|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
tak bylam, najlepsze wakacje to moje byly ![]() na pewno nie warto kupowac wycieczek fakultatywnych u rezydenta, my kupowalismy na miejscach w biurach (pelno tam polakow) i bylo o 50% taniej. w efekcie co dwa dni bylismy na jakies wycieczce. moim zdaniem powinno sie zdwiedzic Ateny - Akropol, Meteory, wycieczka statkiem do Skiathos. Olimp, Athos - ciekawe widoki, ale w sumie nic wielkiego. Mi sie jeszcze podobalo zrodlo Afrodyty, ale nie pamietam jak to dokladnie sie nazywalo. Nie polecam Salonikow, takich typowych greckich biesiad - szkoda kasy moim zdaniem. Co do jedzenia, maja pyszne pieczywo, my ze soba bralismy prowiant taki puszkowy, wiec nadal sie w sam raz. Jezeli lubicie wino, to bedziecie zadowoleni. Ja tam bardzo bylo 1,5l za 3euro i to jakie dobre ![]() uwielbialam ich frappe, podobal mi sie caly ten schemat, placisz 3euro za frappe i masz lezak na plazy od razu przy morzu. Kawa przepyszna, chyba na to najwiecej kasy stracilam ![]() my parasol, materac kupowalismy na miejscu, bo nie mielismy miejsca na takie bagaze i wszystko bylo w granicach 10-20zl. ja zaluje, ze nie wypozyczylismy auta/skutera, mozna samemu sporo tam pozwiedzac. Ogolnie tyle moge powiedziec jezeli chodzi o Riwiere Olimpijska. Ja bylam w Olimpic Beach i najczesciej chodzilismy do Paralii promenada albo do klubu albo na jakies targi, bo tam duzo, ciekawych podrobek bylo ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-07-10 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wracam do Was po krótkiej przerwie, a raczej postaram się wrócić, bo troszkę z czasem ciężko Ja miałam eyeliner z my secret czarne i kolorowe, czy taki typowo biały mają to nie wiem, miałam biały z drobinkami. Według mnie eyelinery niedrogie, bardzo trwałe (jak zdarzyło mi się nie zmyć makijażu na noc to cień do powiek, czy tusz się wycierały a kreska zostawała na swoim miejscu), po za tym niektóre eyelinery mam już ponad rok i cały czas są dobre i nadają się do użytku |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() zaczynam powoli myslec co zabrac ze soba nad morze. pielegnacje twarzy, wlosow, ciala sobie ustalilam. brakuje mi tylko jakiegos lekkiego, a nawilzajacego balsamu do ciala, ktory nie bedzie sie kleil, mozecie cos polecic? ![]() niby posiadam mus z garniera 7dni z brzoskwinia, jest lekki, szybko sie wchlania, ale czuje go po paru h, to nieprzyjemne klejenie sie w upaly, a tego nie znosze.
#4414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć dziewczyny, Ciągle siedzę i pracuję i podczytuję jak kolejne wybierają się na urlop. U nas w tym roku chyba znowu nigdzie nie pojedziemy albo jedynie na kilka dni we wrześniu. Niestety, ale remont i zakup samochodu wyczerpały nas finansowo. Ważne jednak, że inwestujemy w nasz związek z tż ![]() Siedzę od jakiejś godziny z sesą, bo dawno jej nie miałam na włosach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4416 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja już byłam na zakupach, niedługo się na działkę wybieram, a wieczorem na rower ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zadomowienie
|
Ja chyba też w tym roku nigdzie nie pojadę. No może takie weekendowe wypady dość spontaniczne do kogoś ze znajomych na działkę lub nad jakieś jezioro pod namioty. W sumie to już zaliczyłam weekend u kolegi na wsi i wypad z TŻetem do moich rodziców na weekend.
Chociaż mi to najlepiej odpoczywa się we własnych czterech ścianach, jak mam czas tylko dla siebie, mogę poczytać książkę, porysować, obejrzeć coś, zająć się sobą... |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
Ciesze się, że ktoś mnie rozumie. Moi rówieśnicy kompletnie nie rozumieją jak można nie pojechać na wakacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
mi się najlepiej odpoczywa poza Wrocławiem, bo tam nie myślę o codzienności, obowiązkach i ogólnie o życiu, tylko korzystam z chwili
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | ||
Zakorzenienie
|
dodaja, samara, oczko, dziekuje
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-07-11 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jak już pewnie wyskoczymy na jakiś weekend gdzieś, tak jak w maju był Wrocław i Karpacz i nawet Czechy, przez 2 dni zobaczyliśmy sporo ![]() Ostatnio byliśmy nad jeziorem (od nas jakieś 30km), miasteczko typowo wakacyjne, ludzi multum , nie było gdzie włożyć palca i czułam się jak nad morzem ![]()
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No my też na takie weekendowe wyjazdy jesteśmy jak najbardziej chętni. Najczęściej jeździmy do Wisły czy Ustronia, poleżeć, popluskać się, połazić po górach, także nie jest najgorzej ![]() Jednak, pomimo wszystko, brakuje mi takich prawdziwych wakacji, dwutygodniowych, gdzie odpoczywam i fizycznie i psychicznie. Może w przyszłym roku po mojej obronie uda nam się gdzieś wyjechać ![]() Dziewczyny trzymam kciuki za fajną pogodę nam morzem ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
zastanawiam się nad podkładem mineralnym Meow. na all są próbki, ale jest tyle odcieni, że ciężko będzie z wyborem
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- ale ulewa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiesz co z tymi wakacjami to w tym roku tak ceny szaleja, ze chyba nie ma czego zalowac...
![]() |
#4427 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mam jeszcze fajne masło do ciała, ale niestety niedostępne w pl. ghana: byłam na Czarnobyl- reaktor strachu. ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
A ludzie tak gadają, bo pewnie uważają, że się coś człowiekowi poza pracą i obowiązkami należy.
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -------- wróciłam wlasnie z miasta. kupiłam ten eyeliner w zelu biały z inglota ![]() ![]() ------- ja też nigdzie nie jade. i to z tego samego pwoodu co w zeszłym roku. nie chce jechac gdzies nad morze itp wiedziac ze bede siedziala jak trudia na plazy i nawet nie wejde do wody/basenu. zreszta ja odpoczywam raczej zwiedzajac, a moj tż woli jakieś egipty, turcje itp, a mnie na sama mysl o tym trzesie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
Pewnie też od tego zależy, ale ja wolę mieszkać w czystym i wyremontowanym mieszkaniu, a na wakacje jeszcze pojadę. Mam nadzieje, że kiedyś nie będę musiała się zastanawiać czy wyjechać czy kupić samochód czy też przeprowadzić remont.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 |
zawsze mam racje
|
Całkiem, całkiem.
Jakiś mega straszny nie był, ale ja to porównuje z moimi sennymi koszmarami, które są gorsze ![]() Ogólnie sceny, gdzie widać jak dzikie zwierzęta napadają auto, czy jak widzą znajomego trochę w częściach są średnio przerażające. Bardziej 100 razy się boję, jak nie widać takich scen, a widać zeschizowanych bohaterów filmu. Albo jak ktoś sam nie wie czy to jego wyobraźnia czy coś słyszy/widzi na serio i już nie ufa swojemu umysłowi, bo sam nie wiem czy umierać ze strachu czy nie. Trochę końcówka mniej dopracowana, może im brakło funduszy albo pomysłów. Ważne, że chociaż nie ma happy endu w takich filmach ![]() --- A jeśli o wyjazdy chodzi- mnie zwiedzanie nie kręci, szczególnie że dużo atrakcji jest przereklamowanych, jak jakieś figurki z zegara w Pradze, nic to ciekawego, trwa chyba minutę albo dwie, a każdy przewodnik prowadzi tam grupę. Ale żeby leżeć plackiem na plaży to też nie ![]() ![]() A w Egipcie są podobno zamknięte kurorty, bo niebezpieczne okolice itd. Chyba bym padła na takim wyjeździe.
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() my mamy sniadania i obiadokolacje wiec zbyt wiele jedzenia nie zamierzamy zabierac. bardzo mi pomoglas tymi radami, a napisz jeszcze jak jezdziliscie do Paralii? bo ponoc tam jest z hotelu naszego jest jakies 4km, ile mniej wiecej kosztuje taxi? jesli chodzi o wycieczki to chcemy wlasnie wykupic te fakultatywne, wlascicielem biura podrozy jest grek i to on ma nas oprowadzac po wycieczkach, myslisz ze lepiej kupic gdzie indziej? chcemy jechac do: meteorow za 25E/os na wyspe Thassos za 35E na Olimp za 18E (tu tez bedzie Litochoro gdzie jest zrodlo Afrodyty wlasnie) moze na Delfy za 40E co myslisz o tych cenach? wybacz ze Cie mecze, ale skoro bylas tam gdzie jade to mozesz mi udzielic naprawde wielu cennych wskazowek ![]() ![]() ![]() i slyszalam o tych lezakach do drinkow, super rzecz bedzie ![]() bylam dzis z tesciowa na targu ogromnym, kupilam piekna sukienke elegancka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-07-11 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne to ![]() ![]() ![]() u mnie zdaje się, że też popada ![]() Wynagrodziłam moim włosom krótki, na szczęście, okres bez olejowania i dzisiaj nałożyłam na parę godzin mieszankę olej z ryżu+ olej kokosowy ![]()
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miejsca wycieczek ok, ale zamiast Delf wzielabym Ateny, przepiekne widoki ![]() Ja bym zrobila tak, skoro mozecie kupic u rezydenta, to na miejscu zdecydujecie, jak tam dojedziecie, przejdzcie sie po uliczkach i bedzie sprawa jasna ![]() ogolnie trzeba brac pod uwage fakt, ze do Aten jedzie sie dlugo - 10h? z tego co pamietam. wyjezdzalismy o polnocy, pol dnia zwiedzalismy i o 23 bylismy znowu w hotelu. takze warto zrobic tak, ze wycieczka - dzien odpoczynku - wycieczka, a nie codziennie wycieczki bo nie wyrobicie ze snem ![]() Co do jedzenia...to i tak proponuje sprobowac ich regionalnych potraw ![]() my mielismy to szczescie, ze z balkonu mielismy widok na morze, mieszkalismy blisko plazy, takze wszystko bylo pod reka. odnosnie slonca, no ja na twarz jak zawsze spf50, pozniej 30, a na cialo 20 pozniej 15. mimo, ze bylismy we wrzesniu, ja i tak z ladna opalenizna wrocilam, a nie opalam sie wczesniej, bo bylam w Londynie i ogolnie blada do Grecji zawitalam ![]()
![]() |
#4434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w promocji za 400ml dalam jakos 15zl. chyba kupie wersje sloiczkowa na wyjazd, albo takie mleczko z loreala z ceramidami, patrzac na kwc. u mnie wszystkie masla na lato odpadaja ![]() mam jedno z joanny o zapachu kawy, jest super ale na zime, ten zapach mmm ![]()
![]() |
#4435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie dzis po targu szukalam kiecki do kostek bo wlasnie czytalam ze nie mozna w krotszych tam wchodzic ale nie wiedzialam ze dostane taka na miejscu ![]()
![]() |
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupowalismy w OB, kolo takiego kosciola (tak na uboczu, nie w centrum) bylo biuro i tam bylo najtaniej. w Paralii bylo drozej. oo w Paralii byla biedronka ![]() dostaniesz taka szmatke, co prawda ja bylam zla, bo mi mowili ze wystarcza krotkie spodenki i nie na reke bylo mi zakladanie po kims nawet takiego czegos, no ale wyjscia nie bylo. lepiej zabrac cos do kostek w torbe, zeby sie nie gotowac w tym caly dzien i po problemie ![]() ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-07-11 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
Jezu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeszcze zapomnialam pytac, jak wykupisz te wycieczki na miejscu to zapewniaja dojazd, a przewodnika tez? jesli tak to w jakim jezyku bedzie gadal? bo TZ nie zna angielskiego ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-07-11 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się udało dorwać Garniera 400 ml za ok. 10 zł podczas tej szalonej rossmannowej gazetki, w której codziennie były inne promocje ![]() ![]()
![]() |
#4440 | |||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Najgorzej jak dla mnie się człowiek lepi od gliceryny, parafiny i innych takich. Ale się musiałam szybko z plaży zwijać, taka nagła zmiana pogody ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.