Powiększanie piersi cz.7 - Strona 522 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 21:05   #15631
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Olivka, ja 4 dni po Tobie i też mam takie zrywy, że budzę się o 5 rano i dreszcze niepokoju mną targają, wrrrrr, nieprzyjemne uczucie

Violu, dziękuję za odpowiedź. A bimbałki Kochana masz boskie

Ja będę na sali z inną dziewczyną, która też cycuszki będzie robiła, więc będzie raźniej .
mialysmy byc razemmmmm

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

hej Asiekja tu jestem przed op wiec za wiele Ci nie pomoge ale dziewczynki napisza na pewno jak seans co teraz graja?

pozdrowionka dla was

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

[QUOTE=anika75;35115758]

Wiem, wiem, to takie chwilowe jakieś schizowanie

O, Kasik, super, że wypytałaś, bo chciałam pytać o to samo.
A mnie interesuje jeszcze, czy na stół powiozą mnie w mojej piżamce, czy dadzą coś swojego? I jeśli tak, to kiedy mnie w moją piżamkę ubiorą? Gdy będę jeszcze spała?

Ejj Ty czytasz w moich myslach czy ja w Twoich???? anik jak pecherz okiii??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:09   #15632
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Tylko to jakby na własne żądanie ta narkoza. Ale kto nie ryzykuje, ten cycków nie ma. Były tu dwie dziewczyny, które miały operację w sedacji - bezpieczniejsza forma znieczulenia. Ale obie pisały, że ból był okropny.
Operacja powiększania piersi w sedacji??? Kurde, nie mogę sobie tego wyobrazić Tzn. wiem że coś takiego się robi i na czym to polega, ale nie wyobrażam sobie tego w przypadku takiej op. jak powiększanie cycków, ałaaaa

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Sif jak Ty kochana lecisz się cała depilatorem to operacja piersi to dla Ciebie pikuś O narkozie nie rozmyślaj, czasy się zmieniły leki też, zresztą powiedz o wszystkich swoich obawach anestezjologowi na rozmowie przed op. niech Ci wyjaśni każdą wątpliwość.
A mi stuka dziś 2 tyg. wiec powiem Ci że do pracy spokojnie można wrócić po tym czasie, nawet samochodem pojechać Kubek z kawą dasz rade nosić, obiad zjesz bez problemu byleby palet nie kazali Ci rozładowywać
Pracę mam wybitnie wręcz spokojną, w zasadzie tylko siedzę, czytam i piszę Największą moją aktywnością jest właśnie chodzenie do kuchni lub do łazienki Dlatego po pracy potrzebuję dużo ruchu, no a po op. aż 3 miesiące będę musiała z niego zrezygnować
A samochód to chyba dość długo będę się bała prowadzić, nie tylko ze względu na ból mięśni, ale też z obawy że przez ograniczone ruchy spowoduję jakiś wypadek Ale już dość czarnowidztwa, najpierw się wkręcam w narkozę, teraz w jakieś wypadki
A co do bólu, to wiesz, ja ogólnie dość wytrzymała na ból jestem i czasem nawet bywa przyjemny O np. takie robienie tatuażu to fajny ból

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
ale naczynka mam odkąd pamiętam, taka cera i skłonności po mamie, można zamknąć ale one i tak wracają....
Wprawdzie zamknięcie jest trwałe, ale niestety obok powstają nowe Ja co roku muszę zamykać

Milenka zapytałam Cię o Allergany, nie wiem czy widziałaś moje pytanie?

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-07-05 o 21:11
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:19   #15633
Olivkaa200
Zakorzenienie

Aaa dziewczyny jeszcze tydzien chyba oszaleje do tej pory

zaczynam sie bac

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:32   #15634
patrycjaw1989
Raczkowanie

co roku zamykasz? jak można wiedzieć to jakim laserem, (o ile laserem) diodowym czy ipl? na twarzy zamykasz czy na nogach? i jakie masz koszty w jakim mieście bo w warszawie to diodowy masakra....1000 i trzeba powtarzac w seriach bo niewiadomo czy sie zamkną,,,,
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:40   #15635
Sif
Raczkowanie

Cytat:
co roku zamykasz? jak można wiedzieć to jakim laserem, (o ile laserem) diodowym czy ipl? na twarzy zamykasz czy na nogach? i jakie masz koszty w jakim mieście bo w warszawie to diodowy masakra....1000 i trzeba powtarzac w seriach bo niewiadomo czy sie zamkną,,,,
Ja to na nogach zamykam, a na nóżki laser za słaby, tzn. nieskuteczny. Robię skleroterapię i chyba się już od tego uzależniłam W tym roku miałam nie robić, ale wyskoczyło parę żyłek i oczywiście poleciałam i zrobiłam

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

zaczynam sie bac
Ja się denerwuję razem z Tobą
Stary 2012-07-05, 21:41   #15636
patrycjaw1989
Raczkowanie

ooo sorry sif Ty też z Warszawy, może mi polecisz jakiś gabinet, tak w ogole juz dawno miałam zapytać co o tym sądzicie czy byłyby by jakieś przeciwwskazania żeby pozamykać sobie naczynka tydzień lub 2 po operacji...nie zakłuci to w jakiś sposób rekonwalascencji...? pytam bo niestety twarz nie wygląda zbyt ładnie po takim zabiegu a po op. bede miała duuuużo wolnego ok miesiąc i zdąży mi sie wszytsko wygoić na górze i na dole wiem w sumie że takich zabiegów nie powinno się robić o tej porze roku ale ja postanowiłam poświecić w tym roku wakacje na rzecz cycków, nie planuje opalania ani nadmiernych kąpieli słonecznych tylko błogi miesięczny bezczynny odpoczynek w domu
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:58   #15637
gwendolinka
Zadomowienie

Powiem Wam że ten stanik TRI ACTION Triumpha sprawdza się znakomicie... Dziś miałam znów wypadek na rolkach... Rozpędzona za mocno ścięłam zakręt... i się połozyłam jak zwykle przeturlałam...zdarte nadgarstki , łokieć, i tyłek tak ze siedzę na jednym pośladku... Cyckom jak zwykle nic... Jak na nie patrzę to chyba się przestarszyły i zbliżyły do siebie z tego szoku

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:01   #15638
anika75
Zadomowienie

Kasik nooooooo , a tu z jakąś inną muszę leżeć
Pęcherz już oki, dziękuję

Sif, te dziewczyny podobno ze względów zdrowotnych nie mogły mieć ogólnego znieczulenia. Jedna robiła w Czechach, a druga we Wrocławiu.

Oliwka, ja też się boję, ale my blisko siebie, więc może przed godziną zero na wódeczkę wyskoczymy
Ale chyba nie można pić przed operacją

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Powiem Wam że ten stanik TRI ACTION Triumpha sprawdza się znakomicie... Dziś miałam znów wypadek na rolkach... Rozpędzona za mocno ścięłam zakręt... i się połozyłam jak zwykle przeturlałam...zdarte nadgarstki , łokieć, i tyłek tak ze siedzę na jednym pośladku... Cyckom jak zwykle nic... Jak na nie patrzę to chyba się przestarszyły i zbliżyły do siebie z tego szoku
One bidulki niebezpieczeństwo wyczuły to i przytuliły się do siebie ze strachu
Stary 2012-07-05, 22:01   #15639
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Andziku to Grazia miała problem z kontem a nie Gipsy no i horo ostatnio jak do tej pory nic sie nie wyjaśniło
No prosze jaka gapa jestem Pomylilam Dziewczynki, przepraszam obie

Dzis wreszcie zdecydowalam sie na material i wzor kiecki slubnej!Projekt byl zupelnie inny, dojrzewal kilka miesiecy, a dzis wszystko zmienilo sie w jednej chwili. Weszlam do mojej krawcowej akurat w chwili gdy pokazywala innej babeczce polaczenie pieknej koronki z innym materialem jako tlo pod spod. No i wymieklam! Po prostu cudo!!!
Do swojego albumiku wstawilam aktualne foteczki swoich cycuchow - to juz pelne 11 tygodni!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-06 o 17:19
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:04   #15640
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:

zaczynam sie bac
Nie ma bania ! Bo będzie MANTO ode mnie !

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-05, 22:04   #15641
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość

Milenka zapytałam Cię o Allergany, nie wiem czy widziałaś moje pytanie?
Sif przepraszam umknęło mi chyba...
ja mam mieć model allergan 410 natrelle MX 325 anatomiczne
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:07   #15642
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Wrzuciłam fotki jednego bikni DD

pierwsze w życiu
Piekniste! I widze, ze wcale nie jedno!
Jak wszyscy to wszyscy, ja tez jutro wstawie. Dzis juz nie dam rady [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Tak forum bardzo zachęca , jak juz zdecyduje ze jednak sie nie zdecyduje to tylko wejdę na forum i znowu tego chcem i tak sie nie moge zdecydować
To znaczy, ze dojrzewasz... powoooli ale systematycznie

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-05 o 22:12
Stary 2012-07-05, 22:11   #15643
Olivkaa200
Zakorzenienie

Sif ja czekam od konsultacji rok na operacje a marze o niech od 15 roku życia bo wiedziałam ze z moich piersi nic nie bedzie mam nadzieje ze doczekam sie ślicznotek

anika pic nie mozna ja abstynentka juz troche czasu hihi w sobote ide na dyskoteke ostatnia przed operacja no i po dlugo nie pojda i bez alkoholu ciekawe jak to bedzie ale po naszych operacjach na jaka flaszke mozna sie umówic

gwen nie bij to silniejsze odemnie

Dziewczyny mam jeszcze pytanko czy po operacji powiekszyły sie Wam otoczki?

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-05, 22:22   #15644
anika75
Zadomowienie

Cytat:
anika pic nie mozna ja abstynentka juz troche czasu hihi w sobote ide na dyskoteke ostatnia przed operacja no i po dlugo nie pojda i bez alkoholu ciekawe jak to bedzie ale po naszych operacjach na jaka flaszke mozna sie umówic
Ale tak całkowicie nie można? Bo ostatnio coś za bardzo piwo mi smakuje
A po operacjach to koniecznie i cycki pooglądać.
Kurczę, jeszcze nie widziałam na żywo nagich kobiecych cycków, tylko męskie
Stary 2012-07-05, 22:24   #15645
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny mam jeszcze pytanko czy po operacji powiekszyły sie Wam otoczki?
Jeszcze jak?! Zobacz jakie u mnie byly brzydulinskie a jakie sa teraz!

Stary 2012-07-05, 22:35   #15646
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
witaj Aśku
jak ja tu trafiłam w sierpniu zeszłego roku to też ani zdecydowana nie byłam, ani nie wiedziałam nic o cyckach, rozmiarach i lekarzach i mąż był przeciw jak to określał "protezom", posiedziałam, poczytałam i w listopadzie już swoje cycuszki miałam wytęsknione a mąż od pół roku łap od "protez" oderwać nie może, kochany miłośnik natury
z Warszawy mamy tu jeszcze pacjetnki dr Szczyta, Bromy i Kociszewskiej. napewno znajdziesz kogoś dla siebie a jak się opiszesz wymiarowo i fotki wsawisz to pomożemy Ci wstępnie określić wielkość piersi

To szybciutko zdecydowałaś się na te nowe boobsy
Najważniejsze, że jesteś zadowolona i mąż też

Wstawię niedługo fotkę, żebyście mi pomogły w doborze rozmiaru
Dziękuję

kasikkk87 hej Asiekja tu jestem przed op wiec za wiele Ci nie pomoge ale dziewczynki napisza na pewno jak seans co teraz graja?

My byliśmy akurat na Epoce Lodowcowej 4 :P cała sala dzieci i my
Ale pośmieliśmy się, potrzebowaliśmy takiego odmóżdżacza
Może następnym razem coś normalnego obejrzymy.
Jeśli mogę coś polecić, to bardzo podobał mi się film NIETYKALNI, jeżeli któraś jeszcze nie widziała, to polecam bardzo, bardzo, bardzo!

AsieK ja dzisiaj spotkałam się z bliską mi osobą z rodziny, która nie wie o zabiegu, założyłam taką rozpinaną troszkę luźną bluzę jeszcze z jakąś falbanką u góry i nic a nic się nie kapnęła My nosząc pushapy przyzwyczaiłyśmy otoczenie do tego, że mamy więcej w tych cyckach niż naprawdę mamy. Więc nie wszyscy muszą wiedzieć, że jesteśmy po zabiegu, robimy to dla siebie. Dziś masz takich znajomych jutro mogą się zmienić a cycorki zostaną Więc cóż Ci po ich opini?
BalsenoW sumie to masz rację robię to dla siebie, nie dla innych
u mnie to nawet nie będzie `pierwszyzna`bo już jakiś czas temu straciłam mnóstwo znajomych. No ale to nie miejsce i czas na smuty

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Coś mi nie wychodzi jeszcze odpisywanie zgrabnie
ale może się nauczę

sorki, że tak nieskładnie, nieładnie i dziwnie z tym cytowaniami

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!

Edytowane przez AsieK8705
Czas edycji: 2012-07-05 o 22:34
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:50   #15647
Olivkaa200
Zakorzenienie

anika nie wiem czy całkowicie ja wole nic pic zeby potem nie było problemów w razie cos

andzikus byłam a albumie, faktycznie teraz otoczki i reszta ładnie bardzoo wyglądaja ale ja swoje lubie małe otoczki i nie chce wiekszych ciekawe jak u mnie bedzie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-05, 22:52   #15648
MILENKA2012
Raczkowanie

AsieK witaj ja też jeszcze przed ale weszłam pierwszy raz na forum jak już byłam po pierwszej konsultacji i właściwie w 100% zdecydowana że prędzej czy później ale powiększę piersi
no ale jak już tu jesteś to obstawiam że w ciągu roku dołączysz do wyliczanki

Andzikus nie strasz mnie że się otoczki powiększają bo moje są koszmarnie wielkie i miałam nawet myśl aby je zmniejszyć
byłam nawet szybciutko u Ciebie w albumiku aby oblukać Twoje otoczki i widzę tylko że wypiękniałay ale na moje oko raczej nie są większe
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 23:05   #15649
gwendolinka
Zadomowienie

Oczywiście ze otoczki się rozciagaja...
To tak jak byście nadmuchaly balon Muszą sie trochę naciagnać

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-05, 23:14   #15650
madziullasz
Raczkowanie

Witajcie rozmawiałam, dziś z asystentką dr. Krajewskiego, trochę mnie uspokoiła i mam dużą szansę na 300 ml, niestety wszystko jest uwarunkowane moją wklęsłą klatką, genetyki nie przeskoczę. W dniu operacji wszystko wymierzą i policzą, i wtedy ustalimy, który rozmiar mi wsadzą, ale jeśli będę chciała się uprzeć na 300 ml to mi je zrobią.

Wy też musiałyście podpisać oświadczenie, w którym podana jest wielkość, i że to na waszą odpowiedzialność czy coś w tym stylu?
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 23:27   #15651
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiększanie piersi cz.7

[QUOTE=MILENKA2012;3513413 6]AsieK witaj ja też jeszcze przed ale weszłam pierwszy raz na forum jak już byłam po pierwszej konsultacji i właściwie w 100% zdecydowana że prędzej czy później ale powiększę piersi
no ale jak już tu jesteś to obstawiam że w ciągu roku dołączysz do wyliczanki

Witaj!
Mam nadzieję, że masz rację
A masz już wstępny termin?
i u kogo będziesz robiła, jeśli można wiedzieć oczywiście ?? ;>
Buziak

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 00:09   #15652
belseno
Zadomowienie

Cytat:

Pracę mam wybitnie wręcz spokojną, w zasadzie tylko siedzę, czytam i piszę Największą moją aktywnością jest właśnie chodzenie do kuchni lub do łazienki Dlatego po pracy potrzebuję dużo ruchu, no a po op. aż 3 miesiące będę musiała z niego zrezygnować
A samochód to chyba dość długo będę się bała prowadzić, nie tylko ze względu na ból mięśni, ale też z obawy że przez ograniczone ruchy spowoduję jakiś wypadek Ale już dość czarnowidztwa, najpierw się wkręcam w narkozę, teraz w jakieś wypadki
A co do bólu, to wiesz, ja ogólnie dość wytrzymała na ból jestem i czasem nawet bywa przyjemny O np. takie robienie tatuażu to fajny ból
Sif więc nie ma się co stresować może się okazać, że przejdziesz przez to tak jak ja, zamiast bólu będziesz czuła zakwasy

patrycjaw1989 myślę, że możesz coś tam sobie zaplanować bylebyś nie musiała u tej kosmetyczki na brzuchu leżeć Najgorszy jest pierwszy tydzien wiec odpada, drugi się rozkręcasz i pod koniec albo w trzecim tygodni w zależności od samopoczucia i możliwości fizycznych, no bo jednak trzeba się jakoś wspiąć na to łóżko kosmetyczne, położyć i jeszcze potem wstać

gwendolinka jesteś niemożliwa

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-06 o 00:16
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 00:13   #15653
Sif
Raczkowanie

Cytat:
ooo sorry sif Ty też z Warszawy, może mi polecisz jakiś gabinet
Ale jeśli chcesz robić na twarzy, to sklero się nie nadaje, bo to tylko na nóżki jest

Cytat:
Sif ja czekam od konsultacji rok na operacje a marze o niech od 15 roku życia bo wiedziałam ze z moich piersi nic nie bedzie mam nadzieje ze doczekam sie ślicznotek
Oczywiście że się doczekasz
A ja się denerwuję z Tobą, bo to ten sam doktor

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Sif przepraszam umknęło mi chyba...
ja mam mieć model allergan 410 natrelle MX 325 anatomiczne
To tak jak ja , z tym że u mnie będzie prawdopodobnie 370. Doktor powiedział że zawsze zamawia 3 rozmiary i przed włożeniem decyduje, więc u mnie do wyboru będą 325, 370 i 410, ale powiedział że pewnie wybierze 370

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Sif więc nie ma się co stresować może się okazać, że przejdziesz przez to tak jak ja, zamiast bólu będziesz czuła zakwasy
Oby, oby, właśnie na to po cichutku liczę

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-07-06 o 00:15
Stary 2012-07-06, 00:14   #15654
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:

Wiem, wiem, to takie chwilowe jakieś schizowanie

O, Kasik, super, że wypytałaś, bo chciałam pytać o to samo.
A mnie interesuje jeszcze, czy na stół powiozą mnie w mojej piżamce, czy dadzą coś swojego? I jeśli tak, to kiedy mnie w moją piżamkę ubiorą? Gdy będę jeszcze spała?
mi dali koszulkę z kliniki i takie specjalne pończoszki to coś z krążeniem miało chyba związek bo w narkozie jest wolniejsze czy coś takiego....

Cytat:
z tym bólem przy tatuażu trudno się nie zgodzić

Cytat:

zaczynam sie bac
nie bój się Olivko tak długo czekałaś i w końcu chwila upragniona nadejdzie wszystkie tu z Tobą będziemy

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
... Cyckom jak zwykle nic... Jak na nie patrzę to chyba się przestarszyły i zbliżyły do siebie z tego szoku
o i nowa metoda na zbliżenie Panienek do siebie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość

Wy też musiałyście podpisać oświadczenie, w którym podana jest wielkość, i że to na waszą odpowiedzialność czy coś w tym stylu?
ja nie musiałam zaufałam Doktorowi i jak powiedział, że więcej się nie zmieści to nie kombinowałam z obawy że przekombinuję i jak wezmę za duże to ułożą się za blisko siebie i się złączą w jeden cycek
Stary 2012-07-06, 00:36   #15655
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie rozmawiałam, dziś z asystentką dr. Krajewskiego, trochę mnie uspokoiła i mam dużą szansę na 300 ml, niestety wszystko jest uwarunkowane moją wklęsłą klatką, genetyki nie przeskoczę. W dniu operacji wszystko wymierzą i policzą, i wtedy ustalimy, który rozmiar mi wsadzą, ale jeśli będę chciała się uprzeć na 300 ml to mi je zrobią.

madziullasz to nie może być tak, że jak się uprzesz to Ci wsadzą, Ty mówisz czego oczekujesz a lekarz ocenia i uczciwie Ci mówi jakie są możliwości i ew. konsekwencje. Ja chciałam 350 to zaledwie o 25ml wiecej niż mam i lekarz pow. że o tą ilość mogę mieć komplikacje, duży ból, złe gojenie i jeszcze coś tam i że nie będzie ryzykował. A co do podpisu to ja podpisywałam oświadczenie w którym mnie informowano, że poddaje się zabiegowi, na czym polega, co mi wkładają, jakie mogą wystąpić komplikacje itp. itd

Andzikus to kiedy ten ślub? Będziesz miała kiecke z odkrytymi ramionami, trzymającą się tylko na new cycorkach?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-06 o 00:39
Stary 2012-07-06, 00:39   #15656
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
z tym bólem przy tatuażu trudno się nie zgodzić
Widzę że lubimy podobne klimaty - kolczyk w języku, tatuaż

Dziewczyny, naoglądałam się zdjęć Waszych cycków i nawet mimo tego, że mam dużo wątpliwości i boję się op., to jak tak patrzę na Wasze cuda, to utwierdzam się w przekonaniu że bardzo tego chcę
Stary 2012-07-06, 00:44   #15657
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, naoglądałam się zdjęć Waszych cycków i nawet mimo tego, że mam dużo wątpliwości i boję się op., to jak tak patrzę na Wasze cuda, to utwierdzam się w przekonaniu że bardzo tego chcę
Sif mimo tego, że ja nie mogę się jeszcze pochwalić moimi foto- nie wyglądają najlepiej w negliżu to powiem Ci że już z nich robię użytek, dziś poprzymierzałam pierwszy raz takie ciuchy zakładane przez głowę...oj w tych bardziej dopasowanych, rozciągliwych bluzeczkach mam czym oddychać i napatrzeć się na siebie nie mogę kurde po tylu latach nagle taka zupełnie inna laska...fantastyczne uczucie i wreszcie będę mogła się bez skrępowania schylać bez odruchu zasłaniania,żeby ktoś przypadkiem nie zobaczył pushapa i leżących w nim woreczków

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-06 o 00:46
Stary 2012-07-06, 06:50   #15658
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
oj tak, tak
Stary 2012-07-06, 07:56   #15659
anika75
Zadomowienie

Cytat:

Madziula, a jakie masz wymiary? Może jesteś chudzinką ze sporą wyjściówką i te 300 to wcale nie tak mało?

Cytat:
O matulu, jak można lubić ból. Mi mąż często próbuje wytłumaczyć, że jest ból przyjemny i nieprzyjemny. Np. szczypanie się w płatek ucha to jego zdaniem ból przyjemny, a ból głowy to już nieprzyjemny. Ale ja ni w ząb nie mogę tego pojąć, dla mnie ból to ból i kropka
A odnośnie kolczyków, to moja córcia potajemnie sobie w języku zrobiła. SAMA!!! Gdy mąż ten kolczyk zauważył to omal nie zemdlał i kazał jej natychmiast wyjąć. Dziura zarosła, córka wyła parę dni. Ale nie dała za wygraną i następnym razem już zapytała, czy może mieć w pępku. Na to mąż, że jeśli będzie miała na koniec roku średnią 5,0 to ok (III kl gimnazjum). I tak dziobała, że miała 5,1 a stary nie miał już odwrotu i powiózł ją na to przekłuwanie

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-07-06 o 08:00
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 08:18   #15660
ever_92
Zadomowienie

Hejooo

wiecie co, tak na chwilę się włączę.
W sumie ja już zdecydowana na operację, którą mogę zrobić dopiero za rok. Niedługo będę w Polsce to sobie jeszcze porozmawiam z ginekologiem swoim i wezmę namiary na lekarza, który zrobi mi operację. Tylko będę musiała pogodzić się z jednym, dla tej operacji będę musiała rzucić swój ukochany sport do którego po roku przerwy wracam - z karate eh... Ale piękny biust, uważam - ważniejszy
To będzie prezent na 21 urodziny

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości