|
|
#15451 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
zalecenia lekarza, wcześniej nie czułaś się na siłach czy tak po prostu na zimne dmuchałaś?
|
|
|
|
|
#15452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pamietasz jak jakis miesiac po operacji wzielam sie za umycie samochodu a potem mialam bole i klucia przez ponad tydzien? Wystraszylam sie wtedy nie na zarty. Ale teraz to juz przeszlosc I do autobusu juz podbiegam, i zakupki do domciu przyniose, w autobusie normalnie sie za porecz trzymam, samochodem smigam i pas mnie nie denerwuje i nie uciska.... Jest swietnie! Od jakis 2 tygodni mam pozwolenie na rowerek ale wciaz w pracy mialam jakies jazdy i nie moglam czasu na ten rowerek sobie wygrzebac. Ale to do dzis Za 2 tygodnie mam nastepna kontrole to bede pytac o basenik.
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-03 o 21:44 |
|
|
|
|
#15453 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Littaleya, my również wyrażamy swoje zdanie, przynajmniej ja . Nie zależy mi na tym, by podlizać się Myi, jak to ładnie ujęłaś. Wybrałam wspaniałą doktorkę i to Ona będzie mnie wspierać i wyjaśniać wątpliwości . Ale też wiem, że gdy coś się zdarzy, Ona pierwsza mnie pocieszy i poradzi co robić Cytat:
. Robię nasiadówki z rumianku, ale nie bardzo pomaga Cytat:
Andzikusku, już się przestraszyłam, że nie wrócisz. A jednak jesteś
|
|
#15454 |
|
Raczkowanie
|
Jestem, jestem i sie dziwuje...
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-04 o 16:21 |
|
|
|
#15455 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam na fotki wlosow GWENDOLINKI:D O wlasnie
|
|
|
|
#15456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#15457 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
mam problem - nie potrafie dobrać stanika... mam pod biustem 65 - tu jest kapa Świata - nie ma nie produkują - z jakiej firmy masz stanik jeśli mogę zapytać? |
|
|
|
#15458 |
|
Raczkowanie
|
Super, dziękuję za odpowiedzi w sprawie treningów, przez 10 lat pracowałam jako instruktor fitness, teraz mam małą grupkę ludzi, z którymi uprawiam Nordic Walking i zastanawiałam się, kiedy będę mogła znowu ich prowadzać, dopiero co zaczęłam to rozkręcać, myślałam, że będę miała zabieg we wrześniu a to już za 16 DNI!!! Ale czego się nie robi ......
aby spełnić marzenia....---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Ale ten świat mały przeglądając Wasze posty, zauważyłam, że często wymieniacie dr. Szczyta, operował mnie to już będzie z 14 lat temu jeszcze w Polanicy Zdrój, mam poparzoną rękę. Zaraz po tym miał przenieść się do Wawy. Miły facet. |
|
|
|
#15459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Alew jeszcze wszystko przede mna Tam sie mocno macha rekoma prawda??? Tak na moje nieprofesjonalne oko, to klatka piersiowa przy tym sporcie ciezko pracujeMysle , ze po okolo 3 miesiacach bedziesz mogla juz chodzic, tak intensywnie Ja tak patrze na siebie i przed operacja sporo cwiczylam, ale powiem Ci szczerze, ze na takie intensywniejsze sporty to ze 3 miesiace musisz poswiecic. Chodzi o to, ze nowe cycuszki strasznie twardnieja przy kazdym wysilku klatki, a nawet przy zwyklym chodzeniu. Ale moge sie mylic i wrocisz do tego sportu szybciej
|
|
#15460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialam ją zobaczyc ![]() dzieki juz chyba widze
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2012-07-03 o 22:32 |
|
|
|
|
#15461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na allegro nie ma problemu z taką rozmiarówką, w sklepach jest gorzej.
|
|
|
#15463 |
|
Wtajemniczenie
|
O to moj nowy staniczek, ktory moge polecic, bo mierzylam
![]() ![]() Ja nie nosze stanikow od grudnia, ale ten chyba wrzuce od czasu , do czasu Moze troszke maly, ale sudki nie wychodza, to sie nada
|
#15464 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#15465 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaba ale superboobs
![]() ![]() i z zazdrości
|
|
#15466 |
|
Wtajemniczenie
|
Ise to jest w koncu stanik "superboobs"
![]() ![]() Powiem Ci, ze jestem nim zachwycona, bo kazdy piekny, ktory kupilam wyladowal w smieciorze. Jakos czulam sie najlepiej bez stanika, bo mnie draznily, ale ten kupilam tak z ciekawosci i zakochalam sie w tym fasonieI nie gram w reklamie jak co ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Jooasi nasza Gwen pokazala kiedys stanior z tej firmy, tyle, ze troszke inny, ale tez "superboobs", a ja akurat trafilam predzej na ich staniory i dllllllllllllllllllllllll llluudo sie zastanawialam, czy kupic. No i z ciekawosci kupilam- nie zaluje
|
#15467 |
|
Raczkowanie
|
Żabulek - to się nazywa efekt push-up
W bluzce z dekoltem to one muszą przebosko wygłądać Ale i tak obiecane fotki dodałam : ) |
|
|
|
#15468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje cycuszki sa male I dzisiaj pierwszy raz zobaczylam je wieksze w tym staniorze-"nie push up"
|
|
#15469 |
|
Zadomowienie
|
Świetnie Zabulku. Jak lubię . hihi
Agatko jutro spróbuję dla ciebie zrobić fotke dziś z głowy mi wyleciało kompletnie. ![]() Udzielilam się nawet w klubie TYM TAJNYM NIEDOBRYM KLUBIE DLA WYBRANYCH, dla tych, co to wiedzą kiedy i jak jest "stare miło" I dla tych, które mi nie bedą wygarniać, że piszę o włosach... Jooasi dzięki Tobie mam staniczek do białych koszul
|
#15470 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki oj co tu się ostatnio porobiło
tylko skoro takie tu zamieszanie panuje to boję się trochę o moje fotki... kto w końcu je tak naprawdę ogląda...
|
#15471 | |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
Spać nie mogę przez te cycki i to zapalenie Cytat:
. Tylko po co to komuś?Admin chyba może zablokować konto? Czy nie może? Żabulku, Ty masz cycki małe????? Grzeszysz niedobra dziewczyno, one są niesamowite
|
|
#15472 |
|
Zadomowienie
|
hej
żabuś noo ten stanior git i twoje superboobs w nim..jak będę już mogła to się upomnę i dasz mi namiary??? ![]() ![]() DZIĘKUJĘ ZA KOMENTARZE JESZCZE RAZ W ALBUMIKU AGUŚ już masz namiarki widzę,nie wiem jak na necie się prezentują,ale dobrej jakości i świetnie leżą,pewnie masz w pobliżu solara,w jakiejś galerii,warto podreptac,tym bardziej że cena też spoko GIPSY byłam w albumie i chciałam komentarze dodać to mnie wywaliło bo minął za długi czas od logowania więc Ci napiszę że tu,że śliczny staniczek i słodkie te twoje piersi,przypomnij jaki masz rozmiar???ni cholery,nie pamiętam![]() BALSENO noo sama sobie tak wymyśliłam z tymi cwiczeniami,ale robię to jakby z nieruchomą górą mam nadzieję że nic mi nie będzie...raz przy brzuszkach napiełam klatę,to nieprzyjemne uczucie i bolało trochę..więc nie robię tak!!!!!!tylko nogi pracują,napinając mięśnie brzucha,góra rozluźniona,a dupa i nogi na stojąco więc góra luźna.. i tyle
|
#15473 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również nie - pomimo że wysłaąłm juz daaawno zaproszenie. Trochę to takie niesprawiedliwe - ja też nie mam dużo wpisów a spowodowane jest to tym że po prostu nie mam jak i kiedy pisać. a czytam codziennie i jestem na bieżąco - po prostu w pracy gdzie najczęściej mam dostęp do neta nie moge pisać - obsługuje głównie klawiaturę numeryczną i jak zaczynam klepać na zwykłej to słychać i zaraz mnie kontrolują i co przez to jestem mało zaufana osobą??A te afery to jakaś szczeniacka przepychanka - bo każdy ma jakieś "ale" do innych - tak jak w zyciu codziennym. Tylko inaczej jest jak się napisze a inaczej jak mówi - mozna tą samą wypowiedź zrozumieć dwojako. Mnie też nie raz wkurzaja jakieś tam wypowiedzi - uważam że należy zachowywać umiar i już. Jak tu się znalazłam na poczatku też miałam takie wrażenie że Mya, joasi i Horo rzadzą, są ubóstwiane i zawsze mają rację niezależnie od tego co piszą - nie obraźcie się dziewczyny Mi tez bardzo pomogła - byłam dzień przedz operacja i zostałam zlinczowana przez niektóre - wtedy tak to dla mnie wyglądało bynamniej. a ona wtrąciło słowko i moja psychika została uspokojona, wróciłam do normalnego myslenia. I mam cycki - co z tego że daleko, autostarda - jestem chuda szkapa, żebra licze na mostku paluchem. Jakbym przytyła autostarda znika - mam chyba -5 gruczołu piersiowego---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() Nie mam czasu iść pomierzyc - a poza tym mam trochę treme przed paniami w sklepach - włażą do pzrymierzalni i mam wrażenie że wszystko wiedzą - ona ma silikony Głupie wiem...---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
No i tyle miałąm czasu - spadam do roboty, odezwę sie później. Buźka
|
|
#15474 |
|
Raczkowanie
|
CZESC dziewczynki
Tak sobie myśle ze tu na forum jest dużo wysportowanych dziewczyn, co na siłkę chodzą . Ja nie mam na to czasu od 10 do 20 w pracy jestem i mam wolna tylko niedziele . Może któraś zna jakieś skuteczne cwiczenia na uda i posladki? , co bym mogła w domku robić wieczorkiem . |
|
|
|
#15475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15476 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Gipsy;35097511]Ja robiłam 8 minut legs i buns przez miesiąc i w sumie widze efekty. Znajdź je sobie na youtube. Cwiczenia łatwe i dużo czasu nie zajmuja no a filmik dostarcza niezapomniach doznań artystzcznych
[/QUOTEDzięki Gipsy Tak na YouTube jest tego masa , tylko może któraś zna cwiczenia które dają efekty i warto sie katowac , mój cellulit to wredna bestia , należy mu sie porządne manto !!! ![]() Gipsy teraz doczytalam ze widzisz efekty a ja jakoś przeczytałam ze nie widzisz efektów , to dlatego ze czytam dwa fora na raz i juz mi sie to miesza , to muszę sie temu bliżej przyjrzeć .
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-07-04 o 11:46 |
|
|
|
#15477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zeby sie udzielac i rozmawiac z dziewczynami. |
|
|
|
|
#15478 |
|
Rozeznanie
|
Dla rozładowania napięcie w ramach out off topicków dodam że ZOSTAŁAM PANIĄ MGR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#15479 |
|
Zakorzenienie
|
ISE super
gratuluje |
|
|
|
#15480 |
|
Rozeznanie
|
muszę powiedzieć że to było bardziej stresujące przeżycie niż robienie piersi :P
Swoją drogą jaką mam zaburzoną hierarchię priorytetów ![]() Najpierw cycki potem edukacja hhihihi
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

Littaleya, my również wyrażamy swoje zdanie, przynajmniej ja
to pierwszy raz to zapalenie??

I dzisiaj pierwszy raz zobaczylam je wieksze w tym staniorze-"nie push up"
TYM TAJNYM NIEDOBRYM KLUBIE DLA WYBRANYCH, dla tych, co to wiedzą kiedy i jak jest "stare miło" 
. Tylko po co to komuś?
więc Ci napiszę że tu,że śliczny staniczek i słodkie te twoje piersi,przypomnij jaki masz rozmiar???ni cholery,nie pamiętam