Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-30, 23:50   #3391
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Ja też mam wakacje Całe 2 miesiące
Stary 2012-07-01, 21:05   #3392
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej kobitki

Jaka cisza tu dzisiaj
My popołudniu wróciliśmy z działki... byłam tak padnięta że musiałam się zdrzemnąć 2h, później zrobiliśmy sobie spacerek do Mc Donalds
Niestety z mojego planowanego opalania nici... dziś słońce nie opalało tak jak trzeba i tylko trochę narbrałam kolorku...

Test owulacyjny wyszedł mi dziś pozytywny więc działamy... to już koncówka starań w tym cyklu później pozostanie czekanie...

Jutro po pracy idę do fryzjera zrobić sobie baleyage zobaczymy co z tego wyjdzie

Miłego wieczorku, my z Tż jemy popcorn i oglądamy mecz

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:00   #3393
Szejda
Rozeznanie

Cześć dziewczynki Już po weekendzie, strasznie mi się nie chciało dzisiaj wstawać ale przejażdzka rowerem trochę mnie obudziła. Weekend spędziłam na porządkach, małym opalaniu, przyjmowaniu gości, leniuchowaniu i przytulankach Zaczęłam biegaż z Tż, w sobotę byliśmy pierwszy raz, dzisiaj też idziemy. Trzeba się trochę poruszać i zgubić trochę brzuszka. Jeszcze mam słabą formę z porównaniem do moejgo Tż ale myślę, że z czasem będę mu mogła chociaż trochę dorównywać. Najwżniejsze, żeby się nie zrazić
Miłego dnia Wam życzę!
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:40   #3394
dedra
Zadomowienie

Hejka!
Zazdroszczę Wam tych 2 miesięcznych wakacji. Ja na urlop idę dopiero w drugiej połowie sierpnia. Także jeszcze muszę się pomęczyć w pracy...
Weekend minął jak zwykle szybko i znowu mamy poniedziałek.
Jeśli chodzi o staranka to śluz mi się pojawia coraz bardziej płodny, więc niedługo prawdopodobnie owulka. No ale jest problem, bo coś połamało mi TŻ, coś mu wlazło w plecy i boli przy każdym najmniejszym ruchu. Kazałam mu iść do lekarza, ale on ani myśli się mnie posłuchać. Wziął przeciwbólowe i polazł do pracy! A pracę ma ciężką, bo remonty robią. No nie przetłumaczę mu no.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 10:01   #3395
karolinusienka
Zakorzenienie

Czesc

Zazdroszczę Wam tych 2miesięcznych wakacji! ja dopiero urlop w grudniu ehhh dobrze, że chociaż wolne było podczas majówki (9 dni ), bo szczerze się przyznam, że nie wiem jakbym wytrzymała do grudnia, bez tego 9dniowego urlopu

Kurde od 1,5tygodnia boli mnie cały czas brzuch jak na @ hmmm jestem ciekawa czy nasze starania będą owocne w tym cyklu planowane przyjście @ jest na 8go lipca. Jestem ciekawa czy zrobiłam z mężem prezent na moje 27 urodziny

dedra niestety faceci tacy są. Musi ich coś na prawdę zaboleć, żeby poszli do lekarza

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Hej kobitki

Jaka cisza tu dzisiaj
My popołudniu wróciliśmy z działki... byłam tak padnięta że musiałam się zdrzemnąć 2h, później zrobiliśmy sobie spacerek do Mc Donalds
Niestety z mojego planowanego opalania nici... dziś słońce nie opalało tak jak trzeba i tylko trochę narbrałam kolorku...

Test owulacyjny wyszedł mi dziś pozytywny więc działamy... to już koncówka starań w tym cyklu później pozostanie czekanie...

Jutro po pracy idę do fryzjera zrobić sobie baleyage zobaczymy co z tego wyjdzie

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Hej kobitki

Jaka cisza tu dzisiaj

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Ooo, odwiedź Łódź kiedyś, to pójdziemy na piw.. ee kawę
witam łodziankę
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 10:42   #3396
kwitka13
Zadomowienie

Hej kobity,
trochę mnie nie było - jak zwykle - ale starałam się podczytywać.
Dmoc - jesteś mega dzielna i cieszę się, że zabieg już za Tobą!
Ja miałam taki zaj...ob, że nie wiedziałam co ze sobą zrobić.
Środa, czwartek - robili mi taras, w czwartek odbieralam połówka z lotniska ( bez mandatu ), w piątek sprzątanie całego syfu po tym tarasie i przygotowania do soboty, w sobotę 20 luda w domu, bo małż kończył30 lat i impreza była... Niedziela bez prądu ( czyli też bez neta) zleciala na sprzątaniu po imprezie, opalaniu się i zakupach ciuchowych
Jak wracaliśmy ze sklepu to taka wichura się rozpętała, deszcz z wielkim gradem lał się z nieba, że niektórzy kierowcy zatrzymywali się gdzie popadnie byle pod jakimś dachem/wiaduktem/mostem...itp. No masakra. Też chcieliśmy przeczekać, bo auta szkoda ale okna mieliśmy otwarte, więc gnaliśmy do domu.
W sobotę przyszła @ dwa dni po odstawieniu dupka, jest mega obfita-tak jeszcze nie miałam nawet po #... cieszę się tylko, że na wczasach będę już po. W środę idę do gin sprawdzić czy torbiel się zmniejszyła. W czwartek lecę .
Szkoda, że Włosi przegrali... całym sercem byłam za nimi ale espania była niesamowita... Rozmawiałam po meczu z moją mamą, która już lata mieszka w italy i podobno prawie żałobę narodową ogłosili Oni są bardzo wrażliwi i emocjonalnie do wszystkiego podchodzą...
idę do klubu
sija
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 11:00   #3397
Luna0
Zakorzenienie

Witajcie ale gorąco zwariować można..

Starania przełożone oficjalnie na sierpień, bo w lipcu lecimy do Londynu na zlot kibiców Także wolałabym bez fasolki na spokojnie
Dziś jest 13 dc i od jutra się zabezpieczamy. Tylko ani nie wiem jaki mam cykl, ani kiedy sa dni płodne więc ogólnie wpadka chyba się może zdarzyć..

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
Jestem już po zamrażaniu dziada Wymrozili mi cały kanał szyjki tak na wszelki wypadek, i tą moją wstrętną dysplazję, którą gdzieś przy wlocie szyjki miałam, jakoś tak mi tłumaczyła lekarka, ale ja połowy ze strachu nie słyszałam Zabieg nie jest bardzo bolesny, raczej troszkę mało przyjemny, takie dziwne bóle jakby okresowe, a to dlatego, że się macica kurczy pod wpływem mega zimna Teraz leżę, bo mi słabo i w głowie mi się potwornie kręci, ale to minie. Trochę krwawię, ale to też minie Za miesiąc kontrola od razu z monitoringiem cyklu, jeśli będzie wszystko zagojone, to zaczynamy starania Do tego czasu nie mogę się przeciążać, dźwigać, ani moczyć pupy w niczym, basen, jezioro, morze, wanna odpada, jedynie szybki letni prysznic wchodzi w grę Ale dam radę

Może we wrześniu zobaczę te upragnione dwie kreski, czego i Wam życzę
Dobrze że już po wszystkim
Z tym moczeniem to poważna sprawa bo z wody bardzo łatwo jakąś bakterie złapać

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
A mi się jakoś wszystko od jakiegoś czasu poprzestawialo... I tak jak potrafiłam kiedyś w weekendy spac do 12stej, tak teraz wstaję o 8.30 A jak zdarzy mi sie pospać dłużej, to jestem na siebie zła
Ja mam tak samo, ale to od zawsze. Jak spie dłużej niż do 8 to mam wyrzuty sumienia że mi dzień ucieka ale nic w sumie do roboty nie mam, tylko sobie mysle ze zamiast spac moglabym się wziąść za szprzatanie szuflady/robienie paznokci/ogladniecia zaległego serialu/przeczytania ksiazki.. zawsze sie cos znajdzie

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
oj właśnie chyba nie da rady inaczej niż brać ten ślub bo mi życia nie daja...babcia, która była za nie braniem ślub tak na mnie najechała, ze szok...aż się popłakałam..już chyba po mału sie poddaje w tej wojnie
No to jaja.. a jak z przyszłymi teściami?

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Jeżu, jeżu czemu to tylko sen??? Ja chcę!!! Może być i jaskinia, byle z Wami i winko. Dla Luny piwo.
Ja też chcę!! Jeszcze Isia pamięta o moim piwku więc tym bardziej

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Hejka!
Zazdroszczę Wam tych 2 miesięcznych wakacji. Ja na urlop idę dopiero w drugiej połowie sierpnia. Także jeszcze muszę się pomęczyć w pracy...
Weekend minął jak zwykle szybko i znowu mamy poniedziałek.
Jeśli chodzi o staranka to śluz mi się pojawia coraz bardziej płodny, więc niedługo prawdopodobnie owulka. No ale jest problem, bo coś połamało mi TŻ, coś mu wlazło w plecy i boli przy każdym najmniejszym ruchu. Kazałam mu iść do lekarza, ale on ani myśli się mnie posłuchać. Wziął przeciwbólowe i polazł do pracy! A pracę ma ciężką, bo remonty robią. No nie przetłumaczę mu no.
kurcze mnie też ostatnio poszczykło coś (a mam duże problemy z kregosłupem) jak wyciągałam chrześnice z wanny.. i teraz nie boli ale czasami jak szczyknie to dosc ze musze krzyknąc to jeszcze klęknąc conajmniej.. na szczescie na ulicy mi sie jeszcze nie zdarzyło.
Tak wogole to jak miałam 17 lat nagle lekarka zobaczyla u mnie taka wade kregosłupa ze musze teraz co rok jezdzic do zakopanego do lekarza..
ale nie da sie tego juz wyleczyć
Na dodatek lekarz mi powiedział że jak bede miec 30 lat to wozek a w ciazy to wogole wstawac nie bede mogla.. aaa bzdury
coraz mniej mnie boli. Odkad przestałam wozek nosic na 3 pietro to prawie wogole

O jaaa teraz zauważyłam że coś mi się pomyliło .. jakis kalkulator dziwny ale jaja
Jeśli ten cykl jest taki jak ostatni to wychodzi, że dziś mam owulacje.. a dziś się przytulaliśmy. Nie wiem jak mogłam się tak pomylić ale wychodzi na to że będę miała swoją wymarzoną wpadke
Jestem w szoku

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 11:06   #3398
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Witajcie ale gorąco zwariować można..

Starania przełożone oficjalnie na sierpień, bo w lipcu lecimy do Londynu na zlot kibiców Także wolałabym bez fasolki na spokojnie
Dziś jest 13 dc i od jutra się zabezpieczamy. Tylko ani nie wiem jaki mam cykl, ani kiedy sa dni płodne więc ogólnie wpadka chyba się może zdarzyć..

Dobrze że już po wszystkim
Z tym moczeniem to poważna sprawa bo z wody bardzo łatwo jakąś bakterie złapać

Ja mam tak samo, ale to od zawsze. Jak spie dłużej niż do 8 to mam wyrzuty sumienia że mi dzień ucieka ale nic w sumie do roboty nie mam, tylko sobie mysle ze zamiast spac moglabym się wziąść za szprzatanie szuflady/robienie paznokci/ogladniecia zaległego serialu/przeczytania ksiazki.. zawsze sie cos znajdzie

No to jaja.. a jak z przyszłymi teściami?

Ja też chcę!! Jeszcze Isia pamięta o moim piwku więc tym bardziej

kurcze mnie też ostatnio poszczykło coś (a mam duże problemy z kregosłupem) jak wyciągałam chrześnice z wanny.. i teraz nie boli ale czasami jak szczyknie to dosc ze musze krzyknąc to jeszcze klęknąc conajmniej.. na szczescie na ulicy mi sie jeszcze nie zdarzyło.
Tak wogole to jak miałam 17 lat nagle lekarka zobaczyla u mnie taka wade kregosłupa ze musze teraz co rok jezdzic do zakopanego do lekarza..
ale nie da sie tego juz wyleczyć
Na dodatek lekarz mi powiedział że jak bede miec 30 lat to wozek a w ciazy to wogole wstawac nie bede mogla.. aaa bzdury
coraz mniej mnie boli. Odkad przestałam wozek nosic na 3 pietro to prawie wogole

O jaaa teraz zauważyłam że coś mi się pomyliło .. jakis kalkulator dziwny ale jaja
Jeśli ten cykl jest taki jak ostatni to wychodzi, że dziś mam owulacje.. a dziś się przytulaliśmy. Nie wiem jak mogłam się tak pomylić ale wychodzi na to że będę miała swoją wymarzoną wpadke
Jestem w szoku
Stary 2012-07-02, 11:31   #3399
dedra
Zadomowienie

No to Luna, życzę Ci, żebyś jednak tą wpadkę zaliczyła
Mamy ten sam dzień cyklu, ale u mnie nie wiem jaki będzie długi tym razem. Ostatni miał 31 dni, a poprzednie 3 po 26 dni. Także ciężko stwierdzić kiedy będzie owulacja. No a przytulanka trzeba będzie odbębnić, ale to ja będę się musiała nagimnastykować bardziej, bo TŻ nie da rady przez ten ból pleców.
Stary 2012-07-02, 11:41   #3400
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

hej dziewczyny!

ja dziś miałam zamiar robić 3 test ciążowy, ale zaczęłam plamić, więc chyba okres idzie wielkimi krokami. i bardzo spóźniony na dodatek.
dziś jest 34 dzień cyklu i w końcu coś się ruszyło. strasznie mnie to czekanie wykończyło.
także nie wiem kiedy teraz będę miała owulację, bo jak moja poprzedniczka okres wcześniej miałam w 28 dniu średnio, a teraz tydzień różnicy.
zobaczymy

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 11:45   #3401
dedra
Zadomowienie

Domciatko, a może to jednak nie @, co? Może tylko plamienie. Może się nie rozkręci.
Stary 2012-07-02, 11:52   #3402
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

ja dziś miałam zamiar robić 3 test ciążowy, ale zaczęłam plamić, więc chyba okres idzie wielkimi krokami. i bardzo spóźniony na dodatek.
dziś jest 34 dzień cyklu i w końcu coś się ruszyło. strasznie mnie to czekanie wykończyło.
także nie wiem kiedy teraz będę miała owulację, bo jak moja poprzedniczka okres wcześniej miałam w 28 dniu średnio, a teraz tydzień różnicy.
zobaczymy
Własnie byłam ciekawa jak sytuacja u Ciebie. Jak @ na całego się nie rozkręciła, to może jeszcze jest jakaś nadzieja, że jednak się udało
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 12:52   #3403
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

no obserwuję się cały czas.
zobaczymy.
ale da testy w poprzednim tygodniu były negatywne.
czekam i dam znak

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

wiecie co ja sobie w kalendarzu zaznaczam wszystko, to znaczy, i okres i natężenie i wtedy kiedy zaobserwowałam śluz lepki, seksik, jakieś tabletki, antybiotyki itp, i teraz siedzę i patrzę i studiuję hahaha
myślę, czy mi się owulacja przesunęła ostatnio i z tego wszystkiego taki późny okres mam.
u was pewnie też studiowanie kalendarza co?

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 13:54   #3404
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej jestem znowu byłam w sts odebrać nagrodę bo wczoraj puściłam kupon z kilkoma meczami Tż mnie namówił żebym pusciła no i wygrałam sobie 90 zł a zainwestowałam tylko 2 zł. Później Tż był zdziwiony jak ja to robię ja że jak mi się jakaś nazwa drużyny spodobała to postawiłam i tyle.
Od razu poszłam do sklepu i pieniądze stracone eh mnie to się żadna gotowka nie trzyma
Dziś już mi się nie chce ale jutro musze się rozprawić z ogródkiem bo już nic w nim nie widac oprócz chwastów
I już nie wiem co miałam pisac zapomniałam i tyle. Jak przechodziła obok apteki to chciałam wejść i kupić test ale mówie nie po co jak mi się będzie spóźniac to wtedy wcześneij nie i na szczęście nie kupiłam
Cytat:
Szczęściara! Kiedyś też kilka kuponów z meczami obstawiłam ale nic nie wygrałam, niestety nie mam szczęścia do takich gier, w lotka też kilka razy probowałam i max 4 zł wygrałam
gratruluje wygranych my na wesele dostalismy chyba z 60 zakladow totka i ani trojki nie wygralismy :/
Cytat:
Oj ja też piwoszka takie jedno piwko wieczorkiem po pracy lubię.
Ale drinki i winko też nie lubię tylko czyściochy.
ja tez lubie piwko/winko/likierki etc

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, trzymajcie kciuki, jutro idę dziada wymrozić, nawet się nie boję zabiegu, raczej obawiam się tego, żeby mi to kiedyś nie wróciło Ale to tylko mam takie momenty, a za chwilę pozytywnie myślę

Buziaki dla wszystkich

A ja dziś zaczęłam urlop, mam go do 6 sierpnia
juz doczytalam, ze jestes po zabiegu, wiec masz z glowy teaz szybko dochodz do siebie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
no obserwuję się cały czas.
zobaczymy.
ale da testy w poprzednim tygodniu były negatywne.
czekam i dam znak
wiecie co ja sobie w kalendarzu zaznaczam wszystko, to znaczy, i okres i natężenie i wtedy kiedy zaobserwowałam śluz lepki, seksik, jakieś tabletki, antybiotyki itp, i teraz siedzę i patrzę i studiuję hahaha
myślę, czy mi się owulacja przesunęła ostatnio i z tego wszystkiego taki późny okres mam.
u was pewnie też studiowanie kalendarza co?
ja analizuje 3 cykl (bo sie zaczal w weekend-@ przyszla)
na 28dni.pl sobie zaznaczam tempki, szyjki, sluzy itd

witam w ogole po weekendzie
jak zwykle minal szybko jak szalony... piatek-znajomi byli u nas na grillku, sobota mielismy jechac nad morze ale bylo pochmurno i zrezygnowalismy...w zamian umowilismy sie ze znajomymi nad jeziorko i tam popiwkowalismy troszke, i trafila sie dyskoteka na plazy wiec do 4 rano tancowalismy w strugach deszczu byl;o bezblednie noc upalna, i do tego tanczyc w deszczu super a wczoraj niedziela leniwa,,,spacerki etc
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 14:16   #3405
monini2507
Zakorzenienie

Heloł witam i ja po weekendzie
Zleciał szybko ale za to w ten weekend siedze na dupce i nigdzie nie jedziemy spędzamy go sobie razem we dwoje
Ja też zazdroszczę takich dlugich wakacji choc nie pracuje to w przysłości też bym chciała taką pracę
Kejthx masz rację jak coś to musimy razem zafasolkować nie ma innej opcji.
Ja dziś znowu spałam do 10 no szok jakiś śpioch się zrobiłam i tyle. U mnie @ już praktycznie się kończy dziś już możemy sobie pozwolic na małe bara bara bo po @ to mam chcicę nieziemską
Lece co gotować bo nie dawno z zakupów wróciłam dopiero a mezu za godzinę do domku wraca miłego popoludnia życze
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 14:16   #3406
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Hej dziewczynki. U mnie weekend minął w strasznych kłotniach ( na temat ślubu i oczywiscie z powodu moich hormonów). Co do Euro to od samego początku wiedziałam, że Hiszpania wygra (choć każdy mi mówił, że z gr wyjdą ale nic dalej Dziś byłam u lekarza i 30.07 na USG by zbadać dzieciątko ogólnie dobrze się rozwija ale muszę bardzo na siebie uważać najlepiej jakbym cały czas leżała...po proswtu obchodzić sie jak z jajkiem;/ cóż dla tej perełki chyba dam rade będę się starała
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 14:56   #3407
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
dziś już możemy sobie pozwolic na małe bara bara bo po @ to mam chcicę nieziemską
Hehe, u mnie to samo jest zawsze Nie mogę się zawsze doczekać końca @. No to miłego wieczorku zatem życzę, bo widzę, że ciekawie się zapowiada

Kasiaczek, co do Twojej sytuacji to musi to być Wasza decyzja. W końcu to wy macie brać(albo nie brać) ten ślub a nie Wasza rodzina. A co na to Twój narzeczony?
Stary 2012-07-02, 15:18   #3408
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Cześć Dziewczyny
Można się do was dołączyć?
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 15:23   #3409
pszczoua
Zakorzenienie

Mi też @ się skończyła - dziś 7dc, więc oficjalnie zaczynam 3 cs a jednoczesnie 1 wspomagany clo.

Byłam dziś u mojej pani dr, która zrobiła mi usg żeby zobaczyć jak rozwijają się pęcherzyki po clo. Okazuje się, że 1 jest trochę większy od pozostałych, ale nie wiadomo czy urośnie i coś z tego będzie. Mówila, że owulka może się zacząć już za 3 dni. Jeśli clo nie pomoże w tym ani kolejnym cyklu to czeka mnie badanie drożności jajowodów
Stary 2012-07-02, 15:40   #3410
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Witajcie, ja dziś ledwo żywa. Przez ten upał nic a nic się nie wysypiam. Zombie
Stary 2012-07-02, 15:44   #3411
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
No jasne, że można. Opowiedz coś o sobie
Stary 2012-07-02, 16:03   #3412
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny
czesc
Stary 2012-07-02, 17:15   #3413
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
witam w ogole po weekendzie
jak zwykle minal szybko jak szalony... piatek-znajomi byli u nas na grillku, sobota mielismy jechac nad morze ale bylo pochmurno i zrezygnowalismy...w zamian umowilismy sie ze znajomymi nad jeziorko i tam popiwkowalismy troszke, i trafila sie dyskoteka na plazy wiec do 4 rano tancowalismy w strugach deszczu byl;o bezblednie noc upalna, i do tego tanczyc w deszczu super a wczoraj niedziela leniwa,,,spacerki etc
ja też chce plaże, tańce i deszcz! Myślałam że to tylko tak na filmach

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. U mnie weekend minął w strasznych kłotniach ( na temat ślubu i oczywiscie z powodu moich hormonów). Co do Euro to od samego początku wiedziałam, że Hiszpania wygra (choć każdy mi mówił, że z gr wyjdą ale nic dalej Dziś byłam u lekarza i 30.07 na USG by zbadać dzieciątko ogólnie dobrze się rozwija ale muszę bardzo na siebie uważać najlepiej jakbym cały czas leżała...po proswtu obchodzić sie jak z jajkiem;/ cóż dla tej perełki chyba dam rade będę się starała
Ja też od początku mówiłam że Hiszpania wygra bo sa lepsi a mimo to byłam za włochami, ale nie jakoś bardzo tylko jak miałam wybrać to Włochy, bo w sumie to mi obojętne. Co innego jakby grała Rosja czy Niemcy to napewno byłabym za ich przeciwnikiem
Kochana a dlaczego Ty tak musisz na siebie uwazac? Coś jest nie tak? Dobrze że z dzidzią ok Ja się już dzisiaj rozmarzyłam bo coś czuje że wpadka będzie, chociaż jak dziś pisałam nie bardzo mi to teraz na ręke.. ale przecież ciąże właśnie takie są

Cytat:
Cześć Dziewczyny
a pewnie napisz coś więcej, od kiedy się staracie itp.

Cytat:
Ja też... wypiłam piwo i myslalam ze mnie zmuli to sie przespie bo tak zle sie czułam ale nic.. no to wypiłam drugie i mysle że teraz to mnie zmiecie i nic.. wiec wziełam się za kawe bo już za późno na spanie

Idziemy dziś oglądać mieszkanie, ale nie robie sobie nadziei bo właściciel nie chciał powiedziec ceny przez telefon wiec pewnie nas zaskoczy...
U mojej siostry w bloku jest wolne ale nie moze sie skontaktować z właścicielem.. wiec narazie dalej niewiadomo co..
a tak byśmy chcieli

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:54   #3414
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej

ogarnelam juz nieco mieszkanko, dzis pierwszy dzien w pracy, wiec niewyspana jestem. pogoda tym bardziej u mnie sprzyja spedzaniu dnia w lozku

tydzien temu mialam owulke, a dzis tak strasznie bola mnie cycki, jak nigdy tak wczesnie

w meczach nie jestem oblatana niestety, wiec nie powiem kogo obstawialam, bo zielona w te klocki jestem

mooonis17 witam

luna tak to jest jak dziecic z wpadki powstaja zartuje oczywiscie i mam nadzieje, ze Twoje przeczucia beda sluszne

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:56   #3415
IsiaG
Zadomowienie

Mam dziś najwspanialszy obiad na świecie.
Młode ziemniaki z koperkiem, jajka smażone i mizeria, ale pycha.
Karolka - to my razem będziemy wypatrywać @. Bo moja też jakoś tak ma przyjść.

mooonis17 -witaj.

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Ciągle myślę, ze dziś niedziela, a to już poniedziałek. Może dlatego, że mam wolne?

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 18:14   #3416
lady_malgo
Rozeznanie

Hej dziewczyny.
Ja w sobotę wieczorkiem byłam u mojego przyszłego chrześniaka. Słodka mała dzidzia. Trzymałam tego szkraba w ramionach i aż łza się w oku kręciła. W niedzielę w ogródku u rodziców.
A dziś byłam na depilacji bikini. Muszę przyznać, że boli jak nie wiem co!!! Ale dzielnie wytrwałam przez tą godzinę, nie płacząc i nie krzycząc. Nie wiem czy jeszcze kiedyś się na taki czyn porwę...

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 20:58   #3417
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Dzieki dziewczyny

Podczytuję was od jakiegoś czasu i postanowiłam do was dołączyć.Mam na imię Monia,mam 21 lat od roku jestem mężatką.Od 2 lat nie zabezpieczamy się, a od roku intensywnie się staramy W grudniu zeszłego roku poroniłam we wczesnym stadium ciąży,niestety nikt mi nie powiedział który to był tydzień,ja sama nie wiedziałam że się w końcu udało. Parę dni temu zakończyłam 3-miesięczną kurację Duphastonem i straciłam nadzieję że będę mamą

Pozdrawiam wszystkie staraczki
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:10   #3418
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Hej witamy i zapraszamy

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Mi też @ się skończyła - dziś 7dc, więc oficjalnie zaczynam 3 cs a jednoczesnie 1 wspomagany clo.

Byłam dziś u mojej pani dr, która zrobiła mi usg żeby zobaczyć jak rozwijają się pęcherzyki po clo. Okazuje się, że 1 jest trochę większy od pozostałych, ale nie wiadomo czy urośnie i coś z tego będzie. Mówila, że owulka może się zacząć już za 3 dni. Jeśli clo nie pomoże w tym ani kolejnym cyklu to czeka mnie badanie drożności jajowodów
Na razie mysl pozytywnie ma pomóc i koniec

Cytat:
Oj nie tylko Ty ze mnie się całej lało jak obiad przygotowywałam

Cytat:
Dzieki dziewczyny

Podczytuję was od jakiegoś czasu i postanowiłam do was dołączyć.Mam na imię Monia,mam 21 lat od roku jestem mężatką.Od 2 lat nie zabezpieczamy się, a od roku intensywnie się staramy W grudniu zeszłego roku poroniłam we wczesnym stadium ciąży,niestety nikt mi nie powiedział który to był tydzień,ja sama nie wiedziałam że się w końcu udało. Parę dni temu zakończyłam 3-miesięczną kurację Duphastonem i straciłam nadzieję że będę mamą

Nigdy nie trać nadzei tylko mysl pozytywnie na pewno zostaniesz mamą nie martw się kochana
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:12   #3419
Kejthx
Zadomowienie

Hej dziewczyny... ja zdycham, od rana w ndz leże w łożku i nie mam siły na nic
Zmogły mnie chyba te wyjazdy. Makabra, czuję się jakbym schodziła z tego świata, ale mam nadzieję, że szybko wrócę do "żywych" . Buziaki, ide spać. Sorki piszę z tel, wiec nie wiem co tam powyskakuje na forum
Stary 2012-07-02, 21:59   #3420
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Dedra moj TŻ jest za ślubem...on właśnie chce i to bradzo...więc już podjełam decyzje, że slub będzie ale w czerwcu wraz z chrzcinami...mam ciąże zagrożoną i powinnam leżeć więc nie dla mnie przygotowania i wesela...nie chce na weselu siedzieć
Lunao wiesz miałam te krwawienia i ta Pani dziś mi powiedziała (jak siedziała z palcami we mnie), że jak leże tak troszeczkę to tam się przyjemniej robi....i powiedziała, że mam jak najwięcej leżeć, I życzę Ci tej wpadki bo takie są najlepsze...i lepiej teraz niż później znów czekać...a kiedy się okaże czy wpadka czy nie

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Dzieki dziewczyny

Witamy w naszym groniekochana nadzieja umiera ostatnia..więc proszę tu bez żadnych złych myśli!! w nas jest siła i będziemy pomagać kciukami by się udało...więc kochana głowa do góry i zaczynamy staranka
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości