła...siłą rzeczy nie powinna spaść do samego terminu @ Wyluuuuzuj

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

I idę zaraz do domku!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:12   #4080
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

[QUOTE=strongwomen;3486325 9]
Strippi, no ja rozumiem rozczarowanie jest gorsze od zaskoczenia i to miłego zaskoczenia ja trzymam kciuki [COLOR="Silver"]
/QUOTE]

trzymaj

Cytat:

bawcie się dobrze i wracajcie w trójkę!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości