|
|
#15661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Dziewczyny, dziś odebrałam wyniki i jestem ciut podłamana:
1. Z elektrolitów zrobili mi tylko sód i potas, a magnez nie jest potrzebny??? 2. Dr nic nie napisała o cukrze, myślałam, że zrobią w morfologii, ale cukru też nie zrobili ![]() 3. APTT wyszło mi 27 s, a norma to 31 - 38,5. Co to jest i czy to źle??? To chyba jakiś wynik dot. krzepliwości, tak? Dziś wieczorem zadzwonię do dr i wypytam o to wszystko, ale do wieczora to pewnie sfiksuję
|
#15662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciuki!
|
|
#15663 |
|
Zadomowienie
|
No mam nadzieję, magnez i cukier to jeszcze można zrobić, ale wyczytałam przed chwilą, że zaniżone APTT świadczy o nadkrzepliwości, czyli, że za szybko zastygam?
|
#15664 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam awarie internetu i pisze nie od siebie nie wiem kiedy bede miala dzis moze jutro moze w pon...
GWEN czekam cierpliwie na te zdjecia
|
|
|
|
#15665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#15666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bierzesz tabletki anty? |
|
|
|
|
#15667 |
|
Zadomowienie
|
Tak, miałam na kartce elektrolity. Całe szczęście, że cukru nie wymaga, ale Kasik tak o ten cukier tu wypytywała, że myślałam, że potrzebny
. Na wynikach w nawiasie norma jest właśnie 31 - 38,5, dlatego się przestraszyłam. A tabletek anty nie biorę.No ale skoro od 25/26 to chyba będzie ok, tylko dlaczego na wyniku taka ta norma podana ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Tak jest dokładnie: RODZAJ WYNIK NORMA GODZ. APTT CZAS 27s <31.0 - 38,5> 10.08 APTT RATIO 0,84 <0.8 - 1.2> 10.08 Aj, poprzeskakiwało i nie chce się naprawić, ale dojdziecie, o co chodzi, prawda?
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-07-06 o 10:31 |
|
|
|
#15668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#15669 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, no w sumie tak
![]() Może trochę panikuję, ale skoro już zdecydowałam się na te cycki to lepiej, żeby nikt, ani nic nie stawało mi na przeszkodzie ![]() Idę dalej te swoje warzywka pielić, czas mi szybciej zleci do wieczora
|
#15670 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsze kroki :)
[QUOTE=AsieK8705;35125689]O jaaaaaaacie jakie masz fajne boobsy...
Wyjściówka tak jak u mnie, więc widzę, że warto! ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
Asiek nie mam dużych piersi mam bardzo małe a raczej prawie wcale ich nie mam , ale czasami mam takie odczucia ze nie jest mi to potrzebne , ze to takie próżne itd. A innym razem czuje ze mam juz dość noszenia grubych stanikow i jak patrzę na siebie w lustrze to ..... Jestem wściekła !! Jak to widzę . Do tego moj mąż ciagle mi mówi ze to niebezpieczne itd. I jak tu czasami dziewczyny cos napiszą ze cos je tam boli , ze z blizna cos nie tak , ze cycki idą na bok itd. To tez mnie to zniechęca , boje sie ze jak to zrobię to juz zawsze będzie z nimi jakiś problem , większy lub mniejszy ale zawsze coś . Ale mimo wszystko jeszcze nie odpuscilam . Dziewczyny a najlepsze jest to jak któregoś dnia mówię do mojego Tż , wiesz ja juz postanowiłam ,nie chcem tych cycków , zrobimy sobie drogie dziecko i to najlepiej juz bo na co czekać i trudno mam takie cycki jakie mam a Tobie to nie przeszkadza więc jakoś będę z tym żyć . I czekam co on powie a on nic , to ja i co a Ty co o tym myślisz a on NIE WIEM . I co i właśnie wyszło jak bardzo mu to nie przeszkadza . Myślałam ze sie ucieszy ze sobie odpuszczam a on mi mówi NIE WIEM . Masakra a ja wierzyłam ze naprawdę mu to nie przeszkadza . |
|
|
|
|
#15671 |
|
Zadomowienie
|
![]() ANIKA ja byłam tylko u koleżanki,bez balowania,na pogaduchy ze spóźnionym prezentem takze się nie forsowałam JOAŚ i nie miałam komu cycorków pokazywać,i powiedzcie jak mam wywalić dekolt jak te stanki się do tego nie nadają co mam ![]() SIF,ILOVE dzięki za komentarze w albumie..ilove cieszę się że Ci się podobają a macie cycolinki też tak że się nie wstydzicie swoich piersi,tzn wiadomo ze nie ale jak ktoś chce zobaczyć,.to ja od razy bluzka w górę jabym brzuch pokazywała,tak się oswoiłam że nie czuję wstydu,ani ani..moja przyjaciólka prosiła bym jej mężowi pokazała,no i pokazałam,ja chyba nienormalna jestem,ale nie pozwoliłam mu mówić mojemu tż,bo coś z tą zazdrością mu wali ostatnio a przecież co to takiegoGWEN ty uważaj na te cycki..musisz sobie ochraniacze na nie kupić koniecznie!!!!BALSENO nooooo SUPER UCZUCIE COOOOOOO????niesamowite,t e bluzki..noo inna kobieta nie?? ja rano się budzę i jak sobie przypomnę że je mam to od razu mam świetny humor co do bólu..ja już wiem jaki to ból jak mówisz balseno zakwasy ale dla mnie to taki mega zakwas tyłka i usiąść w siadzie skrzyżnym i pochylać się na maxa do przodu,i to tak boli że się nie da tego zrobić bo aż wyć się chce!!!i przenieś to na klatkę,serio to coś takiego,bo to właśnie obolały mięśien się rozciąga,dla mnie porównanie idealne-ja to tak czułam ale bez paniki pamiętajmy że leki przeciwbólowe dają radę!!!BEATABO ktoś to mówił o jakims zdjęciu że tż Cię za piersi trzyma,masz takie??idę zobaczyć ![]() ANIKA i małe odchylenia od normy to pewnie ok,też tam czegoś za mało miałam ale to nie było nic takiego,casem te normy są dla dorosłego mężczyzny podawana.tak mi lekarka powiedziała..także się nie martw ,..operacja pewnie będzie ![]()
|
#15672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja przeżyłam taki ból ze za każdym razem wychodziliśmy z gabinetu zgarniona i cała sie trzęsłam . Ja robiłam całe nogi bikini głębokie i pachy . Miałam bardzo gesty i gruby zarost . Bardzo to bolało przez pierwsze 4,5 zabiegów a im wlosow było mniej i były cieńsze tym mniej bolało . Tez uzywalam maści emla ale tylko na bikini i pachy i znieczulenie trwało ok 15 minut a to złamało czasu . Bywało tez tak ze miałam strupki , bo włosy sie paliły w środku w skórze i takie małe strupki sie robiły . Wydaje mi sie ze to zależy kto jakie ma włosy , ja miałam mega grube i po każdym strzale lasera było słychać takie skwierczenie jak sie ten włos palił i smierdzialo jak opiekany kurczak A zanim zapłaciłam za cały zabieg z góry Pani mówiła ze to takie leciutkie uklucia czuc , ja bym to raczej nazwała przypalanie czymś gorącym . |
|
|
|
|
#15673 |
|
Zadomowienie
|
LITTALEYA może twój chop to wyjątek,ale zapytaj dziewczyn,80%z ich tż nie chciało by robiły operację a teraz są zachwyceni!!każdy jeden bez wyjątku!!!chłop to chłop i która to powiedziała..że jej tż powiedział...90%facetów patrzy na cycki a reszta..to geje!!!!
oczywiście żeby nie było że mam co do nich,lubię panów z inną orientacją![]() a te twoje obawy!!!nooo mówię Ci że każda takie miała,o próżności,o bólu,o powikłaniach..odechceiwał o mi się tej operacji 1000razy...ale to jest najlpsza rzecz jaką dla siebie zrobiłam...i jak mówiłam będą polecać wszystkim kobietą które chcą to zrobić!!!
|
#15674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pokazałaś cycki mężowi koleżanki ![]() ![]() moj by mnie zabił jak by sie o tym dowiedział ![]() moj to nawet teraz jak prawie nie mam cycków sie wkurza i ostatnio jego kolega patrzył mi dekold i on to zobaczył i mówi ze jest wściekły bo ten Dupek patrzy mi sie w cycki a ja na to ze co z tego i tak prawie ich nie mam i nie ma o co być zazdrosnym a on , nie ważne czy masz duze czy małe i tak faceci sie gapią . Chyba jeszcze nie doczytalaś ,jak bardzo moj nie chce tych cycków bo dalej o tym pisałam
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-07-06 o 11:54 |
|
|
|
|
#15675 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek ten czarny mamabel nadaje się do dekoldów i to całkiem sporych bo ma niski mostek a dobrze cycki zbiera. możesz w nim już teraz śmigać na zmiane ze sportowcami
![]() LIttaleya no i to mężowskie "nie wiem" mówi wszystko zapewniam Cie że będzie zachwycony Twoim nowym wyglądem ja ze swoim z 5 lat tak walczyłam, albo inaczej mówiłam, że chce a on mi na to, że niebezpieczne, że to protezy, obce ciało, że po co mi to jak on kocha moje cycki i odpuszczałam, był na tyle okropny, że jeszcze u plastyka się ze mnie nabijał, że plastik chce sobie wsadzić dopiero jak trafiłam na to forum to dziewczyny dały mi siłę, zobaczyłam, że to wcale nie puste lale co tylko o swoim wyglądzie myślą robią piersi a zwykłe kobiety, matki, dziewczyny co marzą o "normalnym" wyglądzie, o tym żeby bez kompleksów pójść na plaże czy kupić wymarzoną sukienke bez ramionczek musisz to sobie przetrawić i sama poukładać w głowie ale to jest ciężkie bardzo i zwykle jeszcze przed samą operacją mamy wątpliwości czy dobrze robimy i czy przypadkiem nie ryzykujemy bez sensu zdrowia jak w domu dzieci zostawiamy.---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Litaleya a jaki Ty ten laserek robisz?? ja robie IPL+RF i ból tak jakby mnie ktoś gumką strzelał. robie nogi, pachy i bikini prawie ze całkowite. słyszałam że diodowym boli bardziej ale też jest najskuteczniejszy. a o takich oparzeniach jak piszesz to na innym forum dziewczyna która się tym zajmuje pisała, że to przez złe dobranie parametrów lasera, skóra nie ma prawa być poparzona po tym zabiegu. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Klaudek ja też pokazuje zresztą widziałaś jak do Ciebie przyszłam to nawet nieproszona bluzke w góre zadzieram taka jestem z nich dumna i zero kompleksów to mogę, tamtych bym w życiu nie wystawiła ale facetowi jeszcze obcemu nie pokazywałam
|
|
#15676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I to jest racja ze za duża moc była i dlatego mnie tak bolało . Ale ta babka mi mówiła ze najlepiej robić duża mocą bo lepsze efekty bedą i ja jak to usłyszałam to zaciskalam zęby i cierpialam na maxa a jak ona pytała czy boli i czy zmniejszyc to ja ze troszkęi ze nie trzeba , klamalam ją bo chciałam żeby fest sie te włosy wypaliły . A pózniej poparzonych byłam . A jeżeli chodzi o bikini głębokie czyli wargi i i okolice odbytu to ja nie polecam tego robić , bo mi tam włosy odrosły i jak powiedziałam o tym tej kobiecie co mi robiła to ona mówi - no tak bo tam jest skóra ciemna a najważniejszy jest kontrast miedzy skóra a włosem , czyli najlepiej bardzo jasna skóra i bardzo ciemny włos . Szkoda tylko ze mi tego nie powiedziała zanim tyle kasy na to wydałam. Ale jeżeli chodzi o zwykle bikini ( boki ) to naprawde warto . Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-07-06 o 12:16 |
|
|
|
|
#15677 |
|
Zadomowienie
|
LITTALEYA noo cooo????chciał chłop zobaczyć silikonki bo nie widział to mu to umożliwiłam
i to przy koleżance,na jej prosbę więc...jestem usprawiedliwionaco to twojego tż to wiem że nie che i dlatego pisałam że to wyjatek ale czytaj co JOASI napisala..bo mój akurat to byl za ale szczerze mówił że dla niego moje cycki to nie problem tamte!!a że szczery jest to mu wierzę a teraz pytałam go i CO O NICH SĄDZISZ???''sądzę....że są WARTE tych pieniędzy no więc....a ja jeszcze osobiście uważam że dla naszych facetów to nasze piersi to dodatkowy afrodyzjak,jakby nową kobietę mieli!!!to nakręca i może spowodować dodatkowe fajerwerki w związku...moj zawsze był zazdrosny,ale bez przesady...a teraz wali mu pięknie a chłop po 40już..nie pomyślałabym...ale to akurat mnie wkurza![]() JOASIK no też o nim pomyślałam ale on mi niezbyt zbiera,tobie to zbierał że ho ho..muszę go przymierzyć bo z 2tyg w nim nie chodziłam jak w triumpha tego co mi poleciłaś wskoczyłam to tylko w nim chodze na zmianę z doktorkowym,ten od dr nie trzyma zbytnio ale na te upały nie dałabym rady w innym,a w domu w triuphie chodzę i sie bandażuję trochę w ciągu dnia i zawsze na noc
|
#15678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie depiluje laserem super skutecznosc i o oparzeniach nie ma mowy
|
|
|
|
#15679 |
|
Rozeznanie
|
Ja też laser nogi.... miałam jakby poparzone po wypalaniu tcyh włosów wychodziłam spocona zmęczona i obolała ale potem śladu po włsokach nei było
wiec wg mnei jest super!!!
|
#15680 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie przejmuj się ![]() ja też cycuszki na kredyt mam ![]() ej... ostatnio ciągle noszę topy i już się do moich sterczących sutków przyzwyczajam. najlepsze jak się idzie w okularach przeciwsłonecznych i kolesie tak kukają na nie ostatnio to jest moje hobby patrzenie kto mi się po cyckach patrzy i powiem Wam: dziewczyny są o wiele gorsze ![]() i ostatnio rozmawiałam z 3 dziewczynami z pracy i moją kierowniczką (z każdą osobno). byłam w topie i wszystkie mi do cycków gadały a ja się nie mogłam od śmiechu powstrzymać ![]() Cytat:
a z tym rozmiarem zastanów się jeszcze. mi też jedna lekarka wpierała, że więcej jak 295 nie da się upchnąć a poszłam do innego lekarza i mam 425 ![]() Cytat:
gdzieś wożą? mi dali taki fartuszek tyłem na przód (nie wiem jak to się nazywa ), przyszła pielęgniarka do mnie i powiedziała: zapraszam.... i sama weszłam na salę i położyłam się na stole
|
|||
|
|
|
#15681 |
|
Zakorzenienie
|
Przy APTT zadne odchylenia nie sa dobre.
Tak samo jak przy INR. Ja osobiscie znam norme 26-36 wiec problemu nie widze. ale czy mniej lepiej? nie powiedzialabym. mniej=wieksza sklonnosc do zakrzepow wiecej=krwawienie same sobie odpowiedzcie czy cos z tego jest "lepiej"
|
|
|
|
#15682 |
|
Zadomowienie
|
JOASI no faktycznie...bluzka w górę..wyobrazilam sobie ze wszystkie cycolinki z forum spotkałyśmy się gdzieś..i każda by tak zrobiła...normalka..he he
no czyli nie jestem nienormalna a matko może jestem jednak nienormalna
|
#15683 |
|
Raczkowanie
|
Klaudek o to mi chodziło , dziś to napisałam ale Ty chyba przeoczylas
Dziewczyny a najlepsze jest to jak któregoś dnia mówię do mojego Tż , wiesz ja juz postanowiłam ,nie chcem tych cycków , zrobimy sobie drogie dziecko i to najlepiej juz bo na co czekać i trudno mam takie cycki jakie mam a Tobie to nie przeszkadza więc jakoś będę z tym żyć . I czekam co on powie a on nic , to ja i co a Ty co o tym myślisz a on NIE WIEM . I co i właśnie wyszło jak bardzo mu to nie przeszkadza . Myślałam ze sie ucieszy ze sobie odpuszczam a on mi mówi NIE WIEM . Masakra a ja wierzyłam ze naprawdę mu to nie przeszkadza .[/QUOTE] |
|
|
|
#15684 |
|
Wtajemniczenie
|
Littaleya haha to Ty dobra jesteś
nieważnie że boli byle nogi gładkie były, my kobiety to przesrane mamy, który facet by cierpiał w imie urody??a powiedz ile miałaś serii i czy włoski na nogach nie odrosły? bo po tym moim odrastają takie prawie niewidoczne cienizny no ale jednak a robiłam 4 razy. i tak myślę czy ich własnie nie dobić tym diodowym?
|
|
#15685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj to jest bardzo kontaktowy i kiedyś jak byliśmy jeszcze tylko znajomymi to zawozil swoje dwie kolerzanki na konsultacje a pózniej one mu te cycki pokazywały |
|
|
|
|
#15686 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek my w sierpniu jedziemy na wakacje właśnie z tymi znajomymi ze śląska o których Ci mówiłam, nie widziałam się z nimi od roku, oni wiedzą o operacji a ona też myśli o cyckach bo o tym rozmawiałyśmy, więc pewnie będą oboje chcieli zobaczyć i cóż mi przyjdzie zrobić? pokazać trzeba
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Littaleya pewnie, że jest takie ryzyko, że coś się popaprze, nie uda i trzeba usunąć implant. ostatnio Klaudek nam pisałam o jakieś wcześniejszej pacjentce, której wyciągali implant. ale to się zdarza bardzo bardzo rzadko i nie ma co panikować ani przez to nie robić i nie spełnić marzenia, dlatego tak ważny jest tez wybór lekarza i sprawdzenie jego specjalizacji.
|
|
#15687 |
|
Zadomowienie
|
JOAŚ a wiesz co mi MAYA w albumie napisała
że na jednym zdjęciu nasze piersi wyglądają barrdzo podobnie!!!wiesz..mnie to cieszy akurat..nie wiem jak Ciebieno właśnie MAYU gdzie się ukrywasz?????????
|
#15688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
JOASI jak poszłam na pierwszy zabieg to babka mówi : ale sie śmiałam z koleżankami , ze dziś robię jakąś masohistkę Najpierw zrobiłam 4 serie po 8 tygodni przerwy , i pózniej zrobiłam jeszcze do skutku ok 3,4. Tam gdzie włoski odrastaly . Ale jestem naprawdę bardzo zadowolona bo ja miałam zarost jak facet , nawet jak sie ogoliłam to włosy było widać przez skórę masakra A teraz mam kilka wlosow , jeden tu drugi tam tak gdzieniegdzie , i są cieniutkie ze nawet nie trzeba ich golic , tylko jak chcem żeby były idealnie gładkie to golę nogi . Więc efekt jest naprawdę super . I do tego juz przeszłam ciążę i tyle lat minęło a wlosow tylko kilka odrosło
|
|
|
|
|
#15689 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek haha to fajnie
![]() powiem Ci że jest coś takiego, że piersi od danego lekarza są do siebie podobne, każdy ma swoją metodę, inaczej kieszeń wycina, osadza implanty i to zostawia na cyckach ślad. ja już to zauważyłam wcześniej np na Polakowych czy Skierczowych pacjentach bo ich tu sporo, że te piersi mimo, że każde inne to mają jakiś punkt wspólny i nigdy patrząc na piersi od S. nie pomyślisz że to piersi od P. i odwrotnie więc i my od W. mamy bliźniaczki a co dziwniejsze to Ty masz anatomki a ja okrąglaski
|
|
#15690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiadomo tez ze mozna zapłacić i 20 tys a komplikacje tez mogą sie pojawić , ale napewno szukanie jak najtańszej opcji nie jest w tym przypadku wskazane , tak myśle
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-07-06 o 13:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

trzymam kciuki!

. Na wynikach w nawiasie norma jest właśnie 31 - 38,5, dlatego się przestraszyłam. A tabletek anty nie biorę.
Mentor HP 300, 325 ml okrągłe, dr A.K. 2.05.2012