Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 09:13   #691
nettka_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Przychodze tylko z informacją od Rossmann'a na temat książeczek materiałowych, które zostały wycofane ze sprzedaży:
Szanowna Pani,

Dziękujemy za nadesłane zgłoszenie.

Uprzejmie informujemy, iż produkt nie został wycofany ze sprzedaży ze względów bezpieczeństwa. W przeciwnym wypadku informowalibyśmy Państwa o tym zamieszczając stosowne informacje w drogeriach, prosząc o zwroty artykułów do sklepów.

Zapewniamy, iż produkt nie zagraża bezpieczeństwu dzieci.

Z wyrazami szacunku,

Ewa Popławska

Sekcja Obsługi Klienta

To dlaczego ich nie sprzedają?

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 10:59   #692
Ona231
Zadomowienie

Witam

Na pewno nie nadrobię, bo jednak w pracy zaglądnąć nie mam jak, w domu z kolei mała jest i chce jak najwięcej czasu jej poświecić. Podglądam czasem, ale wyskakiwać tak jak filip z konopi nie chce

Cieszę się, że maluch rosną i dokazują. Moja mała też rządzi pomału uczy się przemieszczać, na razie pełza do tyłu i do przodu. Nic się przed nią nie uchowa.

Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję zaglądać częściej
Stary 2012-06-23, 11:33   #693
agulan82
Rozeznanie

Hej Wam
OJ jak cichutko tutaj dzisiaj, ja wczoraj nie wchodziłam do Was od rana i oczekiwałam, że dzisiaj będzie doczytywania, że hoho atutaj kilka postów tylko

U nas nocka już dzisiaj lepiej no nie wspaniale ale już nie budzi się co godzinę. A w sprawach ruchowych to bardzo dzisiaj stara się usiąść z czworaków i nawet jej wychodzi i z pełzania powoli przechodzi do raczkowania bo już rączki chodzą jak do raczkowania, nóżki niby też ale jeszcze nie umie zgrać tego razem
Stary 2012-06-23, 12:00   #694
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
To dlaczego ich nie sprzedają?
nie wiem
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:14   #695
nettka_
Zadomowienie

uuuuu jaka cisza dzisiaj

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
Stary 2012-06-23, 14:02   #696
Oliveira79
Zadomowienie

hej!

jestem juz na miejscu i mam takiego nerwa że zaraz cos rozwale
wesele jest w ośrodku wypoczynkowym nad jeziorem, noclegi w domkach... wszystko byłoby ok gdyby nie to ze okazało się że do 17ej bede siedziec tutaj sama z dzieciakami, bo wszyscy goscie jada do miejscowosci Panny Młodej i przyjadą dopiero przed sama uroczystością, a moj kochany tz oczywiscie zaoferował się ze będzie wiózł Młodych - czyli tez załatwianie: fotograf i inne k***a ważne rzeczy - bo on zawsze dla wszystkich kochany, uczynny a "żona to przecież zrozumie" a ja tez po prostu chcialabym w tym wszystkim uczestniczyc, zobaczyć Młodą podczas przygotowań itd. a tak czuje się jak taki odludek
siedze jak ten jełop na tym wygnajewie, ch** mnie trafia i jak znam siebie to juz mi sie humor nie poprawi - ja wiem ze to nie ja jestem dzisiaj najważniejsza, ale chyba dla pieprzonej głowy rodziny, to my powinnismy byc najwazniejsi?! powiedziałam mu ze jak sie tak dobrze bawi, to się cały wieczór i noc bedzie sam bawil, bo po sakramencie mam zamiar wiekszosc czasu spedzic w domku - wymówke bede miała dobrą - Bianeczka mi pomoze
jestem taka zła poza tym nie przepadam za takimi miejscami, więc nawet spacerowac mi się nie chce, bo tylko piach, kamienie i szyszki w sandały włażą co jeszcze bardziej mnie wkurza no poprostu nie potrafię się cieszyc okolicą
najgorsze że Oli to chyba rozniesie mi domek z nudów, a samego go na dwór nie puszcze
boshe cały czas powtarzałam że nie chce mi si ejechac na to wesele i jak na razie nie zanosi sie na to że cos poprawi mi humor i zmienie nastawienie
dobrze ze chociaż moglam sobie wykupic dostęp do netu i mam Was

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

wyżaliłam się i trochę mi lepiej
ale tylko troche
a tz jeszcze pozałuje, oj ja się umiem fochać

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Bianka zasnęła wiec ide sie szałerować

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:16   #697
wariateczka88
Zadomowienie

oliviera mam nadzieje ze jednak humor Ci sie poprawi i bedziesz się fajnie bawiła,my mamy wesele za tydzień i też jestem ciekawa co z tego wyniknie,zwłaszcza jak Beti na nowe osoby zareaguje

mała śpi,obiad zjedzony,teraz sprzatamy bo jutro tesciowie przyjezdzaja,tzn tz sprzata bo ja juz skonczylam i teraz leniuchuje

pustki tu,nikogo nie ma

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:23   #698
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Oliviera bidaku, brak słow co Twemu Tz przyszło do głowy, w ogóle ja tez sie tak potrafie fochac :/ tylko nie pokazuj przy inncyh, zeby nie mieli satysfakcji, bo wiesz jacy są ludzie

a moj Tz dzis wraca miał w piątek przyszły, ale jednak dziś

Wygrałam wczoraj 2 razy czteropaki piwa i to z dwóch roznych konków w tym Warke Radler (ma 2% ponoc wiec bede mogla ja chyba pic: )
i bon na 50 zł do sklepu Mollon za te paznokcie co ostatnio robiłam i Wam pisałam

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:30   #699
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Oliviera bidaku, brak słow co Twemu Tz przyszło do głowy, w ogóle ja tez sie tak potrafie fochac :/ tylko nie pokazuj przy inncyh, zeby nie mieli satysfakcji, bo wiesz jacy są ludzie

Wygrałam wczoraj 2 razy czteropaki piwa i to z dwóch roznych konków w tym Warke Radler (ma 2% ponoc wiec bede mogla ja chyba pic: )
i bon na 50 zł do sklepu Mollon za te paznokcie co ostatnio robiłam i Wam pisałam
domi skubana Ty,no zazdroszczę hehe ale na powaznie to pogratulować szczęścia

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:36   #700
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Hej

no już mi troche przeszło ale pewnie jak zobacze tż to mi wróci i bede sie starac nie robic jazdy przy innych - przede wszystkim nie chce psuc dnia parze młodej bo to oni są najważniejsi dzisiaj
wiem! bede traktowac tz jak powietrze on wie że mi sie konkretnie naraził i pewnie boi sie tu wracać już przepraszal, ale poznęcam się jeszcze trochę nad nim sesesesesese

ale Ty masz szczęście w tych konkach super wygrane

Stary 2012-06-23, 15:57   #701
nettka_
Zadomowienie

Oli kara musi być długa i bolesna Ja też nie lubię jak mój tż mnie zostawia samą

Stary 2012-06-23, 16:02   #702
Oliveira79
Zadomowienie

może i sie troche poużalałam nad sobą ale cieszę się że mnie rozumiecie

Stary 2012-06-23, 16:16   #703
glamourous
Zakorzenienie

Hej

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Oli chyba mamy wspolnego meza moj tez pierwszy do takich akcji

Na weselu szwagra czegos tam zapomnieli z domu no i kto pojechal ( godzina w jedna strone) wiadomo
A obietnica byla ze pomoze mi sie sonia zajmowac. Potem on przepadl, sonia padala wiec ktos tam mnie odwiozl do domu
Ale serio wtedy myslalam ze sie z nim rozwiode bo ja w ogole mowilam ze nie chce na to wesele na drugi kontynent z 4 mies dzieckiem jechac a zul jakos podstepem bilety zabukowal ze niby przy mojej zgodzie ale tak naprawde to ja sie nie zgodzilam

Zul chyba tez myslal ze sie z nim rozwiode bo jak wrocil i zobaczyl ze nas nie ma to zaraz do nas przyjechal ( kolejna godz jazdy) a potem wrocil na wesele bo mu powiedzialam ze niech se robi co chce. Wiec w sumie z calego wesela jakies 4 godz byl w rozjazdach sie wybawil chlop
Stary 2012-06-23, 16:44   #704
basiula19
Zadomowienie

hej mamusie

my też jutro na kncercik wieczorem jedziemy ale z małym oczywiście :bo ja dzieciątka nie zostawie a jest o 17:30 także z Mikuniem możemy jechać.........ja już posprzatałam, pościele zmieniłam, ale patrzy na mnie wielki fotel prania do prasowania i szczerze boje sie go bo składa się chyba z 4 prań....sie naskładało....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 16:50   #705
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
domi skubana Ty,no zazdroszczę hehe ale na powaznie to pogratulować szczęścia
ehh to nic wilekiego
gadałam ostatnio z laską na fb, która ma wygrane na koncie 3 Ipady, 3 iphony, laptopa i 10 tyś poczułam się przy niej taaaaaaaka mała

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
no już mi troche przeszło ale pewnie jak zobacze tż to mi wróci i bede sie starac nie robic jazdy przy innych - przede wszystkim nie chce psuc dnia parze młodej bo to oni są najważniejsi dzisiaj
wiem! bede traktowac tz jak powietrze on wie że mi sie konkretnie naraził i pewnie boi sie tu wracać już przepraszal, ale poznęcam się jeszcze trochę nad nim sesesesesese

ale Ty masz szczęście w tych konkach super wygrane
hmm, inne miejsce, kłótnie, znęcanie...moze cos dobrego z tego wyniknie...bara bara bara...rikitiki tak

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
hej mamusie

my też jutro na kncercik wieczorem jedziemy ale z małym oczywiście :bo ja dzieciątka nie zostawie a jest o 17:30 także z Mikuniem możemy jechać.........ja już posprzatałam, pościele zmieniłam, ale patrzy na mnie wielki fotel prania do prasowania i szczerze boje sie go bo składa się chyba z 4 prań....sie naskładało....
ja dzis prasuje od rana tez

Stary 2012-06-23, 18:47   #706
nettka_
Zadomowienie

A ja od rana sprzątam ale ciężko mi idzie ponieważ mi się nie chcę Poza tym Paulinka nie chcę sama się bawić a tż dopiero wrócił z pracy i kosi trawę

Stary 2012-06-23, 18:58   #707
princessskaa
Wtajemniczenie

Hej Kochane!

Ja dzisiaj od rana na uczelni. Pociśnięte dwa ostatnie egzaminy Rodzice dopiero od nas wyjechali, więc nie miałam kiedy do Was zajrzeć.

Noc tragedia, bo sąsiedzi mieli imprezkę z tańcami i basem na maksa i do 3 nie mogliśmy spać. A po 6 już trzeba było wstawać.... Mam nadzieję, że się dzisiaj wyśpię

Mała nie ma od dzisiaj gorączki
Za to ja mam ból gardła i głowy
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 19:09   #708
pokszyfka
Zadomowienie

oli weź ty tego tżta konkretnieno jak mógł cię tak zostawic...przeciez razem mieliście się rozerwać ooo...

basiula a na jaki koncert jedziesz ?
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 19:21   #709
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Co tu tak mało naskrobane?
Jestem na bieżąco, a myślałam, że będę w czarnej

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Ja mam zappa bez xtra,ale oprocz tego ruchomego siedzenia roznicy nie ma.Z tego,co wiem tego typu nakladek do niego nie ma.
dzięki za info

Miałam pytać już kiedyś - działa na A. kleik kukurydziany?

Cytat:
Napisane przez smerfik0 Pokaż wiadomość
mama przyjechala do opieki nad małym, jak zobaczyła jak wygląda u niego zasypianie to aż się zasapała i spociła mówi, że nas kładła do łóżeczka i od razu spaliśmy
taaa moja teściowa też kładła dzieci do łóżeczka i dzieci same zasypiały...
Ja nie wiem czy ja tak wychowałam sobie moje dziecko na terrorystkę czy to taki wrażliwy egzemplarz

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
ale dziewczyny wiecie jak to mowia,ze jak dziecko do roczku jest baaardzo grzeczne,to pozniej da wam ostro w kosc i pokaze charakterek znam kilka takich przypadkow gdzie to sie sprawdzilo
ooołłłl jeee podoba mi się ta teoria, bo moje jest póki co nieznośne

Oli nie zazdroszczę sytuacji Mam nadzieję, że mimo wszystko humor Ci się poprawi

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2012-06-23 o 19:23
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:16   #710
princessskaa
Wtajemniczenie

Oliveira mam nadzieję, że mimo wszystko miło spędzisz czas, że humorek Ci się tam poprawił

Ja też jestem Lublinianką - widziałam, ze pisałyście z jakiej części - ja Bazylianówka
Stary 2012-06-23, 20:53   #711
glamourous
Zakorzenienie

Musze pochwaliic zula- dzis z wielkim zaangaziwaniem ugotowal chlopcom kalafiorowa z mieskiem i jajem, zmiksowal, zapasteryzowal Zapasy, bylismy na milym spacerku i w nagrode za pierwszy tydz na kolacyjce z piwkiem pod parasolami na starowce ( wczesna kolacyjka zeby na 19.30 wrocic na kapiel ale i tak milo) chlopcy grzecznie siedzieli. A jak pijda spac to bedzie cd imprezzki
Stary 2012-06-23, 21:33   #712
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość

basiula a na jaki koncert jedziesz ?
a w Przeworsku są Baciary nie śmiejcie sie ze mnie bo ja strasznie lubie ich piosenki niektóre

a ja nie poprasowałam miałam zrobić to wieczorem ale mi zeszło a teraz to sie musze wykąpać pazurki pomalować bo mi lakier obłazi i lulu no może jeszcze małe granko(czyt. tiru tiru) sesesese

a ja dzisiaj podczas zabawy z Mikuniem odkryłam, że mój syn ma górne obie dwójeczki czyli mamy już 6 zęboli

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:47   #713
Seona
Zakorzenienie

Domi gdzie Ty wyszukujesz te konkursy gratulacje

oli, ale impreza

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:49   #714
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

dzięki za info

Miałam pytać już kiedyś - działa na A. kleik kukurydziany?

Nie probowalam,bo nie znalazlam,jak kiedys szukalam .Ale dziala na nia albo Aptamil albo wafle ryzowe

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Musze pochwaliic zula- dzis z wielkim zaangaziwaniem ugotowal chlopcom kalafiorowa z mieskiem i jajem, zmiksowal, zapasteryzowal Zapasy, bylismy na milym spacerku i w nagrode za pierwszy tydz na kolacyjce z piwkiem pod parasolami na starowce ( wczesna kolacyjka zeby na 19.30 wrocic na kapiel ale i tak milo) chlopcy grzecznie siedzieli. A jak pijda spac to bedzie cd imprezzki
dla TZ'ta.Fajnie tak wyjsc i posiedziec z mezem,czy rodzinka.Tez mam ochote.Ale moze,jak uporamy sie z przeprowadzka.

Basiula gratki za zebolki .ALe sie wam szczeka wypelnia

Mam pytanko.Czy internetowa lista prezentow slubnych to tak na serio??Chyba jestem jakas staroswiecka,bo dostalismy dzisiaj zaproszenie od mojego kuzyna i tam wlasnie karteczka z adresem stronki i bylam z lekka zdziwiona
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:55   #715
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Mam pytanko.Czy internetowa lista prezentow slubnych to tak na serio??Chyba jestem jakas staroswiecka,bo dostalismy dzisiaj zaproszenie od mojego kuzyna i tam wlasnie karteczka z adresem stronki i bylam z lekka zdziwiona
olusia, koleżanka ostatnio mi opowiadała, że to ostatnio bardzo modne. Każda osoba dostaje inny adres sklepu www ale to raczej para młoda daje takim "młodszym" osobom, nie np. babci i te osoby coś z tych sklepów mają im kupić.

Dla mnie nie taki zły pomysł np. moi znajomi rozdając zaproszenia dawali listę prezentów i rodzina miała sobie wybrać. Więc jakaś ciocia powiedziała, że kupi im elektryczny czajnik i toster. Dostali czajnik za 20 zł z Tesco i jakiś toster no name, który tylko przypalał

A tak ma się pewność, że z tego sklepu będzie coś fajnego

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:07   #716
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
olusia, koleżanka ostatnio mi opowiadała, że to ostatnio bardzo modne. Każda osoba dostaje inny adres sklepu www ale to raczej para młoda daje takim "młodszym" osobom, nie np. babci i te osoby coś z tych sklepów mają im kupić.

Dla mnie nie taki zły pomysł np. moi znajomi rozdając zaproszenia dawali listę prezentów i rodzina miała sobie wybrać. Więc jakaś ciocia powiedziała, że kupi im elektryczny czajnik i toster. Dostali czajnik za 20 zł z Tesco i jakiś toster no name, który tylko przypalał

A tak ma się pewność, że z tego sklepu będzie coś fajnego
Yhym.Troszke mnie to zszokowalo,skojarzylo mi sie od razu z hAmeryka .Bylam na tej stronce,tylko przy produktach brakuje cen...Ale szczegol,na to wesele i tak nie idziemy
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:19   #717
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
a w Przeworsku są Baciary nie śmiejcie sie ze mnie bo ja strasznie lubie ich piosenki niektóre

a ja nie poprasowałam miałam zrobić to wieczorem ale mi zeszło a teraz to sie musze wykąpać pazurki pomalować bo mi lakier obłazi i lulu no może jeszcze małe granko(czyt. tiru tiru) sesesese

a ja dzisiaj podczas zabawy z Mikuniem odkryłam, że mój syn ma górne obie dwójeczki czyli mamy już 6 zęboli
Te Baciary ciągle w okolicach krąża moja mama pewnie pojedzie a ostatnio były w Pruchniku ja też lubie ich piosenki, takie klimatyczne, z Zakopanem mi się kojarzą

Stary 2012-06-23, 22:37   #718
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Witam

Nie miałam neta od wczoraj i jakoś mi było dziwnie. Więc stwierdzam oficjalnie, jestem uzależniona

Mimi od wczoraj nie ma gorączki, ale za to ma luźną kupke, jakby tego było mało, troszkę więcej mu się ulało po kolacji, wziełam go na ręce aby tż posprzątał, a on chlust na podłogę, takiego paia muścił, że szok. Aż noskiem poszło
W Pn idę do lekarza, może to na zęby ??

Olusia, dziękuję za pamięć. Jak znajdę go w sklepie, oglądnę dokładniej

Oli, jak tj ślub z daleszej rodziny, bądź znaomych - głupio nie będzie, ale ja raczej by wybrała kieckę. Poza tym sądzę, że do tej pory dkonałaś decyzji

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Hej

Wareczka :mnia: jak skosztujesz nie będziesz mogła się oderwać

Gratulacje cwana bestyjko. Mój tż skakał by z radości gdybym wygrywa.ła piwka w konkursach

Oli, noł koments

Lece spać.
Dobrej nocki
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 06:47   #719
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Dla żula

DZIEŃ DOBRY

Tż na rybkach, a my z malutką niedawno wstałyśmy. Zaraz dam jej śniadanko.
Plan na dzisiaj: obiadek u babci i spacerek rodzinny

Głowa i gardło już lepiej, ale wczoraj zasnąć nie mogłam, wypociłam chyba wszelkie bakterzyska eh

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ----------

Cytat:

6sty? wow, a my czekamy na pierwszego hehe

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Mimi od wczoraj nie ma gorączki, ale za to ma luźną kupke, jakby tego było mało, troszkę więcej mu się ulało po kolacji, wziełam go na ręce aby tż posprzątał, a on chlust na podłogę, takiego paia muścił, że szok. Aż noskiem poszło
W Pn idę do lekarza, może to na zęby ??
Bardzo możliwe. Dzieciaczki różnie reagują na ząbkowanie. Mam nadzieję, że sytuacja zdrowotna szybko wróci do normy

Moja królewna już zdrowa

Pamiętacie dziewczyny, jak w piątek wklejałam ten przepis na obiad? Dobreee

Baszka jak tortowa prezentacja? Mimi pospał odpowiednio długo?

---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

Domi za wygrane

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ----------

Cytat:
hej mamusie

my też jutro na kncercik wieczorem jedziemy ale z małym oczywiście :bo ja dzieciątka nie zostawie a jest o 17:30 także z Mikuniem możemy jechać..
Basiula nigdzie sam na sam z tż-tem nie wychodzicie? Na takie ala randewu?
A na koncercie to nie za głośno dla malucha?

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-06-24 o 06:02
Stary 2012-06-24, 06:58   #720
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

A my wczoraj na grilu małej się podobało a najlepiej gdzie muzyka głośno grała szok że się nie bała. Wynoszona u każdego na kolanach teraz ma etap wszystko ze stołu na podłogę hehe. a wcześniej na zakupach w markecie kupiliśmy w carrefour pampersy rozm.4 za 34,49zł 54szt.
Olivka była też pierwszy raz w McDonaldzie
Olivka wczoraj nie spała od 14.30 do 20.30 ale u nas widzę że nie ma reguły na późniejszy sen bo i tak rano wstała dziś o 5. Teraz TŻ ją usypia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6230006.jpg (169,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0123.jpg (87,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0120.jpg (139,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-23 19.01.40.jpg (175,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-23 19.02.39.jpg (189,9 KB, 18 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2012-06-24 o 07:00
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości