|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
Cytat:
Jak ma się cerę tłustą to nie używa się do suchej, jak jest się młodym to nie używa się przeciwzmarszczkowych itp. Ale i tak się poleca, bo używa mama, siostra, ciocia, koleżanka, na forum chwalą itp., a część zamawia bez pytania dane kosmetyki Ale no my nie musimy się zastanawiać czy kupić u kobiety czy mężczyzny konsultanta
|
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre mi sie podobają intense bardzo tylko wolała bym by były trwalsze....
|
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak gdy już mam komuś polecać, kto ma bardziej wymagającą skórę lub potrzebuje efektów, to nie polecam niczego do pielegnacji skóry z Avon, bo nie warte swojej ceny, puste obietnice. Poszłam ostatnio do dermatologa i nawet nie mogę robić sobie maseczek. BOŻE jak mnie to zdołowało :P Uwielbiam maseczki! |
|
|
|
|
#1984 |
|
Raczkowanie
|
Wedle obietnicy wrzucam na katalogowy nowe solutions.
|
|
|
|
#1985 |
|
Zadomowienie
|
aneszna, spójrz łaskawie na katalogowym na 2 posty nad swoim...
|
|
|
|
#1986 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
My również bazujemy na opiniach innych. Ale nie o to mi chodzi... facet nie jest dla mnie wiarygodny jeśli chodzi o poruszanie się w urodowym świecie kobiety, nie czuje wielu niuansów.... i to samo tyczy się męskich makijażystów i projektantów. Kobiety w tym są lepsze i bardziej wiarygodne. Temat rzeka, nie chcę zaśmiecać i podawać przykładów z modowego świata.Ponadto pisałam o swoim doświadczeniu, że ja ich w tym moim świecie kosmetycznym (doradztwo, makijaże) nie widzę. Zawsze jak miałam do czynienia z męskim konsultantem czy makijażystą to mi bzdety wciskał, jakiś swój dziwny "pomysł na..."
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-06-26 o 15:18 |
|
|
|
|
#1987 |
|
Raczkowanie
|
Co myśliscie o torebce AVARON kat. 10?;>
Jest ona podróżna ale czy nadawałaby się również na co dzień do szkoły?
|
|
|
|
#1988 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
albo czy do którychś podobne? w której grupie zapachów mogłby się znaleźć? Cytat:
Cytat:
bo wiem że widzi szczegóły,zna się na modzie i urodzie i wie co mówi a faceci to bajeranci ![]() dziewczynki wydaje mi się,że poprawia mi się skóra pod oczami po kremie pod oczy Solutions +40 |
|||
|
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
Co sądzicie o wodzie toaletowej Christian Lacroix Nuit dla niego? Zastanawiam się nad jej kupnem.
|
|
|
|
#1990 |
|
Rozeznanie
|
Na katalogowym zaraz zdjątka nowej wody
![]() Zawiodłam się troszkę to siwą wstawką - jest plastikowa, matowa. Perfumki są super. Poprzedniczki mi nie bardzo podchodzą, ale viva zostaje ze mną. Sama woda jest intensywna i długotrwała. Jednocześnie świeża (nie rześka) i taka otulająca dzięki wybijającej się wetiwerze i lawendzie. Zapach elegancki, nie dla nastolatek. Cięzko mi opisać co tam dokładnie czuć, bo to wszystkie nuty tak ładnie się ze sobą komponują, tworząc jedną ładną linię zapachu
Na wymiankę: woda Avon Slip Into Daring 50l - kilka razy psiknięta Yves Rocher woda Naturelle - nowa Edytowane przez meggykotka Czas edycji: 2012-06-26 o 19:11 |
|
|
|
#1991 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko miał, od paznokci u stóp kolorze bordo, po maskarę na rzęsach haahahaBTW ja nigdy nie spotkałam żadnego mężczyzny konsultanta, tym bardziej trzymam za Ciebie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj TŻ uzywa tej wody i zapach jest bardzo fajny, ale wg nas lepszy i bardziej trwaly byl ChLNoir
|
|
#1994 | ||
|
|
Cytat:
a Viva jeśli to elegancki zapach,to jakby dla mnie ![]() Cytat:
dziewczyny co zamawiacie z Avonu na wakacyjny wyjazd? co jest Wam niezbędne?
|
||
|
|
|
#1995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się także nad: U by Ungaro, Herve Leger Homme i właśnie nie wiem co wybrać... ![]() Wiem, że wkrótce będzie dostępny Herve Leger Intrigue dla niego ale to jeszcze kupa czasu...
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
|
Cytat:
młodziak ![]() z tych wód które wymieniasz ja Ci nie doradzę,bo znam raczej zapachy tych tańszych,ale może dziewczyny Ci pomogą
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Raczkowanie
|
A wie może ktoś z was, czy w katalogu 9 jest dostępna jakaś biżuteria z akcentem czerwieni lub takiej prawdziwej bieli? Bo z 10 nie dojdzie mi do 7.07
|
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć pamiętam, że kiedyś widziałam jednego co się dość dobrze orientował w tym co chce więc może i konsultant
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie VIVA by FERGIE śmierdzi tanią wodą kolońską, do tego na mnie jest bardzo nietrwała, psiknęłam się o 16, a już przed 20 nic nie było czuć.... ale ja ostatnio w ogóle nie mogę trafić na fajny zapach dla siebie, zrobiłam się w tym temacie strasznie wybredna.
Zauważyłam, że ostatnio mi się nic nie podoba, testowałam nowy tusz: superDrama i mam wrażenie, że jest superDRAMAT... rzęsy posklejane, tusz poodbijany, po kilku dniach dałam mu drugą szansę.... rzęsy posklejane, ale już się tak nie odbijają, trzeba bardzo uważać przy malowaniu, wtedy da się pomalować bez wielkiego sklejania, ale pogrubienia jakiegoś cudownego nie zauważyłam...
|
#2002 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdecydowanie polecam próbki. ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Wg mnie Outspoken to śmierdziel a O Intense to bazarowy właśnie :P
|
|
#2003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie żeby mój TŻ, choćby nie wiem jak się znał, skończył kosmetologię itp, doradzał mi przy wyborze kremu czy innej pielęgnacji. Nie zgodzę się natomiast co do tego, że faceci nie znają się na modzie/wizażu. Mężczyzna, który zajmuje się tym profesjonalnie (lub bardzo poważnie), jak choćby wizażysta czy fryzjer, często dużo lepiej radzi sobie w tym niż kobieta. Ile razy oglądałam jakieś filmiki choćby na yt z poradami autorstwa faceta (nie wiem jakiej jest orientacji, nie wnikam w to, chociaż zwykle kojarzy się z takimi Jzainteresowaniami nie-hetero). Jestem zachwycona efektami ich pracy. Kobiety zbyt wiele kombinują czasami.Cytat:
![]() Do tej pory to już na pewno na ten poziom wskoczył, jeśli nie wyżej. Jego sposobem na biznes była sprzedaż tylko i wyłącznie perfum. Miał u siebie 2 gablotki ze wszystkimi zapachami, do tego chodził po różnych biurach i wyrabiał sobie kontakty. To dopiero mózg.
|
||
|
|
|
#2004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
Wchodzę w strefę, a tam wiadomość, że Avon szuka do COKów praktykantów na praktyki BEZPŁATNE...
Mało z krzesła nie spadłam |
|
|
|
#2006 |
|
Raczkowanie
|
Kobieto chyba myślimy o tym samym gdyż TOMORROW zakupiłem w tym katalogu
, powiem szczerze ze nie wiem co o nich sadzic, z poczatku wydawalo mi sie ze są dla takiego mezczyzny po 40 ktory przechodzi kryzys wieku średniego, ale dzisiaj dalem im druga szanse i teraz wydaje mi sie ze sa dla takiego mlodego faceta, takze nie wiem co o nich sadzić... Pachną owocowo, bardzo czuć limonkę. Z trwałością jest tak że 2h intensywnie czuć na 1m ale po dłuższym czasie czuć tylko w bardzo bliskim kontakcie z ubraniami.
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyny duzy plus jeszcze jak dla mnie to to, że rzeczywiście sie nie kruszy, dzieki czemu nie wygladam po kilku godzinach od nałozenia jak panda
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
zawsze jakichś chętnych znajdą, ale wg mnie to jawne szukanie do brudnej roboty i to za darmo... czego się można w takim COKu nauczyć?
|
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Taa, i cerę też masz kobiecą i tak samo tobie się wchłania, matuje... no, nieważne.
Jak ma się cerę tłustą to nie używa się do suchej, jak jest się młodym to nie używa się przeciwzmarszczkowych itp. Ale i tak się poleca, bo używa mama, siostra, ciocia, koleżanka, na forum chwalą itp., a część zamawia bez pytania dane kosmetyki 
i moje Intense!
mi sie podobają intense bardzo tylko wolała bym by były trwalsze....

albo czy do którychś podobne? w której grupie zapachów mogłby się znaleźć?