|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Ej, nie denerwujcie Kamci, bo się wkurzy i skasuje bloga
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Bo zablokuje jeszcze możliwość klikania lewym przyciskiem myszki ;<
|
#1563 | |||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
Wiem bo wspominałam o tym w pracy dyplomowej, zdziwiło mnie to wtedy... Mam stamtąd jedną bokserkę bo była tania, poza tym porażka.Cytat:
|
|||
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, a ja na Reserved nie narzekam. Mam stamtąd kilka ciuchów: t-shirty, kurtkę-parkę, jeansy, sukienkę, koszulę, wszystko jest w prawdę w dobrym stanie. Niedawno prałam po raz pierwszy parkę, bałam się że się rozlezie, bo jest z dośc cienkiego materiału, ale o dziwo wygląda jak nowa
![]() Więc na to chyba nie ma reguły. Natomiast z Zary mam dwie pary butów, jedne kupione na wiosnę, inne ze dwa lata temu i też są super Ciuchów żadnych stamtąd nie mam, więc się nie wypowiem. Jakość ubrań HM mnie za to rozpierdziela, dla mnie to straszne szmaty, chociaż podejrzewam, że też można tam znaleźć coś dobrej jakości, ja w zasadzie rzadko tam wchodzę, bo mam wrażenie, że to wielki ciuchland Za to moja mama ma t-shirty kupione chyba... 5 (?) lat temu w ciuchlandzie właśnie, HM Basic tylko chyba jakieś niemieckie albo z innego zagramanicznego państwa, ale trzymają się genialnie i ona zawsze się nimi zachwyca
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-07-10 o 17:05 |
|
|
|
#1565 | |
|
...
|
Cytat:
A te trampki z pepco były świetne, tanie i idealne do łażenia np. po działce. Bardzo sobie chwalę . Trochę w nich chodziłam jak było chłodniej i jeszcze nie psują się (a buty psuję strasznie. Ostatnie moje jazzówki nie wytrzymały miesiąca intensywnego użytkowania...)
|
|
|
#1566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- a Charlize jest z okolic Krakowa? bo napisała borówki a nie jagody a to po krakowskiemu
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg Twojego tropu, pojawia się również w małopolsce !
|
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
Borówka jest po prostu bardziej feszyn od jagód, bo są borówki amerykańskie, więc nazwa borówki (polskie) są o wiele, wiele lepsze niż jakieś polskie (na) jagody
odnośnie bastet to spotkałam ją parę razy i wyglądała dokładnie jak na blogu, za to alice i styledigger wyglądały wręcz przeciętnie (ubraniowo) |
|
|
|
#1570 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nowe trampki Kamili są straszne... http://sparksandwhispers.blogspot.com/ nie wiem, ile dziewczyna ma lat, ale ma przyjemną buzię |
||||
|
|
|
#1571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1572 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
U mnie nie ma, widocznie miasto za mało feszyn. Nawet byłam kiedyś, pamiętam tylko ceny nieadekwatne do jakości ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() Jakbym się mieściła w 36 to skakałbym do nieba - ach moje skromne wymagania Ale najedzona to wtedy nie chodziłam ![]() Teraz mam zamiar do takiego dojść, tylko problemem moim nr jeden jest, że biust mi zmaleje, a to dla mnie większy problem niż większy rozmiar, mam jakąś cyckomanie
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Przegrzebałam całe Allegro w poszukiwaniu trampek lub tenisówek (moja miłość do obcasów jakoś wygasła i szykam nowego obuwia), wchodzę na bloga Kamy, a tam reklama sklepu z trampkami. Już się ucieszyłam, a okazuje się, że to jakiś lipny sklep, który sprzedaje trampki 3 razy drożej, niż można złapać normalnie na Allegro
|
|
|
|
#1574 | |
|
zawsze mam racje
|
to agabil nie agnes
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]() Nie zaglądałam wieki bo nie mój styl(nie lubię spódnic maxi ani etno za bardzo), ani nic do pośmiania się także.
|
|
#1575 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja tez nie kojarze żadnej agnes. To szafiarka?
|
#1576 | ||||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() już było wyjaśnione http://almaanies.blogspot.com/ nigdy nie mów nigdy ![]() Szczególnie na wizażu, bo za 3 lata Ci ktoś wypomni jak wstawisz zdjęcie swoich neonowych spodni ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() Ja to tak przeliczam, nie wiem czy dobrze amerykańskie 10=polskie 40 brytyjskie 10= polskie 38 A i trzeba uważać na s,m i inne literki, bo kojarzy się że s=36, a może być że s=36-38, m=40-42, l-44-46. Już nie pamiętam, który sklep tak miał, ale spotkałam się z tym. Potem ktoś nosi 40 i się dziwi czemu ta elka taka coś za duża ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Chociaż co marka to inne pomysły ![]() Jak się kupuje internetowo najlepiej patrzeć na wymiary, w butach także bo czasami balerinki 40 są większe od tych 41. ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() i gościa z tego rysunku http://carlwatkins.com/tag/dont-want...lanet-anymore/ też Skończę pewnie w takich okularach jak będę tyle patrzeć na pewne blogi ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() Mnie się podoba o ile jest na jednej ścianie, a reszta jest nowoczesna. Lubię białe meble (tylko wtedy musi być kanapa w fajnym kolorze i jakieś dodatki) z dwóch powodów -sama jestem ponura, to niech chociaż moje meble ukrywają moją prawdziwą osobowość ![]() - za wiele słonecznych dni nie mamy i jakbym miała do tego meble wenge i ciemną kanapę to powiększony poziom chandry gwarantowany ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- dlaczego ja tego nie widziałam?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-10 o 18:57 |
||||||
|
|
|
#1577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1578 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale ok, pewnie źle interpretuje ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Trzeba zwracać uwagę na skład ubrań, akrylowy sweter długo nie pociągnie. Najlepsze są swetry z wełny, tylko czasami gryzą, ale można szukać pół na pół wełny i bawełny. Tylko takich w Reserved nie uświadczyłam, na damskim dziale chociaż, bo tż sobie fajne pokupował ![]() Dobre swetry upolowałam w tk maxx ( a zawsze twierdziłam, że nie ma szans kupić czegokolwiek w tym sklepie, bo jest wszystko i nic) a były tańsze niż bawełniano-akrylowe swetry w cubusie. Wracając do reserved- mam rzeczy, które sobie chwalę- no beżowe spodnie, spodenki do spania, koszule. A są takie, które przetrwały dwa prania- jak jeden sweterek- podniecona wyprzedażą nie zauważyłam, że to 100% bawełny. i powiększył się o 2 rozmiary chyba -- 'fajne' są czasami buty w kazarze, obcasy tak źle pomontowane, że strach się wybrać na dystans 200 m ![]() Albo torebka z taką super rączką lakierowaną, że była już zniszczona od samego obmacywania w sklepie.
|
|
#1579 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nabyłam tam rok temu czarne tenisówki za niecałe 30 zł i jeszcze nie udało mi się ich zjechać. O ile mi wiadomo, jest w Taraskach i Arkadii.Cytat:
![]() http://www.thestylerookie.com/2012/0...-whatever.html Jaka ona się zrobiła ładna... <zazdrość> |
||
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1581 |
|
zawsze mam racje
|
porównaj z fotkami sprzed paru lat, siwymi włosami itd
Wtedy wyda Ci się ładna ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Nawet nie wiedziałam jak się ten serial animowany nazywa, taka jestem zacofana
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno ładniejsza niż kiedyś |
|
|
|
|
#1583 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do torby - podobał mi się shopper w zarze ale wszędzie, dosłownie wszędzie, w każdej zarze w której byłam był koszmarnie porysowany. Ostatecznie kupiłam inną wersję która porysowana nie była więc mam nadzieję że może jest porządniejsza |
|
|
|
|
#1584 |
|
BAN stały
|
i wielkie brawa za upięte gładko włosy. Uwielbiam takie proste fryzury, nie znoszę rozpuszczonych długich powiewających włosów. Psują nieraz dla mnie cały strój. Np. dla mnie to totalna pomyłka jak gwiazda ubiera suknie balową albo jakąkolwiek elegantszą suknię i nie upina włosów. Z rozpuszczonymi niech idzie na basen a nie na czerwony dywan, to brak szacunku dla sukni, gospodarza, gości i widzów którzy potem będą oglądać jej zdjęcia. Takie włosy to coś okropnego.
Rozwala mnie Kamcia |
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też właśnie rozwaliła jej logika myślenia...
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1588 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O ile nie mam nic do recenzji na blogach o tyle drażnią mnie maniaczki darmowych kosmetyków - czasami już nie wiem na ile te ich recenzje są szczere i rzetelne. |
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw. na basen w rozpuszczonych włosach?! oj Kamcia Kamcia
|
|
#1590 |
|
Konto usunięte
|
czekam jeszcze na newsa w stylu że po 30 nie wolno mieć włosów dłuzszych niż np 50 cm a po 50 to już w ogóle nie rozpuszczać bo to nie wypada i brak szacunku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

. Co z tego, że jest sprana, będę w tym chodzić, bo mi się podoba.
od kiedy stałe się modne, nawet na allegro kosztują więcej 
bo napisała borówki a nie jagody a to po krakowskiemu

ale tym, które nie znają ;polecam, dziewczyna ma swój styl, blog oczywiście w stylu innym niż mientozaronudefluoryż
.
)