![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień - Mango, Zara do pracy & casual
niestetty nie nie widzę
![]()
![]() |
#332 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Przejrzałam jeszcze raz wszystkie Twoje wątki i najbardziej by mi zależało na kurteczce Tatuum i bokserce z flamingiem. Chętnie bym też przygarnęła DKNY, ale to już byś sobie musiała coś dobrać na pewno. Ja się zbiorę z tą dokładką, tylko mam dużo rzeczy do sfotografowania i wyprasowania i jakoś czasu nie starcza mi na to ostatnio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
mam ochotę na te butki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() 6. Kultowe koturny United Nude, kolor salmon (zmyłka, bo faktycznie są koralowo-różowe, a nie łososiowe), rozmiar 38, założone 2 razy, więc stan perfect. Z oryginalnym pudełkiem, nieużywanymi sygnowanymi logo workami przeciwkurzowymi. Kosztowały 60 funtów i w zamian szukam czegoś o porównywalnej wartości. Lub 2. Turkusowe koturny New Look, koturny korkowe, buty lakierowane, stan idealny, rozmiar typowe 38 Pamiętam,że podobała Ci sie kopertówka Mojito, wiec może wpadnie Ci w oko coś jeszcze, bo sporo dołożyłam od tamtego czasu do obu wątków. Pozdrawiam P.S. bardziej mi zależy na tych turkusowych Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-06 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
BAN stały
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie w obu wątkach w zamian za Balsam Balea nabłyszczający o tropikalnym zapachu, otwarty przedwczoraj, użyty raz - dubluje mi nabłyszczający efekt Korres miodowego, a tamten słodki zapach bardziej mi odpowiada 6. Kultowe koturny United Nude, kolor salmon (zmyłka, bo faktycznie są koralowo-różowe, a nie łososiowe), rozmiar 38, założone 2 razy, więc stan perfect. Z oryginalnym pudełkiem, nieużywanymi sygnowanymi logo workami przeciwkurzowymi. Kosztowały 60 funtów i w zamian szukam czegoś o porównywalnej wartości. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
kurteczkę jeśli dołożyłabyś jakiś lakier (mleczny, pastelowy, dobrze kryjący co przy dziecku wytrzyma
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- ależ piękne rude dołożyłaś, kocham ten kolor- szkoda że nie mój rozmiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1341561526
cos u mnie? ewentualnie co bys za nie chciala to poszukam poza watkiem ![]()
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
W takim razie mogę się wymienić.
Poprosiłabym jedynie o dł. wkładki tak dla pewności oraz o wysokość koturny i platformy, bo trzeba przyznać,że buciki strasznie mi się podobają,ale zastanawiam się czy dam radę w nich chodzić. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
domyślam się to 39 rozmiar, ale śliczny kolorek..co do lakieru to byleby nie był różowy...ten z sephory po prawej z brzegu ma ładny kolor, widzę że go trochę używałaś, zadowolona? jak ten z bell jest w tej tonacji to fajnie..kiko ma śmieszny kolor..pomarańczowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wezmę pod uwagę, że ma być raczej mleczny niż różowy i poszukam pod tym kątem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
jestem bardzo łasa na lakiery bo wciąż poszukuje ideału...zarówno kolorystycznego jak i pod technicznymi względami...najbardziej bym chciała pastelowy/mleczny w tonacji brzoskwini...miałam kilka i żaden mi nie pasował...
![]() jesteś zadowolona z tego z sephory jasnego? a kiko dobre jest? trwałe/dobrze się rozprowadza? w ogóle nie znam firm które masz w wątku. zoya czytałam twoją wypowiedź na kwc- że końcówki szybko się zcierają- dla mnie to mega minus z kolei trosani wypowiadałaś się o metalicznych pozytywnie, a z pasteli miałaś dać opinie kiedy indziej, wnioskuje że nie pochlebną? (bo kolor miętowy wydaje się super) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1341563249 - to bym jeszcze chciała ![]() idziemy na pw czy czekamy na dalszą twoją dokładkę?? ps.pracujesz w reklamie? czyś poetką po godzinach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To bardzo miłe, co piszesz ![]() ![]() Zoya - faktycznie końcówki się ścierają przy stosowaniu solo. Ale kolory są przecudne. A teraz się zaopatrzyłam w zestaw Orly gdzie jest lakier nawierzchniowy i trzyma każdy lakier jak beton ![]() Trosani - metaliczne mi się wszystkie sprawdziły, a o pastelach nie dałam opinii w końcu, bo są po prostu bardzo różne. Błękit np mnie rozczarował, bo się maział na paznokciach, ale różyk był świetny. Mięty chyba nie testowałam, fioletu i żółtego też nie. Kiko - ma bardzo dobre opinie. U mnie się sprawdził co do jakości i trwałości, bardzo ładnie kryje, ale mam z nim taki problem, że jak widzę ich lakiery poustawiane obok siebie, to chcę wszystkie, tak do mnie ta ich tęcza woła, bo barwy mają bardzo nasycone. A jak wracam do domu to jak patrzę solo na lakier to nie wiem do czego go nosić - i tak mam z tą dyńką Kikową, ja mam letnio-zimową urodę i nie noszę ciepłych kolorów, nie mam z czym tego lakieru zestawić. Za to na plus na pewno mu piszę to, że wygląda na paznokciu idealnie tak jak w butelce, czego nie można powiedzieć ani o Zoyach, ani o metalikach Trosani. Na Sephorze generalnie dziewczyny psy wieszają, ja nie mam o niej aż tak złego zdania i kupuję ich lakiery, bo mają fajne kolory. Z nudziaka byłam zadowolona, nie ścierał mi się.Ale to jest mała buteleczka, nawet jak Ci ją dam bo będziesz chciała, to i tak musisz coś dobrać. Aha - wbrew pozorom jestem lakierową amatorką, pól roku temu miałam jeden lakier ![]() Dokładkę będę próbowała jak zwykle zrobić w weekend - ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo zostaję sama z czteroletnią córeczką i ona mi daje do wiwatu że hej! Więc nie wiem czy się ogarnę i pewnie może mnie nie być na Wizażu z tego samego powodu. Ale za to w przyszłym tygodniu jedzie na wakacje do moich rodziców, więc początkiem tygodnia na pewno się z dokładką najpóźniej uporam - mi się nie spieszy, więc jeśli i Tobie nie, to możemy czekać. Jak wolisz ![]() Matko, jaka ze mnie gaduła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
BAN stały
|
Cynamonko, z Twojej listy mam poza wątkiem staniczek nowy z metkami Panache Cleo 65C. Dodaję fotki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tak sobie zwiedzam Targowisko, patrzę! A tam to : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1341561526 ![]() ![]() Nooo i przyszłam Cię troszkę " pomęczyć" ![]() Więc pytam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-07-06 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
chętnie zaczekam na dokładkę, nie spieszy mi się, biorąc pod uwagę obecnie panujące warunki atmosferyczne, buciki poleżą w szafie przez najbliższe kilka tygodni , zapewne
![]() odznacz co dla mnie- wymianke uznaje za klepniętą czytając opis koloru mojej torebki czułam że masz artystyczną duszę...mieszanki są najlepsze ![]() ![]() co do lakierów, to odkąd pamiętam miałam tylko 2 kolory- śliwkowy inglota oraz przezroczysty z drobinkami również inglota ...i te xx lat wystarczało, aż trafiłam na wizaż i przepadłam... dodając do tego krakowskie swapy - zmieniłam całkowicie swoją garderobę i styl... na mojego pecha (ogromnego) ślicznie mi w różowym (jestem zimą- ale nie wiem czy w pełni, bo nigdy testów nie robiłam, to raczej intuicyjnie, choć ładnie mi w pomarańczu, a podobno to nie jest kolor dla zimy, stąd wniosek, że też jestem mieszańcem ![]() nie wiem czy pamiętasz, ale mam od Ciebie paletę Lancome w odcieniach rudy/złoto/brąz/beż - to najpiękniejszy zestaw kolorystyczny, jestem zakochana w tej paletce i ciągle wpatruje się w nią i nie mogę uwierzyć, że tak nieładnie mi w tych kolorach na powiece ![]() znajdziesz w swoich zasobach lakier w odcieniach brzoskwinki? i kto tu jest gadułą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
cos za turkusowe koturny?
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1341561526
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
coś za turkusowe koturny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Wtajemniczenie
|
Coś na obu wątkach??
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1337802308 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1341561526 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1341561526 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1341561526
![]() |
#360 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Niestety nie widzę nic dla siebie
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Podoba mi się u Ciebie jak zwykle kilka ciuszków, ale tak jak pisałam buty chciałabym wymienić albo na inne buty, albo na którąś z rzeczy, których mocno szukam - czyli kosmetyki niedostępne w Polsce to najłatwiejszy wabik na mnie, a niestety nie widzę nic takiego u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- nic, bardzo dziękuję ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Nie widzę nic dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Niestety nie wpadło mi w oko nic o porównywanej wartości ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja skończyłam prawo i SGH i mam dość ścisły umysł, ale z drugiej strony bardzo się realizuję w tworzeniu. Nigdy nie rozważałam pójścia do szkoły o takim kierunku (zazdroszczę C!) bo nie miałabym odwagi poddać się ocenie innych, ale lubię szyć dla siebie i córeczki. I takie tam wieczorne dłubanie w kolorach ![]() Pamiętam tę paletę ![]() ![]() ![]() Ja po wizażu odkryłam minerały, co było chyba największą rewolucją w moim podejściu do kosmetyków. Drugą było porzucenie całkowicie wysokopółkowej (mam na myśli Sephore &Co) kolorówki - kiedyś na bezcłówce dostawałam oczopląsu, teraz nie mam co z czasem zrobić, bo wiem, że doskonały tusz mogę mieć za 10zł a nie za 100zł. PS. Zaraz odznaczę buty dla Ciebie jako wymienione. ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
- grubość platformy 1m - całkowita długość wkładki do czubeczka podeszwy to 24.8cm, ale rozsądnie ujmując stopa powinna mieć długość maksymalnie 24.5cm - całkowita wysokość koturn to 11.5cm ![]() Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-07-08 o 12:31 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.