"Żart" panów Wojewódzkiego i Figurskiego. Czy rzeczywiście żart, według Was? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 16:04   #61
Hultaj
BAN stały

Dot.: "Żart" panów Wojewódzkiego i Figurskiego. Czy rzeczywiście żart, według Was?

A tak w ogóle to od kiedy nastała moda na wszelkiej maści reality szoły plus dochodzą portale plotkarskie - to jak dla mnie bardzo wiele rzeczy w mediach jest chamskich.

Mnie osobiście dużo bardziej irytuje, jeśli musi, np. dziennikarka poklepująca serdecznie kogoś do kamery i rozmawiająca o czyimś intymnym problemie. Żeby już nie powiedzieć wyciągająca intymne zwierzenie. Pokazywanie kastingu i jak nastoletnia ''piosenkareczka'' popłakuje, bo tęskni za mamą.
Aktorki czy pogodynki jak ma idiotyczną minę bo przełyka sok albo jak jej się podwinie kiecka i widać wkładkę w majtkach.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 16:35   #62
Jessi909
Raczkowanie

Dot.: "Żart" panów Wojewódzkiego i Figurskiego. Czy rzeczywiście żart, według Was?

Cytat:
Napisane przez Naya_ Pokaż wiadomość
Nie wiem jak taką wypowiedź można zakwalifikować do czarnego humoru.
Zależy jeszcze czym dla kogoś jest czarny humor.
Ja lubię kawały rasistowskie (nie jestem rasistką, ale czasem te kawały są naprawdę dla mnie śmieszne) i dosyć drastyczne, jestem przyzwyczajona do tego typu humoru dlatego nie jestem oburzona tym, co zostało powiedziane w WFie.
Stary 2012-06-23, 16:59   #63
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość

zluzuj gumę. Tzw. artystyczne środki wyrazu bywają kontrowersyjne, tak to już bywa. To tak ogólnie uważam, bo akurat ci dwaj panowie i ich pomysły to jak dla mnie nie stanowią szczególnego przedmiotu zainteresowania.
A Ty ja scisnij w takim razie ? Rozumiem, ze nie odrozniasz dezaprobaty dla zjawiska/zachowania, od emocjonalnego podejscia do niego
Jakie tam znowu srodki wyrazu i jakie kontrowersyjne - dwa prymitywne chamy, "artysci" a nie artysci.
Jak dla mnie niech sie kisza w swoim szambie ile wlezie, mnie tam nie obchodza, tylko z jakiej racji na nich maja sie zrzucac podatnicy?

Cytat:
A propos, ja jestem ciekawa, gdzie ci wszyscy ludzie którzy teraz jeżdża z chorągiewkami na autach masowo kupowanymi w kioskach, zamierzają je przechowywać? Do śmieci przecież nie pójdą, prawda?
W jaki to niby sposob cokolwiek usprawiedliwia?
To cale Euro to jeden wielki jarmark, ot dostali igrzyska.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 18:19   #64
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Konto usunięte

Cytat:
A tak w ogóle to od kiedy nastała moda na wszelkiej maści reality szoły plus dochodzą portale plotkarskie - to jak dla mnie bardzo wiele rzeczy w mediach jest chamskich.

Mnie osobiście dużo bardziej irytuje, jeśli musi, np. dziennikarka poklepująca serdecznie kogoś do kamery i rozmawiająca o czyimś intymnym problemie. Żeby już nie powiedzieć wyciągająca intymne zwierzenie. Pokazywanie kastingu i jak nastoletnia ''piosenkareczka'' popłakuje, bo tęskni za mamą.
Aktorki czy pogodynki jak ma idiotyczną minę bo przełyka sok albo jak jej się podwinie kiecka i widać wkładkę w majtkach.
Nie tylko Ciebie denerwuje. Ale to już temat na osobny wątek.
Ja również będę w mniejszości bo wg. mnie również rozpętała się histeria na miarę skandalu z Dodą. Powiedziała coś głupiego (w każdym razie w głupi sposób), ktoś poczuł się obrażony, w związku z tym ma za to płacić.
To dla mnie trochę tak jakby ktoś poczuł się obrażony, że w telewizji leci disco polo, podczas gdy on jest koneserem rocka i w związku z tym żąda od stacji odszkodowania za straty moralne i estetyczne.
Ja sama mam mieszane uczucia w stosunku do poczucia humoru Wojewódzkiego i jego sposobu bycia, ale skoro prowadzą tę swoją audycję z Figurskim już od kilku lat w takiej, a nie innej konwencji, to chyba wiadomo czego można się po nich spodziewać - w każdym razie nie tego, że zaczną naśladować Kabaret Starszych Panów.
Może mi się taka konwencja nie podobać, ale to nie znaczy, że trzeba ruszyć z krucjatą bo usłyszałam coś na co reaguję emocjonalnie.

Edytowane przez 7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Czas edycji: 2012-06-23 o 19:12
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 19:03   #65
Wyrak
Zakorzenienie

Nie rozumiem skad sie bierze tlumaczenie chamstwa i zburaczenia "konwencja" O tempora, o mores

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 19:05   #66
Hultaj
BAN stały

Cytat:
A Ty ja scisnij w takim razie ?
co za wyrafinowana riposta.
Cytat:
Jakie tam znowu srodki wyrazu i jakie kontrowersyjne - dwa prymitywne chamy, "artysci" a nie artysci.
Jest cała masa happeningów, instalacji artystycznych, których autorzy mieszani są z błotem i/lub ''wzbudzają kontrowersje'', bo coś się komuś nie podoba. Po 2 bohaterowie tegoż skandalu nie muszą być nawet artystami, w ich sytuacji chyba powinno się raczej mówić o dziennikarskiej prowokacji...
Cytat:
tylko z jakiej racji na nich maja sie zrzucac podatnicy?
ale przecież zdarzenie z flagą miało chyba miejsce w prywatnej telewizji.
Po 2 oni są w mediach bo ktoś ich chce słuchać/oglądać, więc jakie ''muszą''? A np. niektórzy ludzie nie tolerują radia na literkę m ;-) i jakoś wszyscy w społeczeństwie funkcjonują prawda?
Cytat:
W jaki to niby sposob cokolwiek usprawiedliwia?
w mojej ocenie, może patrz punkt prowokacje dziennikarskie. ;-)
Cytat:
To cale Euro to jeden wielki jarmark, ot dostali igrzyska.
Nie kumasz. Żadna nowość zresztą.
Mam na myśli to, że teraz na fali entuzjazmu są chorągiewki na samochodach, i spoko, mnie to w niczym nie przeszkadza, natomiast ośmielam się wątpić, że nie znajdą się osoby, które gdy po wszystkim zdejmą te przybrudzone smogiem i postrzępione na wietrze symbole po prostu je wyrzucą mniej lub bardziej po tajniacku i olewczo do śmieci.
Cytat:
bo wg. mnie również rozpętała się histeria na miarę
tak samo uważam, aż trzeba wszędzie było dawać niusa i teraz każdy się wielce może oburzać.
Chociaż akurat jest jakaś ironia, ktoś sam się oburzył na blacharę i poleciał do sądu a potem ktoś się oburzył na pijących wino i też poleciał do sądu. ;-)

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2012-06-23 o 19:11
Stary 2012-06-23, 19:11   #67
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie rozumiem skad sie bierze tlumaczenie chamstwa i zburaczenia "konwencja" O tempora, o mores
Ja ich nie tłumaczę, tylko stwierdzam fakt, że przyjęli taki, a nie inny styl wypowiedzi na antenie w tej audycji. Podobnie jak w założeniu chamski i zburaczały miał być tytułowy bohater komedii pt. "Borat".
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 19:16   #68
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Podobnie jak w założeniu chamski i zburaczały miał być tytułowy bohater komedii pt. "Borat".

dlatego uważam, że mają ''linię obrony''.
Stary 2012-06-23, 20:43   #69
paula78
Zakorzenienie

EE chyba przesadzacie, mnie to akurat rozbawiło i tyle.
Ile razy śmiałyście się z Jasia z kawałów, ciemnoskórych,blondynek.. .?
Dlaczego ma sie to różnić od pogawędki WF ?
bo na antenie ? ale w domu, we wlasnym gronie juz można ?

Taka audycja, robią sobie jaja z róznych innych ludzi, postaci, wydarzeń (smoleńsk).

Szczególnie, że każdy wie, że W. to jednak inteligenty, oczytany facet, który na szczęście może sobie pozwolić na szczerość w każdej formie.

Jak zwykle czyli po polsku -napuszamy się i obrażamy .I dostajemy "sraczki politycznej" kiedy sprawa dotyka sąsiadów za wschodniej granicy.

Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2012-06-23 o 20:47
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 21:04   #70
frezja18
Zadomowienie

ale o ile więcej osób zaczęło słuchać tego radia ? bo tym dwóm panom i szefom radia pośrednio o to chyba chodziło
Stary 2012-06-23, 21:55   #71
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Jak zwykle czyli po polsku -napuszamy się i obrażamy .I dostajemy
Ja tam kocham od dzieciaka ;-) MP np.,
mnie w to nie mieszaj.
Stary 2012-06-23, 22:10   #72
Mileva_
Zakorzenienie

Jeśli dla kogoś to są autorytety, to pozostaje mi tylko pogratulować; ciekawe czy gdyby sytuacja dotyczyła czyjejś znajomej Ukrainki, również byłoby wesoło, zabawnie i bez napuszania i obrażania
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 22:18   #73
morsmordre
sajkolidżist

Dziś na fejsie przybyło Esce Rock około 50 lajków o ile dobrze zapamiętałam poranną liczbę. Niby niewiele, ale jednak Żałuję, że nie zaczęłam monitorować liczby ich fanów od początku afery.

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 09:42   #74
Hultaj
BAN stały

No, bo jak ktoś nie odczuwa spinu to od razu autorytety,
co do znajomej nietrafiony przykład, co to ma do rzeczy; zresztą ogólnie uważam, że z poprawnością polityczną nie ma co popadać w żadną skrajność, inaczej łatwo o absurdy.
Stary 2012-06-24, 10:03   #75
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
EE chyba przesadzacie, mnie to akurat rozbawiło i tyle.
Ile razy śmiałyście się z Jasia z kawałów, ciemnoskórych,blondynek.. .?
Dlaczego ma sie to różnić od pogawędki WF ?
bo na antenie ? ale w domu, we wlasnym gronie juz można ?

Taka audycja, robią sobie jaja z róznych innych ludzi, postaci, wydarzeń (smoleńsk).

Szczególnie, że każdy wie, że W. to jednak inteligenty, oczytany facet, który na szczęście może sobie pozwolić na szczerość w każdej formie.

Jak zwykle czyli po polsku -napuszamy się i obrażamy .I dostajemy "sraczki politycznej" kiedy sprawa dotyka sąsiadów za wschodniej granicy.
A ja uwazam, ze zarty, które moga urazic, zranic kogos osobiscie to zadne zarty. Z pewnych rzeczy zwyczajnie zartowac sie nie powinno. Ciekawe, czy tak samo by Cie bawił ten sam zart o Tobie w roli głownej, jakby jakis Twoj kolega zazartował sobie, ze zgwałciłby Cie, ale jestes taka wstrętna i nie ma ochoty. No zart przedni,rzeczywiscie.

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2012-06-24 o 10:05
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 10:05   #76
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dokładnie.
Tak samo obraźliwy będzie żart o anorektyczce w obecności anorektyczki
Umówmy się, po prostu z pewnych rzeczy się nie żartuje, bo... nie są śmieszne.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 10:23   #77
Hultaj
BAN stały

tylko to, co jest śmieszne jest subiektywne.
Cytat:
ze zgwałciłby Cie, ale jestes taka wstrętna i nie ma ochoty.
na pewno bardzo bym się przejęła ;-), szczególnie, że jakieś 90% facetow kompletnie nie wzbudza mojego zainteresowania seksualnego , tyle, że tego nie mówię. + Jak czytam na wizażu jak dziewczyny są obrazone bo im kolega powiedział że są grubiutkie a one przecież mają ciałka i się tyllle już odchudzają i jak on mógł cham jeden to uważam, że raczej nieźle brak im dystansu i tyle.
Stary 2012-06-24, 10:25   #78
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34895062]Dokładnie.
Tak samo obraźliwy będzie żart o anorektyczce w obecności anorektyczki
Umówmy się, po prostu z pewnych rzeczy się nie żartuje, bo... nie są śmieszne.[/QUOTE]
No własnie, z pewnych rzeczy sie nie zartuje, np z chorych, kalek, czy narodowosci, wiary, bo takie zarty tylko obrazaja i ranią.

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2012-06-24 o 10:29
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 10:43   #79
Jessi909
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
No własnie, z pewnych rzeczy sie nie zartuje, np z chorych, kalek, czy narodowosci, wiary, bo takie zarty tylko obrazaja i ranią.
To ja nie wiem gdzie wy żyjecie
W niektórych kręgach takie żarty są na porządku dziennym i nikt się nie oburza.
Wystarczy zajrzeć na sadistic.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 10:44   #80
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uwazam, ze zarty, które moga urazic, zranic kogos osobiscie to zadne zarty. Z pewnych rzeczy zwyczajnie zartowac sie nie powinno. Ciekawe, czy tak samo by Cie bawił ten sam zart o Tobie w roli głownej, jakby jakis Twoj kolega zazartował sobie, ze zgwałciłby Cie, ale jestes taka wstrętna i nie ma ochoty. No zart przedni,rzeczywiscie.
Dokładnie, wątpię, by kogoś rzeczywiście to wprawiło w dobry humor. Zwłaszcza po namyśle.
Stary 2012-06-24, 10:47   #81
karinkowa
Rozeznanie

Cytat:
to w takim razie jakie sa neutralne tematy zartow? takie ktore nikogo, nigdy, w absolutnie zaden sposob nie obraza, nie zrania, nie dotkna?
Stary 2012-06-24, 10:49   #82
Hultaj
BAN stały

z króla nie żartuj, z królowej nie żartuj, z papieża nie żartuj, et caetera...

I chyba niektórzy musieliby się przywiązać za nogę do ramy łóżka żeby z nadęcia nie odlecieć.
Dla mnie to jest eot, nie chciałabym żyć w świecie, w którym ktoś miałby mówić, z czego wolno zakpić a z czego nie.
Stary 2012-06-24, 13:45   #83
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
akurat tej audycji nie sluchalam, bo mialam egzamin, ale zgadzam sie.

wielce obruszeni sluchacze wyrzygiwali, ze wiecej nie beda tego radia sluchac. tragedia

no tragedia.

jak mam okazje posluchac ich audycji to zawsze mnie rozbawia. lubie ich poczucie humoru. znajac typ ludzi podobnych do nich, rozumiem, ze nie chodzilo im o obraze ukrainskich kobiet. bardzo sie ciesze, ze nie wszyscy sa tacy mdli i bezplciowi.
poza tym nastepnego dnia byly oficjalne przeprosiny.
Jak można GARDZIĆ CZŁOWIEKIEM (KOBIETĄ w tym przypadku) i żartować z takiego czynu jak gwałt ?! JAK MOŻNA USPRAWIEDLIWIAĆ TAKI CYNIZM ?! Polaczki, szare myszki, które oglądają Kubę i są zachwyceni jego wyzwoleniem i wolnością słowa, tak go bronią ?! Nie ma to związku z mentalnością Polaków, lecz tylko i wyłącznie z faktem, że to było zachowanie niegodne człowieka ! Gardzenie i szydercze "żarty" z kobiet, z kraju, którym wiele się od nas nie różni !

Kuba się starzeje a wraz z nim jego humor...niestety:/

Aha i śmiać mi się chce kiedy takie chamskie zero, używające rynsztokowego języka, z rynsztokowym poczuciem humoru, ma czelność porównywać się do Gomborwicza......
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 13:56   #84
Hultaj
BAN stały

to już od polaczków i szarych myszek wyzywać można? Jak rozumiem, to jest takie światowe.

A propos uwłaczania godności, jak dla mnie avatarek z rozchylającymi się damskimi gołymi nogami pokazywanymi niemal po same krocze jest mega seksistowskie, to jest dopiero szyderczy żart z kobiet i pogardliwość.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2012-06-24 o 13:58
Stary 2012-06-24, 14:12   #85
201703061208
Konto usunięte

ciekawe czy wojewódzki tak chętnie by się śmiał z samego siebie-mam kryzys wieku średniego, jestem zidiociałym prostakiem na którego żadna laska nie poleci jak nie ma kasy więc muszę co rusz przyszpanować jakąś furką, cóż jak się sobą nic nie reprezentuje to trzeba zastąpić pokaźnym portefelem hahaa ale to śmieszne
dobry żart KUPY wart
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 14:14   #86
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Cytat:
to już od polaczków i szarych myszek wyzywać można? Jak rozumiem, to jest takie światowe.

A propos uwłaczania godności, jak dla mnie avatarek z rozchylającymi się damskimi gołymi nogami pokazywanymi niemal po same krocze jest mega seksistowskie, to jest dopiero szyderczy żart z kobiet i pogardliwość.
Akurat mój avatar nie jest przedmiotem tematu....jakby ktoś zapomniał o czym tu mowaI to że widnieją na nim nogi kobiety nie oznacza tego że nimi gardzę....ochłoń i przyklaskuj dalej brakowi wyczucia.
Ja zdania nie zmienię, Wojewódzki porównuje siebie do Mrożka i Gombrowicza - ludzi światłych, inteligentnych, obytych i kulturalnych. W rzeczywistości nie posiada on jednak żadnej z wymienionych wyżej cech i odwrotnie do zamierzeń powyższych prozaików, zaniża poziom intelektualny swoich odbiorców.
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 14:31   #87
laisla
Zakorzenienie

Lubię Wojewódzkiego, chyba najbardziej z tych wszystkich "osobowości" medialnych, ma dystans do siebie, jego programy trzymają przy ekranie, a często balansuje na granicy dobrego smaku, właściwie zawsze, taki jego urok, ja to kupuję. Ma coś do powiedzenia, nie jest pustakiem, którego często z siebie robi. Co do Figurskiego to nie mam zdania, nie słyszałam nic, z tego, co mówił. Jeśli chodzi o żart o Ukrainkach, to im nie wyszło, prostacki był bardzo.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 14:40   #88
Hultaj
BAN stały

No widzisz a ja sobie ''nie życzę'' tekstów o polaczkostwie, nadinterpretacji: ''przyklaskiwanie'' i ''zachwycenie'' i uprzejmie Cię informuję, skoro tak wytykasz paluchem to i owo, że dla mnie jako kobiety Twój rozkoszny avatar jest obraźliwy bo jestem kimś więcej niż opalonym mięskiem do przelecenia.
Cytat:
Ja zdania nie zmienię
Nie wymagałabym tego.
Cytat:
Wojewódzki porównuje siebie do Mrożka i Gombrowicza -
no i niech się porownuje, przecież Ty Mrożka widzieć w nim nie musisz.
I niektórzy ludzie potrafią zażartować nawet z tematyki gwałtu i zrobić to w taki sposób, żeby nikt nie musiał się czuć jakby mu ktoś przejechał po kręgosłupie lodowatą gąbką. ;-)

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

I dla jasności.
Dla mnie ten, jak panowie nazywają, żart, był beznadziejny ale to medialne moim zdaniem polowanie na czarownice teraz wprawia mnie jednak w delikatnie mówiąc zdumienie. ;-)

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

A Figurskiemu zwyczajnie się dziwię, że tak się rozpędził i nie ugryzł w język, skoro pracuje przy Euro i jest komentatorem. Jak dla mnie nie chciał być mniej błyskotliwy od kolegi i zaliczył piękną wpadkę. ;-)

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2012-06-24 o 14:35
Stary 2012-06-24, 17:48   #89
_vixen_
Zakorzenienie

Ja się chyba starzeję, bo jakoś średnio mnie ekscytuje, co tam kto głupiego w radiu powiedział. Jakby ktoś tam gdzieś tam się obraźliwie o Polakach wypowiadał, też bym to gdzieś miała i honoru nie broniła.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 18:03   #90
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Ja się chyba starzeję, bo jakoś średnio mnie ekscytuje, co tam kto głupiego w radiu powiedział. Jakby ktoś tam gdzieś tam się obraźliwie o Polakach wypowiadał, też bym to gdzieś miała i honoru nie broniła.
Jednym chodzi o dumę narodową, innym o kobiety jako takie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości