|
|
#15481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
|
|
|
|
#15482 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoje zdrowie![]() I zazdroszcze - też mam parcie na nauke ostatnio - chyba coś rusze w temacie a jaki kierunek? ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
|
#15483 |
|
Zakorzenienie
|
GWEN
ja Cie muszę jeszcze wypytac ![]() bo teraz przyciemnialam wlosy i bede robic matrixem jak sie splucze. I powiedz mi prosze: Ty robisz farba trwała czy tą ton w ton bez amoniaku? Zerknij na paletę matrixa-mokka ma kilka poziomów zdaje sie 4m,5m,6m,7m,8m,9m,10m. Którą robisz? I jest jeszcze podwójna mokka mm. Nie wysuszają Ci się włosy? |
|
|
|
#15484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec takie mało rozwojowe :P
|
|
#15485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na celullit owilka bańki, masaże tż i drenaż limfatyczny (przysznic naprzemian zimną i ciepłą wodą) ja wczoraj sobie zafundowałąm takie przyjemność oprócz baniek ale to też już niedługo zaczynam, a bańki max 2 razy w tygodniuise gratuluje Ci serdecznie i juz po strachu
Edytowane przez patrycjaw1989 Czas edycji: 2012-07-04 o 14:06 |
|
|
|
|
#15487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15488 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
Jestem nowa na forum a to mój pierwszy wpis;-) Przeczytałam już chyba wszystkie posty na temat operacji. Ja mam w planach powiększanie piersi. Obecnie mieszkam za granica i w Pl będę przebywać u mamy w domu wiec ze względu na lokalizacje muszę znaleźć klinikę Wrocław bądź Opole albo Katowice. Osobiscie zastanawiam sie pomiedzy Potr Knast/Paweł Niemkiewicz/Krzysztof Czopkiewicz/Jacek Jarliński z tym ostatnim Panem rozmawiałam wczoraj telefonicznie i umówiliśmy się ze wyśle mu wstępne zdjęcia emailem,Pan był bardzo miły i odpowiedział na wszystkie pytania, które mu zadałam.jednak wolny termin ma dopiero w środku sierpnia a te termin średnio mi pasuje bo mam w tym okresie czasu także egzamin na prawo jazdy i kilka innych ważnych spraw do załatwienia. Moje pytanie do was jako specjalistek -po;-) którego z tych panów poleciłybyście w następnej kolejności po Panu Jarlińskim . Albo czy macie jakiekolwiek opinie o Panu Czopkiewiczu bo nie mogę znaleźć żadnych opinii(jest kilka pozytywnych,jednak jak na kogoś kto zajmuje sie operacjami tego typu ciężko coś więcej wyszperać i nie wiem czy to zasługa ze jest taki dobry i nikt się na nic nigdy nie skarżył czy o co chodzi a jest na mojej liście ze względu ze do Opola mam najbliżej a na kontrole będę mogła pojechać autobusem bo jak pisałam jestem przed egzaminem na prawko wiec nie mogę jechać autem) Z góry dziękuje za każdą odpowiedz;-) Pozdrawiam cieplutko ps-obecnie mam rozmiar (słabe)B i chciałabym fajne(mocne;-)) C |
|
|
|
#15489 |
|
Zadomowienie
|
Ise, gratulacje Pani Magister
![]() Nooooo, to teraz foteczki , jak było obiecane
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-07-04 o 14:42 |
|
|
|
#15490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety nie mam informacji o zadnym z panów doktorów. |
|
|
|
|
#15491 |
|
Raczkowanie
|
efekty są rewelacyjne sama jeszcze nie stosowałam regularnie ale widziałam na własne oczy bardzo ujędrniają a nawet powiedziałabym wyszczuplają, a jeśli chodzi o naczynka to tak pękają ale nie znam innej skutecznej metody na cellulit która jest bez wpływu na naczynka, więc trzeba się zastanowić co nam bardziej doskwiera cellulit czy naczynka i wybrać mniejsze zło, jeśli chodzi o ćwiczeni a cellulit to efekty są ale nie takie jakby się chciało chodziłam przez 3 miesiące 5x w tygodniu na fitness zajęcia na brzuch uda pośladki itd. ciało było jędrniejsze ale cellulit nadal widoczny, a na siłke wracam dopiero po operacji, ale szczerze juz bardzo tęsknie żeby się tak skatować, ale to chyba nastapi za jakieś pół roku....póki co rower
|
|
|
|
#15492 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ise moje gratulacje!
A o bańkach też słyszałam ale nigdy nie próbowałam. Na prawdę daje takie super efekty? |
|
|
|
#15493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Ja niestety nie znam tych Panów, sama robiłam w krakowie u Kasprzyka |
|
|
|
|
#15494 |
|
Zakorzenienie
|
Olivkaa200 12.07 - 9![]() anika75 16.07 - 13![]() kasikkk87 23.07 - 20![]() patrycjaw1989 02.08 - 25![]() Sif 20.08 - 48![]() Lenkii 06.09 - 72![]() Cześć dziewczynki
|
#15495 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj dzwoniłam do Pana Pawła Niemkiewicza,mam umówioną konsultacje na następny poniedziałek. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jednak moje pytanie w sprawie o opinie jest nadal aktualne. Odnośnie cellitu to ja mam także swoje doświadczenia.Miałam na udach i pośladkach,nie duży ale był. Zeszedł całkowicie po dwóch miesiącach w momencie w którym zaczęłam stosować dietę Dukana. Obecnie nie jestem na żadnej diecie,jednak z tego co zauważyłam gdy przestałam spożywać cukier(słodycze)i dużo tłuszczy cellulit znikł,wiec czasami warto tez spojrzeć na to co jemy. W tym samym czasie chodziłam na fitness,jednak ćwiczenia zaczęłam długo przed dietą a poprawy nie było wiec wydaje mi się że w moim przypadku, to co jem, jest ważniejsze w walce z pomarańczową skorka jak brak sportu czy jego nie wystarczająca ilość. Oczywiscie zycze powodzenia w walce z cellulitem i wytrwałości
|
|
|
|
#15496 | |
|
Raczkowanie
|
Gipsy, pieknieja Twoje cycunie na potege!
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-04 o 16:44 |
|
|
|
|
#15497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-07-04 o 16:46 |
|
|
|
|
#15498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoje zdrowie!
|
|
#15499 |
|
Raczkowanie
|
Jakoś dzisiaj pusto - jak ja mam w końcu chwilkę
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-07-04 o 17:41 |
|
|
|
#15500 |
|
Zadomowienie
|
anik dzwon do dr i pytaj sie co mozesz brac...ja jak zawsze mialam zapalenie pecherza to pare dni cierpialam a co za tym idzie bralam tab a TWOJA OPERACJA JUZ TUZ TUZ
|
|
|
|
#15501 |
|
Raczkowanie
|
Kalizantin, z tego co pamiętam jest tutaj kilka dziewczyn od dr Węgrzyna chyba właśnie z Wrocławia i są zadowolone więc może pytaj również o niego
![]() mgr Ise GRATULACJE Bioaron napisz proszę czy jesteś zadowolona z dr Kasprzyka? kiedy robiłaś i jakie masz wkładki... Andzikus
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-04 o 18:12 |
|
|
|
#15502 |
|
Raczkowanie
|
A ja z innej beczki...
Juz mi się tu spowiadac o depilacjach swoich - ja jadę nogi depilatorem ale tylko łydki + kawałek udka Teraz niedługo wyjeżdżam na urlop - myslę o bikini + pachy woskiem u kosmetyczki Jest to mocny ból - tylko mi nie piszcie że cycki przeszłam to i to przejdę plis..
|
#15503 |
|
Raczkowanie
|
|
#15504 |
|
Zadomowienie
|
aaa klaudeczko
|
|
|
|
#15505 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem
złamało mnie jakieś choróbsko,klima w aucie chyba mnie dobiła,powiększone migdały,ból głowy i rozbicie ogólne mi dolegahe he,a apropos auta..to jeźdżę już 2 tydzień ale wiecie że wstecznego jedną ręką nie wrzucę,nie ma siły,cały implant czuję jak pracuje i boli,muszę dwoma rączkami jak głupia!!![]() jak nie usnę to dziś tu dłużej zabawię..no bo co robić?????? ![]() a z wami tak miło ISE GRATULACJE cudny okres w życiu i kolejny etap..po ..obronie!!super KALIZANTIN jak milenka pisze..ja jestem np od dr węgrzyna z wrocławia..jak dla mnie rewelka!!!!i dziewczyny pewnie potwierdzą,nieprawdaż??:e hem: i wiem że tylko w lipcu jest na urlopie a cały sierpień przyjmuje i operuje,chyba że coś się zmieniło..ale tak mówił![]() SIWA ja raz w życiu depilowałam nogi a tak to chodzę na ręce...trzeba zacisnąć zęby i spoko,ale ponoć pachy bolą i bikini najbardziej,ale to chwila moment więc i długo nie poboli..myślałam też o bikini,muszę zapuścić ale mój tż się wtrąca,po cholere mi to jak i tak się golę,ale co mu do tego..on w ogóle jakiś zazdrosny w ogóle ostatnio...w tej bluzce po co chcesz chodzić,a w tamtej po co... powiem wam że mam etap przymierzania ciuchów
|
#15506 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym wszyscy tu w miarę spokojnie funkcjonowaliśmy, a jakiś czas już jesteś... dopóki nie pojawiła się MILENKA i teraz możecie jedna drugiej wtórować... i nagle już Ci wszystko przestało odpowiadać... i ja przy okazji. Zawsze szorstka przyjazn była... ale była... A teraz to już nie ogarniam. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
|
#15507 |
|
Zakorzenienie
|
GWEN
to znaczy najpierw robi Ci rozjasniaczem? Masz fotki? ![]() KLAUDECZKA ja jestem dopiero co po anginie...trzymaj sie Słonce
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2012-07-04 o 19:59 |
|
|
|
#15508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czułam się jak kurczak na żywca skubany z piór...chyba dużo lepiej woskiem bo szybciej i ból mniejszy a efekt ten sam
|
|
|
|
|
#15509 |
|
Zadomowienie
|
Kładzie mi rozjasniacz na odrost.Później na całosc nakłada mi ten żel na jakiejs slabej wodzie... I oswieza kolor, ale myslalam ze bardziej sie bedzie spłukiwać a trzyma się całkiem dobrze ten żel- jak farba.
|
#15510 |
|
Zadomowienie
|
nie pamietam czy pytalam wiec znowu pytam
mialyscie jakies problemy z oddychaniem po operacji???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Twoje zdrowie

wiec takie mało rozwojowe :P
, jak było obiecane
Olivkaa200 12.07 - 9
czułam się jak kurczak na żywca skubany z piór...