|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
Cytat:
a 20 dietetyka
|
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie hormony Ci jeszcze dokładają do tego wszystkiego. jak Ci je uregulują powinno być lepiej
|
#2823 |
|
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny
w skrocie wrocilam do exa, do zwiazku ktory mnie zniszczyl. Daje z siebie robic szmate, nie szanuje mnie on totalnie (oczywiscie mowi ze kocha, zyc beze mnie nie moze, a jak jest klotnia to i uderzyc potrafi). Zdaje sobie sprawe, ze to moze sie zakonczyc tragedia, a jednak w tym tkwie i potrzebuje pomocy chyba tylko psycholog czy psychiatra, wiem ze tu na forum niewiele mi pomozecie ogolnie to nie potrafie goscia olac, nie odebrac, nie odpisac, nie wyjsc jak przyjedzie. Wiem, ze jakbym kilka razy tak porobila, przebolala, byloby latwiej, a tak to sama siebie pakuje w gowno za przeproszeniem
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro zdajesz sobie sprawę jak Cię to niszczy to po co w tym tkwisz? jesteś od niego uzależniona, od tego jak Cię poniża, bije podczas kłótni, traktuje jak śmiecia... zostaw go w końcu. naprawdę chcesz tak żyć? kiedyś podczas jakiejś awantury może się zdarzyć, że skatuje Cię do nieprzytomności...
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2827 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zachowywalam sie jak idiotka, ze chca mnie z MISIEM rozdzielic sila. Wiem, nie tedy droga....Cytat:
Wiem, ze lek na to jest jeden - urwac definitywnie kontakt, poplakac, przetrwac zalobe i jestem szczesliwa. tylko jak tego dokonac to nie milosc albo milosc i chore przywiazanie
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
jak czytałaś każda z nas ma tu swoją historię jedne mają bardziej pogmatwane inne mniej ale łączy nas jedno każda została porzucona każdą dużo kosztuje pozbieranie się do kupy ( i mnie na czele) każda z nas była przyzwyczajona do swojego eks ale ja też mam niską samoocenę mimo że wiele facetów uwielbia mój charakter i poczucie humoru ( chociaż teraz to nie da się tego zauważyć) i nie narzekam na zainteresowanie szukaj pomocy walcz o siebie ..
Edytowane przez mogg Czas edycji: 2012-07-15 o 16:37 |
|
|
|
#2830 |
|
Zadomowienie
|
ile mnie to nerw, lez kosztuje. i zeby on odpuscil. Watpie szczerze czy to cos da.. Ciezko po prostu jest mi wyobrazic sobie, ze go nie ma nawet jesli jest takim smieciem.
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
mój eks zostawił kilka rzeczy w domu u mnie i dzisiaj przyjdzie :/ jak się zachować ? off corse nie bedzie zadnych ostatnich rozmow ani nic .. ale jak zapyta co u mnie ( a pewnie zapyta) co powiedziec ? jak sie zachowywac ? nie chce mu pokazac ze to mnie boli
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
jak zapyta co u Ciebie to powiedz, że super.
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz, że wszystko się dobrze układa i tyle.
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
ok. eh... przepraszam ale się boje bo lepiej jak go nie widuje... po prostu boję się że znów wieczorem złapie doła bo jego nie ma bo jest z nią itp. :/ wiem ze to do niczego nie prowadzi ale jak się ogarnąć to jeszcze chyba nie wynalazłam na siebie "patentu"... podziwiam Was dziewczyny dla mnie to jeszcze za wcześnie ale nie oznacza ze sie nie wezme w garsc ... czy wy też miałyście ze stresu temperaturę, ból głowy , wymioty brak apetytu itp. tylko ze snem nie mam problemu chociaż budzę się o 7 rano codziennie bez względu o której pójdę spać ale to chyba z wycieńczenia organizmu idę spać.
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam Ci PW
|
#2839 | |||
|
Zakorzenienie
|
od stresu mam pewne problemy zdrowotne (nie chcę tu pisać o tym) i muszę zrobić kolejne badania. Jednak u mnie eks raczej nie miał z tym dużo wspólnego
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie, jak co weekend ostatnio dzien paszteta, czyli jest super |
|||
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Lynn
właśnie tak to jest... niestety chciałabym wiedzieć co mu w głowie siedzi naprawdę bardzo! bo chciałabym znać prawdę po prostuczytam wątek od połowy i zachodzę w głowę jacy faceci są schematyczni D: Edytowane przez mogg Czas edycji: 2012-07-15 o 18:18 |
|
|
|
#2841 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
mogg myślałaś o pomocy psychologa? trzymaj się
Cytat:
i to, że wciąż myślisz dlaczego, może dlatego, żeby spotkało nas coś lepszego? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pomyśl, ile zyskasz zostawiając go, a nie ile stracisz... w przypadku związków toksycznych, z przemocą - zyskujesz wszystko, zycie, szczęście, spokój, szansę na lepsze życie... Cytat:
Cytat:
nie po to, żeby do siebie wrócić. ja też tego nie chcę. wiem, że tak jest lepiej i wiem, że razem na dłuższą metę nie będziemy szczęśliwi. po to, żeby nie stracić siebie tak zupełnie... |
|||||||
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na niego jak na szpilkach bo może przyjść w każdej chwili po kilka swoich rzeczy ... i si boje chce mi sie płakać z bezsilności ale nie mogę bo co będzie jak przyjdzie nie może widzieć moich lez ale cała noc juz przepłakana dalej nie mogę uwierzyć i nie mogę przestać sie zastanawiać dlaczego ??
a co gorsza nie zapytam go przecież dlaczego ? bo to bez sensu a tak bym chciała znać odpowiedzi na te pytania .. to jeszcze chyba dla mnie za wcześnie a do tego świadomość że zostanę sama że nie będę mieć faceta rodziny przeraża mnie tak że nie mogę się uspokoić jak o tym myślę ... wiem że tu gdzie jestem nie znajdę nikogo ... i będę tak strasznie nieszczęśliwa |
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
myślę ale GO JUŻ NIE MA !!!! ZOSTAWIŁ MNIE CZYLI ZREZYGNOWAŁ Z TYCH WSZYSTKICH PRZYJEMNOŚCI !!!
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Ja planuję pomalować pokój dzisiaj go już przygotowałam ,brakuje mi pudeł rzeczy inne rzeczy pochować i od jutra lub od wtoku ruszam i maluje ![]() będę mieć piękne dwa ciepłe kolory czerwień i żółć
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2012-07-15 o 20:11 |
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczęTu masz rację mnie chyba tak naprawdę to boli to że on nawet nie walczył o mnie po 3,5 roku twierdził że kocha ale nawet nie walczył b chyba byłam pewna że będzie .... ja nie mam nadziei ze będziemy razem nie dlatego ze ja nie chce tylko dlatego ze on nie chce .. boze chce juz myśleć normalnie o tym wszystkim ile jeszcze czasu mi potrzeba ?
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swietny pomysł z tym pokojem, pochwal się potem efektem ![]() miałam przed chwilą takie uczucie, że jakby tylko był obok, to poczułabym wewnętrzny spokój... cały czas jestem taka roztrzęsiona w środku, taka... rozmemłana, smutna, czuję żal i niepokój... okropność |
|
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Pisałam do was kilka dni temu - rozstanie jak najbardziej wciąż sie dzieje,najgorsze jest to mieszkanie razem. Od jutra zabieram sie za szukanie pokoju i później czeka mnie przeprowadzka....niechce jej,boje sie ale wiem że musze! 6.5 roku razem,dla niego 5 lat temu przyjechałam za granice i tyle lat mieszkalismy razem...a teraz bede musiała sie wszystkiego tak jakby uczyć od początku bo teraz wszystko bedzie bez niego...sama. Wyszłam ze znajomymi wczoraj,cały wieczór trzymałam sie jako tako ale jakoś o 3 nad ranem z powodu dużej ilości alkoholu sie rozkleiłam na maxa a oni widząc że cierpie pozwolili mi płakać - jestem im wdzięczna za to. Narazie jestem jeszcze na etapie złości - jest we mnie dużo gniewu,złości,nienawiści jakby a jak ten etap minie to wiem że nadejdzie mega dół i wtedy dopiero niewiem jak sobie z tym poradzę. Czemu nie mam takiej mocy którą mogłabym go zmienić.... wiem że ma on potencjał na wymarzonego męża bo taki kiedyś był jak go poznałam ale on sie po prostu dla mnie juz nie zmieni. Może dla innej...ale nie dla mnie. Boli... odczuwam ból psychiczny ale i fizyczny |
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja 3 lata mieszkałam wiem o czym mówisz.. zmienił sie tak bardzo przez ostatni rok ze ja nie wiem co sie z nim stalo ? kiedys taki nie był
Edytowane przez mogg Czas edycji: 2012-07-15 o 20:48 |
|
|
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
mój napisał mi dzisiaj że też tęskni, naszemu wspólnemu przyjacielowi powiedział ze wszystko między nami ok!!! odezwał się na fb, nadal z pewnym dystansem ale normalnie pisze
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
muszę bo jak nie będę sobie tych slow powtarzała to wpadnę w depresje
a nie chce zbzikować z jego powodu, zasługuje na lepsze życie ...
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

a 20 dietetyka

w skrocie wrocilam do exa, do zwiazku ktory mnie zniszczyl. Daje z siebie robic szmate, nie szanuje mnie on totalnie (oczywiscie mowi ze kocha, zyc beze mnie nie moze, a jak jest klotnia to i uderzyc potrafi). Zdaje sobie sprawe, ze to moze sie zakonczyc tragedia, a jednak w tym tkwie i potrzebuje pomocy