|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Alexis, ja zawsze po opalaniu funduję sobie mega nawilżenie. Zaczerwienienie szybciej schodzi,opalenizna jest ładniejsza, potem nie ma problemu ze schodzącą skórą.
Zawsze jak wiosną mykałam na solarium to potem latem nie miałam problemu ze spieczeniem się. Brąz się tylko pogłębiał. A w tym roku brąz się pogłębił,ale wyłączając dekolt, ramiona, twarz. Chyba jak byłam w wodzie to tak brało górę ![]() Wróciłam po tygodniu urlopu do pracy i jakoś tak nic mi się nie chce, nie mogę się ogarnąć :P |
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra, ja troche na plecach. Ale strasznie nierowno sie opalilam, mam jakies plamy siostra tez
|
|
#1173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniejsza z tym ;p2. ja też a tamte z adlo podobały mi się, były taakie urocze mi się kompletnie nie podobają buty na koturnie, lecz niestety jestem tak zaprogramowana, ze jak jest gdzieś jakas promocja, to musze z niej skorzystac, w ten sposob przytargalam dzis do domu 3 pary butow, w tym i koturny - 2 pary ![]() Cytat:
![]() 2. mam to samo, nienawidze byc przed @!! Cytat:
ale raczej domyślam się o co chodzi, wszystkie zdania w Twoich postach układają mi sie w jedna, mało logiczną całość, potwierdzajaca, ze masz odpowiedni login na wizazu Cytat:
![]() czasami upieke mu ciasto (uwielbia karpatke), czasami zaniose pierogi, bardzo sie wtedy cieszy . sama znasz najlepiej swojego faceta, zrob cos, co Tobie zajmie godzine czasu, a jemu da radosc na dlugo ![]() a jakiego on jest znaku zodiaku? ![]() ostatnio sie w to wkręcam, i powiem Wam, że to niegłupie i nie chodzi mi tu o czytanie horoskopu, co się zdarzy w przyszlym tygodniu, tylko raczej o cechy charakteru itp, ![]() 2. super! jakie ![]() ja kupilam wysokie szorty calvina kleina ;D i proste, czarne spodenki. zaplacilam 3,75 - dzisiaj kg za dyche
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, scharakteryzuj mi Wagę i Koziorożca
![]() Zostawiłam wczoraj u gazownika 3 stówy, boli
|
|
|
|
#1175 |
|
Rozeznanie
|
Ja się pytam: jak Wy wynajdujecie takie boskie rzeczy w lumpach???? Ja byłam kilka razy i widziałam tylko jakieś rozdziabdziane babcine kiece. I nigdy nie mogę nic znaleźć
I wydaję majątek na ciuchy, które mi się podobają ![]() Btw. wrzuciłam foty zakupów, zdecydowanie wszystkie wakacyjne ![]() Wczoraj zgodnie z obietnicą: dietka i pierwszy dzień TF + abs z Mel B. Zdecydowanie za mało zjadłam, ale jakoś tak nie miałam apetytu... dzisiaj będzie ładniej!
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem, że Waga Pani, a Koziorożec Pan ;> to może najpierw Waga. Lubi prowokować i być adorowaną, ale będzie kontrolować Twoje żądze i ustalać zasady gry. Jeśli tylko uda Ci się rozgryźć, co bierze ją najbardziej, ewentualnie „nie” zamienisz na ciągłe „tak”… Kobieta spod znaku Wagi mężczyzn uwodzi błyskotliwością, popartą rzecz oczywista atutami natury cielesnej. Pani Waga świadoma swego uroku, wykorzystuje go z całą bezwzględnością. Nie sposób jej się oprzeć, tym bardziej, że tak jak pan spod tego znaku, tak i pani Waga obdarzy powłóczystym spojrzeniem każdego, kto pochlebnie wyrazi się o jej osobie i w minimalnym chociaż stopniu spełni jej najskrytsze marzenia. A to przecież nie należy do rzeczy trudnych. Zainteresowanie mężczyzn traktuje jako należny hołd, składany na ołtarzu miłości, jej skromnej osobie. Bardzo łasa na komplementy. Najlepiej, aby powtarzane były z godzinną częstotliwością. Tą kobietą trzeba się po prostu zachwycać na każdym kroku. Podtrzymywać jej wysokie mniemanie o sobie, prawić komplementy, szeptać czułe słówka. Bez tej całej otoczki, jej miłość usycha jak róża posadzona na Saharze. Ale prawiąc komplementy należy się trzymać pewnej reguły. Pani Waga nie lubi bowiem – przynajmniej na początku znajomości – słuchać tyrad opisujących skomplikowaną, ale jakże uroczą osobowość zdobywającego ją mężczyzny. Na to przyjdzie czas, a na razie to on ma słuchać jej. I tak będzie do końca.... Uwaga! Pani spod tego znaku nie znosi gdy się ją krytykuje. Faktem jest, że żadna kobieta tego nie lubi, ale pani Waga szczególnie, nawet wówczas, gdy jest to krytyka konstruktywna i podana w sposób szczególnie łatwostrawny. Pani spod znaku Wagi, podobnie jak jej męski odpowiednik bardzo łatwo się zakochuje. I jeszcze łatwiej się odkochuje. Szczerze powiedziawszy zbytnio nie rozpacza z powodu utraty męskiego ramienia. Trzeba jednak przyznać, że każdego wybranka obdarza szczerym, płynącym z głębi serca, uczuciem. Przynajmniej jest co później wspominać. W sypialni ceni czułość i zaangażowanie męskiej połowy. Kilkadziesiąt świec ustawionych wokół łoża w sypialni i bukiety czerwonych róż sprawią, że poczuje się jak królowa i swoim majestatem obdzieli darczyńcę bez żadnych zahamowań. Miejsce spotkań miłosnych jest dla pani Wagi zagadnieniem nieistotnym, byle byłoby romantycznie i namiętnie. a teraz Koziorożec: Nie przyjmie do wiadomości odmowy. Będzie starał się tak długo, aż dopnie swego i Cię posiądzie. To mężczyzna, z którym można się związać na dłużej, jego potrzeby fizyczne zdają się jednak rosnąć z wiekiem… Lubi być zapewniany o swojej sprawności i woli otrzymywać, niż dawać. Przedkłada domowe zacisze nad hałaśliwy klub, jest więc szansa na długie, romantyczne wieczory, podczas których wyłożysz mu swoje poglądy na tematy intymne. Pamiętaj jednak, że to wybitnie uparty zodiak. Także na tyle uparty, że nie ustanie, póki Cię nie usatysfakcjonuje. Swoją wybrankę obsypuje kwiatami, drogimi perfumami, całuje w rękę. Pan Koziorożec gustuje w kobietach zadbanych, z klasą. Cytat:
nooo, ja jestem szczesliwa ze odnalazlam taki lumpeks! swietny jest. czasami żal mi wydawać kasę w sieciówce, bo wiem, że w lumpie znajdę coś fajniejszego, bardziej niepowtarzalnego :P co nie oznacza niestety, że nie kupuję w sieciówkach. strasznie dużo kasy wydaję na ubrania, nie kontroluję tego. ;/ 2. pięknie! oby tak dalej ja robię sobie detoks. :P
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Tu są same ekspertki od wszystkiego
, więc zadam Wam to głupie pytanie - czy da się coś zrobić, żeby w tym upale nie puchły stopy? ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Karola, śliczne zakupy! Wszystkie te ładne kolory, w których jest mi tak brzydko . Tenisówki, niebieska torebka, szorty i koszulka świetne, od razu się czuje lato . No i BOSKO wyglądasz w tej maxi .
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
jakis konkretny plan?? mialam turboalkoweekend, detoks wskazany
![]() Cytat:
![]() u Ciebie upal? u mnie chodno - w sensie rzesko
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, ja Koziorożec, a tż Waga!
![]() Najlepsze jest to, że niby naprawili,a dalej fiksuje ![]() Dzisiaj rano zrobiłam jakieś 70km. i było ok. W pracy musiałam podjechać do jednej babki (po jagody ) i już lipa. Umówiłam się do nich na jutro. To po to wydaję kasę, żeby mi nie działało ![]() Najgorsze jest to,że do gazownika w moim mieście nie dojadę bo wszyscy do maks.17:00,a w tej dziurze są może 2-3 warsztaty, ktore nie sprawiają dobrego wrażenia. No i w jednym z nich wylądowałam :/ I teraz co, będą mi wszystko po kolei wymieniać, żeby w końcu dojść co nie działa? Sorry, nie stać mnie na to.Przez to wszystko chodzę zła, rozdrażniona, na wszystkich się wyżywam I oczywiście nic nie jem. Ta duchota też mnie dobija. I muchy boże u mnie w pracy lata może z 200much, pryskamy więc padają, czasami 3x dziennie trzeba zamiatać bo aż czarno pod nogami. A jak gryzą s☠☠☠☠.ie.le ![]() Wczoraj: rano szklanka mleka ok.14:00 mleko truskawkowe ok.20:00 kromka razowca z żółtym serem, jabłko Kładę się przed północą, wstaję o 5:00, żyję na kawie i papierosie, po 30stce pierdyknę na zawał jak nic ![]() Wyżaliłam się |
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja tez mam zawsze takie straszne wizje
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za rada "nie wiem"
Tak, Ewelko, u mnie 40 stopni, super sprawa, już tak jest od dwóch tygodni, fajnie się w taki upał uczy, zdaje egzaminy i robi różne inne wesoło-wakacyjne rzeczy! Szczególnie jak się ma @. I jak się nie ma mózgu i wyjdzie z domu całkowicie w czerni. W południe. Wtedy, jadąc tramwajem koło pięknej wielkiej tablicy z napisem "kierowco jedź ostrożnie" oraz wyświetlającą się temperaturą, człowiek doznaje uczucia pełnego oświecenia i niebiańskiej błogości - 58 stopni przy drodze
|
#1183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. kurde ;/ moja matka kiedyś jeździla lanosem, tego typu jak ten Twoj, i to byl koszmar :P tez byl wlasnie problem z gazem, ciagłe wydawanie kasy na mechanika ;/ u niej bylo tak, ze ten gaz tak dziwnie strzelal, i samochod gasl :| 3. boże święty, jak Ty jesz! nawet troche zazdroszcze Ci braku apetytu :P ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
u mnie chlodno ;p
|
|
#1184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nienawidze upalow ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- ja tez
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Moniaaa, palisz papierochy?????
U mnie jest gorąco, duszno i zapowiadają na noc burze Jak grzmotnie tak jak ostatnio to się chyba w klapki sqpciam
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię upały, ale jak jestem w jakimś zagranicznym nadmorskim mieście
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Swoją drogą, ciekawe jak tam Agnesuk i Jej wyjazd .
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, moim zdaniem przesadzasz... Na pewno nie wyglądasz nie wiadomo jak źle żeby nie móc założyć krótkich portków, a nawet jeśli, to co Cię obchodzi co myślą sobie inni?
To tylko o nich świadczy Nir zasługujesz nasze kochane serdunio żeby się pocić w długich spodniach (nie daj boże czarnych) w takie upały
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurza mnie bo chcialabym zajechać raz, wydać tą kasę, ale żeby śmigał normalnie. A nie takie bawienie się Czy to nie mogło się popsuć jak miałam urlop i full czasu W dodatku lanos sobie ze mną pogrywa, rano jechał zadowolony,a potem bunt. I za co, co ja mu zrobiłam?![]() Ja sobie też zazdroszczę braku apetytu bo czekam na spadki, ale jak tż albo mama pytają co jadłam to mnie ![]() Cytat:
Ja chcę deszcz, bez burzy!
|
||
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. ale jesteś kochana!
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
jakie palisz? slimy czy normalne?
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- no wiadomo ze wtedy tak
|
#1191 | ||
|
Zadomowienie
|
Pisałam posta a Ci debile mi prąd wyłączyli i muszę pisać od nowa
![]() Cytat:
![]() 2.czekam właśnie na @ , przyjdzie pewnie dopiero w pt albo sob a mieliśmy jechac nad wodę 3.Koziorożec, ja tak samo ale widze że już Moni napisałaś. Sama to pisałaś czy skopiowałaś skądś? Bo tak fachowo napisane 4. Pokaże niedługo ![]() Pokaż i Ty nowe portaski i butki przy okazji ![]() Cytat:
![]() Wszystkie zakupy świetne, kolorowe, wakacyjne ![]() Gratki, teraz już polecisz jak burza z ćwiczeniami ![]() mi się kompletnie nie chce jeśc , jem w te upały te 3 posiłki żeby się nie głodzić ale pije mnóstwo wody Muszę się dzielnie trzymać za 2,5 tyg wyjazd Miałam z koleżanką jechać na rowery ale pogoda się mega popsuła, burza wisi w powietrzu a miałam tyle kal spalić
|
||
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
U tż w mieście przeszło gradobicie - kulki wielkości porządnych klusek śląskich. Wszystko idzie do mnie
Schowałam mojego fordzia i czekam... Karola jestem zachwycona torebkami
|
#1193 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Heeeej!
Wiecie co, wiecie co? Mam wakacje! Nareszcie! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
nie mogłabym nie jeść :P chociaż przy takiej pogodzie, jak dziś, to i ja jem niewiele :P Cytat:
![]() Cytat:
Niee, troszkę mniejsza jestem Cytat:
o tak, tyle tylko, że my jesteśmy lepsze niż jakaś tam Kasia:P ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
wow! super ja swoje ciągle podcinam, więc jakiejś superdługości nie są, ale za to są naprawdę coraz zdrowsze i ładniejsze Cytat:
trzymam kciuki za realizację planu bez spiny ej, dawno nie jadłaś chleba z miodem, pamiętasz swój miodowy ciąg?
|
|
|
#1194 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję, robię, co mogę, żeby tak było (czyt. ćwiczę, bo dieta już raczej jest mocnym utrzymaniem ) Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1195 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kiedyś to był fajny temat, teraz jest tam masa zaburzonych osób Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tak dawno nie byłamw górach, ostatnio na sylwestrze w 2010 Cytat:
i ciuchy potwierdzają, więc tylko się cieszę i motywuję do ćwiczeń ^^Cytat:
ale wiem, o czym mówisz, pamiętam Twoje foty z naszego starego wątku, wtedy ważyłaś chyba 57 i byłaś supersuperlaską, założę się, że do tego dążysz :P
|
|
|
#1196 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, żebyś dostała się na wymarzony kierunek Cytat:
i strasznie mi się kojarzy z tą aktorką, powiedzcie, że wg was też jest podobna Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratuluję! ja swoje tez liczę Cytat:
a maxi świetna i Ty w niej cudowna! Cytat:
my 13 mamy 5 lat, tż zrobił mi niespodziankę lecimy do naszego ukochanego Budapesztu wyglądasz fantastycznie, wiesz? naprawdę, wielki szacunek Aga! cudowna młoda mama Cytat:
|
|
|
#1197 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, musimy jej znaleźć kogoś normalnego!
Cytat:
też jestem ciekawa, co u Agniesik Cytat:
ale to u niej komplement xD---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
w wakacje nigdy się nie mauluję, neeeuCytat:
xDDDDD Nie, nie wierzę, nadrobiłam! idę ćwiczyć, o!
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Tak, Alina jest do Niej podobna, też o tym kiedyś myślałam Co do takiego mówienia to też tak czasem mam . W ogóle mi brakuje wielu słów w polskim języku, muszę się naopisywać o co mi chodzi, a po angielsku to takie jedno, piękne słówko . Miłego ćwiczenia!
|
|
#1199 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() padłam Cytat:
Psyhe jest naszym kochanym dobrym duszkiem Cytat:
2. no co Ty, skopiowałam ze stron ktore są dla mnie w miare wiarygodne ; tzn. w ktorych opis znaku zodiaku tz w 85% pokrywa sie z tym, jaki on jest :P Cytat:
Cytat:
nie przypominaj mi; chleb z masłem i miodem to uzależniające zło :Pjestem pod wrażeniem Twojej pamięci! Cytat:
![]() 2. Cytat:
a dlaczego mi się z nią kojarzysz, hm, tak sobie Ciebie wyobrażam ![]() Cytat:
2. cooo Ty?! jaaaaaaki kochany!
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Troian Bellisario
Spencer jest moją ulubienicą poćwiczone!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

no dobra, ja troche na plecach. Ale strasznie nierowno sie opalilam, mam jakies plamy
. Nie mam czasu odpisywać na każdą linijkę, więc mam nadzieję, że o niczym nie zapomnę 

I wydaję majątek na ciuchy, które mi się podobają 

boże u mnie w pracy lata może z 200much, pryskamy więc padają, czasami 3x dziennie trzeba zamiatać bo aż czarno pod nogami. A jak gryzą s☠☠☠☠.ie.le 

ale jesteś kochana! 
Piekarnik Laury
trzymam kciuki za realizację planu bez spiny 
widziałam w jego oczach tylko "taaa jasne",a teraz zdziwienie