|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
. Moja jest 6/8, wzięłam taką, bo kiedyś byłam na siłowni na zajęciach z tymi gumami i babka mi poleciła kupić właśnie tą (żeby nie było, nie kupowałam jej na siłowni, to nie była żadna kryptoreklama czy coś
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Łeb mi pęka bo o 8:00 pod moimi oknami cięli płytki chodnikowe, bosko
|
|
|
|
#1053 | |||||
|
Zakorzenienie
|
a w dół czy w górę?!Cytat:
a z resztą pisalam Wam już o tym . 2. tragedia w ogóle, że ludzie jeżdzą jak idioci, moj tz jezdzi jak kretyn po prostu. często jest tak, że jak gówniarz ma szybkie i powiedzmy ze dobre auto, jakies super hamulce itp; to juz nie mówię o wieśniackich popisach, typu piski opon itd; ale oni są bardzo pewni siebie na drodze; wiedzą , ze jadąc szybko zahamują w odpowiednim momencie i nie zrobią nikomu krzywdy (nie wiem skąd im się to bierze, bo ruch uliczny jest raczej nieprzewidywalny); ale walśnie nie zdają sobie sprawy z tego, że mogą kogoś przestraszyć :| zwłaszcza starsze osoby! jestem poirytowana, kobieta sobie jechała na rowerze i co? czyjaś głupota, a ona musi się zmagać z ranami, może nawet kontuzjami bardziej poważnymi, wrrrrrrrrr jak ja nie znoszę takich ludzkich upierdliwości dnia codziennego Mam nadzieję, ze szybko się "wyliże" z tego wszystkiego; i że nie będzie miała później jakiejś traumy przed tym, zeby znów wsiąść na rower no ja bym miała! wrrr![]() Cytat:
![]() mój robi dokładnie tak samo. patrzy jak śpię, bierze na ręce jak jesteśmy na spacerze. całusy w rękę są już całkiem urocze ![]() jeszcze gdyby tak było bez przerw na dziwne fochy to byłoby ekstra Cytat:
gratuluję wytrwalości co do wagi, to ja dzisiaj się zważyłam, i tadaaaam! nastąpiło to czego się obawiałam, waze 60 kg. idę jutro na badania, bo jestem pewna, że znowu hormony dają o sobie znać echhhhhh uwielbiam mój organizmCytat:
2. świetnie to ujęłaś ![]() ja wtedy, gdy wiem, ze dobrze wygladam ![]() Cytat:
siostro!!! mam tak samo ![]() na aerobiku są same niebieskie piłki, są tylko 2 różowe. nawet jak sie spoznimy z siostra, to pilki czekaja nieruszone, wszyscy wiedza, że one są "nasze" ;D
|
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Bandziaaaaaaaa, Ty wiesz z kim się widzę i ta osoba mi coś powiedziała zaje*istego i chodzę teraz i rzygam tęczą
|
|
#1056 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masz jakąś kiecunię już? Cytat:
Kiedy wybywasz na te wakacje? mega Ci zazdroszczę super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno rozwaliłaś wszystko na 100% a jak nie to przynajmniej 90 , zobaczysz że się dostaniesz! Cytat:
a po ubraniach widzisz że spodnie są ciaśniejsze albo coś? może to woda przed @ albo coś?? No chyba że hormony to druga sprawa...A właśnie chodzisz dalej na aerobik bo nic sie nie chwalisz? ![]() Dziś miałam wyniki z ostatniego egz i mam =3 więc zdany |
||||||
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, tak ważę 61 kg
Uważasz, że to dużo?!A na 90% nie liczę z żadnego przedmiotu Trudno.. co będzie to będzie. Rodzina i najbliżsi mają mnie dość, bo tylko ryczę albo marudzę!
|
#1058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie daj sie zwiesc temu co mowi facet ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
jedno jest pewne, musze byc gwiazdą ;D2. no właśnie a teraz mnie tuczy :P3. GRATULUJE! kup sobie cos w nagrode ;D
|
|
#1059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staram się Ale dzisiaj pojechałam do sklepu, wciągnęłam na siebie bluzę, trampki, związałam byle jak włosy bo pada deszcz i nie chcę puchu-czuję się jak dno ![]() Cytat:
![]() Ja też jestem z siebie dumna, że w końcu się opanowałam i jak staję na wagę to widze -, a nie +. Ale dobre ciocie np.:z NCJ nie byłyby ze mnie dumne ![]() Głowa mi pęka od rana, czuję się jakaś zakręcona jakby kręciło mi się w głowie/chwiało mną Jechałam samochodem to aż wysiadłam bo myślałam,że mam flaka,tak mi coś bujało w głowie Mam dość tej pogody, tego deszczu i ciśnienia
|
||
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mozecie wazyc 57 kg, bo ja waze teraz 56,4 ale mam 166 wzrostu!
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
![]() a teraz zejde na ziemie i napisze, ze bzdury gada
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Coś Ci pomaga na to?
![]() Ja chyba nałykam się przeciwbólowych bo nie sposób tak funkcjonować. Bania to ja powinnam ważyć jakieś 65kg., czyli waga przy której mam ochotę wziąć sznurek i iść do lasu ![]() W ogóle stwierdziłam,że chcę schudnąć do 55kg., tak żeby zostawić sobie 2kg. do przytycia w razie czego i się nie załamać |
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
w sumie powiem Wam, że jak patrzylam na kobiety na plazyi basenie, to malo bylo naprawde zgrabnych fajnych lasek. Za to jedna, z rocznym dzieckiem, miala figure jak modelka z VS! ale juz tlumaczylam genami
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
bluza, beznadziejne wlosy i no make up! ale siedze w domu to mi wolno co ![]() duzo spie, cisnienie odczuwam bo mam ogolnie bardzo niskie, nie wiem czy spada czy co. Czuje nadchodzace upaly ktorych nienawidze Monia Ty w pracy czy masz urlop? bylas na wakacjach, cos mnie ominelo?
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, mam urlop. Muszę wykorzystać prawie cały bo niedługo ruszamy z drugą apteką,a wtedy zero szans na wolne. Wakacji brak, tż pracuje
i pewnie będzie miał wolne w lipcu-kiedy ja będę pracowała na podwójnych obrotach. Życie
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam teraz urlop przymusowy. Az za duzo czasu, porzadki robie generalne, w szafie i zyciu
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Chudzinki,
wpadłam, żeby przekazać Wam pozdrowienia od MP. Nasza dzielna strzała walczy z przeciwnościami, ale wiadomo - jak zawsze wiatr w oczy. Mimo to się nie poddaje i obiecała, że jak znajdzie chwilkę to wpadnie do nas Za niecałe dwie godziny mecz
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez czekam na mecz
|
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
Kocham Was wiecie?:P ale nie obraźcie się że nie nadrobię ale nie mogę znaleźć czasu. Obiecuję, że jak tylko będę miała dłuższą chwilkę to przeczytam wszystko co mnie ominęło
Maturzystki kochane, jak tam? Strach przed wynikami? Tak, tak.... MP o Was pamięta!Pęcherz wyleczony. Ale w pracy mamy przeciągi, jest mi wiecznie zimno i pod koniec czerwca siedzę w rajstopach, spodniach i 2 długich rękawach ale boję się żeby mnie nie przewiało stąd takie kosmiczne zestawienie...Właśnie praca.... Póki co pracuję. Prawdopodobnie do końca tygodnia, a wtedy nie wiem - chyba chłodnia. Tak, tak szukam czegoś innego ![]() TZ jakos sobie radzi, od poniedziałku zostaje nawet z Małą i muszę dać radę. Z tego co widzę jak wracam idzie mu całkiem nie źle Z nogą jeszcze ciężko ale staram się tym nie załamywać ![]() Dietowo masakra. Żrę tony jedzenia, mam wrażenie że trochę czasami na siłę ale jak nie zjem to świruję. I są to głównie kanapki i cukierki bo co robić jak 8 godzin siedzisz na du.pie i przebierasz tworzywo?Chcę od przyszłego tygodnia wziąć się trochę w garść i poćwiczyć, tak dla lepszego samopoczucia, bo na plażę z TZ i tak nie pojadę więc wisi mi czy będę turbopasztetem. Ach.... To chyba tyle. Jutro mam 4 rocznicę ślubu
|
|
|
|
#1069 | |||||
|
Rozeznanie
|
Fotek trochę robiłam, ale byłam trochę za daleko żeby wyszły dobrze
Nagłośnienie było trochę dziwne... ale klimat mega ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaaaa i gratuluję, tak już z wyprzedzeniem, bo nie wiem czy jutro będę miała chwilę, żeby napisać ![]() Cytat:
Wyjeżdzamy pod koniec lipca Już nie mogę się doczekać! Straaaasznie tego potrzebuję.Wiecie co? Nie działa mi waga, ale chyba powoli coś zaczyna się ruszać... tzn czuję, że wiszą na mnie spodnie Czekam aż skończy się @ i jaaaazda z TJ ![]() Widziały mój lampionowy film?
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-06-27 o 22:51 |
|||||
|
|
|
#1070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co rok zamierzam ważyć kilogram mniej, niż pierwotnie zakladam, za każdym razem nie chudnę, a waże kg więcej niż wtedy, gdy zaczynam swoje R xD ![]() Bandzia od jutra dietkuje ;p dzisiaj tak sie nazarlam ze az ciezko mi sie ruszac, znowu zjadlam pizze kwalek zatrutego ciasta (pewnie bylo w nim cos na wstrzymanie ruchu jelit; dostalam go od "tesciowej"; ostatnio ogladalam jakis program o wrednych tesciwoych, i jedna chciala, zeby synowa przytyla, i wtedy jej syn wzialby rozwod i wrocilby do domu xD)prezent dla tza wyniosl mnie znaczniej mniej niz myslalam, wiec jutro ide po rozowe przyrządy sportowe, rozowa torbe treningowai rozowy karnecik do rozowej silowni chyba wezme sobie 3/tydzieńCytat:
Uczcijcie jakoś fajnie tą czwartą rocznicę, wierzę, że TZ zadba o to, byś przeżyła fantastyczny dzień - zasługujesz na to w 300%! Cytat:
ludzie nie mają wyobraźni 2. super 3. ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- KAROLA! Widziałam, magia! skojarzyło mi się z jedną z moich ulubionych reklam )
|
|
#1071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dla tż może daj się wykazać i zobacz jak on Cię zaskoczy w tą 4 rocznicę ![]() Cytat:
Pokaż potem swoje różowe łupy |
||
|
|
|
#1072 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
Cytat:
bedziesz miec lepsze rece moze byc niezła Cytat:
![]() Cytat:
mi wzrost na pewno by dodał pewnosci siebie moja mama już nie raz się przewracała na rowerze, ale zawsze jakoś delikatnie. ostatnio ciągle coś się jej przydarza... a na rower i tak wejdzie, bo go kocha nad życie no ja tez nie wierzę,że byś tak przytyła.. zrób badania i daj znać. mam nadzieje,że nic złego się nie dzieje baniaaaa, ja też bym się rzuciła na te różoweeee Cytat:
ćwiczę trochę mniej , bo nie chcę na wadze zobaczyć jeszcze mniej... chcę wrócić do moich 50kg i już tak utrzymać. gratulacje!! należą Ci się super wakacje. dobrze,że tż sobie radzi z małą. jeszcze trochę i wszystko wróci do normy. co planujecie? my 2 lipca mamy 6 rocznicę a ja nie mam żadnego pomysłu ![]() Cytat:
a wtedy jechaliśy calą rodziną, dlatego tak się wkurzył, bo gdyby coś się nam stało.. ojjjj sorka,że tak wtrąciłam, ale mi sie przypomniało ja na twoim miejscu bym wysiadła i cos do niego powiedziała... super!! ja się też stęskniłam za TJ
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-06-28 o 09:28 |
|||||
|
|
|
#1073 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodziło mi raczej o to że nie wyglądasz na tyle , ja bym Ci dała max 58 Cytat:
Pochwal się kiedyś jak znajdziesz czas co Tż wymyślił na 4 rocznicę ![]() Cytat:
![]() Film mega ale na żywo to musiało chyba bajecznie wyglądać Cytat:
ale sądząc po tym co zamierzasz kupić to chyba tak ![]() Agnes nie wiem czemu nie zacytował mi się Twój post. Kurcze Kochana rozumiem że stres, potem ten kolczyk i to wszystko się tak nazbierało ale musisz trochę przytyć , zadbać o siebie twoja ślicznotka musi mieć zdrową mamę ![]() Byłam ostatnio w lumpie i upolowałam kilka rzeczy najbardziej jestem zadowolona z takiej niebieskiej tuniko-sukienki bo ma śliczny kolor i kupiłam ją za grosze, za 1,50 zł ![]() Wiecie tak mnie zjadały nerwy przed egz ze zaczęłam jeść ... nie mogę się ogarnąc dziś znów próbuje wrócić do odchudzania , muszę się ogarnąć zanim zawale wszystko co osiągnęłam i mam mega motywację do tego: za 3 tyg jedziemy na wakacje
Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-06-28 o 10:35 |
||||
|
|
|
#1074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od dzisiaj : STOP ![]() dziś różowych łupów nie będzie, bo wstałam 4h później niż zamierzałam ![]() Cytat:
przynajmniej tamten zapamieta sobie na długo ze tak sie nie robi! Cytat:
2. uwielbiam lumpy u mnie dzisiaj kg za 30 zl, może się wybiorę w drodze do tza 3. super, lubię górskie klimaty! uwielbiam spać w schronisku
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam w jego oczach tylko "taaa jasne",a teraz zdziwienie Luźne ciuchy to MEGA motywacja!Też chcę do lumpa ![]() Byłam we wtorek, ale same szmaty. Moje najlepsze łupy pochodzą z sh w mieście mojej koleżanki-5okm. ode mnie. W przyszłym tygodniu będę wracała z pracy to nadrobię trochę drogi i zajadę bo warto Cytat:
Ja któregoś razu nazwyzywałam chłopaków w bmw (oczywiście wcześniej upewniając się,że mam drzwi zamknięte ) bo wchrzanili się przed przejazdem na mój pas, normalnie jechali obok na chama, korek bo przejeżdżał pociąg,a oni myśleli że się wcisną. Potem gwałtownie zahamowali bo skręcali, oczywiście kierunku brak. Moja złość sięgnęła szczytów-poleciały fucki i ku*wy ![]() Załatwiłam wszystko co miałam i mogę się trochę polenić. W weekend szykuje się super pogoda Chcemy jechać na Mazury, zaraz popatrzę w necie jakieś noclegi na szybko,a jakby co wpakujemy się pod namiot
|
||
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA jajajaj!
Moje serduszko się cieszy!!!!!! colosal jest w końcu za mniej niż 30 zł dzis ide polowac do natury ![]() w ogole od kiedy poluje na tusz do rzęs, na który stać mnie pod koniec miesiąca to stałam się łowcą okazji, przegladam wszystkie gazetki; no i trafiłam na rossmana, tam sa jakieś takie jednodniowe akcje, że wybrany produkt w danym dniu jest tańszy nawet o 50 %!no i we wtorek miał być tusz loreal za 23 zł. oczywiście poszłam, ale bylam tam ok. 16 pytam pani, gdzie ten tusz ? ![]() a ona doslownie zareagowala tak: mówi do innej pani: eee, ta pani pyta o tusz z loreala ![]() i mówią, że od kiedy rossman ma te promocje, o 9. przed sklepem są dosłownie tłumy, a w środku toczą się zawody mma ;D powiedziały mi, doslownie! - ze baby sa nieobliczalne i sieją taką wiochę, ze w zyciu by sie nie spodziewaly :P namawialy mnie na maly sparing w czwartek, bo dzis rano byl boj o tusz max factor za chyba 14 zl uff ale sie ciesze. w koncu bede miala tusz ![]() a, chcialam kupic ten zielony rimmela, ale go nie bylo faktycznie musi byc dobry, bo pani powiedziala, ze bardzo czesto im schodzi Monia, mazury?! achhhh po raz kolejny napisze, ze Ci zazdroszcze. pamietam, jak mnie do siebie zapraszalas, kiedys skorzystam, zobaczysz ![]() 50 km do lumpa?! haha! ładnie
|
#1077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze weekendu Cytat:
i teraz na wishliscie mam ten co Monia polecala, ale gdzies go zgubilam, musze znaleźć na kwc
|
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
alexis... wiem wiem, dlatego wracam do trochę do siebie. ostatnio z tżem się nie dogadujemy i to też się na mnie źle odbija...
pokazuj ciuszki bania, ja też muszę się wybrać do jakiegoś lumpka jak coś upolujesz ciekawego, to daj znać a chodzisz do lumpków w LU? w rossmanie są zawsze tłumy... kobiety czasami naprawdę zachowują się jak dzicz!! najlepsze... przed wczoraj byłam w kauflandzie po pieczarki, bo jest promocja a na krokiety był akuraaaat wybieram pieczarki, i miałam w garści kilka ładnych... jakaś pani podeszła do mnie, zabrała mi pieczarkę z rąk, schowała szybko do reklamówki i zaczęła wybierać dalej, tuż koło mnie!! później stojąc już przy kasie, babeczka otworzyła kasę obok. ludzie mało co bramek nie poprzewracali,zeby ustawić się jako pierwsi w kolejce... jak przyszła moja kolej do kasowania, to stał za mną strasznie dziwny Pan. Ciągle się do mnie zbliżał i nie wiem czy stał ode mnie 10cm... jak miałam wpisać pin, to normalnie czułam jego oddech na moim ramieniu... odwróciłam się i powiedziałam : "może niech jeszcze Pan pin za mnie wpisze!" :/ koleś się wielce oburzył i zaczął mnie wyzywać,ze jestem niedojrzałą gówniarą z dzieckiem itp. zaczęła się ostra wymiana zdań przy kasie i koleś zrezygnował. rzucił babie zakupy na taśmę odepchnął mnie i wyszedł! ludzie są taaacy dziwni Ostatnio miałam Wam pokazać moje efekty BBL. oczywiście zapomniałam. postaram się dzisiaj Wam pokazać co nieco moniaaaa zabierz mnie też na Mazury
|
#1079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie nic nie zainteresowało ![]() A jak mam kupić kosmetyki to zawsze przeglądam gazetki, to bardzo dobry nawyk Bania Wpadaj, przyjmę wszystkich którzy przywiozą po zgrzewce piwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wstydu nie mają ![]() Wstawiłam do albumu aktualne zdjęcie: 5kg. przed celem i jakieś 6-7kg. przed ideałem. A teraz dodajcie do tego zdjęcia jakieś 7kg. i pomyślcie jak wyglądałam zimą jak jakaś bulba, buka albo inne kuliste coś
|
|||
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
i mnie
![]() sytuacja przy kasie - brak słów! co za burak Cytat:
mysle, ze nie było tak źle, bo jestes wysoka, ale rzeczywiscie 7 kg to sporo. Tez wstawilam do albumu cos
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

granatowa? hmm nie widziałam takiej. Każda guma ma jakiś swój kolor i moc
ja mam żółtą, najcięższą. Granatowa nie wiem czy jest mocna czy słaba. a jak ją naciągniesz to jest przezroczysta? czy raczej nic nie widać?
super,że koncert się udał. 
u mnie waga też ruszyła..
a w dół czy w górę?!
wgl. wydaje mi sie,że gdybym była nieco wyższą, byłabym pewniejsza siebie...
no ja bym miała! wrrr
echhhhhh uwielbiam mój organizm

Piekarnik Laury

i pewnie będzie miał wolne w lipcu-kiedy ja będę pracowała na podwójnych obrotach. Życie
BLOGUJĘ 
widziałam w jego oczach tylko "taaa jasne",a teraz zdziwienie