|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Karolcia wszystkiego naj...
A ja dziś zrobiłam sobie połowiczne SPA, jutro rano ciąg dalszy. Dziś było: -olej na włosy - zmycie lakieru z paznokci u rąk i stóp -moczenie, pumeskowanie, peeling stóp, odsunięcie skórek, malowanie paznokci -odsunięcie skórek, malowanie paznokci u rąk -prysznic i balsamowanie ciała Dziś będzie: -prysznic i balsamowanie ciała -kremowanie stóp -peeling buzi + maseczka -kremowanie rąk A jutro z rana: -zmycie oleju -maska WAX -jantar -joanna naturia b/s -peeling kawowy -depilacja -balsamowanie ciała itp. Lubię sobie zrobić minimum raz w tygodniu takie dwudniowe SPA, bo np. robić manicure, pedicure, peelingi i maseczki na twarz lubię robić ramo, a z kolei peeling ciała, depilację (jeśli maszynki używam, do czego ostatnio jestem zmuszona) wolę robić rano, a włosy to tylko rano myję, a olej lubię całą noc trzymać |
|
|
|
#4082 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja już po egzaminach i wszystkie zdane. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4083 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ja mam za sobą dzisiaj ostatni egzamin <3 od pon zaczynam nową pracę ale mam nadzieję, że teraz będę mieć więcej czasu na wizaż. Od ponad 2 tygodni ćwiczę z Ewą i już powoli widzę efekty . Może używacie fajnych cieni do oczu, które możecie polecić? Myślicie, że fioletowe pasują do piwnych oczu? Kupiłam dzisiaj nowe perfumy i już je kocham
|
|
#4084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo szukam jakiś fajnych na lato... |
|
|
|
|
#4085 |
|
Raczkowanie
|
coco chanel mademoiselle <3
|
|
#4086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
http://annahairstyle.blogspot.com/20...znokciach.html stąd pomysł, dokładnie tak robiłam. Jako podkład był mleczny lakier, ale w sumie go nie widać. A użyłam lateksowej gąbeczki, dokładnie tej : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-podkladu.html. I tyle szybko się to robi, nie sprawia problemów.
|
|
|
|
|
#4087 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej. Myślałam, że będzie masę nadrabiania, a tu zaledwie kilka postów... Ale tu cisza
Ja rano zrobiłam to co miałam w planach (peeling, depilację, wax, jantar, itp), a dziś wieczorem tylko podstawa + depilacja brwi (miałam to wczoraj zrobić, zapomniałam i dziś rano jak robiłam makijaż sobie przypomniałam ![]() I spore zakupy kosmetyczne muszę zrobić Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Może i ja spróbuję |
||
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś czekam na pana od wody Mam nadzieję ze przyjdzie szybko..
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
hej. orzyszłąm tylko na sekunde zameldować, ze mam jelitówkę i juz zdycham/. Wczoraj rano ja dostałam i juz zdążyłam zarazic tate
mam nadzieje, ze do czwartku mi przejdzie, bo mam ginekologa, na ktorego czekalam juz taki kawał czasu i msuze do niego isc trzymajcie kciuki zeby mi przeszlo
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musze poszukać tych cieni my secret ghana wracaj do zdrowia
|
|
|
#4092 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w planie sa jeszcze lustra wokol komody wiec tez bedzie inaczej pokoj wygladal troche![]() Cytat:
![]() dorwalam dzis w rossmannie koncowki do Gilette fusion dla tzta i dla taty (ale pojechalam juz przed otwarciem rossa), kupilam odzywke alterry, bo sa w promocji a po pierwszym uzyciu tej z granatem stwierdzilam ze musze miec obie, bo jest swietna
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-06-26 o 13:26 |
|||
|
|
|
#4094 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co, jakby coś, to pisz
dzisiaj robię podejście nr 2, tzn cieniowanie na biało-różowo. Nie mogę mieć paznokci bez lakieru, już mi się złamał jeden a nie miałam czasu wczoraj pomalować. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
troche mi lepiej. w ogole sptokala mnie przykra sytuacja. Kolezanka mi napisala, ze nie chce mnie znac, ze jestem zalosna, ze powinnam umrzec w samotnosci i chorobie, bo druga jej coos niby o mnie powiedziala? ale dziwne bo ja tej jednej nie widzialam od zeszlego lata i nie utrzymywalam kontaktu a z druga jestem tylko na hej co tam. Przykro mi i boje sie ze moga mnie pczerniac w oczach inncyh i beda chcialy sklocic z innymi
ehhh. plakac mi sie chce, mimo ze w sumie sa one dla mnie zupelnie obce.
|
|
|
|
#4096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Dziękuję Wam jeszcze raz za życzenia Cytat:
Cytat:
![]() Współczuje sytuacji z ,,koleżanką" ludzie to są popieprzeni ![]() Jestem padnięta dziś cały dzień w polu i wreszcie pogoda się poprawiła i cały dzień słońce było
|
||
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja tylko na szybko, bo zaraz lecę do łazienki na szybkie spa i spać ![]() Cytat:
party_girl7 bardzo fajne meble macie ![]() też lubię tą serię z Alterry, a teraz testuję szampon z kofeiną
|
|
|
|
|
#4098 |
|
zawsze mam racje
|
Mam go, ale najpierw postanowiłam inne dokończyć, bo potem leżą takie na 3-4 użycia i zajmują miejsce.
Ale zapowiada się dobrze.
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
radzi sobie ze zmywaniem mieszanki z olejami
|
|
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jutro wybieram się na większe zakupy do rossa, na pewno chcę upolować tusz do rzęs, więc idę od razu na otwarcie tusz zielony wibo mego szybko zasycha ![]() Cytat:
![]() na prawdę nie rozumiem, czemu niektóre dziewczyny takie są, jaka zawiść musi w nich być i ogólnie złe emocje
|
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja miałam dzisiaj iśc z kolezanka na lumpki, a pozniej do mnie posiedziec, ale jestem jeszcze za słaba, chociaz juz mnie nic nie boli wolalabym jednak odpuscic, bo musiałabym isc przynajmniej w jedna strone pieszo, a nie wiem czy moj wyglodzony organizm by to wytrzymal wieczorem zas mialam isc do kina z TŻ, ale tez pewnie zrezygnujemy ![]() U nas bardzo ładna pogoda, az dziwne bo zapowiadali opady i chłod :brZydal: milego dnia |
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
widzę włosowy konkurs - która się zgłasza?
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-06-27 o 19:09 |
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Ech nie mam już sił nawet dbać o siebie taka jestem padnięta |
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
też tak mam ostatnio, nie mogę na siebie patrzeć
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wróciłam z Rossmanna z maską alterra ( chciałam też odżywkę morelową, ale u mnie nie było w ogóle odżywek), tuszem max factor 2000 calorie, kremem tonującym alterra, micelem bourjois, odżywką diamentową eveline i kremem z masłem shea i kakao isana kremik mi się już bardzo podoba kusiło więcej rzeczy, ale rozsądek mówił "starczy" ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- dumna jestem z siebie, bo nie kupiłam niczego, czego nie potrzebuję zużyłam ostatnio odżywkę do paznokci, odżywkę do włosów plus mam waxa na jeden raz, micela, balsam, masło do ciała i 2 tusze do rzęs krem tonujący kupiłam, bo nie mam niczego lekkiego na lato. także zużyłam więcej niż kupiłam |
|
|
|
#4107 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Wczoraj zrobiłam manicure i pedicure + malinowy lakier na paznokcie; na noc olej nałożyłam, teraz z WAXem siedzę na włosach, zaraz idę zmyć, zrobię peeling ciała, depilację, nabalsamuję się itp... Ostatnio za mało czasu poświęcam mojej twarzy Muszę częściej maseczki i peelingi na buźkę robić, bo tylko na podstawach jadę![]() Cytat:
![]() Muszę się zaopatrzyć w Joaśki b/s (2 lub 3 sztuki), jakąś maskę, odżywkę d/s, szampon jakiś, olej jakiś do włosów muszę kupić (jeszcze nie wiem jaki) i nad naftą kosmetyczną się zastanawiam, może jeszcze jakiś żel do włosów bym kupiła... Żel do mycia twarzy, mleczko do demakijażu, krem na dzień, na noc pod oczy, podkład, puder, peeling do twarzy, kilka maseczek, płatki kosmetyczne, żel pod prysznic, balsam do ciała, krem do stóp, odżywkę do paznokci, coś do skórek, szklany pilnik, krem do rąk. Jak na złość wszystko na raz się pokończyło, bo na chwilę obecną nie muszę kupować tylko cieni, tuszu, różu, lakierów do paznokci, jantaru, toniku do twarzy, a jeśli chodzi o resztę to same końcówki mam |
|
|
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
![]() Wczoraj oglądałam mecz Portugalia-Hiszpania w kinie. Przed wyjściem zdążyłam upolować super okazję w Tally Weijl: 2 pary spodni i pasek w cenie 120zł. ^^Poza tym byłam u fryzjera. Cięcie może nie radykalne, ale z 5cm ubyło. Sukcesywnie pozbywam się farbowanych włosów, ponieważ zapuszczam naturalne włosiska. ![]() Uzgodniłam z moją fryzjerką kwestię ewentualnego zapuszczania włosów po przejściu na naturalny kolor. Niestety (a może "stety") usłyszałam, że mam bardzo gęste i ciężkie włosy i może być ciężko ze stylizacją. Długie, rozpuszczone włosy zdecydowanie mi nie pasują, ponieważ jestem bardzo niska i mam pyzatą mordkę, więc wyglądam "popitaśnie", a nie kobieco. Ostrzejsze cieniowanie nie wchodzi w grę, ponieważ włosy będą się źle układać. Zatem chyba nigdy nie zapuszczę włosów dłuższych niż do szyi. Na razie kosmetyków żadnych nie kupuję, bo za tydzień wyjeżdżam z tż na wakacje, więc trzeba zacisnąć pasa.
|
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie na lato idealny ![]() Cytat:
ja na szczescie musze sie tylko zaopatrzyc w olejek Alterra, jakis balsam do ciała i zel pod prysznic moze zrobie to jutro, bo jade z rana do galerii po nowego Shape z płyta xDCytat:
a gdzie jedziecie na wakacje?![]() Byłam wczoraj z TŻ jednak w kinie na "Jak urodzić i nie zwariować'' Bardzo fajny film i aż mi sie zachcialo bobasa, co jest zueplnie do mnie niepodobne ;D Dzisiaj chce mi sie masakrycznie spać, chociaż wstałam z 1,5h temu to chyba jeszcze pojde do wyra. Taka pgooda mnie usypia. A i tak niedlugo musze sie isc kapac i szykowac - ide dzisiaj do ginekologa, takze trzymajcie kciuki zeby bylo ok ![]() w ogole chcialam wstapić też do Stradiegio bo są od dzisiaj rzeceny., patrze na stronie internetowej i w ogole usuneli z niej pozycje jeansowych kurtek a wlasnie to na nie tak namietnie polowałam no ale na pewno kupie jakiś t-shirt z nadrukiem
|
|||
|
|
|
#4110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez 2 tygodnie po cięciu było ok., ale później fryzura zaczynała odstawać na wszystkie strony i przypominałam chochoła rażonego piorunem. Teraz zapuszczam troszkę, ale wątpię, by był to dobry pomysł. ![]() Jedziemy nad jeziora w okolice Lublina.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

potrzebowałam zmiany 

Mam nadzieję ze przyjdzie szybko..

trzymajcie kciuki zeby mi przeszlo

a nie miałam czasu wczoraj pomalować.