|
|
#15241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Nie wiem, jak dla mnie jezeli z wynikami jest zle to i teraz tez bedzie. Jeszcze zeby jakies leki brac i zrobic znowu to moze tak to ok. No ale z dnia na dzien raczej nic sie nie zmieni. Załamałam sie
![]()
|
#15242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15243 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, napisał ze wszysko ok tylko APTT jest zle. A to krzepliwosc krwi wiec mysle ze operacja sie nie odbedzie.
|
#15244 |
|
Zadomowienie
|
a wyniki "zle" to chyba tez pojecie względne. Trzeba powtórzyć i iść do Dra, Olivka a sie konsultowałaś? Ja miałam podwyzszone znacznie tsh albo ft4 ale nie aż tak abrdzo żeby operacja sie nie odbyła. Wszystko w "granicach zdrowego rozsadku"
|
#15245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, bede tu tak dlugo jak bede chciala i Ty napewno mi w tym nie przeszkodzisz Byc moze jestem nienormalna, byc moze mam za duzo czasu, a byc moze po prostu dobrze mi tutaj To tak odnosnie Twojej wypowiedzi-pytania "a co tu robisz tyle czasu, skoro jestes juz tak baaardzo dawno po operacji"? Tak na marginesie, ciekawa jestem skad czerpiesz swa "tajemna" wiedze? Od kazdego kto probuje z Toba dyskutowac rzadasz podawania literatury, tym czasem nigdy sama sie do takowej odwolujesz. Pomimo, ze pytalam kilka razy nigdy nie zacytowalas zadnego artykulu. Boisz sie, ze ktos bedzie madrzejszy od Ciebie? Stwierdzasz fakty, nigdy ich nie argumentujac. Mnie nie wystarczy tylko stwierdzenie zrob tak czy inaczej, bo to przypomina troche dobre rady cioci Agaty, ktore nie dla kazdego przypadku sa odpowiednie. Ja chce wiedziec dlaczego tak jest? Zawsze gdy pytalam nigdy nie dalas szczegolowej odpowiedzi. To nie wzbudza zaufania. Posadzasz mnie o zabawe? To chyba raczej ja powinnam zyczyc Ci dobrej zabawy. Pytalam o staniczki Anity w Warszawie. Twoja odpowiedz: wiem, ale nie powiem. Cud - miod! ![]() Co do dostepu do albumikow, to jesli juz o tym mowa, to na forum twierdzisz, ze jestes wierna jakims tam, scisle okreslonym zasadom, ktorych potem nie przestrzegasz. Masz dwie twarze Kochana, jedna forumowa, druga prywatna. I tyle w kwestii MyaDiva. Pozdrawiam
|
|
#15246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem kiedy wykonac ponowne badanie jutro?czy poczekac co mam robic zeby te APTT sie polepszyło
|
|
#15247 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#15248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale obie powinnyscie się wstrzymać od złośliwości... bo teraz forum bedzie się dzieliło, na "zwolenników i przeciwników" jednej i drugiej , a dyskusji nie będzie końca... I PO CO? Trzeba pamiętać jedną zasadę, szanować inteligencję innych użytkowników... nie musicie jedna na drugą psioczyć, a jeżeli już, to używając bardziej sensowanych argumentów.
|
|
#15249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Ja to nie rozumiem ze ktoś sie denerwuje ze nie jest przyjty od razu do albumowych przyjaciól. No ja tez nie przyjmuje wielu zaproszeń od noych osob, to internet jestesmy anonimowi i nie wiem kto sie kryje za tym jednym postem który napisał. Z prostego względu jest tam moja twarz nie przyjmuję i tyle. Nie dziwię się osobom robiącym tak jak ja, bardziej bym się dziwiła jakby ktoś od każdego od razu przyjmował takie postępowanie budzi dpiero watpliwosci.
|
|
|
|
|
#15250 |
|
Zakorzenienie
|
Niby tak no ale jest za wysoki
aj jak te wyniki dostałam do reki to odrazu za wysokie mi sie to wydało no i mam ja to spod ciemnej gwiazdy nigdy nic mi nie wychodzi![]()
|
#15251 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
złapcie dystans i luz i niech będzie tak jak dawniej ![]() A Ty Mya - przestań podgrzewać konflikty i nie zachowuj się jakby to było Twoje prywatne forum
|
||
|
|
|
#15252 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, bez żadnych przeciwwskazań!
|
||
|
|
|
#15253 |
|
Zadomowienie
|
andzikus mam pytanko wiem ze Twoja dr dała Ci pozolenie na rowerek stacjonarny dobrze pamietam??powiedz mi cwiczylas??pytam bo tez mam rowerek i nie ukrywam chcialbym z niego korzystac po op oczywiscie jak moja dr pozwoli
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- [QUOTE=ilovesleeping;35042 933] olivko kochana, mam nadzieję, że to nic aż tak poważnego żeby nie dało się tego unormowac odpowiednio szybko. Tyle się naczekałaś i wreszcie przyszedł Twój czas żeby spełnic marzenie ![]() ilovesleeping witaj a jak tam Twoja operacja szykuje sie cos?pozdrowionka |
|
|
|
#15254 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zawsze wszystko odnosi sie do Mya O co chodzi??? Niewazne![]() Powiem krotko, w zeszlym roku to forum bylo czyste, przyjazne i obywalo sie bez glupich zlosliwosci!!! Nikt nikomu nic nie zarzucal, nikt nikogo o nic nie posadzal!!! Z calym szacunkem Andzikus , NASZA MYA ma juz wyrobione zdanie o sobie, zapracowala sobie na to . Jest ciepla i przyjazna osobka, na ktora mozna liczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! I nie rozumiem dlaczego od jakiegos czasu coraz czesciej wiesza sie na niej psy Jezeli komus nie pasuja jej rady i "madrosci" niech poprostu ich nie czyta!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Zeby poklaskac ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Czytalam, ze bedziesz miala przeszywane szwy Mam nadzieje, ze po tym zabiegu juz bedzie wszystko na tip top
|
|
#15255 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak rok temu bylo tu ciepło miło sympatycznie, codziennie z chęcią zagladałam a MYA wlasnie odpowiadała na WSZYSTKIE moje pytania.
Pisalam z Nią rowniez privy, jest osobą miłą ciepłą życzliwa i dość obiektywna. Ja nie wiem po co jakies kłotnie? To ze odpisuje na zarzuty to chyba dobrze? Nie dość że mila to jeszcze bystra i wie co odpisac. Ja tak mysle. I bez zadnego słodzenie tutaj. Nieraz mi pomogła nigdy nie odmowila pomocy, rady wiec ja nie wiem o co tutaj chodzi. Wiedze ma ogromna, robi dla nas rysunki, schematy, widzi po zdjeciach jak cos nie tak... Rok temu bylo tu tak milo... ZABULKU Słonce, jadę na przeszycie za kilka dni. Nic mi nie pomaga i muszę to zrobic. A jak moje piersi? heh srednio, krzywuski sa i w ogole. Ale w porównaniu z tym co mialam jest chybe lepiej
|
|
|
|
#15256 |
|
Zadomowienie
|
oj dziewczyny i ja sie musze odezwac
bo widze ze dzielicie sie na klub mya czy klub andzikusa a chyba nie o to w tym wszytstkim chodzimysle ze to forum jest od tego zeby kazdy mogl sie swobodnie wypowiedziec(pomijam ostatnie wydarzenia) i byc tu wtedy kiedy tylko chce wiec takie mowienie kto i kiedy powinien tu zagladac lub nie powinien jest bez sensu dziewczynki -mowie to do wszystkich![]() to forum nie jest tez od tego ze jak ja np dam jakis post kazdy bedzie mnie wielbil i kłaniał sie ku mnie bo mam racje to nie jest facebook LUBIE TO! to tak z przymrozeniem oka ale też chyba nie można być złosliwym kazdy ma swoje zdanie,jakies dyskuje sa normalne,chyba o to chodzi zeby pytac wyjasniac czy analizowac no bo gdzie jak nie to tutaj takze spokojnie dziewczynki bo pisze to ogolnie do wszystkich pozdrowionkaa
|
|
|
|
#15257 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
MAYA DIVA napisałam juz co myśle i nie chcem ciągnąć tematu . Dziewczyny naprawdę dajmy spokój , niech będzie tak miło jak zawsze |
|
|
|
#15258 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#15259 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja juz nie bede, przepraszam wszystkie Cycolinki Co i jak robia inne osoby od tej chwili juz mnie nie interesuje ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Pozwole sobie tez powtorzyc pytanie do Dziewczynek, ktore plywaja, a ktore zadalam wczesniej i na ktore nie dostalam odpowiedzi. Czy uzywacie do plywania staniczka pod kostium? Bo jakos nie moge sie oprzec wrazeniu, ze w kostiumie kapielowym, szczegolnie jednoczesciowym, piersi nie sa utrzymywane zbyt mocno a ruchy ramion sa przeciez dosc obszerne i miesnie dosc silnie pracuja. Skoro nawet do spania trzeba uzywac topu podtrzymujacego piersi to czy zwykly kostium, do tego jednoczesciowy, to nie za malo?
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-01 o 18:48 |
||
|
|
|
#15260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15261 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko,
widzę, że postanowiłaś zmienić kolorek włosków
|
#15262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mam na poziomie 9, jakiś odcień lodowy... tylko przy takiej pogodzie z każdym dniem jest jaśniejszy. Ps. wolę Ciebie w jaśniejszych włoskach
|
|
#15264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widzizlam Twoje zdjecia w albumie te ciążowe, narzekalas ze masz krótkie a tu widzę za ramiona? chyba nie doczepione?
|
|
|
|
|
#15265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włosy rosły mi z 3 cm na miesiąc i mam nadzieję, ze nie wypadną, bo odrosty robiłam przez jakiś czas co 2 tygodnie
|
|
#15266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za porost muszę chyba w ciaze szybko zajść A po ciazy tez tak czy zwalniają?
|
|
|
|
|
#15267 |
|
Zakorzenienie
|
już w 2 ostatnich miesiącach mam zawsze normalnie - ok. 1cm, a potem jest lipa. Cały okres karmienia wypadają, łamią się, kruszą... ale to u mnie... nie wiem, jak u innych.
|
#15268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale teraz urosną przynajmniej, znaczy urosły bo juz lada chwila rodzisz. I Ty jeszcze masz nie dość że pewnie ciezko Ci w takie upały z brzuchem to maluchy pod opieką.
|
|
|
|
|
#15269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ciężko już z brzuchem...nie wyobrażam sobie jak ludzie otyli normalnie funkcjonują latami, jak ja mam dosyć dźwigania takiego ciężaru po kilkunastu tygodniach...
|
|
#15270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi

nie wiem kiedy wykonac ponowne badanie jutro?czy poczekac
Ale obie powinnyscie się wstrzymać od złośliwości... bo teraz forum bedzie się dzieliło, na "zwolenników i przeciwników" jednej i drugiej , a dyskusji nie będzie końca... I PO CO?
takie postępowanie budzi dpiero watpliwosci.
klask i:

I zawsze wszystko odnosi sie do Mya

ale widzizlam Twoje zdjecia w albumie te ciążowe, narzekalas ze masz krótkie a tu widzę za ramiona?
chyba nie doczepione?
co za porost