Rozstanie z facetem, część XXIII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-15, 21:15   #2851
Monichulaa
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII

Zadzwonił, tak po prostu.
Wybił mnie z rytmu dnia.
I ten Jego tekst, że stoi w miejscu.
Dzizas

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Monichulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:16   #2852
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

nie myślicie wtedy, że wolałybyście robić to wszystko z nim?

boję się tego kroku... mam zerwać kontakt zupełnie na jakiś czas? nie umiem! sama nie proponuję już spotkań, zrobiłam to raz, gdy chciałam w siebie wyrzucić wszystko, teraz to on proponuje.
nie po to, żeby do siebie wrócić. ja też tego nie chcę. wiem, że tak jest lepiej i wiem, że razem na dłuższą metę nie będziemy szczęśliwi.
po to, żeby nie stracić siebie tak zupełnie...
Ja nie myślę. Owszem brakuje mi kilku spraw związanych bezpośrednio z nim, bo mieliśmy wspólne hobby, które będąc sama zaniedbałam. Pod tym względem dobraliśmy się idealnie i szczerze wątpię, by ktoś mi go zastąpił w tym, mimo lubienia tego samego. I jak sobie wyobrażam, że kogoś innego zaraża tym hobby, wspiera, dopinguje, to jest mi przykro. W innych sprawach raczej nie myslę o nim już. Nawet o kimś innym zaczęłam myśleć, ale tez staram się z tym walczyć, bo ten facet ma kogoś. Zresztą nie znam go prawie wcale, ale to jedyny od kilku lat facet, który mnie zainteresował

Jeśli będziesz z nim mieć kontakt z nim, to nic nie zmienisz, wierz mi. Zaprzestanie kontaktu umożliwi Ci spojrzenie na sprawę chłodnym okiem, z dystansem- to dużo daje.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:17   #2853
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
trudno się z tym pogodzić

swietny pomysł z tym pokojem, pochwal się potem efektem

miałam przed chwilą takie uczucie, że jakby tylko był obok, to poczułabym wewnętrzny spokój...
cały czas jestem taka roztrzęsiona w środku, taka... rozmemłana, smutna, czuję żal i niepokój... okropność
bardzo trudno ale muszę nie mam innego wyjścia,walczyłam o niego a on mnie cały czas odrzucał

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:17   #2854
hittherock
Raczkowanie

Jutro jedziemy, trzymajcie za mnie dziewczyny co się da żebym zachowała się z dumą i potrafiła ukryc swoje uczucia, i zebym nie zaczela gadki o nas bo mnie korci... i zeby niczego nie probował tak bez rozmowy albo wcale, boze ja mam wciaz nadzieje, jestem głupia jak but ale nie dam sie, ogarnij sie kobieto masz 40 lat i dziecko ... twoje zycie jest najwazniejsze, trzymajcie kciuki albo modlcie sie jak ja dzisiaj wieczorem o sile i madrosc... odezwe sie, opowiem...
hittherock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:30   #2855
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monichulaa Pokaż wiadomość
Zadzwonił, tak po prostu.
Wybił mnie z rytmu dnia.
I ten Jego tekst, że stoi w miejscu.
Dzizas
teraz dzwonił ?

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:40   #2856
gatka_84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
myślę ale GO JUŻ NIE MA !!!! ZOSTAWIŁ MNIE CZYLI ZREZYGNOWAŁ Z TYCH WSZYSTKICH PRZYJEMNOŚCI !!!

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Ja planuję pomalować pokój dzisiaj go już przygotowałam ,brakuje mi pudeł rzeczy inne rzeczy pochować i od jutra lub od wtoku ruszam i maluje
będę mieć piękne dwa ciepłe kolory czerwień i żółć
To podobnie do mnie, ja mam wymiane mebli i wielkie nowe łoże heh
gatka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:49   #2857
svamp
Zadomowienie

Wróciłam. I kurcze, po pierwsze - to był fajny weekend. Po drugie i co najważniejsze - wyjazd to była najlepsza choć i najbardziej ryzykowna decyzja jaką mogłam podjąć. Cieszę się, że pojechałam Na samym początku zakomunikowałam mu, że nie mam zamiaru płakać, robić z siebie idiotki i że te wszystkie smsy, które słałam były zbędne i koniec z tym cyrkiem. No i tak jakoś mieliśmy czas, żeby długo i konkretnie porozmawiać. Ciężko mi to teraz wszystko ogarnąć i przekazać, ale czuję się o wiele spokojniejsza. Mój jutrzejszy wyjazd jest konieczny, dobrze nam zrobi totalna separacja na pewien czas. I choć wiem, że oboje będziemy za sobą tęsknić, to będzie to najlepszy test na to, czy coś z tego jeszcze wyjdzie.
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:00   #2858
Annie1441
Wtajemniczenie

ja dzisiaj nawet nie płakałam, o dziwo. nie wiem jak to będzie jutro, wiem że cholernie tęsknię. nie piszę, nie dzwonię, czekam.. w środę mamy iść na imprezę... czekam
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:15   #2859
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Ja nie myślę. Owszem brakuje mi kilku spraw związanych bezpośrednio z nim, bo mieliśmy wspólne hobby, które będąc sama zaniedbałam. Pod tym względem dobraliśmy się idealnie i szczerze wątpię, by ktoś mi go zastąpił w tym, mimo lubienia tego samego. I jak sobie wyobrażam, że kogoś innego zaraża tym hobby, wspiera, dopinguje, to jest mi przykro. W innych sprawach raczej nie myslę o nim już. Nawet o kimś innym zaczęłam myśleć, ale tez staram się z tym walczyć, bo ten facet ma kogoś. Zresztą nie znam go prawie wcale, ale to jedyny od kilku lat facet, który mnie zainteresował

Jeśli będziesz z nim mieć kontakt z nim, to nic nie zmienisz, wierz mi. Zaprzestanie kontaktu umożliwi Ci spojrzenie na sprawę chłodnym okiem, z dystansem- to dużo daje.
a nie jest trochę tak, że mając dalej jakiś tam kontakt łatwiej się pogodzić z tym, że już kogos nie ma jako faceta, ALE jest jako znajomy? że to nie jest strata kogoś tak całkiem...

Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość
Wróciłam. I kurcze, po pierwsze - to był fajny weekend. Po drugie i co najważniejsze - wyjazd to była najlepsza choć i najbardziej ryzykowna decyzja jaką mogłam podjąć. Cieszę się, że pojechałam Na samym początku zakomunikowałam mu, że nie mam zamiaru płakać, robić z siebie idiotki i że te wszystkie smsy, które słałam były zbędne i koniec z tym cyrkiem. No i tak jakoś mieliśmy czas, żeby długo i konkretnie porozmawiać. Ciężko mi to teraz wszystko ogarnąć i przekazać, ale czuję się o wiele spokojniejsza. Mój jutrzejszy wyjazd jest konieczny, dobrze nam zrobi totalna separacja na pewien czas. I choć wiem, że oboje będziemy za sobą tęsknić, to będzie to najlepszy test na to, czy coś z tego jeszcze wyjdzie.
cieszę się, że jesteś zadowolona, czasem takie ryzykowne wyjścia okazują się odpowiednie.
byle po prostu nie okazało się, że to złudne i i tak nic nie da.

a ja sobie uświadomiłam, że wiem, że nie byłam z nim szczęśliwa, ale dalej mam nadzieję, że będę. nienawidzę się za tę myśl.
i nie chce odmawiać mu spotkań, bo ... boję się, że łatwiej będzie mu w ten sposób o mnie zapomnieć. a to przecież głupie, bo brak spotkań i dystans to najlepsze co może być... i żeby zatęsknić i żeby zrozumieć, że to odpowiednia decyzja.
i wiem, że powinnam odmówić jutrzejsze spotkanie, ale nie wiem, czy dam radę.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

myślicie, że jak jest się na miejscu osoby porzuconej, to zawsze ma się nadzieję na powrót, wiedząc nawet, że może ta decyzja jest dobra? że zawsze się w nią nie do końca wierzy?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:44   #2860
taka_jedna_
Raczkowanie

myślę, że osoba porzucona jest w o tyle gorszej sytuacji, że w przeciwieństwie do porzucającej nie była przygotowana na taką wiadomość..to oni mieli czas żeby sobie wszystko przemyśleć, oswoić się z tą decyzją a my w większości zostałyśmy postawione przed faktem dokonanym, więc to zupełnie normalne, że musimy przejść przez te wszystkie cholernie ciężkie etapy zanim dotrze do nas, że to koniec..najgorsze w tym jest to, że jesteśmy teraz tak słabe psychicznie a oni świadomie, czy nie często to wykorzystują..
taka_jedna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 23:20   #2861
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka_jedna_ Pokaż wiadomość
myślę, że osoba porzucona jest w o tyle gorszej sytuacji, że w przeciwieństwie do porzucającej nie była przygotowana na taką wiadomość..to oni mieli czas żeby sobie wszystko przemyśleć, oswoić się z tą decyzją a my w większości zostałyśmy postawione przed faktem dokonanym, więc to zupełnie normalne, że musimy przejść przez te wszystkie cholernie ciężkie etapy zanim dotrze do nas, że to koniec..najgorsze w tym jest to, że jesteśmy teraz tak słabe psychicznie a oni świadomie, czy nie często to wykorzystują..
nawet jeśli wiemy, że taki obrót sprawy jest być może odpowiedni?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:49   #2862
taka_jedna_
Raczkowanie

wydaje mi się, że tak..ten stan, w którym teraz jesteśmy to coś na kształt żałoby i po prostu musimy jakoś przejść przez te wszystkie etapy..ja na razie jestem w fazie 1 czyli wypierania, także jeszcze długa droga przede mną, ale mam nadzieje, że jakoś dam radę..wierze, że wszystkie sobie poradzimy
Stary 2012-07-16, 08:55   #2863
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się z każdym Twoim zdaniem
osoba porzucona musi się oswoić z tą bolesną prawda

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
wydaje mi się, że tak..ten stan, w którym teraz jesteśmy to coś na kształt żałoby i po prostu musimy jakoś przejść przez te wszystkie etapy..ja na razie jestem w fazie 1 czyli wypierania, także jeszcze długa droga przede mną, ale mam nadzieje, że jakoś dam radę..wierze, że wszystkie sobie poradzimy
na pewno dasz rade
ja też jestem w tej pierwszej fazie , ale myslę że za 2-3 miesiące będzie już coraz lepiej
wierzę w siebie że dam radę i to przetrwam

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-07-16, 09:47   #2864
mogg
Zakorzenienie

wczoraj przyszedł po kilka rzeczy rozmawialiśmy długo długo znów usłyszałam skarbie kochanie wygłupy te same dokuczanie to samo widzę że tęskni chociaż stara się nie pokazywać tego .... powiedział że kocha mnie ale boi się że znów będzie źle że znów będzie nie tak i nie wie co robić że musi nabrać dystansu do tego bo sam nie wie czy możemy się jeszcze dogadać ( mimo że zaczęliśmy dogadywać się normalnie już i jest tak jak być powinno) i czy nie jest za późno a jak poszedł do łazienki ja leżałam pod kocem i zasnęłam ze zmęczenia i zdezorientowania a on przyszedł i przytulił mnie i zasnęliśmy ... a ja zapomniałam przez chwile że go nie ma i że nic się nie stało ...
Co on robi? po co to wszystko ? .. tak dalej go kocham i mam taki mętlik w głowie że nie wiem już nic :|
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 09:58   #2865
ama4
High Quality Since 2007

Po co sobie pozwalasz na takie rozmowy, przytulanie, zasypianie, wygłupy????????????
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 10:00   #2866
mogg
Zakorzenienie

wygłupianie wyszło jakoś tak z siebie nie wiem... rozmawialiśmy normalnie a z zasypianiem ja zasnęłam kurde zasnęłam najnormalniej zasnęłam nie wiem czemu jak już poczułam że przyszedł i mnie przytuił nic nie zrobiłam ... nie wiem ? nie wiem? wiem że wiecej takiej sytuacji nie bedzie ...
Stary 2012-07-16, 10:06   #2867
elvegirl
po drugiej stronie szafy

mogg - takim zachowaniem pokazujesz mu, że może być ujem do woli, bo wszystko mu zostanie pięknie prędzej czy później wybaczone. Brawo, teraz już wiecie skąd się biorą skuwysynki, którzy uważają że im wszystko wolno? Same ich tak wychowujemy.
Stary 2012-07-16, 10:13   #2868
mogg
Zakorzenienie

wiem głupia jestem.. rano powiedziałam mu jak wychodził do pracy że takie sytuacje nie mogą się zdarzać i że powinien mnie obudzić a ja powinnam wczoraj zareagować ... że nie rozmawiamy już o nas bo nas nie ma bo to on wolał kogoś innego niż mnie a ja nie będę czekać aż po głębokim przemyśleniach wybierze mnie bo nie chcę takiego faceta który musi się zastanawiać czy chce być ze mną czy nie czy to mu się opłaca czy nie , że wystarczy ze jakaś dziewczyna okaże mu zainteresowanie to on leci bo może będzie lepiej. Chyba do niego dotarło

elve przeczytałam pół wątku cztałam woje wypowiedzi wiem że masz rację i to wszystko co tam pisałaś innym dziewczynom również uważam że masz rację .. to była chwila moja słaba chwila którą wykorzystał ale więcej nie będzie takich chwil i nie oznacza to że chcę zeby wrócił nadal go kocham ale za brardzo mnie zranił żebym mogła wybaczyć nie mówiąc ze po tym wszystkim to jeszcze on się musi zastanawiac ?? !
Stary 2012-07-16, 10:16   #2869
ama4
High Quality Since 2007

Niestety, mam obok siebie coraz więcej takich sytuacji, w których laski lecą z pocałowaniem w rękę jak ćma do ognia. Załamuje mnie to. Można tłumaczyć do usranej śmierci, że mają wymagać SZACUNKU, a one dalej to samo.
Cytat:
Stary 2012-07-16, 10:21   #2870
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Niestety, mam obok siebie coraz więcej takich sytuacji, w których laski lecą z pocałowaniem w rękę jak ćma do ognia. Załamuje mnie to. Można tłumaczyć do usranej śmierci, że mają wymagać SZACUNKU, a one dalej to samo.
wiem o tym kobiety cieszą się z byle czego ... niestety ... nie jest idealnie dalej mi go brakuje i ciężko mi ze wszystkim po prostu wczoraj uległam bo taka prawda nie było off corse żadnego miziania pocałunków przytulił mnie i tyle i usnęłam .. wiem że źle zrobiłam ale dzisiaj jak się obudziłam naprawdę nie myślałam a może my wrócimy do siebie a może a może .. bla bla bla myślałam tylko : co on do cholery jasnej wyczynia i czemu nie powiedziałam żeby sobie poszedł ?:/
Stary 2012-07-16, 11:42   #2871
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
wiem o tym kobiety cieszą się z byle czego ... niestety ... nie jest idealnie dalej mi go brakuje i ciężko mi ze wszystkim po prostu wczoraj uległam bo taka prawda nie było off corse żadnego miziania pocałunków przytulił mnie i tyle i usnęłam .. wiem że źle zrobiłam ale dzisiaj jak się obudziłam naprawdę nie myślałam a może my wrócimy do siebie a może a może .. bla bla bla myślałam tylko : co on do cholery jasnej wyczynia i czemu nie powiedziałam żeby sobie poszedł ?:/
mnie eks dwa razy przytulila i pocalowac w czolo i w policzeć na samym początku zapytalam go dlaczego mi daleś nadzieje że wrócimy do siebie... powiedzial że chcial mi pomóc bo myślal że mi to pomoże.... NIE POMOGLO RYCZALAM JAK DZIECKO i powiedzialam mu że nie daje się takich nadzieji, bo potem się cierpi dwa razy bardziej

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-07-16, 11:53   #2872
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
mnie eks dwa razy przytulila i pocalowac w czolo i w policzeć na samym początku zapytalam go dlaczego mi daleś nadzieje że wrócimy do siebie... powiedzial że chcial mi pomóc bo myślal że mi to pomoże.... NIE POMOGLO RYCZALAM JAK DZIECKO i powiedzialam mu że nie daje się takich nadzieji, bo potem się cierpi dwa razy bardziej
wiem ze to robi z tego powodu wiem bo wiele się teraz dzieje dlatego ja nie robię sobie nadziei wiem ze to jego odruch był na moje problemy jednocześnie sama wiem ze nie ma powrotu juz do niczego miedzy nami to byl jego gest taki po prostu
Stary 2012-07-16, 11:58   #2873
asia1010
Zadomowienie

Nie pytajcie co u mnie.
Była konfrontacja z ex. Zupełnie przypadkowa. On dalej pisze , dzwoni, że kocha , że sie zmieni, i uwaaaga że chce żyć ze mną normalnie tylko żebym dała mu szanse. Nie może spać, boli go serce i w pracy wszystko źle mu idzie, wszystko źle robi i jest do poprawy. Stwierdził, że sie nie podda.

Najchętniej wyjechalabym stąd. mam dość ludzi i tego środowiska tutaj

Edytowane przez asia1010
Czas edycji: 2012-07-16 o 12:00
asia1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 12:21   #2874
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Nie pytajcie co u mnie.
Była konfrontacja z ex. Zupełnie przypadkowa. On dalej pisze , dzwoni, że kocha , że sie zmieni, i uwaaaga że chce żyć ze mną normalnie tylko żebym dała mu szanse. Nie może spać, boli go serce i w pracy wszystko źle mu idzie, wszystko źle robi i jest do poprawy. Stwierdził, że sie nie podda.

to może daj mu ostatnią szanse?

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-07-16, 12:24   #2875
ama4
High Quality Since 2007

Asia - zmień numer telefonu na dobry początek.
Cytat:
Stary 2012-07-16, 12:36   #2876
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Kurcze, dziewczyny, mówcie co chcecie, ale jak ja Wam zazdroszczę, że byli faceci jeszcze z Wami rozmawiają i się kontaktują.
To zawsze daje nadzieję, że coś jeszcze kiedyś może się udać... chociaż jednocześnie jest potwornie wykańczające psychicznie na dłuższą metę.

Ja chyba jednak chciałabym, żeby mój były coś zrobił... Jakikolwiek gest, wyciągnięcie ręki dałoby mi znać, że on jeszcze w nas wierzy...
Najgorsze, że nawet nie chce mu się próbować
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 12:41   #2877
mogg
Zakorzenienie

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;35323750]Kurcze, dziewczyny, mówcie co chcecie, ale jak ja Wam zazdroszczę, że byli faceci jeszcze z Wami rozmawiają i się kontaktują.
To zawsze daje nadzieję, że coś jeszcze kiedyś może się udać... chociaż jednocześnie jest potwornie wykańczające psychicznie na dłuższą metę.

Ja chyba jednak chciałabym, żeby mój były coś zrobił... Jakikolwiek gest, wyciągnięcie ręki dałoby mi znać, że on jeszcze w nas wierzy...
Najgorsze, że nawet nie chce mu się próbować [/QUOTE]
ale ja myślę ze gdyby nie te kilka rzeczy to by sie nie odezwał do mnie mój eks kochana o mnie tez nie walczy i wieczne nie wiem słyszę . nie ty jedna dobrze ze nie daje ci nadziei tak jest lepiej
Stary 2012-07-16, 12:43   #2878
taka_jedna_
Raczkowanie

Asia, powiedz mu, że nie chcesz żeby się zmieniał dla Ciebie, bo Ty z nim nie chcesz już być..dopóki on nie będzie chciał zrobić tego tylko i wyłącznie dla siebie to jakakolwiek zmiana nie będzie nic znaczyła, bo on podświadomie zawsze będzie akceptował swoje zachowanie a jego przemiana będzie wynikała z chęci odzyskania Ciebie i jak coś między wami nie będzie się układało to zawsze będzie wracał do starych nawyków i jeszcze będzie Ci wypominał, że zmienił się specjalnie dla Ciebie a Ty tego nie doceniasz..jak nie chcesz nie musisz zmieniać numeru telefonu wystarczy, że ściągniesz jakiś program na swoją komórkę i będziesz mogła zablokować jego numer..
Stary 2012-07-16, 12:45   #2879
sudenly
Zakorzenienie

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;35323750]Kurcze, dziewczyny, mówcie co chcecie, ale jak ja Wam zazdroszczę, że byli faceci jeszcze z Wami rozmawiają i się kontaktują.

Najgorsze, że nawet nie chce mu się próbować [/QUOTE]

dobrze dla CIebie, że się nie odzywa. naprawdę. Jakby się odzywał to mieszał by Ci w głowie.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Nie pytajcie co u mnie.

krótka piłka i szczera odpowiedź : Chcesz do niego wrócić?

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 12:47   #2880
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie pytajcie co u mnie.
Teraz boli go serce...a jak Ciebie bolało przez jego zachowanie, jak dawałaś mu tyle szans, tyle wybaczałaś, wierzyłaś, miałaś nadzieję...to on miał to w dupie. Trzeba było myśleć wtedy.

Poza tym stać pod domem, pisać, dzwonić, obiecywać i wzbudzać wyrzuty sumienia to każdy potrafi. I niczego to nie oznacza.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości