Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-08, 19:44   #3541
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Obecnie mam 21 dc. Plamienia miałam najpierw w tamtą niedziele i biorę to za około owulacyjne plamienie. A później plamienia miałam w 19 i 20 dc.
Wcześniej nigdy nie miałam żadnych plamień dlatego zaczęło mnie to interesować. Ogólnie kiepsko się czuję jakieś przeziębienie mnie łapie odczuwam dole w dole pleców tak jak na okres zazwyczaj. A cykle ogólnie mam różne od 29 do 34 dni. Ostatnio 29. Sama nie wiem co o tym myśleć jutro chce testować chociaż wiem że to pewnie za wcześnie.
ANTERIA, za wcześnie na test. Ja w 25 dc a też jeszcze dziś jednak nie zrobiłam, bo wiem że za wcześnie. Jeżeli tak jak piszesz, planienia miałaś przedwczoraj i wczoraj i jesli to były (czego Ci życzę) plamienia implantacyjne, no to i tak test Ci jeszcze nic nie wykaże, bo ewentualny pęchęrzyk się dopiero zagnieżdża. Poczekaj do weekendu, bo u Ciebie to akurat w przyszłą sobotę niedzielę będzie 27/28 dzień cyklu - akurat na testowanie
Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość

Mokka poczekaj a może będzie jeszcze za wczesnie i Ci test nie wyjdzie no już sama nie wiem zrób jak uważasz ale jak czujesz że się w pracy na niczym nie skupisz to może i lepiej zrobić wcześniej
poczekałam, poczekałam Jak już dziś nie zrobiłam to teraz absolutnie nie będę się śpieszyć
Stary 2012-07-08, 21:32   #3542
Dzastin08
Wtajemniczenie

W tym tygodniu kilka dziewczyn spodziewa się @ więc może jakiś wysyp się w końcu zacznie

Jestem wykończona po tym weekendzie, idę spać zaraz.
Byle do środy i urlop!

Dobranoc

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 23:42   #3543
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Hej dziewczynki troszkie mnie nie bylo ale juz nadrobilam co sie dzieje...jeszcze zaraz zawitam do klubuu mnie narazie spokoj....troche odpoczynku i przyjazd siostry no i zmiany... ide do klubu to wam powiem co i jak
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 07:36   #3544
monini2507
Zakorzenienie

Hej dziewczynki jak minął weekend bo mnie strasznie szybko. Siedzę już sama w domku Tż wyprawiony do pracy.
No i dziś idę na ploty do kolezanki nadrobić zaległośći
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 08:42   #3545
Szejda
Rozeznanie

Cześć dziewczynki!
Wróciłam do Was już po szkoleniu po urodzinach, jestem trochę niewyspana ale dzisiaj chyba nadrobię. SZkolenie było męczące, wiadomo z jakich powodów, trzeba było się integrować Urodzinki, też się udały, mały jest super i nie nie mogłam się na niego napatrzeć. Już tyle potrafi, samo chodzi na nawet biega, nie ma czasu na jedzenie, tyle rzezcy jet dla niego ważnych Rodzice, uczą go jak najwięcej, bo od września idzie do żłobka i chcą, żeby umiał jak najwięcej. Myślałam, że jak wrócę to pojawi się nowa fasolka u a tu nic. Jedyna nadzieja, jeszcze w Isi, oby się udało U mnie narazie cisza zero jakis objawów ale nie licze na zbyt wiele, bo w najważniejsze dni byłam szkoleniu. Od kolejnegi cyklu zaczynam się wspomagać ziołami Sroki, może z nimi się uda Miłego dnia Wam życzę!
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 09:45   #3546
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry
ale mam kaca popiwkowaliśmy wczoraj ze znajomymi i było bardzo wesoło aż się ciesze że wypiłam więcej niż zawsze, bo rzadko tak robie, a tak śmiesznie było
Byliśmy między innymi u koleżanki i kolegi co sobie wpadli
I nosiłam na rękach ich brzdąca 7 mies. a ona cały czas bawiła się moim aniołkiem.. nie wiem czemu ale strasznie ją zainteresował. Miłe to było

Cytat:
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie. Co z plamieniem implantacyjnym? Miała któraś z was? Jak ono wyglądało i kiedy było? Ja już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Ogólnie dziwnie się czuję ostatnio i może sobie wymyślam różne objawy. Aha właśnie i co odczuwałyście przy tym plamieniu? Byłabym wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam
Ja miałam plamienie implantacyjne ale nie wiem w którym dc. To było ok 5 dni przed @ ktory mimo ciąży się pojawił. 2/3 dniowe brązowe plamienie i co najbardziej charakterystyczne nitki krwi.. pierwszy raz takie coś miałam. Tym nitkom trzeba się przyjrzeć
Drugi raz takie coś miałam ostatnio po cytologi i nie wiem czy to od cytologi czy zagnieżdżania bo to było 4 dni po owulacji wiec akurat

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Ja plamień nie miałam.
Cześć w ogóle.
Okresu też nie mam, a już 3 dni po. Kurcze, nawet jeśli zaciążyłam to nie wiem jak?? Tzn ogólnie wiem, ale tak się przejęłam tą swoją prolaktyną, że założyłam, że jak jest taka wysoka to nie zajdę. Nawet nie mam pojęcia kiedy mogłam mieć owulacje. Wiem tylko, że okres w tamtym miesiącu miałam 9 czerwca. Jezu... nie wiem. Bo zaczynam sobie wkręcać.
Ojj Isia liczymy na CIebie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Kochana mam nadzieję,że się udało i że @ nie przyjdzie!!!
Kiedy planujesz testować w razie "W"?

Mokka- i za Ciebie również 3mam kciuki żeby @ nie przylazła...,a później sobota i mój termin @...
Mój za tydzień w poniedziałek

Cytat:
Też trzymam za Ciebie Mokka.
Ja mimo tego co pisałam w klubie, że testować nie będę, to chyba będę. We wtorek. Na razie wiecie tylko Wy i mąż. Bo miałam wykupić te lekarstwo na obniżenie prolaktyny, te co kosztuje 120 zł za 4 tab. Czekałam aż dostanę okres. No i się nie doczekałam. A mąż się dopytywał, kiedy zacznę je brać. Więc mu w sms napisałam, że okresu brak. Potem w domciu była rozmowa, to mówię, że @ miała być wczoraj i nie ma, dziś też nie i jutro też jej nie będzie. Spytał tylko - co sugerujesz? Powiedziałam, że czekam na okres. I że mogę się nie doczekać.
Ogólnie to ciągnie mnie w dole brzucha. Nie boli, zawsze jak miała przyjść @ to miałam takie "mdlące" bóle jak ja to nazywam. A teraz ciągnie. W 1 ciąży z córką byłam 3 razy w szpitalu na podtrzymaniu i też tak bolało. Ehh... Piersi tez bolą, nadal. A najśmieszniejsze jest to, że zamiast się cieszyć, to ja się boję.
Nie moge się doczekać jutra

Mokka oby się udało!!!

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 10:21   #3547
dedra
Zadomowienie

Cześć dziewczęta kochane!
W weekend się nie pojawiałam, więc teraz trochę do nadrobienia mam.

Isia
, jak dobrze, że Ty tego @ jeszcze nie dostałaś. I obyś przez następne 9 miesięcy go nie dostała Trzymam kciuki.

Luna ja też trochę poimprezowałam, ale w sobotę. Byliśmy u sąsiadów na parapetówce. Też nas potem kac męczył, TŻ bardziej niż mnie Ale fajnie było, dużo ludzi. Wróciliśmy dopiero o 1:30 w nocy. Dobrze, że daleko nie mieliśmy, sąsiedzi mieszkają vis a vis nas
Ja mam dziś 20dc. Objawów brak, nie nastawiam się na powodzenie w tym cyklu. A jeśli się uda to będę mile zaskoczona
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:02   #3548
lady_malgo
Rozeznanie

Hej kochane
jestem po męczącym weekendzie. W sobotę cały dzień od 8 do 19 byłam na warsztatach psychologicznych, tak więc cały dzień intensywnie się edukowałam i pracowałam nad sobą. Już o 15 głowa tak mnie rozbolała, że z bólu aż miałam mdłości. Na szczęście kolega odwiózł mnie pod sam dom. Tylko weszłam do domu od razu padłam na łóżko. Obudziłam się o północy i dostałam niestety silnego rozstroju żołądka. No a w niedzielę o 8 pobudka i szykowanie na chrzciny Bałam się, że powtórzy się moja nocna rozrywka, ale wszystko przebiegało zgodnie z planem. Na 11 mieliśmy zdj u fotografa, a o 12;30 już chrzest. Pierwszy raz przewijałam takiego malucha i go kąpałam! Siedzieliśmy w gościach cały dzień, a czas mi tak szybko zleciał. Mogłabym tak nosić i przytulać tego brzdąca przez cały czas Pokaże go wam w klubiku. I pochwalę się fryzurką jaką zrobiłam mojej Sis na wesele. Wstawiła na fejsie to zdj z załącznikiem do mnie... już po 2 godzinach posypały mi się oferty na wykonanie fryzurek wieczorowych
Isia- trzymam za Ciebie kciukasy!!! Mokka za Ciebie również. Już czas najwyższy zapoczątkować nową erę zafasolkowanych

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:14   #3549
IsiaG
Zadomowienie

Hej Laski.
Dobrze trzymałyście kciuki.
Zrobiłam dziś rano test, żeby wiedzieć w końcu na czym stoję. 2 kreski jak ta lala. I nie wiem czemu mężulek ma ciągle głupawy uśmiech na buzi.
Musze lecieć do sklepu po włoszczyznę. Wrócę to resztę powiem.

Ach - @ nadal brak

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:22   #3550
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Hej Laski.
Zrobiłam dziś rano test, żeby wiedzieć w końcu na czym stoję. 2 kreski jak ta lala. I nie wiem czemu mężulek ma ciągle głupawy uśmiech na buzi.

Ach - @ nadal brak
Gratulacje, bardzo się cieszę, że się udało Nareszcie coś się u nas ruszyło może po Tobie posypią się kolejne fasolki
Stary 2012-07-09, 11:32   #3551
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Hej Laski.

Ach - @ nadal brak
super!
W końcu fasola, mam nadzieję, że to początek nowej serii u nas
Stary 2012-07-09, 11:43   #3552
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Hej Laski.

Ach - @ nadal brak
Isia ale super!!! Cieszę się tak jakbym sama te dwie krechy zobaczyła u siebie! Rewelacja. Może w końcu ruszy u innych dzięki Tobie! Gratulacje!!!!
Stary 2012-07-09, 12:17   #3553
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Laski.

Ach - @ nadal brak
Isia... no gratulacje Ale super, że się udało
Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
super!
W końcu fasola, mam nadzieję, że to początek nowej serii u nas
Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Isia ale super!!! Cieszę się tak jakbym sama te dwie krechy zobaczyła u siebie! Rewelacja. Może w końcu ruszy u innych dzięki Tobie! Gratulacje!!!!
no ja też mam taka nadzieję, że Isia rozpoczęła lipcowy wysyp fasolek W końcu to taka pora fasolkowa

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Isia, a czy Ty miałas jakies objawy ciążowe? Poza brakiem @, naturalnie
Stary 2012-07-09, 12:20   #3554
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Isia gratuluje!!! A który dzień cyklu masz?

A ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Za wcześnie i nic tam nie widać
Sama nie wiem czyje się nie najlepiej, dzisiaj doszło mi takie dziwne pieczenie w dole brzucha. Ogólnie z żołądkiem mam problemy ostatnio i jak nie biegunka to na odwrót Chciałabym już wiedzieć. Martwi mnie to wszystko. Chyba się już nakręcam niepotrzebnie. Niby nie planowaliśmy dziecka ale chcemy je mieć... Tak z rożnych dziwnych objawów to jeszcze od kilku dni zgaga chociaż nie miałam jej już od dłuższego czasu i wolałabym aby to był objaw ciąży bo jak nie to znaczy że choroba mi wraca I ta pogoda mnie dobija wczoraj chodziłam jak żywy trup wykończona dzisiaj brak słońca za to duchota masakryczna. Wesprzyjcie mnie dziewczyny bo już sama nie wiem co mam o tym myśleć.
Stary 2012-07-09, 12:24   #3555
IsiaG
Zadomowienie

To nawet nie cień cienia, tylko wypasione krechy.

Wróciłam. Dzięki za gratulacje, oby były następne, bo głupio mi będzie tak samej. Po 15 latach znowu w ciąży. Szok!!! A marzyła mi się ciąża latem, taka wysoka ciąża. A tu nic z tego, los sam decyduje. Córka urodziła się w marcu i ta fasolka też w marcu. Idę dziś do pracy na noc. Jeszcze trochę i pójdę na L4. Najpierw i tak gin. Lecę robić obiadek - dziś botwina i makaron z pieczarkami w śmietanie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie988.jpg (105,5 KB, 53 załadowań)

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-07-09, 12:28   #3556
Szejda
Rozeznanie

Cytat:

Wróciłam. Dzięki za gratulacje, oby były następne, bo głupio mi będzie tak samej. Po 15 latach znowu w ciąży. Szok!!! A marzyła mi się ciąża latem, taka wysoka ciąża. A tu nic z tego, los sam decyduje. Córka urodziła się w marcu i ta fasolka też w marcu. Idę dziś do pracy na noc. Jeszcze trochę i pójdę na L4. Najpierw i tak gin. Lecę robić obiadek - dziś botwina i makaron z pieczarkami w śmietanie.
No jak nic DWIE KRECHYY! Super, cieszę się bardzo, teraz prześlij fluidy do nas, żeby nam się udało
Stary 2012-07-09, 12:38   #3557
IsiaG
Zadomowienie

Ponieważ mam 27 dniowy cykl, to @ miała przyjść w piatek. Dziś mija miesiąc od mojej ostatniej. Czyli 30 dzień cyklu.
Objawy - prawie nic, poza tym, że troche brzuch pobolewa ale inaczej niż na @. Ja odczuwam to jako ciągnięcie w dół. Poza tym piersi - masakra. Na rowerach jeździliśmy w niedzielę, to na wybojach musiałam je sobie trzymać, bo bolało bardzo. Poza tym nic. Ani bardziej śpiąca, nie wiem jak z tem. bo sobie nie mierzyłam.

Mokka - czekamy teraz na Ciebie, a potem Dzastin i Luna.:magia :

Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-07-09, 12:43   #3558
dedra
Zadomowienie

Oj chyba wcale nie fajnie w upały z brzuchem latać, także ciesz się, że wiosną urodzisz 15 lat spora różnica. Ciekawe co córcia na to
Ja mam do @ jeszcze 7 dni.
Stary 2012-07-09, 12:44   #3559
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Luna ja też trochę poimprezowałam, ale w sobotę. Byliśmy u sąsiadów na parapetówce. Też nas potem kac męczył, TŻ bardziej niż mnie Ale fajnie było, dużo ludzi. Wróciliśmy dopiero o 1:30 w nocy. Dobrze, że daleko nie mieliśmy, sąsiedzi mieszkają vis a vis nas
Ja mam dziś 20dc. Objawów brak, nie nastawiam się na powodzenie w tym cyklu. A jeśli się uda to będę mile zaskoczona
Fajnie że macie dobry kontakt z sąsiadami, szczególnie jeśli chodzi o imprezki

Cytat:
Hej Laski.

Ach - @ nadal brak
Tak spokojnie to napisałaś że 10 razy czytałam czy wyszły 2 krechy czy CI się śniło. Kochana GRATULACJE : jupi:
ale się ciesze, należało Ci się

Cytat:

To dlatego że przez prolaktyne odpuściłaś i myślałaś że nic z tego
Teraz jak najszybciej uciekaj na L4
Mi się marzyła ciąża że połówka latem i taką miałam.. ale co z tego.. teraz mi się marzy w każdym miesiącu
Tylko nie chciałabym rodzić w lecie tak szczerze... taki gorąc i wogole a tu siedz z dzieckiem w domu, albo wyjdz z nadwagą w szortach
tak od marca czy kwietnia akurat na lato większosc kg zejdzie

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-09, 12:55   #3560
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Fajnie że macie dobry kontakt z sąsiadami, szczególnie jeśli chodzi o imprezki
Właściwie od niedawna dopiero. Sąsiedzi u których byliśmy mieszkają najkrócej. My 5 lat, a kolejni z piętra już 10 lat. Dopiero jak wprowadzili się najmłodsi stażem to się rozkręciła atmosfera. Tak to nawet specjalnie kontaktu nie było. Tylko dzień dobry i tyle. Ale fajne to nasze piętro, bo cały blok to sami emeryci a u nas się tak trafiło, ze sami młodzi. I tylko my bezdzietni Ci u których byliśmy mają 5 miesięczną córcię, a drudzy 7 letniego syna.
Stary 2012-07-09, 13:12   #3561
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Ponieważ mam 27 dniowy cykl, to @ miała przyjść w piatek. Dziś mija miesiąc od mojej ostatniej. Czyli 30 dzień cyklu.
Objawy - prawie nic, poza tym, że troche brzuch pobolewa ale inaczej niż na @. Ja odczuwam to jako ciągnięcie w dół. Poza tym piersi - masakra. Na rowerach jeździliśmy w niedzielę, to na wybojach musiałam je sobie trzymać, bo bolało bardzo. Poza tym nic. Ani bardziej śpiąca, nie wiem jak z tem. bo sobie nie mierzyłam.

Mokka - czekamy teraz na Ciebie, a potem Dzastin i Luna.:magia :
Isia a tak oficjalnie to który to był cykl starań?
Dzięki za fluidy, od ciężarnej napewno zdziałają cuda

Cytat:
Właściwie od niedawna dopiero. Sąsiedzi u których byliśmy mieszkają najkrócej. My 5 lat, a kolejni z piętra już 10 lat. Dopiero jak wprowadzili się najmłodsi stażem to się rozkręciła atmosfera. Tak to nawet specjalnie kontaktu nie było. Tylko dzień dobry i tyle. Ale fajne to nasze piętro, bo cały blok to sami emeryci a u nas się tak trafiło, ze sami młodzi. I tylko my bezdzietni Ci u których byliśmy mają 5 miesięczną córcię, a drudzy 7 letniego syna.
My sie własnie wprowadzamy do samych emerytów
Ciężko znaleść własnie takich fajnych sąsiadów.. a wiadomo że młodszym jest dużo lepiej się dogadać czy nawet zintegrować Poźniej z dzieciaczkami itd bedziecie sobie mogli pomagać. Naprawde fajnie

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-09, 13:14   #3562
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Isia a tak oficjalnie to który to był cykl starań?
Dzięki za fluidy, od ciężarnej napewno zdziałają cuda

My sie własnie wprowadzamy do samych emerytów
Ciężko znaleść własnie takich fajnych sąsiadów.. a wiadomo że młodszym jest dużo lepiej się dogadać czy nawet zintegrować Poźniej z dzieciaczkami itd bedziecie sobie mogli pomagać. Naprawde fajnie
No właśnie Isia ,który to był cs?

Luna, póki co czaję się, żeby mi koty doglądali jak wyjedziemy w sierpniu
Stary 2012-07-09, 13:17   #3563
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Ej dziewczyny żadna mnie nie wesprze?? Zgaga mnie wykończy chyba...
Stary 2012-07-09, 13:24   #3564
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Który masz dzień cyklu i jak długie u Ciebie one są?
Stary 2012-07-09, 13:30   #3565
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Który masz dzień cyklu i jak długie u Ciebie one są?

Dzisiaj 21 a są rożne ok 29 do 34.
Stary 2012-07-09, 13:34   #3566
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Ja chyba za bardzo Ci nie pomogę. No musisz się uzbroić w cierpliwość. A jak cykle masz nieregularne to tym bardziej. Nie rób testu jeszcze bo za wcześnie. Zgagi ja nigdy nie miałam... Ale i w ciąży nie byłam.
Stary 2012-07-09, 13:46   #3567
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
ANTERIA ja już Ci radziłam a Ty i tak mnie nie posłuchałaś i zrobiłaś test Jeśli nawet by liczyć że ten Twój cykl będzie 29 dniowy, to wychodzi na to że owu była około 14/15 dc, czyli ledwie tydzień mija. Żaden test Ci jeszcze nic nie wykaże... Sądzę, że nawet beta by jeszcze nie wykazała Tak więc nie pozostaje Ci nic innego jak uzbroić się w cierpliwość
Stary 2012-07-09, 13:49   #3568
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Laski.

Ach - @ nadal brak
Ho Ho nie było mnie kilka godzin i takie wspaniałe wiadomości super bardzo się ciesze no w końcu jakaś fasola nam się pojawiła bo marniutko było tu ostatnio a teraz reszta dziewczyn do dzieła trzymam kciuki za te oczekujące w najbliższych dniach na II

Cytat:
Isia gratuluje!!! A który dzień cyklu masz?

A ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Za wcześnie i nic tam nie widać
Sama nie wiem czyje się nie najlepiej, dzisiaj doszło mi takie dziwne pieczenie w dole brzucha. Ogólnie z żołądkiem mam problemy ostatnio i jak nie biegunka to na odwrót Chciałabym już wiedzieć. Martwi mnie to wszystko. Chyba się już nakręcam niepotrzebnie. Niby nie planowaliśmy dziecka ale chcemy je mieć... Tak z rożnych dziwnych objawów to jeszcze od kilku dni zgaga chociaż nie miałam jej już od dłuższego czasu i wolałabym aby to był objaw ciąży bo jak nie to znaczy że choroba mi wraca I ta pogoda mnie dobija wczoraj chodziłam jak żywy trup wykończona dzisiaj brak słońca za to duchota masakryczna. Wesprzyjcie mnie dziewczyny bo już sama nie wiem co mam o tym myśleć.
Kochana może za wcześnie zrobiłas test i tyle. Wiem ze chciałoby się wiedzieć już teraz ale tak dobrze to nie ma. Poczekaj do planowanego dnia wystąpienia @ i wtedy dopiero testuj a my będziemy mocno trzymac kciuki tu za Ciebie
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 13:53   #3569
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Ho Ho nie było mnie kilka godzin i takie wspaniałe wiadomości super bardzo się ciesze no w końcu jakaś fasola nam się pojawiła bo marniutko było tu ostatnio a teraz reszta dziewczyn do dzieła trzymam kciuki za te oczekujące w najbliższych dniach na II

Kochana może za wcześnie zrobiłas test i tyle. Wiem ze chciałoby się wiedzieć już teraz ale tak dobrze to nie ma. Poczekaj do planowanego dnia wystąpienia @ i wtedy dopiero testuj a my będziemy mocno trzymac kciuki tu za Ciebie

Dzięki. Takich słów mi trzeba było. Wiem że jestem tu nowa w sumie chociaż bywałam tu wcześniej i zawsze was podczytuje i cieszę się z za fasolkowanych. Każda z nas pewnie przeżywa podobne dylematy i każda chciała by już teraz wiedzieć i być w tej ciąży. I na pewno wiele z was nie ma cierpliwości i robi testy szybciej. Wiem że trzeba poczekać ale ju sama nie wiem ciężko mi tak. A nie bardzo mam z kim o tym pomówić...
Stary 2012-07-09, 14:15   #3570
Luna0
Zakorzenienie

Od tego jesteśmy żeby rozmawiać i radzić, tylko nie zawsze ta rada jest.. albo jest tak oklepana że nie ma sensu jej pisać

Dziewczyny znowu zauwazyłam żyły.. puchną mi od paru dni nogi i teraz jak bylam pod prysznicem to przy zgieciu tak mnie zabolała żyła jak wtedy w ciąży.. Teraz mam dylemat bo moze to znow objaw ciąży (tylko wtedy powinnam coś brac zeby sie nie skonczylo jak wtedy) albo poprostu te zatory wracają bo przestałam pić wino.. Nie wiem ale ide sie napić
Chyba jestem jedynym przypadkiem w którym się okazało że lepiej bylo pić w ciąży niż nie pić bo wino działa na tej zasadzie co ten lek.. a alkohol na poczatku nie szkodzi za to w moim przypadku moze pomoc :0 Oczywiscie tylko winko

Aniołek 25.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości