Powiększanie piersi cz.7 - Strona 501 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 14:16   #15001
issabel1
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

No zobaczymy jak przyjdzie ja tam nie wyczytalam negatywnej opinii ale moze cos ominelam

Lece bo i tak z doskoku jestem gulash w miedzy czasie robilam a teraz lece obierac ziemniaczki itd. buziaki kobietki
Stary 2012-06-27, 14:31   #15002
jooasi
Wtajemniczenie

Isabelka ja tu jestem między praniem wczoraj zmienionej pościeli, myciem okien i gotowaniem pomidorówki

Horo a powiedz czy ten Twój sklep to ma jakąś nazwe?? może są też w innych miastach bo ja się już naprawde u nas nachodziłam i lipa
Stary 2012-06-27, 14:54   #15003
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
CZESC dziewczyny

JOASI czy to wogole możliwe ? , przecież ktoś musiałby znać login i hasło grazi .

Dziewczyny co mnie dziś spotkało

Ja uwielbiam bakalie i tak sobie siedzę i z woreczka wyciągam i jem , nie patrząc co wkładam do ust a pózniej chciałam sobie wybrac orzechy nerkowca i zakładam tam a tam robaki takie biale i larwy . Juz nigdy niekupie bakali . Bo odrazu zaczęłam o tym czytać i wszędzie artykuły ze to sie bardzo często zdarza a niektóre z tych rodaków to widać tylko pod mikroskopem .
oj widzialam zdjecie czekolady znanej firmy wlasnie bakaliowa z tymi bialymi swinstwami fuujjj

znacie jakies stronki z fajnymi,lekkimi dietetycznymi przepisami???

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

mowicie nie inwestowac w pizamke no to poszukam rozpinanych koszulek bo nie mam takich nie rzucily moze wam sie w oczy w necie??

anik 75 kupilas jus stanik??na alegro widzialam za 16 z hakiem zamawiam dzis
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:00   #15004
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
oj widzialam zdjecie czekolady znanej firmy wlasnie bakaliowa z tymi bialymi swinstwami fuujjj

mowicie nie inwestowac w pizamke no to poszukam rozpinanych koszulek bo nie mam takich nie rzucily moze wam sie w oczy w necie??

Ja uwielbiam brukselkę. Kiedyś kupiłam mrożoną, ugotowałam zupkę a po czasie na wierzch wypłynęło mnóstwo ugotowanych larw . Dobrze, że zauważyłam, zanim krem z tego zrobiłam

Biustonosze zamówiłam, ale jeszcze nie doszły - po 18,50 za sztukę.
Stary 2012-06-27, 15:19   #15005
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:

znacie jakies stronki z fajnymi,lekkimi dietetycznymi przepisami???

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Ja kiedyś tez w necie przepisów szukałam ale nie bardzo mi to do gustu przypadało , i teraz sama cos wymyślać . Najbardziej lubię robić na kolacje sałatki . Ale takie bez żadnych majonezow itd. Np. Taka

Sałata lodowa na to pomidor pokrojony w cząstki , cebula czerwona pokrojona w piórka krojenie niby nie istotne ale ja lubię jak to ładnie wyglada . Ogórków nie daje , ponieważ sok z ogórków niszczy witamine c . Wszystko przyprawie solą , pieprzem i przyprawią do sałatek z Kamisa . Polewam oliwą i spryskuje octem balsamicznym .Do tego Smaze skurczaka w przyprawie do gyrosa , ale mozna tez dać tańczyła , krewetki ,łososia a i o fecie zapomnialam . I najbardziej uwielbiam taka sałatkę z grzankami z chleba wieloziarnistego , smaze taki chlebek na oliwie i palce lizać .

Albo np. Takie grzanki z pomidorami tez fajne .
Krojenie pomidory w kostkę , do tego wycisniety czosnek ,pieprz,sól, świeża bazylia i oliwa. Pyszotka lekka i zdrowa .

I uwielbiam smazona cukinie , polaną oliwą z czosnkiem i odrobiną soli.

Mogłabym tak długo ale nie będę przynudzać

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-06-27 o 15:25
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:21   #15006
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

o fuuuj z tymi larwami to obrzydliwe. A ogóle to fajne przepisy są na http://www.makecookingeasier.pl/ . Są na prawdę łatwe i super wychodzą.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:31   #15007
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
o fuuuj z tymi larwami to obrzydliwe. A ogóle to fajne przepisy są na http://www.makecookingeasier.pl/ . Są na prawdę łatwe i super wychodzą.
Kochana do tej pory mnie gardło drapie i ciagle mi sie wydaje ze mam tam te robaki
Stary 2012-06-27, 15:37   #15008
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
wchodze tam czesto ale nie korzystalam hehe robilas z tamtej strony moze przepis na ciasto wilgotne z bila czekolada???ja kiedys chcialam ale cos skladniki mi nie pasowaly
ale ja znow na diecie wiec o ciastach pisac nie bedee

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

litalleya fajnie i zdrowoja tez nie lubie salatek z majonezem A FUJJ zaczynam zdrowe odzywianie

bez slodyczy.ryzu,makaronu,zi emniakow ,chleba,duzo warzyw drob rybki czasem owoce no i nie wiem co dalej heheh

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

zamowilam 2 staniki mysle ze starczy
Stary 2012-06-27, 15:43   #15009
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
wchodze tam czesto ale nie korzystalam hehe robilas z tamtej strony moze przepis na ciasto wilgotne z bila czekolada???ja kiedys chcialam ale cos skladniki mi nie pasowaly

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

litalleya fajnie i zdrowoja tez nie lubie salatek z majonezem A FUJJ zaczynam zdrowe odzywianie

bez slodyczy.ryzu,makaronu,zi emniakow ,chleba,duzo warzyw drob rybki czasem owoce no i nie wiem co dalej heheh

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Ja sobie popusciłam i juz 2 kilo wiecej. I juz od 3 dni koniec z ciasteczkiem do kawy , koniec z zapiekankami na kolacje . Taki mam organizm ze jak tylko zapomnę ze muszę sie pilnować to kilogramy szybciutko do GÓRY lecą

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:

Ja wiem jedno ze do diet to ja sie nie nadaje ale staram sie jeść lekko , i małe porcje. Ryżu tez staram sie nie jeść ale np. Makaron razowy z pomidorami, bazylią i oliwa jem bo makaron ogólnie nie jest taki zły ,tylko zależy z czym go jemy.
Stary 2012-06-27, 15:45   #15010
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Isabelka ja tu jestem między praniem wczoraj zmienionej pościeli, myciem okien i gotowaniem pomidorówki

Horo a powiedz czy ten Twój sklep to ma jakąś nazwe?? może są też w innych miastach bo ja się już naprawde u nas nachodziłam i lipa
Joasi,
to sklep Karoline - zapraszam do Zielonej Góry
A tu ich stronka: http://www.karoline.pl/

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:47   #15011
Littaleya
Raczkowanie

Chleb tez możesz jeść ale nie biały tylko jakiś wieloziarnisty ciemny . Tylko trzeba zwracać uwagę czy to taki prawdziwy ciemny chleb , bo teraz zabarwiają chleb kamelem i sprzedają jako razowy .

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-06-27 o 16:16
Stary 2012-06-27, 15:50   #15012
kasikkk87
Zadomowienie

ja jem mega porcje i mase slodyczy koniec z tymmm bo 2 kg wiecej juz jest a mialm schudnac jescze a nie przytyc bastaaaaa

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

dziewczyny ile macie cm wpasie??ja niby szcupla jestem wizualnie ok ale w pasie mam tyle ze masakra wychodz ciasteczkaa a precz z wami nieczystee

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Chleb tez możesz jeść ale nie biały tylko jakiś wieloziarnisty ciemny . Tylko trzeba zwracać uwagę czy to taki radzimy ciemny chleb , bo teraz zabarwiają chleb kameleona i sprzedają jako razowy .
ja lubie tylkio bialy ciemniejszy mi nie smakuje dlatego postanowilam zrezygnowacc
Stary 2012-06-27, 15:52   #15013
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
ja jem mega porcje i mase slodyczy koniec z tymmm bo 2 kg wiecej juz jest a mialm schudnac jescze a nie przytyc bastaaaaa

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

dziewczyny ile macie cm wpasie??ja niby szcupla jestem wizualnie ok ale w pasie mam tyle ze masakra wychodz ciasteczkaa a precz z wami nieczystee

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

ja lubie tylkio bialy ciemniejszy mi nie smakuje dlatego postanowilam zrezygnowacc
Nawet jak będziesz jadła to co do tej pory a mniejsze porcje i zrezygnujesz ze słodyczy to schudniesz nie trzeba sie Katowic dietami tylko poprostu mniej jeść i zapomnieć o slodyczach bo od tego najszybciej sie tyje. Ale ja to jak juz mam taka wagę jak lubię to pozwalam sobie raz dziennie na cos słodkiego np. Kostka czekolady do kawy
Stary 2012-06-27, 15:53   #15014
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

dziewczyny ile macie cm wpasie??
nie piszcie ile macie w pasie... żeby nie było mi przykro
... żartowałam

Stary 2012-06-27, 15:55   #15015
Ajwi
Przyczajenie

Hej dziewczyny.
Mam do was pytanie.
Rozważam powiększanie piersi.
mój problem jest następujący, często chudnę, tyję, chudnę, tyję. moje piersi drastycznie zmalały i stały się mało atrakcyjne. mam teraz rozmiar B - kiedyś duże C. Czuję z tego powodu ogromny dyskomfort dlatego myślę o operacji.
Planuję w najbliższych dniach iśc na konsultację do Dr. Łonia w Linea Corporis w Warszawie.
Czy któraś z was ma doświadczenia z gabinetem Linea?
Z Dr Łoniem?

Chciałabym także prosić dziewczyny które mają juz powiększony biust o kilka słów na temat uczucia posiadania w sobie implantów i tego czy jesteście zadowolone z efektu po operacji.

Czytałam na stronie Linea Corporis że operacje mogą byc kredytowane. Słyszałyście cos na ten temat? Obawiam się że nie wyskoczę z 12 tys więc rozważam jakiś kredycik.
Myslałam że poczeka, odłożę pieniądze...ale chyba nie moge już dłużej patrzeć na siebie.

Czekam na jakies opinie i sugestie Domyślam się że wiele informacji znajdę tutaj- ale 500 stron to chyba będę ze 2 miesiące czytać

Ściskam Was
Ajwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:56   #15016
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Nawet jak będziesz jadła to co do tej pory a mniejsze porcje i zrezygnujesz ze słodyczy to schudniesz nie trzeba sie Katowic dietami tylko poprostu mniej jeść i zapomnieć o slodyczach bo od tego najszybciej sie tyje. Ale ja to jak juz mam taka wagę jak lubię to pozwalam sobie raz dziennie na cos słodkiego np. Kostka czekolady do kawy
Ja mam 65 , przed ciąża miałam mniej i mimo ze bardzo schudłam to w tali wiecej mam.
Stary 2012-06-27, 15:58   #15017
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
... żartowałam
hehheh horo tu zadnej aluzji nie bylo do Ciebie zreszta was jest 2 to sie nie liczy hehehhekostka czekoladyy chcialbym tak

a zjem cala,potem ciastka i mnostwo innych slodyczy:kazdego dnia ale do wczoraj musze zie wziac za siebie zaraz operacja po co mi cycki jak bede sloniem czekoladowymmm motywacje mam checi tez

pozdro dla gwenn on tez diety te sprawyy
Stary 2012-06-27, 16:00   #15018
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
... żartowałam
Oj słonko dziś tyle jutro wiecej , a ty kochana jesteś w ciąży więc Ci wolno i widziałam twoje ciałko , brzusio duży a pupa malutka i udka takie zgrabniaste.
Stary 2012-06-27, 16:04   #15019
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Oj słonko dziś tyle jutro wiecej , a ty kochana jesteś w ciąży więc Ci wolno i widziałam twoje ciałko , brzusio duży a pupa malutka i udka takie zgrabniaste.
wszystko teraz wielkie... za wielkie....
tyłek ogromny, a nogi tłuściutkie... ale wytrzymam jeszcze jakiś czas i zgubię tłuszczyk

Stary 2012-06-27, 16:05   #15020
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

horo nie ma nic za wielkiego będziesz miała swoją najukochańszą kruszynkę a to jest najważniejsze
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 16:10   #15021
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
tyłek ogromny, a nogi tłuściutkie... ale wytrzymam jeszcze jakiś czas i zgubię tłuszczyk
Ja w ciąży nie jestem a ud takich szczuplych jak Twoje nie mam
Taka mam figurę ze łydki chude uda grube ,tyłek gruby ,brzuch płaski i klatka płaska :
Stary 2012-06-27, 16:19   #15022
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Dziewczynki,
ja marudzę, ale to normalne... baba... do tego w ciąży, to sobie mogę ponarzekać
przez 7 miesięcy mam 8 kg więcej, czyli nie jest aż tak źle...

Stary 2012-06-27, 16:29   #15023
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki,
ja marudzę, ale to normalne... baba... do tego w ciąży, to sobie mogę ponarzekać
To jest super ja przez całą ciążę przytylam 15 kg

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
To jest super ja przez całą ciążę przytylam 15 kg
To Ty prawie nic nie przytyłaś bo 4 kg. to średnio waży płód i wody plodowe
Stary 2012-06-27, 16:32   #15024
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
ANDZIKUS to ja chcialm ta zolze

bo nie wiem czy pw dostalas
Kasiku, wyślij mi Twoj adres maila na PW to Ci wyśle

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 16:34   #15025
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Kokietko . Piękniejszej ciężarnej nigdy nie widziałam
Stary 2012-06-27, 18:58   #15026
zabulek1
Wtajemniczenie

ANIA31 powodzenia jutro!!! Trzymam kciuki za kolejne piekne piersi na forum

Dziewczyny wlasnie zarezerwowalam stolik na niedziele dla mojego syna i jego kilku kolegow Wymyslil sobie, ze chce paru kumpli do restauracji zaprosic IIII dotarlo do mnie jaka jestem stara

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Horo Jak tam nasza ksiezniczka malutka??? Rosnie???

Pisalam Ci , ale nie wiem czy widzialas posta, ze wlosow nie farbowalam Tak mi na sloncu wyjasnialy A , ze u nas lata nie ma to mam odrosty juz Tyle, ze nawet jasne sa
Stary 2012-06-27, 19:12   #15027
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
ANIA31 powodzenia jutro!!! Trzymam kciuki za kolejne piekne piersi na forum

Dziewczyny wlasnie zarezerwowalam stolik na niedziele dla mojego syna i jego kilku kolegow Wymyslil sobie, ze chce paru kumpli do restauracji zaprosic IIII dotarlo do mnie jaka jestem stara

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Horo Jak tam nasza ksiezniczka malutka??? Rosnie???

Pisalam Ci , ale nie wiem czy widzialas posta, ze wlosow nie farbowalam Tak mi na sloncu wyjasnialy A , ze u nas lata nie ma to mam odrosty juz Tyle, ze nawet jasne sa
Żabuś,
czytałam o włoskach... śliczny kolorek

a księżniczka rośnie... wstawiłam w końcu fotki brzusia

Stary 2012-06-27, 19:42   #15028
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Andzikus jutro przećwiczę Twoją metodę i musi się udać bo od jutra na 3 dni jestem sama więc jak się nie będę mogła podnieść to będą jaja...
Belseno, to napisz czy u Ciebie tez ten sposob zadzialal?

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Andziku facet Cie wogóle z łóżka wypuścił? napewno był oszołomiony bo nie widział ich codziennej przemiany rozumiem, że cycuszki zdały egzamin na 5
W koncu wypuscil! Ale bylo pieknie jak przyjechalam i nie mogl oczu oderwac ode mnie i od cycuszkow. Wciaz tylko powtarzal jak bombowo wygladam itd. Ech.... zebyz to tak juz na zawsze mu zostalo

Cytat:
to ja polecam staniczki miękkie z Anity - doskonale sprawdzą się na najbliższe 2 miesiące (już po tych odbytych 8 tygodniach z pasem)
nie pamiętam niestety modelu staniczka, który zakupiłam w 2 kolorach
Horo, pliiiis, przypomnij sobie. A na metce nic nie masz? Mnie sie bardzo Anitka spodobala choc droga straszliwie

Mam pytanko do plywajacych Dziewczynek-Cycolinek, plywacie w staniczku sportowym pod kostiumem czy tylko w samym kostiumie? Na ogol jednoczesciowe kostiumy nie maja zadnych wzmocnien przytrzymujacych biust a plywajac ruchy sa dosc intensywne w zakresie wiec zastanawiam sie czy tylko sam kostium wystarczy dla zabezpieczenia takiego mlodziutkiego, poczatkujacego biusciku?
Odpowiedzcie mi prosze

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Andzikus niestety ma fiszbiny ale chwile w nim posiedzialam i powiem Ci ze nawet ich nie czulam mamm nadzieje ze na dluzsza mete bedzie bardzo wygodny
Hmm, to moze jednak te fiszbinki nie sa takie grozne? Jakos odnosze wrazenie, ze one chyba nie za bardzo uciskaja na implant. U mnie, jak mierzylam swoj to mam je kilka mm nizej i blizny i implantu. Tak mi sie przynajmniej wydaje

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
I uwielbiam smazona cukinie , polaną oliwą z czosnkiem i odrobiną soli.
Sprobuj dodac jeszcze troszke oregano. To jest dopiero to! Moze byc wtedy nawet bez czosnku, choc ten uwielbiam zawsze i wszedzie. Szkoda, ze nie mozna bezkarnie sie nim zajadac

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Ajwi Pokaż wiadomość
mój problem jest następujący, często chudnę, tyję, chudnę, tyję. moje piersi drastycznie zmalały i stały się mało atrakcyjne. mam teraz rozmiar B - kiedyś duże C. Czuję z tego powodu ogromny dyskomfort dlatego myślę o operacji.
Witaj Z tego co wiem to przed operacja nalezy ustalic wage. Piersi z implantami rowniez nie lubia jak waga biega z gory na dol.

Cytat:
Napisane przez Ajwi Pokaż wiadomość
Chciałabym także prosić dziewczyny które mają juz powiększony biust o kilka słów na temat uczucia posiadania w sobie implantów i tego czy jesteście zadowolone z efektu po operacji.
Ajwi, caly ten watek to jedno wielkie zadowolenie z efektow operacji A co do czucia w sobie implantow to ja jestem 2 miesiace po operacji i zadnego "obcego" w sobie nie czuje Narazie moje piersi sa jeszcze dosyc twarde i malo ruchome ale wciaz sie zmieniaja, miekna i mam nadzieje, ze za jakis czas beda calkiem normalne.
Dziewczyny pisza tez, ze zima moze bardziej marzna ale ja jeszcze nie mialam okazji tego doswiadczyc wiec nie wiem

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Dziewczynki,
Horo, czytalas co Ci napisalam w albumiku? Masz taka piekne figurke, ze moglabys byc modelka mody dla mam a Ty tu takie rzeczy piszesz. A kysz! Pieknie wygladasz a 8 kg w gore to wcale nie tak duzo. Gdybys napisala, ze 20 to byloby zle

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Joasi,
to sklep Karoline - zapraszam do Zielonej Góry
A tu ich stronka: http://www.karoline.pl/
Ja nie moge... ale cudenka tam maja!!!!

Stary 2012-06-27, 19:44   #15029
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość

Horo, pliiiis, przypomnij sobie. A na metce nic nie masz? Mnie sie bardzo Anitka spodobala choc droga straszliwie
na metce pewnie już byly sprane, bo trochę czasu minęło, a że rozciągnęły się w obwodzie przez ciągłe pranie i noszenie, to je jakiś czas temu wyrzuciłam.
Ale z Anity wszystko świetnie leży i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Ja powiedziałam Pani, ze jestem po operacji biustu, więc to w sklepie doradziła mi model

Stary 2012-06-27, 20:06   #15030
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
na metce pewnie już byly sprane, bo trochę czasu minęło, a że rozciągnęły się w obwodzie przez ciągłe pranie i noszenie, to je jakiś czas temu wyrzuciłam.
Ale z Anity wszystko świetnie leży i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Ja powiedziałam Pani, ze jestem po operacji biustu, więc to w sklepie doradziła mi model
Szkoooda.... ja swoja Anitke kupilam przez interek. Jakos udalo mi sie szczesliwie trafic z rozmiarkiem Natomiast nijak nie potrafie namierzyc sklepu stacjonarnego z Anita w Warszawce

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości