Powiększanie piersi cz.7 - Strona 499 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 16:38   #14941
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
Littaleya chyba kupię kolczyki, bo mała dostała na chrzciny bransoletkę z wygrawerowanym imieniem i datą urodzin.
A powiem Ci, że różne dziwne sny to każda z nas już chyba miała:P. Masakra
fajny prezent to z data urodzenia

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Aniu to już jutro ja będę trzymać mocno, życzę Ci byś przeszła przez to bezboleśnie
powodzenia

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

dziewczynki a wiec mam juz oficjalna date23 lipca jeeeeeoliwko mozesz mnie dodac do odliczanki

ciesze sie strasznie i jednoczesnie denerwujejestem podekcytowana tym wszystkim i chyba dopiero jak je zobacze tu uwierze
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 17:28   #14942
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczynki a wiec mam juz oficjalna date23 lipca jeeeeeoliwko mozesz mnie dodac do odliczanki

ciesze sie strasznie i jednoczesnie denerwujejestem podekcytowana tym wszystkim i chyba dopiero jak je zobacze tu uwierze
kasikkk suuper Ja jeszcze moich nie widziałam ale wierzę, że są piękne bo to, że na miejscu to czuję
Stary 2012-06-26, 18:45   #14943
anika75
Zadomowienie

Olivko, współczuję bardzo . Pies to pełnoprawny członek rodziny, przynajmniej u nas, a mamy dwa. 3 lata temu zmarła nasza ukochana pinczerka i wiecie co się zdarzyło? Kilka dni później pod nasz dom przyszła taka wybiedzona, wychudzona i przestraszona sunia... Nie dawała się dotknąć, pogłaskać, pewnie była bardzo krzywdzona. Przygarnęliśmy tę sierotkę i do dziś jest z nami. A pinczerkę nadal wspominamy z ogromną miłością, u dzieci wiszą jej portrety i zdjęcia...
Co oczywiście nie znaczy, że Twoja sunia odejdzie . Życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia .

Aniu, będę trzymała kciuki za jutrzejszy dzień

Belseno, no jasne, że piękne. Ja to Cię kobieto podziwiam za tę cierpliwość i wytrwałość. Tyle czasu wytrzymać bez zaglądania TAM

Tak sobie myślę, że czas najwyższy jakąś sygnaturkę sklecić

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Jest? Kurczę, jak to się robi? Bo chyba nie ma
A jednak jest

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-06-26 o 18:47
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 19:02   #14944
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Aniu, będę trzymała kciuki za jutrzejszy dzień

Belseno, no jasne, że piękne. Ja to Cię kobieto podziwiam za tę cierpliwość i wytrwałość. Tyle czasu wytrzymać bez zaglądania TAM

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

A jednak jest
anik fajny podpis hehhe

co do zagladanie to ja mialam w planach zeby przez miesiac tam nie zerkac ale watpie zeybym wytrzymalaheheh
Stary 2012-06-26, 20:11   #14945
Andzikus
Raczkowanie

Ale sie za Wami stesknilam!!! Ale tez mialam piekny weekendzik z moim Kochanym Facetem Pogoda, co prawda byla do bani ale po co nam pogoda?! Dopiero w niedziele ruszylismy sie nad morze. Za bardzo mu sie moj biuscik podobal a ja za bardzo sie wytesknilam zeby wczesniej gdzies sie wybrac
Tylko, ze teraz zbieram zniwo z tego wyjazdu i marnej pogody, straaasznie boli mnie gardlo!!!

Dziewczynki, ktora z Was chciala Zolze w pdf? Dostalam od Belseno (dzieki Kochana! ) tuz przed wyjazdem i juz nie bylo jak zalatwic tego w zeszlym tygodniu, sorki

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Andziku no teraz się zgadza, myślała, że przegapiłam a jaki masz rozmiar tych nowych staniczków?
Jooasi, dla mnie z Triumpha pasuja najczesciej staniczki w rozmiarku 32E

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta mi cały czas taka myśl krąży po głowie czy zrobienie piersi oznacza że już nigdy nie usne w swojej ulubionej pozycji czyli na brzuchu....?
Patrycja, dla mnie to chyba najwiekszy problem. Niby, po tych 2 miesiacach juz sie troszke z tym pogodzilam al przyzwyczaic sie wciaz trudno

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ha ha haha:haha ha:ale się uśmiałam ,psik,psikja sie psychicznie nastawiłam to samo mi się odechciewało kichać
ha, ha, ha, to wcaaaale nie smieszne Mnie raz czy dwa dopadlo takie kichniecie i to w pierwszych dniach po operacji. Nie ma nic gorszego. Mialam wrazenie, ze mi sie klata rozerwie i cycunie odpadna!

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Ja opanowałam wstawanie na drugi dzien ale wygląda to bardzo śmiesznie, maż ciągle sie smieje, łap się pod kolano które Ci wygodniej,lub oba i mięsniami brzucha sie wybijaj,
A ja z kolei, jak juz musialam sama wstac, to wymyslilam sobie wlasne technike bo ciezko mi bylo podniesc sie przez te kolyske. Obracalam sie tak troszke na bok, wystawialam noge z lozka, zaczepialam pieta o kant lozka na dole i najpierw unosilam sie troszenke bokiem a potem plecami do gory a piersikami do dolu. Tak jakos na wiszaco to robilam zeby rak nie uzywac i wydaje mi sie, ze tak mnie bolalo.

Issabel1, napisz mi prosze, czy ten Twoj nowy staniczek jest na fiszbinkach czy ma tylko takie usztywniajace przeszycia?

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
moja psinka zachorowała wczoraj siedziałam 2 godziny z nia pod kroplówka dzis powtórka mozliwe ze bede musiala ja uspac a wtedy nawet piersi cieszyc nie beda może niektórym wyda sie dziwne taka rozpacz po psie ale była ze mna przez 6 lat tyle razy juz ratowałam ja od smierci a ona ciagle powraca
Olivko, przykro mi i wiem co czujesz. Sama mialam sunie, ktora uratowalam od smierci, ktora zyla przy mnie potem jeszcze kilka lat, choc z wyrokiem... prawie nie miala nerek... Odeszla w zeszlym roku, w przeciagu kilku dni. Jej nereczki w koncu obumarly. Do dzis bardzo mi jej brak... W ogole ja straszna psiara jestem i jakos tak bardzo osobiscie przezywam psie nieszczescia.
Walcz o psinke do konca i nie poddawaj sie zlym myslom

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
kochane kupilam stroj jednoczesciowy i smigam dzis na basenik mam nadzieje ze nie pojde na dno
A pokaz zesz go, koniecznie!!!

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
zaczął mi żółty sinior wychodzić od spodu staniczka, zaglądam a ja cały mostek między cycorami mam żółty, czegoś takiego na sobie jeszcze nie widziałam
No Moja Droga, a cos Ty myslala, ze tylko ja mialam tu siniorami swiecic?

Cytat:
Dziewczyny jest jakiś sposób na złagodzenie swędzenia pod staniorem? Mimo, że bardzo wygodny to już mnie cholernie upija dookoła obwodu i pod pachami i swędzi jakby stado komarów mnie obsiadło, boję się go odpiąć sama a kontrole mam dopiero w środę.
To chyba taki czas, ja w kilka dni po operacji tez tak mialam. Myslalam, ze oszaleje. Ale to szybko minie, tzn. pewnie za pare dni. Niestey, zadnego sposobu na to nie znam

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Szok ja nie wiem jak mozna mieć takie popie.....one sny
Juz mi siada na mózg przez te cycki
Mnie przez pare dni po operacji snily sie cycki na okraglo, najczesciej, ze mi wypadly(!) wiec nie martw sie, wszystko w porzadku!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
[SIZE=5]ania 31 27.06 - 3
Aniu, jutro Twoj wielki dzien!!! Wszystko bedzie dobrze!!! Wracaj do nas szybko

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-26 o 19:44
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 20:13   #14946
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Ale sie za Wami stesknilam!!! Ale tez mialam piekny weekendzik z moim Kochanym Facetem Pogoda, co prawda byla do bani ale po co nam pogoda?! Dopiero w niedziele ruszylismy sie nad morze. Za bardzo mu sie moj biuscik podobal a ja za bardzo sie wytesknilam zeby wczesniej gdzies sie wybrac
Oj, coś czuję, że cycuszki przeszły chrzest bojowy
Stary 2012-06-26, 20:16   #14947
Andzikus
Raczkowanie

Anika!!! Ales wymyslila z tym swoim podpisikiem!! Cudne to!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Oj, coś czuję, że cycuszki przeszły chrzest bojowy
A przeszly, przeszly...

Stary 2012-06-26, 20:20   #14948
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Anika!!! Ales wymyslila!! Cudne to!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

A przeszly, przeszly...
Sygnaturka?
Ona odzwierciedla mój obecny stan ducha . Jak zacznę skakać ze szczęścia jako i Wy skaczecie to sobie zmienię . Na razie to mam ochotę wiać gdzie pieprz rośnie
Stary 2012-06-26, 20:37   #14949
grazia781
Raczkowanie

WITAJCIE KOCHANE KOBITKI
TO JA GRAZIA NNIE MOGĘ WEJŚĆ NA MOJE KONTO TAMTE STARE I DLATEGO DŁUGO TAK MNIE NIE BYŁO ZAŁOŻYŁAM NOWE TYLKO DODAŁAM JEDYNECZKĘ JAK JA MAM ODZYSKAĆ SWOJE KONTO WYSYŁAM DO WAS ZAPROSZONKA
grazia781 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 20:39   #14950
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
A ja z kolei, jak juz musialam sama wstac, to wymyslilam sobie wlasne technike bo ciezko mi bylo podniesc sie przez te kolyske. Obracalam sie tak troszke na bok, wystawialam noge z lozka, zaczepialam pieta o kant lozka na dole i najpierw unosilam sie troszenke bokiem a potem plecami do gory a piersikami do dolu. Tak jakos na wiszaco to robilam zeby rak nie uzywac i wydaje mi sie, ze tak mnie bolalo.
ja robiłam tak samo

a u mnie dziewczynki jutro 8 tygodni nareszcie mija pozbędę się pasa i tego staniora sztywnego, a zacznę w topikach chyba śmigać mam nadzieję już mi wolno?? i nie dostanę lańska od doktora bo mam wizytę dopiero 11 lipca
Stary 2012-06-26, 20:41   #14951
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Sygnaturka?
Ona odzwierciedla mój obecny stan ducha . Jak zacznę skakać ze szczęścia jako i Wy skaczecie to sobie zmienię . Na razie to mam ochotę wiać gdzie pieprz rośnie
Anus, nie jest zle skoro po slowach " odzwierciedla mój obecny stan ducha" pojawia sie taki znaczek:

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
WITAJCIE KOCHANE KOBITKI
TO JA GRAZIA NNIE MOGĘ WEJŚĆ NA MOJE KONTO TAMTE STARE I DLATEGO DŁUGO TAK MNIE NIE BYŁO ZAŁOŻYŁAM NOWE TYLKO DODAŁAM JEDYNECZKĘ JAK JA MAM ODZYSKAĆ SWOJE KONTO WYSYŁAM DO WAS ZAPROSZONKA
Ojejku Grazia, a co sie stalo, ze nie mozesz wejsc na stare konto?????

Stary 2012-06-26, 20:45   #14952
grazia781
Raczkowanie

Nie mam pojęcia kochana, aż płakać mi się chce założyć musiałam nowe niestety zaraz powsadzam i fotki moje,żeby nie było,że to nie ja
Stary 2012-06-26, 21:04   #14953
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam pojęcia kochana, aż płakać mi się chce założyć musiałam nowe niestety zaraz powsadzam i fotki moje,żeby nie było,że to nie ja
Po awatarku widac, ze Ty Zaproszonko juz przyjelam

Stary 2012-06-26, 21:08   #14954
anika75
Zadomowienie

Cytat:
A może coś z hasłem się pokićkało? Może trzeba zrobić odzyskiwanie hasła?

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Anus, nie jest zle skoro po slowach " odzwierciedla mój obecny stan ducha" pojawia sie taki znaczek:
Bo ja tak naprawdę cieszę się bardzo, tylko boję się jeszcze bardziej . I nie wiem, co bardziej mi spędza sen z powiek, bo coś spędza
Stary 2012-06-26, 21:49   #14955
kasikkk87
Zadomowienie

ANDZIKUS to ja chcialm ta zolze

bo nie wiem czy pw dostalas
Stary 2012-06-26, 21:56   #14956
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny poprawiłam troszke odliczanke

Mam juz USG, mam w dołach pachowych widoczne drobne zwłóknienie wezły chłonne. Co to znaczy? mi powiedziano ze nic takiego

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:09   #14957
gwendolinka
Zadomowienie

Skoro ci powiedzieli , że nic takie to pewnie nie ma czym się martwić. Radiolog to sie chyba zna

Ja wam tak szczerze powiem ze czytalam troche ta ksiazke jak juz mowiłam "Zołza" i trochę to jest głupie ...
no ale ...poczytac zawsze można. jak sie bardzoo już nudzi

Wylicytowałam sobie staniczek malinowy La Senza za 22 zł + 8zl przesyłka , rozmiar przymały 65E ale moze będzię dobrze dobreee ja tych cyckow nie mam wcale duzych. aż tak nie powinny wypływać chyba...

Mierzyłam dziś dwa super kostiumiki w clazedonii jeeeejjjjj super ale forsiaki nie mam

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:39   #14958
belseno
Zadomowienie

Cytat:

A jednak jest
ahahhha ale się uśmiałam z Twojego podpisu...no to nam dziewczynko zrobiłaś niespodziankę toż to niebawem

A ja dziś poprzymierzałam jakieś ubrania bo jutro do pana dr na kontrole jadę, może da coś popatrzeć A co do ubrań to hmmm...taka laskowata z tymi cycorami się zrobiłam no nie ma szans ich ukryć

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
anik fajny podpis hehhe

co do zagladanie to ja mialam w planach zeby przez miesiac tam nie zerkac ale watpie zeybym wytrzymalaheheh
kasikk nie wytrzymasz ja bym nie wytrzymała hihihii u mnie to nawet jak bym bym zdjęła ten stanior to niewiele da bo mam opatrunki poprzyklejane na sutkach i pod spodem całą pierś obklejoną gazikami. Ale spoko, spoko widziałam we śnie w lustrze

Andzikus jutro przećwiczę Twoją metodę i musi się udać bo od jutra na 3 dni jestem sama więc jak się nie będę mogła podnieść to będą jaja... tzn. w ciągu dnia się podnoszę, rano jestem jakaś taka zastała że nie ma szans i musi mnie mąż za karczycho pchnąć
A, że tak spytam o ten weekend to już tak normalnie można i dotykać i bawić się nimi i Cię nic nie boli?

gwen do tej książki trzeba z mocnym przymrużeniem oka podejść ale powiem Ci a mam już trochę lat, że sporo w niej mądrości

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
nie mam wcale za duzo boczków, brzuch płaski i cycki byłoby widać...
o Ty mały oszuście toż Ty chudzielec jesteś

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-26 o 22:34
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 23:16   #14959
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
A może coś z hasłem się pokićkało? Może trzeba zrobić odzyskiwanie hasła?

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Bo ja tak naprawdę cieszę się bardzo, tylko boję się jeszcze bardziej . I nie wiem, co bardziej mi spędza sen z powiek, bo coś spędza
Probowalam juz wszystkiego nie moge wejsc na swoje konto nie wiem co mi sie tam porobilo
Stary 2012-06-27, 00:01   #14960
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
ja robiłam tak samo

a u mnie dziewczynki jutro 8 tygodni nareszcie mija pozbędę się pasa i tego staniora sztywnego, a zacznę w topikach chyba śmigać mam nadzieję już mi wolno?? i nie dostanę lańska od doktora bo mam wizytę dopiero 11 lipca
beatko nie wiem jak Twój dr ale wg tego co ja wiem na topiki stanowczo za wcześniej, teraz dobre będą staniczki sportowe np triumph trophy albo inne z dość mocnym materiałem a bez fiszbinek. topiki są za słabe, nie trzymają piersi, która wciąż jeszcze się goi i formuje.

Anika no co ty, Ty się nie bojaj, zmieniaj tego podpisa na coś podnoszącego na duchu, cucki bedą cude a Ty razem z nimi jeszcze piękniejsza

Ania obiecałam trzymać to trzymam i zacieszam strasznie z każdej pary nowych cycków czekamy tu na Ciebie niecierpliwie spowrotem

Andziku facet Cie wogóle z łóżka wypuścił? napewno był oszołomiony bo nie widział ich codziennej przemiany rozumiem, że cycuszki zdały egzamin na 5
Stary 2012-06-27, 00:30   #14961
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejosdziewczynki ja dziś tylko na chwilę,jutro na dłużej wpadnę!!!

ale please powiedzcie mi czy bandaż elastyczny to mam dalej nosić???bo dziś w ogóle go nie miałam i nie wiem czy jutro do pracy zakładać,obwiązywać sie nim,dr mówił że 3tyg chyba,więc minęły... JOAŚ ty jak długo nosiłaś,nosiłaś w ogóle,bo nie pamiętam!!całuje ,dziękuję za komentarze słonka i do jutra
Stary 2012-06-27, 08:07   #14962
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
beatko nie wiem jak Twój dr ale wg tego co ja wiem na topiki stanowczo za wcześniej, teraz dobre będą staniczki sportowe np triumph trophy albo inne z dość mocnym materiałem a bez fiszbinek. topiki są za słabe, nie trzymają piersi, która wciąż jeszcze się goi i formuje.
kurczę skoro tak jest jak piszesz jooasi no to mam problem bo z tego co się mierzyłam to pasuje na mnie 65 h z tego bez fiszbin nic nie mogę znaleźć, a jak mierzę 70 to wychodzi miska g czasami f a trumph ma fajne staniczki ale w większości albo nie ma misek albo obwód od 75 się zaczyna nie wiem już co mam wybrać, a takie topiki gatty to pewnie też jeszcze za wcześnie
Stary 2012-06-27, 08:34   #14963
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Beatko,
to ja polecam staniczki miękkie z Anity - doskonale sprawdzą się na najbliższe 2 miesiące (już po tych odbytych 8 tygodniach z pasem)
nie pamiętam niestety modelu staniczka, który zakupiłam w 2 kolorach

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:45   #14964
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Beatko,
to ja polecam staniczki miękkie z Anity - doskonale sprawdzą się na najbliższe 2 miesiące (już po tych odbytych 8 tygodniach z pasem)
nie pamiętam niestety modelu staniczka, który zakupiłam w 2 kolorach
dzięki Horo poszukam czegoś w Anicie
Stary 2012-06-27, 09:25   #14965
korinka
BAN stały

Ania31!!!! powodzenia! no i czekamy na Ciebie aż się zjawisz z nowymi nabytkami
Grazia zablokował Ci ktoś konto? czy zapomniałaś hasła? czemu nie możesz dostać się do konta?!
Oliva - skoro lekarz mówi, że to nic takiego to tak musi być! i nie doszukuj się tutaj czegoś bo nie ma sensu
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:58   #14966
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Dziewczynki,
w moim albumiku coś dla sympatyków rubensowskich kształtów ... brzusio w 31 tygodniu ciąży

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2012-06-27 o 10:21
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:48   #14967
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
kurczę skoro tak jest jak piszesz jooasi no to mam problem bo z tego co się mierzyłam to pasuje na mnie 65 h z tego bez fiszbin nic nie mogę znaleźć, a jak mierzę 70 to wychodzi miska g czasami f a trumph ma fajne staniczki ale w większości albo nie ma misek albo obwód od 75 się zaczyna nie wiem już co mam wybrać, a takie topiki gatty to pewnie też jeszcze za wcześnie
beatko te topiki z gatty to do spania można używać, bardzo wygodne. do chodzenia na teraz za słabe. ależ Ci rozmiarek wyszedł, piękny... tylko ze staniczkami w naszym biednym kraju kłopot bedzie, nawet zwykłymi. powiedz jakie masz wymiarki? bo ja na swoje 72/92 biore z Triumpha ale tylko ten sportowy bo one są inne bardziej elastyczne a gumy mają mocne 75D. Anita ma bardzo fajne modele, potwierdzam za horo, ostatnio Andzikusek kupiła od nich staniczek ale ceny są wysokie.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Klaudek ja bandaż aż 6 tyg nosiłam bo mi sutaski do góry podciągał a Ty jak masz zalecenie na 3 to nie ma sensu być nadgorliwym a zawsze możesz tel albo mailowo dopytać doktorka i nawet mu fotke podesłać do oceny
Stary 2012-06-27, 11:07   #14968
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
beatko te topiki z gatty to do spania można używać, bardzo wygodne. do chodzenia na teraz za słabe. ależ Ci rozmiarek wyszedł, piękny... tylko ze staniczkami w naszym biednym kraju kłopot bedzie, nawet zwykłymi. powiedz jakie masz wymiarki? bo ja na swoje 72/92 biore z Triumpha ale tylko ten sportowy bo one są inne bardziej elastyczne a gumy mają mocne 75D. Anita ma bardzo fajne modele, potwierdzam za horo, ostatnio Andzikusek kupiła od nich staniczek ale ceny są wysokie.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Klaudek ja bandaż aż 6 tyg nosiłam bo mi sutaski do góry podciągał a Ty jak masz zalecenie na 3 to nie ma sensu być nadgorliwym a zawsze możesz tel albo mailowo dopytać doktorka i nawet mu fotke podesłać do oceny

JOASI nooo chyba zadzwonię do niego,bo jeszcze nie wiem co z bliznami,właśnie ostatecznie odpadły mi strupki i nie wiem czymmam smarować,zgubiłam kartkę z zaleceniami,bo chyba nie od razu tymi kremami na blizny???i ty i WY dziewczyny miałyście takie grube te blizny?tzn w dotyku???i czy mam je masować???niee nooo.tel musi być dziś bo ni wim,a z bandażem nie jestem pewnai JAOS ty się banadażowałaś 24/h?????ja jak wychodze z domu to zdejmuję,bo tak też mi pozwolił i to na 100%

HORO pędzę.................... ..pooglądać
Stary 2012-06-27, 11:15   #14969
jooasi
Wtajemniczenie

tak Klaudek ja miałam 6tyg 24h/dobe pasiora nad cyckami nosić. po odpadnięciu strupków kazał tłustymi maściami smarować i zapomniał powiedzieć o masowaniu a potem pytał czy to robiłam więc nie masowałam, zresztą u mnie i tak z systematycznością jest tragedia. na kotroli po 3 mc kazał używać plastry silikonowe i tyle. a blizny masz jeszcze świeżuteńkie, dopiero strupki odpadły to jak mają wyglądać, nie martw się, jak nie masz tendencji do bliznowaceń to dr ładnie szyje, mi zostały tylko białe kreseczki cieniutkie.

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-06-27 o 11:17
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:32   #14970
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
JOASI nooo chyba zadzwonię do niego,bo jeszcze nie wiem co z bliznami,właśnie ostatecznie odpadły mi strupki i nie wiem czymmam smarować,zgubiłam kartkę z zaleceniami,bo chyba nie od razu tymi kremami na blizny???i ty i WY dziewczyny miałyście takie grube te blizny?tzn w dotyku???i czy mam je masować???niee nooo.tel musi być dziś bo ni wim,a z bandażem nie jestem pewnai JAOS ty się banadażowałaś 24/h?????ja jak wychodze z domu to zdejmuję,bo tak też mi pozwolił i to na 100%
Ja bandaż miałam dwa tygodnie nosić ale tak mi się teraz wydaje, że powinnam była dłużej bo mam zdecydowanie za nisko te blizny. Ja na Twoim miejscu nosiła do momentu aż blizny wejdą dokładnie w fałd, no chyba, że już tak masz : ) Blizny też miałam grubaśne ale nie martw się teraz zupełnie ich nie czuć (ale widać nadal bardzo). Plastry mi Pan doktor zaleciło po 6 tygodniach a masowanie a raczej uciskanie od razu po zejściu strupków.
Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Wylicytowałam sobie staniczek malinowy La Senza za 22 zł + 8zl przesyłka , rozmiar przymały 65E ale moze będzię dobrze dobreee ja tych cyckow nie mam wcale duzych. aż tak nie powinny wypływać chyba...:
O, dobry interes zrobiłaś. Jak będzie za mały to możesz mi odsprzedać, choć na mnie to za duży może być ; )
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości