Czy w dwupaku, czy bez brzucha, wątek chętnie Cię wysłucha - Mamy maj-czerwiec,cz.IX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-30, 12:17   #3121
Freya_85
Raczkowanie

Dot.: Czy w dwupaku, czy bez brzucha, wątek chętnie Cię wysłucha - Mamy maj-czerwiec,

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Dzięki. Znajdę sobie. A może wszystkie bielą??? Koleżanka ma z Mustelii, ale dla mnie za drogi, no i kto wie, może też bieli.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

A jak u Ciebie z Ziajką?? Zadowolona jesteś?? Na linomag już poszło 20zł i będzie leżał a potem go wyrzucę
U takich maluchów jak nasze dzieci można stosować tylko filtry mineralne i one wszystkie bielą.
Spróbuj najpierw rozsmarować krem, a potem go wklepać, to będzie mniej biały
U nas linomag spowodował wysypkę. Pediatra powiedziała, żeby niczym nie smarować buzi podczas spacerów, bo przecież nie trzyma się godzinami malucha na pełnym słońcu.

Edytowane przez Freya_85
Czas edycji: 2012-06-30 o 12:31
Freya_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:52   #3122
anulka4771
Wtajemniczenie

Dot.: Czy w dwupaku, czy bez brzucha, wątek chętnie Cię wysłucha - Mamy maj-czerwiec,

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
moj etz dostawal czopy, jakies na literke V... Nie chce mi sie sprawdzac pomagaja
Vibrucol albo Vibrucol jakoś tak
Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Hej hej!

Nieee, Ty jesteś jakimś moim sobowtórem czy co? Moja też ledwo zipie, dwa razy już była naprawiana, więc nie chcę w nią pchać pieniędzy i od kilku dni rozmyślam, skąd wziąć kasę na zakup nowej
dobre,ciekawe co nastepnego się nam przydaży

Witam.
Mnie nie było bo wczoraj wyjechalismy do znajomych,Filip sie wyszalał z Hubertem a Szymonio ładnie się zachował w gościach,spał z jedną pobudką w nocy.Te upały dają się we znaki moim dzieciom,ten mały marudzi pozatym już nie wiem czy mu ten Nutramigen nie służy wysypka się cały czas pogarsza i ma takie suche strupy "ze skóry" w zgięciachtak mi go szkoda bo jest cały wysypany w czerwonych krostach,twarz,szyja,rami ona,brzuszek,rączki chyba mam to samo co z Filipem.Kąpiele i mleko poprawiły sprawe na trochę a od 3 dni jest masakra nie wiem jak mu pomóc w poniedziałek pójdę do pediatry albo znowu mnie czeka wizyta w alergologa tego co mi Filipa wyprowadził z takiego stanu.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 12:55   #3123
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

MOje dziecko dzisiaj spi godz. zje i idzie znów spac na godz. Chyba przez ten upał.

A oto Maja, zdjecie ze srody jak jeszcze sliczna buźke miała i równie 2 tyg., od czwartku ma krosteczki na twarzy Zdjecie tel. robione i dosc słabe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie000.jpg (70,1 KB, 70 załadowań)
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 13:10   #3124
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
ja używam Nivea 50+ dla niemowląt i dzieci. Zadowolona z niego jestem,linomag też mnie strasznie denerwował
Mleczka? Ale ono jest z filtrami chemicznymi po 6 mies.

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
A oto Maja, zdjecie ze srody jak jeszcze sliczna buźke miała i równie 2 tyg., od czwartku ma krosteczki na twarzy Zdjecie tel. robione i dosc słabe.
Śliczna dziewczynka
A krostki wcześniej czy później zejdą

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
dobre,ciekawe co nastepnego się nam przydaży
Oby przynajmniej coś pozytywnego!
My chyba już dziś zakupimy pralkę... Weźmiemy na razie 40 rat 0%, a jak będzie jakaś kasa, to się spłaci wcześniej
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 13:13   #3125
śliweńka
Zakorzenienie

jak ubieracie dzieci w takie upały?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 13:15   #3126
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

slciznia niunka )
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 13:20   #3127
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
agatka najlepiej przed kąpielą posmarować ciepłą oliwką nie za gorącą i po kąpieli wyczesać, karo nie miała więc czy pomaga nie powiem

a ze wszystkich chyba najlepszy bobotic bo ma najwięcej w składzie, używaliśmy infacol i po czasie przestał działaś
i na to czapeczka, żeby oliwka dobrze wchłonęła. A profilaktycznie przed ciemieniuchą dobrze jest codziennie czesać włoski.

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
ja używam Nivea 50+ dla niemowląt i dzieci. Zadowolona z niego jestem,linomag też mnie strasznie denerwował

Dzisiaj przystawiłam Antuana do cycka, zjadł z jednego i drugiego do zera i 20 ml dopił z butli. Ale już marudzi,więc zaraz pewnie podam mu resztę butelki.
W nocy dostał znowu o 24 i potem dopiero o 6 także chyba udało się przestawić go z 3na 6 cudownie

Poza tym pochwalę się,że systematyczna kąpiel go o tej samej godzinie i kładzenie do łóżeczka sprawiły,że nie ma najmniejszego problemu z jego zasypianiem i spaniem O mniej więcej 20:15 dziecka już nie ma,śpi sobie w najlepsze.
My też tak mamy, z tym, że Mikołaj budzi się koło 4-5 i już zaczyna dzień, a też chciałabym go przestawić na 6-7 .

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Witajcie ale tu dziś cisza. opalają się czy co?
My byłyśmy w Aldiku na zakupach, może nie powinnam, ale poszłam, bo były dziś sukienki. Tylko że chyba na słonia pech.
W aptece kupiłam te ziajkę, zobaczymy co jest warta.
Czy jak w takie słońce pójdę na spacer do parku, to będzie źle?? Park mam bliziutko to szybko przemknę i będę już w cieniu. Czy lepiej sobie darować??
Ja byłam na spacerze o 10.00.

Cytat:
Mikołaj leży w rompersie.
Stary 2012-06-30, 13:21   #3128
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Wczoraj miała kaftanik i spiochy i czapke, ale za ciepło jej było, zwłaszcza w czapce choc cienka, dzis ma na sobie body z krótkim 1 raz i założymy opaske na uszy. Moja mama ciagle mowi by jej uszy zakrywac, ale kurde widac ze poci sie w niej. Zakładacie czapeczki badz opaski dzieciom w upały?
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 13:35   #3129
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
ciemieniuchy nie można smarować żadnym małśme ani margaryną, położna mówiła mi że jedna kobita tak robiła i dziecko miało przez margarynę jedną wielką ranę na głowie! nie można tych strupków samemu zrywać a co dopiero peeling robić!!
margaryna to nie maslo
informacja ta byla od pediatry
to tak jak ze szczepionkami - jedno dziecko przechodzi dobrze, drugie zle, jednemu pomoze maslo, drugiemu zaszkodzi
nie popadajmy w paranoje

a o tych platkach owsianych poczytaj sobie na necie

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
MOje dziecko dzisiaj spi godz. zje i idzie znów spac na godz. Chyba przez ten upał.

ale slodka ma zadarty nosek??
Stary 2012-06-30, 13:50   #3130
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:
Wczoraj miała kaftanik i spiochy i czapke, ale za ciepło jej było, zwłaszcza w czapce choc cienka, dzis ma na sobie body z krótkim 1 raz i założymy opaske na uszy. Moja mama ciagle mowi by jej uszy zakrywac, ale kurde widac ze poci sie w niej. Zakładacie czapeczki badz opaski dzieciom w upały?
Ja jak jest tak jak dzsiaj to nie zakładałam czapki.
Stary 2012-06-30, 14:30   #3131
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
margaryna to nie maslo
informacja ta byla od pediatry
to tak jak ze szczepionkami - jedno dziecko przechodzi dobrze, drugie zle, jednemu pomoze maslo, drugiemu zaszkodzi
nie popadajmy w paranoje

a o tych platkach owsianych poczytaj sobie na necie

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

ale slodka ma zadarty nosek??
ja już bzdur na necie nie czytam
bo tak jak znalazłam by schudnąć to połknąć szmatę by przeczyściła

karola wczoraj w bodach leżała i skarpetkach a spotkałam dwie koleżanki to jednej córka długi rękaw, sukienka na to i czapka, a drugiej synek długi rękaw krótkie spodenki i czapka a na dworze 31stopni było, a karola jak na plaże

ja zakładam opaskę jak wieje, jedynie cienką czapkę miała ze dwa razy jak było chyba 12stopni wiało i padało

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-30, 14:34   #3132
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:

Oby przynajmniej coś pozytywnego!
My chyba już dziś zakupimy pralkę... Weźmiemy na razie 40 rat 0%, a jak będzie jakaś kasa, to się spłaci wcześniej
ojj tak tak tylko cos pozytywnego
Cytat:
Mój ma tylko body na krótki rekaw.
Cytat:
Nie ubieram czapki,w wózku nie leży na słońcu tylko pod budą.Jak zdarzy mi się go karmić na dworzu to idę w cień i zakładam czape.

Mi się zreszta wydaję że czapka ma za zadanie chronić główkę przed słońcem.Wiadomo nie w zimie ale w takie upały jak dzisiaj,gdzie w wózku jest strasznie parno to i jeszcze czapkeDlaczego u nas w kraju jest tak ze dzieci chowają się z czapkąoglądajac jakieś programy to nie widziałam aby takie maleństwo miało czapkę.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-06-30, 15:22   #3133
onething
Zadomowienie

Cytat:
Zakładam czapeczkę prawie zawsze, po to by go nie przewiało, ale my mamy taką z siateczki, że przepuszcza powietrze.
Co do stroju to bodziak bądź rampers, bez skarpetek. No i goły tyłek popołudniamibo tak mu najlepiej.

Krem mam Ziajkę i tez bieli, ale szybko to znika, więc nie narzekam.
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 16:13   #3134
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:
ja już bzdur na necie nie czytam
bo tak jak znalazłam by schudnąć to połknąć szmatę by przeczyściła

karola wczoraj w bodach leżała i skarpetkach a spotkałam dwie koleżanki to jednej córka długi rękaw, sukienka na to i czapka, a drugiej synek długi rękaw krótkie spodenki i czapka a na dworze 31stopni było, a karola jak na plaże

ja zakładam opaskę jak wieje, jedynie cienką czapkę miała ze dwa razy jak było chyba 12stopni wiało i padało
boedne dzieci. Ja bym ich mamy tak ubrała. Chociaz moze to zalezy od dziecka.

Dziewczyny wklejam link z fajnej strony, jrst meeega duzo artykułow MEDYCZNYCH odnośnie pediatrii.

http://www.mp.pl/artykuly/?aid=31092

a płatki owsioane zmiekczaja wode i je mozna stosowac na sucha sk,óre- ja tak miałam zalecone przez dermatologa, zeby zalaz goraca woda platki ows. odsaczyc i przemywac twarz tym.
Stary 2012-06-30, 16:19   #3135
śliweńka
Zakorzenienie

moim zdaniem płatki owsiane podrażnią skórę dziecku

ja jestem zdania że sobie w taki upał czapki nie zakładam to dziecku tym bardziej

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-30, 16:21   #3136
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

tak woglole jak bylam u lekarza zapmnialam powiedziec, ze maly od urodzenia ma ciagle rope w jednym oku. wycieram parenascie razy dziennie, probowalam przemywac mlekiem, nic;/
masc tez mial juz w szpitalu przepisana bo lekarka to zauwazyla, ale masc tez nie pomogla.
Myslicie, ze trzeba z takim czyms isc do lekarza? czy dalej poprostu przemywac
kurde wylecialo mi z glowy...

malemu nie zakladam czapki, nawet jak jest chlodniej ubieralam bl;uze z kapturem.
a ubieram go w takie upaly zazwyczaj w rampersy, przykrywam pieluszka.

Moje bejbe spi caly dzien, ale ma lekki sen. Zobaczymy czy wieczorem bedzie go bolal brzuch;/

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2012-06-30 o 16:22
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 16:32   #3137
śliweńka
Zakorzenienie

ponoć trzeba masować kącik oka dokładnie co i jak nie wiem poczytać byś na necie musiała

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-30, 17:20   #3138
begie13
Zadomowienie

witam

ale skwaaar
byłam w realu i łeb mnie boli od słonca jak nie wiem

fajne sukieneczki widziałam po 10 zł i pampersy new baby 3-6 kg 108 szt za 52,99zł

Tosia dzisiaj w bodach z krótkim rekawem i skarpetkach

mialam myc okna ale mi sie nie chce chociaz juz paczeć przez nie nie moge

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 17:21   #3139
aga_bre
Rozeznanie

Właśnie zrobiłam ciasteczka owsiane.

Śliweńka nie wiem jak u dzieci, ale ogolnie płatki zmiekczają wodę.
Stary 2012-06-30, 17:24   #3140
8ewus8
Zadomowienie

Bry
Wczoraj pisałam o tych kroplach biogaia, dzisiaj rano chce dać małemu, patrzę, że coś nie leci. Odkleiłam naklejkę, bo butelka ciemna, wiec nic nie było widać a tam krople sie skończyly. Tak wiec starczyły mi dokładnie na 5 dni (5 ml) przy cenie 43 zl.
Byłam dziś w aptece i kupiłam delicol i bobotic.
Jak Wy to dajecie?
delicol przed każdym karmieniem?
A bobotic co 6 godzin?

Mój Adaś też dostał krostek na twarzy, mam nadzieję, że szybko znikną.
Dzisiaj leżał w wózku na dworze w body z krótkim rękawem, ja go pożniej podnoszę żeby iść do domu na karmienie a on cały mokry. Poci się jak mój M.
czapeczkę mu dziś kupiłam taką z siatki, ja mam na podworku wiecznie przeciąg, nie wiem ile stopni by było to tam zawsze wieje, więc uszy musi mieć zasłonięte, chociaż dzisiaj jak leżał na jednym uchu to drugie mu tylko pieluszką osłoniłam.
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 17:31   #3141
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
tak woglole jak bylam u lekarza zapmnialam powiedziec, ze maly od urodzenia ma ciagle rope w jednym oku. wycieram parenascie razy dziennie, probowalam przemywac mlekiem, nic;/
masc tez mial juz w szpitalu przepisana bo lekarka to zauwazyla, ale masc tez nie pomogla.
Myslicie, ze trzeba z takim czyms isc do lekarza? czy dalej poprostu przemywac
kurde wylecialo mi z glowy...

malemu nie zakladam czapki, nawet jak jest chlodniej ubieralam bl;uze z kapturem.
a ubieram go w takie upaly zazwyczaj w rampersy, przykrywam pieluszka.

Moje bejbe spi caly dzien, ale ma lekki sen. Zobaczymy czy wieczorem bedzie go bolal brzuch;/
Mam ten sam problem ropiejące oczka,jedno bardziej drugie mniejAle pediatra zapisała krople do oczu i narazie zeszło.krople nazywają się Chibroxin ja dawałam jedną krople do każdego oczka dwa razy dziennie.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-06-30, 18:44   #3142
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Mleczka? Ale ono jest z filtrami chemicznymi po 6 mies.
racja co prawda mój pediatra mi mówił,żebym tego Nivea baby używała,ale w związku z powyższym wracam do linomagu
Stary 2012-06-30, 19:20   #3143
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

ja nie zakładam czapki czasem opaskę jak wieje wiatr a w upał i tak w gondoli leży na ławce cycka nie daję więc wiatr do gondoli nie wpadnie skarpetki i bodziak z krotkim zazwyczaj

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 19:31   #3144
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
ziajka też bieli karola jak zombi wygląda jak źle rozsmaruje
Bo tego się nie rozsmarowuje. To się nakłada na skórę, im grubiej tym lepiej. Filtr mineralny ma za zadanie chronić w sposób mechaniczny, czyli odbijać promienie słoneczne, nie dopuszczać ich w ogóle do skóry.
Mnie tam wisi jak moje dziecko wygląda po posmarowaniu, ważne żeby było zdrowe.

Cytat:
Hej hej!
Mi też Kochane miło z Wami coś popisać

To ja już nie wiem. Widocznie masz taką sprytną córcię

Nieee, Ty jesteś jakimś moim sobowtórem czy co? Moja też ledwo zipie, dwa razy już była naprawiana, więc nie chcę w nią pchać pieniędzy i od kilku dni rozmyślam, skąd wziąć kasę na zakup nowej

Kładę Mniej więcej odkąd skończył miesiąc. Od kilku dni już coraz bardziej skupia wzrok na poszczególnych zabawkach.
A jeśli chodzi o linomag sun, to ja na niego nie narzekam. Jest właśnie taki, jak ma być. Rozsmarowuje się stosunkowo dobrze, a to że widać biały odcień zostający na skórze, to przecież nie przeszkadza. Ten krem właśnie ma fizycznie być na skórze, a nie wchłaniać się, żeby tworzył fizyczną barierę dla słońca. Nie wiem, jak się wsmarowują inne kremy, które obecnie można kupić. W każdym razie ten, który miałam dla Maksa (z jakichś droższych, nie pamiętam nazwy), pamiętam, że rozsmarowywał się koszmarnie w porównaniu do linomagu.

Cóż, tak czy siak możesz być pewna, że za jakieś góraaaaa 7 do 10 dni ta burza nastąpi Ale trzymam kciuki, żeby wcześniej

Dobranoc
Cześć

Jak obojczyk Kaja? Wszystko dobrze?

Ja Maćka kładę na matę już od jakichś dwóch tygodni i pięknie leży, słucha muzyki, gapi się w zabawki Dzisiaj leżał 6 rundek melodyjki po 12 minut Mogliśmy więc w spokoju się umyć, zjeść śniadanie, ogarnąć chatę i przygotować się do wyjścia

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
ja mam ziajke i tak samo sie ciezko smaruje, malo tego.... mlody do tej pory ma niezmyty krem z nad brwi bo nie moge doszorowac ....
Myślę, że najlepiej doczyścić to zwilżoną pieluchą tetrową, dwa razy przeciągniesz i twarz czysta. Wacikami to sobie można trzeć i trzeć, a krem się tylko marze.

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
my mamy ten bobotic, smaczny w smaku, mala lubi , podaje czasem profilaktycznie (jak czuje. ze zjadlam cos nie teges)
U nas Bobotic ciągle w użyciu, Maciek pierdzi jak stary, kupsztale wali też niczego sobie

Cytat:
Rampers albo body - z krótkim rękawkiem albo bez rękawków.
Nogi czasami okrywam pieluchą jak mocniej przyświeci.

Cytat:
Nie zakładam.
Jak mocno piź.dzi i jest chłodniej to się zdarzyło, ale w taki upał nie. W gondoli powietrze stoi, jak rękę włożę to ugotować się można, więc czapka IMO zbędna.

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Bry
Wczoraj pisałam o tych kroplach biogaia, dzisiaj rano chce dać małemu, patrzę, że coś nie leci. Odkleiłam naklejkę, bo butelka ciemna, wiec nic nie było widać a tam krople sie skończyly. Tak wiec starczyły mi dokładnie na 5 dni (5 ml) przy cenie 43 zl.
Byłam dziś w aptece i kupiłam delicol i bobotic.
Jak Wy to dajecie?
delicol przed każdym karmieniem?
A bobotic co 6 godzin?

Mój Adaś też dostał krostek na twarzy, mam nadzieję, że szybko znikną.
Dzisiaj leżał w wózku na dworze w body z krótkim rękawem, ja go pożniej podnoszę żeby iść do domu na karmienie a on cały mokry. Poci się jak mój M.
czapeczkę mu dziś kupiłam taką z siatki, ja mam na podworku wiecznie przeciąg, nie wiem ile stopni by było to tam zawsze wieje, więc uszy musi mieć zasłonięte, chociaż dzisiaj jak leżał na jednym uchu to drugie mu tylko pieluszką osłoniłam.
Bobotic 3-4 razy dziennie po 8-10 kropelek na łyżeczkę albo prosto do pyszczka, zależy od nastroju dziecia.
Krostki to mogę być potówki.

Moje dziecko zasnęło wczoraj przed 20, nie przewijaliśmy go bo myślałam, że jeszcze się obudzi przed północą. Poszliśmy spać o 23, a on obudził się na karmienie o 3.30, pierwszy raz przeszczał pieluchę tak konkretnie. Nakarmiłam go, odłożyłam do łóżeczka i nie wiem ile stękał bo zasnęłam tak mocno, że nie słyszałam...
Spał do 8 Niech mu tak zostanie

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
ja nie zakładam czapki czasem opaskę jak wieje wiatr a w upał i tak w gondoli leży na ławce cycka nie daję więc wiatr do gondoli nie wpadnie skarpetki i bodziak z krotkim zazwyczaj
Ja opaski nie mogę bo Maciej zupełnie jak panienka by wyglądał

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 19:54   #3145
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem ropiejące oczka,jedno bardziej drugie mniejAle pediatra zapisała krople do oczu i narazie zeszło.krople nazywają się Chibroxin ja dawałam jedną krople do każdego oczka dwa razy dziennie.
Genialne są te kropelki! ja też je miałam zawsze w domu na wszelki wypadek na zalecenie okulisty
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:19   #3146
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
Genialne są te kropelki! ja też je miałam zawsze w domu na wszelki wypadek na zalecenie okulisty
Tymi kropelkami wyleczyłam też ropiejące oczko u Filipa.

Wszyscy wykapani,łącznie ze mną,Szymon zasnął,nie wiem na jak długo,mąż na rybach

Ja mam urodziny w lipcu chciałabym wyjść ale z kim jak moje koleżanki zaciążone wszystkieprzyjdz ie mi chyba do lustra pić.

Jakie macie maty dziewczyny???Te z Fp jak dla mnie odpadają bo cena to jakaś tragediaktoś ma jakąś fajną nie z Fp???myślę nad zakupem.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-06-30, 20:34   #3147
_agata
Zakorzenienie

Tiny Love. Cenowo podobnie

Moje dziecko śpi od 16, chodzę tylko patrzeć czy dycha. Dycha!

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:36   #3148
anulka4771
Wtajemniczenie

chyba będe licytowała mate na allegro używaną

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Tiny Love. Cenowo podobnie

Moje dziecko śpi od 16, chodzę tylko patrzeć czy dycha. Dycha!
Widziałam ale może wyrwę używaną w dobrym stanie za dobrą cenę

Tak jak leżaczek i fotelik do auta.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-06-30, 20:41   #3149
niunia32
Zakorzenienie

Czesc!
Upał na dworze okropny.

Malwina ma dzisiaj dzien brudasa, bo woda leciała brudna. Blee. Przetarlam ją tylko chusteczkami. I buźkę.

Córa już śpi, liczę ze pospi do 2.

Dbacie jakoś o biust?

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:52   #3150
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Ja opaski nie mogę bo Maciej zupełnie jak panienka by wyglądał
dobre

ja mam kryzys laktacyjny z 2 stołówek całe 30ml ściągnęłam

później po 5h Mała trochę possała z 1 ja patrze na drugim 3 krople co to ma być??

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości