|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
http://allegro.pl/klej-w-sztyfcie-be...445227792.html nie zostawia żadnych śladów, smug itp a miałam naprawdę dużo do klejenia, bo część zaproszeń miała ozdóbkę w postaci wstążeczki z obrączek. Trzeba więc było mocno to wszystko wysmarować - wyszło naprawdę estetycznie ![]() Cytat:
też próbowałam tej diety, ale TŻ się awanturował i dałam sobie spokój - za co dzisiaj jestem mu wdzięczna Malgos, gdzie się wybieracie w podróż poślubna?
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2012-07-05 o 20:14 |
||
|
|
|
#1352 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz jak wszystko sie dobrze układa? Będzie pięknie zobaczysz. Pokaż jutro pazurki i nie denerwuj się ![]() Cytat:
Teraz chciałabym dorobić do jednych pasek i nikt w Warszawie nie chce mi tego zrobić Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: a gdzie?Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super że bileciki już są my niestety w tym roku sobie darujemy
|
|
|
#1354 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:![]() :kci uki:Cytat:
A my na szczęście znowu do przodu. Ustaliłam wystrój kościoła (jakieś 300zł na 3 pary . Kolejne zaproszenie rozdane. Zostały dokładnie 4 A co do diet to ja próbowałam Dukana i schudłam jakies 5kg (ja w sumie nie miałam za bardzo z czego chudnąć i chciałam właśnie 5kg) ale później znowu przytyłam. W grudniu zaczełam chodzić na aerobic i staram się mniej jeść (co niezbyt mi wychodzi bo uwielbiam wszystko co tuczące :P ). W każdym razie planowałam od grudnia do ślubu schudniąć 5kg (chciałam ważyć 60) no i póki co poszły 3kg więc jeszcze dwa. Chyba dam rade przez 2m-ce Nie chciałam drastycznie chudnąć.. mnie tylko mój brzuch przeszkadza ![]() PS. Polecam pilates - właśnie wróciłam. Daje czadu
|
|
|
#1355 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ślubuję za 2 dni! Masakra!
Nie wierzę... hehe ![]() Stresa nie mam, ale jestem niepokojącą podekscytowana Jutro jeszcze paznokcie, zawieźć winietki na salę, mięsko na stół wiejski... i jeszcze parę spraw, ale nie pamiętam. Ogólnie jestem padnięta na maxa! Chciałabym już odpocząć Proszę trzymajcie kciuki kochane za pogodę i za to, żebym się nie zabiła z mojej sukni ![]() Jak już będzie po sobocie to wrzucę fotki z panieńskiego - a był niesamowity! No i oczywiście ze ślubu
|
#1356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochana będzie dobrze , już po odpoczniesz i będziesz szczęśliwą żonką
|
|
|
#1357 | |||||||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Śliczna biżuteria. Widzę, że są kolczyki i bransoletka. Ja chyba też zdecyduję się dwuczęściowy komplecik i odpuszczę sobie szyję. Cytat:
![]() A dla Was to jakaś magiczna data? Cytat:
Cytat:
Poleciłam bo sama przymierzałam i super trzymał mi biust, który jest całkiem spory - 65F. Zawsze myslałam, że staniki bez ramiączek są nie dla mnie a tu założyłam i wszystko na miejscu zostało, jakby grawitację ktoś wyączył. O cenę jasne, że możesz pytać. Buty kupione został w Stanach za 700$. Zdecydowałam się na nie bo wiem, że jeszcze je wykorzystam, nie to co białe. One są w środku bardzo mięciutkie, pod wkadką jest coś włożone, że stopa prawie jak w wacie się czuje. Może na wszelki wypadek zainwestuje jeszce coś wygoniejszego tylko, że szczerze mówiąć pieniędzy mi szkoda na kolejną parę butów. Ja jestem zawzięta i na zień dziśiejszy obstawiam, że wytrzymam. Trzymam się zasady, że butow na wysokim obcasie nie nosi się aby się dorze czuć tylko dobrze wyglądać ![]() Cytat:
to juz chyba trochę przeginka. Ludzie cały miesiąc pracują na taką kwotę a tu za godzinę "pracy". Ja rozumiem, że ktos może powiedziec, że to najważniejsza część całego dnia i na tle reszty wydatków to ułamek kwoty ale ...Ja się zastanaiam co nasz nam powie. Zdenewował mnie już podczas pierwszej wizyty, kiedy byliśmy rezerować datę. NIkt jeszcze o pieniądzach nie mówił a on juz coś w stylu że ludzie mówią, że tak dużo bierze a przeciez wszystko drożeje. Udałam, że nie słysze i nie skomentowałm. Brzmiało to jednak tooche jak nastacie się, że tanio nie będzie Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, wszyscy księża z którymi miałam do tej pory doczynienia materialistami nie byli. Cóż kiedyś musi być ten pierszy raz. Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś na zakupach, ale jak zwykle nic nie kupiłam
|
|
#1359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pradip - nigdy nie stosowałam dwustronnej taśmy więc trudno mi powiedzieć co lepsze. na pewno nie chcę żeby coś odstawało, a taśmę pewnie najlepiej stosować na brzegach..tfu na rogach. przez ten upał w pociągu gorzej myślę. Malgos - gdzie się wybieracie? sarah - no to rzeczywiście trochę kosztowały, ale po zdjęciach stwierdzam że warto ja poszukuję butów w kolorze nude i jeszcze żeby w miarę wygodne były... chociaż wczoraj przyjaciółka mi zasugerowała sandałki...
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Musze się pochwalić, dziś przyszły zaproszenia są bardzo ładne. ładniejsze niż się spodziewałam. Teraz właśnie robie karetczki do zaproszeń.
Jutro wydrukuje i zobaczę jak się będą prezentowały z zaproszeniami. Takie wierszyki będziemy mieli: Pragnąc przełamać tradycje stare, mile widziany i bardzo wygodny by nie mieć na przykład żelazek parę, i zaoszczędzić przemiłym Gościom łamania głów nad prezentów mnogością. Podpowiadamy: będzie bilecik ze znakiem wodnym a na drugiej stronie: Chcemy także Państwa prosić, by nam kwiatów nie przynosić, stąd wiadomość ku publice: chcemy z winem mieć piwnicę! Nie koniecznie w winnic sławnych, za to pełną win wytrawnych, półwytrawnych i półsłodkich, i w kolorach różnorodnych. Wina włoskie, czy też z Chile, uprzyjemnią wspólne chwile. A w sobotę i niedziele mamy spotkanie z Panią od tańców - powtórkę kursu weselnego - 3 godzinki. Będziemy również na zakupach planuje kupić sukienkę bo jak wiecie mamy od lipca 3 wesela no i buciki ślubne! Oby zakupy się udały. ![]() Dla sobotnich PM wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia, samego uśmiechu, zadowolenia z tego szczególnego dnia jak i każdego następnego... Oraz dużo słoneczka, ale nie aż takiego gorącego ufff. Zmykam będę pewnie dopiero w niedziele.
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak super że już Twój dzień w sobotę Dawaj foty z panieńskiego ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- obejrzałam nasze wesele- popłakałam się kilka razy ze śmiechu, ze wzruszenia... oj jak bym chciała jeszcze raz
|
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
tylko już bez tego stresu przedślubnego
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ pięknie lecicie wszystkie z tymi załatwieniami...
U nas w USC wszystko załatwiliśmy za jednym razem i od razu dostaliśmy zaświadczenie, musiałam tylko donieść dowód zapłaty. Magnusia - przepiękne te zdjęcia, widać, że wszyscy tacy radośni i jaki piękny tort Sarah - wbrew pozorom dieta 1000-1200 kal to dość rygorystyczna, oczywiście jeśli ktoś chce szybciej chudnąć, ale również obciąża organizm, najlepiej odjąć od naszej normalnego zapotrzebowania (a mamy różne- bo każdy inny tryb życia prowadzi) jakieś 300-400 kal i wtedy spokojnie się chudnie... trochę wiem na ten temat bo mam cukrzyka w rodzinie i to w sumie nie jednego i często dostaje świeże wiadomości jak wracają z pogadanek z dietetykiem. Wika - te trudno gojące się rany, to niestety są przez zniszczenie nerek. Znajomej mojej cioci noga nie chciała się zrosnąć przez dwa lata... jej nerki były niewydolne (nie przez dietę, ale chcę pokazać problem) i dopiero po przeszczepie zaczęło się wszystko normalnie goić.... A co do naszej podróży to jest to nasza wymarzona Tajlandia jupiiiiii i mamy jeszcze przystanek w Dubaju poza tym mamy 30kg bagażu na osobę więc na pewno nie wrócę z pustymi rękami, tym bardziej że ciuszki są tam baaaaaaardzo tanie.
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobiety
![]() Wróciłam do Was jako szczęśliwa ŻONA ! ![]() Nigdy nie pomyślałam że obrączka może tak dużo zmienić i człowiek staje się jeszcze bardziej szczęśliwy. Wesele trwało dwa dni. Był to najszczęśliwszy dzień w Naszym Życiu. Wszystko udało się tak jak chcieliśmy. Rano dodam zdjęcia a teraz spadam do męża
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się nie mogę doczekać własnego ślubu, a to jeszcze 57 dni
|
|
|
|
|
#1366 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurczę ale zleciało... Trzymamy kciuki mocno żeby było słonko i ok 20 stopni zeby sie nie przegrzac ![]() Cytat:
Żonka- jak to pieknie brzmi (moj TŻ juz tak do mnie mówi więc sie juz powoli przyzwyczajamCzekamy na relację i zdjęęęcia ![]() :s lina:Ja też i też mam chyba w ten sam dzień
|
|
#1367 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
300 zł od pary to jeszcze nie dużo- a ile ślubów będzie?.No to nauki ruszają ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
bez komentarza ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() czekamy niecierpliwie na relację i fotki
|
|
|
#1368 | |||
|
Raczkowanie
|
dziękuje wszystkim za miłe słowa dotyczące mojej biżuterii
Cytat:
Cytat:
ja się zdecydowałam na taki komplet ponieważ mam dużą ozdobę na sukni i nie chciałam przesadzić Cytat:
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mało ostatnio piszę ale śledzę Wasze postępy i cieszę się razem z Wami
Gratuluję świeżo upieczonym małżonkom i trzymam kciuki za te, które ślubują już jutro! Małgoś, przed Wami wspaniały urlop |
|
|
|
#1370 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
żeby stres uciekł pogoda była piękna a wszystko wspaniałeCytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a już jak piszesz o ciuszkach to chyba też zacznę Męża męczyć o Tajlandię
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
|
|
#1372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wczoraj byłam po akt chrztu ksiądz bardzo miły, ale nie mam wpisu o bierzmowaniu i muszę jechac do kolejnej parafii po zaświadczenie, chodź wczoraj Tż wysłałam to mu nie wydali bo nie miał upoważnienia ![]() dziś jedziemy do USC a jutro spisać protokół. a jak byłam wczoraj po akt chrztu para spisywałam protokół to ksiądz zadał im trzy pytania resztę sam uzupełnił. naprawdę był bardzo fajny
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
powiem Ci że super, trochę dziwnie na początku ale fajnie widzieć siebie jako PM-kę
. Powiem Ci, że jak oglądałam to doszłam do wniosku, że my cały czas byliśmy uśmiani na maxa, cały czas się cieszyliśmy a goście razem z nami. Jak zobaczyłam jak wywijam na parkiecie np "Kanikuły" to jestem pełna szacunku dla krawcowej co mi kieckę szyła, że mi nic nie wypadło ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm.. Z zaproszeń to tylko jeszcze babcie Tżta zostały i jedna siostra i będzie wsio We wtorek Tż pójdzie do księdza umówić się na spisanie protokołu przed ślubnego- wszystkie dokumenty już mamy gotowe. W poniedziałek mam ostatnie spotkanie w poradni. Jak spiszemy protokól to zostaną zapowiedzi w mojej parafii. Jakoś w ciągu miesiąca planujemy kupić garnitur dla Tżta. I sprawą obrączek trzeba się zając- chcemy zwykłe, które wygrawerujemy, u mnie takie są dostępne na miejscu więc to nie problem ![]() Została moja nieszczęsna suknia ślubna i fryzjera jakiegoś musze znaleźć. Ciągle powtarzam sobie że to jeszcze sporo czasu, sporo.. a tu kurcze prawie 1,5msc i będzie po!! |
|
|
|
|
#1375 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
w takim razie chyba jednak kupię taśmę nie wiem tylko ile mi jej wyjdzie przy ok.60 zaproszeniach i 40 winietkach, więc wezmę chyba ze 2-3 rolki
|
||
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny podziwiam was że jeszcze zaproszeń nie rozdaliście, my skończyliśmy w maju
![]() mam pytanie jak liczycie szampana butelka na ile osób?
|
#1377 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
teraz zostało nam dokończyć zapraszanie ludzisków Suknia zamówiona- 1sza [przymiarka 23 lipca], buty są, podwiązka jest, biżu jest (brak biustonosza i rajstop/pończoch). Garniak jest, koszula zamówiona, krawat jest (brak skarpetek i butów)Do zespołu, kamerzysty i dekoratorki odezwać się trzeba ok miesiąca przed... Pasowałby wzór takich rzeczy przedślubnych do załatwienia- łatwiej byłoby zweryfikowac co sie ma a czego nie
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nam też zajęło rozdanie zaproszeń 3 weekendy. nam na sali powiedziała Pani ze liczy się 1 butelkę na 7 osób ale nie wiem jak jest w rzeczywistości
|
|
|
#1380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

tylko jak to jakiś czas temu kupowałaś to pewnie już się nie dostanie w kiosku. no problemo, spróbuję to co jest na jej stronie 
też próbowałam tej diety, ale TŻ się awanturował i dałam sobie spokój - za co dzisiaj jestem mu wdzięczna 
Pudełeczka prawie złożone, winietki gotowe. Na manicure idą jutro o 14 (zapisywałam się wczoraj ;/ nie wiedziałam, że będzie tak ciężko ;/ ;/). Stresuje się bardzo 

klask i: a gdzie?

01.09.2012
to juz chyba trochę przeginka. Ludzie cały miesiąc pracują na taką kwotę a tu za godzinę "pracy". Ja rozumiem, że ktos może powiedziec, że to najważniejsza część całego dnia i na tle reszty wydatków to ułamek kwoty ale ...

klik!