|
|
#901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Cytat:
ahaaaa.... to oni zmienili tego klasyka też w sensie opakowanie? ![]() bo ja na All kupuje w tym standardowym, a jeżeli miałaś na myśli, że oni klasyka wsadzili do nowego opakowania to może być, że jest teraz całkiem inny tusz ![]() ja myślałam, że oni ino dorobili więcej rodz. stąd inne opakowania, ale, że klasyk to klasyk.. no to kurka... co ja biedna poczne? gdzie ja znajde dobry tusz teraz? nic, trza zamówić na allegro stare klasyki póki jeszcze są ![]() postaram się dorwać jutro ten "nowy" zobacze ile jest wart
|
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden przetestuje pobieznie, do tego nie potrafi czegos uzywac i daje slabą ocenę mnie straszliwie wkurzaja wszelakie zmiany skladu kosmetykow, ktore sa na rynku od lat. skoro latami utrzymuja sie na rynku, to widocznie są dobre
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() aczkolwiek może ja jestem po prostu dziwna i pasuje mi to co większości nie, a za to mi nie pasuje to co jest powszechnie zachwalane ![]() ten typ tak ma ![]() bo z 2000 caloriami jest tak - pisze jeszcze o starych wersjach - że jest dramatic look z prostą szczoteczką, i jest inny, który ma taką zagiętą.. jeżeli tej zagiętej ktoś próbował i na tym wydał opinie to sie nie dziwie, bo to badziew! nie wiem czemu to ma miano 2000 calorie, jak to obok tego nawet stać nie powinno.. raz przypadkiem zamówiłam właśnie to, to nawet zamiana szczoteczki nic nie dała, to zupełnie inny tusz ![]() a tak poza R. to teraz zmienili w Biedronce kosmetyki do stóp.. był tam za☠☠☠isty peeling do stóp, który ścierał jak nic innego i co? i zmienili.. niby opakowania, a dziewczyny pisały, że i skład inny i ścieralność.. no i po co ja się pytam?
|
|
|
|
|
#904 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Ja poszłam jeszcze do drugiego Rossmana i kupiłam kilka rzeczy z serii różanej, w sumie za 14 zł. Niestety tusze były wyschnięte, ale róże, cienie i błyszczyki całkiem okej
Nawet tusz L'oreala jeszcze był, ale już tylko jeden.
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam male sledztwo. te czeste ostatnio promocje na klasyczny 2000 calorie wynikaja z tego, ze bedzie on calkowicie wycofany. to co wyprzedaja, nie jest najswiezszej jakosci, moze stad wynika duzo nowych negatywnych komentarzy.
takie tusze zostaną http://www.maxfactor.pl/pl/products/...es/detail.aspx https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ic-volume.html ten jest odpowiednikiem klasyka Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-06-26 o 11:43 |
|
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
Jest już nowa gazetka ??
|
|
|
|
#907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to lepiej od razu polecajcie dobre tusze i w miare tanie ![]() i dzieki za śledztwo
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Od wielu lat kupuję 2000 calorie, jest świetna, oczywiście zdarza mi się ją zdradzić z jakąś inną, ale MF zawsze mam w kosmetyczce. Jeśli zmienili skład i maskara 0będzie gorsza to...
![]() Po co zmieniać taki klasyk, który ma mnóstwo fanek!
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z tanszych lubię Miyo 3 w 1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-1-action.html i Miss Sporty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nt-volume.html (trzeba się go nauczyc uzywac)tusze Wibo, ktore maja wiele fanek, u mnie sie nie sprawdzaja, tak jak Essence, ale podobno ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-mascara.html lubią fanki MF 2000, ten tez https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rubiajacy.html ja chętnie bym przetestowala inny hit MF- Materpiece Max
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Na Masterpiece'a (zwykłego albo max) też mam ochotę, choć po 2000 Callories mam obawy przed tuszami MF
|
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
a czemu nowej gazetki nie ma na stronie?
|
|
#913 | |
|
maskott
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
jest bardzo dobra jakościowo, ładnie czarna, ale nie daje tak teatralnego efektu jak 2000 calorie. ja ogólnie bardzo lubię tusze MF i tą też mogę polecić.
miałam tą w czarnym i złotym opakowaniu.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-06-26 o 12:40 |
|
|
|
#915 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
bo nie jest jeszcze aktywna. promocje dostępne dopiero od 29.06.
|
#917 |
|
Konto usunięte
|
Porównywała już któraś Lovely Curling Pump up i nowego Wibo? Właśnie się waham nad kupnem któregoś z nich
![]() Są już u was limitowane olejki Isany? U mnie jeszcze nie, może będą lada dzień
|
|
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
bylam 4 min po otwarciu mojego Rossa (Ostrów) i ani jednego tuszu l`oreal juz nie bylo
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#920 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#921 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szybkiego powrotu do zdrowia i dużo siły do przejścia tego trudnego etapu potem będzie lepiej Cytat:
|
||
|
|
|
#922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#923 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i dziękuje muusi być lepiej, kiedyś ![]() wiecie co? rozkminiam czy nie wstąpić dziś do R i nie poprosić o odłożenie 1 tuszu ciekawe czy jakaś by się zlitowała... ![]() niby mam busa tak, że zdążyłabym na otwarcie, ale jakby mi ktoś miał wziąć sprzed nosa...
|
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wybacz, najpierw sie sprawdza informacje zanim sie ją pusci dalej, a jak sie okaze, ze nie mialo sie racji, to fajnie jest to przyznac zamiast zarzucac innym brak opanowania![]() a polecanie nożykow z allegro to nie jest fajna rada w malych sklepikach sprzedawcy czesto tez kupuja na Allegro, moja mama kiedys sie nacieła, moj ojciec rozpoznal podrobke od razu, bo wczesniej mial tylko z sieciowek, taki wklad byl bardzo kiepski i tępil sie blyskawicznie. to nie sila sugestii, ciezko nam bylo uwierzyc, ze w sklepie moga miec podrobki Guns wątpie czy się ktos zgodzi na odlozenie, chyba, ze masz tam znajomą, nikt nie bedzie ryzykowal nieprzyjemnosci w pracy dla obcej osoby
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-06-26 o 13:46 |
|
|
|
|
#926 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogólnie to zależy na kogo trafisz z tymi tuszami. Niektorzy odkladaja ale glownie znajomym
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;34939771]Ale czy te tusze nie są w czwartek dopiero w promocji? Ogólnie to zależy na kogo trafisz z tymi tuszami. Niektorzy odkladaja ale glownie znajomym [/QUOTE]jak w czwartek to dupa ![]() no właśnie mam taką niby znajomą, ale nie wiem czy będzie
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ma też być nowy olejek pod prysznic - chyba gruszka i melon, i tego olejku niestety jeszcze nie ma. Ale też liczę, że już niedługo się pojawi
|
|
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
U mnie już jest ten żel pod przysznic Kokos-marakuja
właśnie dziś go nabyłam
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam że na All podróbki, sama kupiłam wkłady do Venus kiedyś, wcale nie były podejrzanie tanie. Po przyjściu okazało się że nie pasują do rączki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

ja podejrzewam, ze to jest jak z jedwabiem Biosilk, kiedys byl dostepny tylko o fryzjera, swietnej jakosci, gesty i wydajny, potem stal sie bardzo powszechny, tani i niestety kiepski

ja z tanszych lubię Miyo 3 w 1 

kupowanie duraline tylko do tuszu nie ma sensu, ale do odswiezania eyelinerow zelowych, robienia z cieni eyelinerow, bazy pod cienie warto
ciekawe czy jakaś by się zlitowała...