|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII
Dzień dobrek
)Cytat:
Rozumiem, co przechodzisz, mój ma za tydzień w poniedziałek i już się stresuję za niego - bo on, to wcale ![]() ![]() Cytat:
Gratki ![]() A wiecie co? Dzisiaj po niemalże roku małżeństwa i ponad dwóch wspólnego zamieszkiwania mój Małżonek - z zawodu zajmujący się instalacjami elektrycznymi pierwszy raz podjął się naprawy usterki od razu Chyba złotym mazakiem w kalendarzu zaznaczę, bo to się nie zdarza często - do tej pory doczekać się nie można było, a wszystkie pogryzione kable wiszą na kostkach, bo na tym kończą się moje zdolności elektrotechnika
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to witam się z Wami kochane i zmykam myć okna... a mam dzisiaj lenia strasznego i mi się nie chce
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
zobaczmy po porodzie
|
|
#1533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
Calutka noc przespałam , ani jednego bolu , ani jednego skurczu Czyli wczoraj to pewnie przez to badanie .. za mocno mi gin naciskal na brzuch .. Ale sie ciesze ze z dzidzia wszystko jednak w porzadku ![]() Cytat:
Ja wlasnie tak biore ![]() Cytat:
Wyprawka dopiero po poludniu . troche bede miec roboty bo mam 4 sprzedawcow i musze przejrzec wszystkie ich aukcje i dopiero stwierdzic u ktorego kupie .. ![]() Ciezki dzien mnie czeka ![]() Ale obiecuje ze bede was molestowac .. a Ciebie szczegolnie bo sie juz zdeklarowałaś do pomocy Cytat:
Kaaamila - za męża i stwierdzam u Ciebie sliczny brzusio
|
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz szybko zgubisz wszystko po porodzie !!! A co do reszty to Cytat:
Mój mąż również zero stresu a ja za niego siedzę ze ściśniętym żołądkiem No, ale już wyszedł i mówi, że obronic obronił, ale czekac będzie teraz na ocenę ![]() Dla mężulkaKarola- dzięki Cieszę się, że miałaś spokojną noc ! I już nie mogę sie doczekac Twojej wyprawki !!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-07-14 o 10:29 |
||
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Kamalika rozbroiłaś mnie tymi namiotami
![]() DeKajka to super, że nie masz już skurczów, oby tak dalej Magdaef dla męża!!!
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zadomowienie
|
Jak to, przecież dopiero był początek? ![]() Cytat:
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mamy tak samo, dodam, że ja teraz w żadną XL-ke nie wchodze, no chyba, że jest rozciągliwa to wejde w L-ke.Ale takie sztywne koszulowe bluzki to minimum rozmiar 14-16 Cytat:
![]() ![]() ![]() Musze sobie tą książke zakupic, marze o niej |
||
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ja zmykam, bo mama robi dziś uroczysty obiadek bo siostra jutro wraca do Norwegii
zobaczę ją dopiero jak urodzę, oczywiści nieoficjalna wersja o której rzekomo nic nie wiem buziaki, będę popołudniu, dziś więcej czasu spędzę z Wami bo M w pracy do jutra zapewne kocham Was
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super kurcze a u mnie ta książka leży i się kurzy, już kilka tyg jestem w plecy z lekturą, muszę się za nią zabrać.Gratuluję rozpoczęcia nowych tyg dziewczyny ![]() kaaamila1 cudny brzusio, maleńki ale śliczny Kamalika podawałaś ostatnio linki do polecanych i sprawdzonych sprzedawców na allegro a ja nie zdążyłam zanotować, podasz raz jeszcze? ![]() DeKajka służę pomocą ![]() ależ leniwie mi mija ta sobota, masakra. Zero pomysłów na obiad
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pomysł- zapiekanka makaronowa z kurczakiem, ale nie chce mi sie iśc do sklepu..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
Landi i Mistique witam w klubie buściastych - przed ciążą miałam ten sam problem, koszule w cycu ledwo dopięte a w talii można garściami zbierać. Tyle że jak kupowałam takie żeby mi się biust zmieścił a talię na maszynie zwężałam.
Właśnie wszamałam śniadanko przygotowane przez małża i podane do łózka a za chwilkę lecimy do Ikea po trochę drobiazgów, przy okazji zaliczymy stoisko ciuszkowe w Realu, największy w wawie salon MotherCare i Świat Dziecka, więc trochę kalorii pójdzie ![]() Zatem miłej soboty i do zaklikania wieczorkiem
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a mnie sie tak nie chce gotowac.
Nie cierpię tego robic W ogóle mamy z tż od 3 dni ciche dni, dosłownie wymieniliśmy ze sobą może 3 słowa w ciągu tego czasu... Obraził sie na mnie nie wiem na co A ja nie zamierzam go błagać o przebaczenie
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci dobrze z tym śniadankiem Mysti- przejdzie mu.. faceci czasami mają swoje dziwne wkręty..
|
|
|
|
#1545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówisz i masz https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4657
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
laaaaaa wy dopiero sniadanie a ja juz 2 koncze i snikersa taaak mnie naszlo ze hej ale my od 5 na nozkach i zrobilam przemeblowanie w pokoju zaraz ide dalej sprzatac a po poludniu mamy urodziny synka szwagierki a nie chce mi sie isc jak..............
mysti ja cie nie pociesze z gabi do 6 wchodzilam w swoje ciuchy a potem taaakie brzuszysko mi uroslo ze musialam kupic nowe spodnie ciazowe pod koniec bo w 1 sie nie miescilam |
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Kamalika -
gratuluje 25 tygodnia
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Noo pewnie mu przejdzie
![]() Tylko, że dziś jesteśmy umówieni ze znajomymi i to on sie umawiał za nas jakby i teraz nie wiem czy mam sprzątac czy co?
|
|
|
|
#1549 |
|
Zadomowienie
|
Kamalika dzięki kochana
zazdraszczam Ci tej Ikei, ale za tydzień i tak będziemy w Poznaniu więc nie omieszkam zajrzeć Uwielbiam Ikeę.kaaamila1 mnie też się nie chce do sklepu, zwłaszcza, że u nas pada, a i Kubę muszę wyszykować, ehhh Ja chyba raczej coś tradycyjnego, z gatunku: ziemniaczki, kotlety drobiowe, sos pieczarkowy i mizeria ![]() Mysti o ja bym nie wytrzymała takich cichych dni, zaraz bym naskoczyła o co się foszy
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny doradzcie bialo czarna czy bialo fioletowa
http://allegro.pl/loze-riva-ii-140x2...479902017.html http://allegro.pl/zestaw-komplet-syp...459110655.html |
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra laseczki ! Ja lecę trochę ogarnąc mieszkanko !
Pochwalę sie, że mąż obronił się na 5 Buziaki Weronika- jak dla mnie fioletowa
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-07-14 o 11:05 |
|
|
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na prawde nie miał żadnego powodu do obrażania, ale jak woli sie nie odzywać to ja mu sprawy ułatwiać nie będę ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Nienawidzę fioletu |
||
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje dla meza
|
|
|
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
Weronika nie dziwota, że masz zagwozdkę, obie fajne
kaaamila1 gratki dla męża ![]() |
|
|
|
#1555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bardzo sie ciesze ze sie odezwalas
wygladasz cudownie brzuszek piekny i oczywiscie pupa ) mam n adzieje ze od wtorku bedziesz z nami prawie caly czas ) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dekajka bardzo sie ciesze ze mialas spokojna noc jak sie przebudzilam okolo 5 to pomyslalam o Tobie grartuluje nastepnych tygodni ) powiem Wam ze tak szybko ten czas leci ze zaraz bedziemy mialy 3 z przodu (jesli chodzi o tyg.);]
|
||||
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
mialam kiedys wkleic jak roznica sie zatarla miedzy gabrysia a adusiem 5,5 misiaca adus starszy-dla przypomnienia synek mojej siostry
|
|
|
|
#1557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stawialabym na fioletowe tylko zaslonki tez w takim kolorze oraz kilka dodatkow Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
uwielbiam jak jest polaczenie bieli blekitu i niebieskiego musze taki miec! znaczy sie moj synek taki chce;]
|
|||
|
|
|
#1558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musicie się bardzo kochać - my, to mamy łóżko 2,20m szerokie i i tak Mąż jest wiecznie zepchnięty na brzeg ![]() ![]() Ja bym brała czarno-białe, bo fioletu nie lubię, ale wszystko zależy od tego, jaką masz sypialnię ![]() Kamila, gratulacje dla Męża licencjata!
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-07-14 o 11:25 |
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
dobra kochane ja uciekam do sklepu bo mi zaraz piekarnie zamkna;/ 3majcie
wracam za godzinke )
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Kaaamila - dla męża
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

)

No, ale już wyszedł i mówi, że obronic obronił, ale czekac będzie teraz na ocenę
Cieszę się, że miałaś spokojną noc ! I już nie mogę sie doczekac Twojej wyprawki !!!
Jak to, przecież dopiero był początek?