Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-15, 20:34   #2071
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII

Zmykam kochane. Do jutra

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:35   #2072
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Ja mialam najwiekszy w pierwszych 3 miesiacach ciazy .. potrafilam jesc non stop .. potem na szczescie mi przeszly te napady glodu
ja pierwsze 3 nie miałam apetytu za to teraz mogę jeść non stop

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość

Była u mnie siostra i właśnie oznajmiła,że jest w ciąży Termin ma na marzec,więc różnica między naszymi dziećmi praktycznie żadna.Strasznie się cieszęSiostra ma już 3-letnią córę (nawiasem mówiąc pieron niezniszczalny,nigdy nie zmęczony)

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki, nie odzywałam sie bo nie mam internetu w domu, modem mi padl a teraz jestem w gosiach to na xhwilke weszłam.
Na wizycie wszystko supper, serducho bije, za 2 tygodnie połówkowe w 3d.

No i njaprawdopodobniej SIUSIACZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mąż oszalał
odezwe sie jak bede miala naeta w domu. pa kochane

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej kochane, pochwalimy się razem z Kubusiem, że zaczynamy 22 tydzień !!!

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

Wczoraj zaczęłam 19 tydzień !!!!!

Ta rwa dokucza mi jeszcze mocniej... wczoraj stałam przy umywalce i tak mnie b,ól zablokował, że nie moglam się ruszyć i tak stałam jak kołek .... ja już nie wiem czy to rwa kulszowa czy to może stan zapalny jakiś wredny... bo to dziwne, że cały dzień mnie trzyma i mam problemy z chodzeniem... to tak jakby w środku pośladka gdzie ta kość jest ;/ ehhh .... chyba lekarz się ukłoni .. zastanawiam się czy plaster rozgrzewający coś by dał ... To jest jakaś masakra! wyglądam jak paralityk jak chodzę... wstać z łóżka nuie mogę, jak się kładę to zajmuje mi to 5 razy więcej niż normalnie ;/

To się wyżaliłam... a u Was wszystko dobrze? Przepraszam ale nie miałam nawet jak Was nadrabiać

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

Zwłaszcza, że jedna przeszła w mieście oddalonym ode mnie o 20 km ..
i jedna 15 km ode mnie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość

A ja sie z wami witam w 19 tygodniu

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Nie nadrobiłam Was niestety, pisze tylko, żeby sie przywitać i pochwalić
Dziś zaczynamy 22 tydzień

Cytat:
nooo tak też moż4ecie zrobic nam tego Murano wlasnie tez na zime polecił noi jest niski wsam raz dla mnie
kurcze spodobał mi się ten wózek

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
A co do imprezki...my mamy taką małą okazję, dziś start 19 tygodnia. To tego...soczek dla wszystkich!

wczoraj była kuzynka P obejrzeć mieszkanie, potem u jego siory byliśmy na kolacji
a dzisiaj na działce u rodziców
od jutra zaczną się pielgrzymki oglądających mieszkanie
na początek teściowa z ciocią
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:35   #2073
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
ja z tego co wiem miały być zakłócenia w elektronice, jakoś w marcu chyba też cos takiego było to nawet światła drogowe w Gliwicach przestały działać. Ja myślę, że przy takich burzach jakie są teraz w Polsce to trąby mogą się zdarzyć jeszcze nie raz. Oczywiście oby więcej ich nie było... Pamiętam jak koło Opola przeszła kiedyś, ja dzień później przejeżdżałam tamtędy to się popłakałam jak zobaczyłam to wszystko
Zgadza się, była już też jakaś w tym roku Z kolei ta lipcowa to była podobno najsilniejsza od jakiegoś dłuższego okresu czasu.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:37   #2074
kaaamila1
Zakorzenienie

Laseczki ja jestem już w łóżeczku i zaraz oglądnę jakiś filmik !

Tak więc życzę Wam dobrej nocy

Do jutra

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:40   #2075
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że kiedyś słyszałam, że trzeba być nawodnionym, ale chodziło o pełen pęcherz.
Ale z kolei u mnie w przychodni na takiej tablicy jest wywieszone jak się przygotować do badania i jest tam napisane, że pęcherz ma być opróżniony, więc się do tego stosuję.
No własnie pełen pęcherz przeszkadza w usg
Ja na ostatniej wizycie wgramoliłam się na fotel ginekologiczny, ginka włożyła sondę dopochwową i mówi do mnie "O teraz to nic nie zobaczymy, bo masz pełen pęcherz", a ja " przecież nic nie czuje" No i musiałam pójść do WC wysiusiać się i z powrotem na fotel

Cytat:
A tak pozatym to moją teściową to kiedyś ukatrupie. Niby cieszy sie, ze chłopak, ale najlepsze jest to, że jak jej dzisiaj powiedziałam, że planujemy chrzciny na Wielkanoc to ona powiedziała "DZIECKO TO POWINNO CHRZCIĆ SIĘ ODRAZU!!!! NIE MOŻNA TYLE CZEKAĆ BO JAK BĘDZIE CHORE TO MUSI BYĆ JUŻ OCHRZCZONE, BO NIE WIADOMO KIEDY BOZIA JE DO SIEBIE WEŹMIE" Padłam jak to usłyszałam!! Czy 3 miesięczne dziecko (Wielkanoc w marcu wypada) to duże dziecko??? I dlaczego zakłada, że może być chore???? więcej tam nie pojade bo tak mnie ostatnio w☠☠☠☠ia, że kiedyś zrobię jej krzywdę!!!
Nie dziwię się, że Cię denerwuje

My też chcemy robić chrzciny na Wielkanoc, jak już troszkę cieplej się zrobi

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
doczytałam, że pisałyście o trąbach powietrznych - u mnie przeszła. Akurat mieliśmy wychodzić z TŻ z domu jak się zaczęło, powiem Wam, że jeszcze takiego czegoś nie widzialam Trwało do może z 10 min a potem jechaliśmy przez miasto i było pełno powalonych drzew, banerów reklamowych itp. i kilka nieprzejezdnych ulic. Straszne
Masakra.
Jak dziś rano właczyliśmy tv i zobaczyliśmy co się dzieje to
Tragedia po prostu, w kilka minut stracić dorobek całego życia

O ile dobrze pamiętam, to w tamtych terenach mieszka nasza T'ai

Cytat:
A u mnie teraz takie piękne tęcze

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Zmykam kochane. Do jutra

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
i jedna 15 km ode mnie
Dobrze pamiętałam, ze jesteś z tamtych rejonów

Cytat:
wczoraj była kuzynka P obejrzeć mieszkanie, potem u jego siory byliśmy na kolacji
a dzisiaj na działce u rodziców
od jutra zaczną się pielgrzymki oglądających mieszkanie
na początek teściowa z ciocią
No to nie będziecie się nudzić

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Laseczki ja jestem już w łóżeczku i zaraz oglądnę jakiś filmik !

Tak więc życzę Wam dobrej nocy

Do jutra

To ja też już zmykam. Obejrzę sobie "Plan B" i spać
Dobranoc Mamusie

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-07-15 o 20:43
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:45   #2076
landi0909
Zakorzenienie

dobranoc Śpiące Królewny
ja zaraz też lecę spać, bo nie wiem o której M zawita bo siedzi u moich rodziców ale jeszcze chwilkę z Wami posiedzę

oj nie, jednak nie dam rady wysiedzieć a więc, dobranoc i trzymajcie kciuki jutro o 9 USG

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-07-15 o 20:49
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:53   #2077
natallkaa
Wtajemniczenie

też uciekam pobyć trochę z TŻ bo rano znowu wyjeżdża
trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
dobranoc
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:31   #2078
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
A tak pozatym to moją teściową to kiedyś ukatrupie. Niby cieszy sie, ze chłopak, ale najlepsze jest to, że jak jej dzisiaj powiedziałam, że planujemy chrzciny na Wielkanoc to ona powiedziała "DZIECKO TO POWINNO CHRZCIĆ SIĘ ODRAZU!!!! NIE MOŻNA TYLE CZEKAĆ BO JAK BĘDZIE CHORE TO MUSI BYĆ JUŻ OCHRZCZONE, BO NIE WIADOMO KIEDY BOZIA JE DO SIEBIE WEŹMIE" Padłam jak to usłyszałam!! Czy 3 miesięczne dziecko (Wielkanoc w marcu wypada) to duże dziecko??? I dlaczego zakłada, że może być chore???? więcej tam nie pojade bo tak mnie ostatnio w☠☠☠☠ia, że kiedyś zrobię jej krzywdę!!!
zabiłabym ...... ja pierniczę... moim zdaniem to normalne, że właśnie po ok 3 miesiącach idzie sie do chrztu ..
Cytat:
kurcze spodobał mi się ten wózek
polecam tym bardziej, że naprawdę świetnie się nim jeździ i te amortyzatory nie takie twarde jak w innych wózkach

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Dziewczyny mam problem...może któraś z Was też tak ma, nie wiem .... ale na początku ciąży jak się z TŻ "przytulaliśmy" to było wszystko fajnie i dochodziłam za każdym razem ... a od jakiegoś czasu .. nie wiem.. 2 miesięcy nie udaje mi się to... Może być tak dlatego, że teraz robimy to o wiele rzadziej? Kiedyś codziennie a teraz... raz na tydzień... raz na dwa... Ma tak któraś? TŻ sie martwi a ja mu tłumacze, że to nie jego wina bo naprawdę mi dobrze... Nawet zauważyłam, że zaczął jeszcze lepiej to robić a tu dupaaaa przepraszam, że o takich rzeczach pisze ale no nie wiem .. chciałam się poradzić..

Idę do łożka już, poczytam książke i nyny!

Do jutraa ;*

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:38   #2079
ausente
Zadomowienie

Cytat:
zabiłabym ...... ja pierniczę... moim zdaniem to normalne, że właśnie po ok 3 miesiącach idzie sie do chrztu ..

polecam tym bardziej, że naprawdę świetnie się nim jeździ i te amortyzatory nie takie twarde jak w innych wózkach

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Dziewczyny mam problem...może któraś z Was też tak ma, nie wiem .... ale na początku ciąży jak się z TŻ "przytulaliśmy" to było wszystko fajnie i dochodziłam za każdym razem ... a od jakiegoś czasu .. nie wiem.. 2 miesięcy nie udaje mi się to... Może być tak dlatego, że teraz robimy to o wiele rzadziej? Kiedyś codziennie a teraz... raz na tydzień... raz na dwa... Ma tak któraś? TŻ sie martwi a ja mu tłumacze, że to nie jego wina bo naprawdę mi dobrze... Nawet zauważyłam, że zaczął jeszcze lepiej to robić a tu dupaaaa przepraszam, że o takich rzeczach pisze ale no nie wiem .. chciałam się poradzić..

Idę do łożka już, poczytam książke i nyny!

Do jutraa ;*
Micia mam dokładnie to samo . Tez TŻ się martwi a mi jest dobrze,no ale co na to poradze... Mi tez sie wydawało że to dlatego ,że teraz rzadziej ,a kiedys nawet pare razy dziennie. Może to normalne ?

A co do chrztu ,to ja planuje w Boże Narodzenie,czyli jak Melcia będzie miala ok miesiąca, ale zobaczymy jak wyjdzie

30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:40   #2080
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Micia mam dokładnie to samo . Tez TŻ się martwi a mi jest dobrze,no ale co na to poradze... Mi tez sie wydawało że to dlatego ,że teraz rzadziej ,a kiedys nawet pare razy dziennie. Może to normalne ?

ooo to może jednak coś w tym jest ..
Zmykam serio ha

Stary 2012-07-15, 21:41   #2081
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
2 razy dziennie je smaruje i powiem ci ze są mniej widoczne .. i co najwazniejsze - nie ma nowych
to dobrze
Cytat:
nasze obrączki
sliczne
Cytat:
A u mnie teraz takie piękne tęcze
super) to u nas teraz sie zanosi na burze... wieje strasznie;/

Landi zaciskam kciuki buziaczki

a ja dzis bylam u cioci na imieninach;] wreszcie;]] fajnie bylo chyba naprawde sie starzeje;/

uciekam spac dobranoc kochane
p.s. glupia zgaga!!
Stary 2012-07-16, 06:35   #2082
weronika23
Zakorzenienie

dziendobry kochane
wczoraj nie mialam czasu zagladnac boooo spalam z moja ksieznickz apierwszy raz do 9 fajnie bylo ale dzisiejsza noc za to nie fajna pozniej bylismy w kosciolku i powiem wam ze nie wiem jak moja szwagierka moze cos takiego zniesc ja rozumie ze dziecko moze pospacerowac wokol kosciola jesc wszytsko rozumie ale jej synek w tym tyg skoncyzl 3 latka i skakal sobie po kaluzach a ona nic nooo masakra ja bym pewnie po dupsku dala delikatnie bo my uczymy gabi ze ma byc grzeczna moze sobie cos zjesc pochodzic ale zero bieganie i piskow
potem bylismy na zakupach i kupilam sobie koszule do getrow i u prababci tz

na razie nadrobiam ja chcialam chrzcic w boze narodzenie ale rodzice maja 30 rocznice slubu i u nas chcrzest bedzie stycz luty zalezy jak tato bedzie w kraju bo chce zeby byl

ale taki tekst---- ukatrupilabym tesciowa

co do przytulanek to mi sie wydaje ze ciaza robi swoje ja to wogole sily nie mam

---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------

Landiiii słońce mam nadzieje ze dzis juz lepiej u was
powiem ci ze tez mam czasem kryzys czy damy sobie rady z 2 jak to bedzie finansowo domek na wlasnym utrzymaniu 2 dzieci i tz tylko pracujacy ale wiem ze jestesmy razem i jakos pociagniemy do lepszych czasow staram sie jak moge myslec pozytywnie a usmiech dziecka wynagrodzi wszytsko zobczysz
jeszcze jak przyjdzie zlapie ci i powie moooja mamuc kocham --- uwielbiam jak moja maruda tak robi

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------

sliczny wozeczek kolor boooooski

co do slubu my zalatwialismy wszytsko razem telefony mielismy podzielone i za wszytskim jezdzilismy wspolnie

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ----------

Kamalika ja ci jedo moge polecic na zime gondole maja genialne mmy akurat mamy bartatine ma duże kola radzi sobie swietnie na sniegu owszem spacerowka gorsza ale czasem nia jezdzimy bo mamy 2 mieszczaca sie super do autka zreszta teraz jakbym kupowala wozek to uzywana gondole jedo i zainwestowalabym w porzadna spacerowke
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 07:06   #2083
landi0909
Zakorzenienie

Hej... U nas niestety ciężka noc była.

Znowu ból, do tego gorączka 38,5 st. Pojechaliśmy na IP, dali mi dożylnie no spę i coś w rodzaju espumisanu, potwierdziła się kolka. Wdał się też stan zapalny, ale powiedzieli mi że skoro dziś idę do lekarza to lekarz przepisze mi antybiotyk. Nie spałam całą noc, dzisiejsze USG wogóle już mi nie sprawia radości. Najchętniej poszłabym spać
Ale najważniejsze że już trochę lepiej, gorączka spadła i ból brzucha też troszkę mniejszy

a co do łóżkowych przytulanek ja mam odwrotnie... I to też jest męczące. Kiedyś na prawdę ciężko było mnie doprowadzić do orgazmu... A teraz aż wstyd się przyznać, ostatnio doszłam biorąc prysznic tak jestem pobudzona. Wystarczy że M jest obok mnie i już mi się chce, ale zakaz to zakaz, muszę przecierpieć

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-07-16 o 07:09
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:22   #2084
musso4
Zakorzenienie

witam
ja chrzest planuję maj/czerwiec no chyba że coś niewypali to max lipiec, piszę tak, bo Klaudie też planowaliśmy chrzcić w tym samym czasie, też miałaby pół roczku, ale trochę się plany pokrzyżowały i chrzciliśmy jak miała 9 miesięcy w lipcu, to jednak trochę za duża była, nie spodobało się jej w kościele i wyła całą mszę, musiałam wychodzić na dwór z wózkiem, ledwo zdążyłam na samą ceremonię i jak zasnęła to ksiądz kazał wziąc na ręcę i znowu wycie chcę do pół roczku zrobić, ale koniecznie latem jak będzie ciepło, jakby się urodziła na wiosnę to bym chrzciła w wieku 3-4 miesięcy

Pani Jasiowa, teściową to

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Landi
Stary 2012-07-16, 08:23   #2085
weronika23
Zakorzenienie

moja miala skonczne 2 miesiace msza byla o 11 to jest jej pora spania akurat i przespala calutka msze teraz tez wlasnie chce jak bedzie taaka malutka z przodu w kosciele bylo cieplutko woda podgrzana wiec teraz tez taak chce
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:35   #2086
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Dzień dobry, wczoraj w nocy napisałam posta i nie ma go
ja jestem już po weselu i było OK. tylko najadłam się przeokropnie. Śmiesznie było, bo w sumie ze mną były 4 kobiety z brzuszkami Nigdy jeszcze nie byłam na weselu, żeby taki wysyp był.
Landi, nieźle z tym Twoim libido. U mnie to całkiem odwrotnie, zero ochoty Współczuję Ci tych bóli

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

co do chrzcin to my wstępnie też o wielkanocy myślimy
Stary 2012-07-16, 08:46   #2087
jo_manh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, wczoraj w nocy napisałam posta i nie ma go
ja jestem już po weselu i było OK. tylko najadłam się przeokropnie. Śmiesznie było, bo w sumie ze mną były 4 kobiety z brzuszkami Nigdy jeszcze nie byłam na weselu, żeby taki wysyp był.
Landi, nieźle z tym Twoim libido. U mnie to całkiem odwrotnie, zero ochoty Współczuję Ci tych bóli

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

co do chrzcin to my wstępnie też o wielkanocy myślimy

Witam wszystkie ciężarówki, wczoraj mało mnie tu było gdyż miałam napiety grafik. Dzięki temu mam obcięte i zafarbowane włosy, pedicure i manicure, poprasowane i do tego odwiedziny u przyjaciółki

Gusiak - witam po weselichu...przynajmniej nie byłaś sama ja idę 12 października (8,5 miesiąca ciąży) i tak sobie myślę, że zamiast się bawić to będę po tej sali pełzała, czołgała się i psuła TŻtowi zabawę....ale co tam oboje chcieliśmy dzidzi, to niech se nie myśli

My chyba ochrzcimy na Wielkanoc maleństwo. Tak będzie najwygodniej .

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:48   #2088
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej... U nas niestety ciężka noc była.

Znowu ból, do tego gorączka 38,5 st. Pojechaliśmy na IP, dali mi dożylnie no spę i coś w rodzaju espumisanu, potwierdziła się kolka. Wdał się też stan zapalny, ale powiedzieli mi że skoro dziś idę do lekarza to lekarz przepisze mi antybiotyk. Nie spałam całą noc, dzisiejsze USG wogóle już mi nie sprawia radości. Najchętniej poszłabym spać
Ale najważniejsze że już trochę lepiej, gorączka spadła i ból brzucha też troszkę mniejszy

a co do łóżkowych przytulanek ja mam odwrotnie... I to też jest męczące. Kiedyś na prawdę ciężko było mnie doprowadzić do orgazmu... A teraz aż wstyd się przyznać, ostatnio doszłam biorąc prysznic tak jestem pobudzona. Wystarczy że M jest obok mnie i już mi się chce, ale zakaz to zakaz, muszę przecierpieć
bidulaaaa

pod prysznicem? jeeej to serio musisz byc pobudzona
Mi się chciało strasznie, obudzilam go w środku nocy no ale nie umiałąm dojść i koniec a chciałabym .. może przestanbe o tym myśleć to inaczej bedzie

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Gusiak - witam po weselichu...przynajmniej nie byłaś sama ja idę 12 października (8,5 miesiąca ciąży) i tak sobie myślę, że zamiast się bawić to będę po tej sali pełzała, czołgała się i psuła TŻtowi zabawę....ale co tam oboje chcieliśmy dzidzi, to niech se nie myśli
oo moje urodziny
nawet za moje zdrowie nie wypiję

Stary 2012-07-16, 08:49   #2089
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość

My chyba ochrzcimy na Wielkanoc maleństwo. Tak będzie najwygodniej .
no wtedy może być Ci ciężko troszkę, ale jak się dobrze czujesz to dlaczego nie. W mojej rodzinie wszyscy wspominają moją ciocię, która się świetnie bawiła na weselichu i moich rodziców, w niedzielę na poprawinjach, a w poniedziałek urodziła
Stary 2012-07-16, 08:55   #2090
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Witam

Całą noc nie przespałam.Od kilku ładnych nocy napier..... mnie kręgosłup i nie pomaga ani rogal,ani inne poduszeczki ani masaż .Do tego wszystkiego nie mam apetytu to jest jakaś masakra.

A wczoraj zaczęliśmy 22 tc .

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję kolejnych tygodni
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 09:01   #2091
jo_manh
Rozeznanie

Cytat:
bidulaaaa

pod prysznicem? jeeej to serio musisz byc pobudzona
Mi się chciało strasznie, obudzilam go w środku nocy no ale nie umiałąm dojść i koniec a chciałabym .. może przestanbe o tym myśleć to inaczej bedzie

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

oo moje urodziny
nawet za moje zdrowie nie wypiję
każdą szklankę soku jaką wypiję, będzie za Wasze zdrowie (oprócz jednej - za parę młodą)

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Witam

Całą noc nie przespałam.Od kilku ładnych nocy napier..... mnie kręgosłup i nie pomaga ani rogal,ani inne poduszeczki ani masaż .Do tego wszystkiego nie mam apetytu to jest jakaś masakra.

gratuluję kolejnych tygodni wszystkim świętującym

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 09:03   #2092
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Witam, dziewczynki

My niedawno wstaliśmy i jemy śniadanko, dzisiaj zapisuję się na połówkowe 3d

Micia z tym przytulaniam to ja mam podobnie, ale winię za to ciążę, wiec nie ma się czym martwić.

Landi współczuje takiej nocy, trzymam kciuki za usg! Napewno wszystko się unormuje i będzie ok.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Witam

Gratulacje!!!
Ja wręcz przeciewnie, apetyt mam jak słoń

P

Szymonek
Stary 2012-07-16, 09:17   #2093
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

gratulacje

Cytat:

Gratulacje!!!
Ja wręcz przeciewnie, apetyt mam jak słoń
ja tez, aż sie boje wizyty w przyszłym tygodniu i ważenia

wczoraj była moja koleżanka ze studiów z narzeczonym, więc nie zaglądałam, za to dzisiaj cały dzień w domu

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 09:17   #2094
judkama
Zakorzenienie

Hej laseczki

wróciliśmy wczoraj od teściówki, trochę sobie tam odpoczęłam
trzymajcie dziś proszę kciuki za Tomusia

o 12:30 mamy echo serca, wynik mam nadzieję, że bedzie w porządku
boje sie też, że Tomuś po prostu nie pozwoli sobie zrobić badania
nie wiem co wtedy zrobimy ehhhh

poza tym leci nam 21 tc, ale ja gapa i leci już sobie trochę

sa dzis jakies wizyty?

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 09:18   #2095
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Zapisałam sią na usg 3D. 1 sierpnia na 13,30 już się doczekać nie mogę
Cena 250 zł, ale co tam i można wziąć pendrive i nagrają mi fimik do tego

P

Szymonek
Stary 2012-07-16, 09:20   #2096
judkama
Zakorzenienie

doczytalam ze Landi ma dzis wizyte:kc iuki:
no i zdrówka życze

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-07-16, 09:21   #2097
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hej laseczki

sa dzis jakies wizyty?
\nie wim kto ma dzisiaj wizyt e, przyznajcie się

Cytat:
Zapisałam sią na usg 3D. 1 sierpnia na 13,30 już się doczekać nie mogę
Cena 250 zł, ale co tam i można wziąć pendrive i nagrają mi fimik do tego
no ciekawe jak to będzie widać. Ja będę mieć jutro połówkowe, ale zwykłe. też się nie mogę doczekać
Stary 2012-07-16, 09:22   #2098
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hej laseczki

sa dzis jakies wizyty?
Gratuluję kochana A kciuki to będę trzymać, aż mi palce zsinieją

P

Szymonek
Stary 2012-07-16, 09:23   #2099
emylka86
Zakorzenienie

dzień dobry, ale mam was do nadrobienia : )
cały weekend ; p

dziś byłam na badaniach, po południu mają być wyniki, ciekawe co mi tam wyszło : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 09:26   #2100
judkama
Zakorzenienie

to na razie nie będę dziękowac za kciuki

bardziej sie denerwuje niż przed wizytą u gina

synuś
córeczka
synuś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości