|
|
#2581 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Princ moja często po spanie ma fazę 'tylko mama',więc może u Twojej tez tak było.Amelka już nie boi się tak obcych,daje się wziąć na ręce
|
|
|
|
#2582 |
|
Rozeznanie
|
Ahoy!!!
Muffinko heeej wreszcie wróciłaś.Jak Filipek zniósł podróż pociągiem?No i przede wszystkim czy już jeździ na rowerze bo stawał na nóżkach juz dawno![]() Jak mi sie nic nie chce... Co do vanisha do dywanów słyszałam,ze dobry ale sama nie używałam. Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-16 o 09:15 |
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, na rowerze nie jezdzi, ze wzgledu na armagedon zebowo-plesniawkowo-trzydniowkowy zawiesil wszelkie praktyki na rzecz calodobowego wiszenia na matczynych rekach
fajnie bylo mowie wam, polecam wszystkim takie atrakcje: wychodzenie 6 zebow jednoczesnie jest zarabiste do tego od miesiaca jego waga nie drgnela, bo nic nie jadl (herbatnik i mikro jogurcik na dobe to nie jedzenie) i teraz nadrabia powoli, znowu je w nocy. Nauczyl sie tanczyc, robic noski noski i w koncu ma gorne jedynki![]() w pociagu bylo ok, za z powrotem marudzil troche bardziej, ale bylo znosnie, przynajmniej dla mnie, bo tz musial sie ciagle z nim bawic, podnosic do okna i spacerowac po wagonie ![]() a co do chodzenia to ostatnie wprawki robi, czyli ''kica'' uginajac i prostujac nozki calymi dniami, wiec kto wie, kto wie
|
|
|
|
#2584 |
|
Rozeznanie
|
![]() współczuje wszystkich zęboli;mój znowu nie chce nic jesc oprócz kp, w upały było to samo,potem zaczął jesc normalnie a od wczoraj nic poza cycem. Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-16 o 09:25 |
|
|
|
#2586 | |
|
Wtajemniczenie
|
No kuuuurcze... Nagle hasło do maila mi nie działa
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Ciekawy artykuł ![]() http://www.babyboom.pl/niemowleta/ro..._miesiaca.html ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Nareszcie dobre wieści ---> Klub ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: co do artykułu - moj dziec jest dziwny dosc, bo jak mnie nie widzi to jest słodkim radosnym dzieciaczkiem... a jak tylko mama sie pojawia (np wraca z zakupow czy pojawia sie na spacerze) to zaraz na rączki, maruszenie itepe tez Wasze tak maja ?
|
|
|
|
|
#2588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
Wróciliśmy z urlopu było super. Mały szalał na plażyA teraz powrót do rzeczywistości pranie, sprzątanie i prasowanie - mam tonę ciuchów do prania i prasowania po urlopie, dwóch facetów w domu, a jakby było conajmniej 10 dzieci Ooo widzę, że muffinka już wrociła
|
|
|
|
#2590 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Można się dopisać do listy maluchów ?
|
|
|
|
#2591 |
|
Zadomowienie
|
1. z mamcią nad jeziorkiem
2. z tatusiem i dziadkiem 3. niespodzianka.....stoje:j upi:
|
#2592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak mógłby zapomnieć o tatusiu
|
|
#2593 | |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
witam sie dopiero teraz bo od rana naszedl mnie jakis zapaldo pracy posprzatalam wyprałam malemu zabawki i przygotowałam na obiad pyyyszna tarte mniam! tż sie ucieszy bo ostatnio przez te upały to nie dalo sie nic ugotowac u nas, bo od razu by bylo 40 st! moj bąbel sie sam bawi od rana podnosi sie na kolankach i próbuje sie ruszać rozkosznie to wygląda!cześc Muff fajnie że wyjazd udany![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- dobry humor dzicka sie skonczyl lece do niego1
|
|
|
|
|
#2594 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
princ a jak dlugo masz prawko? ![]() Cytat:
Cytat:
witam nowa mamuske(albo stara ale zaginiona,a ja cos przeoczylam nettka ale mała słodko stoi W ogóle to Dzień dobry my juz po porannym spacerze i zakupach,mala spala tylko 20 minut,teraz udalo sie ja ululac,jak przestala sie wszystkich bac,tak na nowo budzi sie w nocy na jedzenie,i rano chyba jakas taka wyglodniala jest,budzi sie z placzem ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- cos ja mialam jeszcze pisac,tylko oczywiscie zapomnialam a Beti jakos do raczkowania sie nie zabiera wcale,dopiero niedawno polubila lezenie na brzuszku,z pleckow probuje sie podnosic,no nieee pospala 15min ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- basiula to Ty bylas w gorach?bo juz mi sie wszystko miesza w kazdym razie zazdroszcze ![]() (chyba wszystkim wyjezdzajacym) a byliscie z dzidza?
|
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
princ ten artykuł mnie przeraził
|
#2596 |
|
Zadomowienie
|
witam...
u nas postępów część dalsza... hehe Filip zaczął sma siadać podczas zabawy na podłodze nie można go zostawic w pokoju samego na dłuższą chwilkę bo zaraz siedzi przy kontakcie lub kablach od dekodera,laptopa itp... pełza wszędzie gdzie się da...weekend spędziliśmy plenerowo więc nie maiłąm czasu do Was zajrzeć... zaraz idziemy na spacerek do moich rodzicówFifi polubił rowerek wsadziłąm go ostatnio w rowerek siostrzenicy i był zachwucony zamówiłąm mu dziś taki sam tylko nie różowy a niebieski hehe
|
#2597 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A wczoraj byliśmy u rodzinki i tam dziecko oglądało teletubisie no i moja mała siłą rzeczy też, w tej bajce jest takie słoneczko z buzią dziecka- matko jak moja mała się z tego śmiała, pierwszy raz tak długo się śmiała na głos muffinka- 6 zębów na raz wow ![]() Odnosnie tego artykułu który wkleiła princ to u nas też tak jest... Z jednej strony mnie to rozczula jak tak za mną chodzi i woła maammaaa ale z drugiej nieraz mam dość. Ale to minie, prawda ![]() ?Cytat:
Owieczko wkleisz linka w wolnej chwili ? Też chcę coś takiego kupić Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-07-16 o 13:03 |
||
|
|
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam taki http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy...488179399.html tylko niebieski, nei szukałam innego bo wiem ze Filipowi w nim wygodnie i że chętnie w nim siedzi
|
#2599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja też tak robi jak widzi dzieci na zdjęciach albo samą siebie to się chichra i chcę wejść na lapka
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja tez zastalam bajzel na kolkach po powrocie, ale tak to jest, jak facet 3 tyg sam w domu urzeduje zamiast odpoczywac to latalismy caly wieczor ze szmatami i sprzatalismy![]() napisz co i jak to dopisze ![]() nettko brawa za nowa umiejetnosc i dla wszystkich dzieciakow, widze ze ida jak burza i gonia Filipka i w ogole to dzieki za mile przywitanie, az mi sie cieplo na serduchu zrobilo
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba jestem jakas dziwna bo mi sie te rowerki strasznie nie podobaja,jak ktos nam taki sprezentuje to masakra
|
#2602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiście, że z dzidzią nigdy w życiu bym go nie zostawiła na tak długo czasami mam go dość ale chyba każda z nas ma taką chwile słabości ale nie zostawie go na dłużej niż 2 godz bo zaraz chora jestem i wydzwaniam czy czasem nie płacze.....
|
|
#2603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- a wasze dzieciaczki lubia swoje odbicia w lusterku?Beti jak byla mniejsza za kazdym razem plakala jak sie z nia do lustra podchodzilo,teraz jakas tam reakcja jest,ale ogólnie to nie przepada za lusterkiem,nawet to na macie omija szerokim lukiem
|
|
#2604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zmykam do domu, więc miłęgo popołudnia życzę i do jutra No chyba, że wieczorem uda mi się jeszcze tu zajrzeć
|
|
#2605 |
|
Zadomowienie
|
helou
![]() witam marnotrawne mamusie ![]() ja dzisiaj znowu dostałam jakiegoś pałera do roboty rano posprzątałam, później strałam cukinię - wyszło 5l i jabłka-byłam na spacerku i zaszłam do ciotki, na sępa dla niuni chciałam 4 jabłuszka, dała mi dwie reklamówy, ze dojść do domu nie mogłam i już starte mi się smazą obiadek za chwilkę redi...dominej co to za butki sobie kupiłas? pokazywałam tż buciki princ i powiedziałam że chcę podobne, do ludzi szukam czegoś co jest na chodzie...ale tak patrzę na fotosy basiuli to moze zamiast bucików tż da się namówić na wyjazd... chociaż trzeba będzie i tak troszkę dołożyc...no zobaczymy, będę miła dzisiaj i z nim porozmawiam
|
|
|
|
#2606 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Filipka tu nikt nie przebije To on tu rządzi![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Paulina bardzo lubi oglądać się w lusterku a ile przy tym śmiechu ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
hehe najpierw tiru riru
|
|
#2607 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2608 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
My wrócilismy wczoraj o 22 Było fajnie gdyby nie to, ze wczoraj cały dzień lało :/ ani na spacer, ani nic tylko w domu musielismy siedziecCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no ale wszystko do przezycia. Mój ma tak ostatnio, że jak przyjedziemy w nowe miejsce to przez chwile płacze a potem już szaleje musi sie oswoic chwilkę, też mu się nie dziwię bo my co chwila gdzieś jezdzimy ...Cytat:
Cytat:
Princ buciki śliczne, podziwiam jak ktoś potrafi w takich obcasach chodzić
|
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
jade nad morze !!!!
bedzie to najskromniejsze morze, ale dziewczyny... tak sie ciesze nie wiem tylko skąd mamie potem kase oddam wybywamy z młoda w pon i wracamy w pt nie moge sie doczekać.... jak mi tego potrzeba
|
|
|
|
#2610 | |
|
Wtajemniczenie
|
lubi sama do siebie się śmiać
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

bo stawał na nóżkach juz dawno
fajnie bylo mowie wam, polecam wszystkim takie atrakcje: wychodzenie 6 zebow jednoczesnie jest zarabiste
do tego od miesiaca jego waga nie drgnela, bo nic nie jadl (herbatnik i mikro jogurcik na dobe to nie jedzenie) i teraz nadrabia powoli, znowu je w nocy. Nauczyl sie tanczyc, robic noski noski i w koncu ma gorne jedynki

klask i: 

nie dziwie sie, ze tz sie za innymi nie oglada

pokazywałam tż buciki princ i powiedziałam że chcę podobne, do ludzi
i z nim porozmawiam