Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-13, 13:37   #3691
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Fajnie, że urlop Ci się udał
A możesz mi napisać, jak brałaś Clo? Miałaś monitoring po nim?
Ja się właśnie waham, czy wziąć całą dawkę, bo mi dużo zapisał...
Brałam od 4 do 8 dnia cyklu 2 razy dziennie 1 tabletke, takze dostalam od razu maksymalna dawke, jestem zadowolona bo w 7dc bylam na usg i widac bylo ze 1 pecherzyk sie rozwija. Mysle ze do owulacji doszlo, ze wzgledu wlasnie na ten sluz i pozytywny test owu. Jesli teraz sie nie uda, to jeszcze raz taka sama kuracja ale juz bez monitoringu. Mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby
Stary 2012-07-13, 13:41   #3692
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, witam po urlopie Nie bylo mnie 1,5 tygodnia i w sumie z tego co się zorientowałam Isi się udało, także gratuluję Są jeszcze jakieś nowe fasolki?

Urlop spędziliśmy w Hiszpanii i tam też wypadły dni płodne. Nie wiem czy to zmiana klimatu, czy clo, ale śluz owulacyjny miałam piękny i utrzymywał się dobrych 5 dni Do tego teścik owulacyjny też wyszedł pozytywnie w Hiszpanii, więc działaliśmy intensywnie Teraz tylko czekam, żeby @ nie przyszła Fajną pamiątkę bym miała
Hej no to super że urlop Wam się udał a pamiątka z niego w postaci fasolki byłaby jeszcze lepsza no to kiedy wypada Ci testowanie

Cytat:
Napisane przez aigrene Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? U mnie ile razy bym nie zrobiła to wychodzi pozytywny. W ubiegłym cyklu zdarzyło się tak, ze ta druga krecha wyszła dużo bardziej mocna niż testowa i co dziwne -było to coś ponad 30 dc i jakieś 5 dni później przyszła @ (teraz już nie pamiętam dokładnie ile to było dni, ale mniej wiecej tak wygldalo). W tym cyklu staraliśmy się nie tyle sugerujac sie testem co śluzem i nie wiem co to bedzie. Niby test w tym czasie ywszedł pozytywny, ale ja mu już chyba nie ufam. Testy mam nieregularne, ale srednio co 34/35 dni. Wiec wyglada na to, ze za 3-4 dni powinna byc @. Biorac jednak pod uwage moje rozhwiane w tym roku cykle, sama juz nie wiem kiedy ta 2 ma przyjsc. Za to piersi mi sie dwa razy powiekszyly i od prawie 2 tyg bola jak cholercia- ale w sumie to u mnie normalne przed @ Sama juz nie wiem czy nie wybrac sie do lekarza z prosba o pomoc. Nie zabezpieczamy sie z mezem od stycznia, ale nie robimy tez tego z kalendarzykiem w rece- no moze poza 2 ostatnimi cyklami. Nie zmienia to faktu, ze ciągle nam się nie udaje. Sama nie wiem co o tym myśleć.

Ja niestety nie pomoge bo nigdy ich nie używałam ale będzie najlepiej jak udasz się z tym problemem do lekarza on powinien Ci coś zaradzić na to
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 13:47   #3693
aigrene
Raczkowanie

Cytat:

Tak się mogą zachowywać testy owu przy PCOS i chyba (ale tu nie dam głowy) przy torbielach.
Idź do lekarza.
Poczekam aż przyjdzie @ i jak się skończy to będę musiała iść. Miałam robione USG dopochwowe rok temu i 9 miesięcy temu. Na pierwszym USG wyszedł niby mały mięśniak, ale na kolejnym lekarka powiedziała, że w sumie to nie wie bo mogła się pomylić,a zaciemnienie moze byc spowodowane tym, że USG robione było tuż przed @ i może to być po prostu śluz.

Natomiast jajniki wtedy były w jak najlepszym porządku.

17.07.2012 , g. 6.00 - cudowne, upragnione i wyśnione II KRECHY

Edytowane przez aigrene
Czas edycji: 2012-07-13 o 13:48
aigrene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 13:52   #3694
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Brałam od 4 do 8 dnia cyklu 2 razy dziennie 1 tabletke, takze dostalam od razu maksymalna dawke, jestem zadowolona bo w 7dc bylam na usg i widac bylo ze 1 pecherzyk sie rozwija. Mysle ze do owulacji doszlo, ze wzgledu wlasnie na ten sluz i pozytywny test owu. Jesli teraz sie nie uda, to jeszcze raz taka sama kuracja ale juz bez monitoringu. Mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby
Hmm no to ja mam podobnie, bo chyba 2-6 dc 2x1.
Waham się, bo ten cykl, który miałam monitorowany faktycznie był bezowulacyjny, nie miałam śluzu, skoku tempki itp. Dziwne, że lekarz po 1 takim cyklu taką decyzję podjął.
Mówiłam mu, że zwykle mam skok i że jeśli jest problem to być może z pękaniem raczej, ale on nie uznaje mierzenia tempki i w końcu powiedział mi, żebym robiła jak chcę ...
Ja stwierdziłam,że sprawdzę jak ten cykl będzie wyglądał do końca i faktycznie jest lipa, nawet wzięłam sobie luteinkę od 17 dc ... znalazłam zachomikowaną w domu
Co dziwniejsze, nawet po lutku skoku nie ma, ale może on na mnie tak działa ...
Anyway, nie chcialabym się przestymulować chociaż czytałam, że przy LUF lekarze też dają Clo .. ale czy aż w takiej dawce?
Ehh

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Poczekam aż przyjdzie @ i jak się skończy to będę musiała iść. Miałam robione USG dopochwowe rok temu i 9 miesięcy temu. Na pierwszym USG wyszedł niby mały mięśniak, ale na kolejnym lekarka powiedziała, że w sumie to nie wie bo mogła się pomylić,a zaciemnienie moze byc spowodowane tym, że USG robione było tuż przed @ i może to być po prostu śluz.

No to nie mam zielonego pojęcia ...
A robiłaś testy rożnych firm? Może trafiły Ci się jakieś z kiepskiej serii i dlatego?
Stary 2012-07-13, 13:54   #3695
aigrene
Raczkowanie

Cytat:

No to nie mam zielonego pojęcia ...
A robiłaś testy rożnych firm? Może trafiły Ci się jakieś z kiepskiej serii i dlatego?
Zawsze kupuję ten sam w Rossmanie

Stary 2012-07-13, 13:57   #3696
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
Nie rycz Dziewczyno, nie rycz, dobrze będzie, bardzo dobrze,że zrobiłaś to TSH ( powinnanś wykonać całą resztę jeszcze) endokrynolog się za Ciebie weźmie i wszystko wróci do normy. Dobrze, że wiesz, że coś się z tarczycą dzieje, bo nieleczona może w ciąży zagrozić prawidłowemu rozwojowi fasolki. Więc ciesz się a nie płacz, pamiętaj wszystko wcześnie wykryte, zbadane da się wyprostować Mówię Ci to ja w dwa tygodnie po usunięciu skorupiaka z szyjki Wcale nie musi być pół roku, może się wszytko szybciej da załatwić, nie martw się na zapas.

Wczoraj wróciłam z Gdyni ( byliśmy na festiwalu i jeszcze potem zostaliśmy 5 dni nad morzem Aż mnie skręcało jak widziałam fale i nawet ciepłe morze A ja nie mogłam w nim tyłka zamoczyć Ale i tak było fajnie

A najlepszy motyw dziś w nocy, obudziłam się i nie wiedziałam gdzie jestem, poszłam do toalety, ale długo stałam przed drzwiami sypialni i nie mogłam znaleźć klamkiale w końcu znalazłam. Po powrocie weszłam do łóżka,położyłam się na plecach, ale coś mi niewygodnie było więc się obyrtnęłam w prawo iiiiii........ spadłam z łóżka tak walnęło, że TŻ się zerwał, jak mnie zobaczył, że leżę między łóżkiem a szafką i nie mogę wyleźć to się przestraszył jak diabli, a za chwilę zaczął się tak śmiać, że zasnąć nie mógł, ja zresztą też Ale mam rozwalone kolano, łokieć, a na biodrze ma normalnie ranę, bo sobie skórę jakoś chyba o szafkę rozcięłam. O taka jestem zdolna

Cytat:
Hej dziewczyny, witam po urlopie Nie bylo mnie 1,5 tygodnia i w sumie z tego co się zorientowałam Isi się udało, także gratuluję Są jeszcze jakieś nowe fasolki?

Urlop spędziliśmy w Hiszpanii i tam też wypadły dni płodne. Nie wiem czy to zmiana klimatu, czy clo, ale śluz owulacyjny miałam piękny i utrzymywał się dobrych 5 dni Do tego teścik owulacyjny też wyszedł pozytywnie w Hiszpanii, więc działaliśmy intensywnie Teraz tylko czekam, żeby @ nie przyszła Fajną pamiątkę bym miała
Ooo super że już do Nas wróciłaś.. no faktycznie fajnie by było jak by fasolka wyszła z tego wyjazdu

Cytat:

Hmm.. mi póki co testy pokazują owulację... ale teraz dla odmiany chcę kupić takie z Rozmanna, któraś z dziewczyn na forum je polecała.

O.. widzę że nawet ich używasz... więc nie wiem.. dotychczas miałam z allegro więc może kupie i te i te.. z resztą zobaczymy bo na razie czekam na @

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-07-13 o 13:58
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 14:02   #3697
pszczoua
Zakorzenienie

MarudexuS ja miałam zawsze skok tempki, a owulacji nie było. Także myślę, że warto zaufać lekarzowi. Też miałam wątpliwości co do clo, a teraz jestem zadowolona, że w końcu owulka była, śluz się poprawił i mam większe szanse na fasolkę Testowanie wypadnie 24 lipca
Stary 2012-07-13, 14:03   #3698
aigrene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

Hmm.. mi póki co testy pokazują owulację... ale teraz dla odmiany chcę kupić takie z Rozmanna, któraś z dziewczyn na forum je polecała.

O.. widzę że nawet ich używasz... więc nie wiem.. dotychczas miałam z allegro więc może kupie i te i te.. z resztą zobaczymy bo na razie czekam na @
Ja testom kupowanym na allegro nie ufam, bo naczytalam sie o nich samych złych opinii. Jeśli chodzi o moje ywniki tomoże nie sprecyzowałam - pozytywne wychodza mi w czasie kiedy mam płodny śluz. wyjątek byl przy ostatnim cyklu jakpisałam wyżej. Dzien w którym zaczynam robic testy obliczam wg ultoki, ale polegajac tylko i wyłącznie na średnie jdługości moich cyklów. W tym roku niestety coś się z moim organizmem podziało i raz cykl trwa 35, innym raziem 46 a jeszcze innym 69 dni. sama już nie wiem jak to liczyć

Stary 2012-07-13, 14:22   #3699
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Ja testom kupowanym na allegro nie ufam, bo naczytalam sie o nich samych złych opinii. Jeśli chodzi o moje ywniki tomoże nie sprecyzowałam - pozytywne wychodza mi w czasie kiedy mam płodny śluz. wyjątek byl przy ostatnim cyklu jakpisałam wyżej. Dzien w którym zaczynam robic testy obliczam wg ultoki, ale polegajac tylko i wyłącznie na średnie jdługości moich cyklów. W tym roku niestety coś się z moim organizmem podziało i raz cykl trwa 35, innym raziem 46 a jeszcze innym 69 dni. sama już nie wiem jak to liczyć
Hmm takie cykle świadczą najprawdopodobniej o jakichś wahaniach hormonalnych, przy PCOS często to tak wygląda, ale penwie jest fąfnaście innych możliwych problemów.
W każdym razie na pewno wybierz się do gina, kup dla porównania inne testy i zacznij może mierzyć tempkę? To sporo daje ...

Cytat:
MarudexuS ja miałam zawsze skok tempki, a owulacji nie było. Także myślę, że warto zaufać lekarzowi. Też miałam wątpliwości co do clo, a teraz jestem zadowolona, że w końcu owulka była, śluz się poprawił i mam większe szanse na fasolkę Testowanie wypadnie 24 lipca
Hmmm ale Ty chyba miałaś więcej niż 1 monitoring ...?
Ale w sumie może i masz rację ... u mnie jest spora szansa, ze było coś nie tak, bo skoki nie były idealne to raz, a dwa - po prostu to czułam no
Skoro na LUF też dają Clo to może to jest dobre wyjście.
Poprawię Castagnusem jeszcze ... i może coś z tego wyjdzie
Stary 2012-07-13, 14:31   #3700
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:

Hmmm ale Ty chyba miałaś więcej niż 1 monitoring ...?
Ale w sumie może i masz rację ... u mnie jest spora szansa, ze było coś nie tak, bo skoki nie były idealne to raz, a dwa - po prostu to czułam no
Monitoring miałam już kilka razy i tylko raz była owulacja, ale wtedy się jeszcze nie staraliśmy. To moja pierwsza kuracja clo i przy clo był monitoring który pokazał rozwijający się pęcherzyk
Stary 2012-07-13, 14:40   #3701
aigrene
Raczkowanie

Cytat:
Hmm takie cykle świadczą najprawdopodobniej o jakichś wahaniach hormonalnych, przy PCOS często to tak wygląda, ale penwie jest fąfnaście innych możliwych problemów.
W każdym razie na pewno wybierz się do gina, kup dla porównania inne testy i zacznij może mierzyć tempkę? To sporo daje ...
Chyba się zaraz załmie

Stary 2012-07-13, 15:01   #3702
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Monitoring miałam już kilka razy i tylko raz była owulacja, ale wtedy się jeszcze nie staraliśmy. To moja pierwsza kuracja clo i przy clo był monitoring który pokazał rozwijający się pęcherzyk
Czyli nawet po 2 tabletkach nie wyhodowałaś stada torbieli .. hmm może jednak wezmę Clo tak, jak mi zapisał ... będzie co będzie
no to teraz będę trzymać tym mocniej kciuki za Ciebie, bo kto jak kto, Ty zafasolkowana dasz mi większą nadzieję, że i mi się uda (oczywiście za wszystkie trzymam, żeby nie było )
A i coś czuję,że będą żniwa fasolowe niedługo i co najmniej kilka z Was zobaczy II
Stary 2012-07-13, 15:31   #3703
Luna0
Zakorzenienie

Moje wyniki się bardzo pogorszyły

Tsh w 9 dni urosło z 4,740 do 7,710

Wyniki:
TSH: 7,710 ( 0,270-4,200)
Ft4: 14,08 (12,00-22,00)
Ft3: 5,59 (3,95-6,80)

a i fasolki pewnie nie ma i nie prędko będzie. Totalny dół

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 15:53   #3704
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
O to faktycznie masz bardzo nie regularne cykle... ja zazwyczaj mam 33 dniowe wiec pi razy drzwi wiem kiedy mam zacząć testować...
Więc tak jak Mareduxs radziła albo bym poszła do gina albo mierzyć tempke może to wtedy Ci da jakiś bliższy wynik kiedy termin owu...

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Moje wyniki się bardzo pogorszyły

Tsh w 9 dni urosło z 4,740 do 7,710

Wyniki:
TSH: 7,710 ( 0,270-4,200)
Ft4: 14,08 (12,00-22,00)
Ft3: 5,59 (3,95-6,80)

a i fasolki pewnie nie ma i nie prędko będzie. Totalny dół
Luna nie smuć się.... kurczę faktycznie nie ciekawa sytuacja z tymi wynikami badań... Zapisałaś się do endokrynologa na jakąś konsultację?

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 16:07   #3705
Luna0
Zakorzenienie

W czwartek ide prywanie..

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-13, 16:21   #3706
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:
To, że test owu wyszedł pozytywny nie znaczy wcale, że pęcherzyk się uwolnił dzięki czemu mogło dojsć do zapłodnienia. Tak więc można używać testów i wychodzą pozytywne, a nie ma możliwości aby doszło do zapłodnienia.

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 17:06   #3707
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Jak już łapią nas infekcje to chyba po kolei wszystkie Ja też zauważyłam u siebie jakiś żółtawy śluz, nie mam pojęcia o co chodzi.
A ogólnie to się chyba przeziębiłam, jestem taka zmęczona przez ostatnie dni że już sama nie wiem.
Stary 2012-07-13, 18:25   #3708
Mokka_83
Wtajemniczenie

Zrobiłaaa m test!
są dwie kreski II

Jejkuuu, jaka jestem szczęśliwa Pół godz temu powiedziałam mojemu tż - wrócił ze sklepu i stał jeszcze w jednym bucie ale ja już nie mogłam wtrzymać i wlożyłam mu do ręki fasolkię z napisem "cześć tato!" Aż się mu się troszku oczy zmoczyły Echh... a ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć Dzwoniłam do mojej gin, miala akurat pacjentki i powiedziała żebym zadzwoniła o 21szej - chce ją zapytać czy te lekkie plamienia wczoraj i dziś z rana nie są niepokojące i czy nie powinnam brać jakiegos duphastonu czy czegoś

Laseczki... wysyłam fluidki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13.07.2012 test.jpg (18,2 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez Mokka_83
Czas edycji: 2012-07-13 o 18:33
Mokka_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 18:29   #3709
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

mokka jeju, nawet nie wiesz jak to poprawia samopoczucie!!!!! STRASZLIWIE SIE CIESZE!!!!!!!

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 18:31   #3710
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Zrobiłaaa m test!
są dwie kreski II:eeek :

Jejkuuu, jaka jestem szczęśliwa Pół godz temu powiedziałam mojemu tż - wrócił ze sklepu i stał jeszcze w jednym bucie ale ja już nie mogłam wtrzymać i wlożyłam mu do ręki fasolkię z napisem "cześć tato!" Aż się mu się troszku oczy zmoczyły Echh... a ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć Dzwoniłam do mojej gin, miala akurat pacjentki i powiedziała żebym zadzwoniła o 21szej - chce ją zapytać czy te lekkie plamienia wczoraj i dziś z rana nie są niepokojące i czy nie powinnam brać jakiegos duphastonu czy czegoś

GRATULACJE Cieszę się razem z tobą

Może pisałaś wcześniej al napisz jeszcze raz jakie objawy masz? I który dzień cyklu?

Oho i sypią się fasolki A ja coś czuję że jednak nic z tego u mnie nie wyszło
Stary 2012-07-13, 18:45   #3711
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
mokka jeju, nawet nie wiesz jak to poprawia samopoczucie!!!!! STRASZLIWIE SIE CIESZE!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
GRATULACJE Cieszę się razem z tobą

Może pisałaś wcześniej al napisz jeszcze raz jakie objawy masz? I który dzień cyklu?

Oho i sypią się fasolki A ja coś czuję że jednak nic z tego u mnie nie wyszło
Kochane jesteście To na pewno dzięki Waszym kciukaskom
Objawów to ja w sumie miałam dość sporo - od 2 dnia po IUI caly czas czułam jajniki i macicę. Trochę wrażliwe miałam też od tamtego czasu sutki - wyglądały jakby im cały czas było zimno Przedwczoraj, tj. w 28 dniu cyklu - gdy wypadał termin @ mialam faktycznie takie uczucie 2 razy jak na @, ale nie przyszła Od przedwczoraj też zaczęły mnie boleć piersi po bokach. Mój tż zrobił zimne nózki w poniedziałek - a we wtorek i środę nie mogłam się doczekać aż wyjdę z pracy takiego miałam smaka Ale za to już wczoraj i dziś mnie od nich tak odrzucilo, że ledwo wytrzymałam grzecznie, aż mój Tż sobie je zje

Dziewczyny, trzymam kciuki za Was. Naprawdę bardzo bardzo mocno
Mój tż każe Was pozdrowić, bo wie że juz sie musiałam gdzieś wygadać Może dzięki temu że do Was piszę wytrzymam ten tydzień z językiem za zębami i powiem rodzince dopiero jak do nich pojedziemy w przyszły piatek Wiadomo, nie ma to jak w 4 oczy) Żeby zobaczyć ich miny
Stary 2012-07-13, 18:49   #3712
lady_malgo
Rozeznanie

Mokka GRATULUJĘ !!!! Super, że będziesz mamą

ARTERIA nie przeżywaj tak. Przyjdzie czas i na Ciebie. Jak nie w tym cyklu to w którymś następnym !

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:01   #3713
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

ojejku MOKKA!!!!!!!!!!! będziesz mamą!!!!
ale super)))
biorę te fluidy od Ciebie i mam nadzieję, że zaczęłaś szczęśliwą serię!!!!!!!!!!!!!
ale jazda

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 19:05   #3714
Luna0
Zakorzenienie

MOKKA !!! : jupi:
Własnie brałam łyka piwa i zobaczyłam testy.. prawie się zakrztusiłam.
Ale się CIESZE !! Gratulacje !!!!!!!!! Kochana należało Ci się !

Przytulam i CIebie i TŻ i bardzo się ciesze! ahh jaki humor, zdrówko za was troje
a jak sie wygadasz na forum to zawsze jezyk za zzebami lepiej utrzymac nie ma to jak na zywo

Aniołek 25.05.2012

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-07-13 o 19:08
Stary 2012-07-13, 19:06   #3715
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłaaa m test!
są dwie kreski II

Mokka SUUUUUUUUUPERRRRRRRR!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cmok :
Cieszę się bardzo że w końcu się Wam udało
Oj cos czuję że ten lipiec będzie obfity w fasolki i odbijemy sobie ten czerwiec podwójnie
Stary 2012-07-13, 19:07   #3716
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Mokka GRATULUJĘ !!!! Super, że będziesz mamą

ARTERIA nie przeżywaj tak. Przyjdzie czas i na Ciebie. Jak nie w tym cyklu to w którymś następnym !

ANTERIA Chyba każda przeżywa, nie każdy może tak po prostu czekać na spokojnie na to co przyjdzie. JA się chce tylko wygadać bo nie bardzo mam komu... Ale skoro ci przeszkadza...
Stary 2012-07-13, 19:10   #3717
Luna0
Zakorzenienie

Co do plamien to nie martw sie bo to bylo w terminie @ wiec napewno dlatego. Ja w ciazy mialam 3 dniowy okres, a wlasnie plamienia w terminie @ sa normalne i lekarz napewno Ci o tym powie a jakąs luteinke zawsze mozesz brac nie zaszkodzi

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-13, 19:11   #3718
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
ANTERIA Chyba każda przeżywa, nie każdy może tak po prostu czekać na spokojnie na to co przyjdzie. JA się chce tylko wygadać bo nie bardzo mam komu... Ale skoro ci przeszkadza...
Kochana nic nikomu tu nie przeszkadza wiem że bardzo to wszytsko przeżywasz ja też taka byłam na początku ale z biegiem czasu i tych nie udanych cykli ochłonęłam troszki nie zrozum mnie źle oczywiście
A który to jest już Wasz cykl starań bo nie pamiętam
Stary 2012-07-13, 19:36   #3719
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dziewczyny jesteście kochane Uwielbiam Was

Fajnie, że tam jesteście

Ja mam teraz pogoń myśli w głowie Mam nadzieję, że ten tydzień w pracy uda mi się przeżyć, choć wiem że będzie bardzo zalatany, jak to przed urlopem - i trochę się tego boję żeby fasolce nie zaszkodziło
No a potem dwa tyg urlopu i po urlopie to wrócę do pracy w sumie pod koniec 8 tygodnia No właśnie... Wrócę? W pracy ostatnio tak po nas jadą, że naprawdę się nie chce, bo po prostu dyrekcja nie zasługuje na nasze zaangażowanie, którego zupełnie nie docenia. I powiem Wam, że już się robi cyrk, bo dziewczyny się po kolei buntją i zaciążają - a w 23 osobowym wydziale jest 21 dziewczyn i większość z nich ma macierzyństwo dopiero przed sobą Dzis dowiedzialyśmy się w przeciągu 2 tygosni o 3 ciąży i od razu zwolnieniu - i kierowniczk ajuż ma problem, bo nie ma komu pracy tamtych 3 rozdzielić, bo każdy tak obłożony. A co do mnie - to jedyne co mnie mobilizuje żeby wrócic po urlopie to to, że podejrzewam że jak zadzwonię, że idę na zwolnienie, to cofną urlop koleżance która idzie zaraz po mnie. A tego bym nie chciała
Echhh... przyjdzie czas,będzie rada... jak to mawiała moja babcia
Stary 2012-07-13, 19:37   #3720
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Zrobiłaaa m test!
są dwie kreski II
gratuluję!
Mam nadzieję, że moje przeczucie się sprawdzi i to dopiero początek serii

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości