|
|
#661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Od 29.06 do 11.07 jest nowa normalna gazetka, trochę różnych promocji w niej jest i też na produkt drugi za 1 gr, ale mnie osobiście nic nie zainteresowało. Szkoda tylko, że nie ma w niej co będzie w okazjach dnia.
|
|
|
|
#662 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#664 |
|
Rozeznanie
|
Jestem u rodziców, a tutaj nie mam skanera ani aparatu a z telefonu nie wyjdą, a poza tym nie wiem czy bym całą dała jakbym miała jak bo maluszek będzie zaraz się mleczka domagał.
Będą produkty Alterra w promo, Isany do włosów, kilka lakierów do paznokci, dla dzieci obiadki, produkty J&J, Bambino,do masażu gąbki, akcesoria, itd. |
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Już doczytałam odp.
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2012-06-23 o 16:14 |
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#668 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tymbardziej ze rossman to nie makro gdzie jest czegos kilka palet Cytat:
Cytat:
postraszylabym ją monitoringiem i bym nie odpuscila!! no bez przesady!! co za basztyl wredny ![]() ![]() Cytat:
zapraszam na lekcje do siebie:d Cytat:
Cytat:
w carrefurze produkty -drugi za grosz sa juz dobre kilka lat a ludzie co gazetke sie bija o towar Cytat:
<link w podpisie> Cytat:
z netto ;p Cytat:
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A są może w promocji odżywki ekspresowe w sprayu Gliss Kur oraz krem do rąk Dove?
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#671 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
Kulki Bref są jeszcze w Auchan po 3,84zł a Lenor 2l za 12,97zł ciekawa jestem czy tam się tez tak zabijają jak w rosie
a DOVE kulki i sztyfty po 7,95 no ładnie ![]() mam małą parasolkę w rosa i jest ok w sam raz do torebki jest wytrzymała (kolor pomarańcz). próbowaliście może kremy z filtrem z lidla spf 20 lub 30 (stosować na twarz) ? Edytowane przez Ingusia_sz Czas edycji: 2012-06-23 o 17:25 |
|
|
|
#673 | |||
|
maskott
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wow, ta historia przebija wszystko. Jeśli chodzi o torebkę to we mnie chyba by się pierwotna natura odezwała i bym jej coś porwała ![]() Cytat:
Fajna inicjatywa, może też kupię i dam ![]() wibo seria różana, w tej cenie też róże i lakiery
|
|||
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poważnie, ludzie wyrywają sobie z rąk produkty spożywcze ![]() Dziękuję za wszystkie opinie o parasolkach a potem zaczęłam sprawdzać jak działa. Obok wisiała reklama z ceną tej mniejszej, więc się tym zasugerowałam i dopiero przy płaceniu zorientowałam się, że coś mi nie gra, ale już machnęłam ręką. Widzę, że dobrze zrobiłam
|
|
#675 |
|
szef wszystkich szefów
|
A tak z ciekawości, jaka Ty kupujesz? Albo jakie preparaty witaminowe mu podajesz i polecasz? Bo rozumiem, że masz psiaka...
|
|
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
Ooo, a to w każdej drogerii R.???
Nie wiedziałam, cena śmiechowa. Musze zobaczyć!
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musi być to karma wartościowa no i musi psiakowi smakować! Najlepiej, żeby psiak jadł karmę weterynaryjną, tą droższą, ale wiadomo, nie każdy może sobie coś takiego pozwolić - moja dostaje taką raz na tydzień a tak to te "zwykłe" z zoologicznego, ale nie jakieś Pedigree czy Froolic tylko coś porządniejszego A preparaty witaminowe - najlepiej przejść się z psiakiem do weterynarza, on najlepiej poleci preparaty stosowne do wieku... Ja żałuję, że moja wcześniejsza psina nie miała lepszej diety... byłam młodsza, nie miałam nad tym kontroli, pod koniec miała straszne problemy z zębami, łapkami i serduszkiem (ale dwa ostatnie to wada genetyczna, ale mogliśmy podawać preparaty wzmacniające)
|
|
#678 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Chociaż i tak w największe osłupienie wprawiła mnie laska płacąca za 7 czy 8 Astorów ![]() tapetka, spokojnie, złość piekności szkodzi ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
/ale jednoczesnie tez nie stac mnie na specjalistyczne karmy, więc Royal Canin przy niedzieli A na co dzień Purina dla kastratów czy Urinary kupowana w zooologicznym albo u weta. Do tego witaminki na sierść i drogi moczowe prosto w pyszczek w formie do picia. Pewnie że kot mógłby jeść lepiej i też nie karmie go cudem natury ale na tyle mnie stać.. Kiciuś ma skończone 4 lata i odpukać narazie problemów z nim nie ma.Z drugiej strony rozumiem że kogoś zwyczajnie nie stać na lepsze karmienie.. Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-23 o 18:05 |
||
|
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz zaraz
czytam o psach. sama nie mam i nie bede miec, ale .. ktoras pisala, ze psu karma musi smakowac. tutaj zaskoczenie - psy nie maja smaku
|
#680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mają piękną sierść, ogólnie są piękne, szczupłe, zdrowe.. jeżeli kogoś stać żeby wydać 120 zł na karme, alby przynajmniej 40 prosze bardzo.. kiedyś byłam świadkiem jak weterynarz chciał dać babce żarcie dla kota za 30, a ona się upierała, że chce te za 90.. on jej tłumaczy, że składy są IDENTYCZNE, ale ona nie, bo droższe to lepsze ![]() uważam, że nie powinnaś poda ważać tego czym ktoś karmi swoje zwierze, o indywidualna kwestia.. ja w swoim życiu, a troche żyje, nie raz przekonałam się, że drogie nie znaczy lepsze, a tanie nie znaczy do dupy ![]() poza tym o zdrowiu to decyduje nie tylko żarcie, ale wszystko, warunki w jakich żyje i przede wszystkim stała kontrola weterynarza ![]() poza tym 5zł to nie jest ściepa.. dla mnie to ponad godzina roboty! |
|
|
|
|
#681 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() EDIT: Dodać muszę, że są miliony psów, które chciałyby mieć pana i dostawać żarcie chociażby za 3 zl
Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2012-06-23 o 18:08 |
|
|
|
|
#682 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ile to się mozna dowiedzieć o wielu różnych dziedzinach na wątku rossmannowym
|
|
|
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że się wtrącam, ale chciałam zauważyć, że niektóre psy nie dostają nawet karmy za 5zł, tylko jedzą zwykłą kaszę lub resztki z obiadów. Nie każdy dba o swojego psa, nie każdego także stać na karmę od weterynarza. Ja mojemu pieskowi kupuję Pedigree dla małych psów, jeżeli nie mam takiej możliwości finansowej to kupuję Chappi. Do tego Denta-stixy lub ich podróbkę z Tesco. Zależy na co kogo stać.
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mały, brudny i śmierdzący byłam tam z 3 razy może i to w zasadzie przypadkiem ![]() ale nie wiedziałam, że tam takie promocje, mimo wszystko nie skusze sie
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyklucza sie ![]() ogladalam program i w tym wszystkim chodzi o to, ze piesek zje cos lub nie i zalezy to od konsystencji danego produktu. psy nie wiedza jak smakuje tluszcz, ale czuja ze to jest tluste (bo zostaje im to na pyszczku czy w pyszczku), nie znaja smaku czekolady ale znaja za to dobrze jej zapach i stan (skupienia ze sie tak wyraze :p) wracajac do watku rossmannowego. czy wiecie gdzie sprawdze do ktorej jest dzisiaj moj rossmann?
|
|
#688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak na nesce byla promocja..dostalam sloikiem w leb bo baba tak sie pchala.. a jak doszlam do jaj to tam bitwa byla bo jedna baba rozbila innej jaja to ta jej ..jajem mówie Wam...horror Cytat:
![]() nie wiem co oni tam dodaja ale potem juz nic tanszego nie chcial... musialam go wiec wziac sposobem ![]() najbardziej jednak lubil watróbke i... wyjadanie mi serka wiejskiego z kubeczka jak musialam na chwile wstac od sniadania ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak samo jak rodzynek i winogron.O nich dowiedziałam się niedawno, są bardzo szkodliwe dla psich nerek i już 4 spore winogrona mogą być śmiertelne dla psa. Cytat:
http://www.rossnet.pl/Drogerie
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

ja dziś miałam iść, ale sobie nie mogłam przypomnieć co ciekawego w promo jest o odpuściłam