Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki. - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 16:05   #1561
Magdallen
Zakorzenienie

Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.

Ej, nie denerwujcie Kamci, bo się wkurzy i skasuje bloga
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 16:22   #1562
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Bo zablokuje jeszcze możliwość klikania lewym przyciskiem myszki ;<

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 16:34   #1563
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Najgorsze ciuchy, jakie miałam, to z Reserved. Rok temu kupiłam sweterek szary z owcą, która po kilku praniach zamiast mieć czarne futerko, ma grafitowe . Co z tego, że jest sprana, będę w tym chodzić, bo mi się podoba.
Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Prawda Tam są szmaty a nie ubrania, bardzo mnie dziwi to, że w sklepie wiszą np sweterki, które nie mają już połowy guzików
Nie chcę was martwić ale Reserved to marka odzieżowa nr 1 pod względem wartości jeśli chodzi o polskie marki odzieżowe Wiem bo wspominałam o tym w pracy dyplomowej, zdziwiło mnie to wtedy... Mam stamtąd jedną bokserkę bo była tania, poza tym porażka.

Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
nie ma już trampek za 15 zł od kiedy stałe się modne, nawet na allegro kosztują więcej
W Pepco niedawno były kolorowe za 9,99zł

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 16:49   #1564
visionAM
Zakorzenienie

Kurde, a ja na Reserved nie narzekam. Mam stamtąd kilka ciuchów: t-shirty, kurtkę-parkę, jeansy, sukienkę, koszulę, wszystko jest w prawdę w dobrym stanie. Niedawno prałam po raz pierwszy parkę, bałam się że się rozlezie, bo jest z dośc cienkiego materiału, ale o dziwo wygląda jak nowa
Więc na to chyba nie ma reguły.

Natomiast z Zary mam dwie pary butów, jedne kupione na wiosnę, inne ze dwa lata temu i też są super Ciuchów żadnych stamtąd nie mam, więc się nie wypowiem. Jakość ubrań HM mnie za to rozpierdziela, dla mnie to straszne szmaty, chociaż podejrzewam, że też można tam znaleźć coś dobrej jakości, ja w zasadzie rzadko tam wchodzę, bo mam wrażenie, że to wielki ciuchland Za to moja mama ma t-shirty kupione chyba... 5 (?) lat temu w ciuchlandzie właśnie, HM Basic tylko chyba jakieś niemieckie albo z innego zagramanicznego państwa, ale trzymają się genialnie i ona zawsze się nimi zachwyca

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2012-07-10 o 17:05
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 16:51   #1565
Whim
...

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Nie chcę was martwić ale Reserved to marka odzieżowa nr 1 pod względem wartości jeśli chodzi o polskie marki odzieżowe Wiem bo wspominałam o tym w pracy dyplomowej, zdziwiło mnie to wtedy... Mam stamtąd jedną bokserkę bo była tania, poza tym porażka.

W Pepco niedawno były kolorowe za 9,99zł
Z reserved miałam stanik i porażka. Po paru praniach rozciągnął się, ozdoby koronkowe zrobiły się brzydkie.

A te trampki z pepco były świetne, tanie i idealne do łażenia np. po działce. Bardzo sobie chwalę . Trochę w nich chodziłam jak było chłodniej i jeszcze nie psują się (a buty psuję strasznie. Ostatnie moje jazzówki nie wytrzymały miesiąca intensywnego użytkowania...)

Whim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:04   #1566
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Za to moja mama ma t-shirty kupione chyba... 5 (?) lat temu w ciuchlandzie właśnie, HM Basic tylko chyba jakieś niemieckie albo z innego zagamanicznego państwa, ale trzymają się genialnie i ona zawsze się nimi zachwyca
Ja mam kilka basicowych topów z H&M i też bardzo sobie chwalę, już o tym wspominałam parę stron temu - kupione normalnie w Polsce
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 17:09   #1567
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość

Wygląda na to, że nie tylko KT lubi baskinki...swoją drogą współczuję jej nerkom, toż to musi srogo podwiewać
http://www.improveme.se/i/index.php?...7/IMG_5635.jpg
a toś znalazła baskinę

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

a Charlize jest z okolic Krakowa? bo napisała borówki a nie jagody a to po krakowskiemu
Stary 2012-07-10, 17:14   #1568
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

a Charlize jest z okolic Krakowa? bo napisała borówki a nie jagody a to po krakowskiemu
Charlize jest kosmopolitką (tak jak Kamila)- widywana zarówno za zachodnią granicą, jak i na wschodzie Polski.
wg Twojego tropu, pojawia się również w małopolsce !
Stary 2012-07-10, 17:36   #1569
kirja
Raczkowanie

Borówka jest po prostu bardziej feszyn od jagód, bo są borówki amerykańskie, więc nazwa borówki (polskie) są o wiele, wiele lepsze niż jakieś polskie (na) jagody

odnośnie bastet to spotkałam ją parę razy i wyglądała dokładnie jak na blogu, za to alice i styledigger wyglądały wręcz przeciętnie (ubraniowo)
kirja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 18:25   #1570
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiat wisni Pokaż wiadomość
http://almaanies.blogspot.com
Dodałam do ulubionych tylko ze względu na meble i dodatki w jej pokoju. Ktoś wie jakiej firmy ma meble i szafę? Za dwa lata będę mieć nowy pokój i chyba się zainspiruję tudzież zgapię od niej ?
Kiedyś próbowałam przebrnąć przez jej blog - dziewczyna ładna, ubrania fajne, ale nie do przejścia są dla mnie te zdjęcia z ręki.
Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
ale ogolnie mala jestem, mam 158cm wzrostu :p wiec az tak tego nie widac. Ale czasem denerwuje mnie to, ze nie moge znalezc spodni ktore by na mnie dobrze lezaly..
Piąteczka! Mam 157cm wzrostu i mimo tego, że większość znajomych mówi, żem proporcjonalnie zbudowana, to z ubraniami zawsze mam problemy. Chociaż ostatnio bardzo chwalę sobie Mohito - jedyny sklep, w którym można kupić wąską sukienkę czy marynarkę.

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Uff, nadrobiłam jakieś 12 stron. Trochę mnie nie było, bo pojechałam do Trójmiasta zweryfikować temperatury, o jakich pisze KT Mogę powiedzieć, że tam pogoda jest zwariowana i już rozumiem, że raz może być upał, a za chwilę trzeba wskoczyć w marynarkę.
Potwierdzam, wróciłam przedwczoraj z domu i pogoda była taka, że któregoś dnia wychodziłyśmy z przyjaciółką z zimnym napojem ze Starbunia, umierając z gorąca, a dosłownie chwilę później spadł deszcz, zrobiło się zimno i 20 minut później biegłyśmy do domu, marząc o gorącej herbacie. Z drugiej strony w Warszawie non stop upał
Cytat:
Jeszcze zainteresowały mnie te małe szatniareczki z jutuba. Widziałyście tą: http://www.youtube.com/watch?v=MZ9D0...eature=related ? Tutaj mamusia wie o jej działalności i jest wręcz operatorem kamery i reżyserem filmiku.
Ale słodziak chociaż jak dla mnie jeśli rodzice chcą się czymś takim pochwalić, to powinni robić z tego wideo prywatne, które można udostępniać jedynie poprzez przesłanie linku.
Nowe trampki Kamili są straszne...

http://sparksandwhispers.blogspot.com/ nie wiem, ile dziewczyna ma lat, ale ma przyjemną buzię
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 18:34   #1571
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego rozmawiamy tutaj o rozwalaniu ubrań i butów ale muszę przyznać, że każde szpilki mam obdarte na obcasie po przejściu paru metrów, chyba nie umiem chodzić jak normalny człowiek Jedyne, które się trzymają to klasyczne czarne z Deichmanna, cud Za to kupiłam sobie śliczne a'la zamszowe szpileczki to po jednej imprezie zdarte obcasy i boki
ja za to ostatnio rozwalilam 2 pary szpilek, jedne zalozylam 1 raz i przechodzilam w nich caly dzien a jak wrocilam do domu to ptrze a tam na obcasie lakier zszedl i taka jakby dziura sie zrobila a drugie tez raz zalozylam i tylko zdazylam wyjsc z domu i otarlam je lekko jak ze schodow schodzilam i tez taka porysowana plama zostala..

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 18:42   #1572
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

To taki rozmiar istnieje jeszcze w sklepach? Wydawało mi się, że XS = 32...wieki temu, będąc w gimnazjum nie mogłam się wcisnąć w spodnie XXS co mnie bardzo dowartościowało jako chudzielca ^^
Zielona aż sobie zrobię
xs=34, bo s=36

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:

A teraz tak na poważnie - od lat nie przekroczyłam progu Zary - jest coś takiego jak Zara Home
jest, ale tylko w niektórych miastach.
U mnie nie ma, widocznie miasto za mało feszyn.

Nawet byłam kiedyś, pamiętam tylko ceny nieadekwatne do jakości

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
To ja się raz sfrustrowałam w Zarze, że nie weszłam w 34 Ale wzięłam inne spodnie i wlazłam bez trudu
W której kolejce stałam jak rozdawali szczupłe figury?

Jakbym się mieściła w 36 to skakałbym do nieba - ach moje skromne wymagania 36 to najmniejszy rozmiar jaki osiągnęłam w życiu, o największym może się nie wypowiem.
Ale najedzona to wtedy nie chodziłam

Teraz mam zamiar do takiego dojść, tylko problemem moim nr jeden jest, że biust mi zmaleje, a to dla mnie większy problem niż większy rozmiar, mam jakąś cyckomanie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 18:43   #1573
Magdallen
Zakorzenienie

Przegrzebałam całe Allegro w poszukiwaniu trampek lub tenisówek (moja miłość do obcasów jakoś wygasła i szykam nowego obuwia), wchodzę na bloga Kamy, a tam reklama sklepu z trampkami. Już się ucieszyłam, a okazuje się, że to jakiś lipny sklep, który sprzedaje trampki 3 razy drożej, niż można złapać normalnie na Allegro
Stary 2012-07-10, 18:52   #1574
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez samiha Pokaż wiadomość
Chyba chodzi o age z forum makijazowego:
agowepetitki.blogspot.com
to agabil nie agnes

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

a żeby zacząć pozytywnie to wrzucam link do jednego z moich ulubionych blogów:
http://www.bagladyshop.pl/
znany Wam zapewne ale tym, które nie znają ;polecam, dziewczyna ma swój styl, blog oczywiście w stylu innym niż mientozaronudefluoryż
ona miała kiedyś dready?

Nie zaglądałam wieki bo nie mój styl(nie lubię spódnic maxi ani etno za bardzo), ani nic do pośmiania się także.

<3 <3 <3
Stary 2012-07-10, 18:54   #1575
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja tez nie kojarze żadnej agnes. To szafiarka?
Stary 2012-07-10, 19:17   #1576
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Przegrzebałam całe Allegro w poszukiwaniu trampek lub tenisówek (moja miłość do obcasów jakoś wygasła i szykam nowego obuwia), wchodzę na bloga Kamy, a tam reklama sklepu z trampkami. Już się ucieszyłam, a okazuje się, że to jakiś lipny sklep, który sprzedaje trampki 3 razy drożej, niż można złapać normalnie na Allegro
haj feszyn kosztuje

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja tez nie kojarze żadnej agnes. To szafiarka?
już było wyjaśnione, nie chodziło o agnes a o ten blog
http://almaanies.blogspot.com/

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
wszędzie wpycha neony, których nigdy nie założę...
nigdy nie mów nigdy

Szczególnie na wizażu, bo za 3 lata Ci ktoś wypomni jak wstawisz zdjęcie swoich neonowych spodni

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
ano, tez mi sie zdaje, ze tak jest. za to nie moge dojsc do ladu z rozmiarowka brytyjska, bo raz 10 - tka jest "tlumaczona" jako rozmiar 36, a raz jako 38. i badz tu czleku madry .

spotkałam się z tym, że brytyjskie 10=polskie 40

Ja to tak przeliczam, nie wiem czy dobrze

amerykańskie 10=polskie 40

brytyjskie 10= polskie 38

A i trzeba uważać na s,m i inne literki, bo kojarzy się że s=36, a może być że s=36-38, m=40-42, l-44-46.
Już nie pamiętam, który sklep tak miał, ale spotkałam się z tym.
Potem ktoś nosi 40 i się dziwi czemu ta elka taka coś za duża

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
no, ja wlasnie zwatpilam glownie przy majtkach firmy Freya czy Panache - tam, jako zywo, na opakowaniu napisane jest, ze 12 = 38...
spojrzałam na dół od kostiumu curvy cate i faktycznie tak się przelicza
Chociaż co marka to inne pomysły

Jak się kupuje internetowo najlepiej patrzeć na wymiary, w butach także bo czasami balerinki 40 są większe od tych 41.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Zara i dodatki do domu ... I don't want to live on this planet anymore
lubię ten tekst
i gościa z tego rysunku http://carlwatkins.com/tag/dont-want...lanet-anymore/ też

Skończę pewnie w takich okularach jak będę tyle patrzeć na pewne blogi

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość

bojkotujmy rimela i każdą firmę sponsorującą badziewnych blogerów (just kiddin' Kamcia, jestem twoją wierną fanką )
wspierajmy kosmetyki nietestowane na szatniarkach!

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
MI się w ogóle podoba skandynawski wystrój mieszkań. Ściana z cegieł to super pomysł. Jeszcze chciałabym mieć na jakiejś ścianie, najlepiej w salonie, tapetę z mapą świata
da się też położyc takie coś na ścianie co udaje cegłę albo kamień
Mnie się podoba o ile jest na jednej ścianie, a reszta jest nowoczesna.

Lubię białe meble (tylko wtedy musi być kanapa w fajnym kolorze i jakieś dodatki) z dwóch powodów
-sama jestem ponura, to niech chociaż moje meble ukrywają moją prawdziwą osobowość
- za wiele słonecznych dni nie mamy i jakbym miała do tego meble wenge i ciemną kanapę to powiększony poziom chandry gwarantowany

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
na wiocha.pl też była
dlaczego ja tego nie widziałam?

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-07-10 o 18:57
Stary 2012-07-10, 19:18   #1577
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:

Piąteczka! Mam 157cm wzrostu i mimo tego, że większość znajomych mówi, żem proporcjonalnie zbudowana, to z ubraniami zawsze mam problemy. Chociaż ostatnio bardzo chwalę sobie Mohito - jedyny sklep, w którym można kupić wąską sukienkę czy marynarkę.
o nie bylam w tym sklepie nigdy, musze tam zajzec

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 19:32   #1578
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Co w mojej wypowiedzi nie jest prawdą na temat wspominanych blogerek? Trochę ogarnięcia. Nie użyłam żadnego niestosownego określenia, więc proszę takie upomnienia sobie wsadzić w buty. Teraz możesz mi dać punkt karny, a nawet zbanować. Żenua.

.
Ja tam bardziej widziałam zmartwienie w Twoim poście, że nikt się dziewczyną zająć nie potrafi.

Ale ok, pewnie źle interpretuje

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Prawda Tam są szmaty a nie ubrania, bardzo mnie dziwi to, że w sklepie wiszą np sweterki, które nie mają już połowy guzików
są lepsze i gorsze rzeczy, niektóre są zniszczone od przymierzania x razy, niektóre chyba od samego faktu istnienia

Trzeba zwracać uwagę na skład ubrań, akrylowy sweter długo nie pociągnie.

Najlepsze są swetry z wełny, tylko czasami gryzą, ale można szukać pół na pół wełny i bawełny.

Tylko takich w Reserved nie uświadczyłam, na damskim dziale chociaż, bo tż sobie fajne pokupował

Dobre swetry upolowałam w tk maxx ( a zawsze twierdziłam, że nie ma szans kupić czegokolwiek w tym sklepie, bo jest wszystko i nic) a były tańsze niż bawełniano-akrylowe swetry w cubusie.

Wracając do reserved- mam rzeczy, które sobie chwalę- no beżowe spodnie, spodenki do spania, koszule. A są takie, które przetrwały dwa prania- jak jeden sweterek- podniecona wyprzedażą nie zauważyłam, że to 100% bawełny. i powiększył się o 2 rozmiary chyba

--
'fajne' są czasami buty w kazarze, obcasy tak źle pomontowane, że strach się wybrać na dystans 200 m
Albo torebka z taką super rączką lakierowaną, że była już zniszczona od samego obmacywania w sklepie.

<3 <3 <3
Stary 2012-07-10, 20:25   #1579
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Polecam Streeta nabyłam tam rok temu czarne tenisówki za niecałe 30 zł i jeszcze nie udało mi się ich zjechać. O ile mi wiadomo, jest w Taraskach i Arkadii.
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
lubię ten tekst
i gościa z tego rysunku http://carlwatkins.com/tag/dont-want...lanet-anymore/ też

Skończę pewnie w takich okularach jak będę tyle patrzeć na pewne blogi
Profesor Farnsworth! Nic tak nie odpręża jak wieczór z Futuramą

http://www.thestylerookie.com/2012/0...-whatever.html
Jaka ona się zrobiła ładna... <zazdrość>
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 20:30   #1580
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.thestylerookie.com/2012/0...-whatever.html
Jaka ona się zrobiła ładna... <zazdrość>
Ładna?
Stary 2012-07-10, 20:34   #1581
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Ładna?
porównaj z fotkami sprzed paru lat, siwymi włosami itd
Wtedy wyda Ci się ładna

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:

Profesor Farnsworth! Nic tak nie odpręża jak wieczór z Futuramą
Nawet nie wiedziałam jak się ten serial animowany nazywa, taka jestem zacofana

<3 <3 <3
Stary 2012-07-10, 20:34   #1582
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam Streeta nabyłam tam rok temu czarne tenisówki za niecałe 30 zł i jeszcze nie udało mi się ich zjechać. O ile mi wiadomo, jest w Taraskach i Arkadii.
Oni chyba mają za dużą rozmiarówkę, bo nigdy nie mogę znaleźć tam butów w moim rozmiarze

Cytat:
Ładna?
Na pewno ładniejsza niż kiedyś
Stary 2012-07-10, 20:35   #1583
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Cytat:
'fajne' są czasami buty w kazarze, obcasy tak źle pomontowane, że strach się wybrać na dystans 200 m
Albo torebka z taką super rączką lakierowaną, że była już zniszczona od samego obmacywania w sklepie.
największą wadą butów w kazarze jest przede wszystkim platforma, doczepiona często do szpilek które naprawdę byłyby bez niej o wiele ładniejsze.

co do torby - podobał mi się shopper w zarze ale wszędzie, dosłownie wszędzie, w każdej zarze w której byłam był koszmarnie porysowany. Ostatecznie kupiłam inną wersję która porysowana nie była więc mam nadzieję że może jest porządniejsza
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 20:54   #1584
kwiat wisni
BAN stały

i wielkie brawa za upięte gładko włosy. Uwielbiam takie proste fryzury, nie znoszę rozpuszczonych długich powiewających włosów. Psują nieraz dla mnie cały strój. Np. dla mnie to totalna pomyłka jak gwiazda ubiera suknie balową albo jakąkolwiek elegantszą suknię i nie upina włosów. Z rozpuszczonymi niech idzie na basen a nie na czerwony dywan, to brak szacunku dla sukni, gospodarza, gości i widzów którzy potem będą oglądać jej zdjęcia. Takie włosy to coś okropnego.

Rozwala mnie Kamcia
kwiat wisni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 20:58   #1585
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
i wielkie brawa za upięte gładko włosy. Uwielbiam takie proste fryzury, nie znoszę rozpuszczonych długich powiewających włosów. Psują nieraz dla mnie cały strój. Np. dla mnie to totalna pomyłka jak gwiazda ubiera suknie balową albo jakąkolwiek elegantszą suknię i nie upina włosów. Z rozpuszczonymi niech idzie na basen a nie na czerwony dywan, to brak szacunku dla sukni, gospodarza, gości i widzów którzy potem będą oglądać jej zdjęcia. Takie włosy to coś okropnego.

Rozwala mnie Kamcia
Stary 2012-07-10, 20:59   #1586
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:

Rozwala mnie Kamcia
mnie też właśnie rozwaliła jej logika myślenia...
Stary 2012-07-10, 21:00   #1587
Konto usunięte

Cytat:

Rozwala mnie Kamcia
zastanawiam się gdzie zdobyła tę wiedze że to brak szacunku
Stary 2012-07-10, 21:01   #1588
kwiat wisni
BAN stały

Cytat:

wspierajmy kosmetyki nietestowane na szatniarkach!

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Od dzisiaj mopje hasło na blogu.
O ile nie mam nic do recenzji na blogach o tyle drażnią mnie maniaczki darmowych kosmetyków - czasami już nie wiem na ile te ich recenzje są szczere i rzetelne.
kwiat wisni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 21:02   #1589
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

Rozwala mnie Kamcia
kwiczę !

btw. na basen w rozpuszczonych włosach?! oj Kamcia Kamcia
Stary 2012-07-10, 21:04   #1590
Konto usunięte

czekam jeszcze na newsa w stylu że po 30 nie wolno mieć włosów dłuzszych niż np 50 cm a po 50 to już w ogóle nie rozpuszczać bo to nie wypada i brak szacunku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości