|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14731 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
. Nawet zębów nie mogę normalnie wyszorować ![]() Ciekawe, jak u mojej dr jest - z rurą, czy bez
|
|
|
|
|
#14732 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny powiedzcie mi ile mniej więcej kosztuje operacja, powiekszenie o 2 rozmiary? jesteście w tym temacie
, ja na razie mogę pomarzyć o pięknym biuście, ale mam cichą nadzieję, że w przyszlości będzie mnie na nią stać i zgłoszę sie z koleją prośbą o dobrego hirurga...
|
|
|
|
#14733 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie ze intubacja jest zawsze, tylko wkładana jest jak juz śpisz a wyjęta jak jeszcze spisz. Ja napewno mialam, bo lekarz mi mówił,ale nie pamiętam nic,i gdyby nie ta rozmowa dałabym rękę uciąć ze nie miałam zadnej rurki, chociaż gardło mnie pobolewalo odrobine.
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- JOANNAJJ, napewno zalezy od lekarza,miasta,rodzaju wkładek, itp, nie wiem czy od rozmiaru, np u mnie jest to koszt ok. 17000 plus wizyty pierwsze.
|
#14734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja operacja kosztuje 13 820 zł (8000 za operację + 5820 za implanty anatomiczne). Ogólnie jest tak, że implanty okrągłe są tańsze od anatomicznych o mniej więcej 2 - 3 tysiące, ponadto dużo zależy od tego, jakiego lekarza wybierzesz. Najlepiej poodwiedzaj sobie stronki różnych klinik, tam są zwykle cenniki |
|
|
|
|
#14735 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
roznica jest tylko w rodzajach wkładek anatomiczne te drozsze lub okragle a ceny roznie zalezy gdzie mniej wiecej od 10 do nawet chyba 17 tys a ile masz lat??
|
||
|
|
|
#14736 |
|
Wtajemniczenie
|
rocznikowo 27, o matko jakie ceny! mam nadzieję ze kiedyś pochwalę się pięknymi piersiami
|
|
|
|
#14737 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14738 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za info, zyczę udanych operacji i wymarzonych rozmiarów!
|
|
|
|
#14739 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obudziła mnie pani na zabieg, zawiozła taką zaspaną, przesiadłam się na łóżko op. i znowu lulu Anika nic a nic nie bój się rur, ja nie wiem kiedy mi ją włożyli i kiedy wyjęli, odruchu wymiotnego nie miałam ale ważne jest żeby nie jeść i nie pić te 6 godz. przed. A jak mnie wybudzali i anestezjolog mowił do mnie oddychać, oddychać to pierwsze słowa jakie wypowiedziałam brzmiały odycham przeponowo ![]() Aaa i nie miałam żadnych drenów. ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
ale wiadomo ja się na tym nie znam, więc może i da się tylko dożylnie---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
i pionowo w dół, miałam formuowaną jedną pierś, obie podnoszone i wkładany implant. Pytałam go czy jest dobrze, powiedział, że jak na tak skomplikowany zabieg to wszystko wygląda tak jak powinno. I na tą chwilę jest dobrze i tego się trzymam
Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-22 o 20:47 |
|||
|
|
|
#14740 |
|
Wtajemniczenie
|
beatko chyba wszystki mamy rure, oprócz dwóch dziewczyn co tu wpadły z cyckami robionymi w bólach na zywca, chyba sedacja się to nazywało. tylko dokładnie jak piszesz dostajesz w żyłe i odpływasz a oni robią co tam muszą, na szczęście nie pamięta się ani założenia ani wyjmowania, u mnie jedynym objawem była suchość w gardle a pić nie wolno było po op to sobie chrząkałam co chwilke
|
|
#14741 |
|
Zadomowienie
|
Belseno, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że Ty już po
. Rura jest okropna, ale jeśli jej nie czuć, to ok . Oddychanie przeponą jest pomocne, prawda? Mam nadzieję, że przyszłe cycolinki też się tego nauczą, bo to prosta sprawa, a może znacznie ułatwić trudne chwile A tych pięt obolałych to ja nie rozumiem . Może Ty Kochana tak o prześcieradło nóżkami tarłaś ze szczęścia |
|
|
|
#14742 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno gratuluje bardzo oczywiście i się zacieszam że lekko znosisz zwłaszcza że Twoja operacja była ze względu na cięcia bardziej obciążająca. mam nadzieję że wkrótce się pochwalisz choć na razie to pewnie pocięte cycorki niebardzo wyglądają. a powiedz dokładnie jak masz cięcia poprowadzone i na jakim rozmiarku stanęło??
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- aaaa już sobie o cięciu doczytałam, na lizaczka a rozmiarek? może pisałaś ale na ostatniej stronie wciąż jestem
|
|
#14743 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja 3 dni pracuję i mam dość. niestety nie w zawodzie bo pan, który proponował pracę w zawodzie trochę... zawiódł ![]() i popylam w hurtowni 8h i cisnę wózek (brałam jakąkolwiek pracę bo... wiadomo... kredyt...) i trochę mnie cycuszki pobolewają jak tak jeżdżę z tym wózkiem i towaru szukam i dźwigam kartony czasem.... ale widzę jeden +.... łażąc przez 8h schudnę aa.. no i drugi +.. będzie kasa na ratę ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- no i BELSENO. fajnie, że Cię nie boli i cieszę się, że już po jesteś ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
bolało mnie podniebienie i gardło przy przełykaniu
|
||
|
|
|
#14744 |
|
Zadomowienie
|
jooasi mam 325 i 275 i nawet teraz jak są takie ściśnięte to widzę, że mam czym oddychać
aa i biustonosz w końcu mam inny, miałam mieć z pasem zapinany tylko z tyłu a obudziłam się w pięknym czarnym zapinanym z przodu i wygląda jak sportowyi w sumie to nawet nie uciskaa i pomimo całodniowej diety wróciłam do domu z dodatkowymi 3 kg trochę ważą te nowe nabytki A i jestem cała lekko opuchnięta i dłonie i stopy. To normalne? Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-22 o 21:25 |
|
|
|
#14745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja np. płaciłam 2400euro (konsultacja, badania, implanty okrągłe Mentory, operacja, pobyt, stanik) |
|
|
|
|
#14746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniko wogóle sobie głowy nie zaprzątaj tą rurą, gdyby nie to że czytam o niej na forum to byłabym pewna, że ja jej nie miałam
Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-22 o 21:41 |
|
|
|
|
#14747 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno implanciki Ci ważą 600g reszta to zatrzymana woda która sobie zejdzie niedługo razem z opuchlizną
to całkiem normalne a z wielkości powinnaś być zadowolona nawet jak na te 350 liczyłaś
|
|
#14748 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Kobitki
![]() Przeczytalam was od deski do deski, nic innego nie robilam tylko czytalam chcac zebrac jak najwiecej informacji na ten temat gdyz 29 mam konsultacje i chce byc dobrze przygotowana na rozmowe z doktorem Mam nadzieje ze uda mi sie tu zagoscic troche zabieg chcialabym na listopad bo wtedy akurat mam urlop poniewaz mieszkam w UK mam nadzieje ze bedzie wolny termin.Pozdrawiam serdecznie
|
#14749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jooasi myślę, że będę zadowolona, już jestem tak jak pisałaś 25ml nie robi aż takiej różnicy a jak by potem miały byc problemy to po co ryzykować? A mój pan dr mówi do mnie przed op, że całą noc nie spał przez te moje implanty i się zastanawiał czy one się zmieszczą Najważniejsze, że nie zrobiłam pierwszej opcji 250 i 200
|
|
|
|
|
#14750 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#14751 |
|
Zadomowienie
|
NOOOOOOOOO BALSENOO JESTEŚ...jak to szybko Ci poszło
nie chcę Ci doradzić źle,ale ja bym łyknęła na noc ketonal,no chyba że czujesz że dasz radę to nie łykaj,ale noce najgorsze(jak dla mnie) no i mam nadzieję że jednak ja miałam gorzej i żeby Cię już mocniej nie bolałoJOAŚ miałaś zdjątko wkleić czy źle zrozumiałam..w staniorku???? ja dostałam ten topik ,stanika nie..w soboty też dowożą?? ![]() no i na mnie S jest za duże,musiałabym mieć xs,tzn jest ok jak uznam że to taka bluzka po prostu...a super byłoby jakby ten topik był obcisły i fajnie trzymał cycochy,czyż nie???? no i WKLEIŁAM też zdjęcia w nim...abyście potwierdziły czy za duży i czy mogę w nim chodzić???na moje oko chyba jeszcze nie bo nie trzyma cycorków jak trza![]() co do rury,w pełnej narkozie jest zawwsze intubacja,tak długo nie mogłybyśmy być bez niej,inaczej usypiają do krótkich zabiegów ale nie tego typu ale nie nie nie..ma się co bać...narkoza to w sumie luzANIKA cieszę sie ze Ci się podobają ,dziękuję za komentarze w albumie..i twoje 380 na 1000% nie będą wielkie ..ja odwieczna panikara rozmiarowa,pamiętasz??mia łam mieć 390 i zmieniłam na 330...wiem że te 390 nie byłyby jakieś wielkie,aczkolwiek te co mam są idealne,bo ja nie za duża baba jestem aaa i chciałam wam wrzucić zdjęcia z kibicowania jak się prezentujemy w bluzeczce to mi te zdjęcia nie wchodzą,wizaż już mojej twarzy nie przyjmuje..ha ha ha
|
#14752 |
|
Raczkowanie
|
witam po dłuższej przerwie
![]() gratuluję oczywiście wszystkim nowym szczęsliwym posiadaczką cycuszków ![]() moje bimbałki mają już pół roku ( mój TŻ je tak nazywa ) ale ten czas leci... trochę to trwało ale chyba już je w pełni zaakceptowałam. na pewno pamiętacie, że wydawały mi się za duże. teraz cieszę się, że nie mam mniejszych bo w ubraniu wygladają super. czuję się pewna siebie, taka w pełni kobieca nie żałuję nic a nic ![]() mam nadzieję, że wszystkie jesteście zadowolone bo przecież o to chodziło ![]() miłej nocki
|
#14753 |
|
Zadomowienie
|
a tak w ogóle to mój syn jak wrócił z zielonej szkoły to z jakimś wirusem przyjechał,mniej sranka ...więcej żyganka
i wysoka temperatura..wymiotował w sumie 1,5dnia..ale od wczoraj już super,ale z kolei ja się czuję gorzej i moja mała....teraz już śpi po nurofenie,bo oczywiście gorączka i boli brzuszek,boję się o nią,nie ma jeszcze 3lat i odwodnić się dla niej to moment,z synem przerabiałam...chociaż ją właśnie przez to że syn chorował ,zaszczepiłam na rotawirusy,wiadomo że jest tego tyle że nie wiadomo czy to szczepienie pomoże aleee do tej pory,odpukać...nie było problemów z nią,syn to od 1roku życia łapał te świństwa sama się śmieję z siebie!!ale fakt taki był że pierwsze 2 tyg nie kichałam,powstrzymywałam sie bo się bałam bólu
|
#14754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do podnoszenia to i ja się nie podnosze, nie daje rady sama, nawet od oparcia krzesła jak się opre to oderwać się nie mogę, tylko ja to czuję jak jakiś mocny zakwas na górze brzucha i tak jakby mięśnie odmawiały posłuszeństwa ![]() no a te foty...jak to nie przyjmuje Ja chce z kibicowania zobaczyć, oszukaj go jakoś
|
|
|
|
|
#14755 |
|
Wtajemniczenie
|
malinka no miłe Cie znów widzieć
i jak byś mogła takich cycków nie pokochać, grzech by był![]() Klaudek jakaś jelitóweczka przywleczona, oj niefanie mam nadzieję, ze Was minie dużym łukiem co do topu to napisałam pod zdjątkami, na razie schowaj do szufladki![]() Anika stanik u Klaudeczki to nakazany przez Waszą dr pooperacyjnie Triumph Mamabel dla karmioncych
|
|
#14756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jooasi to jak to jest z tymi cycorami? Bo napisałaś u Klaudeczki ze opuchlizna schodzi i jest wrażenie, że się zmniejszają, tzn. to co mam teraz tuż po op. to się zmniejszy czy zwiększy? Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-22 o 23:00 |
|
|
|
|
#14757 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek prosze zdjątko, u mnie boki stanika były puste a cycki się środkiem wylewały, Triumphy mają za szeroko miski na moje cycki
wogóle jakos pokracznie załozony
|
|
#14758 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno eee poradzisz i z tym
![]() czyli jednak nie jest tak lekko, tylko nasze ciała inaczej to odbierają to co dla mnie i klaudeczki było bólem Ty odbierasz jako mięśniowe ograniczenia i zakwasy.
|
|
#14759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przez 3 tygodnie balam sie kichac, wiec opracowalam z mama znak na kichanie i jak mi sie chcialo, to dawalam znaka, a mama mowila psik, psik, psik i mi przechodziloAle jeszcze lepiej sie smialam
|
|
#14760 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

. Nawet zębów nie mogę normalnie wyszorować 

Ciesz się, że nic nie boli szczęściaro i nie bierz ketonalu jak nie musisz. Ja nie brałam w ogóle, chociaż mi doktor przy lóżku zostawił bo też mnie nie bolało. Czemu miałaś dużo cięć? Ja bym tak nie wytrzymała bez oglądania, ciekawość by mnie zeżarła
i pionowo w dół, miałam formuowaną jedną pierś, obie podnoszone i wkładany implant. Pytałam go czy jest dobrze, powiedział, że jak na tak skomplikowany zabieg to wszystko wygląda tak jak powinno. I na tą chwilę jest dobrze i tego się trzymam
. Może Ty Kochana tak o prześcieradło nóżkami tarłaś ze szczęścia 

no nie ładnie, nie ładnie proszę pani 

wogóle jakos pokracznie załozony