Powiększanie piersi cz.7 - Strona 494 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 21:30   #14791
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

ania 31 27.06 - 6
Olivkaa200 12.07 - 21
patrycjaw1989 02.08 - 36
Lenkii 06.09 - 82

Cześć dziewczynki

Taka zalatana jestem przez odwiedziny rodzinki ze na nic nie mam czasu codziennie brakuje mi spokojnej chwili z kawą przy forum

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:02   #14792
anika75
Zadomowienie

Dziewczyny, a ja mam jeszcze pytanko, które oczywiście mój stary wymyślił, bo on tylko leży i analizuje .
Dwa tygodnie przed operacją mam przelać pieniądze na implanty i zrobić badania krwi. A co będzie, jeśli okaże się, że jakiś tam wynik jest niedobry i nie będę mogła mieć operacji? Co z przelaną kaską za implanty? Przepada? Zwrócą? Nie chcę dzwonić do dr z każdą głupotą .
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:02   #14793
Littaleya
Raczkowanie

Dziewczyny ja sie od Was uzależniałam , siedzę sobie u teściowej na imieninach , kilka drinkow juz wypilam , i ciagle tylko myśle co tam na Forum u dziewczyn , i aż wzięłam ipada choć nie wypada i patrzę co tam u Was ,

Ale muszę lecieć bo nie wypada. Buziole dla wszystkich

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-06-23 o 22:03
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:13   #14794
KINIA_04
Przyczajenie

hejka Dziewczyny? jestem tu nowa ;p i niestety nie jestem jeszcze po operacji narazie rozwazam to i czytam Wasze wypowiedzi.. strasznie mnie nakerecilyscie hehe ;p powiedzcie mi prosze czy warto powiekszac biust przed ciążą? bo jak narazie mam 22 lata i dzieci planuje dopiero za jakies pare lat (mysle ze tak do 6 lat;p) jak narazie siedze za graniaca i oszczedzam na domek w polsce ;p ale moj chlopak powiedzial ze na cycuszki mogę troszke skubnąć z konta hehe

ps mam mały biuscik dlatego nie chce szalec mysle ze C mi wystarczy (do tego jestem drobiutka waze 46kg przy wroscie 166cm)
KINIA_04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:21   #14795
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
BELSENO
Ja jeszcze nie mam terminu , bardzo chcem powiekszyc sobie piersi ale nie ukrywam ze sie boje , siedzę sobie tutaj z wami i dojrzewam do podjęcia ostatecznej decyzji . A największy problem to mam z moim Tż , bo on sie na to nie zgadza, i jak tylko zacznę temat CYCKI to nawet nie chce rozmawiać . Ale ja wiem ze jeżeli sama podejmę decyzję to nikt mi nie zabroni .
no to współczuję jakoś musisz go przekonać. Ja bez pomocy męża nie dałabym rady sama obsłużyć się w domu.
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:22   #14796
klaudeczka2010
Zadomowienie

LITTALEYA no bo my uzależniamya bardziej piersibaw się dobrze na imprezce,ja też bym poszła na jakąś już

hej KINIA pewnie dziewczyny powiedzą co i ja...że warto przed ciążą i pełno dziewczynyn to robi...i nie żałuje,a i sama ciąża nie powinna wpłynąć jakoś destrukcyjnie na implanty,ale ..skontaktuj się z lekarzemjak już wybierzesz chirurga to on rozwieje wszystkie twoje wątpliwości,ale na pewno to nie problemniech wypowiedzą się te przed dziećmi bo ja już akurat mam piersi po dwóch ssaczkach,przed ciążami nie myślałam o operacji,nawet nie przyszło by mi to do głowy...a teraz...a teraz jestem mega szczęśliwa że mam piersi

a i kobitki wrzuciałam zdjęcie w końcu z tego kibicowaniawizaz przyjął moją facjatę

OLIVKO nie przejmuj się że taka zalatana jesteś,niedługo będziesz miała dużo czasu by poodpoczywać;-)i to już za 21dni!!!!!!!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-23 o 22:25
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:25   #14797
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

ISSABEL dalej się boisz???przekręcenia>?mój dr powiedział ze 6tyg najważniejsze i już się bać nie trzeba,ale mayi przekrecił się o wiele później chyba,dobrze pamiętam??no ale te 6 tyg to już tam się powinno pozrastać conieco,cooo??

ja dziś zbliżyłam sobie piersi stanikiem tym czrnym mamabell i bandażem i kurcze myślę ze to jakieś 2cm będzie,i ciśnie mnie trochę i tyćkę boli,ale JOASI tak dobrze pamiętałaś,dr kazał mi stanik zakupić ZBLIŻAJĄCY I Z MNIEJSZĄ MISKĄ który póżniej zachowam do sportów...ale nie wiem ile mogę zbliżyć te piersi,na pewno one odczuwają to bo jak mówię..boli trochę...i nie wiem..chodzę tak pół dnia i na noc ściągnę chyba bo mnie coś trafiA NIE ZROBIĘ SOBIE KRZYWDY TYM ZBLIŻANIEM??????
A i JOASI jak długo bandażowałaś piersi????mi kazał chyba 3 tyg..więc do jutra ale pewnie pociągnę dalej z tydzień,choćby na noc by być pewną że będę miała równo te piersi,bo ponoć po to się bandażuje,by były na tej samej wysokości,tak mi powiedział

MAYU masz rację i JOASI że za duży ten topchociaz podoba mi się jak moje małe się w nim prezentująa czy jest sens by skrócić ramiączka i zwęzić go??wtedy byłby idealny i trzymałby cycki na miejscu...zrobić to,bo mnie korci by oddać krawcowej
Mnie nie bierz pod uwagę bo moje musiały się przekręcić albo zrobić fikołka - to była kwestia czasu. U mnie skopane było tyle rzeczy, że nic by tych piersi nie uratowało- ani stanik, ani nawet modlitwy
Po 6 tygodniach piersi są już tak mocne że implant się nie przekręci . Nawet ten anatomiczny- bo jeśli jest osadzony prawidłowo nie ma prawa się przekręcić (oczywiście wyjątkiem są urazy, wypadki, upadki, uderzenia itp -no ale w takich przypadkach nawet okrąglasek się przesunie) Więc nie ma co się bać

Co do tego co robiłaś tym bandażem - to ja zaraz zemdleje a jak dojdę do siebie to Ci dupe zleje Czy trzymający stanik sportowy zrobi to co zrobiłaś swoim piersią??? W ŻYCIU! to co zrobiłaś można osiągnąć przy pomocy push-upa mocarza i do tego za małego (z dużą ilością gąbki). No chyba takiego stanika nie kazał Ci Pan dr zakładać? To miał być stanik sportowy , z mocną miską ( określiłaś to jako za małą- ja to raczej odbieram jako mocno trzymającą i uciskającą, a więc do sportów o dużej aktywności) . Taki stanik podpiera , zbiera piersi i stabilizuje- a nie ściska na siłę . Dobrze, że prochów od bólu już nie bierzesz i czułaś że Cię boli bo byś sobie biedy narobiła. Ty implant już masz osadzone- hihi Pan dr to zrobił, na pewno nie masz ich teraz przesuwać. Masz je tylko tak ustawiać i ustabilizować by nie ułożyły się po swojemu- a nie przepychać je na inne miejsce.

A ten topik na razie schowaj do szufladki- zdążysz z nim do krawcowej pójść. Za dwa msc może się okazać że będzie dobry- bo piersi się ułożą i np. opadną.

No dobra a teraz sobie zemdleje

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:26   #14798
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
nie miałyście takiego pasa nad piersiami?? on najbardziej mi przeszkadza, nic nie mogę do niego załozyc bo ciągle wyłazi
ja obudziłam się w cudnym czarnym staniczku bez pasa, cos jak sportowy mimo, że na konsultacji dr mówił, że dają z pasem - pewnie to zależy od konkretnego przypadku.
Stary 2012-06-23, 22:26   #14799
KINIA_04
Przyczajenie

ANDZIKUS powiedz gdzie robiłaś piersi i jaki masz rozmiar? Bo Twoje sa supper.. takie bym chciala;p kurcze ja jeszcze nie znam sie na tych rodzajach implantow musze sie bardziej wdrożyć ;p żeby później nie żałować;p
Stary 2012-06-23, 22:32   #14800
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Bolesno alez sie ciesze ze u ciebie wszystko w porzadeczku gratuluje cycolinko dla mnie tez bylo najgorsze kichanie teraz juz jest spoko ale i tak zostal mi taki odruch jak czuje ze nadchodzi to sie zginam do przudu luzuje wtedy miesnie klatki i jest ok

ja dziś przerabiałam kaszel, niestety drapało tak w gardle, że musiałam, śmiszne dźwięki z siebie wydawałam, poza tym to ze mną jest naprawde dobrze, dziś nie brałam żadnych przeciwbólowych, dyskomfortu mi nie zniwelują a bólu jako takiego nie czuje
Wiadomo czuje się osłabiona, mam gorączkę, jestem opuchnięta ale nie cierpię

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczynki a propo bólu to ja jestem przyzwyczajona ze zawsze mnie bola te namiastki piersi hehe przed okresem po i w trakcie hehhe wiadomo ze to bedzie o wiele wiekszy bol ale jakby nie bylo jestem przygotowana hehehhe
jeśli będziesz miała tak jak ja to może się okazać, że przed okresem był większy ból niż teraz
Stary 2012-06-23, 22:34   #14801
MyaDiva
Zakorzenienie

Gwen- zaraz Ci wianek puszczę Wisłą idę zaraz na wianki.
A czemu Ty nie powiedziałaś przed operacją że chcesz takie piersi innego lekarza byśmy Ci poleciły Ja wiem, i powiem Ci na uszko że gdyby naszej Pani dr wyszły piłki to by to jak nic jako klęskę przyjęła A Ty niedobra dziewczyno nie grzesz - tylko na basenik idź w końcu i spróbuj rozciągnąć troszkę te mięśnie.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-06-23, 22:36   #14802
KINIA_04
Przyczajenie

mysle ze jak juz sie zdecyduje to chyba jednak Czechy dr Polak :P chcociaż i tak przez najblizsze kilka dni zamierzam przeczesac te forum i zobaczyc jezszce Wasze opinie
Stary 2012-06-23, 22:37   #14803
belseno
Zadomowienie

Cytat:
AA BALESENO kiedy dasz te zdjęcia???????zrozumiałam że dziś
Tak, tak właśnie wrzuciłam, oczywiście w staniorku, mam zakaz zdejmowania go przez co najmniej 7 dni ale jest naprawdę bardzo wygodny, bałam się że mnie pasami pospinają a tu miła niespodzianka

Dziewczyny a ile czasu ta opuchlizna na brzuchu będzie? Bo on to coraz większy mi się robi

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-23 o 22:50
Stary 2012-06-23, 22:54   #14804
issabel1
Raczkowanie

Bolesno no to super bardzo podobnie do mnie tez jakiegos bolu straszneo nie czulam bardzo sie ciesze ze tak fajnie u Ciebie

Klaudus a no widzisz tak sobie ubzduralam musze sie chyba walnac w lepetyne moze mi przejdzie

Dziewczynki znaczy co ze juz mam sie nie bac przekrecenia?? jesooo ale by mi ulzylo bo ja jakas przewrazliwiona na tym punkcie jestem ech..
No ale jak sie schylam bez staniczka to one ladnie mi sie zblizaja troche czuje jak mnie sie tam ten zelik przemieszcza ale tak poza tym to nic sie nie dzieje WIEC MOGE SIE PRZESTAC BAC??
Zamierzam jutro ubrac sie w nowy staniorek i troche w nim polazic kochane jutro 2 miesiace jak mam cycorki buziorki kochane

Edytowane przez issabel1
Czas edycji: 2012-06-23 o 22:56
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:57   #14805
KINIA_04
Przyczajenie

Kochane i powiedzcie mi z czym się musze liczyć po operacji.. jakie mnie wyrzeczenia czekają kilka tygodni po operacji prosze o kazdą informacje

Ja tez chce miec cycuszki zazdroszcze Wam

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

i o co chodzi z tym przekręcaniem? :P
Stary 2012-06-23, 23:07   #14806
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Mnie nie bierz pod uwagę bo moje musiały się przekręcić albo zrobić fikołka - to była kwestia czasu. U mnie skopane było tyle rzeczy, że nic by tych piersi nie uratowało- ani stanik, ani nawet modlitwy
Po 6 tygodniach piersi są już tak mocne że implant się nie przekręci . Nawet ten anatomiczny- bo jeśli jest osadzony prawidłowo nie ma prawa się przekręcić (oczywiście wyjątkiem są urazy, wypadki, upadki, uderzenia itp -no ale w takich przypadkach nawet okrąglasek się przesunie) Więc nie ma co się bać

Co do tego co robiłaś tym bandażem - to ja zaraz zemdleje a jak dojdę do siebie to Ci dupe zleje Czy trzymający stanik sportowy zrobi to co zrobiłaś swoim piersią??? W ŻYCIU! to co zrobiłaś można osiągnąć przy pomocy push-upa mocarza i do tego za małego (z dużą ilością gąbki). No chyba takiego stanika nie kazał Ci Pan dr zakładać? To miał być stanik sportowy , z mocną miską ( określiłaś to jako za małą- ja to raczej odbieram jako mocno trzymającą i uciskającą, a więc do sportów o dużej aktywności) . Taki stanik podpiera , zbiera piersi i stabilizuje- a nie ściska na siłę . Dobrze, że prochów od bólu już nie bierzesz i czułaś że Cię boli bo byś sobie biedy narobiła. Ty implant już masz osadzone- hihi Pan dr to zrobił, na pewno nie masz ich teraz przesuwać. Masz je tylko tak ustawiać i ustabilizować by nie ułożyły się po swojemu- a nie przepychać je na inne miejsce.

A ten topik na razie schowaj do szufladki- zdążysz z nim do krawcowej pójść. Za dwa msc może się okazać że będzie dobry- bo piersi się ułożą i np. opadną.

No dobra a teraz sobie zemdleje
ałaaaaa mayu nie bij już. ..skumałam i się wstydzę teraz że taka głupia jestem!!ale już zdjęłam i włożyłam doktorkowystanior a bandaż tylko tak jak zalecane noszę!!takiej podpowiedzi było mi trzeba...i masz rację,kazał mi kupić delikatnie zbliżający i trzymający,czyli trochę z mniejszą miską no i SPORTOWY...poczekam na ten co ma jutro przyjść i wam pokażę
tak powoli mi się rozwidniało w głowie że chyba nie powinno mnie boleća już po twoim ochrzanie wiem to na 100%ojj ja głupia!!!chciałam je przestawić w inne miejsce czy co????

BALSENO pytałaś w albumie czy mogę już tak śmigać??to było po 2 tyg i pan dr pozwolił mi na wyjścia ściągać bandaż,no i oczywiście na siebie uważam!!!

A MAYU pocieszyłaś mnie też tym że po 6 tyg,jak mówił dr nie ma się co martwić o przekręcanie,chyba że w(jak piszesz)ekstremalnych sytuacjach

ISSABELL jak widzisz ,mój dr mówił że 6 tyg już jest pozrastane i nawet powinnam (tak dziwnie )masować piersi,pokazał mi,żeby torebka nie przyrosła,chwytam implant od dołu najpierw i potrząsam nim tak jakbym chciała żeby ewentualnie przyrastająca torebke nie przyrosła..he..zrozumiałe ??/;-)ale nie jestem pewna tego masażu,bo nie byłam,wiadomo,zagojona i pan dr nie dał rady mi tego pokazać,po 6 tyg pojadę specjalnie po to żeby mi pokazał!!!także wyluzuj i już się tak nie bój!!!

BALSENO pytałam pana dr o opuchliznę i powiedział ze to nie ma nic wspólnego z samą op piersi tylko z innnym trybem życia po op,jak już....no ale ja też miałam brzuchol,ok kilku dni mi się unormowało w miarę,bo zaczęłam więcej się ruszać i może dlatego..nie wiem!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-23 o 23:15
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 23:24   #14807
belseno
Zadomowienie

Cytat:
BALSENO pytałam pana dr o opuchliznę i powiedział ze to nie ma nic wspólnego z samą op piersi tylko z innnym trybem życia po op,jak już....no ale ja też miałam brzuchol,ok kilku dni mi się unormowało w miarę,bo zaczęłam więcej się ruszać i może dlatego..nie wiem!!!
ja byłam po zabiegu cała spuchnięta i lekarz powiedział, że może mi brzuch opuchnąć i że to normalne tylko nie zapytałam ile to trwa z dłoni i stóp już mi zeszło.
Idę lulu bo mnie znowu gorączka rozkłada i mi zimnoo, dobrej nocy dziewczynki, papa
Stary 2012-06-23, 23:29   #14808
anne001
Raczkowanie

hmmm mi doktor od razu po operacji powiedział ze moze napuchnąć mi brzuch i faktycznie tak się stało, do dzis go jeszcze tak mam -11 dzien, a wazylam sie i schudłam mimo cycorków nowych które cos tam ważą pewnie dzięki za pomoc z tym ściąganiem piersi do siebie, też mam schize i pewnie bym się bandażowała... tak źle i tak niedobrze...
Stary 2012-06-23, 23:41   #14809
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ja byłam po zabiegu cała spuchnięta i lekarz powiedział, że może mi brzuch opuchnąć i że to normalne tylko nie zapytałam ile to trwa z dłoni i stóp już mi zeszło.
Idę lulu bo mnie znowu gorączka rozkłada i mi zimnoo, dobrej nocy dziewczynki, papa
balseno kurcze ale temperatura to normalne??????oby.. .spokojnej nocy!!!!
Stary 2012-06-24, 00:43   #14810
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Gwen- zaraz Ci wianek puszczę Wisłą idę zaraz na wianki.
A czemu Ty nie powiedziałaś przed operacją że chcesz takie piersi innego lekarza byśmy Ci poleciły Ja wiem, i powiem Ci na uszko że gdyby naszej Pani dr wyszły piłki to by to jak nic jako klęskę przyjęła A Ty niedobra dziewczyno nie grzesz - tylko na basenik idź w końcu i spróbuj rozciągnąć troszkę te mięśnie.
Puść mi wianek, puść Wyłowię
Oj bo ja wcale nie chce piłek. Bo mi o co innego chodzi że ja bym chciała w staniku piłki, bez stanika efekt bardziej naturalny , są ok. Bez stanika nie mogą być piłki bo to wygląda źle Chodzi mi o to że naturalne jak zapakujesz do push upa to miękki biust się tak rozleje i ułoży u góry, że cały cycek masz na gąbce i masz taki "obfity efekt". A ja nie zrobie takiego bo mam żelka i całej pojemności żelka nie upchnę do gory.
Gipsy - właśnie, nawet gdybym wygrała, to nieee wiem, czy bym sobie chciała zamienić. Z cyckami jak z dziećmi, idealne nie są ale kochać trzeba a jak przychodzi co do czego to nie chce oddać :P ani zmienić

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 03:02   #14811
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Sif no to masz zagwozdke z tym terminem, jak zrobisz piersi to nic w chałupie przynajmniej miesiąc nie ruszysz a jak nie zrobisz to pewnie do następnych wakacji czekać Ci przyjdzie. ja Ci powiem że nic się nie stanie jak miesiąc w nieodmalowanej chałupie pomieszkasz a cycuszki już będą
co do wyboru rodzaju implantów to nigdzie nie ma badań o wyższości jednych nad drugimi, mnie do mentorów przekonał przecięty implant z którego nic się nie wydostawało bo bardzo się bałam wycieków. Olivka pisała kiedyś że Broma zaczął pracować na mentorach więc może tylko dopytać trzeba.
Ku mojemu zdziwieniu i radości okazało się że mogę przesunąć urlop o 3 tyg. Nie sądziłam że uda mi się dostać urlop w innym terminie Więc zamiast 31 lipca będę mogła zrobić operację np. 20 sierpnia Więc zdążę wcześniej jeszcze coś porobić w mieszkanku. Mam tylko nadzieję, że dr będzie miał dla mnie czas w tym terminie (po niedzieli będę dzwonić), no i jeszcze żebym dostała od mojego lekarza to zaświadczenie że mogę się poddać operacji

A co do tych Allerganów, to czy są na tym wątku w ogóle – wśród aktywnych cycolinek – takie, które mają te implanty? Albo chociaż coś wiedzą na ich temat od strony praktycznej? Bo niby czytam sobie o nich w necie i teorię mogę poznać, ale proszę podzielcie się taką bardziej osobistą wiedzą, jeśli macie Kurczę, skoro dr mi takie zaproponował to chyba wie co robi, prawda? Pliiis napiszcie mi cokolwiek co wiecie o Allerganach...

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Sif, z tego co wiem u doktora placisz za pierwsza wizyte a druga jest gratisowa. Tak przynajmniej bylo w moim przypadku. Zapytaj moze jak to jest teraz.
Masz rację Po niedzieli będę dzwonić to zapytam. A Ty dlaczego zdecydowałaś się na innego lekarza?

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta mi cały czas taka myśl krąży po głowie czy zrobienie piersi oznacza że już nigdy nie usne w swojej ulubionej pozycji czyli na brzuchu....? jak to jest z wami po a opalonko na plaży? nie da rady położyć się na brzuchu żeby plecy opalić, a sex w pozycji klasycznej, czy np po pół roku czy roku wszystko jest dozwolone? męczy mnie to u mnie z tym spanie na plecach to bedzie jakas masakra zawsze na boku lub na brzuchu śpie...czasami staram sie zasnac na plecach w ramach przyzwyczajanie ale nie daje rady

O, no właśnie mnie też nurtują takie pytania i fajnie że można tutaj bez skrępowania pytać o to Nie wiem czy dobrze zapamiętałam, ale mi dr powiedział że przez 1-szy miesiąc spanie tylko na plecach, potem przez 3 miesiące można też na boku i dopiero potem na brzuchu...
A dziewczyny, jak jest z seksem? Bo ja lubię taki dość mocny i gwałtowny i w różnych nie zawsze super wygodnych pozycjach... czy będę musiała już z takiego seksu zrezygnować? Jakoś nie wyobrażam sobie przez kolejne lata kochać się tak na spokojnie A czy te cycuszki można potem miętosić i w ogóle się nimi zabawiać? Czy to mnie nie będzie bolało i nie zaszkodzi mi i cycuchom? Trochę mi niezręcznie zadawać takie pytania, ale wiem że można tu pisać o wszystkich wątpliwościach, więc to robię...

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
A jak mnie wybudzali i anestezjolog mowił do mnie oddychać, oddychać to pierwsze słowa jakie wypowiedziałam brzmiały odycham przeponowo tak mnie wyszkoliłyście i wiecie coo obudziłam sie i zamiast cycek bolały mnie pięty to takie śmieszne ale naprawde tak jak bym obtarcia miała, do tej pory to czuję
Wiecie co, przy wybudzaniu po operacjach ludzie mówią różne dziwne rzeczy i chirurdzy potem sobie opowiadają anegdoty Naprawdę czasem takie głupoty się wygaduje o które w życiu by się samemu nie posądzało, w głowie się wszystko przestawia A najlepsze jest to, że jedną z takich reakcji przy wybudzaniu jest zwiększenie pobudzenia seksualnego, tzn. pojawia się bardzo silne podniecenie i wielka ochota na seks Totalny brak hamulców i świntuszenie pod adresem personelu medycznego, który nas wybudza

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
no to może i miałam, ale nie pamiętam ani bólu gardła nie miałam, a przed operacją kazali powyjmować kolczyki ale w języku mogłam mieć, więc albo im nie przeszkadzał albo uważali bo po operacji nie miałam żadnego dyskomfortu w ustach i gardle
O, to ciekawa sprawa z tymi kolczykami. Jak dawno temu miałam operację w narkozie, to też kazali mi wyjąć wszystkie kolczyki i tak teraz się zastanawiałam czy z języka też kazaliby wyjąć, a Tobie nie kazali. W sumie chyba i tak wyjmę, chociażby ze względu na tą rurkę, bo będę się bała że właśnie zahaczą o kolczyk czy coś

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Belseno - moje koty też mi takie harce urządzały a jeden z nich prawie 7kg waży xD Ja wstawałam sama, od razu, podciągając się tak jakby za udo i robiąc 'kołyskę' ale większość tutaj trochę czasu potrzebowała zanim się mogła bez pomocy obyć.
No właśnie jak to jest z tym spaniem i wstawaniem? Bo gdzieś czytałam na tym wątku, że nawet na siedząco niektóre z Was spały... A dlaczego tak ciężko się wstaje, tzn. dlaczego ten ból jest rano najgorszy? Bo mi dr też to mówił, że ranki są najgorsze, ale nie pamiętam już dlaczego

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
BELSENO
Ja jeszcze nie mam terminu , bardzo chcem powiekszyc sobie piersi ale nie ukrywam ze sie boje , siedzę sobie tutaj z wami i dojrzewam do podjęcia ostatecznej decyzji . A największy problem to mam z moim Tż , bo on sie na to nie zgadza, i jak tylko zacznę temat CYCKI to nawet nie chce rozmawiać . Ale ja wiem ze jeżeli sama podejmę decyzję to nikt mi nie zabroni .

Wiesz co, mój TŻ też długo się temu sprzeciwiał, ale ja tyle o tym mówiłam, że w końcu zrozumiał, jakie to dla mnie ważne i teraz mnie już w tym wspiera, chociaż oczywiście nadal twierdzi że wg niego jest to zupełnie niepotrzebne (ale faceci chyba tak mają, że nie, że po co, że sztuczne, że mi się taka podobasz i taką cię kocham, ale potem jak są nowe cycuszki to one też się okazują fajne ).

A w ogóle to co do facetów, jak niedawno oglądałam zdjęcia jakiejś modelki z dużymi cycorkami, to niektóre komentarze facetów były żenujące, w stylu że cycki sztuczne, więc ogólnie ble, okropność, obrzydliwość, że w ogóle jak to wygląda, że oni nigdy by takiej nie tknęli itd. itp.... taaa, jasne, a na ulicy to pewnie by się cali zaślinili jakby taką laskę zobaczyli, pewnie sami atrakcyjnością nie grzeszą

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
To znaczy, że powietrze wdychamy i wypuszczamy właśnie przeponą, czyli mięśniem znajdującym się nad pępkiem, a mięśnie pomocnicze (międzyżebrowe i piersiowe) pozostają bez ruchu (prawie). Mam nadzieję, że tych nazw nie pokićkałam, bo ja zajmuję się tym od strony praktycznej, nie teoretycznej

Ooo, fajnie że napisałaś taki instruktaż, przyda się

Cytat:
hej KINIA pewnie dziewczyny powiedzą co i ja...że warto przed ciążą i pełno dziewczynyn to robi...i nie żałuje,a i sama ciąża nie powinna wpłynąć jakoś destrukcyjnie na implanty,ale ..skontaktuj się z lekarzemjak już wybierzesz chirurga to on rozwieje wszystkie twoje wątpliwości,ale na pewno to nie problemniech wypowiedzą się te przed dziećmi bo ja już akurat mam piersi po dwóch ssaczkach,przed ciążami nie myślałam o operacji,nawet nie przyszło by mi to do głowy...a teraz...a teraz jestem mega szczęśliwa że mam piersi
Klaudeczka super że to napisałaś, ja jakiś czas temu o to pytałam i nikt mi nie odpowiedział Trochę się u doktora zestresowałam, bo jak mu powiedziałam że jeszcze nie rodziłam i planuję za 2 lata, to powiedział że nie ma sensu robić, bo później jest spore prawdopodobieństwo konieczności poprawki. Ale przecież po ciąży i karmieniu to każdej kobiecie się zmieniają piersi, niezależnie czy ma implanty czy nie, prawda?... No ale to tak na wstępie mi powiedział i nie było to na zasadzie że mi nie zrobi, bo to bez sensu, tylko na zasadzie że muszę mieć tego świadomość, że może być później konieczna poprawka więc suma sumarum zapłacę za ładne piersi 2 razy (a wydatek to jednak spory) W każdym razie dla mnie to jest chyba największa wątpliwość związana z powiększeniem cycuszków

Cytat:
A czy to się może zdarzyć tylko przy poważnych urazach, czy też przy zwykłym przewróceniu się, omdleniu, zderzeniu z inną osobą, uderzeniu się czymś lub o coś (przecież to się zdarza na co dzień...)? W ogóle często się zdarza że implant się przekręca?

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-06-24 o 03:06
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 09:23   #14812
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Hej dziewczynki
Buziaki dla Was wszystkich... tak się przypominam, żebyście o mnie pamiętały
U nas ok, rośniemy... obie...

Gratuluję wszystkim nowym cycolinkom i trzymam kciuki za efekty końcowe

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 10:52   #14813
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam jeszcze pytanko, które oczywiście mój stary wymyślił, bo on tylko leży i analizuje .
Dwa tygodnie przed operacją mam przelać pieniądze na implanty i zrobić badania krwi. A co będzie, jeśli okaże się, że jakiś tam wynik jest niedobry i nie będę mogła mieć operacji? Co z przelaną kaską za implanty? Przepada? Zwrócą? Nie chcę dzwonić do dr z każdą głupotą .
anik ja wlasnie chcialam pytac o to samou mnie sprawa jest tym bardziej skomplikowana ze bede w pl okreslona ilosc czasu i ktos musi mi pomoc to bedzie maz i on tez ma okreslony urlop

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez KINIA_04 Pokaż wiadomość
hejka Dziewczyny? jestem tu nowa ;p i niestety nie jestem jeszcze po operacji narazie rozwazam to i czytam Wasze wypowiedzi.. strasznie mnie nakerecilyscie hehe ;p powiedzcie mi prosze czy warto powiekszac biust przed ciążą? bo jak narazie mam 22 lata i dzieci planuje dopiero za jakies pare lat (mysle ze tak do 6 lat;p) jak narazie siedze za graniaca i oszczedzam na domek w polsce ;p ale moj chlopak powiedzial ze na cycuszki mogę troszke skubnąć z konta hehe

ps mam mały biuscik dlatego nie chce szalec mysle ze C mi wystarczy (do tego jestem drobiutka waze 46kg przy wroscie 166cm)
ja mam 25 lat dzieci planuje gdzies za 5 mysle ze nie warto czekac po ciazy bo potem jest wiele wazniejszych spraw niz cyce i wszytsko moze sie przesunaci tak powinnam to zrobic 2 lata temu
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 11:52   #14814
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Witam Wszystkie Kobitki
Pisałam tu juz ale cos moj komentarz sie nie ukazal eh...
Czytam was od deski do deski chcac uzbierac jaknajwiecej informacji na ten temat, jestem juz zdecydowana na powiekszenie piersi :P i 26 mam konsultacje u chirurga mam 25 lat i jestem jeszcze przed ciaza ciesze sie bardzo i juz nie moge sie doczekac co tam mi doktorek opowie.
Mam nadzieje ze troszke tu zawitam i troche sie wcisne w towarzystwo bo bardzo mi sie tu podoba..
Pozdrawiam was serdecznie
Stary 2012-06-24, 12:10   #14815
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Dzisiaj 2 miesiace z moimi cycorkami One sa juz jakbym je miala od zawsze kochane nowe zdjecia w albumiku zapraszam ale ja mysle ze sie nie zmienily od ostatniego razu

Bolesno jak sbie kochana radzisz ?
Stary 2012-06-24, 12:44   #14816
gwendolinka
Zadomowienie

Sif wg mojej opinii to z tym sexem będziesz musiała się wstrzymać. Przez pierwsze 2 tygodnie to w ogóle chciałabym cie widzieć jak masz na to ochotę jak niektóre dziewczynki nawet rak do góry nie mogą podnieść
Raczej to jest wszystko do przejścia, później tak raczej normalnie, ale z tym mietoleniem piersi to reż raczej dlugo trzeba poczekać. Bo masz w środku przeciez rany i to sie wszystko musi zrosnąć, nie można targać bo sie poprzesuwa ) Swoje trzeba odczekać. A później to hulaj dusza.........Ja pół roku SPAŁAM w topiku elastycznym a co mówić o miętoleniu... to, to nie

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Ja mam 23 lata, miałam 22 jak cycki robiłam i uważam, że mogłam zrobić to rok wcześniej. W sumie, oceniając całą eskapadę z cyckami to zrobiłam to w idealnym momencie bo byłam 1. zmotywowana, 2. przekonana i po 3. nie miałam takich wątpliwości jak wy. Dziecka to nigdy nie można planować, bo zazwyczaj pojawia się niespodziewanie Ja co prawda ich nie mam, może kiedyyyś bede miała, ale znając moje szczescie w "miłości" to nie bedzie to w najblizszej dekadzie. Zresztą każdy kto robi piersi musi zakładać ze nie ma "gwarancji na ciążę" ani na przytycie, schudniecie itd. Trzeba dbać i koniec. (Pewnie u mnie to nawet po ciazy nie wiele sie zmieni bo ja mam mało swojego gruczołu . w czasie ciazy to chyba sie gruczoły po prostu powiekszaja, prawda? Noo to u mnie nie ma sie co powiekszać za bardzo) . Moja jedyna obawą było to że idę na operację z próżności i za karę mogę sie nie obudzić, bo jestem raczej słabowita. ....ale przeszlam jak perszing Raz dwa CZy i bólowo do zniesienia w moim przypadku.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cycolinki powiem Wam jeszcze dziś na rozluźnienie ....
że jestem znow na diecie. znów hahaha. Moze kiedyś jakieś rezultaty przyniesie... Nie moge dobić do tej mojej wagi sprzed operacji 54 , a ostatnio to już wazę jak mały tucznik ) Jak będzie efekt to bede krzyczeć Dziś sobie tak poczytuję, bo mam czas spokojnie z kawusią usiaść ...

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez KINIA_04 Pokaż wiadomość
Kochane i powiedzcie mi z czym się musze liczyć po operacji.. jakie mnie wyrzeczenia czekają kilka tygodni po operacji prosze o kazdą informacje

Ja tez chce miec cycuszki zazdroszcze Wam

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

i o co chodzi z tym przekręcaniem? :P

Przede wszystkim a najblizszym czasie PO operacji ciezko ci bedzie wstawać z łożka, myć włosy, prowadzić auto, podnośić rece a nawet ukroić kromkę chleba, wiec lepiej kupić krojony"
Po ok 3 tygodniach powinnas byc w miarę sprawna ale nadal nie można niczego dźwigać. Ostrożnie sie obchodzić, oszczedzać.
Muusisz na kilka najblizszych miesiecy wykluczyc sport. Przede wszystkim bieganie, skakanie i rowniez jazde na rowerze bo co jeśli ktoś w ciebie wjedzie? Basen można uskuteczniać najszybciej bo to jest niekontuzyjne zupełnie.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-24, 13:44   #14817
suples
Raczkowanie

GG do suples

Hej dziewczyny jestem tutaj po raz pierwszy!!!
Pomocy mam 23 lata i chciałabym powiększyć piersi ale czy któraś robiła to w Warszawie lub w Niemczech ?obecnie mieszkam w Hamburgu i nie wiem gdzie lepiej je zrobić Strasznię się boję jakis komplikacji
Proszę napiszcie mi o waszych doświadczeniach!!!

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 13:59   #14818
belseno
Zadomowienie

Cytat:
balseno kurcze ale temperatura to normalne??????oby.. .spokojnej nocy!!!!
Witajcie Kochane, u mnie 3 doba i hmmm... jest naprawdę dobrze, z każdym dniem i każdą godziną widzę zmianę w samopoczuciu. Co do gorączki to w oświadczeniu, które podpisywałam było napisane, że przez kilka dni może się utrzymywać tak ok 38st, ja miałam 37.6 więc jest w normie. Rano obudziłam się już bez. Samej wstać mi się nie udało, mąż mnie podniósł ale do jutra muszę opanować tą sztukę bo inaczej będę musiała wstać o 7.30 jak będzie wychodził do pracy albo czekać aż wróci Ale za to sama się opieram na sofie czy krześle z oparciem i sama z niego wstaję więc jest postęp, zakres ruchu rąk zwiększył się niesamowicie, bez problemu umyłam twarz i nawet uczesać mi się udało aa i wczoraj sama się umyłam oczywiście od pasa w dół bo staniora zdjąć nie wolno, tylko z wytarciem lekki problem był i poprosiłam o pomoc A dziś sama sobie zrobiłam kanapkę i wypiłam dziś pierwszą kawę od zabiegu mniammm. Zrobiłam ją sama tylko słoiczka z kawą z górnej szafki nie dałam rady dosięgnąć a i mam na dziś ambitny plan umyć sobie włosy AAA i dziewczynki, nie wzięłam dziś nic przeciwbólowego nawet profilaktycznie

issabeli widziałam te Twoje skarby i aż dziw bierze, że natura odrazu Ci takich nie dała, naprawde wyglądają jak Twoje

Sif co do seksu to myślę, że będziesz musiała zrezygnować z mocnego ale tylko na początku, nawet jak byś chciała to Twoje ciało odmówi Ci posłuszeństwa. Ale pózniej to hulaj dusza piekła nie ma
Co do spania to pierwsze 2 noce spałam w pozycji półsiedzącej - tak poprostu jest najwygodniej, najmniej ciągnie, łatwo jest się ułożyć i prościej wstać, wczoraj już bardziej płasko ale nadal na 2 poduchach a rano jest najgorzej bo przez noc praktycznie się nie ruszasz, leżysz dokładnie tak jak się ułożysz wieczorem i masz zastałe mięśnie i potrzeba troszkę czasu żeby je rozruszać ale tragedii nie ma Ja mam tak, że niby mnie nie boli i bardzo chcę sama wstać ale nie daje rady i koniec. Jak się mocno naprężam to mnie ciągnie i pobolewa i boje się, że coś sobie naderwę w środku i odpuszczam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-24 o 15:07
Stary 2012-06-24, 14:06   #14819
gwendolinka
Zadomowienie

belseno trzymam kciuki za coraz lepsze samopoczucie...ale to jest tak że lepiej sie czujesz... zaczynasz szarżować i później cycki robią sie jak kamienie i padasz... Z tymi wlosami lepiej poproś o pomoc. To jest chyba za bardzo ambitny plan jak na dzien 3 ? :P

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-24, 14:43   #14820
MyaDiva
Zakorzenienie

Gwen- wianek już pewnie dopływa i lampion dołożyłam ale te spadały na krańcach W-wy więc go nie wypatruj Ale był pokaz zimnych ogni -no szok, pobili chyba wszytskie rekordy- na bogato się miasto pokazało, oj na bogato Ciekawe skąd oni nagle tyle funduszy na wszystko mają
A z tymi piersiami naturalnymi to jest dokładnie jak piszesz- całego można ułożyć w dekoldzie a dół gabką wypełnić . I będą się wylewać w dekoldzie - nasze nie są takie mobilne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości