Powiększanie piersi cz.7 - Strona 509 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 10:45   #15241
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Nie wiem, jak dla mnie jezeli z wynikami jest zle to i teraz tez bedzie. Jeszcze zeby jakies leki brac i zrobic znowu to moze tak to ok. No ale z dnia na dzien raczej nic sie nie zmieni. Załamałam sie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 10:48   #15242
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak dla mnie jezeli z wynikami jest zle to i teraz tez bedzie. Jeszcze zeby jakies leki brac i zrobic znowu to moze tak to ok. No ale z dnia na dzien raczej nic sie nie zmieni. Załamałam sie
ej no moze nie bedzie tak zle a konsultowalas to z lekarzem???co jest nie tak bo mi nie odp
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 10:58   #15243
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ej no moze nie bedzie tak zle a konsultowalas to z lekarzem???co jest nie tak bo mi nie odp
Tak, napisał ze wszysko ok tylko APTT jest zle. A to krzepliwosc krwi wiec mysle ze operacja sie nie odbedzie.

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-01, 11:09   #15244
gwendolinka
Zadomowienie

a wyniki "zle" to chyba tez pojecie względne. Trzeba powtórzyć i iść do Dra, Olivka a sie konsultowałaś? Ja miałam podwyzszone znacznie tsh albo ft4 ale nie aż tak abrdzo żeby operacja sie nie odbyła. Wszystko w "granicach zdrowego rozsadku"

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 11:11   #15245
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A w myśl tego co kiedyś tu ktoś napisał "że każda normalna pacjentka po kilku tygodniach po operacji znika z forum" Ty już i tak pewnie po woli pakujesz walizki
Nic z tego , bede tu tak dlugo jak bede chciala i Ty napewno mi w tym nie przeszkodzisz Byc moze jestem nienormalna, byc moze mam za duzo czasu, a byc moze po prostu dobrze mi tutaj To tak odnosnie Twojej wypowiedzi-pytania "a co tu robisz tyle czasu, skoro jestes juz tak baaardzo dawno po operacji"?

Tak na marginesie, ciekawa jestem skad czerpiesz swa "tajemna" wiedze? Od kazdego kto probuje z Toba dyskutowac rzadasz podawania literatury, tym czasem nigdy sama sie do takowej odwolujesz. Pomimo, ze pytalam kilka razy nigdy nie zacytowalas zadnego artykulu. Boisz sie, ze ktos bedzie madrzejszy od Ciebie? Stwierdzasz fakty, nigdy ich nie argumentujac. Mnie nie wystarczy tylko stwierdzenie zrob tak czy inaczej, bo to przypomina troche dobre rady cioci Agaty, ktore nie dla kazdego przypadku sa odpowiednie. Ja chce wiedziec dlaczego tak jest? Zawsze gdy pytalam nigdy nie dalas szczegolowej odpowiedzi. To nie wzbudza zaufania.

Posadzasz mnie o zabawe? To chyba raczej ja powinnam zyczyc Ci dobrej zabawy. Pytalam o staniczki Anity w Warszawie. Twoja odpowiedz: wiem, ale nie powiem. Cud - miod!

Co do dostepu do albumikow, to jesli juz o tym mowa, to na forum twierdzisz, ze jestes wierna jakims tam, scisle okreslonym zasadom, ktorych potem nie przestrzegasz. Masz dwie twarze Kochana, jedna forumowa, druga prywatna. I tyle w kwestii MyaDiva. Pozdrawiam

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 11:22   #15246
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
a wyniki "zle" to chyba tez pojecie względne. Trzeba powtórzyć i iść do Dra, Olivka a sie konsultowałaś? Ja miałam podwyzszone znacznie tsh albo ft4 ale nie aż tak abrdzo żeby operacja sie nie odbyła. Wszystko w "granicach zdrowego rozsadku"
Doktor napisał ze wszysko ok tylko APTT wykonac ponownie. Wyszło mi 36.30 sek 24.3 35 zupełnie sie na tym nie znam i nie wiem jaka jest norma nie wiem kiedy wykonac ponowne badanie jutro?czy poczekac co mam robic zeby te APTT sie polepszyło

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-01, 11:24   #15247
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Doktor napisał ze wszysko ok tylko APTT wykonac ponownie. Wyszło mi 36.30 sek 24.3 35 zupełnie sie na tym nie znam i nie wiem jaka jest norma nie wiem kiedy wykonac ponowne badanie jutro?czy poczekac co mam robic zeby te APTT sie polepszyło
najlepiej zadzwonic do dr
Stary 2012-07-01, 11:32   #15248
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Nic z tego , bede tu tak dlugo jak bede chciala i Ty napewno mi w tym nie przeszkodzisz Byc moze jestem nienormalna, byc moze mam za duzo czasu, a byc moze po prostu dobrze mi tutaj To tak odnosnie Twojej wypowiedzi-pytania "a co tu robisz tyle czasu, skoro jestes juz tak baaardzo dawno po operacji"?
Tak odnośnie, tego pytania, nie róbcie znow dyskusji opartej na manipulowaniu faktami, bo wszyscy wiemy , że to parafraza, z postu nick:TOMASZ KASPRZYK... Jasno NAPISAŁ , zasugerował, że osoby które "nie znikają" z forum po swojej rekonwalescencji ....krótko mówiać- coś z nimi nie tak. i KAZAŁ NAM WYCIAGAC WNIOSKI Z TEGO, ZE KTOŚ SIEDZI NA FORUM TAK DŁUGO...Andzikus wtedy opowiadalaś się za tym Drem więc pewnie stąd takie do Ciebie "zatrzeżenie". Każdy kto ma 30% sprawnej pamięci i trochę bystrości wie o co chodzi... Mya, Ty też niepotrzebnie to wyciagasz Ale obie powinnyscie się wstrzymać od złośliwości... bo teraz forum bedzie się dzieliło, na "zwolenników i przeciwników" jednej i drugiej , a dyskusji nie będzie końca... I PO CO?
Trzeba pamiętać jedną zasadę, szanować inteligencję innych użytkowników... nie musicie jedna na drugą psioczyć, a jeżeli już, to używając bardziej sensowanych argumentów.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 11:52   #15249
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
norma jest do 36. To przeciez masz praktycznie dobrze.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Ja to nie rozumiem ze ktoś sie denerwuje ze nie jest przyjty od razu do albumowych przyjaciól. No ja tez nie przyjmuje wielu zaproszeń od noych osob, to internet jestesmy anonimowi i nie wiem kto sie kryje za tym jednym postem który napisał.
Z prostego względu jest tam moja twarz nie przyjmuję i tyle.
Nie dziwię się osobom robiącym tak jak ja, bardziej bym się dziwiła jakby ktoś od każdego od razu przyjmowałtakie postępowanie budzi dpiero watpliwosci.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 11:53   #15250
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Niby tak no ale jest za wysoki aj jak te wyniki dostałam do reki to odrazu za wysokie mi sie to wydało no i mam ja to spod ciemnej gwiazdy nigdy nic mi nie wychodzi

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-01, 14:28   #15251
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:

Tak na marginesie, ciekawa jestem skad czerpiesz swa "tajemna" wiedze? Od kazdego kto probuje z Toba dyskutowac rzadasz podawania literatury, tym czasem nigdy sama sie do takowej odwolujesz. Pomimo, ze pytalam kilka razy nigdy nie zacytowalas zadnego artykulu. Boisz sie, ze ktos bedzie madrzejszy od Ciebie? Stwierdzasz fakty, nigdy ich nie argumentujac. Mnie nie wystarczy tylko stwierdzenie zrob tak czy inaczej, bo to przypomina troche dobre rady cioci Agaty, ktore nie dla kazdego przypadku sa odpowiednie. Ja chce wiedziec dlaczego tak jest? Zawsze gdy pytalam nigdy nie dalas szczegolowej odpowiedzi. To nie wzbudza zaufania.

Posadzasz mnie o zabawe? To chyba raczej ja powinnam zyczyc Ci dobrej zabawy. Pytalam o staniczki Anity w Warszawie. Twoja odpowiedz: wiem, ale nie powiem. Cud - miod!

Co do dostepu do albumikow, to jesli juz o tym mowa, to na forum twierdzisz, ze jestes wierna jakims tam, scisle okreslonym zasadom, ktorych potem nie przestrzegasz. Masz dwie twarze Kochana, jedna forumowa, druga prywatna. I tyle w kwestii MyaDiva. Pozdrawiam
Andzikus klask i:kla ski:k laski:

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Tak odnośnie, tego pytania, nie róbcie znow dyskusji opartej na manipulowaniu faktami, bo wszyscy wiemy , że to parafraza, z postu nick:TOMASZ KASPRZYK... Jasno NAPISAŁ , zasugerował, że osoby które "nie znikają" z forum po swojej rekonwalescencji ....krótko mówiać- coś z nimi nie tak. i KAZAŁ NAM WYCIAGAC WNIOSKI Z TEGO, ZE KTOŚ SIEDZI NA FORUM TAK DŁUGO...Andzikus wtedy opowiadalaś się za tym Drem więc pewnie stąd takie do Ciebie "zatrzeżenie". Każdy kto ma 30% sprawnej pamięci i trochę bystrości wie o co chodzi... Mya, Ty też niepotrzebnie to wyciagasz Ale obie powinnyscie się wstrzymać od złośliwości... bo teraz forum bedzie się dzieliło, na "zwolenników i przeciwników" jednej i drugiej , a dyskusji nie będzie końca... I PO CO?
Trzeba pamiętać jedną zasadę, szanować inteligencję innych użytkowników... nie musicie jedna na drugą psioczyć, a jeżeli już, to używając bardziej sensowanych argumentów.
Gwen ma rację, skończcie Wszystkie z niepotrzebnymi złośliwościami bo to forum stanie się niedługo miejscem gdzie nikt normalny nie będzie zaglądał bo atmosfera od kilku tygodni jest lekko "gęsta" i conajmniej nie merytoryczna dla dziewczyn które szukają tu wsparcie i porady przed lub po ważnym dla nich zabiegu złapcie dystans i luz i niech będzie tak jak dawniej
A Ty Mya - przestań podgrzewać konflikty i nie zachowuj się jakby to było Twoje prywatne forum
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 15:59   #15252
201711291009
Konto usunięte

Cytat:

Też to zauważyłam he

Cytat:
olivko kochana, mam nadzieję, że to nic aż tak poważnego żeby nie dało się tego unormowac odpowiednio szybko. Tyle się naczekałaś i wreszcie przyszedł Twój czas żeby spełnic marzenie trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, bez żadnych przeciwwskazań! I cieszę się, że z Twoją psinką wszystko już dobrze - ja też takie rzeczy bardzo przeżywam
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 16:16   #15253
kasikkk87
Zadomowienie

andzikus mam pytanko wiem ze Twoja dr dała Ci pozolenie na rowerek stacjonarny dobrze pamietam??powiedz mi cwiczylas??pytam bo tez mam rowerek i nie ukrywam chcialbym z niego korzystac po op oczywiscie jak moja dr pozwoli ok sie jezdzi

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

[QUOTE=ilovesleeping;35042 933]

olivko kochana, mam nadzieję, że to nic aż tak poważnego żeby nie dało się tego unormowac odpowiednio szybko. Tyle się naczekałaś i wreszcie przyszedł Twój czas żeby spełnic marzenie

ilovesleeping witaj

a jak tam Twoja operacja szykuje sie cos?pozdrowionka
Stary 2012-07-01, 16:46   #15254
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Naprawde coraz mniej sie tutaj pokazuje, ale prawie zawsze jak wchodze, to jest afera I zawsze wszystko odnosi sie do Mya O co chodzi??? Niewazne
Powiem krotko, w zeszlym roku to forum bylo czyste, przyjazne i obywalo sie bez glupich zlosliwosci!!! Nikt nikomu nic nie zarzucal, nikt nikogo o nic nie posadzal!!! Z calym szacunkem Andzikus , NASZA MYA ma juz wyrobione zdanie o sobie, zapracowala sobie na to . Jest ciepla i przyjazna osobka, na ktora mozna liczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! I nie rozumiem dlaczego od jakiegos czasu coraz czesciej wiesza sie na niej psy
Jezeli komus nie pasuja jej rady i "madrosci" niech poprostu ich nie czyta!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Andzikus klask i:kla ski:k laski:

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Gwen ma rację, skończcie Wszystkie z niepotrzebnymi złośliwościami bo to forum stanie się niedługo miejscem gdzie nikt normalny nie będzie zaglądał bo atmosfera od kilku tygodni jest lekko "gęsta" i conajmniej nie merytoryczna dla dziewczyn które szukają tu wsparcie i porady przed lub po ważnym dla nich zabiegu złapcie dystans i luz i niech będzie tak jak dawniej
A Ty Mya - przestań podgrzewać konflikty i nie zachowuj się jakby to było Twoje prywatne forum
I to jest dziwne, ze niektorzy zjawiaja sie w chwili, gdy cos sie dzieje Zeby poklaskac

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Ja to nie rozumiem ze ktoś sie denerwuje ze nie jest przyjty od razu do albumowych przyjaciól. No ja tez nie przyjmuje wielu zaproszeń od noych osob, to internet jestesmy anonimowi i nie wiem kto sie kryje za tym jednym postem który napisał.
Z prostego względu jest tam moja twarz nie przyjmuję i tyle.
Nie dziwię się osobom robiącym tak jak ja, bardziej bym się dziwiła jakby ktoś od każdego od razu przyjmowałtakie postępowanie budzi dpiero watpliwosci.
Witaj
Czytalam, ze bedziesz miala przeszywane szwy Mam nadzieje, ze po tym zabiegu juz bedzie wszystko na tip top A jak tam Twoje pannice sie czuja??? Jakies foteczki moze ??? Napewno sie zmienily
Stary 2012-07-01, 16:57   #15255
Agatau88
Zakorzenienie

Tak tak rok temu bylo tu ciepło miło sympatycznie, codziennie z chęcią zagladałam a MYA wlasnie odpowiadała na WSZYSTKIE moje pytania.
Pisalam z Nią rowniez privy, jest osobą miłą ciepłą życzliwa i dość obiektywna.
Ja nie wiem po co jakies kłotnie?
To ze odpisuje na zarzuty to chyba dobrze? Nie dość że mila to jeszcze bystra i wie co odpisac. Ja tak mysle. I bez zadnego słodzenie tutaj. Nieraz mi pomogła nigdy nie odmowila pomocy, rady wiec ja nie wiem o co tutaj chodzi. Wiedze ma ogromna, robi dla nas rysunki, schematy, widzi po zdjeciach jak cos nie tak...
Rok temu bylo tu tak milo...

ZABULKU Słonce, jadę na przeszycie za kilka dni.
Nic mi nie pomaga i muszę to zrobic.
A jak moje piersi?
heh srednio, krzywuski sa i w ogole. Ale w porównaniu z tym co mialam jest chybe lepiej
Stary 2012-07-01, 17:13   #15256
kasikkk87
Zadomowienie

oj dziewczyny i ja sie musze odezwac bo widze ze dzielicie sie na klub mya czy klub andzikusa a chyba nie o to w tym wszytstkim chodzi

mysle ze to forum jest od tego zeby kazdy mogl sie swobodnie wypowiedziec(pomijam ostatnie wydarzenia) i byc tu wtedy kiedy tylko chce wiec takie mowienie kto i kiedy powinien tu zagladac lub nie powinien jest bez sensu dziewczynki-mowie to do wszystkich zeby nie bylo mya ze pije do Ciebie
to forum nie jest tez od tego ze jak ja np dam jakis post kazdy bedzie mnie wielbil i kłaniał sie ku mnie bo mam racje to nie jest facebook LUBIE TO!
to tak z przymrozeniem oka
ale też chyba nie można być złosliwym
kazdy ma swoje zdanie,jakies dyskuje sa normalne,chyba o to chodzi zeby pytac wyjasniac czy analizowac no bo gdzie jak nie to tutaj

takze spokojnie dziewczynki i mam nadzieje ze odbierzecie moje słowa normalnie,nie skierowane DO ZADNEJ Z WASbo pisze to ogolnie do wszystkich pozdrowionkaa
Stary 2012-07-01, 17:49   #15257
Littaleya
Raczkowanie

Witam dziewczyny
MAYA DIVA napisałam juz co myśle i nie chcem ciągnąć tematu .
Dziewczyny naprawdę dajmy spokój , niech będzie tak miło jak zawsze
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 18:02   #15258
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
a

ilovesleeping witaj

a jak tam Twoja operacja szykuje sie cos?pozdrowionka
kasik u mnie na razie bez zmian, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dam radę ustalic termin chciałabym się znaleźc w odliczance hihi buziaki
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 18:43   #15259
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
obie powinnyscie się wstrzymać od złośliwości... bo teraz forum bedzie się dzieliło, na "zwolenników i przeciwników" jednej i drugiej , a dyskusji nie będzie końca... I PO CO?
Trzeba pamiętać jedną zasadę, szanować inteligencję innych użytkowników...
Masz racje Gwen Ja juz nie bede, przepraszam wszystkie Cycolinki Od dzis gadam TYLKO na tematy cyckowe Co i jak robia inne osoby od tej chwili juz mnie nie interesuje

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
andzikus mam pytanko wiem ze Twoja dr dała Ci pozolenie na rowerek stacjonarny dobrze pamietam??powiedz mi cwiczylas??pytam bo tez mam rowerek i nie ukrywam chcialbym z niego korzystac po op oczywiscie jak moja dr pozwoli ok sie jezdzi
Kasikkk, szczerze przyznam, ze jeszcze nie probowalam ale przyrzeklam sobie zaczac w tym tygodniu. Oczywiscie ma to byc taki rowerek, gdzie nie trzeba wsperac sie rekami na kierownicy. Poczatkowo ma to byc krotko, tylko do pierwszych objawoz zmeczenia a potem stopniowo bede wydluzac czas i zwiekszac obciazenie.

Pozwole sobie tez powtorzyc pytanie do Dziewczynek, ktore plywaja, a ktore zadalam wczesniej i na ktore nie dostalam odpowiedzi. Czy uzywacie do plywania staniczka pod kostium? Bo jakos nie moge sie oprzec wrazeniu, ze w kostiumie kapielowym, szczegolnie jednoczesciowym, piersi nie sa utrzymywane zbyt mocno a ruchy ramion sa przeciez dosc obszerne i miesnie dosc silnie pracuja. Skoro nawet do spania trzeba uzywac topu podtrzymujacego piersi to czy zwykly kostium, do tego jednoczesciowy, to nie za malo?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-01 o 18:48
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 19:33   #15260
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Pozwole sobie tez powtorzyc pytanie do Dziewczynek, ktore plywaja, a ktore zadalam wczesniej i na ktore nie dostalam odpowiedzi. Czy uzywacie do plywania staniczka pod kostium? Bo jakos nie moge sie oprzec wrazeniu, ze w kostiumie kapielowym, szczegolnie jednoczesciowym, piersi nie sa utrzymywane zbyt mocno a ruchy ramion sa przeciez dosc obszerne i miesnie dosc silnie pracuja. Skoro nawet do spania trzeba uzywac topu podtrzymujacego piersi to czy zwykly kostium, do tego jednoczesciowy, to nie za malo?
Ja plywam od lutego w normalnym sportowym jednoczesciowym kostiumie bez zadnego stanika pod spód, piersi są na swoim miejscu.
Stary 2012-07-01, 19:58   #15261
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Agatko,
widzę, że postanowiłaś zmienić kolorek włosków

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:02   #15262
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Agatko,
widzę, że postanowiłaś zmienić kolorek włosków
Tak na naturalniejszy ciemniejszy blond
w wakacje planuje nie farbowac, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Tleniony mi się przejadł
Stary 2012-07-01, 20:07   #15263
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Tak na naturalniejszy ciemniejszy blond
w wakacje planuje nie farbowac, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Tleniony mi się przejadł
ja też próbowałam z loreal kolor 8.32 (dobrany u fryzjera), ale po tygodniu była katastrofa ... spłukany rudawy blond
Teraz mam na poziomie 9, jakiś odcień lodowy... tylko przy takiej pogodzie z każdym dniem jest jaśniejszy.

Ps. wolę Ciebie w jaśniejszych włoskach

Stary 2012-07-01, 20:10   #15264
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
ja też próbowałam z loreal kolor 8.32 (dobrany u fryzjera), ale po tygodniu była katastrofa ... spłukany rudawy blond
Teraz mam na poziomie 9, jakiś odcień lodowy... tylko przy takiej pogodzie z każdym dniem jest jaśniejszy.

Ps. wolę Ciebie w jaśniejszych włoskach
Chcialam zmiany, zrozum ale widzizlam Twoje zdjecia w albumie te ciążowe, narzekalas ze masz krótkie a tu widzę za ramiona? chyba nie doczepione?
Stary 2012-07-01, 20:13   #15265
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Chcialam zmiany, zrozum ale widzizlam Twoje zdjecia w albumie te ciążowe, narzekalas ze masz krótkie a tu widzę za ramiona? chyba nie doczepione?
kochana,
włosy rosły mi z 3 cm na miesiąc ... w każdej ciąży miałam tak w 2 trymestrze
i mam nadzieję, ze nie wypadną, bo odrosty robiłam przez jakiś czas co 2 tygodnie

Stary 2012-07-01, 20:23   #15266
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
kochana,
włosy rosły mi z 3 cm na miesiąc ... w każdej ciąży miałam tak w 2 trymestrze
i mam nadzieję, ze nie wypadną, bo odrosty robiłam przez jakiś czas co 2 tygodnie
3 cm na miesiac o ja Cię co za porost muszę chyba w ciaze szybko zajść
A po ciazy tez tak czy zwalniają?
Stary 2012-07-01, 20:31   #15267
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
3 cm na miesiac o ja Cię co za porost muszę chyba w ciaze szybko zajść
A po ciazy tez tak czy zwalniają?
już w 2 ostatnich miesiącach mam zawsze normalnie - ok. 1cm, a potem jest lipa. Cały okres karmienia wypadają, łamią się, kruszą... ale to u mnie... nie wiem, jak u innych.

Stary 2012-07-01, 20:36   #15268
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
już w 2 ostatnich miesiącach mam zawsze normalnie - ok. 1cm, a potem jest lipa. Cały okres karmienia wypadają, łamią się, kruszą... ale to u mnie... nie wiem, jak u innych.
No to Ty sie masz, tu 3 cm a potem lipa no ale teraz urosną przynajmniej, znaczy urosły bo juz lada chwila rodzisz. I Ty jeszcze masz nie dość że pewnie ciezko Ci w takie upały z brzuchem to maluchy pod opieką.
Stary 2012-07-01, 20:48   #15269
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
No to Ty sie masz, tu 3 cm a potem lipa no ale teraz urosną przynajmniej, znaczy urosły bo juz lada chwila rodzisz. I Ty jeszcze masz nie dość że pewnie ciezko Ci w takie upały z brzuchem to maluchy pod opieką.
na szczęście kocham upały ale ciężko już z brzuchem...
nie wyobrażam sobie jak ludzie otyli normalnie funkcjonują latami, jak ja mam dosyć dźwigania takiego ciężaru po kilkunastu tygodniach...

Stary 2012-07-01, 20:58   #15270
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
na szczęście kocham upały ale ciężko już z brzuchem...
nie wyobrażam sobie jak ludzie otyli normalnie funkcjonują latami, jak ja mam dosyć dźwigania takiego ciężaru po kilkunastu tygodniach...
Ale dajesz rade z opieką nad maluchami i ciążą?
Pracujesz caly czas?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości