|
|
#121 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwiec wyłącznie MINERAŁY u Cynaamonki Meow SilkNaturals Aromeleigh EDM
Cytat:
Za to ja byłabym chętna jeszcze na jakiś pędzelek dooczny od Ciebie
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
ok, moge dac pedzel z W7 albo Ellite, bo ecotoolsy wolałabym na inne pedzle, szczegolni do eyelinera
|
|
|
|
#124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musze sie rozejrzeć jeszcze u Ciebie a dziś już nie mam czasu. Czy ew odsypki cieni meow wchodzą w grę?
Edytowane przez mangifera Czas edycji: 2012-06-26 o 22:40 |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi chodzi o to ze ecotoolsy chce wymienic na inne pedzle, a w7 lub ellite moge oddac
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Czy mialas moze czas sprawdzic kod toniku?
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
To tak-interesuja mnie kolory:
-Alien Abduction - Sighting -Simple Pleasures - Barefoot -Xmas Ghost - Vixen ew. Ice Blossoms - Frost Flower moga byc mniej niz polowki 1/4 -1/3
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
ok, sprawdziałas moze czy masz te minerały?
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaczęłam Ci wczoraj odpisywać, i padł mi w domu internet, więc mogę dopiero teraz, i tak:
Szampon Henna oczyszczający z Helfy mam Lucy minerals creamy biscue mam edm : soft Butter peach jednak mam, wbrew temu co mówiłam. To jest taki duży słoiczeksamplowy, wielkości pełnowymiarowego cienia EDM, jeśli to Ci coś mówi light medium mam sunkissed mam https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1339 347541 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1339 347541 ten okrągły na górze mam na sprobowanie Neutral z EDM ok i edm scellten candles jest Wszystko jest! ![]() |
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Capuccino,
Wklejam fotki cieni, od góry/lewej kolejno Captivating Trustworthy Virtuous Simplicity Dziwi mnie to, co pisałaś o swoim Captivating, bo o moim wiele można powiedzieć, ale nie to, że jest brokatowy Z pozostałych Trustworthy ma ewidentne drobinki, zaś pozostałe dwa są satynowe, Simplicity może nieco perłowy. Podobne do siebie, przy czym Simplicity, czyli ostatni, jest bardziej cielisty, a przedostatni Virtuous bardziej różowawy (znów mamy tu zgaszony, buduarowy róż jak przy Bitchy, a nie żaden cukierasek).
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
kochana a nie byłabyś zainteresowana oddaniem całej flaszki eau per kenzo?
|
#134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam taki satynowy brąz z AwGM i on w takiej kombinacji dobrze się spisuje. |
|
|
|
|
#135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;35044657]Kurczę, może źle się wyraziłam. Mój jakoś nie chce trzymać się skóry (nie nakładałam go co prawda na gołą, mokrą powiekę, tylko na bazę i bazę przykryłam cielistym cieniem, a później Captivating). I wtedy cień nie chciał trzymać się powieki, zostawały tylko te drobinki, a kolor za chiny nie chciał się "przykleić". Miałam tylko taką drobinkową poświatę... Mam taki satynowy brąz z AwGM i on w takiej kombinacji dobrze się spisuje.[/QUOTE] No to już nie wiem Ja nie mam problemów z przyczepnością cieni Awgm, ten mi się wydaje taki jak wszystkie, ale przyznaję, że aż tak jak Ty nie kombinowałam z warstwami
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
niestety to dla mnie za mało
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;35058998]Możesz oddać całego Sunsplashera? Dobrze zrozumiałam?
[/QUOTE]Tobie mogę |
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
![]() Wzięłam u Is jeszcze próbki 2 innych sunsplasherów, ale to najwyżej sprawdzę jak wyglądają chociaż. Opakowanie masz pewnie 2g, tak? Ze smoky brown i stardust'a zrezygnuję, mam jeszcze odsypki z wizażu. Glinka na pewno mi się przyda, nawet mała ilość. Malibu Miss z chęcią przygarnę, Golden Chocolate też (tylko nie wiem, czy ten cień jeszcze do poprzedniej wymianki jest? . Nie wiem, czy nie "przedobrzę", więc najwyżej oddam Ci więcej kremu. Teraz i tak używam ciągle filtra lub Gai, albo... nic (na strefę T).
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-07-02 o 15:24 |
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;35059508]
![]() Wzięłam u Is jeszcze próbki 2 innych sunsplasherów, ale to najwyżej sprawdzę jak wyglądają chociaż. Opakowanie masz pewnie 2g, tak? Ze smoky brown i stardust'a zrezygnuję, mam jeszcze odsypki z wizażu. Glinka na pewno mi się przyda, nawet mała ilość. Malibu Miss z chęcią przygarnę, Golden Chocolate też (tylko nie wiem, czy ten cień jeszcze do poprzedniej wymianki jest? . Nie wiem, czy nie "przedobrzę", więc najwyżej oddam Ci więcej kremu. Teraz i tak używam ciągle filtra lub Gai, albo... nic (na strefę T).[/QUOTE]Może połączmy to w jedną wymiankę, chyba łatwiej będzie? Ja bym chciała od Ciebie te 3 rzeczy - pod oczy krem, olejek do paznokci i krem ostowy. A Ty powiedz co sobie za To winszujesz z mojego dobytku ![]() Mam pełnowymiarowe opakowanie, jeśli są do wyboru w dwóch rozmiarach to zapewne mam to mniejsze. Użyłam go z 5 razy może, więc ubytek jest poniżej 1% - bardziej mi podpasował Dippers Ocicata. Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-02 o 15:40 |
|
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
Tak, tak- pewnie, że w jedną. Tylko pamiętam co chciałam za tamte rzeczy (pisałam na PW, ale nie dostałam odpowiedzi
Nie wiem tylko ile masz tej glinki i oleju, żebym nie wzięła za dużo. Chciałabym Sunsplashera na pewno. Za krem pod oczy miałam brać ten cień bladoróżowy matowy, a za olejek chyba 4 próbki cieni (muszę zerknąć na PW zaraz). |
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;35059954]Tak, tak- pewnie, że w jedną. Tylko pamiętam co chciałam za tamte rzeczy (pisałam na PW, ale nie dostałam odpowiedzi
Nie wiem tylko ile masz tej glinki i oleju, żebym nie wzięła za dużo. Chciałabym Sunsplashera na pewno. Za krem pod oczy miałam brać ten cień bladoróżowy matowy, a za olejek chyba 4 próbki cieni (muszę zerknąć na PW zaraz).[/QUOTE] Glinki mam chyba całe opakowanie -jedno użycie, albo nawet i całkiem pełny słoik. Oleju mam niewiele, tak jak pisałam, postaram się go jakoś pod słońce podejrzeć i oszacować ile jest i dam znać wieczorem. Teraz pędzę na pociąg!! |
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Ok, to do wieczora.
Nie musisz pisać ile zostało, tylko oszacuj, czy nie będzie to za dużo w zamian za krem .
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;35059954]Tak, tak- pewnie, że w jedną. Tylko pamiętam co chciałam za tamte rzeczy (pisałam na PW, ale nie dostałam odpowiedzi
Nie wiem tylko ile masz tej glinki i oleju, żebym nie wzięła za dużo. Chciałabym Sunsplashera na pewno. Za krem pod oczy miałam brać ten cień bladoróżowy matowy, a za olejek chyba 4 próbki cieni (muszę zerknąć na PW zaraz).[/QUOTE] Glinki mam 50g, nieotwierany słoiczek nawet. Parachute szacuję, że z 200ml zostało 40ml, ale to tak 'na oko', bo butelka jest 100% nieprzejrzysta i nic się nie da nawet pod światło podejrzeć. |
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
poczytam jaki olej bym chciała
i dam znać, minerałów od Ciebie nie miałam jeszcze nawet kiedy wypróbować
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Ok
![]() Meow- różowy, matowy, bladoróżowy cień Lumiere- cień Golden Chocolate (woreczek- próbka) AwGM- podkład Faith 3.0 (próbka) AwGM- cień Virtuous (próbka) AwGM- cień Simplicity (próbka) (za krem pod oczy i olejek do paznokci) A za krem Pai: Meow- Sunsplasher Glinka biała Te 2 rzeczy na pewno chcę. Interesuje mnie jeszcze ta resztka oleju kokosowego, próbka Malibu Miss i próbka cienia Meow "Frost Flower". Ale to tylko, jeśli nie jest to "za dużo", bo nie znam wartości Twoich rzeczy. |
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;35070330]Ok
![]() Meow- różowy, matowy, bladoróżowy cień Lumiere- cień Golden Chocolate (woreczek- próbka) AwGM- podkład Faith 3.0 (próbka) AwGM- cień Virtuous (próbka) AwGM- cień Simplicity (próbka) (za krem pod oczy i olejek do paznokci) A za krem Pai: Meow- Sunsplasher Glinka biała Te 2 rzeczy na pewno chcę. Interesuje mnie jeszcze ta resztka oleju kokosowego, próbka Malibu Miss i próbka cienia Meow "Frost Flower". Ale to tylko, jeśli nie jest to "za dużo", bo nie znam wartości Twoich rzeczy.[/QUOTE] Oki, to może dam Ci olej kokosowy i Frost Flower, a Malibu sobie zostawię? |
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Nic niestety.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

Z pozostałych Trustworthy ma ewidentne drobinki, zaś pozostałe dwa są satynowe, Simplicity może nieco perłowy. Podobne do siebie, przy czym Simplicity, czyli ostatni, jest bardziej cielisty, a przedostatni Virtuous bardziej różowawy (znów mamy tu zgaszony, buduarowy róż jak przy Bitchy, a nie żaden cukierasek).
Ja nie mam problemów z przyczepnością cieni Awgm, ten mi się wydaje taki jak wszystkie, ale przyznaję, że aż tak jak Ty nie kombinowałam z warstwami