|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
cholera!!! jak na złość, telefon mi padł
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam czytać wątek o wcześniaku z 23 tyg. -Paulince - łza się kręci wokół oczu
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
ok kochane zmykam też już spać
dobranoc robaczki wy moje |
|
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co mi mama opowiadała to nie ale za to rok temu mialam calkowicie usuwana tarczycę bo mialam nadczynnosc ale to moze byc efektem tego ze jestem ,,dzieckiem Czarnobyla" bo urodzilam sie w 86r.
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
nie czytaj takich rzeczy... bo pozniej sie nakrecisz niepotrzebnie...
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja slyszalam ze dziecko ma szanse przezyc od 22 tygodnia .. Matko juz 6 dni jak TŻeta nie widzialam a ja wariuje normalnie .. zostalo jeszcze dokladnie 3 tygodnie .. ehh ..
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ostrzegam, że jest to smutna historia
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/3855994/Polykacze-ognia biedne dziecko;]
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Promieniowanie miało podobno wpływ na tarczycę. Dawali wtedy płyn lugola dzieciom, żeby zapobiec powikłaniom, czy skuteczne to było to nie wiem. Edytowane przez Sola1 Czas edycji: 2012-07-05 o 23:08 |
|
|
|
|
#3162 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaki duży brzusio ![]() Cytat:
aż myślałam że mi przez spodnie przeciekło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze udało mi się nadrobić ![]() mama, teściowa i siostra męża pomagały sprzątać ledwo 3 szafki ogarnęłam a już mnie wyrzuciły z kuchni ![]() przyjechała pralka i lodówka a jutro dalszy ciąg sprzątania i jutro już tam śpimy
|
|||||||
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- a pytalas o to lekarza? |
|
|
|
|
#3164 |
|
Zadomowienie
|
Tu chodzi o ta radioaktywną chmurę ktora powstała zaraz po wybuchu reaktora, w Polsce tylko nielicznym udało się załapac na szczepionki które chronilyby przed tym promieniowaniem dostawaly je dzieci i kobiety w ciazy, z tego co mi wiadomo bardzo duzo osob z mojego rocznika ma w chwili obecnej problemy z tarczyca
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Matko juz po 23 .. lece spac
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, na początku zaraz ciąży napomknęłam że mam mnóstwo śluzu a gin tylko "to normalne"
tak więc przestałam się niepokoić, zwłaszcza że był przeźroczysty |
|
|
|
#3167 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wspaniałe wieści, gratulacjeCytat:
Cytat:
mocno zacisnietedobranoc, a za wizyte trzymam Ja chodze do kolezanek z pracy,wiec sie wogole nie boje. Latwiej tez jak sie zna to wszystko od drugiej strony, bo nie raz asystowalam. Ale kiedys to panicznie sie balam,wiec rozumiem bardzo dobrze.
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nie wazne gdzie wazne ze kocha
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zadomowienie
|
chyba juz spicie dziewczynki, taka cisza, dobrych snow, kolorowych
ja nie moge isc spac, bo jestem nakrecona. Martwie sie o mojego pieska,bo od prawie 2h nie moze schowac siurka do napletka. Dziwna sprawa, chyba mu sie cos podwinelo. ehh jak ktos nie ma problemow, to polecam kupic pieska Oczywiscie i tak go kocham Oglada ktos na History HD Gwiazdy lombardu albo na discavery Łowców okazji? lubie takie programy ![]() kurde niech mu sie to schowa , bo sie denerwuje ![]() o uźwa leca na polsacie Pamietniki z wakacji, to to od miesnego jeza, wow chyba to bedzie moj ulubiony program ![]()
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-07-05 o 23:59 |
|
|
|
#3170 | |
|
Zadomowienie
|
Nie ale wczoraj bylam
Cytat:
BedIe dobrze, zobaczysz Nie śpię od 3.30 takie u nas burze były... Pierwszy raz mi sie to w ciazy zdarzylo ![]() Muszę oko zmruzyc bo jutro będę nieprzytomna
|
|
#3171 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeść laseczki
już upalnie od samego rana, ledwo spod prysznica wyszłam a już czuję, że się topię, uch Mimo wszystko życzę wszystkim i każdej z osobna miłego i spokojnego dnia Ja wraz z Kubusiem idę po południu na proszone urodzinki do jego kolegi z przedszkola, Kuba biedaczek nic nie będzie mógł jeść, bo jeszcze mu te pleśniawki nie zeszły a lek się kończy A wcześniej wybieranie prezentu.Za T'ai, karolla12, ImmortalWoman mocno trzymam kciuki ![]() ![]() Wracajcie z wizyt z dobrymi wieściami Today_Tommorow gratuluję udanej wizyty i zdrowej córci ![]() Landi współczuję przeżyć najważniejsze, że policja już się tą sprawą zajęła, oby tylko udało Ci się jeszcze zmienić numer magdaef szkoda, że domek nie taki, jak powinien być, ale skoro o dopiero pierwszy z oglądanych, to nie ma się co martwić, na pewno wkrótce traficie na swój wymarzony peperonik mam nadzieję, że z pieskiem ok? I że obejdzie się bez wizyty u weterynarza A gdzie jest nasza Kasia Bo wczoraj cały dzień milczała ![]() A MiciaKicia nadal w szpitalu, bidulka? |
|
|
|
#3172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam jest wiele poztywnych watkow, a takie tez sie czasem zdarzaja ale nie nakrecaj sie Cytat:
a tu cos na mily poczatek dnia https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ![]() lece do zebologa pappa |
||
|
|
|
#3173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w pewnym sensie też Mam fajną dentystkę, sporo śmiechu jest, a i na jakieś lody czy ciacho czasem wyskoczymy![]() Cytat:
Teoretycznie tak, ale byliśmy w trakcie przeprowadzki, ciuchy i wszystko przewiozłam już do nowego domu. Do szpitala wzięłam tylko to co dla mnie ,TZ pampersy i podkłady w kiosku szpitalnym dokupował. Mama miała dowieźć rzeczy ale nie wiedziała co chcę, zresztą ubranka były za duże, więc Bartek leżał w szpitalnych a potem TZa siostra doniosła takie malutkie rozmiary które miała dla lalek córki ![]() W domu już ok, tylko przez miesiąc spał w gondoli bo nie mieliśmy łóżeczka Cytat:
Znajoma urodziła w 28tc. Mała ma się całkiem dobrze ale co przeżyli to ich. W porównaniu z nimi my mieliśmy lekko
|
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane
Znowu jest niemiłosierny upał My wczoraj byliśmy u lekarza na "połówce" .Wszystko jest jak najbardziej ok (tfu).Bobaski sobie rosną - jak i mama również.Chociaż od ostatniej wizyty przybrałam "tylko" 70 deko,więc myślę,że to dobrze .Na następnej wizycie powiedział,że umówi nas do specjalnego kardiologa,który przez usg sprawdzi serduszka dzieci.Też tak miałyście?![]() A i jeszcze jak byłam u położnej to sprawdzała tętno serduszek i powiem Wam,że to było dla mnie wielkie przeżycie.Od razu kazałam zawołać męża a sama powstrzymywałam się od ryczenia - nie chciałam robić wstydu .Poza tym obejrzał dupki bobasom i powiedział: jeden człowiek "sisior" na 100%,drugi człowiek na 90% dziewczynka.Już chyba tak zostanie,co?
|
|
|
|
#3175 |
|
Zadomowienie
|
anett234 super, gratuluję zdrowych dzieciaczków
więc Ty trzymaj za mnie, a ja za Ciebie
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A teraz czekam aby do środy.W końcu umówiłam się do fryzjera i idę porządek na tej zaniedbanej głowie zrobić bo już patrzeć na siebie nie mogę - i to dosłownie!
|
|
|
|
|
#3177 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Jaki upał od rana ![]() Ale dziś nareszcie piątek i weekend Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że napisałaś. Odpoczywaj, dbaj o siebie. Mam nadzieję, że na wizycie za 2 tyg. usłyszysz same dobre wiadomoci Cytat:
Cytat:
Dobrze, że zgłosiliście to na policję Cytat:
![]() T'ai, karolla12, ImmortalWoman za wizyty!
|
|||||
|
|
|
#3178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też się umawiam zaraz po wypłacie, miałam iść w czerwcu ale jakoś nie mogłam się wybrać heh i efekt jest taki, że wyglądam okropnie. Ale teraz pójdę na pewno, bo mężuś za tydzień ma urlop i wyjeżdżamy |
|
|
|
|
#3179 |
|
Raczkowanie
|
anett na pewno zostanie
zazdroszczę takiej bliźniaczej parki![]() Ja ju z w nowym mieszkaniu zabieram się za rozpakowywanie![]() Na "pocieszenie" tylko napiszę, że moja przyjaciółka urodziła w 26 tygodniu. Mały miał niecałe 800g, teraz 1,5 roku. Jedyne czym odstaje to jest trochę niski, ale za to ma ogromne stopy . Wiadomo kilka razy przeszli się do rehabilitanta, ale mały jest zupełnie zdrowy. No to idę działać
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My też mieliśmy wyjechać.Nawet wczoraj doktor sam zaczął,że nie widzi przeciwwskazań.Ale niestety moja mama też w tym czasie musi wyjechać za granicę no i nie mamy z kim psa zostawić a jest dosyć spory
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

dobranoc robaczki wy moje

najważniejsze, że policja już się tą sprawą zajęła, oby tylko udało Ci się jeszcze zmienić numer 

tez w 35 tc