Powiększanie piersi cz.7 - Strona 514 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-03, 09:46   #15391
bioaron
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

[QUOTE=Andzikus;35063054]

Witaj , ale to 84 w biuscie to pewnie wyjsciowka? A teraz ile masz? I jak dawno robilas operacje?

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

No niestety własnie teraz ma 84cm, a przedtem to chyba 77cm bo tyle mam napisanie na kartce z pomiarów. Zabieg miałam 5 tyg temu
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 10:19   #15392
horo_2
Zadomowienie

Olivko,
tylko co ktokolwiek może u nas szukać? A jeszcze u mnie... tak rzadko ostatnio tutaj bywałam
Niemniej niefajna sytuacja, dlatego nie odpuszczę i będę pisać do moderatorów forum o wyjaśnienie tego
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 11:34   #15393
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej..uff jak tu gorącomatko jeszcze tego by brakowało żebym na forum się miała kłócić
jejuu trzeba sobie zadać pytanie po co tu wchodzimy???ja osobiście po dobrą radę i ją otrzymuję,a że po drodze się z dziewczynami polubiłyśmy i nawet forumowe znajomości mogą przenosić się do reala to o czymść świadczy!!!ale pamiętajmy że to forum jest przedeszystkim o POWIĘKSZANIU PIERSI!!!a kto jak kto ale MAYA ze swoim bagażem doświadczeń się na tym zna!!!!mayu

BALSENO nooo jutro wielki dzien,nie zapomnij później zdjęć porobić i się pochwalić,a najważniejsze żeby się tobie podobałyi żeby wszystko się dobrze goiło

AGATKO to o co pytałaś w albumie to top bez ramiączek,ten z łódkąjoasi poleciła z ''solara''kupiłam dwa i nawet moja teściowa się połasiła na dwa mimo że ma meega wielki biust..meegaa i...no i zadowolona..polecam,są świetne

OLIVKO jejciu już się nie stresuj,tylko kilka dni i będziesz miała cycuszki,zobaczysz ile szcześcia Ci to da później...już się nie mogę doczekać,jak wiesz

GWEN to wpadnij do Jastrzębiej,poplażujemy:p :

HORO noo wieszo co to chodzi??????????jaja jakieś?/i kto teraz ma dostęp do twojego konta???tam miałaś prywatne zdjęcia,trzeba by z tym porządek zrobić!!!!

a mi jutro mija miesiącnie wiem może za chwilę a może już jutro porobię fotki

która sie pytała o brak czucia???ja nie mam w lewej piersi od dołu,ale mam nadzieję minie,a sutki np mam nadwrażliwe,ale oktak to całe piersi czuję

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

DZIEWCZYNKI POROBIŁAM ZDJĘCIA I SĄ W ALBUMIE WIĘC ZAPRASZAMjak chceta
Stary 2012-07-03, 11:49   #15394
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez [B
DZIEWCZYNKI POROBIŁAM ZDJĘCIA I SĄ W ALBUMIE WIĘC ZAPRASZAMjak chceta[/B]
Klaudeczko, piękne wyglądasz z nimi idealnie

Ilove nie martw się do grudnia czas szybko zleci a to ważne abyś miała wsparcie i pomoc po operacji

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-07-03 o 11:51
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 11:50   #15395
anika75
Zadomowienie

Horo, buziaczki dla Niuni . Dziwna sprawa z tymi kontami. Może to jakiś problem wewnętrzny, bo po co ktoś miałby włamywać się na konta . No chyba, że jakiś cichy wielbiciel pięknych cycuszków, a Ty i Grazia macie czym oddychać

Klaudeczko, już miesiąc... Matko, jak to szybko zleciało

I jeśli mogę, choć nie chcę już do tego wracać... Może to, co napiszę zaskoczy troszkę niektóre z Was, ale w tym momencie chcę stanąć murem za Myą. Ta dziewczyna naprawdę wielokrotnie mi pomogła, ona sobie nawet nie zdaje z tego sprawy, bo pomagała wielu dziewczynom. Ale za każdym razem gdy miałam jakiegoś doła czy problem ( a problemów miałam mnóstwo ) Ona zawsze to zauważyła i pocieszała mnie jak mogła . Potem trochę wszystko się pokićkało, zabrakło zaufania, z obecnej perspektywy jestem w stanie to zrozumieć, chociaż wtedy nie umiałam.
O, i tyle. Przepraszam Myu, że ja tak w 3 osobie o Tobie piszę, dopiero zauważyłam, a nie chce mi się już zmieniać całych tych wypocin

Dziewczyny, ja dziś przelałam kaskę na implanty i uświadomiłam sobie, że już nie mam odwrotu . A jak patrzę na tę odliczankę, to mnie dreszcze przechodzą
Stary 2012-07-03, 11:50   #15396
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam u fryzjera... odświeżyłam kolor oraz obciełam troche grzywkę... wyglądam nieładnie. Tzn wyglądam jak "niunia" ...powiedziałabym, że jak brzydka licealistka... nie wiem chyba bede chodzić z podpiętymi włosami... Wyglądam jak pyza zrobiłam się taka przaśna. Bedę chyba podpinać albo bede musiała prostować bo mnie wyczesała na szczotkę to normalnie ... za przeproszeniem: PLEBEJSKA
chyba już wolałam swoje wysokie czoło i wystający podbródek...jakby ktoś mi sciagnął 50% charakteru
Heh Gwen grzywka odrośnie....ile razy ja miałam nietrafioną fryzurę i się użerałam z włosami. Niestety marzą mi sie proste włosy, krótkie...a mam byle jakie i jak jest troszkę wilgotno dna dworze to nawet prostownica nie pomoże. Moje włosy wtedy wskazują wszystkie kierunki świata!!!!!

Balseno - trzymam kciuki!!
Olivko - super że masz termin. Parę dni i będziesz mieć piękne piersiątka
Horo- jak to? ktoś się włamał na Toje konto...ojojoj to niefajnie!!!!
Klaudeczka - nadwrazliwe sutki też miałam, wariowałam...zaczełam wkładać sobie waciki na sutki bo tak mnie to drażniło!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 11:56   #15397
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Klaudeczko, piękne wyglądasz z nimi idealnie

Ilove nie martw się do grudnia czas szybko zleci a to ważne abyś miała wsparcie i pomoc po operacji
Milenko, a jak u Ciebie z terminem operacji?
Stary 2012-07-03, 11:56   #15398
horo_2
Zadomowienie

Dziewczynki,
to już nie jest dziwne, ale chore
jakieś cholernie głupie zagrywki, których zupełnie nie rozumiem. I ktoś to musiał zrobić w nocy, bo wieczorem normalnie z Wami pisałam, a rano już lipa... zero dostępu do konta. Nawet mail podany kiedyś przeze mnie jest aktualnie "nierozpoznawalny"... czyli ktoś grzebał w moim koncie, na pewno... albo nadal grzebie.
Szkoda tylko, ze nasz złośliwiec nie zareagował do tej pory
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:05   #15399
anika75
Zadomowienie

Horo, byłam na Twoim profilu, wszystkie zdjęcia są. Niestety nie znalazłam opcji, kiedy było ostatnie logowanie. Skopiowałam listę ostatnich 10 odwiedzin na Twoim profilku, jeśli chcesz, to wyślę Ci na priva, może to coś Ci rozjaśni
Stary 2012-07-03, 13:32   #15400
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ja dzis miałam pierwszy raz tak no ale nie było to za fajne choc i tak dzis sie nie stresowałam wczesniej to az nogi miałam z waty nie mogłam wstac

Ale i tak najlepsza była starsza pani, która mnie podsumowała siedze ja sobie i czekam te 4 minuty a ona do mnie "co musieli kuc w nadgarster?" a ja odpowiadam ze tak bo mam te schowane żyły a ona do mnie "o mój wnusio tez taki otyły i ma z tym problem tak samo jak pani" no wiecie co podsumowała mnie babciaszc zera kobieta
no, babcie są cudowne

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A no właśnie- dziękuje Agatau.
Narzekają nowe osoby które nam tu zamęt robią.
Tylko po co w takim razie siedzą z nami jak im się tu atmosfera nie podoba?
Wątek założyć może KAŻDY. Po co z nami się męczyć- można sobie własny wątek założyć.
Ten akurat założyłam ja- a jest to NASZA część 7.
Jestem tu od pierwszej części - i wiem co jest tu normalne a co nie, kiedy jest miło a kiedy tak ma wyglądać.
Widzę troszkę więcej- no bo wiele już widziałam.
a najlepsze, że najpierw robią zamęt a potem: ale niech będzie miło.

Cytat:
MYA CO TY ZNOWU JUDZISZ I BREDZISZ?
skończ dziewczyno z tymi nakazami kto tu może się pojawiać kiedy i co pisać bo to forum nie jest Twoją własnością!
pierwszy i ostatni raz wdaję się z Tobą w polemikę bo akurat nie z Twojego powodu tu się pojawiam a wręcz przeciwnie wybitnie mnie irytujesz
jest tu wiele innych miłych dziewczyn służących dobrą radą dla takich "nowicjuszek przed zabiegiem" jak ja, Ilove i inne dziewczyny i niech Ci się nie wydaje że jesteś tu dla wszystkich jakimś guru albo wodzem bo to conajmniej śmieszne
haha padłam. ciotka dobra rada Milenka pisanie: ooooj, nie martw się. będzie dobrze- nie jest poradą

Cytat:
to jest forum publiczne i każdy kto ma ochotę może tu być i się udzielać...

no właśnie "może być i się udzielać" a nie wszczynać jakieś awantury...

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
a ja o Ciebie ostatnio pytałam czy wiedzą dziewczyny gdzie się podziewasz ale chyba nikt mi nie odpisał fajnie, że jesteś i fajnie jakby Ci się udało cycuszki zrobić. a jak Twój TŻ? bo z tego co pamiętam to miał jakiś wypadek

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
A pytałaś co zauważyłam - no to napisałam, że chodzi o to, że nie przyjmujesz do listy znajomych dziewczyn, które są przed operacją, a jednak takie masz. Tylko tyle.
ej, Wy jesteście jak małe dzieci. "bo ona mnie nie ma w znajomych". a co Ci zależy, skoro i tak Myi nie lubisz? po co chcesz oglądać nie lubiane przez Ciebie jej cycuszki?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 14:27   #15401
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
nie było mnie torszkę , ale wyciagnę parę postów za które chcę podziękować.

Dziękuje kochane- no bo to Wy jesteście tym forum (nie osoby które wpadły tu nie wiadomo skąd) i dlatego Wasze zdanie ma znaczenie.
No tak-i jedno co bije z Waszych wypowiedzi to to że KIEDYŚ tu było miło.
A te wszystkie inne osoby które narzekają, a są tu od NIEDAWNA chcą nam tu zrobić inne miło, swoje miło.
Kochane to forum to przecież nie ja- tylko MY.
Znamy się od dawna, razem przeszłyśmy wiele, tu się razem cieszymy i czasem płaczemy . Nie ma drugiego takiego forum !!! a to tylko dzięki NAM wszystkim. NIE POZWÓLMY BY BY NAM MÓWILI JAKIE "MIŁO" JEST NASZE
Niestety ja sama nic nie zrobie. Tylko MY możemy utrzymać tu dawny stan

[/B]
Przepraszam a co masz na myśli pisząc "miło jak zawsze". Zalogowałaś się w tym roku , masz kilkanaście postów - właściwie byłaś tylko w centrum tej zawieruchy jaką nam tu inni robią . O jakim "zawsze" piszesz? Widzisz date przy moim avku- to ja wiem kiedy tu jest miło.
Podobnie jak nasza Andzikus per Don Pedro która po kilku postach napisała "tworzymy społeczność , czemu ktoś (czyt. zła Mya) nam tu robi takie rzeczy?" Pięknie się w NAS wpasowałaś i liczysz chyba, że nie miałyśmy nie tylko piersi ale i mózgów. Po co tu jesteś to wiedzą z pewnością przynajmniej cztery osoby. Jedną jestem ja.
A Milenka która wpada zrobić nam tu miłą atmosferę tylko wtedy jak coś się dzieje.
A ilovesleeping to już całkowicie nie wiem o co chodzi co zauważyłaś? że odpowiadałam Ci na dziesiątki privów, odpowiadałam i na porawdę trzymałam za Ciebie kciuki byś była zadowolona i spokojna że będzie dobrze Tak? to są te dwie moje twarze? No bardzo Ci dziękuje że mogłam Ci pomóc
Tak Maya właśnie widać kto tu najbardziej lubi siać zamęt . Napisałam krótko NIE CHCEM CIĄGNĄĆ TEMATU ale nie to nie wystarczy , wyglada na to ze uwielbiasz sie kłócić i udowadniać za wszelką cenę swoje racje . Każda z dziewczyn w odpowiedzi na atmosferę pisała skończmy to, dajmy spokój zapomnijmy itd. Andzikus Też odpusciła , ale nie Maya Diva bo trzeba pokazać kto tu ma ostatnie zdanie . Ty naprawdę nie masz nic lepszego do roboty , nie możesz odpuścić . Ja czytam forum od początku 6 części i zdążyłam juz zauważyć pewne rzeczy a to tylko 6 część . Tak jak juz pisałam jest tu wiele sympatycznych osób i to nie ważne czy ktoś napisał 5 czy 5tys postów nie ważne kto sie kiedy zalogował , kto jest przed a kto po operacji . Forum jest dla wszystkich i kazdy ma prawo do swojego zdania i tu zaczyna sie problem bo Pani Maya Diva ma swoją wizje na forum i chce tu wprowadzać własne zasady . I kazdy kto jest tu nawet tak krótko jak ja zauważy ,kto jest głównym prowodyrem najmniejszej sprzeczki .

Nie ma drugiego takiego forum !!! a to tylko dzięki NAM wszystkim. NIE POZWÓLMY BY BY NAM MÓWILI JAKIE "MIŁO" JEST NASZE
Niestety ja sama nic nie zrobie. Tylko MY możemy utrzymać tu dawny stan .

KOBIETO TY MASZ CHYBA PROBLEMY PSYCHICZNE , TO NIE JEST TWOJE PRYWATNE FORUM .

Radzę utworzyć nowy wątek MAYA DIVA i jej PODWŁADNE i wtedy będzie miło po Twojemu .

I wszystko byłoby dobrze gdyby Maya Diva odpusciła ale nie wolała rozpętać kolejną awanturę .

Zalogowałaś się w tym roku , masz kilkanaście postów ? -a tak sie starałam i nie wyszło postaram sie poprawiać
Widzisz date przy moim avku- to ja wiem kiedy jes miło - tak Pani Mayu ma sie rozumieć przepraszam
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 14:36   #15402
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Buziam Was wszystkie..
Spotkało mnie to, co Grazię... jak 2 dni temu bylam na forum, popisałam z Agatka, to już wczoraj rano nie mogłam się zalogować na swoje konto ... jakby ktoś się włamal do niego, zmienił hasło, czy adres e-mail, bo nawet nie mogę odzyskać swojego własnego hasła. Dlatego tymczasowo założyłam nowe konto i już napisałam do złośliwca prośbę o przywrócenie poprzedniego.
Ale to ja...
to jest naprawdę bardzo dziwne....

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Dziewczynki,
to już nie jest dziwne, ale chore
jakieś cholernie głupie zagrywki, których zupełnie nie rozumiem. I ktoś to musiał zrobić w nocy, bo wieczorem normalnie z Wami pisałam, a rano już lipa... zero dostępu do konta. Nawet mail podany kiedyś przeze mnie jest aktualnie "nierozpoznawalny"... czyli ktoś grzebał w moim koncie, na pewno... albo nadal grzebie.
Szkoda tylko, ze nasz złośliwiec nie zareagował do tej pory
a admin powinien w takiej sytuacji natychmiast zareagować.... bo jeśli to nie jest błąd systemu tylko ktoś robi to celowo to powinnyśmy wiedzieć jak się przed tym chronić. ZŁOŚLIWIEC zrób coś...

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Olivko,
tylko co ktokolwiek może u nas szukać? A jeszcze u mnie... tak rzadko ostatnio tutaj bywałam
Niemniej niefajna sytuacja, dlatego nie odpuszczę i będę pisać do moderatorów forum o wyjaśnienie tego
horo ktoś taki ma dostęp do chociażby bazy zdjęć nie tylko Twoich ale również osób, które masz w znajomych i to jest niebezpieczne.... ja nie chciałabym, żeby ktoś je wyciągnął i upublicznił, są tak prywatne, że nawet moja rodzina ich nie widziała Niektóre dziewczyny pokazują swoje twarze.... Cholera! Admin powinien natychmiast zareagować i wyjaśnić Ci co się dzieje.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-03 o 14:49
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 14:47   #15403
anika75
Zadomowienie

Littaleya, odpuść .
Mya ma naprawdę ogrrromną wiedzę i dzieli się nią z nami bezinteresownie. Za takie porady, jakich udziela trzeba płacić u specjalistów grubą kaskę. Nie znam na forum drugiej takiej osoby, chociaż jestem tu krótko (raczej krótko się udzielam, bo konto mam już długo).

Ta walka naprawdę została niepotrzebnie wszczęta . Mya służyła mi zawsze radą i pomocą, oglądała te moje krzywulce każdego dnia i tłumaczyła jak krowie na rowie wszystkie wątpliwości.
Andzikusek wstawiała się za mną, gdy pewnego razu zrobiło się bardzo niemiło. A teraz obie drą koty
Stary 2012-07-03, 14:51   #15404
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Milenko, a jak u Ciebie z terminem operacji?
Anika, termin już mam wstępnie ustalony na koniec lipca ale ze względu na to ze muszę zrobić dodatkowe badania poza tymi podstawowymi nie jestem tak na 100% pewna że wszystko odbędzie się zgodnie z planem więc żeby nie zapeszyć - tymbardziej że już raz byłam w wyliczance - dopiero w ostatniej chwili jak już będę 'jedną nogą na stole operacyjnym" dam znać
Stary 2012-07-03, 14:54   #15405
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Anika, termin już mam wstępnie ustalony na koniec lipca ale ze względu na to ze muszę zrobić dodatkowe badania poza tymi podstawowymi nie jestem tak na 100% pewna że wszystko odbędzie się zgodnie z planem więc żeby nie zapeszyć - tymbardziej że już raz byłam w wyliczance - dopiero w ostatniej chwili jak już będę 'jedną nogą na stole operacyjnym" dam znać
To trzymam kciuki . Ja już jedną nogą jestem, ale nadal mam ochotę wiać . No tak się boję, że szok
Stary 2012-07-03, 14:55   #15406
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Tak Maya właśnie widać kto tu najbardziej lubi siać zamęt . Napisałam krótko NIE CHCEM CIĄGNĄĆ TEMATU ale nie to nie wystarczy , wyglada na to ze uwielbiasz sie kłócić i udowadniać za wszelką cenę swoje racje .
Skoro nie chcesz, to tego nie rób. Zamiast tego możesz na przykład zajrzeć do słownika
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 15:05   #15407
Agatau88
Zakorzenienie

KLAUDECZKA
ale sklep nazywa się solar tak?
kupowalas przez internet?
drogo?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 15:06   #15408
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
To trzymam kciuki . Ja już jedną nogą jestem, ale nadal mam ochotę wiać . No tak się boję, że szok
Anika, dziękuję ja też trzymam kciuki za Ciebie!
zostały Ci niespełna dwa tygodnie i chyba najgorsze nerwy dopiero przed Tobą ja jeszcze nie czuję stresu ale z doświadczenia wiem że kilka dni przed zabiegiem będę miłała same wątpliwości i obawy czy dobrze robię i czy wszystko będzie ok tymbardziej że jeszcze nie wiem jaki rozmiar będę miała najfajniejszy jest moment jak już leżysz na stole i podają Ci dożylnie narkozę i łapiesz taki stan pozytywnej obojętności, robi Ci się tak miło i odpływasz wiedząc że jak się obudzisz to już będzie po nerwach i tylko radość i ewentualnie jakiś ból
Stary 2012-07-03, 15:22   #15409
Littaleya
Raczkowanie

ANIKA masz racje i ja nigdy nie napisałam ze zle radzi itd. Ja to wiem bo czytam forum od jakiegoś czasu i sama jej juz za to dziekowałam i przyznałam ze jest dla wszystki pomocna . Ale dziewczyna naprawdę przesadza , czy wy tego nie widzicie . Tu nie chodzi o to żeby sie kłócić a ona sama prowokuje dziewczyny i wciąż podsyca temat, krytykuje i ilośc postów ma za wyznacznik i prawo do słowa na tym forum .

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Skoro nie chcesz, to tego nie rób. Zamiast tego możesz na przykład zajrzeć do słownika
klask i: i to jest przykład na to jak wy bardzo chcecie żeby było miło jak kiedyś

Następna mądra sie znalazła i wpadła na pomysl ze będzie fajnie jak wytknę jej błąd w pisowni

Same siejecie zamęt .
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 15:24   #15410
belseno
Zadomowienie

Cytat:
No tak się boję, że szok
Anika wymyśl sobie coś fajnego, pozytywnego, takiego Twojego....np. słoneczny dzień, piękny pokój z widokiem na ocean, lekka bryza, pokój pełen kwiatów, cudowny zapach dookoła, Ty w zwiewnym szlafroczku, zgrabniusia i z wymarzonym biuścikiem stoisz na balkonie i popijasz kawę. Taka idealna relaksująca scenka... i zawsze jak Cię tylko dopadają czarne, stresujące myśli przed op. natychmiast zastępuj je swoją relaksującą scenką a umysł w końcu przestanie walczyć i się podda relaksowi a Ty wyluzowana i uśmiechnięta pójdziesz na zabieg

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-03 o 15:27
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 15:30   #15411
MILENKA2012
Raczkowanie

Littaleya właśnie trafiłaś w sedno sprawy
ale na szczeście na forum są też inne dziewczyny jak chciażby Joasi która też służy dobrą radą ma wiedzę i doświadczenie i cieszy się tu dużym autorytetem i co najważniejsze nie tworzy podziałów na My (stare) i Wy(nowe) potrafi uszanować że ktoś ma inne zdanie i nie podsysa negatywnych emocji a raczej je studzi

Belseno, a Ty masz Mentory czy Allergany? pytam bo ja mam miec właśnie 325 Allergan...

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-07-03 o 15:44
Stary 2012-07-03, 16:18   #15412
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Littaleya właśnie trafiłaś w sedno sprawy
ale na szczeście na forum są też inne dziewczyny jak chciażby Joasi która też służy dobrą radą ma wiedzę i doświadczenie i cieszy się tu dużym autorytetem i co najważniejsze nie tworzy podziałów na My (stare) i Wy(nowe) potrafi uszanować że ktoś ma inne zdanie i nie podsysa negatywnych emocji a raczej je studzi
to nie są podziały na "nowe" i "stare". ja siebie nie zaliczam ani do starych ani do nowych ale nie mieszam jak Wy, a właśnie o to w tym wszystkim chodzi. i
powiedz mi co ma na celu takie atakowanie kogoś i wpieranie komuś, że wzmaga kłótnie?
Mya tu jest od początku wątku, pomaga dziewczynom jak może, radzi co można zrobić, żeby było lepiej, na co patrzeć przy doborze implantu (i lekarza- co jest chyba najważniejsze), jak o siebie dbać po operacji, bo nie każdy ma kontakt ze swoim lekarzem ze względu na odległość czy po prostu niedogadanie i Ona tu jest największym wsparciem, gdyby nie Mya (i Joasia )- a powtarzam to ciągle- teraz miałabym pewnie silną depresję bo miałabym anatomiczne wkładki o pojemności 295.

I SKOŃCZCIE PIEPRZYĆ GŁUPOTY, ŻE MYA TU MIESZA BO GDYBY MIESZAŁA TO WĄTEK BY DO KOŃCA 1cz. NIE DOTRZYMAŁ. A MIESZANIE ZACZĘŁO SIĘ JAK ZACZĘŁA SIĘ POJAWIAĆ ANDZIKUS, LITTALEYA, MILENKA I INNE GADZINY KTÓRYM SIĘ WYDAJE, ŻE POZJADAŁY WSZYSTKIE ROZUMY I BĘDĄ ROZSTAWIAĆ WSZYSTKICH PO KĄTACH BO PRZECZYTAŁY JEDEN ARTYKUŁ O POWIĘKSZENIU PIERSI I PRZEANALIZOWAŁY TABELKĘ MENTORA I WYDAJE IM SIĘ, ŻE WIEDZĄ WSZYSTKO.
i obstawiam, że jak tak dalej będziecie robić to ten wątek zniszczycie i dziewczyny, które marzą o nowych piersiach będą skazane na jakieś podrzędne fora lub na Wasze 'dobre rady'
Stary 2012-07-03, 16:35   #15413
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
klask i: i to jest przykład na to jak wy bardzo chcecie żeby było miło jak kiedyś

Następna mądra sie znalazła i wpadła na pomysl ze będzie fajnie jak wytknę jej błąd w pisowni

Same siejecie zamęt .
Nie przesadzasz trochę? Nie wiem w jaki sposób moja uwaga miałaby "siać zamęt". Chyba zbyt osobiście to odebrałaś. Jak widzę taki błąd, to po prostu nie mogę się powstrzymać by go nie poprawić (nazwijmy to zboczeniem 'zawodowym') . Nie jesteś pierwszą, której "wytknęłam błąd" i jakoś nikt nigdy się tak nie obruszył. Trochę dystansu...
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 16:50   #15414
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Anika wymyśl sobie coś fajnego, pozytywnego, takiego Twojego....np. słoneczny dzień, piękny pokój z widokiem na ocean, lekka bryza, pokój pełen kwiatów, cudowny zapach dookoła, Ty w zwiewnym szlafroczku, zgrabniusia i z wymarzonym biuścikiem stoisz na balkonie i popijasz kawę. Taka idealna relaksująca scenka... i zawsze jak Cię tylko dopadają czarne, stresujące myśli przed op. natychmiast zastępuj je swoją relaksującą scenką a umysł w końcu przestanie walczyć i się podda relaksowi a Ty wyluzowana i uśmiechnięta pójdziesz na zabieg
Mów mi tak jeszcze

Tak naprawdę to ja tej durnej narkozy się boję i słonia na klacie. Nikt jeszcze nie zdiagnozował moich kłopotów z oddychaniem, nabieraniem powietrza i kaszlem, robiłam badania i wszystko ok. Ominęłam tylko kardiologa, ale chyba się wybiorę do niego, tylko te badania prywatnie tyle kosztują, że chyba chałupę zacznę wyprzedawać .
Stary 2012-07-03, 16:55   #15415
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
to nie są podziały na "nowe" i "stare". ja siebie nie zaliczam ani do starych ani do nowych ale nie mieszam jak Wy, a właśnie o to w tym wszystkim chodzi. i
powiedz mi co ma na celu takie atakowanie kogoś i wpieranie komuś, że wzmaga kłótnie?
Mya tu jest od początku wątku, pomaga dziewczynom jak może, radzi co można zrobić, żeby było lepiej, na co patrzeć przy doborze implantu (i lekarza- co jest chyba najważniejsze), jak o siebie dbać po operacji, bo nie każdy ma kontakt ze swoim lekarzem ze względu na odległość czy po prostu niedogadanie i Ona tu jest największym wsparciem, gdyby nie Mya (i Joasia )- a powtarzam to ciągle- teraz miałabym pewnie silną depresję bo miałabym anatomiczne wkładki o pojemności 295.

I SKOŃCZCIE PIEPRZYĆ GŁUPOTY, ŻE MYA TU MIESZA BO GDYBY MIESZAŁA TO WĄTEK BY DO KOŃCA 1cz. NIE DOTRZYMAŁ. A MIESZANIE ZACZĘŁO SIĘ JAK ZACZĘŁA SIĘ POJAWIAĆ ANDZIKUS, LITTALEYA, MILENKA I INNE GADZINY KTÓRYM SIĘ WYDAJE, ŻE POZJADAŁY WSZYSTKIE ROZUMY I BĘDĄ ROZSTAWIAĆ WSZYSTKICH PO KĄTACH BO PRZECZYTAŁY JEDEN ARTYKUŁ O POWIĘKSZENIU PIERSI I PRZEANALIZOWAŁY TABELKĘ MENTORA I WYDAJE IM SIĘ, ŻE WIEDZĄ WSZYSTKO.
i obstawiam, że jak tak dalej będziecie robić to ten wątek zniszczycie i dziewczyny, które marzą o nowych piersiach będą skazane na jakieś podrzędne fora lub na Wasze 'dobre rady'
oj Toniu, Toniu wyluzuj trochę bo niepotrzebnie obrażasz dziewczyny wyzywając je od gadzin i na siłę ciągniesz temat który jest już wyeksploatowany i tylko wprowadzasz znowu złe emocje
kończąc dodam tylko że nie zniżę się do Twojego poziomu i nie będę komantować tego co napisałaś... i wogóle nie zamierzam więcej ani Tobie ani innym judzącym odpowiadać na zaczepki i prowokacyjne komantarze
Stary 2012-07-03, 16:59   #15416
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Nie przesadzasz trochę? Nie wiem w jaki sposób moja uwaga miałaby "siać zamęt". Chyba zbyt osobiście to odebrałaś. Jak widzę taki błąd, to po prostu nie mogę się powstrzymać by go nie poprawić (nazwijmy to zboczeniem 'zawodowym') . Nie jesteś pierwszą, której "wytknęłam błąd" i jakoś nikt nigdy się tak nie obruszył. Trochę dystansu...
mnie też to ruszyło siedzimy z moim TŻ on tak: patrz! i siEM śmialiśmy
Stary 2012-07-03, 17:01   #15417
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Mów mi tak jeszcze

Tak naprawdę to ja tej durnej narkozy się boję i słonia na klacie. Nikt jeszcze nie zdiagnozował moich kłopotów z oddychaniem, nabieraniem powietrza i kaszlem, robiłam badania i wszystko ok. Ominęłam tylko kardiologa, ale chyba się wybiorę do niego, tylko te badania prywatnie tyle kosztują, że chyba chałupę zacznę wyprzedawać .
Aniko, ja też się narkozy strasznie bałam ale tak się złożyło że miałam ją kilka tygodni temu ze względu na inny zabieg i teraz już wiem że to jedna z przyjemniejszych części tego co nas czeka a poza tym to bardzo bezpieczna procedura w obecnych czasach i na prawdę nie martw się tym bo nie warto...
Stary 2012-07-03, 17:01   #15418
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
oj Toniu, Toniu wyluzuj trochę bo niepotrzebnie obrażasz dziewczyny wyzywając je od gadzin i na siłę ciągniesz temat który jest już wyeksploatowany i tylko wprowadzasz znowu złe emocje
kończąc dodam tylko że nie zniżę się do Twojego poziomu i nie będę komantować tego co napisałaś... i wogóle nie zamierzam więcej ani Tobie ani innym judzącym odpowiadać na zaczepki i prowokacyjne komantarze
nie wiem, czy pisząc 'gadzina' obraziłam Cię.... czy raczej te biedne stworzonka. nie ciągnę tematu tylko odpisała na posta wyżej. a skoro Ty pisałaś to ja też mogę. i sama wprowadzasz złe emocje. kliknij sobie kilka stron wcześniej i zobacz od czyjego postu zaczęło się to wszystko.....

nie odpisuj mi już bo sobie nie życzę
Stary 2012-07-03, 17:06   #15419
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNKI POROBIŁAM ZDJĘCIA I SĄ W ALBUMIE WIĘC ZAPRASZAMjak chceta
klaudeczko jak one się zmieniają, już mi się tak podobają a to dopiero świeżynki
Cytat:

milenko nie wiem czy to będzie w grudniu czy w przyszłym roku na razie nie myślę o tym bo tylko się dołuję...

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

ej, Wy jesteście jak małe dzieci. "bo ona mnie nie ma w znajomych". a co Ci zależy, skoro i tak Myi nie lubisz? po co chcesz oglądać nie lubiane przez Ciebie jej cycuszki?
toniu kto powiedział, że nie lubię Myi? proszę Cię...nie dopowiadaj sobie takich rzeczy

Cytat:
milenko no to trzymam kciuki
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 17:07   #15420
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Belseno, a Ty masz Mentory czy Allergany? pytam bo ja mam miec właśnie 325 Allergan...
Mentory - pojemność jak w podpisie i więcej parametrów nie znam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości