|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
http://wozki-foteliki.pl/uploady/mura_plecy.jpg
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
![]() Piękne ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Konia, Gosica a wy jakie macie spacerowki?
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo emigra foty specjalnie dla Ciebie , to jest taki wózek
http://www.swiatwozkow.pl/baby-smile...zt-p-5346.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Wtajemniczenie
|
Ja z małą teraz w wózku na spacer w ogóle nie wychodzę, bo mam niewentylowaną gondolę i tam jest taki ukrop i brak powietrza, że szok. ogólnie ona lubi w niej leżeć jeszcze mi nie marudzi, ale cała buda jest tak grubo obita, że tam zero tlenu jest
![]() Oto on: http://pokazywarka.pl/m5ifad-2/
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.tosia.pl/external/xinha/p...dge_probor.jpg tylko,że bordowy ![]() i to się na płasko rozkłada, tam włożę kocyk czy cuś pod ciałko i jest ok ale mam też parasolkę , http://www.tosia.pl/upload/product-683-l-1.jpg niby kupiona dla Niny, ale jak Kaja skończy 6 miesięcy to na zakupy do marketów będzie tym jeździć, a Nina na dostawce, bo inaczej się nie zabierzemy , |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakas ciemna chmura naszla u mnie moze lunie w niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3580 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiem ze brudne dziecko to szczesliwe dziecko, ale jak on mi w sandalach włazi do kałuzy to nie jest to dla mnie zabawne zeby potem czyscic te sandaly, co innego w gumiakach ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3581 |
Zadomowienie
|
dziewczyny podglądam wątek mamus marcowo kwietniowych 2013 i Dragusia88 zafasokowała u nas jej się nie udało niestety ale teraz trzymam mocno kciuki
![]() ![]() a tak ogólnie skwar masakryczny od poniedziąłku zaczynamy remont łazienki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tez niedługo planuję prenieśc małego do spacerówki mamy tako lareta a spacerówka rozkłada sie na płasko całkiem bo w gondoli jak fifi wyprostuje nogi ma 10 cm miejsca wolnego nad główką ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | ||||||
Gang Iren
|
Cytat:
No i super,ze tego urlopu ci sie uzbieralo. Cytat:
http://www.ebay.co.uk/itm/Crocs-Clas...item43b02cf34b ?? Cytat:
![]() Eryk dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie zlosc sie na Julke,ona nie chciala... ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gosia, ja crocsy mam takie, tlyko dorosly rozmiar, sa nie do zdarcia: http://www.ebay.co.uk/itm/Crocs-/140...item20c7afd80b A odnosnie przekrecania z brzucha na plecy to moja Ania tez to robi, nie za czesto ale jej sie zdarza (od prawie miesiaca, ale na poczatku to chyba bylo czysto przypadkowe, duza glowa jej ciazyla jak sie gibala na boki ![]() ![]() ![]() ![]() Wrocilam ze spaceru, cala przemoczona. Pod koniec to juz wolalam zeby na mnie lalo niz sie w kurtce gotowac, bo dosc cieplo nawet. Wszystko mialam mokre, Ania smacznei spala bo mam folie na gondole. Na poprawe humoru kupilam jej rampersy na wakacje, i kocyk-przytulanke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, że Andrea jeszcze miesiąc pojeździ w gondolce, bo spacerówka przyjedzie dopiero w sierpniu.
Andrea spała od 12.00-14.30 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
u nas tez gondola robi sie za mala wiec niedlugo spacerowka bedzie grana
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Zadomowienie
|
Mój synuś tez zajmuje cała gondolke i widac ze czuje sie ograniczony, nie wiem jak wyglada moja spacerówka ,bo wozek kupilismy od znajomych i nawet jeszcze nie skladalismy spacerówki, jezeli bylaby opcja cos jak w lezaczku to na pewno bysmy zamienilismy gondolke na spacerówke, musze TZ dogonic zeby zobaczyl co i jak.
Mateuszek śpi, wiatraczek go chlodzi, a ja mam chwile lenistwa ![]() mam pytanie, czy jedzenie dla maluszka (miesko,warzywa ,owoce ![]()
26.03.2012 Mateuszek ![]() 21.09.2014 Piotruś ![]() Edytowane przez tynka88 Czas edycji: 2012-07-06 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/buty-klapki-crocs-...437549507.html
a u nas tyle kosztują ? dziwne to dziwne |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale moja spacerowka rozklada sie calkiem na plasko i w takiej pozycji go woze. ![]() Co do pracy, z jednej str sie ciesze ze zmienie klimat z domowego dzieciatego na ten dorosly ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Sa fajne małe blenderki. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() Brawa dla Ani ![]()
![]() |
#3590 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam zwykle klapki z ikei, a Adas crocsy. A ja uwielbiam jak gdzies trawe kosza, zawsze ide jak najblizej moge i wacham ![]() Cytat:
No ale tak to u nas jest niestety! Cytat:
![]() Ale lubie swoja kase miec ![]() Nie pierwszy i nie ostatni raz nakrzyczalas, nie martw sie, Julka juz tego nie pamieta! ![]()
![]() |
#3591 |
Wtajemniczenie
|
kurcze a Hania sie jeszcze nie przwraca z brzuszka na plecki ani odwrotnie, probuje ale cos jej nie wyychodzi, ale za to robi cos w rodzaju mostka
![]() ![]() ![]() spi moje dziecko druga drzemke (odpukac - nie poznaje jej dziasiaj, znow ciesze sie macierzynstwem....no ale nie chwale dnia przed zachodem slonca ![]() ![]() Hanki skok to dla mnie najlepsza dieta odchudzajaca, dzis stanelam na wage a tam 56kg, czyli wlasciwie jeszcze 1-2 kg i troche cwiczen na brzuch i bedzie ok, ale narazie o tym nie mysle bo nie mam sily. Hanka w gondoli rzadko kiedy jezdzi - przewaznie zakladam fotelik, jezdzi w gondoli jak jest cieplo, ale jak wieje (a przewaznie tak, to zakladam fotelik bo jest bardziej zabudowany), ale w gondoli ma jeszcze duzo miejsca. Gosiu jestem zadowolona z nowego wozka, to bedzie wozek na wypady do miasta bo dobrze i latwo mi go zapakowac do bagaznika, bo ten nasz duzy jest super, ale ciezki strasznie - wiec on bedzie na wertepy po wsi. a co do kuzynki jeszcze, to tego bardzo nie lubie a mialam wlasnie taka sytuacje niedawno z dawna przyjaciolka, ktora potrafila sie nie odzywac po rok czasu i nieodpisywac na maile po kilka miesiecy, ale sie odezwala wlasnie bo chciala wyjechac za granice, tez mialam wrazenie ze chciala aby jej pomoc, ale ze ja interesownych ludzi nie trawie, wiec jej nie pomoglam, tzn jesli pytala jak to i to tutaj wyglada to mowilam oczywiscie, co potrzebuje itd w takich kwestiach wyjasanialam jej duzo. prace ktos inny jej zalatwil i juz jest w uk, ale nie kontaktowala sie ze mna przez ponad miesiac...czekam tylko na kontakt o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Monia nie martw sie, przyjdzie i u Hani czas na przewracanie sie, kazde dziecko w swoim tempie zdobywa nowe umiejetnosci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3594 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do sandalow i kaluzy to wierze , ze Ci cisnienie skacze ![]() Cytat:
Bo ja mam chyba 80 cm, a Viki ma jakies 63 jak narazie ![]() Co do tych falszywych crocsow jeszcze to Adas mial takie w hiszpanii za 3 euro do latania wlasnei przy basanie itp i byly takie jakies dzwinie wyprofilowane ze on ciagle sie w nich potykal, a przy basenie to nieciekawa sprawa jak sie przewroci. No i kupiilismy prawdziwe crocsy i roznica ogromna! Ja juz teraz nie kombinuje. Tak jak zreszta z innymi butami, kupuje dobre - ecco, zawsze maja jekis przeceny ![]() Jesli ktos nie ma pieniedzy na to , to co innego, ale nie mysle raczej w ten sposob ze szkoda kasy dla dziecka ![]()
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Wiecie jaka ze mnie gapa...
Kupilam jeszcze bedac w ciazy 2 smoczki uspakajacze dla Szymona i nie pamietam czy one byly od 0-3 mcy czy od 0-6 mcy ![]() Ale znalazlam na all takie same jakie mam i pisze ze sa one od 0-3 mcy wiec musze mu chyba kupic nowe ![]() A jakie macie smoczki dla maluszkow? Ja mam z aventu, Szymon ogolnie nie przepada za sztucznym cyckiem (smoczkiem) ale do usniecia mu daje przytrzymam troszke i załapie i potem wypluwa i wybiera kciuk no ale do usniecia cos tam lubi zassac ![]() Co myslicie o tym? http://allegro.pl/mambaby-perfect-na...406974575.html Tylko ze ten jest od 6 mca... Myslalam jeszcze zeby z tt kupic? Macie z tt? Chcialabym taki najb podobny do piersi ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2012-07-06 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki...
Czy tylko mi nie podobają się Crocsy? ![]() Monia wózeczek bardzo fajny ![]() Konia ja uwielbiam nocne burze z piorunami ![]() Ale domofonu w nocy tez bym się wystraszyła.. Ach ta niesforna kupajda..pieluszki się nie pilnowała ![]() Aalegna do mnie tez różni dzwonią z tych ankiet co w szpitalu wypełniałam...ale ja mówiłam tak jak Emigra radzi "Nie dziękuję" i od razu się wyłączam bo inaczej to będzie milion pytań dlaczego nie.. Cytrynka Wiktore zdolniaszek ![]() Karolca fajne fotki...nie będę oryginalna i powiem że zazdroszczę wyjazdu nad morze.... Gosia ale miałyście rano przygody...ale plus taki że Viki ma dzień wolnego ![]() Desia mnie też dziś głowa boli...a boli mnie bardzo rzadko..obstawiam pogodę.. Aguśka super że jeszcze 3 miesiące wolnego masz.. ![]() Ja jutro świadkuję u bliskiej koleżanki na ślubie i niestety Morfik zostanie z moją mamą w domku beze mnie od 14 do 24....kupiłam Bebilon rtf i dziś była próba generalna (2 godzinki mnie nie było, mleczko mu smakowało i teraz smacznie śpi) i chyba da radę beze mnie, tylko że mi chyba cycki eksplodują przez ...wczoraj jak spał wykąpałam się a po chwili koszulka do zmiany bo cała z przodu mokra od mleczka... ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Aguśka ja mam smoczki z lovi i mały je uwielbia....te smoczki MAM sa śliczne...aczkolwiek wczoraj przeczytałam w Mamo to ja nowym że dla zgryzu lepsze są takie smoczki o standardowym kształcie (takie ścięte) bo wymagają od dziecka wysuwania żuchwy, które niemowlęta mają ponoć na początku cofniętą (mój ma)..no i to ćwiczenie żuchwy ma zapobiec tyłozgryzowi czy coś takiego... Ja chyba teraz ten spróbuję http://allegro.pl/nuk-smoczek-2-sili...404566927.html, chyba że MAM ma takie o standardowym kształcie smoczki,,musze poszukać... |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
hej
zjadłam tyle wiśni,że chyba zaraz sok wiśniowy ze mnie poplynie zamiast potu ![]() za butami się rozejrzymy na żywo i coś kupimy ...i tak musimy na duże zakupy jechać przedwakacyjne ![]() tż zabrał młodszą i poszli spać ![]() moja gondola jeszcze starczyłaby na długo, dzieci wyprostowanych nózek raczej nie mają , więc spoko, ale spacerowkę miałabym w wozkarni przykrytą kocem ( tż by mi ją rano zanosił wpiąć) i już bym nie musiała się targać z gondolą ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
ten smoczek co pokazujesz może fajny, ale ja sobie myślę tak,lepiej wiedzieć,że dla zgryzu smoczki są średnie i w miarę szybko oduczać niż kupować takie co nie szkodzą, bo potem można przesuwać ten czas oduczania ( no bo przecież na zeby nie szkodzą ) i tą metodą dziecko kończy 2 lata i z mosiem lata ![]() Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2012-07-06 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja wciąż nie kupiłam leżaczka żadnego bo nie mogę się zdecydować...już byłam przekonana że chcę ten FP do 18 kg ale ten mnie kusi strasznie...myślicie że fajne toto jest?
http://scandinavianbaby.pl/product-p...wy-bezowy.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sa sliczne! A co do doroslych crocsow to ja nie lubie jak ktos wszedziew nich chodzi, jak dla mnie to one sa na wyjazdy wakacyjne, na ogrod itp ![]() No chyba ze dzieciece , to co innego, wiadomo dziecko moze caly dzien biegac ![]() Jolka dawno sie nie odzywala ![]()
![]() |
#3600 | ||
Zakorzenienie
|
Flower może gdzieś będziesz mogła sobie ulżyć i ściągnąć mleko,bo nie będziesz się dobrze bawiła z dwoma bombami tykającymi pod szyją ...ja raz byłam na weselu jak Nina miała 5 miesięcy to chodziłam z tż "na pokój" i ściągałam , tż mi pomagał się rozpiąć ( kiecka ) i zapiąć ( kiecka ...tak dodaję dla Tych z włochatymi myślami
![]() Ja burzę lubię jak jestem w domu, ale jak sobie tak leżę to potem mi się żal robi tych , co gdzieś w jakiś domkach lichych mieszkają i się boją itd. Co do urody butów to sobie czasem kupuje piękne kowadełka dla stópek, Ninie też bym mogła lajsnąć jakieś sandacze z kwiateczkami itd. ale ona jest taki dzikusek mały , biegający , skaczący , więc kupuję Jej sportowe i wygodne, a siłą rzeczy czasem mniej urodziwe .....ale prawda jest ,że te crocsy to takie nadmuchane wydanie "plastików " Pamietacie te buciki? ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
ale jak masz chęc to kup, potem nam opowiesz czy fajny, bo tak z obrazka to cięzko wysnuć ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.