|
|
#15001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
No zobaczymy jak przyjdzie ja tam nie wyczytalam negatywnej opinii ale moze cos ominelam
![]() Lece bo i tak z doskoku jestem gulash w miedzy czasie robilam a teraz lece obierac ziemniaczki itd. buziaki kobietki
|
|
#15002 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelka ja tu jestem między praniem wczoraj zmienionej pościeli, myciem okien i gotowaniem pomidorówki
![]() Horo a powiedz czy ten Twój sklep to ma jakąś nazwe?? może są też w innych miastach bo ja się już naprawde u nas nachodziłam i lipa
|
|
#15003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() znacie jakies stronki z fajnymi,lekkimi dietetycznymi przepisami??? ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- mowicie nie inwestowac w pizamke no to poszukam rozpinanych koszulek bo nie mam takich nie rzucily moze wam sie w oczy w necie?? ![]() anik 75 kupilas jus stanik??na alegro widzialam za 16 z hakiem zamawiam dzis
|
|
|
|
|
#15004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dobrze, że zauważyłam, zanim krem z tego zrobiłam Biustonosze zamówiłam, ale jeszcze nie doszły - po 18,50 za sztukę.
|
|
#15005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sałata lodowa na to pomidor pokrojony w cząstki , cebula czerwona pokrojona w piórka krojenie niby nie istotne ale ja lubię jak to ładnie wyglada . Ogórków nie daje , ponieważ sok z ogórków niszczy witamine c . Wszystko przyprawie solą , pieprzem i przyprawią do sałatek z Kamisa . Polewam oliwą i spryskuje octem balsamicznym .Do tego Smaze skurczaka w przyprawie do gyrosa , ale mozna tez dać tańczyła , krewetki ,łososia a i o fecie zapomnialam . I najbardziej uwielbiam taka sałatkę z grzankami z chleba wieloziarnistego , smaze taki chlebek na oliwie i palce lizać .Albo np. Takie grzanki z pomidorami tez fajne . Krojenie pomidory w kostkę , do tego wycisniety czosnek ,pieprz,sól, świeża bazylia i oliwa. Pyszotka lekka i zdrowa . I uwielbiam smazona cukinie , polaną oliwą z czosnkiem i odrobiną soli. Mogłabym tak długo ale nie będę przynudzać ![]() ![]()
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-06-27 o 15:25 |
|
|
|
|
#15006 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
o fuuuj z tymi larwami to obrzydliwe. A ogóle to fajne przepisy są na http://www.makecookingeasier.pl/ . Są na prawdę łatwe i super wychodzą
.
|
|
|
|
#15007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja znow na diecie wiec o ciastach pisac nie bedee ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- litalleya fajnie i zdrowo ja tez nie lubie salatek z majonezem A FUJJ zaczynam zdrowe odzywianie![]() bez slodyczy.ryzu,makaronu,zi emniakow ,chleba,duzo warzyw drob rybki czasem owoce no i nie wiem co dalej heheh ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- zamowilam 2 staniki mysle ze starczy
|
|
|
|
|
#15009 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#15010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sklep Karoline - zapraszam do Zielonej Góry ![]() A tu ich stronka: http://www.karoline.pl/
|
|
#15011 |
|
Raczkowanie
|
Chleb tez możesz jeść ale nie biały tylko jakiś wieloziarnisty ciemny . Tylko trzeba zwracać uwagę czy to taki prawdziwy ciemny chleb , bo teraz zabarwiają chleb kamelem i sprzedają jako razowy .
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-06-27 o 16:16 |
|
|
|
#15012 | |
|
Zadomowienie
|
ja jem mega porcje i mase slodyczy koniec z tymmm bo 2 kg wiecej juz jest a mialm schudnac jescze a nie przytyc bastaaaaa
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- dziewczyny ile macie cm wpasie??ja niby szcupla jestem wizualnie ok ale w pasie mam tyle ze masakra wychodz ciasteczkaa a precz z wami nieczystee ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#15013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
np. Kostka czekolady do kawy
|
|
|
|
|
#15014 |
|
Zakorzenienie
|
nie piszcie ile macie w pasie... żeby nie było mi przykro
![]() ![]() ![]() ![]() ... żartowałam ![]()
|
#15015 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.
Mam do was pytanie. Rozważam powiększanie piersi. mój problem jest następujący, często chudnę, tyję, chudnę, tyję. moje piersi drastycznie zmalały i stały się mało atrakcyjne. mam teraz rozmiar B - kiedyś duże C. Czuję z tego powodu ogromny dyskomfort dlatego myślę o operacji. Planuję w najbliższych dniach iśc na konsultację do Dr. Łonia w Linea Corporis w Warszawie. Czy któraś z was ma doświadczenia z gabinetem Linea? Z Dr Łoniem? Chciałabym także prosić dziewczyny które mają juz powiększony biust o kilka słów na temat uczucia posiadania w sobie implantów i tego czy jesteście zadowolone z efektu po operacji. Czytałam na stronie Linea Corporis że operacje mogą byc kredytowane. Słyszałyście cos na ten temat? Obawiam się że nie wyskoczę z 12 tys więc rozważam jakiś kredycik. Myslałam że poczeka, odłożę pieniądze...ale chyba nie moge już dłużej patrzeć na siebie. Czekam na jakies opinie i sugestie Domyślam się że wiele informacji znajdę tutaj- ale 500 stron to chyba będę ze 2 miesiące czytać![]() Ściskam Was
|
|
|
|
#15016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15017 |
|
Zadomowienie
|
hehheh horo tu zadnej aluzji nie bylo do Ciebie zreszta was jest 2 to sie nie liczy hehehhe
kostka czekoladyy chcialbym tak![]() a zjem cala,potem ciastka i mnostwo innych slodyczy: kazdego dnia ale do wczoraj musze zie wziac za siebie zaraz operacja po co mi cycki jak bede sloniem czekoladowymmm motywacje mam checi tez ![]() pozdro dla gwenn on tez diety te sprawyy
|
|
|
|
#15018 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyłek ogromny, a nogi tłuściutkie... ale wytrzymam jeszcze jakiś czas i zgubię tłuszczyk
|
|
#15020 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
horo nie ma nic za wielkiego
będziesz miała swoją najukochańszą kruszynkę a to jest najważniejsze
|
|
|
|
#15021 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka mam figurę ze łydki chude uda grube ,tyłek gruby ,brzuch płaski i klatka płaska : |
|
|
|
|
#15022 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
ja marudzę, ale to normalne... baba... do tego w ciąży, to sobie mogę ponarzekać ![]() przez 7 miesięcy mam 8 kg więcej, czyli nie jest aż tak źle...
|
#15023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- To Ty prawie nic nie przytyłaś bo 4 kg. to średnio waży płód i wody plodowe |
|
|
|
|
#15024 |
|
Raczkowanie
|
Kasiku, wyślij mi Twoj adres maila na PW to Ci wyśle
|
#15025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Piękniejszej ciężarnej nigdy nie widziałam
|
|
#15026 |
|
Wtajemniczenie
|
ANIA31 powodzenia jutro!!!
Dziewczyny wlasnie zarezerwowalam stolik na niedziele dla mojego syna i jego kilku kolegow Wymyslil sobie, ze chce paru kumpli do restauracji zaprosic IIII dotarlo do mnie jaka jestem stara---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Horo Pisalam Ci , ale nie wiem czy widzialas posta, ze wlosow nie farbowalam A , ze u nas lata nie ma to mam odrosty juz Tyle, ze nawet jasne sa
|
#15027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam o włoskach... śliczny kolorek a księżniczka rośnie... wstawiłam w końcu fotki brzusia
|
|
#15028 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale bylo pieknie jak przyjechalam i nie mogl oczu oderwac ode mnie i od cycuszkow. Wciaz tylko powtarzal jak bombowo wygladam itd. Ech.... zebyz to tak juz na zawsze mu zostalo ![]() Cytat:
Mam pytanko do plywajacych Dziewczynek-Cycolinek, plywacie w staniczku sportowym pod kostiumem czy tylko w samym kostiumie? Na ogol jednoczesciowe kostiumy nie maja zadnych wzmocnien przytrzymujacych biust a plywajac ruchy sa dosc intensywne w zakresie wiec zastanawiam sie czy tylko sam kostium wystarczy dla zabezpieczenia takiego mlodziutkiego, poczatkujacego biusciku? Odpowiedzcie mi prosze ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Moze byc wtedy nawet bez czosnku, choc ten uwielbiam zawsze i wszedzie. Szkoda, ze nie mozna bezkarnie sie nim zajadac ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
Z tego co wiem to przed operacja nalezy ustalic wage. Piersi z implantami rowniez nie lubia jak waga biega z gory na dol.Cytat:
A co do czucia w sobie implantow to ja jestem 2 miesiace po operacji i zadnego "obcego" w sobie nie czuje Narazie moje piersi sa jeszcze dosyc twarde i malo ruchome ale wciaz sie zmieniaja, miekna i mam nadzieje, ze za jakis czas beda calkiem normalne.Dziewczyny pisza tez, ze zima moze bardziej marzna ale ja jeszcze nie mialam okazji tego doswiadczyc wiec nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
Pieknie wygladasz a 8 kg w gore to wcale nie tak duzo. Gdybys napisala, ze 20 to byloby zle ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
|
#15029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z Anity wszystko świetnie leży i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Ja powiedziałam Pani, ze jestem po operacji biustu, więc to w sklepie doradziła mi model
|
|
#15030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast nijak nie potrafie namierzyc sklepu stacjonarnego z Anita w Warszawce
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

to mam odrosty juz
Moze byc wtedy nawet bez czosnku, choc ten uwielbiam zawsze i wszedzie. Szkoda, ze nie mozna bezkarnie sie nim zajadac