|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
![]() Pani Twój opis normalnie strzal w 10 ![]() Persephone ![]() Prince mnie pachwiny nie bolały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35196916] Byliśmy dzisiaj z TŻ na pobraniu krwi do kariotypu, spoko było, jak zwykle kobieta nie umiała u mnie znaleźć żyły i aż mnie musiała uderzyć w rękę ![]() PERSE! a kiedy wyniki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale spojrzenie ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35196916] Byliśmy dzisiaj z TŻ na pobraniu krwi do kariotypu, spoko było, jak zwykle kobieta nie umiała u mnie znaleźć żyły i aż mnie musiała uderzyć w rękę ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35197425] Za miesiąc - 6 tygodni.[/QUOTE] - będą dobre !
![]() |
#1025 |
Zadomowienie
|
Trzymam mocne kciuki za wyniki Perse
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
natalia weź, się nie przejmuj tą "miłą panią" ![]() Są ludzie serdeczni ale są i tacy którym matki z dziećmi przeszkadzają. ![]() Vaniliowa śliczny blondasek z Krystianka ![]() ![]() pani ale mnie skusiłaś zdjęciem krewetek ![]() Alfa uparty Wiktor ![]() zmęczona jestem, byliśmy po płytki, za drzwiami się rozglądałam, ma ktoś z firmy Porta Drzwi? Pewnie je zamówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Rozeznanie
|
6 i 4. Starszy syn, mlodsza madrala
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35196916]Ando, jak ja Cię rozumiem... Nigdy nie zapomnę ani jednego dnia tego koszmaru, od 03.04 do.. właściwie to do dziś, bo choć udaje mi się na co dzień z tym żyć, to to życie jest puste, bezsensowne. Właściwie gdyby nie TŻ, rodzice i siostra, byłoby zupełnie bezcelowe. Ty masz jeszcze dzieci, pewnie i one podtrzymują Cię na duchu. [/QUOTE] No prawdą jest ze mnie dzieci mocno wybijaja z zaloby - w sensie nie mam czasu siedziec i sie uzalac nad soba i cala sytuacja... ale ta pustka i tak pozostaje... ciagle mam wrazenie ze ktos powie ze to nie dzieje sie na prawde. Wogule ostatni tydzien trwa chyba juz pol roku... taka mam pustke w glowie teraz ze nawet nie wiem co pisac... I wciaz to uczucie ze nie mozna sie cieszyc albo zrobvic sobie jakiejs przyjemnosci bo to jakos tak nie na miejscu (a po tej ciazy na lezacoto fryzjer, kosmetyczka, ciuchy sa w zasadzie niezbędne..) Hm, moj niewierzący tz powiedzial przed chwila rzecz ktora mnie rozlozyla - ze wg wiary kazdy byt zostal juz zaplanowany u Góry - od poczatku do konca - zostalo dane zycie okreslonej dlugosci, i konkretne zadanie w tym zyciu. I ze w skali wiecznosci nie ma wiekszej roznicy miedzy tygodniem a 80 latami zycia.... To nas boli ta strata, ale Mala osiagnela pełnię. I na pewno nie chce zebym siedziala i plakala, ale żebym żyła dalej. Jeśli niebo istnieje to jest szansa ze sie kiedyś spotkamy... ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- caly czas mam w podpisie suwaczka z tej ciazy... nie wiem jak to usunac... ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() uwielbiam projektować i urządzać mieszkania. Szkoda tylko ze wiecznie kasy brak... Ale jestem projektantem wnętrz wiec jak co służę radą. Porta z tego co wiem to dobra firma. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Wtajemniczenie
|
jaki uroczy
![]() widac,ze lobuziak maly ![]() Natalia nie przejmuj sie durna baba....brak slow na takich ludzi.... Zeberko widze,ze juz goscie schodza sie w odwiedziny co chwile ![]() Mam nadzieje,ze rana szybko sie bedzie juz teraz goila ![]() Ando ![]() Alfa jak tam sytuacja?? Prince cos sie zanosi na porod??
#1030 |
Zakorzenienie
|
niewiem. Zawsze przez nocy wszytsko mija, i w dzien zacYna sie od poczatku
![]() ide na 10 do gina. 3majcie kciuki by mnie w tym tyg juz wzial do szpitala!!!!!! bo juz mam takie bole ze spac niemoge, tzn biodra to mi masakrycznie rozrywa..... skurcze mnie łapią w udach itp masakra jednym slowem. juz sie wyszykowałam i bed emusoala isc szybciej bo niejestem zarejestrowana no ale mam kontrolną po szpitalu wiec ginek mnie bezproblemu przyjmie ale kolejke msuze zajac ![]() ciekawe ile waze ![]()
#1031 |
Konto usunięte
|
Cały chleb mi spleśniał... Wczoraj kupiony.. Musiałam sobie iść rano po bułkę :/
Ja uwielbiam ciepło i słoneczko, ale mam już totalnie dość tej pogody. Jestem zmęczona nią, codziennie zasypiam koło 21. Jestem taka zamulona, że szok :/ Poranek to jedyny czas, kiedy mogę coś zrobić, jak jest w miarę chłodno, bo później to padaka. Poza tym mam wciąż opuchnięte biodro (tzn. coś tam wyczuwam jak dotykam, jakiś guzek czy coś), rękę, ręka wciąż mnie boli i nie umiem jej podnieść, rana ciągle jest, choć już totalnie sucha, no i każdy siniak to też taki guzek jakby... Mam już dość, chyba przez rok nie wsiądę na rower :/ Załatwiłam się totalnie. No, to sobie ponarzekałam z rana. Ponoć to zdrowe, uwolnić złe emocje, słyszałam w radio, że warto tak sobie przez 10 min. dziennie ponarzekać i potem iść dalej. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() u mnie już chłodniej więc jest czym oddychać ![]() Cytat:
Moze małe streszczenie co robiłaś i co zwiedzałaś albo jakieś zdjątko malutkie z wojaży ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1033 | |
Wtajemniczenie
|
dobrze wiedzieć
![]() Cytat:
![]() Ogarniam siebie, dom i znów wyjazd w poszukiwaniu drzwi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Jak narazie jest czym oddychać, więc piję kawkę i wizażuję. Później chyba basen u teściów
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35202769] No, to sobie ponarzekałam z rana. Ponoć to zdrowe, uwolnić złe emocje, słyszałam w radio, że warto tak sobie przez 10 min. dziennie ponarzekać i potem iść dalej.[/QUOTE] Bardzo dobrze Perse, gdzie Ci się będzie tak dobrze narzekało, jak u nas na wątku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do projektowania to też miałam iść w tym kierunku (firma rodzinna, więc wypadałoby...), ale jakoś mi się odwidziało i jedynie kursy na grafikę porobiłam. Jak widzę jak się z ludźmi trzeba namęczyć to szok ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
kreatywnie ![]() i jak?! gdzie dokładnie byliście?! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35202769] No, to sobie ponarzekałam z rana. Ponoć to zdrowe, uwolnić złe emocje, słyszałam w radio, że warto tak sobie przez 10 min. dziennie ponarzekać i potem iść dalej.[/QUOTE] hehe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | ||
Zakorzenienie
|
HEJ! jak to miło z wami zjeśc sniadanko!
Ja własnie po pierwszej nocy na nowym mieszkaniu- spałam dośc czujnie, wiec nie wiem czy drzemki sobie jeszcze nie walne ![]() Cytat:
![]() Ja pewnie bede jeszcze dopytywac o jakies sczególy choc grusza rbote mamy juz zrobiona! Cytat:
Zaciskam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ando nie wiem co napisać. Przytulam tylko. Ja nie wiem czy potrafiłabym sobie metodami wiary wytłumaczyć taką stratę. Ostatnio rozmawialiśmy z tż i doszliśmy do wniosku, że źle zrobiliśmy chrzcząc Julka. No comment. Alfa ciekawe czy zrobią Ci dzisiaj próbę oxy. Normalnie powinien być dzień przerwy. Tak mi tłumaczył gin. A mi robili też dzień po dniu. podobno organizm nie ma czasu na zregenerowanie się i lepiej odczekać. Masz tam schody? skacz sobie po nich. Nie wiem, zbałamuć tż. Chociaż jak ma się nie rozkręcić to się nie rozkręcić (optymizm ze mnie aż dmucha ostatnio, przepraszam) Prince powodzenia Pani kusisz krewetkami, mam smaka, chociaż jadłam kilka razy i mi nie smakowały. pisałaś że w biedronce można kupić? chyba nie widziałam u nas. No i co jeszcze? Nie pamiętam Komu IceLatte? Ostatnio piję nałogowo. W sumie to tylko tym się żywię. Mam doła. |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() na pierwsze owoce morza zdecydowałam się prawie 20 lat temu ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A kawunię poproszę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czasami to tak wiele.. Ja też sobie żyje i póżniej płacze w ukryciu i znowu żyję i planuje a wieczorem robie drinka i znowu płacze... Wiem, ze to rodzaj żałoby i chyba mi pomaga.. No cóż jedyne czego sie boje to, ze sytuacja sie powtorzy! Będę robic kilka badań teraz a od wrzesnia staramy sie ponownie... Jestem szcześliwa i przerazona jednocześnie. Wiecie jaki stan osiągnęłam? Bycia najszcześliwszą i jednoczesnie najsmutniejszą osobą na świecie... Cięko było ale 13 dni po # braliśmy slu na który czekalismy 1,5 roku. No to teraz ja Wam kochane posmęciłam od rana.. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Wtajemniczenie
|
Maksi mojego taty znajomy ktory sprzedaje drzwi powiedzial ze sa to niezle drzwi odradza kategorycznie Polskone. My napewno bierzemy Porta
![]() Cytat:
Ando przytulam Cie mocno ![]() czy moge sie poradzic Ciebie wlasnie w sprawie drzwi?! do czego kolorystycznie je dobierac czy nie ma reguly?? ostatnio nam sie spodobaly biale, ale okna mamy ciemn0brazowe, podloga w pokojach bedzie debowa ale nie za ciemna, terakota szarobiala... ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Esia jak urzadziliscie sobie przedpokoj? my jak narazie nie mamy pomyslu, oprocz szafy wnekowej w kolorze czarnym...
![]() |
#1041 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1042 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() - syna masz w wieku mojej Amelii, no to masz co robić i w sumie czasu na żale mało ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35202769] No, to sobie ponarzekałam z rana. Ponoć to zdrowe, uwolnić złe emocje, słyszałam w radio, że warto tak sobie przez 10 min. dziennie ponarzekać i potem iść dalej.[/QUOTE] - to ciekawe, szkoda że mój TŻ tego nie słyszał, nie cierpi narzekania i nie cierpi jak ktoś narzeka ![]() Cytat:
O co chodzi Inutilku??? Może możemy Cie pocieszyć??? ![]() Cytat:
![]() O jaaaaaaaa moja Daria marudzi od rana, zwalam to na zęby ale zębów jeszcze nie ma ![]() Ja nie przyzwyczajona jestem, że moja Dareczka taka maruda.... ![]()
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka ![]() Aniołek ![]() Daria ![]() Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-07-10 o 09:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzis poczułam, ze nie jestem jakas nienormalna, że mam prawo być smutną..i cierpiec po stracie... Amilcia wiec i na Ciebie przyszedł czas i Twoje dziecie marudzi..hehe Przejdzie i jeszcze zatęsknisz za tym marudzeniem... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pisz kiedy chcesz!!! tulę! ![]() Cytat:
jakie przystojniak!!! ja w ogóle jeszcze nie jadłam ;P drogie to a jak mi nie zasmakuję to wyrzucę?? Cytat:
U nas znowu w niedzielę była taka burza że poszliśmy spać po 1. Całe niebo było cały czas rozświetlone takie błyskawice były, w domu nie do wytrzymania takie duszno. Spalił siędach stodoły niedaleko bo piorun w nią uderzył, dziś o 4 pobudka bo syrena wyła. Okazało się że niedzielną stodołę nie do końca ugasili i w środku powstał ogień i przeniósł się na sąsiedni budynek gospodarczy i tam zapalił się dach;/ jadę na zakupy bo już babcia goni mnie! ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
INUTIL - co się dzieje?
![]() KOCUREK! - ![]() AMILCIA!- moze żeby a moze dareczka stwierdziła a pomarudze sobie z rana to mi sie lepiej zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Zalecenie na dzis gimnastyka. "moze skurcze sie same zaczna" szyjka od 3dni ledwo na palec.
#1047 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
alez sie meczysz, ja nie wiem czy bym juz nie poprosila o cesarke....
![]() |
#1048 | ||||
Zakorzenienie
|
Aaa, kawa dla wszystkich
![]() Dół bo: 1. nie mogę patrzeć jak Julka ciągle wysypuje, jak się drapie. Nie wiem co mam robić, nikt nie pomoże. Nie wiem co mam mu dawać do jedzenia. Nie mogę patrzeć jak się ciągle drapie. 2. Przy gorączkach które były, nie mogłam nawet Julka w bodziaku położyć, ciągle drapanie, nie mówiąc o samym pampku. Nie mogę przy przebieraniu się z nim powygłupiać, kąpiel trwa dwie minuty... 3. nie wchodzę w swoje ciuchy (zamiast waga w dół to ona w górę - chyba się zepsuła) 4. nici z pracą. nie wiem co robić. Z jednej strony bym chciała - iść do ludzi, wyjść, mieć swoje pieniądze. Z drugiej nie chcę zostawiać Julka. Wiem, że to dylematy większości mam. Cytat:
![]() bo mu nie chodzimy do kościoła. nie potrafię powiedzieć czy wierzę w Boga, nawet jeśli wierzę to raczej nie w takiego 'z kościoła'. Chrzest był raczej po to, żeby nie słuchać gadania. Cytat:
![]() PS. U Julka zębów też ani widu ani słychu. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Super, że wakacje Wam się udały. Mam nadzieję, że odpoczęłaś nie tylko fizycznie ![]() No to kciuki zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() Za dobrze miałaś do tej pory ![]() Cytat:
A tu pisz ile tylko będziesz chciała, pomarudź, możesz się posmucić, wygadać, a my w pełni Cię zrozumiemy ![]() Alfa no to się bierz za ćwiczenia ![]() Kundzia, też mam w korytarzu szafę wnękową taką dużą. Ale my na niej zrobiliśmy lustro Ja dzisiaj jestem wymęczona. Wczoraj rano pojechaliśmy z TŻ po auto, wróciliśmy do domu po 22, tyłek mnie bolał, przejechałam ponad 400km. Ale przy okazji znajomych odwiedziliśmy ![]()
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.