![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nie chce... mi sie nadal, ale musze ;-)
hej
![]() interesują mnie te dwie rzeczy: - bluzeczka w laczke zapinana na guziki, rozmiar 38/40, dostalam w prezencie i nie nosilam, stan idealny - czarna spodnica Rinascimento, sztruksowa, z kieszenia obszyta kolorowymi „monetami”, rozmiar L, zalozona trzy razy, stan idealny (tutaj bede wybredna) <- za spódnicę oddam Ci wszystko co chcesz ![]()
what's for you will not pass you by Edytowane przez canile Czas edycji: 2007-01-17 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz coś za
- zegarek nowy nie noszony, Yves Rocher z kwadratowym blatem http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1169054149 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1169054778 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1169055851 dopiero doczytałam, że chcesz by wkejać opisy a nie linki ![]() - zegarek nowy nie noszony, Yves Rocher z kwadratowym blatem -House bluzka w paski z jednym rekawem, rozmiar L (moim zdaniem 38/40), nigdy nie noszona, ale juz bez metki (mialam plany ;-), stan idealny -czarna bluzeczka wykonczona brazowa nitka i sznurkami przy rekawach, z brazowymi brylancikami, bawelna, rozmiar 40, stan bardzo dobry -Czapka z czarno-granatowego melanzu, wewnatrz polar, bardzo ciepla, noszona pare razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
chyba spodobałyby mi się te rzeczy choć trudno ocenić bez zdjęć
bransoletka przywieziona z Rosji, kolor srebrny z grubego metalowego (chyba) drutu fioletowy pasek (elastyczna guma) z motylem - bluzka Troll, biala w czarne kropki, raz zalozona, stan idealny, rozmiar z metki chyba L ale moim zdaniem M - bolerko z fioletowego materialu, przeblyskujacego zielenia, nowiutkie z kolekcji Aryton, jeszcze z metka, raczej na wieczor Intimissimi, bluzka w kolorze sliwkowym, wykonczona sliczna koronka, stylowa i w dobrym guscie, zalozylam raz i stwierdzilam, ze jednak za mala, rozmiar S/M, stan idealny może znajdziesz coś u mnie albo podpowiesz mi czego szukasz w zamian |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
- bluzka Troll, biala w czarne kropki, raz zalozona, stan idealny, rozmiar z metki chyba L ale moim zdaniem M
opis kusi,jest sznasa na zdjecie? jak mozesz zajrzyj do mojego watku-moze znajdziesz cos w zamian...jesli nie to poszukam innych propozycji w szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
hej! znajdziesz cos u mnie za bialy daszek z croppa? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1169055851
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
- czarna kurtka Libre Ville z czerwona nitka i suwakiem, nowa, z metka jeszcze, rozmiar M
- Crop Town daszek bialy, przymierzalam sie do niego pare razy ale jednak wyladowal tutaj - szare ze zlota nitka (bardzo dyskretnie wpleciona w cieniutkie paski) spodnie ¾, rozszerzane, Rinascimento, rozmiar M (chyba), raz zalozone, stan idealny znajdziesz cos?
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poprosze o rozmiary i dokladniejsze wymiary tych dwoch rzeczy (dlugosci, szerokosc w biuscie i biodrach) 2 - dlugi sweterek SistersPoint, zawiązywany sznureczkiem, śliczny po prostu 3 - bordowa kurteczka Fishbone |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Silencio sweter jest rozmiaru S, a kurtka S/M
na chwile obecną moge podać tylko wymiary sweterka, nie jestem w domu a mam je zapisane w pw. Więc tak - sweterek czarny: długosc przez srodek pleców -90 szerokośc w ramionach - 34 rekaw po wewnętrznej - ok 48 szerokosci w biuscie nie wiem jak mam zmierzyć bo wszystko zalezy od zasznurowania swetra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Witaj. Chętnie przygarnęłabym szaliczki < warkoczi cienki w kwiatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic u Ciebie narazie nie znalazlam, bo ja jednak jestem od Ciebie po prostu grubsza ![]() Jesli nie bedzie innych chetnych (podkreslam tryb warunkowy ;-) to bluzeczke chetnie Ci oddam, jesli bedziesz mogla sie spotkac osobiscie i ja odebrac ![]() Co do spodnicy to obawiam sie, ze ja wymienie. Jesli nie to ponegocjujemy ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Reserved, niebieska bluzeczka z dzianiny, zalozona raz, mieciutka, sliczna, dla mnie zbyt obcisla - wymaga idealnej figury, M, stan bardzo dobry http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1169054534 zagladnij do mnie i napisz czy cos ci wpadło w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej Seti ![]() Wlasnie przegladalam Twoj watek, ale to zajmuje sporo czasu ;-) Masz sporo fajnych rzeczy, ale nie jestem pewna, czy beda na mnie dobre... W tej chwili szukam albo kosmetykow wymienionych w moim watku kosmetycznym, albo spodni 3/4 na szerokie biodra i masywne uda (pewnie jakies 40/42), ew. jakiejs tuniki w rozmiarze 38/40, ciekawej czapki... Daj mi jeszcze chwile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To zerknij na zdjecie i zdecyduj - rano uzupelnilam fotki ![]() U Ciebie mnie zainteresowaly: -Nutshell, zlocisto bezowy sweter z golfem zapinanym na zamek. > czy zlocistosc sweterka polega na wplecionej zlotej nitce, czy po prostu cieplym odcieniu bezu? -Anda Fashion-cienki bananowy sweterek w serek,z elastycznej tkaniny,pieknie dopasowuje sie do sylwetki. > czy bananowatosc tego sweterka jest w kierunku zoltego/cytrynowego czy zielonego? I czy moge poprosic sklad tkanic obu sweterkow, gdybys jednak nadal byla zainteresowana wymiana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Agatko, U Ciebie spodobal mi sie beżowy sweter z kapturem dlugosc: 52cm szerokosc: 51cm dlugosc rekawa po wewn/zewn stronie: 44/57cm Jaki to material? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam ale pozostale odpowiedzi jutro - musze sie odkleic od kompa i isc ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
hej,mnie interesuje:
peruka z lamety niebieska bluzeczka z reserved z dzianiny, zalozona raz, mieciutka, sliczna, dla mnie zbyt obcisla - wymaga idealnej figury, M, stan bardzo dobry Crop Town daszek bialy, przymierzalam sie do niego pare razy ale jednak wyladowal tutaj getry/rekawki Noggi, nowe, nigdy nie noszone Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie :
- szalik czarny H&M w ksztalcie warkocza, nowy z metka - okulary, raz zalozone, jakies „no name”, ochrona raczej podstawowa znajdziesz coś ? odpisz w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moglabys podac dokladne wymiary (w pasie, w biodrach i szerokosc nogawki na wysokosci uda) tych spodni: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1168784573 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1168784573 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podoba mi sie pasek: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1162645319 jaka jest jego dlugosc? Zainteresowala mnie tez katanka Big Star - jesli za nia tez bys cos znalazla to daj znac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odpisalam PW ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
a ja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Manolito,
przepraszam - troche sie nie wyrabiam z odpowiedziami ;-) DZIEWCZYNY ODPOWIEM WSZYSTKIM ![]() Bede Wam wdzieczna za wyrozumialosc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
znajdziesz cos za?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1169111059 odp u mnie
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem co Cie interesuje. Czy mozesz sie posluzyc cytatami z mojego watku? Zalaczniki mi sie nie otwieraja. O ktora brazowa bluzeczke chodzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieki za to - nie wiem czy sie wbije ;-) jakas szansa na dokladniejsze wymiary kurteczki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Wandzia19. margo 22, nicolaaa - nic narazie nie znalazlam. Dzieki Wam!
Jesli w krotkim czasie nie wymienie tych rzeczy - niektore z nich bede sklonna wyslac za koszty przesylki - odezwe sie wtedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() cmoki bemolka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.