|
|
#691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
To dlaczego ich nie sprzedają?
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Na pewno nie nadrobię, bo jednak w pracy zaglądnąć nie mam jak, w domu z kolei mała jest i chce jak najwięcej czasu jej poświecić. Podglądam czasem, ale wyskakiwać tak jak filip z konopi nie chce ![]() Cieszę się, że maluch rosną i dokazują. Moja mała też rządzi pomału uczy się przemieszczać, na razie pełza do tyłu i do przodu. Nic się przed nią nie uchowa. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję zaglądać częściej
|
|
#693 |
|
Rozeznanie
|
Hej Wam
OJ jak cichutko tutaj dzisiaj, ja wczoraj nie wchodziłam do Was od rana i oczekiwałam, że dzisiaj będzie doczytywania, że hoho atutaj kilka postów tylko ![]() U nas nocka już dzisiaj lepiej no nie wspaniale ale już nie budzi się co godzinę. A w sprawach ruchowych to bardzo dzisiaj stara się usiąść z czworaków i nawet jej wychodzi i z pełzania powoli przechodzi do raczkowania bo już rączki chodzą jak do raczkowania, nóżki niby też ale jeszcze nie umie zgrać tego razem
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
uuuuu jaka cisza dzisiaj
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
hej!
jestem juz na miejscu i mam takiego nerwa ![]() wesele jest w ośrodku wypoczynkowym nad jeziorem, noclegi w domkach... wszystko byłoby ok gdyby nie to ze okazało się że do 17ej bede siedziec tutaj sama z dzieciakami, bo wszyscy goscie jada do miejscowosci Panny Młodej i przyjadą dopiero przed sama uroczystością, a moj kochany tz oczywiscie zaoferował się ze będzie wiózł Młodych - czyli tez załatwianie: fotograf i inne k***a ważne rzeczy - bo on zawsze dla wszystkich kochany, uczynny a "żona to przecież zrozumie" ![]() ![]() a ja tez po prostu chcialabym w tym wszystkim uczestniczyc, zobaczyć Młodą podczas przygotowań itd. a tak czuje się jak taki odludek siedze jak ten jełop na tym wygnajewie, ch** mnie trafia powiedziałam mu ze jak sie tak dobrze bawi, to się cały wieczór i noc bedzie sam bawil, bo po sakramencie mam zamiar wiekszosc czasu spedzic w domku - wymówke bede miała dobrą - Bianeczka mi pomoze ![]() jestem taka zła poza tym nie przepadam za takimi miejscami, więc nawet spacerowac mi się nie chce, bo tylko piach, kamienie i szyszki w sandały włażą no poprostu nie potrafię się cieszyc okolicą najgorsze że Oli to chyba rozniesie mi domek z nudów, a samego go na dwór nie puszcze boshe cały czas powtarzałam że nie chce mi si ejechac na to wesele i jak na razie nie zanosi sie na to że cos poprawi mi humor i zmienie nastawienie dobrze ze chociaż moglam sobie wykupic dostęp do netu i mam Was ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- wyżaliłam się i trochę mi lepiej ![]() ale tylko troche a tz jeszcze pozałuje, oj ja się umiem fochać ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Bianka zasnęła wiec ide sie szałerować
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
oliviera
mała śpi,obiad zjedzony,teraz sprzatamy bo jutro tesciowie przyjezdzaja,tzn tz sprzata bo ja juz skonczylam i teraz leniuchuje pustki tu,nikogo nie ma
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Oliviera bidaku, brak słow ![]() a moj Tz dzis wraca ![]() Wygrałam wczoraj 2 razy czteropaki piwa i to z dwóch roznych konków w tym Warke Radler (ma 2% ponoc wiec bede mogla ja chyba pic: )i bon na 50 zł do sklepu Mollon za te paznokcie co ostatnio robiłam i Wam pisałam
|
|
|
|
#699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe ale na powaznie to pogratulować szczęścia
|
|
#700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no już mi troche przeszło ale pewnie jak zobacze tż to mi wróci i bede sie starac nie robic jazdy przy innych - przede wszystkim nie chce psuc dnia parze młodej bo to oni są najważniejsi dzisiaj wiem! bede traktowac tz jak powietrze on wie że mi sie konkretnie naraził już przepraszal, ale poznęcam się jeszcze trochę nad nim sesesesesese ale Ty masz szczęście w tych konkach super wygrane
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
Oli kara musi być długa i bolesna
Ja też nie lubię jak mój tż mnie zostawia samą
|
#702 |
|
Zadomowienie
|
może i sie troche poużalałam nad sobą
ale cieszę się że mnie rozumiecie
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Oli chyba mamy wspolnego meza moj tez pierwszy do takich akcjiNa weselu szwagra czegos tam zapomnieli z domu no i kto pojechal ( godzina w jedna strone ) wiadomoA obietnica byla ze pomoze mi sie sonia zajmowac. Potem on przepadl, sonia padala wiec ktos tam mnie odwiozl do domu Ale serio wtedy myslalam ze sie z nim rozwiode bo ja w ogole mowilam ze nie chce na to wesele na drugi kontynent z 4 mies dzieckiem jechac a zul jakos podstepem bilety zabukowal ze niby przy mojej zgodzie ale tak naprawde to ja sie nie zgodzilam Zul chyba tez myslal ze sie z nim rozwiode bo jak wrocil i zobaczyl ze nas nie ma to zaraz do nas przyjechal ( kolejna godz jazdy ) a potem wrocil na wesele bo mu powiedzialam ze niech se robi co chce. Wiec w sumie z calego wesela jakies 4 godz byl w rozjazdach
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
hej mamusie
![]() my też jutro na kncercik wieczorem jedziemy ale z małym oczywiście :bo ja dzieciątka nie zostawie a jest o 17:30 także z Mikuniem możemy jechać.........ja już posprzatałam, pościele zmieniłam, ale patrzy na mnie wielki fotel prania do prasowania i szczerze boje sie go bo składa się chyba z 4 prań....sie naskładało ....
|
#705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gadałam ostatnio z laską na fb, która ma wygrane na koncie 3 Ipady, 3 iphony, laptopa i 10 tyś poczułam się przy niej taaaaaaaka mała ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
A ja od rana sprzątam ale ciężko mi idzie ponieważ mi się nie chcę
Poza tym Paulinka nie chcę sama się bawić a tż dopiero wrócił z pracy i kosi trawę
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane!
Ja dzisiaj od rana na uczelni. Pociśnięte dwa ostatnie egzaminy Rodzice dopiero od nas wyjechali, więc nie miałam kiedy do Was zajrzeć.Noc tragedia, bo sąsiedzi mieli imprezkę z tańcami i basem na maksa i do 3 nie mogliśmy spać. A po 6 już trzeba było wstawać.... ![]() Mała nie ma od dzisiaj gorączki Za to ja mam ból gardła i głowy
|
|
|
|
#708 |
|
Zadomowienie
|
oli weź ty tego tżta konkretnie
basiula a na jaki koncert jedziesz ?
|
|
|
|
#709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak mało naskrobane? ![]() Jestem na bieżąco, a myślałam, że będę w czarnej ![]() Cytat:
Miałam pytać już kiedyś - działa na A. kleik kukurydziany? Cytat:
Ja nie wiem czy ja tak wychowałam sobie moje dziecko na terrorystkę czy to taki wrażliwy egzemplarz ![]() Cytat:
podoba mi się ta teoria, bo moje jest póki co nieznośne ![]() Oli nie zazdroszczę sytuacji
Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-06-23 o 19:23 |
|||
|
|
|
#710 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliveira mam nadzieję, że mimo wszystko miło spędzisz czas, że humorek Ci się tam poprawił
Ja też jestem Lublinianką - widziałam, ze pisałyście z jakiej części - ja Bazylianówka
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Musze pochwaliic zula- dzis z wielkim zaangaziwaniem ugotowal chlopcom kalafiorowa z mieskiem i jajem, zmiksowal, zapasteryzowal Zapasy, bylismy na milym spacerku i w nagrode za pierwszy tydz na kolacyjce z piwkiem pod parasolami na starowce ( wczesna kolacyjka zeby na 19.30 wrocic na kapiel ale i tak milo) chlopcy grzecznie siedzieli. A jak pijda spac to bedzie cd imprezzki
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
a w Przeworsku są Baciary nie śmiejcie sie ze mnie bo ja strasznie lubie ich piosenki niektóre
a ja nie poprasowałam miałam zrobić to wieczorem ale mi zeszło a teraz to sie musze wykąpać pazurki pomalować bo mi lakier obłazi i lulu no może jeszcze małe granko a ja dzisiaj podczas zabawy z Mikuniem odkryłam, że mój syn ma górne obie dwójeczki czyli mamy już 6 zęboli
|
#714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ale dziala na nia albo Aptamil albo wafle ryzowe ![]() Cytat:
dla TZ'ta.Fajnie tak wyjsc i posiedziec z mezem,czy rodzinka.Tez mam ochote.Ale moze,jak uporamy sie z przeprowadzka.Basiula gratki za zebolki .ALe sie wam szczeka wypelnia ![]() Mam pytanko.Czy internetowa lista prezentow slubnych to tak na serio??Chyba jestem jakas staroswiecka,bo dostalismy dzisiaj zaproszenie od mojego kuzyna i tam wlasnie karteczka z adresem stronki i bylam z lekka zdziwiona
|
||
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to raczej para młoda daje takim "młodszym" osobom, nie np. babci i te osoby coś z tych sklepów mają im kupić. Dla mnie nie taki zły pomysł np. moi znajomi rozdając zaproszenia dawali listę prezentów i rodzina miała sobie wybrać. Więc jakaś ciocia powiedziała, że kupi im elektryczny czajnik i toster. Dostali czajnik za 20 zł z Tesco i jakiś toster no name, który tylko przypalał A tak ma się pewność, że z tego sklepu będzie coś fajnego
|
|
|
|
|
#716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Bylam na tej stronce,tylko przy produktach brakuje cen...Ale szczegol,na to wesele i tak nie idziemy
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama pewnie pojedzie ja też lubie ich piosenki, takie klimatyczne, z Zakopanem mi się kojarzą |
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nie miałam neta od wczoraj i jakoś mi było dziwnie. Więc stwierdzam oficjalnie, jestem uzależniona Mimi od wczoraj nie ma gorączki, ale za to ma luźną kupke, jakby tego było mało, troszkę więcej mu się ulało po kolacji, wziełam go na ręce aby tż posprzątał, a on chlust na podłogę, takiego paia muścił, że szok. Aż noskiem poszło W Pn idę do lekarza, może to na zęby ?? Olusia, dziękuję za pamięć. Jak znajdę go w sklepie, oglądnę dokładniej ![]() Oli, jak tj ślub z daleszej rodziny, bądź znaomych - głupio nie będzie, ale ja raczej by wybrała kieckę. Poza tym sądzę, że do tej pory dkonałaś decyzji ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Wareczka :mnia: jak skosztujesz nie będziesz mogła się oderwać Gratulacje cwana bestyjko. Mój tż skakał by z radości gdybym wygrywa.ła piwka w konkursach Oli, noł koments ![]() Lece spać. Dobrej nocki |
|
|
|
|
#719 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() DZIEŃ DOBRY ![]() Tż na rybkach, a my z malutką niedawno wstałyśmy. Zaraz dam jej śniadanko. Plan na dzisiaj: obiadek u babci i spacerek rodzinny ![]() Głowa i gardło już lepiej, ale wczoraj zasnąć nie mogłam, wypociłam chyba wszelkie bakterzyska eh ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Cytat:
wow, a my czekamy na pierwszego hehe---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Cytat:
![]() Moja królewna już zdrowa Pamiętacie dziewczyny, jak w piątek wklejałam ten przepis na obiad? Dobreee Baszka jak tortowa prezentacja? Mimi pospał odpowiednio długo? ![]() ---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Domi za wygrane ![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ---------- Cytat:
A na koncercie to nie za głośno dla malucha? Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-06-24 o 06:02 |
||||
|
|
|
#720 |
|
Zadomowienie
|
A my wczoraj na grilu małej się podobało a najlepiej gdzie muzyka głośno grała szok że się nie bała. Wynoszona u każdego na kolanach teraz ma etap wszystko ze stołu na podłogę hehe. a wcześniej na zakupach w markecie kupiliśmy w carrefour pampersy rozm.4 za 34,49zł 54szt.
Olivka była też pierwszy raz w McDonaldzie ![]() Olivka wczoraj nie spała od 14.30 do 20.30 ale u nas widzę że nie ma reguły na późniejszy sen bo i tak rano wstała dziś o 5. Teraz TŻ ją usypia
9 miesięcy z OliV http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png Edytowane przez joamic1 Czas edycji: 2012-06-24 o 07:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

sesesesesese
ale cieszę się że mnie rozumiecie

gratulacje