Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-29, 08:52   #3361
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
dziś duję w okolice Łodzi
Ooo, odwiedź Łódź kiedyś, to pójdziemy na piw.. ee kawę
Stary 2012-06-29, 09:02   #3362
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry
weekend

Miałam wczoraj doła z tym mieszkaniem, ale przyszedł TŻ i jakoś już nawet nie myślałam o tym. Tym bardziej że wiem jak jemu jest przykro..

Ale to co zrobiłam, to tylko ja mogłam zrobić
Przenosiłam laptopa i odpiełam myszke od niego, ale ona gdzieś się zawiesiła na kablu od laptopa i patrze na dół pod niego a tam myszka właśnie zanurkowała w moim kubku z herbatą
Nie wiem jak to mozliwe, że akurat tam trafiła na cały stół, akurat do mojego kubka.. a teraz się suszy na oknie
To definiuje moją osobe, bo zawsze jak się coś wyleje, ktoś się gdzieś stuknie, coś zwali to jestem ja
Moja mama zawsze mówi "kto jak kto ale to zawsze Ty"

Jade zaraz po papiery na praktyki bo musze je zawiesc do szkoly, a taka piekna pogoda

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Ano przegrywają. Kibicuje Włochom ale nie zdziwię się, jak Niemcy wygrają. Tak jak wczoraj trzymałam kciuki za Hiszpanię i się udało. Ale za to dziś jaka jestem śpiąca - poszłam spać po północy a pobudka przed 5.
Ja byłam bardzo za Hiszpanią ale byłam tez pewna że Niemcy wygrają.. Jakże miła niespodzianka mnie spotkała
Dziewczyny a widziałyście jak trener Niemiec je kozy?
jest taki filmik na internecie i wczoraj ja tego trenera ciążgle pokazywali to aż piwo mi nie smakowalo, bo od razu kojarzyłam.. ble...
Isia napisałaś ostatnio, że piwo lubie. Tak, lubie, bardzo
Pije codziennie, ale nie dla alkoholu, bo dla mnie to taki napoj orzeźwiający tak jakoś u mnie w rodzinie traktuje sie piwo
Za to nigdy się nie tykam wódki ani drinków. Jedyne co moge wypić to gin z tonikiem
Więc jak jestem na weselach to albo przemycam piwo albo nie pije

Cytat:
Napisane przez paulinaziuta07 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja tak na szybciutko... przyjmuję luteinkę i w sobotę mam dostać @ dziś pojawiły się brązowe skrzepy taka wydzielina ale bezzapachu nie wiem co to może oznaczać... boję się pierwszy raz mi się to przydarzyło...co to może oznaczać?
Niestety ja tez nie umiem pomoc.

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
magbes, to chyba normalne... Jakby nie patrzeć to nie byle co, tylko DZIECKO... nowe życie, za które będziemy odpowiedzialni przez kilkanaście lat. Myślę, że tylko jakies nieświadome dziewczyny wcale by się nie stresowały równiez pozytywnym wynikiem testu
Bardzo dobrze powiedziane
Trzymam kciuki Mokka musi się udać.. a koszty faktycznie ogromne

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 09:30   #3363
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
:
To definiuje moją osobe, bo zawsze jak się coś wyleje, ktoś się gdzieś stuknie, coś zwali to jestem ja
Hehe mam to samo TŻ mówi na mnie "miss chaos"

Cytat:
:
Isia napisałaś ostatnio, że piwo lubie. Tak, lubie, bardzo
Pije codziennie, ale nie dla alkoholu, bo dla mnie to taki napoj orzeźwiający tak jakoś u mnie w rodzinie traktuje sie piwo
Za to nigdy się nie tykam wódki ani drinków. Jedyne co moge wypić to gin z tonikiem
Więc jak jestem na weselach to albo przemycam piwo albo nie pije
Oj ja też piwoszka takie jedno piwko wieczorkiem po pracy lubię.
Ale drinki i winko też nie lubię tylko czyściochy.
Stary 2012-06-29, 09:42   #3364
Kejthx
Zadomowienie

Hej, melduje się. Obecnie przed Rawą Maz. jem śniadanko
Pomyślałam, ze do Was wpadne i pozdrowie

Zaraz lece dalej... strasznie jakoś nie mogę się ogarnąć....
Buzia
Stary 2012-06-29, 10:46   #3365
monini2507
Zakorzenienie

I u mnie w tym miesiącu nie będzie II kresek właśnie @ wredna małpa zawitała do mnie dzień wcześniej eh brak słów i to akurat w taka pogodę jak chcieliśmy jechac nad wode litości
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:51   #3366
lady_malgo
Rozeznanie

paulinaziuta07- ja mam czasem takie brunatne jakby skrzepy przed @. Ale to jest raczej sprawa indywidualna.

Witam Was dziewczyny. Ja nadal zdechła jestem. Już zastanawiam się, czy do lekarza się nie wybrać... ale w sumie za wiele to mi on nie pomoże. Wciśnie jakiś antybiotyk, którego będę bała się brać. Za to @ się kończy Dziś mój 6 dc. Już zapowiedziałam M., że rozpisałam grafik przytulanek na następne 2 tygodnie Ucieszył się niezmiernie.
Załatwiliśmy wczoraj to zaświadczenie do chrztu. I co mnie wielce zaskoczyło i ucieszyło obyło się bez "co łaska" 20 zeta w kieszeni ;D.
Złożyłam wczoraj wszystkie dokumenty na uczelnię Na badanie lekarskie tylko czekam. Teraz muszę sobie załatwić praktyki w drugiej szkole

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 12:37   #3367
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaziuta07 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja tak na szybciutko... przyjmuję luteinkę i w sobotę mam dostać @ dziś pojawiły się brązowe skrzepy taka wydzielina ale bezzapachu nie wiem co to może oznaczać... boję się pierwszy raz mi się to przydarzyło...co to może oznaczać?
Paulinaziuta, a Ty już w poprzednich cyklach brałaś luteinę? Czy dopiero pierwszy raz? Bo jeśli jutro miałaś mieć @ a dziś już coś brunatnego się pojawia, to mi się wydaje że to @ już się zaczyna. Po luteinie trudno dokładnie przewidzieć kiedy powinna przyjść @. Mi na początku przychodziła dopiero 5 dni po odstawieniu, a w ostatnich dwóch cyklach już po 2 dniach od odstawienia. Tak więc ja myślę, że nie masz co się martwić na zapas
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
zrobiłam drugi test i nadal nic.
także czekam na opóźniony okres.
i niedługo zaczynam próbować od nowa.
i chyba mam doła
przykro mi domciątko. Ale póki nie ma @, nie można tracić nadziei
Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
I u mnie w tym miesiącu nie będzie II kresek właśnie @ wredna małpa zawitała do mnie dzień wcześniej eh brak słów i to akurat w taka pogodę jak chcieliśmy jechac nad wode litości
Monini, strasznie szkoda. Ale z drugiej strony, jeśli nie byłaś w ciąży, to lepiej że przyszła jeszcze przed terminem, niż np. miałaby się spóźnić. Bo niepotrzebnie byś sobie robiła nadzieję

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

a ja dziś jakies takie dziwne bóle miewam momentami. Takie ciągnięcie i kłucie od dołu do macicy. Echhh... ciekawe co to, bo dziś dopiero 2 dzień po IUI. Ale żadnych wkrętek póki cobo wydaje mi się że w poprzednim cyklu z IUI też tak miałam i d.pa z tego wyszła
Stary 2012-06-29, 13:06   #3368
monini2507
Zakorzenienie

Mokka_83 święta racja lepiej że przyszła teraz miałaby się spoźnić i nie potrzebnie nadziei narobić no ale cóż lajf is lajf
A teraz zdycham z bólu brzucha i nic mi się ogólnie nie chce
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 13:48   #3369
Dzastin08
Wtajemniczenie

Heej

WEEKEND W KOŃCU!!!!

Co do wczorajszego meczu to Niemcy mnie rozczarowali...,Portugali a też odpadła.. to komu mam kibicować w finale? Chyba Włochom bo Hiszpania ostatnio wszystko wygrywa i nudne to już jest

Jadę dziś popołudniu do przyjaciółki, Tż przyjedzie po mnie wieczorem a więc dziś już tu do Was nie zajrzę.
A jutro rano mykam nad jeziorko Pięęęękna pogoda!

Miłego Dnia

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 14:21   #3370
dedra
Zadomowienie

Hejka hejka!
W końcu piękna pogoda, jest ciepło, słonko świeci i od razu więcej chęci do życia

Monini, szkoda, że @ przyszła. Ale nie ma to tamto, trzymamy kciuki za kolejny cykl.

Paulinaziuta, te brązowe plamienia to przedokresowe prawdopodobnie. Ja tak mam często. 2-3 dni takie plamienia i potem @. Nie masz się czego obawiać.

U mnie dziś 10dc. Powoli się śluz pojawiać zaczyna, więc małymi kroczkami owulka się zbliża prawdopodobnie.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 14:34   #3371
Luna0
Zakorzenienie

Myszka działa czyli jednak wyschła

Przyszedl mi dziś Aniołek do rzemyka wstawie wam fotki
Na jednej stronie pisze "My Angel" (mój aniołek się nie zmieściło, a chciałam zeby było mój) i data "25.05.2012" (nie chciałam miesiecy rzymskimi bo kojarzy mi sie to z grobami)

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Hehe mam to samo TŻ mówi na mnie "miss chaos"
Haha fajnie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
wredna.

Zdjecia robione telefonem wiec zamazane. Fajnie bo na allegro bylo widac że te aniołki są strasznie duże, ale okazalo się ze malutkie wiec nie rzuca się wogole w oczy Napisów wogole nie widac chyba że ktoś sie mocno przypatrzy pod światło i dobrze, bo to ma być dla mnie nie dla ludzi Także bardzo jestem zadowolona

hahaha jakie odrosty na paznokciach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1340972896682.jpg (22,5 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1340972944576.jpg (22,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1340972964632.jpg (23,1 KB, 44 załadowań)

Aniołek 25.05.2012

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-06-29 o 14:57
Stary 2012-06-29, 19:09   #3372
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
25.05
Moje urodziny

Kurczę, dotarło do mnie, że mogłam być źle zrozumiana ..
chodzi mi o to, żeby pamiętać taką datę nie jako tą złą i smutną, ale jako "narodziny aniołka". Stało się jak musiało, chyba lepiej tak to pamiętać, prawda?

Edytowane przez MarudexuS
Czas edycji: 2012-06-29 o 22:36
MarudexuS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 20:14   #3373
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Dziewczynki, trzymajcie kciuki, jutro idę dziada wymrozić, nawet się nie boję zabiegu, raczej obawiam się tego, żeby mi to kiedyś nie wróciło Ale to tylko mam takie momenty, a za chwilę pozytywnie myślę

Buziaki dla wszystkich

A ja dziś zaczęłam urlop, mam go do 6 sierpnia
Stary 2012-06-29, 21:43   #3374
IsiaG
Zadomowienie

dmoc - będzie dobrze. Wszystko się ładnie zagoi i będziesz gotowa na potomka.

Luna - bardzo fajna zawieszka. Taka skromna a jednak ważna. I ci co mają wiedzieć, to będą wiedzieć, inni nie muszą.

Ja @ mam dostać za tydzień. Może w piątek,a może dopiero w poniedziałek? Już sama nie wiem jak ją liczyć, bo z 28 dni zjechała na 27. Mniejsza z tym, przyjdzie i wtedy zacznę brać te lekarstwo na PRL. Pół tab na tydzień i w sumie za 4 tab zabulę 120 zł. Ma ktoś może odsprzedać za niższą cenę?

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 22:43   #3375
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, trzymajcie kciuki, jutro idę dziada wymrozić, nawet się nie boję zabiegu, raczej obawiam się tego, żeby mi to kiedyś nie wróciło Ale to tylko mam takie momenty, a za chwilę pozytywnie myślę

Buziaki dla wszystkich

Trzymamy kciuki kochana!! oj wszystko się uda i w najbliższym czasie zafasolkujesz!!tylko tak możesz myśleć!!żadnych innych myśli
A co do urlopu to masz za dobrzemiłego odpoczynku
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 09:33   #3376
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:

Buziaki dla wszystkich

Zazdroszczę urlopu... ja jeszcze trochę.
3mamy kciuki!

Cytat:
Myszka działa czyli jednak wyschła

Przyszedl mi dziś Aniołek do rzemyka wstawie wam fotki
Na jednej stronie pisze "My Angel" (mój aniołek się nie zmieściło, a chciałam zeby było mój) i data "25.05.2012" (nie chciałam miesiecy rzymskimi bo kojarzy mi sie to z grobami)

Haha fajnie

wredna.

Zdjecia robione telefonem wiec zamazane. Fajnie bo na allegro bylo widac że te aniołki są strasznie duże, ale okazalo się ze malutkie wiec nie rzuca się wogole w oczy Napisów wogole nie widac chyba że ktoś sie mocno przypatrzy pod światło i dobrze, bo to ma być dla mnie nie dla ludzi Także bardzo jestem zadowolona

hahaha jakie odrosty na paznokciach
Piękny

Hej

Zbieram się pomału nad jeziorko ale coś słoneczko się przebić przez chmury na razie nie może...a w planach mam opalanie...
Pod wieczór jedziemy na działkę i wracamy jutro.

Miłego weekendu

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-06-30, 09:59   #3377
Luna0
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny na wątku cisza bo słońce praży
Ide zaraz opalać się na balkon i czekać aż TŻ wroci z pracy..
Troche kaca mamy wiec na przerwie ma mi przynieś jakiegoś energy drinka-podziwiam go ze mu sie chce

Myśleliśmy żeby się dzis przejechać pociągiem do Krynic
Pociągiem, bo już tyle lat nie jeździłam a uwielbiałam jako dziecko, no i piwko bysmy sobie wypili.. tylko zastanawiam sie czy jest sens w taki gorąc

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Moje urodziny

Kurczę, dotarło do mnie, że mogłam być źle zrozumiana ..
chodzi mi o to, żeby pamiętać taką datę nie jako tą złą i smutną, ale jako "narodziny aniołka". Stało się jak musiało, chyba lepiej tak to pamiętać, prawda?
Ciężko żeby ta data była wesoła, ale jest takim moim wspomnieniem. Tak naprawde przyjemnym wspomnieniem-dowodem na to że był i będzie w moim życiu. Wczoraj jak szłam spać i sciagałam rzemyk to troche mi było przykro, tym bardziej że TŻ mnie przytulił i powiedział "dobrze ze mamy siebie" czy jakoś tak.. a ja miałam ochote wykrzyczeć że mieliśmy być we troje.. no ale to chyba normalne że takie chwile się pojawiają.
Jednak jak szłam do siostry (zwolnili ją z pracy) i patrzyłam na aniołka to myślałam (teraz czuje że jesteś cały czas przy mnie)
Niby takie nic, ale psychicznie bardzo mi pomogło więc ogólnie data fajna, tym bardziej że bede pamietac o Twoich urodzinach

Cytat:

Buziaki dla wszystkich

Trzymam kciuki I fajnie że masz urlop, będziesz się mogła odstresować

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Luna - bardzo fajna zawieszka. Taka skromna a jednak ważna. I ci co mają wiedzieć, to będą wiedzieć, inni nie muszą.

Ja @ mam dostać za tydzień. Może w piątek,a może dopiero w poniedziałek? Już sama nie wiem jak ją liczyć, bo z 28 dni zjechała na 27. Mniejsza z tym, przyjdzie i wtedy zacznę brać te lekarstwo na PRL. Pół tab na tydzień i w sumie za 4 tab zabulę 120 zł. Ma ktoś może odsprzedać za niższą cenę?
czyli jedna tabletka 30 zł
ale nasze portfele chudą.. każda myślala że tak będzie po porodzie, ale chyba nikt ze przed poczęciem
Ja wogole nie wiem jaki mam cykl.. Od #do @ było 27 dni ale nie wydaje mi sie zeby to sie powtorzyło, bo nigdy nie miałam takiego krótkiego Isia fajnie że Ty masz taki krótki, bo jednak 33 dni to prawie o tydzień dłuzej i dluzej trzeba czekać.. ja tak zawsze miałam

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki kochana!! oj wszystko się uda i w najbliższym czasie zafasolkujesz!!tylko tak możesz myśleć!!żadnych innych myśli
A co do urlopu to masz za dobrzemiłego odpoczynku
Kasia a jak u Ciebie sytuacja? Jak się czujesz? Kiedy wizyta?

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-30, 10:40   #3378
Kejthx
Zadomowienie

Hej kochane!
Dmoc trzymam kciukasy, musi być dobrze. Jestem pełna podziwu dla Ciebie, ja Twoją zaradnosć, cierpliwość i zaangażowanie....az wstyd troszkę, że my sobie tu narzekamy tylko, że nie ma II kresek, a Ty dziewczyno bierzesz sprawy w swoje ręce i działasz, starasz się Jesteś wielka i musi WAm się udać
Musi nam wszytkim się udać
Monini, pamietaj wiara czyni cuda, no i umawiałysmy się, że razem zafasolkujemy... wiec w tym cyklu sie postramy, prawda?
Luna, aniołek ładny, fajnie, że będziesz go miała zawsze przy sobie bedzie blisko Ciebie

Ja dziś imprezowo, robimy coś na działce u znajomych.... wczoraj wróciłam tak zmęczona, że usnełam w "opakowaniu" Mąż sie pytał, czy piłam coś po drodze aaa poza tym dmuchałam w balonik, pierwszy raz, troche tam naplułam policjantom z wrażenia ale zkwitowałam, że mam nadmiar śliny... trochę sie pośmialiśmy i mnie tylko pouczyli
Zapomiałabym dodać, że śniło mi się nasze spotkanie gdzieś, chyba to jakaś jaskinia była gadałayśmy i piłyśmy wino, duuużooo wina....

Życzę WAm udanego dnia!
Stary 2012-06-30, 11:38   #3379
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Ciężko żeby ta data była wesoła, ale jest takim moim wspomnieniem. Tak naprawde przyjemnym wspomnieniem-dowodem na to że był i będzie w moim życiu. Wczoraj jak szłam spać i sciagałam rzemyk to troche mi było przykro, tym bardziej że TŻ mnie przytulił i powiedział "dobrze ze mamy siebie" czy jakoś tak.. a ja miałam ochote wykrzyczeć że mieliśmy być we troje.. no ale to chyba normalne że takie chwile się pojawiają.
Jednak jak szłam do siostry (zwolnili ją z pracy) i patrzyłam na aniołka to myślałam (teraz czuje że jesteś cały czas przy mnie)
Niby takie nic, ale psychicznie bardzo mi pomogło więc ogólnie data fajna, tym bardziej że bede pamietac o Twoich urodzinach
właśnie o to mi chodziło, aniołek jest przy Tobie od tego dnia nie smuć się bo to nic nie zmieni, a lepiej mieć dobre wspomnienie
A ja też tym bardziej będę pamiętać o Twoim aniołku

A w ogóle to dzień dobry, ja dopiero kawę piję, pospało mi się ..
Mama mnie obudziła telefonem o 11 .. wstyd
Ale coś ostatnio niedospana chodziłam to i nadrobiłam

Edytowane przez MarudexuS
Czas edycji: 2012-06-30 o 11:40
MarudexuS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 11:51   #3380
dedra
Zadomowienie

Cześć weekendowo laseczki

LunaO, śliczny aniołek. Świetny pomysł, dzięki temu będzie na zawsze przy Tobie.

Dmoc4, myślimy o Tobie.

Marudex, ja też dziś poszalałam ze snem. Wstałam o 10 o dziwo. Jak TŻ wychodził do pracy przed 8 to przebudziłam się na chwilkę i pierwszą moją myślą było: ale mi się chce siku... I zasnęłam dalej. Haha
Jest południe, chatę mam już posprzątaną. Zaraz na zakupy i obiadek będę robić. Może jakieś ciacho upiekę...
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:25   #3381
Dzastin08
Wtajemniczenie

No to się poopalałam...nie zdążyłam wyjść nawet z domu a już zaczęło lać.... wkurzyć się można...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-06-30, 13:31   #3382
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Luano no niby dobrze sie czuję, tyle że hormony buzują i wszystko mnie drażni i musi być po mojemuzachcianek jako takich nie mam ale strasznie mieszam smaki(ostre rzodkiewki, potem zwykly ogórek potem cukierek i wszystko zagryzam cytryną i spać się chce;/ wizytę mam w poniedziałek i zobaczymy co tam z dzidzią i jak się rozwija. A tak ogólnie to pisałam cały czas jest klotnia z matką o ślub wiec bedzie się trzeba wyprowadzić bo ja z nią dłużej nie wytrzymam tylko ojca mi szkoda bo on bardzo chce wnuka;/
Stary 2012-06-30, 14:36   #3383
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Luano no niby dobrze sie czuję, tyle że hormony buzują i wszystko mnie drażni i musi być po mojemuzachcianek jako takich nie mam ale strasznie mieszam smaki(ostre rzodkiewki, potem zwykly ogórek potem cukierek i wszystko zagryzam cytryną i spać się chce;/ wizytę mam w poniedziałek i zobaczymy co tam z dzidzią i jak się rozwija. A tak ogólnie to pisałam cały czas jest klotnia z matką o ślub wiec bedzie się trzeba wyprowadzić bo ja z nią dłużej nie wytrzymam tylko ojca mi szkoda bo on bardzo chce wnuka;/
Masz takie objawy jak ja. Nie miałam mdłości itd tylko normalnie byłam wredna.. wszytko mnie draznilo co nie jest w moim stylu
no i spać cały czas, jak nigdy nie sypiałam podczas dnia tak wtedy co chwile.
Szkoda że takie kłutnie, Ty w koncu nie chcesz slubu prawda?
Najlepiej się wyprowadźcie i żyjcie po swojemu a zanim dzidzia sie urodzi to napewno mamie przejdzie złość

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-30, 15:21   #3384
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Dzięki Dziewczynki, dzięki Kejthx

Jestem już po zamrażaniu dziada Wymrozili mi cały kanał szyjki tak na wszelki wypadek, i tą moją wstrętną dysplazję, którą gdzieś przy wlocie szyjki miałam, jakoś tak mi tłumaczyła lekarka, ale ja połowy ze strachu nie słyszałam Zabieg nie jest bardzo bolesny, raczej troszkę mało przyjemny, takie dziwne bóle jakby okresowe, a to dlatego, że się macica kurczy pod wpływem mega zimna Teraz leżę, bo mi słabo i w głowie mi się potwornie kręci, ale to minie. Trochę krwawię, ale to też minie Za miesiąc kontrola od razu z monitoringiem cyklu, jeśli będzie wszystko zagojone, to zaczynamy starania Do tego czasu nie mogę się przeciążać, dźwigać, ani moczyć pupy w niczym, basen, jezioro, morze, wanna odpada, jedynie szybki letni prysznic wchodzi w grę Ale dam radę

Może we wrześniu zobaczę te upragnione dwie kreski, czego i Wam życzę

Edytowane przez dmoc4
Czas edycji: 2012-06-30 o 15:23
dmoc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 16:15   #3385
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Jasne, że zobaczymy
Stary 2012-06-30, 16:47   #3386
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

dmoc, powodzenia i trzymaj się!!!będzie dobrze, jak to się mówi, do wesela się zagoi)

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:00   #3387
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Cześć weekendowo laseczki

LunaO, śliczny aniołek. Świetny pomysł, dzięki temu będzie na zawsze przy Tobie.

Dmoc4, myślimy o Tobie.

Marudex, ja też dziś poszalałam ze snem. Wstałam o 10 o dziwo. Jak TŻ wychodził do pracy przed 8 to przebudziłam się na chwilkę i pierwszą moją myślą było: ale mi się chce siku... I zasnęłam dalej. Haha
Jest południe, chatę mam już posprzątaną. Zaraz na zakupy i obiadek będę robić. Może jakieś ciacho upiekę...
A mi się jakoś wszystko od jakiegoś czasu poprzestawialo... I tak jak potrafiłam kiedyś w weekendy spac do 12stej, tak teraz wstaję o 8.30 A jak zdarzy mi sie pospać dłużej, to jestem na siebie zła Jednak cos jest w słowach piosenki: "jak dobrze wstać, skoro świt..." Tak sobie myslę, że to może świadczyć o tym, że się starzeję, nie? Pamiętam jak jeździłam do babci na wakacje mając 10 -12 lat... i byłam w szoku jak ona wstawała już o 6stej, skoro nie miała nic do robienia, bo mieszka w mieście i wtedy sobie myslałam, że to tylko dziadkowie tak mają...
Cytat:
Dzięki Dziewczynki, dzięki Kejthx

Jestem już po zamrażaniu dziada Wymrozili mi cały kanał szyjki tak na wszelki wypadek, i tą moją wstrętną dysplazję, którą gdzieś przy wlocie szyjki miałam, jakoś tak mi tłumaczyła lekarka, ale ja połowy ze strachu nie słyszałam Zabieg nie jest bardzo bolesny, raczej troszkę mało przyjemny, takie dziwne bóle jakby okresowe, a to dlatego, że się macica kurczy pod wpływem mega zimna Teraz leżę, bo mi słabo i w głowie mi się potwornie kręci, ale to minie. Trochę krwawię, ale to też minie Za miesiąc kontrola od razu z monitoringiem cyklu, jeśli będzie wszystko zagojone, to zaczynamy starania Do tego czasu nie mogę się przeciążać, dźwigać, ani moczyć pupy w niczym, basen, jezioro, morze, wanna odpada, jedynie szybki letni prysznic wchodzi w grę Ale dam radę

no to super dmoc To trzymam kciuki żeby tem miesiąc Ci szybko zleciał a przy kontroli żeby się okazało, że wszystko ładnie się goi A urlopu to zazdroszczę W szkole pracujesz, że taki długi? Bo jakoś nie pamiętam

U nas wczoraj byli znajomi uczcić nasza rocznicę, która była w środę no i w sumie fajnie było A mój Tż zrobił pyszną schłodzona sangrię z owocami... naprawdę polecam na te upały Teraz też siedzimy i sączymy A zaraz mam zamiar oglądać meldramat na tvn, zachwalany przez koleżankę, więc się gotuję do oglądania

Edytowane przez Mokka_83
Czas edycji: 2012-06-30 o 20:02
Mokka_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:42   #3388
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
Masz takie objawy jak ja. Nie miałam mdłości itd tylko normalnie byłam wredna.. wszytko mnie draznilo co nie jest w moim stylu
no i spać cały czas, jak nigdy nie sypiałam podczas dnia tak wtedy co chwile.
Szkoda że takie kłutnie, Ty w koncu nie chcesz slubu prawda?
Najlepiej się wyprowadźcie i żyjcie po swojemu a zanim dzidzia sie urodzi to napewno mamie przejdzie złość

oj właśnie chyba nie da rady inaczej niż brać ten ślub bo mi życia nie daja...babcia, która była za nie braniem ślub tak na mnie najechała, ze szok...aż się popłakałam..już chyba po mału sie poddaje w tej wojnie
Stary 2012-06-30, 22:55   #3389
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Zapomiałabym dodać, że śniło mi się nasze spotkanie gdzieś, chyba to jakaś jaskinia była gadałayśmy i piłyśmy wino, duuużooo wina....

Życzę WAm udanego dnia!
Jeżu, jeżu czemu to tylko sen??? Ja chcę!!! Może być i jaskinia, byle z Wami i winko. Dla Luny piwo.

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
A mi się jakoś wszystko od jakiegoś czasu poprzestawialo... I tak jak potrafiłam kiedyś w weekendy spac do 12stej, tak teraz wstaję o 8.30 A jak zdarzy mi sie pospać dłużej, to jestem na siebie zła Jednak cos jest w słowach piosenki: "jak dobrze wstać, skoro świt..." Tak sobie myslę, że to może świadczyć o tym, że się starzeję, nie? Pamiętam jak jeździłam do babci na wakacje mając 10 -12 lat... i byłam w szoku jak ona wstawała już o 6stej, skoro nie miała nic do robienia, bo mieszka w mieście i wtedy sobie myslałam, że to tylko dziadkowie tak mają...
Kurcze, to ja jestem nadal młoda, bo spię jak mops. Mam problemy, żeby wstać. Dziś się zwlekłam o 10.30 i to tylko dlatego, że słyszałam, że córka już wstała. Lubię spać.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 22:58   #3390
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Pracuję w przedszkolu i na uczelni wyższej Przedszkole mamy w lipcu zamknięte A na uczelni wszystko już studentom pozaliczałam więc też mam wakacje

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości