kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-02, 15:11   #1171
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Alexis, ja zawsze po opalaniu funduję sobie mega nawilżenie. Zaczerwienienie szybciej schodzi,opalenizna jest ładniejsza, potem nie ma problemu ze schodzącą skórą.
Zawsze jak wiosną mykałam na solarium to potem latem nie miałam problemu ze spieczeniem się. Brąz się tylko pogłębiał. A w tym roku brąz się pogłębił,ale wyłączając dekolt, ramiona, twarz. Chyba jak byłam w wodzie to tak brało górę

Wróciłam po tygodniu urlopu do pracy i jakoś tak nic mi się nie chce, nie mogę się ogarnąć :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 16:25   #1172
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Alexis, ja zawsze po opalaniu funduję sobie mega nawilżenie. Zaczerwienienie szybciej schodzi,opalenizna jest ładniejsza, potem nie ma problemu ze schodzącą skórą.
Zawsze jak wiosną mykałam na solarium to potem latem nie miałam problemu ze spieczeniem się. Brąz się tylko pogłębiał. A w tym roku brąz się pogłębił,ale wyłączając dekolt, ramiona, twarz. Chyba jak byłam w wodzie to tak brało górę

Wróciłam po tygodniu urlopu do pracy i jakoś tak nic mi się nie chce, nie mogę się ogarnąć :P
ja niestety nie nawilżalam ciala. W ostatniej chwili wyjelam z torby balsam, kupilam jakis z ziaji, tak na szybko i nie zauwazylam że on byl brazujacy, co za tym idzie - smierdzial, wiec w efekcie nie uzywalam nic po opalaniu . Ale filtry mialam 15 i 30, i tak sie dziwie że jestem fajnie opalona. Ale tam slonce parzy, wszystcy sie spiekli poza mna no dobra, ja troche na plecach. Ale strasznie nierowno sie opalilam, mam jakies plamy siostra tez
Stary 2012-07-02, 23:36   #1173
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Creepersy to mi się kojarzą bardziej z gotycko-metalowymi ludźmi, ale może się mylę . Nie mam czasu odpisywać na każdą linijkę, więc mam nadzieję, że o niczym nie zapomnę .
No tak, o conversach zresztą zawsze mówiłam, najwygodniejsze buty świata . Powiem Ci, że tymi koturnami to nawet sama sobie zaburzyłam wizję siebie . Po pierwsze nie podobają mi się buty na koturnie , po drugie nie lubię takich słodko-dziewczęcych rzeczy w zbyt dużej ilości ... No nieważne .
eeej faktycznie, ja miałam w klasie liceum laskę, niby gotkę, niby metalówę, i ona straszyła w dzien :P też miała creepersy. Tzn, zabrzmiało to negatywnie, a lubiłam ją ;D myślę, ze zostanie kimś a'la Doda, bo też jest (pewnie nadal) kontrowersyjna, ubiera się tak jak ona we wczesnej młodości mniejsza z tym ;p

2. ja też
a tamte z adlo podobały mi się, były taakie urocze
mi się kompletnie nie podobają buty na koturnie, lecz niestety jestem tak zaprogramowana, ze jak jest gdzieś jakas promocja, to musze z niej skorzystac, w ten sposob przytargalam dzis do domu 3 pary butow, w tym i koturny - 2 pary
Cytat:
I o ile to, czy komuś się podoba mój styl czy nie średnio mnie obchodzi, to przykre jest to, że w Polsce ciężko mi się przełamać, żeby np. założyć krótkie spodenki mając tak grube nogi. Czuję się tak strasznie, że już wolę się gotować w długich spodniach albo rajtkach. Wyjeżdżam zagranicę i kompletnie nie ma tego problemu, każdy chodzi tak, żeby mu było wygodnie, wystarczająco zimno/ciepło i nikt nie ma nic przeciwko. To jest przykre.

Nie szkodzi, że wstałam, żeby się uczyć, bo zaraz muszę pomykać na uczelnię ... Nie mam się w co ubrać, żeby nie było mi gorąco, mam @, więc jest mi 300razy bardziej gorąco, czuję się ciężka i ogólnie fe . Już się trochę podłamałam, że odchudzam się i tyję, a potem mi się przypomniało, że jednak @ zawsze oznacza +2kg, czyli chyba nawet trochę schudłam? Ale to się okaże po .

Monia czekamy na zdjęcia!
1. ojj tak ;/ zawsze wracam dowartosciowana z takich wakacji, nikt sie na mnie nie gapi szukajac jakiejs wady

2. mam to samo, nienawidze byc przed @!!
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Monia, to były moje fochy
Już wyjaśnione Po prostu się uniosłam za bardzo i się zakręciłam, ale Bania wie z jakich powodów mogłam tak zrobić i pewnie przyzna mi rację.
Już jest ok.

Boże mam wakacje, a jeszcze nie schudłam!!!
1. Psyholku, ja nie wiem wiem, ze miała być randka w niedzielę, ale nie chcialaś pisać, wiec nie wnikałam :P
ale raczej domyślam się o co chodzi, wszystkie zdania w Twoich postach układają mi sie w jedna, mało logiczną całość, potwierdzajaca, ze masz odpowiedni login na wizazu
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

Baniaaa opowiadaj nam tu o swoich mega pomysłach i szalonych niespodziankach dla Tż może coś dla siebie wypatrzę Placuszka nie dowioze na rowerku bo się roztopi

Dziś za piątaka kupiłam sobie 2 bluzki w lumpku
1. w sumie ja lubie jakies spontaniczne akcje, ktore mi sprawilyby radosc. nic szczegolnego

czasami upieke mu ciasto (uwielbia karpatke), czasami zaniose pierogi, bardzo sie wtedy cieszy . sama znasz najlepiej swojego faceta, zrob cos, co Tobie zajmie godzine czasu, a jemu da radosc na dlugo

a jakiego on jest znaku zodiaku?
ostatnio sie w to wkręcam, i powiem Wam, że to niegłupie bardzo mnie to ciekawi
i nie chodzi mi tu o czytanie horoskopu, co się zdarzy w przyszlym tygodniu, tylko raczej o cechy charakteru itp, moj facet jest moim krolikiem doswiadczalnym

2. super! jakie
ja kupilam wysokie szorty calvina kleina ;D i proste, czarne spodenki. zaplacilam 3,75 - dzisiaj kg za dyche

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 08:33   #1174
moooniaaaa
Zakorzenienie

Bania, scharakteryzuj mi Wagę i Koziorożca

Zostawiłam wczoraj u gazownika 3 stówy, boli
Stary 2012-07-03, 09:26   #1175
karola_plm
Rozeznanie

Ja się pytam: jak Wy wynajdujecie takie boskie rzeczy w lumpach???? Ja byłam kilka razy i widziałam tylko jakieś rozdziabdziane babcine kiece. I nigdy nie mogę nic znaleźć I wydaję majątek na ciuchy, które mi się podobają

Btw. wrzuciłam foty zakupów, zdecydowanie wszystkie wakacyjne

Wczoraj zgodnie z obietnicą: dietka i pierwszy dzień TF + abs z Mel B. Zdecydowanie za mało zjadłam, ale jakoś tak nie miałam apetytu... dzisiaj będzie ładniej!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:43   #1176
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, scharakteryzuj mi Wagę i Koziorożca

Zostawiłam wczoraj u gazownika 3 stówy, boli
3 stówy, ajjj ;/ no na pewno boli ;/ mnie boli po wymianie matrycy; oddałam część tzowi, pomysl co pieknego mogłybyśmy za to kupić

rozumiem, że Waga Pani, a Koziorożec Pan ;>

to może najpierw Waga.
Lubi prowokować i być adorowaną, ale będzie kontrolować Twoje żądze i ustalać zasady gry. Jeśli tylko uda Ci się rozgryźć, co bierze ją najbardziej, ewentualnie „nie” zamienisz na ciągłe „tak”…

Kobieta spod znaku Wagi mężczyzn uwodzi błyskotliwością, popartą rzecz oczywista atutami natury cielesnej. Pani Waga świadoma swego uroku, wykorzystuje go z całą bezwzględnością. Nie sposób jej się oprzeć, tym bardziej, że tak jak pan spod tego znaku, tak i pani Waga obdarzy powłóczystym spojrzeniem każdego, kto pochlebnie wyrazi się o jej osobie i w minimalnym chociaż stopniu spełni jej najskrytsze marzenia. A to przecież nie należy do rzeczy trudnych.

Zainteresowanie mężczyzn traktuje jako należny hołd, składany na ołtarzu miłości, jej skromnej osobie. Bardzo łasa na komplementy. Najlepiej, aby powtarzane były z godzinną częstotliwością. Tą kobietą trzeba się po prostu zachwycać na każdym kroku. Podtrzymywać jej wysokie mniemanie o sobie, prawić komplementy, szeptać czułe słówka. Bez tej całej otoczki, jej miłość usycha jak róża posadzona na Saharze. Ale prawiąc komplementy należy się trzymać pewnej reguły. Pani Waga nie lubi bowiem – przynajmniej na początku znajomości – słuchać tyrad opisujących skomplikowaną, ale jakże uroczą osobowość zdobywającego ją mężczyzny. Na to przyjdzie czas, a na razie to on ma słuchać jej. I tak będzie do końca....

Uwaga! Pani spod tego znaku nie znosi gdy się ją krytykuje. Faktem jest, że żadna kobieta tego nie lubi, ale pani Waga szczególnie, nawet wówczas, gdy jest to krytyka konstruktywna i podana w sposób szczególnie łatwostrawny.

Pani spod znaku Wagi, podobnie jak jej męski odpowiednik bardzo łatwo się zakochuje. I jeszcze łatwiej się odkochuje. Szczerze powiedziawszy zbytnio nie rozpacza z powodu utraty męskiego ramienia. Trzeba jednak przyznać, że każdego wybranka obdarza szczerym, płynącym z głębi serca, uczuciem. Przynajmniej jest co później wspominać. W sypialni ceni czułość i zaangażowanie męskiej połowy. Kilkadziesiąt świec ustawionych wokół łoża w sypialni i bukiety czerwonych róż sprawią, że poczuje się jak królowa i swoim majestatem obdzieli darczyńcę bez żadnych zahamowań. Miejsce spotkań miłosnych jest dla pani Wagi zagadnieniem nieistotnym, byle byłoby romantycznie i namiętnie.

a teraz Koziorożec:

Nie przyjmie do wiadomości odmowy. Będzie starał się tak długo, aż dopnie swego i Cię posiądzie. To mężczyzna, z którym można się związać na dłużej, jego potrzeby fizyczne zdają się jednak rosnąć z wiekiem… Lubi być zapewniany o swojej sprawności i woli otrzymywać, niż dawać. Przedkłada domowe zacisze nad hałaśliwy klub, jest więc szansa na długie, romantyczne wieczory, podczas których wyłożysz mu swoje poglądy na tematy intymne. Pamiętaj jednak, że to wybitnie uparty zodiak. Także na tyle uparty, że nie ustanie, póki Cię nie usatysfakcjonuje.

Swoją wybrankę obsypuje kwiatami, drogimi perfumami, całuje w rękę.

Pan Koziorożec gustuje w kobietach zadbanych, z klasą.
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Ja się pytam: jak Wy wynajdujecie takie boskie rzeczy w lumpach???? Ja byłam kilka razy i widziałam tylko jakieś rozdziabdziane babcine kiece. I nigdy nie mogę nic znaleźć I wydaję majątek na ciuchy, które mi się podobają

Wczoraj zgodnie z obietnicą: dietka i pierwszy dzień TF + abs z Mel B. Zdecydowanie za mało zjadłam, ale jakoś tak nie miałam apetytu... dzisiaj będzie ładniej!
1. lubie to slowo ;D
nooo, ja jestem szczesliwa ze odnalazlam taki lumpeks! swietny jest. czasami żal mi wydawać kasę w sieciówce, bo wiem, że w lumpie znajdę coś fajniejszego, bardziej niepowtarzalnego :P co nie oznacza niestety, że nie kupuję w sieciówkach. strasznie dużo kasy wydaję na ubrania, nie kontroluję tego. ;/

2. pięknie! oby tak dalej

ja robię sobie detoks. :P

Stary 2012-07-03, 14:35   #1177
winyl
Zakorzenienie

Tu są same ekspertki od wszystkiego , więc zadam Wam to głupie pytanie - czy da się coś zrobić, żeby w tym upale nie puchły stopy?

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Karola, śliczne zakupy! Wszystkie te ładne kolory, w których jest mi tak brzydko . Tenisówki, niebieska torebka, szorty i koszulka świetne, od razu się czuje lato . No i BOSKO wyglądasz w tej maxi , bo chyba jeszcze tego nie mówiłam .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 14:38   #1178
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ja robię sobie detoks. :P
jakis konkretny plan?? mialam turboalkoweekend, detoks wskazany
Cytat:
Tu są same ekspertki od wszystkiego , więc zadam Wam to głupie pytanie - czy da się coś zrobić, żeby w tym upale nie puchły stopy?
nie mam pojecia

u Ciebie upal? u mnie chodno - w sensie rzesko caly dzien pada, w dodatku jest burza. Dziwnie, zawsze burza jest w nocy. Ciesze sie ze nie musze nigdzie wychodzic. Tzn mialam w planach zakupy ale boje sie ze mnie piorun walnie czy cos
Stary 2012-07-03, 14:39   #1179
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Karola, śliczne zakupy! Wszystkie te ładne kolory, w których jest mi tak brzydko . Tenisówki, niebieska torebka, szorty i koszulka świetne, od razu się czuje lato . No i BOSKO wyglądasz w tej maxi , bo chyba jeszcze tego nie mówiłam .
chyba trzeba moczyć w wodzie z solą ;D

zgadzam się

Stary 2012-07-03, 14:40   #1180
moooniaaaa
Zakorzenienie

Bania, ja Koziorożec, a tż Waga!

Najlepsze jest to, że niby naprawili,a dalej fiksuje
Dzisiaj rano zrobiłam jakieś 70km. i było ok. W pracy musiałam podjechać do jednej babki (po jagody) i już lipa. Umówiłam się do nich na jutro. To po to wydaję kasę, żeby mi nie działało
Najgorsze jest to,że do gazownika w moim mieście nie dojadę bo wszyscy do maks.17:00,a w tej dziurze są może 2-3 warsztaty, ktore nie sprawiają dobrego wrażenia. No i w jednym z nich wylądowałam :/ I teraz co, będą mi wszystko po kolei wymieniać, żeby w końcu dojść co nie działa? Sorry, nie stać mnie na to.

Przez to wszystko chodzę zła, rozdrażniona, na wszystkich się wyżywam
I oczywiście nic nie jem. Ta duchota też mnie dobija. I muchy boże u mnie w pracy lata może z 200much, pryskamy więc padają, czasami 3x dziennie trzeba zamiatać bo aż czarno pod nogami. A jak gryzą s☠☠☠☠.ie.le
Wczoraj:
rano szklanka mleka
ok.14:00 mleko truskawkowe
ok.20:00 kromka razowca z żółtym serem, jabłko
Kładę się przed północą, wstaję o 5:00, żyję na kawie i papierosie, po 30stce pierdyknę na zawał jak nic

Wyżaliłam się
Stary 2012-07-03, 14:42   #1181
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
jakis konkretny plan?? mialam turboalkoweekend, detoks wskazany

nie mam pojecia

u Ciebie upal? u mnie chodno - w sensie rzesko caly dzien pada, w dodatku jest burza. Dziwnie, zawsze burza jest w nocy. Ciesze sie ze nie musze nigdzie wychodzic. Tzn mialam w planach zakupy ale boje sie ze mnie piorun walnie czy cos
1. mialam jakies saszetki o niedobrym smaku, do wypicia o roznych porach, spodziewalam sie, ze przynajmniej woda ze mnie zejdzie, w koncu zrobie qpe, a tu nic. czuje sie slabo i mi jezdzi w brzuchu. zjadlam lekki obiad i mi lepiej, ale nadal czuje sie oblesnie ;P

2.
ja tez mam zawsze takie straszne wizje

Stary 2012-07-03, 14:45   #1182
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
chyba trzeba moczyć w wodzie z solą ;D

zgadzam się
Co to za rada "nie wiem" . Miałaś mi dać magiczny sposób, żeby moje stópki były w niebie!

Tak, Ewelko, u mnie 40 stopni, super sprawa, już tak jest od dwóch tygodni, fajnie się w taki upał uczy, zdaje egzaminy i robi różne inne wesoło-wakacyjne rzeczy! Szczególnie jak się ma @. I jak się nie ma mózgu i wyjdzie z domu całkowicie w czerni. W południe. Wtedy, jadąc tramwajem koło pięknej wielkiej tablicy z napisem "kierowco jedź ostrożnie" oraz wyświetlającą się temperaturą, człowiek doznaje uczucia pełnego oświecenia i niebiańskiej błogości - 58 stopni przy drodze . Coś pięknego, takie wrażenia tylko z winylowym mózgiem! Polecam się na przyszłość!

XOXO
Stary 2012-07-03, 14:50   #1183
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, ja Koziorożec, a tż Waga!

Najlepsze jest to, że niby naprawili,a dalej fiksuje
Dzisiaj rano zrobiłam jakieś 70km. i było ok. W pracy musiałam podjechać do jednej babki (po jagody) i już lipa. Umówiłam się do nich na jutro. To po to wydaję kasę, żeby mi nie działało
Najgorsze jest to,że do gazownika w moim mieście nie dojadę bo wszyscy do maks.17:00,a w tej dziurze są może 2-3 warsztaty, ktore nie sprawiają dobrego wrażenia. No i w jednym z nich wylądowałam :/ I teraz co, będą mi wszystko po kolei wymieniać, żeby w końcu dojść co nie działa? Sorry, nie stać mnie na to.

Przez to wszystko chodzę zła, rozdrażniona, na wszystkich się wyżywam
I oczywiście nic nie jem. Ta duchota też mnie dobija. I muchy boże u mnie w pracy lata może z 200much, pryskamy więc padają, czasami 3x dziennie trzeba zamiatać bo aż czarno pod nogami. A jak gryzą s☠☠☠☠.ie.le
Wczoraj:
rano szklanka mleka
Kładę się przed północą, wstaję o 5:00, żyję na kawie i papierosie, po 30stce pierdyknę na zawał jak nic

Wyżaliłam się
1.

2. kurde ;/ moja matka kiedyś jeździla lanosem, tego typu jak ten Twoj, i to byl koszmar :P tez byl wlasnie problem z gazem, ciagłe wydawanie kasy na mechanika ;/
u niej bylo tak, ze ten gaz tak dziwnie strzelal, i samochod gasl :|

3. boże święty, jak Ty jesz!
nawet troche zazdroszcze Ci braku apetytu :P

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Co to za rada "nie wiem" . Miałaś mi dać magiczny sposób, żeby moje stópki były w niebie!

Tak, Ewelko, u mnie 40 stopni, super sprawa, już tak jest od dwóch tygodni, fajnie się w taki upał uczy, zdaje egzaminy i robi różne inne wesoło-wakacyjne rzeczy! Szczególnie jak się ma @. I jak się nie ma mózgu i wyjdzie z domu całkowicie w czerni. W południe. Wtedy, jadąc tramwajem koło pięknej wielkiej tablicy z napisem "kierowco jedź ostrożnie" oraz wyświetlającą się temperaturą, człowiek doznaje uczucia pełnego oświecenia i niebiańskiej błogości - 58 stopni przy drodze . Coś pięknego, takie wrażenia tylko z winylowym mózgiem! Polecam się na przyszłość!

u mnie chlodno ;p

Stary 2012-07-03, 14:57   #1184
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Wczoraj:
rano szklanka mleka

Wyżaliłam się
monia nie jedz tak malutko!!!
Cytat:

nienawidze upalow

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
ja tez
Stary 2012-07-03, 14:58   #1185
psyhe666
Zakorzenienie

Moniaaa, palisz papierochy?????

U mnie jest gorąco, duszno i zapowiadają na noc burze Jak grzmotnie tak jak ostatnio to się chyba w klapki sqpciam
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 15:00   #1186
winyl
Zakorzenienie

Ja lubię upały, ale jak jestem w jakimś zagranicznym nadmorskim mieście

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Swoją drogą, ciekawe jak tam Agnesuk i Jej wyjazd .

XOXO
Stary 2012-07-03, 15:01   #1187
psyhe666
Zakorzenienie

Winyl, moim zdaniem przesadzasz... Na pewno nie wyglądasz nie wiadomo jak źle żeby nie móc założyć krótkich portków, a nawet jeśli, to co Cię obchodzi co myślą sobie inni? To tylko o nich świadczy
Nir zasługujesz nasze kochane serdunio żeby się pocić w długich spodniach (nie daj boże czarnych) w takie upały
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 15:10   #1188
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
2. kurde ;/ moja matka kiedyś jeździla lanosem, tego typu jak ten Twoj, i to byl koszmar :P tez byl wlasnie problem z gazem, ciagłe wydawanie kasy na mechanika ;/
u niej bylo tak, ze ten gaz tak dziwnie strzelal, i samochod gasl :|

3. boże święty, jak Ty jesz!
U mnie nigdy nie było problemu, ani z częściami ani z gazem dopiero podczas weekendu jak jechaliśmy coś zaczęło się dziać Wkurza mnie bo chcialabym zajechać raz, wydać tą kasę, ale żeby śmigał normalnie. A nie takie bawienie się Czy to nie mogło się popsuć jak miałam urlop i full czasu W dodatku lanos sobie ze mną pogrywa, rano jechał zadowolony,a potem bunt. I za co, co ja mu zrobiłam? Dbam o niego, myję, odkurzam, ma ładne wdzianko, zapaszki, niewdzięczny

Ja sobie też zazdroszczę braku apetytu bo czekam na spadki, ale jak tż albo mama pytają co jadłam to mnie

Cytat:
Moniaaa, palisz papierochy?????

U mnie jest gorąco, duszno i zapowiadają na noc burze Jak grzmotnie tak jak ostatnio to się chyba w klapki sqpciam
Popalam Ja chcę deszcz, bez burzy!
Stary 2012-07-03, 15:40   #1189
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl, moim zdaniem przesadzasz... Na pewno nie wyglądasz nie wiadomo jak źle żeby nie móc założyć krótkich portków, a nawet jeśli, to co Cię obchodzi co myślą sobie inni? To tylko o nich świadczy
Nir zasługujesz nasze kochane serdunio żeby się pocić w długich spodniach (nie daj boże czarnych) w takie upały
Nie przesadzam .
ale jesteś kochana!

XOXO
Stary 2012-07-03, 16:02   #1190
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Popalam Ja chcę deszcz, bez burzy!
jakie palisz? slimy czy normalne?

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Ja lubię upały, ale jak jestem w jakimś zagranicznym nadmorskim mieście
no wiadomo ze wtedy tak
Stary 2012-07-03, 16:55   #1191
alexis77
Zadomowienie

Pisałam posta a Ci debile mi prąd wyłączyli i muszę pisać od nowa

Cytat:
1.przytargalam dzis do domu 3 pary butow, w tym i koturny - 2 pary

2. mam to samo, nienawidze byc przed @!!

3.a jakiego on jest znaku zodiaku?
ostatnio sie w to wkręcam, i powiem Wam, że to niegłupie bardzo mnie to ciekawi
i nie chodzi mi tu o czytanie horoskopu, co się zdarzy w przyszlym tygodniu, tylko raczej o cechy charakteru itp, moj facet jest moim krolikiem doswiadczalnym

4. super! jakie
ja kupilam wysokie szorty calvina kleina ;D i proste, czarne spodenki. zaplacilam 3,75 - dzisiaj kg za dyche
1. Andzia Ty jesteś zakupocholiczką i jeszcze bezczelnie mówisz że nie masz się w co ubrać
2.czekam właśnie na @ , przyjdzie pewnie dopiero w pt albo sob a mieliśmy jechac nad wodę
3.Koziorożec, ja tak samo ale widze że już Moni napisałaś. Sama to pisałaś czy skopiowałaś skądś? Bo tak fachowo napisane
4. Pokaże niedługo
Pokaż i Ty nowe portaski i butki przy okazji
Cytat:

Karola musisz chodzić po lumpkach i szukać . Przeważnie w takich małych są takie własnie badziewie ale powiem Wam że dziś weszłam do małego patrze a tam same cuda ale się spieszyłam i nawet nie miałam kiedy popatrzeć Widziałam cekinowa spódnice taka jak Monia kiedyś pokazywała tylko ciemna zieleń ale siebie w takiej nie widzę i nie wzięłam. Myślę że tam ceny są wysokie jak na lumpka

Wszystkie zakupy świetne, kolorowe, wakacyjne podoba mi się torebka od teściowej

Gratki, teraz już polecisz jak burza z ćwiczeniami
Cytat:
mi się kompletnie nie chce jeśc , jem w te upały te 3 posiłki żeby się nie głodzić ale pije mnóstwo wody ale nie powiem jakby ktoś mi przyłożył pistolet do głowy i kazał jeśc czekolade to bym nie odmówiła
Muszę się dzielnie trzymać za 2,5 tyg wyjazd

Miałam z koleżanką jechać na rowery ale pogoda się mega popsuła, burza wisi w powietrzu a miałam tyle kal spalić
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:17   #1192
Loriette
Zakorzenienie

U tż w mieście przeszło gradobicie - kulki wielkości porządnych klusek śląskich. Wszystko idzie do mnie Schowałam mojego fordzia i czekam...

Karola jestem zachwycona torebkami

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 19:43   #1193
Sunday Rose
Zakorzenienie

Heeeej! nadrabiałam od 30 strony, weźcie to pod uwagę:P

Wiecie co, wiecie co? Mam wakacje! Nareszcie! Zdałam cywilne, pojechałam spontanicznie do domu, wróciłam, napisałam karne i w końcu mam wakacje! Niesamowite jest to, że po tak długim czasie ciężkiej pracy mój idealny wakacyjny dzień jest taki, jak dziś - w domu, z tż, lodami i serialami xD ale byliśmy też w ogrodzie botanicznym i zoo i stwierdziliśmy, że chcemy mieć małą kózkę, ale ona za bardzo nie chciała z nami iść, nie wiem, dlaczego

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ja chudnę w kilogramach, w wymiarach nie bardzo (poza brzuchem )
ja przestałam się ważyć, ostatnio chyba z tydzień temu byłam na wadze, sprawdzam tylko centymetry, nadal spadają, więc jest dobrze

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
super mysle sobie ze jestem Twoja fanka, bo osiagnelas swoj cel jedzac duzo ;D i cwiczac, polubilas taki tryb zycia, nie zrobilas sobie krzywdy przy okazji -
nie mogłabym nie jeść :P chociaż przy takiej pogodzie, jak dziś, to i ja jem niewiele :P

Cytat:
Zapomniałam Wam powiedziec! Byłam po pracy zobaczyć wypuszczanie lampionów na Noc Kupały... magia!!!!! (oczywiście jakość umarła)
ale cudownie! tylko nie mogę znaleźć filmiku, podrzucisz mi na pw linka do Twojego bloga?

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
a sorbet zrobiłam : pół kg. truskawek wrzuciłam do pojemnika i zblenderowałam. dodałam szklankę wody. pół szklanki cukru, łyżeczkę cytryny przelałam do pojemników po grycanach i zostawiłam na noc wyszły pyszne! ale trzeba było skrobać... nie wyszły takie mięciutkie
ooo, muszę spróbować! ciekawe, jakie wyjdą z arbuza!

Cytat:
Tak myślałam,że mamy podobny cel :P Masz 175cm., prawda?
Niee, troszkę mniejsza jestem 173

Cytat:

Ostatnio opracowywałam przepis na paleo-pepperoni, czyli omlet o smaku pepperoni- efekt mnie zadowala

Wydaje mi się, że dlatego ten wątek i my tak się razem trzymamy- bo tu jest taka bardziej lajfstajlowa tematyka. Jak u Kasi Tusk

i super, że każda z nas wyraża swoją opinię!
właśnie, jak tam życie w jaskini? zjadłabym taki omlet, chyba zaraz zrobię

o tak, tyle tylko, że my jesteśmy lepsze niż jakaś tam Kasia:P

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Wiecie co? Jak bardzo Was lubię, tak trochę żałuję, że nasz wątek nie przetrwał jako taki "dietowy" . Oczywiście nasze ploty, lajfstajl itp. są najlepsze na świecie! Ale pamiętam, że jak codziennie się trzeba było spowiadać z jadłospisu i ćwiczeń, każda się starała i to był główny, najważniejszy temat wątku to miałam większą motywację. Zawsze było " niiie, nie zjem tego ciastka, bo jak ja o tym napiszę dziewczynom ?"
coś w tym jest, pamiętam mój pierwszy wątek dietowy na wizażu, ten, w którym poznałam większość dziewczyn stąd i kurcze, pamiętam, że co tydzień wchodziłam na wagę i mierzyłam się i ten dreszcz emocji, bo wszystkie dziewczyny robiły to w tym samym dniu, wiecie, taka mała rywalizacja
Cytat:
Wywaliłam się na schodach do domu i mam poważną kontuzję kolana.
biedna Psyhe
Cytat:
tyle mi urosły
wow! super ja swoje ciągle podcinam, więc jakiejś superdługości nie są, ale za to są naprawdę coraz zdrowsze i ładniejsze

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dziewczyny postanowiłam, że przestaję się spinać, bo to do niczego nie prowadzi! Już nie wyznaczam sobie daty, do której mam schudnąć, bo to mnie gubi. Podejdę do sprawy normalnie i na luzie, bo przecież jestem szczupła i jeśli okazałoby się, że jutro miałabym się rozebrać do stroju to nie byłoby problemu. Są mankamenty, które widzę tylko ja.. dlatego na spokojnie się ich pozbędę
Mam o tyle trudniej, że po zeszłorocznej akcji ze szpitalem mama mi nie ufa w tej kwestii. Jak usłyszała dzisiaj, że idę na rowerek stacjonarny to o mało mnie nie rozszarpała. Siłownia - zakazana, fitness - zakazany. Muszę nad Nią popracować
trzymam kciuki za realizację planu bez spiny
Cytat:

właśnie zjadłam pierwszy dzisiejszy posiłek - owsiankę
ej, dawno nie jadłaś chleba z miodem, pamiętasz swój miodowy ciąg?
Stary 2012-07-03, 19:43   #1194
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
monia, super,że wyjazd się udał

uciekam spać.. męczą mnie zawroty głowy od kilku dni
przez pierwsze dwa dni w domu miałam to samo, ciągły ból głowy i zawroty, do dziś nie wiem, co to było, chyba ciśnienie, bo miałam strasznie niskie, strasznie strasznie

Cytat:

i pozniej foty na fb z podpisami
mocze stopki
taka sobie ja
taka sobie ja na basenie
taka sobie ja mocząca stopki
opalanko
itp kocham to
xDDDD mam parę takich koleżanek, są przezabawne i myślą, że inni komentują ich wpisy na serio, pisząc 'ojej, Twoje stópki są takie urocze w tym basenie!"

Cytat:
wakacje ! jeden egz chyba do tyłu ale nie będę się tym przejmowała

Nareszcie wracam do Was, już się nie mogłam doczekać , podczytywałam Was ale nie było kiedy napisać a teraz już zostaje

Sunday super że osiągnęłaś swój cel i że dobrze się czujesz w swoim ciele, obyś tylko utrzymała wagę i cieszyła się że swojej pięknej figury
gratuluję! super, że możesz już odpoczywać
dziękuję, robię, co mogę, żeby tak było (czyt. ćwiczę, bo dieta już raczej jest mocnym utrzymaniem )

Cytat:

Sama nie zakładam, kiedy będę miała dzieci. Jak miałam 18 lat to myślałam,że w tym wieku już będę miała A teraz nawet 25 lat wydaje mi się za wcześnie Kto wie co wymyślę za np.:rok :P
mam to samo, na razie nie wyobrażam sobie siebie z dzieckiem, ale kto wie, kiedy mi się to odmieni

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:

ehh.. wczoraj moja mama miała wypadek na rowerze. musiała szybko zjechać z ulicy na chodnik, bo jechał jakiś wariat i by sie nie zmieściła z nim na drodze!! przeleciała przez kierownicę, jest cała w siniakach, ranach, stłuczeniach... najgorszej przy łokciu, bo wpadła na jakiś kamień i ma dosłownie dziurę.... masakra!
cała zakrwawiona pojechała z moim tatą do szpitala. po kilku godzinach powiedzieli,że wszystko jest dobrze i że może wracać do domu. dostała jakieś zastrzyki, mnóstwo opatrunków i dzisiaj idzie jeszcze do swojego lekarza po chorobowe...
ostatnio też się przewróciła na rowerze i miała strasznie zdartą skorę na nogach i rękach. wczoraj znowu takie coś.. ajjj
masakra, trzeba mieć oczy dookoła głowy, a i tak nie wiadomo, czy to pomoże..

Cytat:
U mnie dzisiaj:
-1kg.
-0.5cm. w udzie/biodrach/talii,
-1cm. w boczkach
-2cm. w cyckach ale przeżyję, od 46 dni odchudzam się i to pierwszy cyckowy spadek :P
idziesz jak burza
Stary 2012-07-03, 19:44   #1195
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:

Dziś miałam wyniki z ostatniego egz i mam =3 więc zdany cieszę się jak głupia bo to był mega mega trudny egz i masa materiału a mi się udało wogóle bardzo mało osób zdało a ja mam już wakacje aż do października
jeszcze raz gratuluję!

Cytat:

Ja też jestem z siebie dumna, że w końcu się opanowałam i jak staję na wagę to widze -, a nie +. Ale dobre ciocie np.:z NCJ nie byłyby ze mnie dumne
ej, ja piszę czasem na NCJ, powinnam się obrazić? kiedyś to był fajny temat, teraz jest tam masa zaburzonych osób
Cytat:

W ogóle stwierdziłam,że chcę schudnąć do 55kg., tak żeby zostawić sobie 2kg. do przytycia w razie czego i się nie załamać
xDD też miałam takie myśli, ale od kiedy zmieniłam priorytet z wagi na centymetry, to trochę to zmieniło swoją rację bytu
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Kocham Was wiecie?:P ale nie obraźcie się że nie nadrobię ale nie mogę znaleźć czasu. Obiecuję, że jak tylko będę miała dłuższą chwilkę to przeczytam wszystko co mnie ominęło
wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki, nasza najdzielniejsza wątkowiczko!

Cytat:
no jasne że tak nie uważam! Tż mi zawsze mówi że powinno się ważyć tyle ile ma się wzrostu np jak Ty masz 173 to powinnaś ważyć 73
i mam mega motywację do tego: za 3 tyg jedziemy na wakacje na 4 dni w gory muszę chyba trochę zacząć biegać albo wiecej ćwiczyć żeby mieć kondycję
ciekawe, czy Twój tż chciałby, żebyś miała wagę dopasowaną do swojego wzrostu zgodnie z tym wzorem :P chociaż wszystko zależy od budowy, jestem pewna, że znajdzie się dziewczynę, która wygląda super przy takim wzroście i wadze, w końcu mięśnie ważą tyle samo, ile tłuszcz, a mają mneijszą objętość

ja tak dawno nie byłamw górach, ostatnio na sylwestrze w 2010

Cytat:
O taaak, ja czuję jak wiszą na mnie jeansy, nawet po praniu lekko wciągam je na tyłek i nawet tż do mnie ostatnio powiedział, że dobrze że nie nakupowałam nowych spodni bo teraz byłyby za duże - nie wierzył we mnie jak mówiłam mu w sklepie, że nie kupię bo schudnę i będą za duże widziałam w jego oczach tylko "taaa jasne",a teraz zdziwienie Luźne ciuchy to MEGA motywacja!
kurcze, ja niby nie schudłam jakoś dużo, ale to bardzo widać, jeśli ja sama już to widzę, to chyba coś jest na rzeczy i ciuchy potwierdzają, więc tylko się cieszę i motywuję do ćwiczeń ^^
Cytat:

Wstawiłam do albumu aktualne zdjęcie: 5kg. przed celem i jakieś 6-7kg. przed ideałem. A teraz dodajcie do tego zdjęcia jakieś 7kg. i pomyślcie jak wyglądałam zimą jak jakaś bulba, buka albo inne kuliste coś
bulba xDDDDD ładnie wyglądasz ale wiem, o czym mówisz, pamiętam Twoje foty z naszego starego wątku, wtedy ważyłaś chyba 57 i byłaś supersuperlaską, założę się, że do tego dążysz :P
Stary 2012-07-03, 19:44   #1196
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
przepraszam, że dopiero teraz. Ale musiałam się pogodzić z moimi wynikami, dosłać resztę informacji na uczelnie i wypić miszela z przyjaciółkami..

polski podstawa: 60%
polski rozszerzenie: 78%
matma podstawa: 64%
angielski podstawa: 96%
angielski rozszerzenie: 50%
WOSu nie podam, bo w ogóle mi nie poszedł, ale na szczęście okazał się niepotrzebny.

Czy jestem zadowolona? Tego niestety nie mogę powiedzieć, ale co ma być to będzie
gratulacje trzymam kciuki, żebyś dostała się na wymarzony kierunek
Cytat:
a kojarzysz brunettesheart? (czy jakos tak xd) ona kojarzy mi się z naszą Sandejką ;D
:
ej, ale dlaczego? ja lubię bardzo Alinę i strasznie mi się kojarzy z tą aktorką, powiedzcie, że wg was też jest podobna

Cytat:
Brunettesheart jest genialna! Uwielbiam Ją, bo jest taka, hm, widać, że jest sobą . .
ma taaaki spokojny głos i fajnie tłumaczy, bardzo ją lubię, no i jest śliczna

Cytat:
dziewczynki moje... ja chyba musze odpocząć trochę. może mnie nie być... nic się nie układa, jest do dupy, i ogólnie źle..
oby się szybko poukładało

Cytat:

co do angielskiego to czasami mam wrazenie ze wszyscy wkolo mnie mowia w tym jezyku, czasami musze sie zastanowic np. przy kasie w supermarkecie, jak mam sformułować zdanie po polsku; mowie konstrukcjami angielskimi uzywajac polskiego jezyka itp staram sie tylko nie przemycac slowek angielskich do polskiego bo nidy tego nie lubilam. takze - ja rowniez mysle po angielsku, jestem tego pewna, jednak rzygam nim juz ;p
przyjaciel tż przed jakimś tam certyfikatem językowym miał przezabawne nawyki, np. zapytać 'jak Ci się to podoba', to mówił 'Jak to znajdujesz?"

Cytat:
Dziś mój 100 dzień ćwiczeń
gratuluję! ja swoje tez liczę
Cytat:
Poza tym jutro zaczynam moją 4-tyg walkę z TF + dietka... do wyjazdu!
dużo sił i zapału! a maxi świetna i Ty w niej cudowna!

Cytat:

dzisiaj w nocy wyjeżdzamy z tżem i Oli nad morze. Moja siostra zrobiła nam niespodziankę i zarezerwowała nam pokój powiedziała,że mamy jechać, odpocząć i wrócić jak nowo narodzeni,o!

Jutro z tżem mamy 6 lat, także spędzimy je nad morzem cudnie!
mam aparat idę robić zdjęcia mojego obecnego wyglądu i efektów po BBL
super, odpocznijcie my 13 mamy 5 lat, tż zrobił mi niespodziankę lecimy do naszego ukochanego Budapesztu nie mogę się doczekać!

wyglądasz fantastycznie, wiesz? naprawdę, wielki szacunek Aga! cudowna młoda mama

Cytat:
Dziś weszłam na wagę a tam 55 równiusieńkie nie widziałam takiej wagi od... nie pamiętam czy kiedykolwiek taką miałam najdziewniejsze jest to że ostatnio przez tydzień non stop coś jadłam-słodkiego a wcześniej jak nie jadłam miesiąc słodkiego to uparcie waga stała na 55,5
i znów gratuluję! świetnie,w końcu ta upragniona waga
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Troian-Bellisario-as-Spencer-Hastings.jpg (24,8 KB, 8 załadowań)
Stary 2012-07-03, 19:45   #1197
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Faceci są beznadziejni;/;/;/;/
dziewczyny, musimy jej znaleźć kogoś normalnego!

Cytat:
Zgadzam się, Ewelka jest śliczna
Jaki plan

No i ciekawe jak pójdzie Adze i w ogóle jak u niej.
noo, Ewelka jest bardzo ładna, a te widoki przypomniały mi, jak strasznie mi smutno, że w tym roku nigdzie nie lecimy na wakacje

też jestem ciekawa, co u Agniesik

Cytat:
Jesteś w sam raz to dla mnie nie komplement, oj nie Dla mnie to coś w stylu Zdrowo wyglądasz Chcę być super turbo laską,a nie w sam raz :P
Babcia mojego tż lubi powiedzieć, że dziewczyna jest przystojna ale to u niej komplement xD

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:

Oo Bania bez mejkapu . Ja jakoś nigdy nie miałam z tym większego problemu.
i słusznie, trzeba dać cerze odpocząc w wakacje nigdy się nie mauluję, neeeu

Cytat:

Zjarałam się jak jakiś Czeczen, teraz siedzę z maścią z wit.A na całym ciele i przede wszystkim na twarzy Zaraz zajmę się zdjęciami bo dużo narobiliśmy
jak Czeczen xDDDD mnie śmieszy wszystko zwiazane z Rumunią, nie wiem, dlaczego
Cytat:

Boże mam wakacje, a jeszcze nie schudłam!!!
:
xDDDDD

Nie, nie wierzę, nadrobiłam! idę ćwiczyć, o!
Stary 2012-07-03, 20:29   #1198
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
ej, ale dlaczego? ja lubię bardzo Alinę i strasznie mi się kojarzy z tą aktorką, powiedzcie, że wg was też jest podobna

oby się szybko poukładało

przyjaciel tż przed jakimś tam certyfikatem językowym miał przezabawne nawyki, np. zapytać 'jak Ci się to podoba', to mówił 'Jak to znajdujesz?"
Spencer! <3 (nie mam pojęcia jak się nazywa ta aktorka ).
Tak, Alina jest do Niej podobna, też o tym kiedyś myślałam .

Co do takiego mówienia to też tak czasem mam . W ogóle mi brakuje wielu słów w polskim języku, muszę się naopisywać o co mi chodzi, a po angielsku to takie jedno, piękne słówko .
Miłego ćwiczenia!

XOXO
Stary 2012-07-03, 20:42   #1199
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak grzmotnie tak jak ostatnio to się chyba w klapki sqpciam

padłam
Cytat:
ale z niej kochana dziewuszka
Psyhe jest naszym kochanym dobrym duszkiem
Cytat:

1. Andzia Ty jesteś zakupocholiczką i jeszcze bezczelnie mówisz że nie masz się w co ubrać
3.Koziorożec, ja tak samo ale widze że już Moni napisałaś. Sama to pisałaś czy skopiowałaś skądś? Bo tak fachowo napisane
1. Tatuś tak do mnie mówi
2. no co Ty, skopiowałam ze stron ktore są dla mnie w miare wiarygodne ; tzn. w ktorych opis znaku zodiaku tz w 85% pokrywa sie z tym, jaki on jest :P
Cytat:
nadrabiałam od 30 strony, weźcie to pod uwagę:P

Wiecie co, wiecie co? Mam wakacje! Nareszcie! Zdałam cywilne, pojechałam spontanicznie do domu, wróciłam, napisałam karne i w końcu mam wakacje! Niesamowite jest to, że po tak długim czasie ciężkiej pracy mój idealny wakacyjny dzień jest taki, jak dziś - w domu, z tż, lodami i serialami xD ale byliśmy też w ogrodzie botanicznym i zoo i stwierdziliśmy, że chcemy mieć małą kózkę, ale ona za bardzo nie chciała z nami iść, nie wiem, dlaczego
super gratulacje! tak się męczyłaś. wakacje w pełni zasłużone!
Cytat:
ej, dawno nie jadłaś chleba z miodem, pamiętasz swój miodowy ciąg?
nie przypominaj mi; chleb z masłem i miodem to uzależniające zło :P
jestem pod wrażeniem Twojej pamięci!
Cytat:
przez pierwsze dwa dni w domu miałam to samo, ciągły ból głowy i zawroty, do dziś nie wiem, co to było, chyba ciśnienie, bo miałam strasznie niskie, strasznie strasznie

xDDDD mam parę takich koleżanek, są przezabawne i myślą, że inni komentują ich wpisy na serio, pisząc 'ojej, Twoje stópki są takie urocze w tym basenie!"
1. ech, ja dziś czuję się oookropnie ;/ bardzo bardzo boli mnie głowa, ech
2. z
Cytat:

1. bardzo jest podobna do tej aktorki, nie jest to tylko Twoje złudzenie ;D

a dlaczego mi się z nią kojarzysz, hm, tak sobie Ciebie wyobrażam takie włosy, taki styl wypowiadania się, podobna intonacja głosu, i taka uroda
Cytat:

super, odpocznijcie my 13 mamy 5 lat, tż zrobił mi niespodziankę lecimy do naszego ukochanego Budapesztu nie mogę się doczekać!
1. haha! skądś to znam
2. cooo Ty?! jaaaaaaki kochany!

Stary 2012-07-03, 20:42   #1200
Sunday Rose
Zakorzenienie

Troian Bellisario PLL to odkrycie tej sesji, dziś skończyłam oglądać Spencer jest moją ulubienicą poćwiczone!

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości